După 20 de ani. O mărturie despre Senior

Crucea Coposu via radutudor.ro

20 de ani fără Corneliu Coposu. Seniorul meu. Se stingea aproape de amiază, într-o rezervă de Reanimare. Într-un editorial scris când era în spital, deploram atitudinea incalificabilă a presei faţă de evenimentul tragic. Îi pândeau moartea şi vânau exclusivitatea. Mircea Toma m-a troznit superb în „Caţavencu” original, cam aşa, citez din memorie: „Presa n-are veneraţie, are activitate, presa n-are Senior, are creier. Dar e adevărat că în faţa suferinţei unui asemenea om, creierul poate să plângă”.

Într-un interviu pentru „România liberă” mi-a spus: „Nu e importantă persoana mea, important e să rămână o atitudine”. A rămas absenţa lui. De care marea majoritate nici nu sunt conştienţi, n-au reperul. Corneliu Coposu nu se învaţă la şcoală. Deşi ar trebui să fie probă eliminatorie la examenul promovării în politică. Abia atunci am avea România curată. Curăţată de impostură. Şi nu cu ură. Cu înţelegere infinitezimală faţă de natura umană. Corneliu Coposu nu ştia să urască, în ciuda atâtor suferinţe. Iubea România până la sacrificiu de sine. Îi apăra pe românii care îl huleau, spunea că sunt victime ale ignoranţei altoite cu propaganda marxist-leninistă. L-au mâhnit tare anumite momente ingrate, dar a trecut peste ele cu seninătate.

Veritabil om de stat şi n-a avut nevoie de funcţii pentru asta. A fi om politic şi om de stat, a fi om în politică şi în viaţa personală este dimensiunea Seniorului care ar trebui regăsită în noua clasă politică atât de clamată. Să nu tranzacţionăm principiile. Să nu fim şantajabili. Să nu ne axăm pe valori materiale, ci pe principii şi valori perene. Să ne respectăm ca oameni. Să fim buni la suflet. Să credem în bine, în puterea lui de la Dumnezeu. Să fim integri şi deopotrivă, diplomaţi. Să fim serioşi în faţa problemelor grave şi cu umor în dialog. Umor subţire, cu parfum. Adesea autoironic. Uneori, pantagruelic şi era o delectare să auzi cuvinte grele, înjurătură din gura lui – rar şi tot cu bunătate. Tot cu mult umor. Pentru şcoala care l-a format pe Corneliu Coposu, politica era artă, politeţe. Cuvântul era cuvânt, nu vorbă-n vânt. Un om adevărat, din oameni adevăraţi, care n-a vrut niciodată nimic pentru el. Oh, naturaleţea, subţiimea, discreţia, aristocraţia spiritului! Cel mai tare m-a marcat ceea ce am numit chiliuţa lui. La propriu. O încăpere mititică, în care încape un pat simplu, o bibliotecuţă, o măsuţă şi un scaun. Şi când spun chiliuţă, spun doi pe trei. Şase metri pătraţi în care locuia atâta istorie, atâta memorie, atâta sclipire de spirit, un om fermecător. A fost odată ca niciodată. Corneliu Coposu. A existat în România. Şi asta îmi e mărturia.

72 răspunsuri to “După 20 de ani. O mărturie despre Senior”

  1. Dan Ghenea Says:

    Reblogged this on Dan Ghenea and commented:
    „Şase metri pătraţi în care locuia atâta istorie, atâta memorie, atâta sclipire de spirit, un om fermecător. A fost odată ca niciodată. Corneliu Coposu. A existat în România.”

  2. pozeDECAT Says:

    Imi aduc aminte ziua aia rece si mohorata in care am stat peste o ora la coada pentru a trece in jurul catafalcului de la sediul din Piata Rosetti ca ultim omagiu. Bine macar ca n-apucat sa vada partidul pr care l-a condus dus in gard de toti infiltrati, profitorii si impostorii care s-or mai afla in cladirea aia …

  3. blogideologic Says:

    Secretul acordului de metodă / Ce discutau, ei între ei, atât de confidenţial, Corneliu Coposu şi Petre Roman ? Cred că discutau secretul acordului de metodă. Metoda de a distruge, cât mai curând, România.

  4. Radu Humor Says:

    Toţi ne ducem !
    Nu luăm nimic cu noi, dar lăsăm o grămadă !

    Nu vi se pare nimic cunoscut, ba chiar întâmplat şi prin alte părţi ale Lumii ?!cunoscut

    Acum vorbim de democratie. Care democratie? Testamentul lui Gaddafi

    Mesajul Colonelului Muammar al-Gaddafi – testamentul său în faţa poporului, necenzurat şi nemodificat – tradus din limba engleză:

    “În numele lui Allah, binefacatorul şi milostivul …Timp de 40 de ani, sau au fost mai mulţi, nu mai ţin minte, am făcut tot ce am putut să dau oamenilor case, spitale, şcoli, iar când le-a fost foame le-am oferit hrană. Am transformat chiar Benghazi în zonă agricolă din deşert, am înfruntat atacurile de la acel cowboy Reagan, când mi-a omorat fiica adoptată de la orfelinat, el încerca să mă ucidă, în loc de asta el a ucis-o pe sărmana fetiţă inocentă. Apoi i-am ajutat pe fraţii şi surorile mele din Africa, cu bani, pentru Uniunea Africană. Am făcut tot ce am putut să-i învăţ pe oameni ce înseamnă conceptul unei democraţii reale, unde comitetele oamenilor conduceau ţara.

    Dar aceasta nu a fost niciodată de ajuns, aşa cum unii mi-au spus, chiar oamenii ce aveau case cu 10 camere, costume şi mobilier nou, aceştia nu erau niciodată mulţumiţi, aşa egoişti cum erau vroiau mereu mai mult. Ei au spus americanilor şi altor vizitatori că aveau nevoie de democraţie şi libertate, fără să realizeze vreodată că era vorba de un sistem de “tăiat gâtul”, unde câinele mai mare îi mănâncă pe restul, însă ei erau vrăjiţi de aceste cuvinte, fără să realizeze măcar că în America nu există medicamente gratuite, spitale gratuite, case gratuite, educaţie gratuită şi nici mâncare gratuită, cu excepţia faptului când oamenii trebuie să cerşească sau să stea la cozi interminabile pentru o farfurie de supă.
    Nu, indiferent de ce făceam, nu era niciodată de ajuns pentru unii, însă pentru alţii, ei ştiau că eram fiul lui Gamal Abdel Nasser, singurul lider arab şi musulman veritabil care a existat de la Salah-al-Deen încoace, când el a revendicat Canalul Suez pentru oamenii săi, la fel cum am revendicat şi eu Libia, pentru oamenii mei, erau paşii lui cei pe care am încercat să-i urmez, ca să-mi ţin oamenii liberi de la dominaţia colonială – de le hoţii ce vroiau să fure de la noi. Acum sunt sub atacul celei mai mari forţe militara in istorie, fiul meu cel mic african, Obama vrea să mă ucidă, să ia libertatea acestei ţări, să ia gratuitatea caselor noastre, medicamentele noastre gratuite, educaţia noastră gratuită, hrana noastră gratuită, şi să o înlocuiască cu stilul hoţoman american, numit “capitalism”, însă noi toţi din lumea a treia ştim ce înseamnă asta, înseamnă corporaţii ce conduc ţările, conduc lumea, iar oamenii suferă.
    Astfel, nu există alternativă pentru mine, trebuie să iau poziţie, iar dacă Allah doreşte, voi muri urmând calea Sa, cale ce a făcut din ţara noastră o ţară cu teren agricol bogat, cu hrană şi sănătate şi chiar permiţând şi ajutând fraţii şi surorile noastre africane să lucreze aici alături de noi, în Jamahiriya Libiană. Nu-mi doresc să mor, însă dacă se ajunge la asta, pentru a-mi salva pământul şi miile de oamenii care-mi sunt copii, atunci fie. Fie ca acest testament să fie vocea mea în lume, că m-am ridicat împotriva atacurilor cruciaţilor din NATO, m-am ridicat împotriva crudităţii, trădării, împotriva vestului şi ambiţiilor colonialiste şi că am stat alături de fraţii mei africani, adevăraţii fraţi arabi şi musulmani, ca şi o rază de lumină.
    Când alţii îşi construiau castele, eu am locuit într-o casă modestă şi într-un cort. Nu mi-am uitat niciodată copilăria din Sirt, nu am cheltuit nesăbuit banii ţării şi precum Salah-al-Deen, marele nostru lider musulman, care a salvat Ierusalimul pentru Islam, am luat doar puţin pentru mine … In vest, unii m-au numit nebun, dement, însă ei ştiu adevărul, deşi continuă să mintă, ei ştiu că pământul nostru este independent şi liber, nu sub control colonial, ei ştiu că viziunea mea, calea mea este, iar asta a fost limpede pentru oricine, pentru oamenii mei şi că voi lupta până la ultima suflare ca să rămânem liberi, fie ca Allah cel atotputernic să ne ajute să rămânem încrezători şi liberi. Col. Mu’ummar Qaddafi, 2011/05/04
    Tradus în engleză din discursul original, de către Prof. Sam hamod, Ph.D.
    De ce a fost omorât Muammar al-Gaddafi Au trecut aproximativ cinci ani de când a început aşa numita “primăvara arabă” Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, raidurile insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din Jamahirie în “tânără democraţie”.
    Să vedem ce nu le-a convenit libienilor, de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi.
    1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
    2. Preţul unui litru de benzină era de 0,14 $
    3. Preţul unei pâini era de 0,15 $
    4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
    5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64.000 $ pentru a-şi procura apartament.
    6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
    7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1.000 $ subvenţii.
    8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7.000 $, ajutor material.
    9. Ajutorul de şomaj 730 $ lunar.
    10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2.500 Euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.

    11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000 $.
    12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
    13. La deschiderea propriei afaceri, Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20.000 $, într-o singură tranşă.
    14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
    15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
    16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
    17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
    18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
    19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
    20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
    21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
    22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
    23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
    24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
    25. În 40 ani de “dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
    26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
    27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul. După cum spun americanii, familia Gaddafi avea proprietăţi în valoare de zeci de miliarde, însă dacă luăm în calcul că la noi toate cele mai sus enumerate lipsesc dintotdeauna, iar politicienii noştri totuşi sunt multi miliardari, vă daţi seama ce moarte ar merita ei?
    Acum Libia nu mai are nimic, în afară de „democraţie”. În concluzie ce ar fi de spus? Fiecare şi-o face cu mâna lui…
    P.S. Muammar Gaddafi este una din primele mari jertfe în lupta binelui cu răul din secolul XXI, din păcate nu cred sa fie el ultimul…
    Autor: Teodor Balan

  5. Radu Humor Says:

  6. Radu Humor Says:

    Un grup de cercetatori scriu o carte, de 300 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzand toate cunostintele din domeniu. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp o vor invata studentii. Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in patru luni! Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in doua luni! Si in final ajung in Romania, intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti ! Il trezesc pe unul si il intreaba :
    – In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta ?
    Studentul nostru face ochii mari si incepe sa urle:
    – Bei, scularea, maine avem examen!

  7. Radu Humor Says:

    Asta explică multe ! :

  8. Radu Humor Says:

    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fintruder.vass%2Fvideos%2F802695073191149%2F&display=popup&ref=plugin&src=video

  9. Radu Humor Says:

    Haz, de necaz :

    O tânără vine la doctor cu un bebeluş în braţe.
    TÂNĂRA: Domn doctor, cred că micuţul e bolnav. Deşi mănâncă bine, a pierdut 300g în ultima săptămână.
    DOCTORUL: Nicio grijă, rezolvăm. Suge la piept sau îi daţi lapte praf?
    TÂNĂRA: De la piept, domnule doctor.
    DOCTORUL: Atunci vă rog să vă dezbrăcaţi ca să vă examinez.
    Tânăra îşi dă bluza jos, îşi desface şi sutienul. Doctorul îi palpează sânii, o mulge, examinează îndeaproape sfârcurile şi, în cele din urmă, nedumerit, pune gura şi suge de la ambii sâni. Apoi, radios, pune diagnosticul:
    DOCTORUL: Bineînţeles că slăbeşte copilul, dumneavoastră nu aveţi lapte, doamnă!
    TÂNĂRA: Normal: eu sunt mătuşa copilului, dar oricum, îmi pare bine că am venit cu el azi!

    Era odată un doctor care, la orice consultaţie, îţi spunea că ai hemoroizi. Într-o zi, merge la el un tip ce-şi rupsese mâna cu o zi înainte.
    – Din cauza hemoroizilor, spuse, ca de obicei, doctorul.
    – Cum aşa? Doar eram la cules de mere şi s-a rupt craca cu mine. Ce treabă au hemoroizii cu asta?
    – Păi, dacă te-a mâncat în fund să te urci în copac…

    Oră la facultatea de medicină, la cadavre.
    PROFU: Prima calitate a unui viitor medic este că nu trebuie să îi fie greaţă. Priviţi!
    Şi profu’ bagă un deget în fundul cadavrului, iar apoi îl bagă în gură.
    PROFU: Cine face ca mine?
    ine un student, bagă degetul în fundul cadavrului şi apoi îl bagă în gură.
    PROFU: A doua calitate a unui viitor medic trebuie să fie spiritul de observaţie: eu am băgat un deget în fundul cadavrului, dar altul în gură.

    PACIENTUL: Doctore, am o problemă cu mersul matinal la WC: la ora 5 mă c*c, în fiecare dimineaţă…
    DOCTORUL: Dar asta este foarte bine!
    PACIENTUL: Problema mea este că eu mă trezesc la 6!!!

    Un ziarist vrea să scrie un reportaj de la spitalul de nebuni. Doctorul îi explică:
    – Periodic, le dăm nebunilor câte un test. Care reuşeşte să îl treacă, îi dăm drumul. De exemplu, acum am umplut o cadă cu apă. Lângă cadă avem o linguriţă, un pahar şi o găleată şi le cerem nebunilor să golească apa din cadă.
    Ziaristul spuse:
    – Foarte simplu, orice om sănătos ar folosi găleata!
    Doctorul ripostează:
    – Greşit, un om normal ar trage dopul de la cadă. Ce pat preferaţi, jos sau sus???

    Un chirurg vizitează o blondă splendidă după operaţie:
    – Totul merge bine…
    Ea era trează, aşa că, după ce o examinează, îl întreabă:
    – Şi după cât timp voi putea face sex din nou, domnule doctor?
    Chirurgul, încurcat, făcu o mică pauză, lucru care păru s-o alarmeze pe biata fată.
    – Care-i problema, doctore? Am să mă fac bine, nu-i aşa???
    El răspunde:
    – Sigur c-ai să te faci bine… Doar că nimeni nu mi-a mai pus întrebarea asta după o operaţie de amigdalita…

    Doctorul vrea să afle antecedentele medicale.
    – Tatăl tău a murit de moarte naturală?
    – Ah, nuuu: a fost tratat de un doctor!

    Merge un schelet la medic…
    MEDICUL: Acuma se vine???

    Asistenta intră isterică în cabinetul doctorului:
    – Pacientul care tocmai a ieşit de la dumneavoastră a murit pe hol.
    – Mdaaaa! Schimbă-i repede poziţia, să pară că tocmai intra…

    O ambulanţă goneşte pe străzi şi la o intersecţie se răstoarnă şi accidentează un pieton. Şoferul coboară imediat, ridică victima, o instalează pe targă şi continuă drumul spre spital. La un moment dat, se întoarce zâmbind spre accidentat şi îi spune:
    – Ce noroc formidabil aţi avut că treceam pe aici!

    Un om se duce la doctor şi îi spune:
    – Doctore, sunt homosexual.
    – Vai de mine!… Şi eu nici măcar nu m-am pieptănat!

    – Doctore, se plânge o pacientă: nu prea sunt sigură de mineeeee!
    – Stai liniştită, zice doctorul, siguranţa absolută o au doar… imbecilii…
    – Sunteţi absolut sigur, domnule doctor?
    – Absolut

  10. Radu Humor Says:

    AHASVERUS de Radu.D. Rosetti

    Înspre calvar purtându-şi crucea-n spate
    Trudit Mântuitoru-abia păşeşte
    Însângerat, puterea-L părăseşte
    La Ahasverus, istovit, se-abate

    Meşteşugaru-L vede cum se zbate
    Habotnic însă-n casă nu-L primeşte :
    – Să meargă înainte !, se răsteşte
    Evreul mândru, plin de răutate.

    – Să mergi atunci şi tu ! Şi niciodată
    Să nu te mai opreşti !-se-aude-ndată
    Tunând din cer, o voce mânioasă.

    Merge şi-acum, pe umbră şi pe soare…
    Şi pedepsit-a fost întreaga rasă
    Să umble rătăcind printre popoare !

  11. Radu Humor Says:

    22 Decembrie – Ar fi trebuit sa fie zi de sarbatoare. De ce nu este? Poate pentru ca in loc sa fi insemnat inceputul sfarsitului raului, s-a dovedit a fi o poarta catre o diversitate de rau mult mai bogata si mai subtila, cu mult mai mult potential distructiv. Ar fi trebuit sa fie potrivit sa postam azi imnul national sau un cantec al lui Valeriu Sterian… Din pacate se potriveste mai bine o „piesa” mult mai populara, care a fost deja accesata de aproape 11 milioane de ori… o tara intreaga:

  12. Radu Humor Says:

    Puric: Suntem o colonie condusă din afară.Europa se schilodește.Nu putem îngenunchea la false valori

    Puric: Suntem o colonie condusă din afară.Europa se schilodește.Nu putem îngenunchea la false valori
    În viziunea sa, „Europa de astăzi se schilodește” întrucât pleacă împotriva tradițiilor, iar fenomenul globalizării este mult mai periculos, în planul reeducării, decât ceea ce a însemnat regimul comunist.

    „Nu se ocupă nimeni de destinul României. Țara asta nu mai are destin. Oamenii politici se ocupă de propriul lor destin. De destinul României trebuie să ne ocupăm personal, să ne refacem arhitectura sufletească care e fantastic de mult atacată pe față, în ultima perioadă. Acolo se lucrează mai mult ca oricând la distrugerea structurii sufletești a acestui popor. Statul oricum nu mai există, suntem o regiune europeană. Este vorba de neam, care e produsul lui Dumnezeu. Dacă ne uităm în istorie și vedem ce a dat dăinuire acestui popor: nu o armată puternică, ci credința (…) Noi suntem nemuritori atât timp cât suntem legați de Dumnezeu. Acum nu mai are sens, neamaivând sens, nici nu mai are destin”, a declarat Dan Puric.

    În acest context, subliniază Puric, este important „să ne refacem pe cont propriu”.

    „Important este unde îngenunchezi. Nu putem îngenunchea la false valori. Acest rost, fel de a fi în rostul românesc a fost, prima dată, schilodit de regimul comunist. După ’89, globalizarea care e mult mai feroce (…) reeducarea e mult mai subtilă. Dacă va uitati la desene, filme violente, urâte, un proces de agresare (…) și în parcuri se pun tunuri. Lucruri mici, dar cu consecințe în timp extraordinare. Achizițiile lucrează în timp. Asistăm la un proces lent de 26 de ani de desromânizare, descreștinare. Vor să ne ridice cu tâlpile de pe pământul ăla sfânt al nostru”, a completat actorul.

    În viziunea sa, „suntem un penitenciar și o colonie condusă din afară”.

    „Procesul de europenizare la noi e voluntar. De la pacea de la Adrianopol, noi toți am vrut să ne europenizăm. Problema acum se pune în sens major: Europa de astăzi o ia împotriva ei, se schilodește. Este o Europă care pleacă împotriva tradițiilor (…) Astăzi a fi român este o rușine. Am fost reeducați să ne fie rușine de condiția de român, să fim culpabilizați etern. O viclenie a ocultei internaționale să pui în spate tot felul de vine ca să te simți prost.

    Ca să vrei să scoți religia înseamnă că vrei să desrădăcinezi acest popor și în substanța lui, care o definește, și asta se numește crimă. Dacă ați venit să ne luați ca aliați, respectați-ne valorile. Noi nu mai avem oameni de stat, ci niște politruci care aleargă pe post de slugi”, a adăugat Puric.

    „Ba ne împing spre ruși, ba spre lumea musulmană. De ce să ne punem într-un conflict cu rușii?(…) Care e principiul: suntem jucați la ruletă de marile puteri (…) Suntem confruntați cu o situație cumplită, dezastruoasă la care trebuie să îi facem față prin bisericuțe mici, de lemn ale familiei pentru că sistemul e în putrefacție (…) Noi dacă eram regat și nu o regiune stăteam de vorbă altfel”, a mai punctat Dan Puric.

  13. Ghita Bizonu' Says:

    MOTTO :”Dacă doar în fugă e mântuirea, refuz să fug. Cei care au purtat coroana nu trebuie să supraviețuiască pierderii ei. Îmi place vechea zicală: cel mai frumos giulgiu este purpura””)Theodora, curva de cea mai joasa joasa speta ajunsa prin vointa Divina , Augusta. [Care prin insasi miraculaosa ei ascensiune intelegea ce este aia purpura])

    Insa nu sunt de acord cu tine pen’ca :

    A) Domnul im cauza este nascut in 1921. Biologic vorbind nici regii nu se nasc prin ureche… Daca dnul in cauza nu mai este chiar lucid 100% in perioada cand este treaz … nu este vina lui. Eu ca unu educat in spirit traditionalist crestin nu pot decat sa deplang o astfel de situatie (si sa ma ingrozesc.. de el are cine avea grija ..insa daca o pat io?!!!) Daca domul in cauza este extrem de preocupoat de starea de sanate a doamnei sale (pana la anularea altor „interese”) [n 1923] nu pot decat sa „compatimesc” cu domnia sa si sa regret situatia (sunt OM nu hiena. Si nici tanar )
    Oricum ar fi situatia domnului in cauza merita discretia si compasiunea noastra…

    B) O famelie nobiliara nu este o famelie obisnuita. Cu atat mai putin una care apare in primul volum Ghota. O astfel de famelie este supusa dpv al legilor civile cf dreptului comun. INSA daca legea Satului nu recunoaste titlurile nobiliare si si probilegiile unor astfel de familii atunci legea Statului prevede numai ptr partile patrimoniale. Restul „beneficiilor” (titluri samd) sunt suopse regulamentelor numite „statute ale Casei” sau „statute nobiliare generale”. Si daca „casa” doreste sa „dispuna” ca sub unele aspecte (comunicate de ex) sa decifa succesorul desemnat al sefului Casei (ptr a prezerva „imaginea” Sefului nominal) eu nu am a ma amesteca DACA (IF) Legea nu prevede altfel. ESTE TREABA LOR! (ce naiba n nici mie nu mi-ar placea sa zic public „babacu s-a ramolit”. Ma rog ai „mei” nu au apucat sa se … )
    Deci atata vreme cat nu este vorba despre aspecte patrimoniale (instrainari, ipoteci , samd) nu avem de ce sa ne amestecam chiar daca banuim ca … E o cestie de bun simtz.

    C) Situatia „printlui” Nicolae sau a Dudei „princiare”.
    1) Daca dlul ot Versoix a decis ca tanaruil domn Niciolae (nascut Medforth-Mills ca asa il cherama pe tac-su) afacit-o in caliate de Sef a unei Case nobiliare. Asta nu este treaba mea sau a „monarhistilor”. Asa cum nu este treaba mea ptr ce solisti „bandei” CHARLY AND THE JIVEMATES a zis ca rupe relatiile cu Misu ot Versoix si ca ii interice sa mai dea totlui Hop-in-Tzolul titiror Dudelor. Astea este treba „lor” a Honenzoolernilor nu a mea!! Nu de alat dar „Charly” era Karl Friedrich Emich Meinrad Benedikt Fidelis Maria Michael Gerold Prinz von Hohenzollern seful Casei… Singuro lucru pe care nu il ptea interizice (nici el nici Willy 2!) era numele de famelie ” vin Hihenzoolern und Singmaringen ..fioindca asta era numele de familie inregistrat in Romania ! (puteau cietsa titularade print, de aprateneta la casa regala prusaca si alte asemenea nu numele de familie!!!)
    Tanarul Nicolae Medforth-Mills poate avea pretentii asupra mostenirii mamei sale (dupa decesul doamnei Medforth-Mills care este in viata avand „doar” 65 de ani [si in od egost, eu avnd „doar” 63 ii doresc la multi ani!]) insa cestii precum titluri de „Alt4za” sau „Print” sunt doar la dispoizitai bunicului sau si sunt dora pure fictiuni atata timp cat legea romana este contrara – de pe al 1860!!!)
    2) „Situatia de mostenitor” al junelui Nicolae Medforth-Mills este ceva mai complicata….
    IN ce prveste „pretentiile” la Coroana Romaniei ele sunt daor partial depednete de bazdacii bunicului sau, ex regele Misu.
    Asta ptr ca :
    I – transmiterea titllului monarhic nu sta doar in pixul regelui – decat in masura in care Rexi praseste un mostenitor de sex masculin (cf Constitutiei din 1923 si Statului Casei Regale)

    II – modificarea Constitutiei nu este obligatorie doar ptr ca Carol al VI-lea von Habsburg a dat Pragmatica sanctiune sau ca legea englezeasca dispune… La noi constitutiile regale de model belgian au adopata legea salica. Iar vointa lu Misu ot Versoix este cam .. superflua. In astfel de situatii hotararoare este vointa nationala daca se iescprima. Daca nu se iecprima .. este unii prtemedfenti germanici extrem der indreptatiti atat de Constiotutia din 23 , de Stataul Casei Rgeale si de precendul Ferdinand.
    Sa zic asa opinia dlui Musu von Versoix este minoritara .. de drept!
    Culmea ca si Roxana pare a mi se alatura…

    III – accederea la tronul Romaniei … dupa decesul domnului ot Versoix ..este o trebsoara complicata. Chiar daca maine, zisul domn ar reveni (a 3-a oara ca sa zic asa o prestatie „fanariota” ) cum am zis simpla sa vointa nu ar fi de ajuns… Art fi necear acordul „reprentantei nationale” . Un impediment in plus ar fi mariajele extem de „democratice” ale ficelor zisului domn.. Care ar dezamagi multimea cam … mmonoritarea a morhisilor nostri

    Adica oricum o dai e ca naiba!
    Si pe mine nu o s amafaceti sa votez „monarhist” Nu ca moa prostit co0minismu da nu mai sunt in forma sa ma doresc … Imperatorr Augustus atque Dominus in nomine Deus !!
    Si sa trancerd regulilor?
    Pai regalityaea inseam,na refula si ordine!
    Si daca nu este regula si ordine cine are nevoie de asa ceva?
    Eu ceva mai putin decat aia care l-au luat la pietre pe Tarquinius cel Increzut (Superbus).

    E .,.. si ptr aia care sunt suparati de pct A si B … luati de aici:

    CHARLY AND THE JIVEMATES: adica Karl Friedrich Erbprinz von Hohenzollern und Band fost sef al Casei de Hohenzollern .. si va place sau nu era un jazzist „curat” si placut chiar daca nu era unchiar daca nu era un Luis Armstyrong sau macar Ducke Ellington In definitiv nu putem fi toti regi ! (Regi de valoare lu Fritz cel Mare!!) {uneori ascult jazz}

  14. Radu Humor Says:

    La mulţi ani !
    Şi vouă, dar şi lor 😉 :

    http://www.romaniacurata.ro/cum-l-a-numit-boc-in-functie-pe-directorul-loteriei-acuzat-de-implicare-intr-un-tun-de-57-milioane-de-euro-cum-se-opreau-emisiunile-negative-de-la-tv/

  15. Radu Humor Says:

    Radu Humor
    09 ianuarie 2016 17:09
    Cine a vizitat Auschwitzul nu poate pune botul la ce se afirmă cu obstinţaie, doar pentru nite despăgubiri de care beneficiază din păcate nite escroci, care au făcut din holocaust o afacere jidovească !”Camera de gazare” era de fapt una de deparazitare, şi în tot lagărul nu era decât un cuptor cu o singură targă metalică pentru arderea cadavrelor !
    Să nu uităm că acolo erau aduşi nu doar evrei, ci şi nemţi, ruşi, români, francezi, ca deţinuţi de drept comun !
    Încă ceva ce este ţinut în secret Celor care ieşeau la muncă li se dădea o hrană destul de substanţială, dar evreii refuzau să iasă la muncă pentru „goi”, cum îi numesc ei pe creştini şi atunci nu primeau decât o raţie de subzistenţă, dar ei preferau să moară decât să muncească mai ales că acolo nu erau bănci 😉
    P.S. Listele cu toţi cei care au trecut prin lagărele de muncă se află, bine ascunse, la Londra ! De acolo se pot afla numele şi prenumele tuturor celor care au trecut pe acolo, dar numărul lor real n-ar mai permite ca afacerea să mergă strună ! Crimele lor, a jidanilor comunişti depăşesc nu doar numeric, ci şi metodic ce s-a întâmplat acolo, mai ales că totul a fost făcut cu acordul mai marilor iudeomasoni îngroziţi de procesul de degenerare al rasei lor, datorată căsătoriilor ce ajungeau frecvent la nivelul de rudenie 3 sau chiar 2 ! Acolo, cam astfel de nefericiţi bătuţi de soartă şi-au găsit sfâritul, fiind cu bună ştiinţă sacrificaţi de semeni de-ai lor ! f

    raspunde comentariului
    Bogdan
    01 ianuarie 2016 13:27
    In poze vedem niste oameni obisnuiti, insa ni se spune ca erau niste criminali. Iar noi ar trebui sa inghitim galusca asta? PS Nu exista nici o dovada pentru „6 milioane de evrei” omorati de germani. Registrul de morti de la Auschwitz indica 40.000 doar in acel lagar care a devenit – numai unii stiu cum – 1,5 milioane pe placa comemorativa instalata la intrare. Asta dupa ce zeci de ani acolo a stat scris 4 milioane si apoi 2,5 milioane. Totusi, pe aceste 6 milioane scoase din joben se bazeaza despagubirile financiare – uriase – pe care Germania inca le plateste azi unor oameni care nu au avut nici o legatura cu victimele de atunci.

    raspunde comentariului
    schlomo
    28 decembrie 2015 19:08
    Ce propaganda „induiosatoare”. Pesemne in anul 2515 se va mai slabi intensitatea … Dar mortii si „scapatii” din moartea calailor evrei din timpul comunizarii Rusiei si estului european ? Cand auzim de aceste cazuri ?

    raspunde comentariului
    schlomo
    28 decembrie 2015 19:08
    Ce propaganda „induiosatoare”. Pesemne in anul 2515 se va mai slabi intensitatea … Dar mortii si „scapatii” din moartea calailor evrei din timpul comunizarii Rusiei si estului european ? Cand auzim de aceste cazuri ?

    raspunde comentariului
    ivan
    28 decembrie 2015 14:19
    dar poze cu criminalii comunisti, care se imbatau ca porcii, in timp ce o groaza de oameni nevinovati mureau de foame si sete in lagarele comuniste, raspandite ca ciupercile dupa ploaie, n-aveti, sau n-aveti dezlegare sa dati??? ziar de ******* si muiste ieftine rom-lib!!!

    raspunde comentariului
    dumitru
    23 decembrie 2015 22:56
    In cazul holocaustului nu mai stii ce este minciuna si ce este adevar. Mai lasati-ne cu vrajeala, si cu non-stirile de vreme ce in tarile europene nu exista libertate deplina sa studiem cazul. O societate nu se poate baza si construi pe minciuna.

    raspunde comentariului
    eugen raduca
    23 decembrie 2015 1:00
    as fi curios cum se face ca azi a aparut acest articol cu nazistii care se distrau la Auschwitz…cine este cel care a decis sa il publice si de ce?…face parte din ce se numeste industria holocaustului….rolul ei este brain washul nostru apelidu-se la emotiile noastre de compasiune pentru victimele regimului lui hitler…..nu este doar simpla lectie de istorie. ci mai degraba un program de prostire a tuturor…sa inchidem ochii sau sa nu vedm ori sa minimalizam crimele statului Israel reprezentantul jidanilor in lume….Benjamin h. friedman un evreu American care a fost parte din miscarea sionista de la inceputul secolului 20 coleg cu Bernard baruch si heim Weitzman si altii in 1961 a expus istoria adevarata a jidanilor……holocaustul il atribuie direct sionismului ca raspunzator direct pentru actiunile germaniei….imediat dupa ce hitler a luat puterea in 1933 la congresul mondial al sionismului I s-a declarant razboi economic germaniei.reactiile regimului lui hitler sint binecunosute.ce nu e cunoscut e ca ******* au tradat Germania in primul razboi mondial , Germania care le-a dat azil si protective jidanilor veniti din estul europei si in special din rusia. Benjamin h friedman vorbeste despre latura tradatoare a jidanilor , despre juramintul Talmudic care ii face tradatori perfecti fara problem de constiiinta pe jidani .dezamagit de semintia din care facea parte Benjamin h friedman s-a catolicit in final. in acelasi discurs avertiza ca ******* vor face americii acelasi lucru pe care l-au facut germaniei. tehnologia nucleara a fost furata de jidani de la americani si data lui stalin…..in 1967 israelul macelareste marinarii americani de pe uss liberty ……jidanul jonathsan polard iarasi spion pentrru Israel fura secretele sua…911 fals flag operatie israeliana cu cooperarea tradatorilor americani neoconi …..de 3 ani israelul acorda asistenta umanitara al quaida in siria , asistenta medicala si logistica…..jidaniiii sint cei mai perfizi si mai periculosi indivizi de pe planeta…………

  16. Radu Humor Says:

    Planul Kalergi: Genocidul europenilor
    12.01.2016 | E doar un început?, Incredibil
    Când vine vorba de genocidul în masă, ar fi bine să uităm de Hitler și de Stalin pentru că ei au fost doar amatori în comparaţie cu evreul Richard Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) – un om despre care majoritatea nici n-a auzit.
    În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan–Europeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa suspendă planul criminal pentru o perioadă de timp.
    Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Şefii politicilor europene ştiu bine că el este autorul Uniunii Europene care dictează totul de la Bruxelless şi Maastricht. Tot Coudenhove-Kalergi a fost cel care a propus „Oda Bucuriei” din Simfonia a IX-a a lui Beethoven ca imn al Europei unite, cântat şi astăzi.
    După al doilea război mondial, Winston Churchill și B’nai B’rith – agenția evreiască de sprijin internațional pentru interesele politice evreiești – l-au propulsat pe diabolicul Coudenhove Kalergi şi i-au sprijinit ideologia rasistă anti–europeană. Planul diabolic a fost salutat şi îmbrăţişat de însăşi Guvernul Statelor Unite ale Americii.
    Spre meritul său, Churchill s-a distanţat ulterior de Kalergi. La începutul anilor 1950, Churchill a fost în campanie în Marea Britanie pentru a susţine albii, moment în care a decis abandonarea completă a odiosului plan.
    Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Maastrichtului şi al multiculturalismului. Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii ci aceea de a impune crearea speciei metise (subumane in viziunea lui) care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” în vârful ierarhiei.
    Conform raportului „Population division” („Divizarea populaţiei”) difuzat în ianuarie 2000 de către Naţiunilor Unite la New York, se reiterează ideea amestecării raselor aşa cum o gândise Kalergi: „Emigrări la schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite. Europa ar avea nevoie de 159 de milioane de imigraţi până în 2025.”
    În cartea sa „Praktischer Idealismus” (Idealismul practic), Kalergi declară că viitorii locuitori ai „Statele Unite ale Europei” nu vor mai fi oamenii vechiului continent, ci o specie de sub-oameni, produsul mixării raselor europene, negroide şi asiatice. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că este absolut necesară amestecarea popoarelor europene cu rasele asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate, fără valori, uşor de dominat şi de manipulat de elita conducătoare.

    „Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Rasele și clasele de astăzi vor dispărea treptat ca urmare a eliminării spațiului şi timpului. Rasa eurasiatică-negroidă va fi rasa viitorului, similară la aspect cu vechii egipteni şi va înlocui diversitatea popoarelor și indivizilor. (…) Ne-am propus să transformăm europenii într-o rasă metisă. „
    Pentru început, spune Kalergi, se va elimina democraţia statelor membre ale Europei Unite: guvernanţii aleşi de popor nu vor mai avea nicio putere de decizie pe plan naţional, apoi poporul însuşi se va amesteca cu celelalte rase astfel încât rasa albă va fi înlocuită treptat cu rasa metisă – cel mai uşor de dominat de elita conducătoare – rasa pură a albilor.
    „Ne confruntăm cu cea mai periculoasă revoluţie din istoria omenirii: revoluţia statului împotriva omului. Ne confruntăm cu cea mai gravă idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” („Totaler Mensch – totaler Staat” adică „Omul Total – Statul total” – Richard Coudenhove Kalergi )
    Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete: eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi controlată de o elită! Europenii trebuie transformaţi într-o rasă mixtă omogenă, formată din albi, negri şi asiatici.
    O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor. Legile trebuie să protejeze aceste principiii extraordinare pentru că prin ele se vor reprima masele.
    Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.
    Chiar dacă în manual Kalergi nu menționează că ideile sale sunt principiile directoare ale Uniunii Europene, observăm că au fost preluate cu uşurinţă de aceasta.
    Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici, că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare. Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere ci suntem victimele planului Kalergi prin care se realizează cel mai mare genocid din istoria omenirii.
    Paradoxal, pentru serviciile prestate, exista chiar și un premiu: Premiul European Coudenhove Kalergi – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal. Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy.
    Incitarea la genocid stă la baza apelurilor constante ale Națiunilor Unite care ne recomandă insistent să acceptăm milioane de imigranți pentru a ne ajuta cu natalitatea care, vezi doamne, e foarte scăzută în Uniunea Europeană. Dacă imigranţii sunt vitali pentru întinerirea ţărilor bogate ale Europei, cum se face că românii, bulgarii, polonezii, sârbii şi alte rase albe europene NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE? De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor? Angela Merkel a declarat de curând că Germania, până în anul 2050 va primi milioane de imigranţi ARABI!!! Marie Le Penn, europarlamentar francez, afirma de curând că Germania manifestă o deschidere largă pentru imigranţi deoarece are nevoie de sclavi, dat fiind faptul că 20% dintre ei sunt analfabeţi, puţini sunt specializaţi şi prin urmare vor fi foarte greu de integrat într-o societate cu alte principii, alte valori, altă educaţie şi altă religie.
    Singurul scop al amestecării raselor este acela de a anihila complet identitatea popoarelor, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.
    Pe scurt, politicile planului Kalergi au fost și încă mai sunt baza politicilor guvernamentale oficiale care vizează genocidul popoarelor Europei prin tolerarea şi acceptarea imigrației în masă. Dacă ne uităm în jurul nostru, planul Kalergi pare a fi pe deplin înfăptuit.
    Tabelul de mai jos prezintă procentul populației musulmane din douăzeci de orașe europene iar cifrele sunt înfricoșătoare:
    top20 muslimCăsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii de Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională .
    Slujitorii globalizării încearcă să ne convingă că negarea identitară este un act progresiv și umanitar, că „rasismul” este greșit pentru că vor să ne transforme în simpli consumatori orbi. Fiecare trebuie să vadă acest adevăr, că integrarea europeană a ajuns la genocid. Dacă nu reacţionăm, alternativa este sinuciderea națională.
    Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i etnie; el a fost produsul unei familii mixte ( tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo). Singura modalitate de împăcare cu propria sa etnie a fost aceea de a construi planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție. Acest lucru se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte. Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.
    G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică care depinde de o autoritate centrală”.
    În loc de concluzie
    Dacă privim astăzi în jurul nostru, planul lui Kalergi pare materializat – vezi valurile uriaşe de migratori asiatici, arabi şi negri care năvălesc zilnic în Europa. Urmează căsătoriile mixte şi naşterea milioanelor de indivizi metisi „copiii lui Kalergi”ce vor substitui europenii puri.
    „Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice.„ (Wesley Clark, SUA general, ex-NATO Comandantul Suprem, vorbind despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999)
    „Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în Europa în ultimii 50 de ani. Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpul să începem să acceptăm că nu există nici o modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau arabilor în Europa. … E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e un lucru bun. … Cu cât mai mulți migranți din Africa și Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metisi și vor schimba demografia țărilor. Europa va complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” (Yigal Ben–Nun, scriitor israelian)
    „Europa riscă să se transforme într-un continent al negrilor din cauza imigrației ilegale; s-ar putea transforma în Africa. Avem nevoie de sprijin din partea Uniunii Europene pentru a opri această armată de africani care încearcă să pătrundă în Europa prin Libia. În momentul de față există un nivel periculos de imigrație din Africa spre Europa și nu știm ce se va întâmpla. Care va fi reacția europenilor albi creștini la această masă înfometată a africanilor needucați? Nu știm dacă Europa va rămâne un continent avansat economic și de coeziune sau va fi distrus de această invazie barbară. Trebuie să ne imaginăm că acest lucru s-ar putea întâmpla, dar înainte de asta, trebuie să lucrăm împreună. ” (Colonelul Muammar Gaddafi, conducător militar din Libia.)
    „Evreii ar trebui să se bucure de faptul că europenii creştini își pierd identitatea ca o pedeapsă pentru ceea ce ne-au făcut timp de sute de ani. (…) Noi nu vom ierta creștinii din Europa care ne-au sacrificat milioane de copiii, femei şi bătrâni evrei … Nu doar în recentul Holocaust, dar şi de-a lungul generațiilor, în mod consecvent, caracteristică constanta a creștinismului ipocrit (…) Acum, Europa îşi pierde identitatea în favoarea altui popor și a unei alte religii și nu vor mai fi nici resturi și nici supraviețuitori ai impurităţii creștinismului care a vărsat mult sânge şi va putea astfel să-şi ispăşească păcatele. (…) Creştinismul este o idolatrie şi are tendinţa de a distruge viaţa normală a unui om (…) pe când islamismul este o religie care interpretează eronat profeții săi, dar este o religie relativ onestă. Aceasta educă oamenii un pic mai mult pentru o viață stabilă în căsătorie și creație, dacă în sufletul practicanţilor există o anumită modestie și respect faţă de Dumnezeu.”(Rabin Baruch Efrati, şeful Yeshiva și rabin al West Bank of Efrat – 11.11.2012)

  17. Radu Humor Says:

    Paradisul
    > Norvegiei-iadul copiilor!
    >
    > O poveste
    > incredibilă se întâmplă într-o ţară frumoasă ca în
    > basme, extrem de bogată, cu peisaje naturale
    > mirifice, cu munţi fascinanţi, mărginiţi de lacuri şi
    > fiorduri de o rară frumuseţe. Povestea incredibilă este
    > că într-o tară ca un paradis, copiii, şi implicit şi
    > păriţii lor, sunt extrem de nefericiţi.

    >
    >
    > „Zavtra”: Irina,
    > povesteşte despre cum ai ajuns în Norvegia şi impresia pe
    > care ţi-ai făcut-o despre
    > această ţară.
    > Irina: În anul 2005
    > m-am măritat cu un cetăţean Norvegian. Fiul meu (dintr-o
    > relaţie anterioară) avea şapte ani. Am plecat să locuim
    > în Norvegia, în Aurskog-Hekland, satul Aurskog.În acel moment, eu încă nu
    > ştiam că acum o jumătate de secol în urmă, Norvegia era
    > o ţară al cărei nivel de civilizaţie putea fi comparat
    > cu cel din statele Africii Centrale. În anul 1905, Norvegia
    > a încetat să mai fie dependentă de Danemarca şi Suedia.
    > Această ţară a fost şi rămâne o ţară de iobagi, iar
    > locuitorii ei nu i-au văzut niciodată pe domnitorii lor.
    > Plăteau doar taxele. Nu a fost nici o dezvoltare a
    > culturii, oamenii vorbeau limba daneză sau suedeză, prin
    > urmare, limbile exploatatorilor lor. Mai târziu, aceste
    > limbi s-au amestecat într-un limbaj artificial, numit
    > Bukmolu. Chiar şi acum, fiecare familie din Norvegia
    > vorbeşte în dialectul propriu. Până în prezent, nu
    > există limba de stat, standard. S-ar putea spune că ţara
    > doar acum se formează, în acelaşi timp având loc şi un
    > alt proces. Societatea norvegiană este în decădere
    > morală, copiind legislaţia şi ordinea
    > americană.Acum 50 de ani, ei au descoperit
    > petrol în mare, cu ajutorul rezultatelor ştiinţifice şi
    > tehnice străine.Toate acestea le-am aflat mai
    > târziu. Când am plecat din Rusia, ştiam doar atât că,
    > în Norvegia este nivelul de trai cel mai ridicat din
    > lume.În afară de aceasta, am absolvit
    > Facultatea de Jurnalism şi am fost candidată la
    > ştiinţele filologice, dar în Norvegia nu mi-au recunoscut
    > diploma universitară. Mi-au oferit un loc de muncă de
    > învăţătoare, într-un satuc vecin, la o şcoală de tip
    > nou, după modelul danez, denumit Riddersand, care se
    > traduce „Şcoala cavalerilor”. În comparaţie cu
    > sistemul şcolar rus, toate manualele de şcolarizare
    > norvegiene, arată de parcă ar fi tipărite pentru
    > retardaţi mintali. Şcoala primară este până la clasa a
    > 7-a şi rolul programului de stat de predare, este de a
    > învăţa alfabetul şi a socoti, până la vârsta de 13
    > ani a elevului, pentru a fi în măsură
    > să socotească preţurile în
    > magazine.Nu este voie în clasă să se
    > citească cu voce tare, fiind o ruşine. Profesorul special
    > ia elevul pe hol, să nu-l facă de ruşinea copiilor şi
    > acolo îl ascultă cum citeşte. Profesorul de matematică
    > are dreptul de a explica copiilor două exerciţii pe zi,
    > iar atunci când copiii nu învaţă tema în timp de trei
    > zile, o poate repeta. Tema pentru acasă este 5 sau 8
    > cuvinte din limba engleză, pe săptămână.Norwegian School este completa
    > degradare a educaţiei. Nu au deloc literatură, fizica,
    > chimie sau ştiinţele naturii. În general, copiii cunosc
    > lumea înconjurătoare întâmplător. Ei
    > ştiu de exemplu că a fost al Doilea Război
    > Mondial. Dacă vrei să-i înveţi mai mult faptul
    > este interpretat ca o violenţă împotriva
    > copiilor şi a psihicului lor.Fiul meu mai mare, a început în
    > Rusia şcoala generală, prin urmare, în Norvegia a devenit
    > wunderkind „copil minune”. Până în clasa a 7-a,
    > nu a învăţat nimic. Acolo nu e nevoie să înveţi. În
    > şcoală sunt anunţuri precum:”Când părinţii
    > tăi te roagă să-ţi faci tema, sună-ne! Noi te vom
    > elibera de la astfel de părinţi.””Zavtra”: Toată
    > această atmosferă duce la anumite probleme, dar din
    > ce moment a devenit viata ta in Norvegia,
    > nesuportabilă şi de ce?
    > Irina: S-a întâmplat
    > după 6 ani de şedere în Norvegia. Nu ştiam nimic despre
    > sistemul lor „Barnevarn”.Am trăit cu grijile mele: casă,
    > muncă, familie… Puţin am pătruns în organizarea de
    > stat a ţării în care m-am mutat. Am auzit că luau copiii
    > de la părinţi, dar eu am fost doar o
    > „mamă normală”.De soţul meu am divorţat după
    > trei ani de viaţă împreună, după naşterea fiului
    > nostru, datorită conflictului de culturi diferite. Îmi
    > spuneau că în fiecare casă sătească există o toaletă
    > şi duş. Da, i-am răspuns, dar cu toate acestea,
    > norvegienii au obiceiul să se urineze şi aşa în spatele
    > casei. Trei ani am locuit singură cu copiii. Am luat un
    > împrumut de la bancă, am cumparat apartamentul meu, mi-am
    > asigurat o viaţă normală. Am lucrat şi m-am dedicat
    > copiilor. Copiii au fost doar cu mine. Pentru că tatăl îi
    > făcea rău fiului meu din prima căsătorie, am decis să
    > nu mai aibă loc nici o întâlnire cu
    > acesta.Cu fiul cel mic, el a fost obligat
    > prin lege să se întâlnească. Am încercat din toate
    > puterile ca fiul nostru să nu rămână peste noapte la
    > tatăl său (exista pericolul de bătaie), dar şcoala şi
    > alte instituţii de stat, m-au forţat să las copilul la
    > tatăl lui.Mai întâi a fost înţelegerea
    > pentru două ore, dar mai târziu rămânea aproape o
    > săptămână. Copilul avea febră când tatăl său l-a
    > luat iarna, la -30°, la rudele lui.În anul 2011, m-am dus la
    > poliţia locală, după discuţia mea cu băiatul, care mi-a
    > povestit că mătuşile şi unchii, rudele tatălui, i-au
    > provocat dureri la gură şi la fund. Îmi vorbea despre
    > astfel de lucruri, pe care nu am putut să le cred la
    > început.Am scris o declaraţie la
    > poliţie. Pe 8 martie, ne-au chemat la secţia pentru
    > protecţia oficială a copiilor Barnevarn. Interogatoriul a
    > durat 6 ore. Am fost acolo eu şi cu cei doi copii ai
    > mei.La ei este numai de formă
    > sistemul creat pentru protejarea copiilor, de apărare a
    > drepturilor acestora. De abia atunci am înţeles
    > că centrele „Barnevarn”, care sunt în fiecare
    > sat, sunt numai pentru a descoperi denunţătorii, copii şi
    > părinţi nemulţumiţi şi pentru a-i pedepsi cu
    > izolarea.Din ziare am aflat de cazul în
    > care o fetiţă de 7-8 ani, a fost condamnată de o
    > instanţă la plata cheltuielilor de judecată şi
    > compensaţie financiară pentru perioada şederii
    > bătăuşului în închisoare. În Norvegia este totul pe
    > dos.Pedofilia, de fapt, nu constituie o
    > infracţiune.Prima dată mi-au luat copiii pe 8
    > martie 2011. Capturarea se face astfel: copilul nu
    > se mai întoarce de la grădiniţă sau de la şcoală,
    > astfel, practic vi-l fură, dispare, pentru că este ascuns
    > într-un loc secret. În acea zi mi-au spus:
    > „Înţelegeţi, această situaţie s-a ivit,
    > mărturisiţi violenţa împotriva copiilor. Avem nevoie ca
    > să vă controlaţi la medic dacă sunteţi
    > sănătoasă.” Nu am protestat. Clinica a fost la 10
    > min cu maşina. Asistenta socială m-a aşezat în maşină
    > şi a spus: „Te ajutăm, în acest timp ne jucăm cu
    > copiii tăi”. Copiii au rămas nu oriunde, ci în
    > centrul de protecţie a tinerilor. Când am ajuns la
    > clinică, m-a sunat Saşa, fiul meu mai mare, atunci avea 13
    > ani, … „Mami, ne duc la o familie adoptivă …”
    > Am fost la 10km de copii, pe care îi duceau la o adresa
    > secretă.În conformitate cu legislaţia
    > locală, copiii sunt luaţi fără nici un fel de acte.
    > Singurul lucru ce puteam face, era să mă
    > stăpânesc. Plânsul este „interzis” în
    > Norvegia, este considerat o „boală” şi
    > „Autorităţile pentru apărarea copiilor” pot să
    > vă trimită forţat la psihiatrie.Se pare că în Norvegia este
    > plan de stat, cota pentru luarea copiilor de la părinţii
    > lor. Autorităţile de protecţie, chiar se întrec
    > în realizarea acestei cote.Grafice şi diagrame sunt
    > publicate la fiecare 3 luni: câţi copii şi în care
    > cartier au fost colectaţi.Am primit recent un raport
    > suedez cu privire la colectarea copiilor de la
    > familii din Suedia şi din ţările scandinave
    > vecine. Este vorba de un fenomen aparte.
    > În acest raport se afirmă că, în Suedia au fost retraşi
    > din familii, 300.000 de copii. Acest lucru înseamnă că
    > este vorba deo generaţie întreagă a copiilor furaţi
    > de la părinţii lor biologici.Oamenii de ştiinţă,
    > criminologii, juriştii, avocaţii – oameni cu valori
    > tradiţionale, care încă îşi amintesc că în Suedia era
    > familia -, nu înţeleg. Ei spun că are loc ceva ciudat.
    > Are loc dezvoltarea statului pe familii.Experţii indică 10.000 coroane
    > (suedeze sau norvegiene) pe zi, sumă ce o primeşte familia
    > adoptivă pentru un copil primit. Agentul organizaţiei
    > „Barnevarn”, primeşte de la bugetul de stat, sume
    > imense pentru răsturnarea cuibului de familie, pentru
    > copilul furat. Acest lucru se întâmplă în toate ţările
    > scandinave.În acest sens, părinţii
    > adoptivi pot alege copilul, ca la piaţă. Dacă ţi-a
    > plăcut o fetiţă blondă cu ochii albaştri şi o vrei,
    > ajunge să telefonezi la Barnevarn şi să spui: „Sunt
    > pregătit/ă, am cameră pentru copil” şi să spui
    > numele copilului.Ombudsman, în Norvegia,
    > încearcă să lupte împotriva sistemului Barnevarn.
    > Consideră că acest sistem de tranzacţii cu copii, este
    > corupt. În luna mai, familiile afectate de acest sistem, au
    > organizat un protest împotriva separării copiilor de
    > părinţi.Titlul în ziarul norvegian:
    > „1/5 din copiii norvegieni sunt deja salvaţi de la
    > părinţi”, înseamnă că dintr-un milion de copii,
    > în acest stat, cam 200.000 sunt „salvaţi” şi nu
    > mai locuiesc cu mama şi tata acasă, ci într-o instituţie
    > pentru copii.Conform statisticilor publicate
    > în mass-media norvegiană, doi din zece copii sunt
    > născuţi de femei norvegiene, restul fiind copii de
    > emigranţi. Emigranţii dau Norvegiei o populaţie
    > sănătoasă, deoarece la ei nu sunt aproape deloc
    > practicate căsătoriile. Cei mai mulţi copii au primit
    > Barnevarn de la părinţii ruşi.
    > „Zavtra”: Atunci
    > când un copil este luat de la părinţi, ei ce pot
    > face?
    > Irina: Aproape în
    > fiecare lună, în Norvegia se sinucide o mamă rusă.
    > Pentru că atunci când vin să-ţi ia copiii, eşti
    > lipsită de putere. Eşti singură împotriva sistemului. Ei
    > îţi vor spune de exemplu: „Faci omleta altfel decât
    > în Norvegia, forţezi copilul să-şi spele mâinile, mergi
    > strâmb, prin urmare, nu poţi sta aici cu copilul pe nisip.
    > Asta înseamnă că eşti o mama rea şi de aceea îţi
    > luăm copilul.”Sistemul de protecţie a copilului
    > în Norvegia, se bazează pe principiul prezumţiei
    > vinovăţiei părinţilor.Părintele este conştient
    > vinovat. Pe părinţi se aruncă o grămadă de minciuni.
    > Totul începe cu o afirmaţie simplă: „Vreţi să vă
    > întoarceţi în Rusia” şi nu puteţi nega, doar
    > aveţi rude acolo. Sau: „Vreţi să asasinaţi copiii
    > voştri”, asta pentru că ruşii obişnuiesc să spună
    > „te omor!”Sistematic te pun în situaţii
    > când trebuie să te aperi. Un singur om nu poate să
    > oprească maşinăria de stat, bazată pe recompense
    > fabuloase oferite avocaţilor de la birourile de protecţie
    > a copiilor, judecătorilor, psihologilor, psihiatrilor,
    > părinţilor adoptivi şi altor asemenea. Recompensele se
    > dau pentru fiecare copil cu ochii albaştri,
    > luat. Tu nu ai nici o şansă de a-ţi salva copilul
    > de la adăposturile norvegiene pentru copii. Am
    > trecut prin toate instanţele judecătoreşti norvegiene.
    > Totul este susţinut, corupţia este peste tot. Copiii sunt
    > bunuri, pe care ei nu le restituie.Toate articolele ziarelor ruseşti
    > despre copiii mei au fost traduse în norvegiană de
    > avocatul de la Barnevarn şi utilizate pentru a mă
    > învinovăţi. „Ea nu este normală, ea îşi apără
    > copilul prin intermediul ziarelor”. În vest
    > funcţionează legea privind confidenţialitatea, care este
    > promovată activ şi în Rusia.
    > „Zavtra”: Aţi
    > indicat că în nordul Europei, funcţionează sistemul de
    > lichidare a familiei, legat de abuzuri sexuale asupra
    > copiilor. Cum funcţionează acest lucru?
    > Irina: Ministerul care
    > se ocupă cu probleme legate de copii, se numeşte
    > literalmente Ministerul Afacerilor Copiilor şi Egalităţii
    > la toate formele de diversitate sexuală.Minorităţile sexuale în
    > Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt
    > minorităţi. Minorităţile, sunt acum
    > orientaţii heterosexuali.În materialele sociologilor,
    > disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050,
    > Norvegia va fi ţara cu 90%
    > homo. Ce se înţelege prin termenul de „homo”
    > este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre
    > lesbiene şi gay sunt deja trecutul.S-ar părea că voi nu sunteţi
    > implicaţi; să facă ce vor, ce am eu şi copiii mei cu
    > asta? Cândva şi eu mă întrebam aşa, pentru că am
    > trăit în ignoranţă completă despre asta, că întoată Europa se
    > introduc în viaţă standardele sexuale, care
    > reglementează creşterea copiilor în conformitate cu
    > cadrul definit. Sunt obligatorii pentru toţi cei
    > care au semnat convenţia de admitere, făcându-se acum
    > lobby şi in Rusia. Acolo literalmente se spune despre modul
    > în care părinţii, în colaborare cu personalul
    > grădiniţei, sunt obligaţi să educe copiii în
    > „diferite forme de iubire”.O parte specială a acestui
    > total-european, sex-standardul, indică de ce ar trebui să
    > ne învăţăm copiii despre masturbare, părinţii şi
    > profesorii în grădiniţe sunt obligaţi să pună aceasta
    > în aplicare, până la vârsta de 4 ani şi nu mai târziu.
    > Pentru noi ruşii din „peşteră” este o
    > informaţie foarte utilă.La pagina 46 din acest document se
    > afirmă că un copil nou-născut trebuie să fie conştient
    > de identitatea lui de gen. Cu sex-învăţatul obligatoriu
    > din naştere, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce
    > este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual.În privinţa egalităţii de gen,
    > sunt omişi termenii de „bărbat” şi
    > „femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi
    > imagina şi singuri!În Norvegia, a fost înfiinţat
    > Institutul de cercetare ştiinţifică la Universitatea din
    > Oslo, care examinează sinuciderile copiilor de la 0 la 7
    > ani. Este foarte ciudat, cum poate un copil nou-născut să
    > se sinucidă?! Dar conform Barnevarn, este
    > natural…După urgiile sadice, când copiii
    > într-adevăr mor, asemenea cazuri sunt luate ca fiind
    > sinucidere.
    > „Zavtra”: Irina,
    > să ne întoarcem la experienţa dumneavoastră personală
    > …
    > Irina: A doua oara
    > mi-au luat copiii pe 30 mai 2011. M-au sunat doi poliţişti
    > şi doi lucrători de la Barnevarn (Oficiul pentru
    > Protecţia Copilului). Am deschis, poliţiştii erau
    > înarmaţi, a venit chiar comandantul de la secţia de
    > poliţie Bjorklagena şi mi-au spus: „Am venit să-ţi
    > luăm copiii!”. Am sunat-o pe avocată şi ea mi-a
    > spus: „Da, în conformitate cu legile din Norvegia,
    > sunteţi obligată să îi daţi. Dacă vă opuneţi, vi-i
    > ia şi aşa oricum şi nu îi mai vedeţi mai mult. Sunteţi
    > obligată să daţi copiii şi mâine, vă vor explica
    > despre ce este vorba”. Au luat imediat copiii, care nu
    > au reuşit nici să se schimbe, fără să-mi arate nici un
    > document.Am rămas în stare de şoc. Acum
    > trebuia să dovedesc că eu sunt o mamă bună.În ziar a fost descris un caz
    > în care un băieţel a fost luat de la mama sa şi a fost
    > violat în toate instituţiile de apărare a
    > copilului. Când a împlinit 18 ani, şi-a cumparat
    > o armă, a venit „acasa” şi i-a împuşcat pe
    > părinţii adoptivi.Alt caz, un băieţel care
    > a fost luat de la mama sa şi plângea că vroia la mama.
    > Medicii au spus că este paranoia şi l-au îndopat cu
    > medicamente. După ce jurnaliştii au început să
    > manifeste interes pentru acest caz, l-au înapoiat la mamă
    > într-un scaun cu rotile. Băiatul a pierdut în greutate 13
    > – 15 kg. Avea distrofie, cu modificări
    > ireversibile.La o vizită la copiii mei, fiul
    > mai mare mi-a zis că a scris o scrisoare la consulatul rus,
    > în care a spus că, şi dacă ar muri, tot va fugi din
    > Norvegia, că nu v-a trăi într-un lagăr de
    > concentrare.Şi a reuşit să organizeze
    > propria evadare. A luat contact prin internet cu polonezul
    > Krzysztof Rutkovský, care a reuşit să salveze o fetiţă
    > poloneză, de la o familie norvegiană adoptivă. Polonezul
    > m-a sunat în ultimul moment, când totul a fost pregătit.
    > Mi-a spus: „Când scot singur băiatul din ţară,
    > fără dumneata, va fi răpirea unui copil străin, dar
    > dacă vei merge şi dumneata, va fi ca un ajutor dat
    > familiei.” A fost o decizie dificilă: a muri toţi
    > trei în Norvegia, sau a salva cel puţin pe fiul mai mare
    > şi pe mine. Nu doresc nimănui să aibă asemenea trăiri
    > ceva de genul acesta.În Polonia, am stat trei luni.
    > Mama biologică are dreptul la copilul său doar în Rusia,
    > nicăieri în altă parte în Europa. Copilul meu a primit
    > mai întâi mamă adoptivă norvegiană, apoi ne-a acuzat de
    > răpirea copilului de către o străină (adică eu). Atunci
    > Polonia a stabilit o altă mamă adoptivă.Pentru a ajunge copilul în Rusia,
    > mama mea (adică bunica lui), a devenit mama adoptivă din
    > Rusia. Astfel s-a făcut schimbul între mamele adoptive
    > poloneză şi rusă. Aşa că, fiul meu avea părinte
    > norvegian numărul unu, părinte polonez numărul doi şi al
    > treilea părinte, rus. Mama biologică este în Europa un
    > nimic.
    > „Zavtra”: După
    > ce v-aţi întors în Rusia, au început să circule
    > informaţii cu privire la cazuri similare. Povestiţi-ne
    > despre asta.
    > Irina: Să vă
    > dau un exemplu: Irina S. a locuit în Marea Britanie 18 ani.
    > A avut acolo un prieten şi a născut o fetiţă. Într-o
    > zi, Irina S. a aflat că partenerul ei este membru al
    > clubului sadomasochist. Se uitau la televizor împreună cu
    > fiica lor, aratau acolo un concurent şi fiica spune:
    > „Mami acest unchi s-a jucat cu mine de-a doctorul…
    > O!!! Şi mătuşa aceasta s-a jucat cu mine în
    > cada de baie…” Puteţi să vă imaginaţi că copilul
    > dumneavoastră povesteşte lucruri de genul asta?Irina S. s-a dus să se consulte
    > cu un psiholog pentru copii, care i-a spus: „Dragă, tu
    > eşti pastă de dinţi, eşti ziua de ieri. Aceasta nu este
    > perversiune, aceasta este un sex creativ pentru
    > elită.”Irina S. a tăcut şi în linişte
    > a început împachetatul lucrurilor şi pregătirea de
    > evadare în Rusia. Femeie înţeleaptă …În Norvegia, au fost legalizate
    > mai întîi căsătoriile între persoane de acelaşi sex,
    > apoi a fost aprobată Legea privind adopţia copiilor de
    > către partenerii homosexuali.Preoţii (femei şi bărbaţi)
    > vorbesc deschis despre orientarea lor sexuală
    > netradiţională. Mai recent, au apărut îndrăzneţii din
    > cercul homosexualilor, care ridică întrebări de drept
    > privind căsătoriile cu copii.Dacă noi, părinţii valorilor
    > tradiţionale, stăm ca nişte găini şi aşteptăm, atunci
    > această luptă cu ei este pierdută. Astăzi, sunt locuri
    > de experiment în Europa de Nord, Germania, SUA şi fostele
    > colonii britanice, precum Canada, Australia şi Noua
    > Zeelandă – acestea fiind focarele, de unde primesc cele mai
    > multe chemări de ajutor SOS, de la mamele ruse.Ideea necesară rezistenţei
    > deschise mi-a dat putere în Norvegia de a nu mă lăsa
    > învinsă, de a nu înnebuni.În Rusia, fiecare părinte
    > trebuie să înţeleagă că, în ultimii 30 de ani,
    > structurile care sunt implicate în traficul de copii sunt
    > părtinitoare redistribuirii maselor demografice, au adoptat
    > poziţia că părintele şi copilul nu sunt o singură
    > entitate.Acum copiii aparţin unei companii
    > abstracte sau statului.Pentru a face lucrurile si mai
    > rele, în conformitate cu Aranjamentul de la Haga din 1980,
    > în care Rusia a semnat în 2011, copiii aparţin
    > teritoriului în care se află ultimele 3 luni.Filosofia acestor
    > „inumani”, dezvăluie proiectul Partidului
    > Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am
    > citit recent în SMI norvegian. Lisbakken, ministrul
    > responsabil pentru familie şi copii, declară fără
    > ruşine: „Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii
    > din ţară să fie ca mine.” A
    > iniţiat Programul de Stat experimental, în care au
    > fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa
    > şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă
    > altă literatură de tip „Rege şi Rege”, sau
    > „Copii gay”. În ele, de exemplu,
    > prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ,
    > prinţesa visează la căsătoria cu regina.În conformitate cu legea,
    > copiilor de grădiniţă educatoarele sunt obligate să le
    > citească aceste povestiri şi să le arate
    > imagini.S-a întâmplat un caz. Turişti
    > ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de
    > scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu
    > copil.Părinţii, ori au ţipat la
    > copil, ori copilul plângea mai tare şi de la hotel au
    > sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A
    > apărut grupul „salvator” şi le-a luat copilul,
    > l-au „salvat” de la părinţii „sadici”.
    > Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o
    > întâlnire între părinţii biologici şi copil.Eu personal de doi ani mă lupt
    > pentru dreptul de întâlnire cu fiul mai mic.Brejvik, care a ucis 80 de
    > persoane, are dreptul de a apela la rude în fiecare
    > zi.Condamnaţii la moarte, peste tot în lume, au dreptul la
    > scrisori şi apeluri telefonice, dar mama nu are
    > posibilitatea nici chiar să vorbească cu copilul
    > ei.Oricum, Brejvik „a
    > salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de
    > guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii.
    > Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a
    > luat şi l-a trimis la „încercări pe etape”.
    > Fiecare familie l-a „gustat” (probabil a fost dat
    > la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit
    > acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca
    > să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi
    > au descoperit deja această poveste.La fiecare cinci ani, Barnevarn
    > emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi
    > de la părinţii biologici si care este originea parintilor.
    > Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak.
    > Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul
    > general, se află pe locul 4.Părinţii biologici capătă de
    > la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor
    > furaţi,numai două ore, o dată la jumătate de an. Este
    > maximum. Fiul meu, care a fugit în Rusia, este înregistrat
    > virtual în casa lor adoptivă, ca aparţinând de
    > populaţia Norvegiei, până la vârsta de 23 ani.Un alt lucru
    > important. Numai în Norvegia funcţionează 19.000
    > de organizaţii non-guvernamentale pentru reprofilarea
    > copiilor din bărbat şi femeie sau invers, sau în alte
    > sexe neconvenţionale.Copilul este nevoit să evolueze
    > în categorie sexuală non-tradiţională stabilită. Ceea
    > ce a povestit fiul meu cel mic deja nu mai este o pedofilie
    > primitivă, ci un fel de training organizat.
    > „Zavtra”: Este
    > greu de crezut că există asemenea orori teribile
    > …
    > Irina: Până când
    > rezolvaţi dacă este de crezut sau nu, în această lume
    > este o întreagă generaţie de părinţi, care trebuie să
    > trăiască cu această oroare.Totul serveşte ideii de
    > „toleranţă pentru diversitate”. Spun
    > despre copii că au dreptul la alegerea sexuală de la
    > naştere, au dreptul la diversitatea sexuală.Împotriva noastră şi a
    > voastră, împotriva părinţilor şi copiilor, sunt reţele
    > bine organizate în lumea interlopă.Se pare că a venit timpul să
    > recunoaştem în mod deschis şi sincer şi la fiecare
    > departament al poliţiei ruse, la toate nivelurile, să se
    > constituie o unitate specială de combatere a acestor
    > grupuri internaţionale de banditism demografic.La marşul pentru „Apărarea
    > copiilor”, am încurajat părinţii să scoată masca
    > frumoasă a justiţiei juvenile din vest, care nouă ni se
    > prezintă ca fiind „salvatoare a copiilor de părinţii
    > alcoolici” şi care este folosită în încercare,a la
    > nivel mondial, de a schimba sexul copiilor
    > noştri.Experiment monstruos, care de
    > aproape 30 de ani, progresează în toată Europa.În Europa, dar şi în Canada,
    > SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara
    > Rusiei, familia este zdrobită şi
    > despărţită. Familia, ca legătura între
    > părinţi şi copii, este distrusă
    > planificat.Cifre de copii luaţi: 200.000 în
    > Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în
    > Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt
    > generaţii furate.
    > „Zavtra”: Pe baza
    > acestor informaţii, se pare
    > că ţara noastră este o insulă cu
    > un stil de viaţă creştină …
    > Irina: Despre mine se
    > vorbeşte des: „Aha, mai întâi a fugit în vest, iar
    > acum a devenit o patriotă fanatică”. Da, eu sunt o
    > patriotă involuntară. Pentru ca omul să aprecieze Rusia
    > noastră, probabil că este nevoie să piardă totul. Am
    > plătit prea scump pentru greşeala mea – propriul copil –
    > şi am avut parte de o experienţă oribilă.Mai mult de 100 de familii ruse
    > îngenunchează azi în jurul Rusiei şi strigă: „Noi
    > suntem musafirii din viitorul vostru! În vest ne-au furat
    > copiii. Luaţi seamă la nenorocirile noastre şi
    > învăţaţi-vă minte! Treziţi-vă, opriţi ciuma celui
    > de-al treilea mileniu! Ridicaţi o cortină de fier faţă
    > de aceste toleranţe şi perversiuni! Împingeţi această
    > mizerie dincolo de graniţele Rusiei!”________________________
    > Interviu realizat de
    > Andrei Fefelov, mişcarea internaţională publică
    > „Mame din Rusia”, apărut în ziarul
    > „Zavtra”. http://www.chelemendik.sk/Rozhovor_s_ruskou_mamou_plakat_je_v_Norsku_zakazane_je_to_povazo_119288153.htmlhttp://www.magnificat.sk/2013/08/europska-unia-alebo-kam-sme-sa-to-dostali/

  18. Radu Humor Says:

    http://cursdeguvernare.ro/cristian-grosu-justitia-mea-si-justitia-celorlalti.html

  19. Radu Humor Says:

    http://cursdeguvernare.ro/cristian-grosu-despre-nationalismul-economic-la-zi.html

  20. Radu Humor Says:

    10 SEMNE CA ESTI REINCARNAREA UNUI SUFLET DINTR-O ALTA VIATA

    1 2735 Google +11 0 1 6

    Un articol de Maya

    Conceptul de reincarnare presupune o reintrupare intr-un corp fizic. Unele religii considera ca, dupa moarte, sufletul se indreapta catre o noua forma de viata. Desi nimeni nu stie ce se intampla dupa moarte, multi dintre noi au senzatia ca ar fi trait mai multe vieti.

    Daca te-ai intrebat vreodata daca existenta ta actuala este sau nu un fenomen singular, semnele pe care ti le prezentam aici te pot ghida catre raspunsul pe care il cauti.

    Semne ca trupul tau gazduieste un suflet reincarnat

    1. Ai o intuitie excelenta

    Oamenii care au mai trecut inainte prin procesul de incarnare au abilitati de anticipatie mult mai bine dezvoltate decat ceilalti. Asta pentru ca pot accesa informatii si cunostinte la niveluri mult mai profunde decat semenii lor, si simt apropierea unor evenimente inainte ca acestea sa aiba loc. Sufletele intuitive pot avea legaturi cu alte dimensiuni si lumi, precum si capacitatea de a comunica cu fiinte de pe alte planete si din alte galaxii. Acestea petrec mult timp in liniste deplina, fiind mult mai preocupate de informatiile care le-au fost deja impartasite, pe care incearca sa le dezlege si sa le foloseasca intr-un mod cat mai oportun.

    2. Ai adeseori senzatii de deja vu

    Daca ai trecut prin procesul de reincarnare, s-ar putea sa ai mereu senzatia stranie ca anumite evenimente traite se repeta, ca le-ai mai trait candva in trecut. De exemplu, daca faci o calatorie intr-un loc necunoscut si ai senzatia ca recunosti cumva acele peisaje pana in cel mai mic detaliu, este posibil sa mai fi vizitat acele locuri intr-o viata anterioara. Familiaritatea bizara si inexplicabila fata de anumite persoane, locuri, sau evenimente poate fi un semn de reincarnare.

    3. Esti o persoana hipersensibila

    Sufletele reincarnate au un grad ridicat de sensibilitate si empatie. Simt lucrurile in pronfuzime, si au mereu senzatia ca misiunea lor de viata este aceea de a aduce pace si vindecare pe pamant. Reactioneaza foarte puternic la energiile conflictuale si turbulente ale lumii si au nevoie de mult timp pentru a se recupera si reechilibra in urma acestor stari negative. Persoanele foarte empatice detesta si evita pe cat posibil locurile aglomerate si zgomotoase.

    4. Te simti dezradacinat si nu iti gasesti nicaieri locul

    Sufletele reincarnate nu se simt in largul lor pe Pamant. Acestea cauta mereu un refugiu, un camin inaccesibil lor aici. Se simt straine si rupte de mersul lucrurilor „lumesti” si refuza sa ia parte la ritmul cotidian al lumii. Prefera sa isi petreaca timpul in singuratate si in tacere, mai ales in natura, contempland pur si simplu viata si evitand lucrurile care pentru ele nu au niciun sens. Sufletele reincarnate simt o dorinta profunda de a restabili legatura cu alti membri ai „familiei” de suflete din care fac parte, nu-si gasesc locul pe pamant, si nimic nu pare sa le aduca alinare.

    5. Ai mereu impulsul de a vizita locuri foarte indepartate

    S-ar putea sa ai amintiri dintr-o alta viata traita intr-un alt loc, si sa ai o dorinta insatiabila de a vizita acel loc si in aceasta viata. Esti un suflet ratacitor, si pentru ca iti dai seama ca acel camin pe care il cauti nu este un loc fizic, palpabil, ci doar un sentiment adanc inradacinat, esti atras de ideea de a calatori cat mai mult, adeseori fara tinta. Totusi, te poti simti atras de un loc sau de o cultura anume, asta pentru ca este posibil sa fi trait in acel mediu intr-o viata anterioara. Nu ezita sa imbratisezi un nou mod de viata, urmeaza-ti impulsurile. S-ar putea sa afli lucruri pretioase despre tine si misiunea ta din aceasta viata.

    6. Tanjesti dupa contacte umane si conversatii de profunzime

    Detesti orice fel de conversatie marunta si tanjesti mereu dupa experiente profunde, intense si autentice. Cauti subiecte care sa te stimuleze si sa te tina mereu in priza, astfel ca esti mereu atras de natura filozofica a lucrurilor. Multi oameni te desconsidera pentru setea ta de lucruri semnificative, despre univers, stiinta, istorie, filozofie, arta, natura. Te plictisesc ingrozitor conversatiile anoste si barfele marunte.

    7. Ai amintiri din vietile anterioare

    Nu poti scapa de sentimentul ca ai mai fost pe pamant intr-o alta viata, iar amintirile experientelor anterioare se pot manifesta prin vise. Orice stimuli ar putea sa-ti declanseze astfel de amintiri, ca de exemplu o piesa muzicala, un parfum sau un paragraf dintr-o carte. In schimb, nu poti lega aceste amintiri de oamenii sau evenimentele din aceasta viata, si nici nu le poti aseza intr-o ordine cronologica exacta. Pur si simplu stii ca anumite lucruri s-au petrecut candva, si cauti sa descoperi cat mai multe amanunte despre vietile anterioare. Mai ales copiii pot avea astfel de amintiri, intrucat se afla mai aproape de momentul reincarnarii.

    8. Nu simti o legatura puternica fata de parinti

    Chiar daca te preocupa chestiunile familiale si iti iubesti parintii si rudele, s-ar putea sa te simti cumva oaia neagra a familiei. Nu simti o conexiune puternica fata de membrii familiei tale si, uneori, poate chiar contempli ideea ca ai putea avea o alta familie „ratacita” printr-un alt colt al lumii. S-ar putea sa ai vise despre alti parinti, de exemplu. Si asta pentru ca e posibil ca parintii care iti apar in vis sa fi fost parintii tai biologici intr-o alta viata.

    9. Adori momentele de singuratate

    Asa cum am mai afirmat deja mai sus, mersul acestei lumi te poate coplesi, dezorienta si dezechilibra. Esti indignat de ritmul rapid al lumii superficiale in care traim, asa ca incerci sa patrunzi intelesurile mai adanci ale acesteia. Sanctuarul tau este singuratatea. Numai in clipele de solitudine te poti reincarca si reechilibra. Tinzi sa te smulgi de agitatia din jur si sa petreci mult timp in natura, unde sa iti poti alina si vindeca spiritul si mintea.

    10. Ai mereu temeri care par foarte reale

    Temerile noastre pot indica de multe ori anumite evenimente negative traite intr-o incarnare anterioara. De exemplu, o frica de apa ar putea sugera faptul ca in viata trecuta ti-ai gasit sfarsitul inecat. La fel, o teama de foc ar putea sugera o moarte intr-un incendiu. Pentru a alunga aceste temeri odata pentru totdeauna, cel mai bine este sa le infrunti in mod direct. In caz contrar, sufletul tau va continua sa se reincarneze pe aceasta planeta pana cand vei fi desprins lectiile menite tie si vei fi depasit toate fricile care te bantuie.

    Despre Autor:
    Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa:powerofpositivity.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google
    – See more at: http://www.secretele.com/2016/01/10-semne-ca-esti-reincarnarea-unui.html#more

  21. Radu Humor Says:


    CRIMA DIN AJUNUL DE CRĂCIUN AL LUI DECEMBRIE 1989 – Uciderea Grupului Trosca la ordinele agenţilor KGB şi GRU din sediul MApN

    În 1978, Gheorghe Trosca, un tânăr ofiţer al serviciului de contrainformaţii care lucrează la dosarele “Corbii”, desconspiră colaborarea cu serviciile secrete sovietice a generalului-colonel Nicolae Militaru, imediat degradat şi scos din armată de Nicolae Ceauşescu.
    În decembrie 1989, reactivat de Ion Iliescu, Nicolae Militaru, agent GRU/KGB, este numit ministru al Apărarii şi regizează perfect eliminarea ofiţerului care l-a deconspirat, acum locotenent-colonel şi şef de stat major al USLA. Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (USLA) era şi a rămas o unitate de elită a serviciilor româneşti, alături de fosta Unitate specială 0110 “anti-KGB”, unică în blocul sovietic, şi succesoarea ei, ce purta indicativul “Z”, acum desfiinţată. Crima din faţa sediului MApN, în interiorul căruia se aflau Nicolae Militaru şi Ion Iliescu, s-a amplificat în oribilitate după ce trupurile ofiţerilor USLA ucişi au fost profanate sălbatic şi lăsate zile întregi pe carosabil cu inscripţia de “terorişti”. Toţi cei din sediul MApN, şi în special cei care dăduseră ordinul expres ca efectivul USLA să vină la MApN şi să fie condus de Gheorghe Trosca, ştiau că ofiţerii ucişi nu sunt terorişti. Ei au fost declaraţi ulterior eroi-martiri ai revoluţiei din decembrie 1989.
    În februarie 2011, preşedintele Traian Băsescu, la cererea unei Comisii a Senatului conduse de Raymond Luca, cetăţean născut în URSS, le retrage celor opt luptători titlul de eroi-martiri cu toate că pe rol se aflau procese de contestatare în instanţă a deciziilor CNSAS care au stat la baza solicitării aberante. Deşi i-a fost demonstrată preşedintelui Traian Băsescu greşeala sa, acesta nu a revenit asupra decretului ilegitim şi ilegal.
    În decembrie 2011, un grup de artişti autointitulaţi “terorişti” a instalat un monument acuzator pe locul crimei: capul lui Gheorghe Trosca înfipt pe un cauciuc, aşa cum fusese batjocorit bestial în 1989 (video mai jos).
    În 2012, Serviciul Român de Informaţii a ridicat pe acelaşi loc Monumentul Luptătorului Antiterorist. Dar crima, la care, conform martorilor, a participat şi un asasin care l-a împuşcat în cap pe Gheorghe Trosca, după ce acesta fusese deja ciuruit de gloanţe, a rămas nepedepsită. Iată de ce Dosarul Revoluţiei trebuie redeschis şi toţi participanţii încă în viaţă la această execuţie reanchetaţi şi traşi la răspundere penală. Lucrarea de mărturii şi documente selectate de Victor Roncea – “Decembrie 1989 – Lovitura Moscovei în România” – cuprinde şi descrierea operaţiunii criminale aşa cum a fost ea consemnată de Comisia specială a Senatului României.

    Sergiu Nicolaescu: “Într-adevăr chiar şi în timp de război se pot produce erori grave, ca să nu folosesc cuvântul grosolane. Au fost şi ofiţeri condamnaţi la moarte, care se făceau vinovaţi de pierderi de vieţi omeneşti şi materiale. Pe 24 decembrie 1989 dimineaţa, la orele 0830 eram în faţa M.Ap.N. Terenul de luptă era cumplit. În afara celor două ABI-uri distruse, cadavrele erau aruncate în stradă şi unii trecători urinau pe ele. Ce putea fi în mintea acestui Ardeleanu, care se pare că nici nu era român, să lase cadavrele camarazilor săi în stradă, batjocorite de animale care se pretindeau a fi oameni? Numai într-o ţară ca România se poate crede că toate cele petrecute se datorau prostiei noastre. Mă gândesc la “drobul de sare”… Nu, toate acestea au fost manipulări făcute de profesionişti strecuraţi atât în M.Ap.N., cât şi în M.I. şi care au executat ordine primite de la stăpânii lor. În România trebuia să fie război civil”. – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/12/24/crima-din-ajunul-de-craciun-al-lui-decembrie-1989-uciderea-grupului-trosca-la-ordinele-agentilor-kgb-si-gru-din-sediul-mapn/#sthash.y1KpYyi0.dpu

  22. Radu Humor Says:

    NU MAI AVEM ACTE DE EROISM?

    „Cotidianul.ro” demască o autoritate statală ce și-a preschimbat treptat menirea. De la asigurarea stabilității preţurilor, ea a devenit o închisoare a datornicilor: „Este vorba de ceea ce ne-am obişnuit să numim ‘Banca Naţională a României’, o entitate care, până nu demult, era unul dintre cele mai credibile branduri autohtone, dar care actualmente este nimic altceva decât o bancă-doică a băncilor care activează în România şi un apărător de ultimă instanţă al acestora, un pompier auto-asumat al tuturor incendiilor bancare reale sau imaginate, care apelează, atunci când nu mai are argumente, la butonul de panică denumit faliment bancar şi, atunci când simte că pierde lupta, la ‘opţiunea nucleară’ numită FMI. Cu toate că BNR este o instituţie care nu este prevăzută în Constituţie (este o realitate care ar putea să-i surprindă pe mulţi), şefimea BNR este conducătorul ‘de facto’ al României”. Mai citiți o dată! Chiar așa?

    Cine a îndrăznit să spună asta? Nimeni altul decât Gheorghe PIPEREA, asumându-și toate riscurile. Mai trăiește încă.

    Din editorialul său exploziv „Despre goblini şi şefime beneristă”, mai aflăm și că: „Începând cu evenimentele declanşate de eliminarea la data de 15 ianuarie 2015 a cursului fix de 1,2 la 1 al francului elveţian faţă de euro, evenimente care au dus la disperare sute de mii de familii îndatorate în franci elveţieni, trecând prin panica declanşată în banking de procesele de tip class action pe care ANPC şi asociaţiile pentru protecţia consumatorilor începuseră să le câştige, panica ridicată la asemenea intensitate încât BNR nu s-a sfiit să organizeze seminarii de pregătire profesională cu judecatorii care erau chemaţi să dea soluţii în dosarele respective, continuând cu opoziţia dură şi în parte neaşteptată la noul Cod fiscal şi cu insistenţa de a se crea un supra-guvern cu puteri discreţionare şi anti-constituţionale denumit ‘Comitetul Naţional pentru Stabilitate Macropurdenţială’, un comitet umplut, de altfel, cu şefimea BNR, şi terminând cu enormul (şi inutilul) scandal declanşat în legătură cu recent adoptata Lege a dării în plată cu efect liberatoriu a imobilului ipotecat, BNR a fost tot ce putea fi într-un stat care şi-a uitat fundamentul democratic: legiuitor, justiţie şi formator de justiţie, guvern, lobby-ist, apărător de ultimă instanţă al unor bănci delincvente dovedite de justiţie, ziarist – propagandist, blogger, realizator de talk show-uri…”

    Proiectul legii „Dai casa băncii și scapi de datorii” a fost scris de avocatul și profesorul de drept Gheorghe Piperea și a fost inițiat politic de deputatul PNL Daniel Zamfir. Aprobată în unanimitate covârșitoare de Senat, legea prevede, în principiu, că bănca creditoare nu va mai urmări veniturile unui debitor care îi cedează imobilul cumpărat cu împrumutul de la acea bancă și ipotecat ca atare. Consiliul Patronatelor Bancare ne amenință cu instigarea europeană pentru declanșarea unei proceduri dure de infringement. Pentru că: „Nu în ultimul rând, în forma sa actuală, legea promovează indisciplina contractuală, legitimând instabilitatea și imprevizibilitatea legislativă referitoare la mecanismele normale de piață, ceea ce este de natură a crea prejudicii serioase încrederii investitorilor și stabilității sistemului bancar din România”.

    SUB OBLĂDUIREA BN… Răului!

    „După ani de zile în care băncile, aflate sub oblăduirea BNR, au crescut dobânzile când şi cum au vrut, au modificat/ascuns/crescut comisioanele abuzive fără a fi trase la răspundere, în care clienţii au suportat orice risc în timp ce băncile s-au bucurat de libertate deplină, a venit momentul în care parlamentarii, aleşi prin voinţa poporului, ca şi dumneavoastră, şi nu a băncilor, au votat aproape în unanimitate o lege care să stabilească echilibru în relaţia client- bancă. Observaţi că nu scriem «restabilească»! Şi asta din cauza faptului că niciodată clientul nu a fost tratat ca partener egal, acest drept fiindu-i refuzat din start. Băncile s-au folosit în relaţia cu clienţii de contracte standardizate, preformulate şi fără puterea de a fi negociate, de condiţii impuse în aceste contracte, de clauze abuzive (demonstrate în justiţie) şi au manifestat obtuzitate şi respingere atunci când s-a încercat, în mod repetat, negociere colectivă sau individuală, lucru ce poate fi dovedit cu documente…” – se spune într-o SCRISOARE DESCHISĂ A DEBITORILOR CĂTRE ŞEFUL STATULUI, bazată și pe suportul Dnei Monique Goyens, de la Organizaţia Europeană a Consumatorilor, care a semnalat președinției că împrumutaţii români au unele dintre cele mai reduse venituri din Europa și se confruntă cu incorectitudinea serviciilor financiare, întâmpinând dificultăţi sporite în plata ratelor lunare. Nivelul dobânzilor a atins nivelul cel mai ridicat din EU, în absența unei protecţii a consumatorului nimerit în dificultate pecuniară. Contrar protestului bancar extrem de agresiv, legea crează într-adevăr serioase prejudicii escrocheriei progresive și destabilizează un sistem bancar ultra-abuziv.
    http://www.nymagazin.com/victor-nicolae-victoria-invinsa/

  23. Radu Humor Says:

    http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=554758

  24. Radu Humor Says:

    Trei barbati priveau o oaie prinsa cu capul in gard si
    gandeau:
    Ion: «dac’ar fii Maria…!»
    Ivan: «dac’ar fii Natasa…!»
    Strul: «dac’ar fii noapte..!»

    – Mamă, de ce-i aragazul așa de murdar ?
    – Taică-tu și-a făcut omletă.
    – Fără tigaie ?!

    Vecine, de ce-ai tăiat coada câinelui ?
    – Se bucura când venea soacră-mea…

    La ce te gândești?”, mă-ntreabă feisbucu’
    în fiecare dimineață când îl deschid.
    Sigur că mă frământă cum să fac să fie pace
    în lume, să salvez balenele
    și stratul de ozon, să stârpesc foametea mondială
    și analfabetismul, să
    dispară sărăcia și să avem de toate…
    dar eu tot la o pereche de țâțe mari mă gândesc.

    Să fii însurat înseamnă să ai libertatea de a
    face orice îți spune soția
    să faci.

    Un tată își aduce aminte că este ziua fiicei sale.
    Intră într-un magazin de jucării și o întreabă pe
    vânzătoare:
    – Cât costă păpușa Barbie din vitrină?
    – Avem: Barbie la gimnastică – 19,95 euro,
    Barbie jucând volei – 19,95
    euro, Barbie la cumpărături – 19,95 euro, Barbie
    la plajă – 19,95 euro,
    Barbie la dans – 19,95 euro, Barbie divorțată –
    265,95 euro…
    Bărbatul, uimit, întreabă:
    – Și de ce Barbie divorțată costă 265,95 euro?!
    – Barbie divorțată are și mașina lui Ken,
    casa lui Ken, undița lui Ken,
    mobila lui Ken, calculatorul lui Ken…

    În fiecare dimineață mă trezesc determinat,
    cu același gând optimist:
    „Când oi avea eu mulți bani…..”, da-mi trece
    repede.

    În spatele fiecărui bărbat de succes… fiți
    siguri că nu există o
    domnișoară ahtiată după cluburi și fără loc
    de muncă.

    Să știți că nu toate produsele de la McDonald’s
    sunt dăunătoare. Au
    și bere !

    Nu vă supărați, roșiile sunt românești?
    – Da’ ce, domnu’, vreți să vorbiți cu ele?

    Un inspector de la Criminalistică dă prin
    stație:
    – Comandante, am ajuns la locul faptei.
    – Şi… care e situația?
    – O femeie şi-a înjunghiat soțul cu 12
    lovituri de cuțit, l-a împuşcat
    în cap, apoi l-a decapitat şi i-a ars trupul.
    – Şi care a fost explicația ei pentru
    această crimă oribilă?
    – Spune că soțul a intrat încălțat în timp
    ce ea spăla parchetul.
    – Ați reuşit să o arestați?
    – Aşteptăm să se usuce parchetul…

    În gară, un bărbat îşi ia rămas bun de la altul:
    – Mulţumesc pentru tot !
    Soţia ta este bestială în pat !

    După ce trenul porneşte, un călător siderat îl
    întreabă:
    – Spuneţi, aţi vorbit serios mai înainte?
    – A, da de unde.
    E mediocră, dar n-am vrut să-l supăr.

    Doi bătrâni stau de vorbă:
    – Când eram tânăr, o fetişcană superbă era pe
    punctul de a-şi sacrifica
    viaţa pentru mine!
    – Cum aşa?
    – Da… Am cerut-o în căsătorie şi mi-a spus că,
    decât să se mărite cu
    mine, mai bine se aruncă înaintea trenului…

    Trei moşnegi stau la o bârfă pe prispa casei. Primul
    zice:
    – Io după ce mor vreau să fiu incinerat.
    Al doilea:
    – Eu vreau să fiu îngropat creştineşte.
    Al treilea mai bea o gură din sticla de vin şi cu
    juma de gura zice:
    – Bă băieţi, la cât vin am băut io la viaţa
    mea, cred că vreau să fiu
    îmbuteliat.

    Ca trece tineretea, nu-i mare paguba.
    Problema e ca trece si batranetea.

    Nu lasa nimic pe maine .
    Mai bine lasa pe poimaine – vei avea doua zile
    libere.

    Daca ti se pare ca patria ta te ignora,
    incearca, macar odata, sa nu
    platesti taxele.

    Mai rău decât un prost leneş e un prost cu
    iniţiativă.
    Dacă şeful e idiot, lasă-l s-o afle de la altul.

    Oamenii cu bani sunt de două feluri: apăraţi
    de poliţie ori căutaţi de
    poliţie.

    Oricât te-ai strădui,
    cineva va munci mai puţin decât tine şi va
    câştiga mai mult.

    Nu salariile-s mici, lunile sunt prea lungi.

    Dacă nu ai griji şi duşmani, e
    posibil să nu te fi născut..

    Prietenii pot fi şi falşi, duşmanii sunt
    întotdeauna autentici.

    Un optimist este un om insuficient informat.

    Dacă la o întrebare îţi răspunde un filozof,
    nu mai înţelegi ce-ai
    întrebat.

    Logica este ştiinţa care îi permite bărbatului
    să nu înţeleagă femeia..

    Vodca băută cu măsură e bună în orice
    cantitate.

    Un om foate bogat,sedea intr-o cafenea..
    La un moment dat , se apropie de el un evreu batran ,
    care-i propune sa-i
    vanda o bricheta de aur in schimbul averilor acumulate
    de bogatas.
    Acesta rade in hohote si ii spune:
    – Toata averea mea pentru aceasta bricheta de aur ??

    – Asta nu-i o bricheta de aur obisnuita !
    Apasa pe un buton..si imediat apare un duh din ea.

    Porunceste, stapane !!! Ce-ti doreste inima ?
    batranul ii spune:
    -Adu-mi o ceasca de ceai !!!
    Imediat a aparut pe masa o ceasca de ceai aburind.
    Bogatul..ramane paf,scoate imediat niste documente, le
    semneaza…si isi
    transfera toata averea .pe numele batranului.
    Fuge repede acasa,scoate bricheta,si apasa pe buton.

    Imediat, apare duhul:
    -Da stapane, ce-ti doreste inima ???
    Fostul bogatas ii spune:
    – Vreau restituirea imediata a averii mele,
    vreau un Jet privat, un Yacht, un Lambourghini, un
    conac la Toscana si o
    vila in Elvetia !!!!
    – Imi pare rau stapane,dar eu fac numai ceai sau cafea
    !!!!!

  25. Radu Humor Says:

    La un seminar al femeilor, pe tema „Cum să trăiesti într-o atmosferă de dragoste cu soţul tău”, participantele au fost întrebate dacă îşi iubesc soţii.
    Toate au ridicat mâna, aprobator.
    Atunci au fost întrebate cand le-au spus, ultima dată, soţilor, că îi iubesc.
    Unele au răspuns că azi, altele că ieri, altele că nu-şi amintesc.
    Atunci au fost rugate să le expediez soţilor un SMS, cu textul „te iubesc, scumpule”, iar apoi să citească răspunsurile primite.
    Iată cateva:
    1. Cine eşti?
    2. Te simţi bine?
    3. Te iubesc.
    4. Ce mai e acum? Ceva cu maşina?
    5. N-am înţeles, ce ai în vedere.
    6. Ce-ai mai făcut acum? De data asta nu te mai scuz.
    7. Nu mă lua pe ocolisuri, spune direct cât vrei.
    8. Oare visez ?
    9. Dacă nu-mi spui cui îi este adresat mesajul, fac moarte de om!
    10. Răspunsul la ce vrei tu este nu!

    Intr-un bar, intră un grup de scoţieni. Barmanul îi priveşte şi întreabă:
    – De ce toţi sunteţi îmbrăcaţi în kilt-uri, numai unul în pantaloni?
    – Ăsta în pantaloni este gay.

    După 25 de ani de casatorie, intr-o zi, mi-am privit soția cu tristețe si i-am spus:
    – Iubito, acum 25 de ani stăteam cu chirie, aveam o mașina ieftină, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14” alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum, avem o casa mare, o masina grozavă, un pat regal, un TV color cu plasma, dar dorm cu o femeie de 50 de ani.
    Draga mea, cred ca începem să avem o problemă!
    Sotia mea, o femeie ințeleaptă, mi-a răspuns imediat:
    – Orice problemă are soluție, dragul meu: tu du-te si caută-ți o blonda sexy de 25 de ani, că eu mă voi ocupa ca să stai din nou cu chirie, să conduci o mașina ieftină si să dormi pe o canapea; exact ca acum 25 de ani!

    Soţul şi soţia la restaurant. De soţ se apropie o frumoasă tânără şi fără să spună nimic îl sărută cu patimă.
    Soţia furioasă:
    – Cine este ?
    – Lasă-mă în pace… Acum mă gândesc cum să-i explic cine eşti tu !

    Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si inconjurat de rude.

    Intr-un articol de ziar: ”Aseara pe autostrada soferul Ionescu Ion, de meserie politist, s-a uitat cu o bricheta aprinsa in rezervorul masinii, ca sa vada daca mai are benzina. Mai avea!”………

    Surprinde-ti ficatul, bea niste apa!

    Directorul unui cimitir suna la reprezentanta unei firme de motociclete:
    -Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana?
    – Cinci bucati.
    – Aaa, inseamna ca unul inca se mai plimba…

    – Fiica mea, când ţi-am spus să vii acasă ca şi Cenuşăreasa, m-am gândit că vei veni la ora 24:00 şi nu că vei veni cu un singur pantof şi fără rochie!

    ATENŢIE!
    Angajaţii care vin la muncă un pic mai târziu sunt rugaţi să meargă pe partea dreaptă a coridorului, ca să nu se ciocnească cu angajaţii care pleacă mai devreme!

    O tipa catre un tip :
    – Voi scrie deasupra patului meu ca esti un prost ! Sa stie tot orasul …

    Am îmbătrânit fraților…
    Sunetele pe care le făceam înainte în timpul sexului, le fac acum când mă dau jos din pat.

    Dis-de-dimineata mi-am facut datoria de barbat: am dus gunoiul !!!

    Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta.
    De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare, au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la cler……
    De indata ce au ajuns acolo,au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare.
    In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate.
    Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile.
    Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe „dotarile” incredibile ale femeii. Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus:
    – Buna dimineata, Parinte, buna dimineata Parinte, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat.
    Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti?
    A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta.
    Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri……
    Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, cu un tanga minuscul se indreapta catre ei. Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un „buna dimineata, Parinte” si se indeparteaza.
    Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:
    – Doar o clipa, domnisoara.
    – Da, raspunde aceasta.
    – Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, da’ pentru numele Domnului, spune-ne cum ai putut sti ca suntem preoti ….?
    – Parinte, raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!

    Soţul vine acasă foarte agitat:
    – Curvo! Ştiu tot, absolut tot!
    Calmă, soţia îi zice:
    – Oare? Te lauzi ca de obicei… În ce an a avut loc bătălia de la Călugareni?

    Undeva la tara … Bate cineva in geam noaptea pe la ora trei si intreaba:
    – Hei, n-ai vazut o turma de boi?
    – Da’ ce? Ai ramas in urma?

    Sotia catre sot:
    -Ce cuplu frumos sunt noii nostri vecini! El o> iubeste, ii aduce flori, ii spune lucruri frumoase. Tu de ce nu faci asa?……
    -Draga, nici macar n-o cunosc!!!!

    Intr-o parcare, doi barbati se bat pe viata si pe moarte.
    Langa ei, un copil striga:
    – Tata! Tata!
    Vine un politist si-l intreaba pe copil:
    – Care dintre ei e tatal tau?
    – Nu stiu, ca d-aia se bat.

  26. Radu Humor Says:

    Mergi pe o autostrada cu viteza constanta. In stanga ta este o prapastie.
    In dreapta ta este un avion care zboara la joasa altitudine cu aceeasi viteza ca tine.
    Nici nu te depaseste, nici tu nu poti sa il depasesti.
    In fata ta ruleaza o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine, dar nu o poti depasi, iar in spatele tau…un elefant.
    Ce faci ca sa iesi din aceasta situatie???
    Raspuns: Te dai jos din carusel si altadata nu mai bei ca porcul.

    Politistul si mintea copiilor

    Politistul: – Unde stai tu baietel?
    Baiatul: – Cu parintii mei.
    Politistul: – Unde stau ei?
    Baiatul: – Cu mine.
    Politistul: – Si unde stati voi toti?
    Baiatul: – Impreuna.
    Politistul: – Si langa cine stati voi ?
    Baiatul: – Langa vecinii nostri.
    Politistul: – Si langa cine stau ei?
    Baiatul: – Daca-ti spun nu ma crezi.
    Politistul: – Zi!
    Baiatul: – Langa noi.

    Examen auto
    Astazi am picat testul de conducere auto la Targu Mures.
    – Vreau sa efectuezi o franare de urgenta, imi zise examinatorul. Imagineaza-ti ca iti iese brusc in cale un copil mic.
    Se pare ca nu trebuia sa-l intreb daca este ungur.

    Două prietene care nu s-au văzut …
    Două prietene care nu s-au văzut de multă vreme se întâlnesc într-un bar. Una dintre ele cu greu îşi ascunde lacrimile ce i se scurg pe obraz.
    – Ce ţi s-a întâmplat? o întreabă cealaltă.
    – Nimic, nu pot să-ţi povestesc!
    – Te fereşti tocmai de mine, cea mai bună prietenă a ta? Poate te pot ajuta…
    – Ce să faci? Acum nimeni nu mă mai poate ajuta.
    – Dar ce ai păţit?
    – Tocmai m-am întors de la o vânătoare în Africa.
    – Şi?
    – Am fost violată de o gorilă, masculul cel mai puternic din grup….
    – Şi?
    – Cinci zile am făcut dragoste fără pauza, încontinuu, fără să se oprească…
    Şi începe să plângă în hohote.
    – Hai, încearcă să te linişteşti, o consolează prietena, bine c-ai scăpat cu viaţă. Eşti întreagă, asta contează. Eu n-o să spun nimic nimănui, iar gorila aia nu vorbeşte.
    – Păi tocmai asta e, că nu vorbeşte, nu scrie, nu telefonează, nu mail, nu SMS, nu nimic…

    Stomatologie avansata
    Se duce o femeie la doctorul stomatolog si se aseaza pe scaun cu picioarele desfacute. Doctorul se uita mirat:
    – Doamna, ati gresit cabinetul, ginecologia e a doua usa pe dreapta.
    Femeia nimic… isi desface si mai mult picioarele. Doctorul:
    – Doamna, v-am mai spus…
    – Dumneata i-ai pus barbatului meu placa-n gura, dumneata s-o scoti de aici!

    Camuflaj pentru vanatori
    Un vanator intra intr-un magazin de profil si intreaba:
    – Pantaloni de camuflaj aveti?
    – Avem, dar nu-i gasim!

    De ce camilele au picioarele lungi?
    – Din ce cauza camilele au picioare atat de lungi?
    – Pentru ca in desert, nisipul este atat de fierbinte incat poti sa prajesti oua pe el.

    Un beţiv ajunge acasă şi, neavând cheia, sună la uşă. Nevastă-sa, sculată din somn, îi deschide şi îl întreabă:
    – Cât e mă, ceasul?
    – Două.
    La care nevastă-sa zbang-zbang îi trage două palme peste ochi.
    – Ce bine că n-am venit la 12, îşi zise beţivul în gândul lui.

    Deranj mare
    Vecinul aude un zgomot infernal din apartamentul lui Bula..
    Vine vecinul de sub el : Ce faci mai Bula, darami blocul ?
    Bula : ma mut….
    A doua seara la fel zgomot mare:
    Vecinul : Mai Bula ma enervezi ce naiba faci?!
    Bula : ma mut vecine.
    Dimineata pleaca Bula in oras, vecinul il intreaba : Unde te duci ma?
    Bula: La marmacie!

    Marius Tuca ramane somer. Apoi il paraseste si nevasta. In final proprietarul il arunca in strada.
    Fara nicio speranta, Tuca hotaraste sa se sinucida.
    Se urca el cumva pe sediul televiziunii si se arunca.
    In cadere, numera etajele: 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 8, 7, 8, 7…
    – Baga-mi-aaas picioarele-n ele de bretele!

    Gratar cu iz de tuica
    – Chelner! Gratarul meu miroase a tuica!
    Chelnerul sa da doi pasi in spate si intreaba:
    – Dar acum!?…

    Ion se trezeşte în toiul nopţii s…
    Ion se trezeşte în toiul nopţii singur, în pat, fără nevastă-sa Maria. Iese afară şi o caută. După ceva timp, o găseşte lângă o căpiţă făcând dragoste cu Gheorghe şi îi zice:
    – Ce faci, Mărie? Mâine, poimâine te-oi prinde şi fumând aici, să dai foc la fân….

    Barbatul perfect
    Un barbat perfect e dispus sa astepte ore in sir pana cand prietena sa e gata in doua minute.

    Raspunsul corect
    Domnisoara invatatoare spune intr-o dimineata elevilor:
    – Copii, cel care imi da primul un raspuns corect la intrebarea pe care o s-o formulez poate sa plece acasa.
    In secunda urmatoare, Bula isi arunca ghiozdanul pe fereastra.
    – Cine a facut asta? intreaba domnisoara Piti furioasa.
    – Eu! raspunde Bula. Ne vedem maine!

    Cu hemoroizii la doctor
    Un pacient:
    – Doctore am hemoroizi.
    – Unde?

    Poveste
    Parintii lui Bula il lasa singur acasa numai pt. cateva ore,si ca sa nu faca prostii pune un disc cu povesti. La intoarcere aud urlete infioratoare inca de la scara blocului, zici ca erau scoase de un posedat! „DA VREAU! DA VREAU!”…..
    Fug parintii lui bulisor cat pot ei de repede intra in casa si il gasesc pe saracul bulisor cu clabuci,si spume la gura, cu parul smuls din cap si zbierand la infinit: „DA VREAU! DA VREAU!”
    …si discul:”Copii ,vreti sa va spun o poveste? Copii, vreti sa va spun o poveste? Copii ,vreti sa va spun o poveste?…”

    Oboseala mare
    Mitica se intalneste cu Costica. Costica intreaba:
    – Arati obosit! De ce?
    – Munca… munca… munca, de dimineata pana seara si asta in fiecare zi…
    – De cand?
    – Maine incep…

    Cum diferentiezi mustele?
    – Ieri am omorat cinci muste – trei masculi si doua femele.
    – Cum ai stiut care sunt masculi si care femele?
    – Simplu: trei s-au asezat pe o lada de bere si doua pe un telefon.

    Doi prieteni se întâlnesc diminea…
    Doi prieteni se întâlnesc dimineaţa, la cafea. Unul din ei are un ochi vânăt.
    – Ce-ai păţit la ochi?
    – M-a lovit nevasta.
    – De ce?
    – I-am vorbit cu „tu”.
    – Doamne, iartă-mă, dar ce fel de relaţie aveţi voi în familie de te-a lovit pentru atâta lucru?
    – Păi aseară, pe când mâncam, mi-a zis:
    „Ştii, dragă, noi n-am mai făcut dragoste de trei luni”.
    Şi eu i-am răspuns:
    „Poate tu…”

    Relatii apropiate
    Itic o suna pe dna Goldstein:
    – Alo, sarut-mainile, ce mai faceti?
    – Ce sa fac, sunt singura, sotul e in deplasare de-o luna…
    – Atunci poate imi permiteti sa trec pe la dvs., bem o cafeluta, facem amor…
    – Vai, domnule Itic, credeti ca sunt cu*va?
    – Dar cine a pomenit de bani?

  27. Radu Humor Says:

    Faceţi-vă timp să le citiţi !

    Dă clic pentru a accesa protocoalele-inteleptilor-sionului.pdf

  28. Radu Humor Says:

    http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/comunicat-gpr-constituTia-cetATenilor-element-central-al-proiectului-de-tara-propus-de-grupul-pentru-romania-gpr

  29. Radu Humor Says:

    Cu ajutorul Constituţiei şi al legilor adoptate pe baza acestei Constituţii, poporul român a fost adus în situaţia de a fi cel mai sărac popor din Uniunea Europeană, în ciuda uriaşelor resurse naturale, pe care ni le-au lăsat Dumnezeu şi strămoşii noştri.

    Am fost deposedaţi de toată avuţia productivă pe care o acumulaserăm până în anul 1989.

    Am fost deposedați de fabrici, de uzine, de bănci. O bună parte au fost distruse, demolate, vândute ca fier vechi, banii încasaţi fiind transformaţi în vile şi jeep-uri, sau transferaţi în afara ţării.

    Cea mai mare parte a fabricilor, uzinelor şi băncilor noastre a fost vândută străinilor, la preţuri simbolice, contra comisioane care au îmbogăţit clasa politică.

    Aproape toate resursele naturale ale ţării sunt exploatate de corporaţii străine, care câştigă profituri uriaşe şi provoacă distrugeri devastatoare mediului înconjurător.

    Aproape jumătate din teritoriul agricol al ţării a fost vândut străinilor.

    Suntem poporul cel mai jefuit din Uniunea Europeană. În România, noii proprietari ai capitalului încasează două treimi din Produsul Intern Brut (PIB), ca profituri, astfel încât nouă ne rămâne o treime, ca salarii şi pensii. Aceasta, în timp ce, în Elveţia, de exemplu, proprietarii capitalului se mulţumesc cu o treime din PIB, restul, de două treimi, revenind salariaţilor.

    Mai mult de jumătate din uriaşele profituri realizate în România nu sunt declarate şi nu sunt impozitate. România a ajuns statul european cu cele mai mici venituri la bugetul public naţional, ceea ce determină lipsa cronică de bani pentru finanţarea serviciilor publice: învăţământ, sănătate, apărare, ordine publică, gospodărirea localităţilor etc.

    De la poporul cu cel mai mare grad de alfabetizare am ajuns poporul cu cel mai ridicat analfabetism funcţional.

    Suntem singurul popor european care, în ultimul sfert de veac, ne-am redus numărul cu peste 15%.
    Suntem singurul popor european în care jumătate din populaţia activă a fost obligată să-şi părăsească ţara, în căutarea unui loc de muncă.
    Suntem singurul popor european care trăieşte în două state diferite.
    Suntem singurul popor european care are un guvern conceput în afara ţării.
    Suntem cel mai umilit popor european.

    Iată unde ne-au adus actuala Constituţie şi legile adoptate în baza acesteia.

    Iată de ce ne trebuie o nouă Constituţie, una pe baza căreia să adoptăm legile prin care să ne luăm ţara înapoi.

    Iată de ce GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) susţine iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei României, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 886/26.11.2015, cunoscută sub denumirea de CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR, care prevede schimbarea radicală a modului de organizare a societăţii româneşti şi a statului român, Constituţie prin care românii vor redeveni proprietarii ţării lor, România.

    Iată, câteva din principalele prevederi ale Constituţiei Cetăţenilor:
    1. Schimbarea raportului dintre democraţia directă şi aceea reprezentativă, prin transformarea referendumului în forma principală de exercitare a suveranităţii poporului.
    Poporul român îşi recapătă dreptul de a legifera, de a vota legile, normele de convieţuire socială. Parlamentul adoptă legi numai în limitele stabilite de popor, prin Constituţie.
    Poporul îşi recapătă dreptul de a vota, prin referendum, legi prin care să modifice, să completeze, sau să anuleze legile anticetăţeneşti şi antinaţionale adoptate de Parlament.
    Poporul îşi recapătă dreptul de a demite pe toţi cei aleşi în funcţii publice care nu îşi respectă angajamentele asumate prin contractul electoral.

  30. Radu Humor Says:

  31. Radu Humor Says:

    Deschideţi la această postare şi urmăriţi comentariul arătat .

    PELERINAJ super mega tare BASILICA TRAVEL: Fatima – locul celor trei păstori cărora li s-a aratat Maica Domnului / Lourdes / Grota Neprihănitei Zămisliri etc. Nu-l ratati si nu va mai luati dupa anti ecumenistii ticalositi

    Orthodox said, on februarie 12, 2016 at 1:03 am

  32. Radu Humor Says:

    http://www.jurnalistii.ro/putem-verifica-online-cum-sunt-cheltuiti-banii-publici/

    http://www.jurnalistii.ro/olivia-steer-l-a-infuriat-pe-un-fost-ministru-al-educatiei/

    Iulia Ana Birtea · ITRC Bucuresti
    Introduceţi educație și consiliere psihologica sănătoasă în scoli. Vorbiți copiilor despre abstinență, iubirea adevărată, căsătorie asumată, copii născuți din iubirea soților barbat și femeie, și nu vom avea nevoie de vaccinuri pt ca vom îndepărta cauza: lipsa de valori si suprimarea demnitatii persoanei umane. Susțineți familia, oferiți cursuri de dezintoxicare de violență, pornografie, alcool, droguri. Oferiți consiliere celor deprimați… și sa vedeți ca nu va trebui sa injectam plumb și mercur în fetițe. Asigurați tuturor părinților, cu semnătură, ca dacă copiii lor se numără printre cei 1 la 1000 care pot avea efecte adverse de la vaccin, le veți deconta toate cheltuielile medicale și de asistenta pana la Însănătoșire și apoi faceți obligatorii vaccinările. Rezolvați deficitul de cadre medicale competente din spitale precum și jegul de pe paturile spitalelor și apoi vorbiți de… cercetare responsabila în medicină. Până atunci, lăsați-ne libertatea sa avem mai multa încredere în Dumnezeul nostru, decât în oamenii care se cred dumnezei atotstiutori, ne greșitori. ..

  33. Radu Humor Says:

    Dacă
    > sunteți
    > romano catolic , este bine să știți
    > că până în anul 1054 Biserica dumneavoastră a fost una
    > cu cea Ortodoxă. În acel an Papa de la Roma s-a
    > despărțit de cele
    > patru Patriarhate apostolice (Constantinopol, Alexandria,
    > Antiohia şi Ierusalim)
    > și a început să facă schimbări
    > dogmatice. Astfel Biserica dumneavoastră este veche de 1000
    > de ani.

    > Dacă sunteţi un luteran, religia
    > dumneavoastră a fost întemeiată de către Martin Luther,
    > un fost călugăr din Biserica Catolică,
    > în anul 1517.
    >
    > Dacă aparţineţi Bisericii Anglicane, religia
    > dumneavoastră a fost întemeiată de către regele Henric
    > al VIII în anul 1534, deoarece Papa nu i-a acordat dreptul
    > de a divorța
    > și a se recăsători.
    >
    > Dacă sunteţi un prezbiterian, religia dumneavoastră a
    > fost înființată de John Knox în Scoţia, în anul
    > 1560.
    >
    > Dacă sunteţi congregaționist, religia dumneavoastră a fost
    > iniţiată de către Robert Brown, în Olanda în anul
    > 1582.
    >
    > Dacă sunteţi protestant episcopal, religia dumneavoastră
    > a fost o ramură a Bisericii Anglicane, înfiinţată de
    > către Samuel Senbury în coloniile americane, în secolul
    > 17.
    >
    > Dacă sunteţi baptist, îi datorati principiile religiei
    > dumneavoastră lui John Smyth, care a lansat-o la Amsterdam
    > în anul 1606.
    >
    > Dacă aparțineți
    > Bisericii Daneze Reformate, îl recunoaşteţi ca
    > fondator pe Michelis Jones, deoarece religia dumneavoastră
    > își are originile
    > în New York, în anul 1628.
    >
    > Dacă sunteţi metodist, religia dumneavoastră a fost
    > fondată de către John şi Charles Wesley în Anglia, în
    > anul 1774.
    >
    > Dacă sunteţi mormon, bazele religiei dumneavoastră au
    > fost puse de către Joseph Smith în Palmyra, New York, în
    > anul 1829.
    >
    > Dacă sunteți membru al Bisericii Armata
    > Salvării, secta dumneavoastră a fost inițiată
    > de către William Booth, în Londra, în anul 1865.
    >
    > Dacă sunteți membru al Bisericii
    > Scientologice, anul în care această religie
    > s-a născut este 1879, iar cea care a fondat-o
    > este Mary Baker Eddy.
    >
    > Dacă aparțineți
    > uneia dintre organizațiile religioase cunoscute sub numele
    > “Biserica Nazarineanului,” “Biserica Sfântă” sau
    > “Martorii
    > lui Iehova”, religia dvs este una dintre sutele
    >
    > de noi secte fondate de oameni în ultima sută de ani.
    >
    > Dacă sunteți Creştin Ortodox, religia
    > dumneavoastră a fost fondată în anul 33 de către Iisus
    > Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
    > Nu s-a mai schimbat din acel moment.
    >
    > Deci Biserica noastră are acum 2.000 de ani vechime.
    >
    >
    > Pr. Dr. Miltiades Efthimiou.
    >

  34. Radu Humor Says:

    „Dieta” care trateaza orice afectiune

    „În 8 luni după ce am început să fac aceste lucruri, toate celulele canceroase au dispărut.”
    Dr. Loraine Day -chirurg ortoped care s-a vindecat de cancer prin metode naturale
    Dr. Lorraine Day

    „Ca să te vindeci de orice boală, nu contează numai „ce pui în gură”. Când am început să mă vindec, am avut grija cu tot ceea ce puneam „în minte si suflet”: nu am citit ştirile, nu am ascultat radioul, nu am privit la televizor. Am citit doar cărţi de spiritualitate, am ascultat muzică clasică şi programe de spiritualitate de calitate care îmi dădeau o stare de linişte şi pace. Trebuie să fii la fel de atent cu ceea ce îţi introduci în minte, ca şi cu ceea ce îţi introduci în corp.” Dr. Loraine DayAceastă femeie ar trebui să fie un exemplu de viaţă pentru mulţi dintre noi. Nu doar că s-a vindecat de cancer singură – refuzând categoric chimoterapia şi impulsurile colegilor medici „pro-chimo” (şi nu erau puţini!) -, dar vivacitatea, coerenţa şi energia acestei femei la 70 de ani sunt calităţi rar întâlnite în ziua de azi.

    Dr. Lorraine Day

    „Acum am 69 de ani şi pot să fac orice făceam la 25 de ani! Simt că am aceeaşi energie pe care o aveam atunci.” Şi într-adevăr, energia pe care o emană este debordantă, şocant de incompatibilă cu viziunea pe care mi-am format-o până acum despre „bătrânii” de aceeaşi vârstă.
    Recent, Dr. Loraine Day s-a recăsătorit iar soţul dânsei a vrut să trăiască după felul în care trăia ea, pentru că îşi dorea acelaşi nivel de energie!
    Vom deschide acest articol cu un adevăr încurajator, o speranţă pentru toţi cei care suferă de cancer sau alte maladii la fel de grave:

    Corpul omenesc este astfel construit încât se poate vindeca singur. Aţi observat că, dacă ne-am tăiat, rana se vindecă fără să intervenim, asta dacă sistemul nostru imunitar nu este distrus şi dacă nu traumatizăm în fiecare zi rana respectivă. Eu a trebuit să aflu care sunt lucrurile prin care îmi traumtizam corpul astfel încât acesta nu reuşea să vindece cancerul. Ştiam că eu mi-am făcut cancerul. Evident că nu am făcut-o conştient. Toţi oamenii „ne facem” cancerul „cu mâna lnoastră”, doar că nu ne place să recunoaştem acest lucru.
    Lucrurile pe care le facem în mod repetat în fiecare zi sunt acelea care ne îmbolnăvesc, care cauzează cancer, Parkinson sau orice altă boală.
    Dr. Loraine Day

    1.Am trecut pe o dietă vegetariană, curată.
    La început nu ştia exact cu ce să înceapă, dar simtea că trebuie să îşi schimbe dieta într-o dieta 100% vegetariană. A încetat să mai mănânce: produse animale- carne, ouă, lapte, brânză.
    Este dieta perfectă, dar nu îndeajuns să vindece vreo problemă de sănătate majoră cum e cancerul.
    (Dr. Loraine Day)

    Ştiai? Statisticile din 1909 arătau că 1 din 33 de americani sufereau de cancer. Pe atunci, consumul mediu de cereale nerafinate pe cap de locuitor era de 90 kilograme pe an, la fel ca şi în cazul cartofilor proaspeţi. Să nu uităm că pe atunci nu existau restaurante de tip fast food iar dulciurile erau întradevăr o delicatesă. Începând cu 1985, consumul de cartofi proaspeţi a scăzut cu 50% , în schimb cartofii prăjiţi au devenit din ce în ce mai populari; a crescut consumul de cereale rafinate (făină albă); s-a dublat consumul de lapte (pasteurizat!); consumul de carne de pui a crescut cu 300% (pui injectaţi cu hormoni şi antibiotice). Dulciurile sunt astăzi privite ca nişte „înlocuitoare de fructe”. Sub influenţa unei diete bazate pe alimente procesate şi abuz de produse animale (carne, lapte, brânză, ouă), nu este de mirare că această afecţiune a luat amploare, fiind întâlnită la 1 din 3 persoane. Astăzi, una din doua persoane suferă sau va suferi, de-a lungul vieţii, de cancer. La cum decurg lucrurile, până în 2020 toată lumea va suferi de cancer, dacă nu se iau măsuri în prevenţie.

    Apoi am renunţat la tot ce înseamnă zahăr, cofeină, MSG, îndulcitori şi toate alimentele procesate, şi am mâncat numai mâncare în forma ei naturală, lucru pe care îl fac şi acum. Dr. Loraine Day

    2. Am început să petrec cât mai mult timp afară din casă.
    „Tumorile canceroase cresc de 2 ori mai repede dacă respirăm „aer de interior” decât dacă respirăm aerul „din afara” casei, fapt bine documentat în literatura de medicină. Chiar dacă locuim într-o zonă cu aer poluat, aerul de afară este preferabil celui din interior”, spune Dr. Loraine Day.

    3. Am început să petrec cât mai mult timp în soare şi să iubesc lumina zilei.
    Soarele reduce mărimea tumorii canceroase şi nu cauzează cancer de piele, aşa cum se vehiculează astăzi. Este vorba de felul nostru de alimentaţie care duce la cancer de piele. Această afecţiune nu era întâlnită la strămoşii noştri în urmă cu mii de ani, când aceştia îşi desfăşurau întreaga activitate afară: locuiau, trăiau, munceau în aer liber, în soare.

    4. Am înţeles că pacea interioară este hrana sufletului şi am început să iert.
    Oricât ar fi de sănătoasă o dietă, nu este de ajuns dacă sufletul este plin de resentimente. Iertarea şi liniştea sufletească modifică semnele vitale, regularizează pulsul cardiac, tensiunea arterială şi secreţia de adrenalină. Nu putem depăşi o afecţiune fizică sau psihică dacă suntem dominaţi de ură sau ranchiună.
    Oricine ar putea trăi sănătos până la 100 de ani, dar am devenit prea dependenţi de mâncare, de stilul nostru de viaţă şi de ură. Oamenilor le place să fie dependenţi de ură. Doar că ura ne „mănâncă de vii”, fără să ne dăm seama. (Dr. Loraine Day)
    walking-through-nature-302060

    5. Am început să merg mult pe jos, în orice condiţii atmosferice.
    „Distanţa parcursă la prima „şedinţă” – după „o viaţă la pat” de 6 luni – a fost de 18 metri, dar pentru mine a fost un lucru măreţ!” (Dr. Loraine Day). Pentru a înţelege cât de afectat este corpul nostru de sedentarism, iată o altă mărturisire memorabilă a doctorului Loraine Day: „Deşi mă însănătoşisem şi ajunsesem, în timp, să merg mult pe jos şi să fac gimanstică medicală acasă, mi-au trebuit alţi 3 ani de „aşteptare activă” ca organismul meu să capete rezistenţa necesară pentru a merge la o sală de sport.”

    6. Am început să beau câte 8 pahare mari de apă pe zi.
    Corpul este 75% apă iar creierul este 85% apă. Pierdem 10 pahare de apă zilnic doar pentru că trăim ţi dacănu le punem la loc, sau dacă bem lichide dulci sau sărate (cola, sucuri, cafea, etc), putem accentua deshidratarea.
    Imediat ce am început să beau multă apă, am simţit shimbări pozitive întâmplându-se în corp. Când aveam cancer, avem simptome de multe alte afecţiuni: simptome de Parkinson, scleroză multiplă, buricele degetelor îmi amorţeau pentru că nu ajungea destul sânge la ele, episoade oribile de anxietate ţi depresie. (Dr. Loraine Day)

    7. Am început să dorm de la ora 10 seara.
    Hormonii de vindecare se produc în intervalul de timp cuprins între orele 10 p.m. – 02 a.m., însă cu o singură condiţie, şi anume să dorim. Suntem construiţi să trăim în ritm cu natura, iar funcţiile organismului se încetinesc de îndată ce apune soarele. În societatea de astăzi, dominată de electricitate şi tehnologie, nu mulţi ne aliniem să respectăm această „regulă de funcţionare”. Să fie o întâmplare faptul că oamenii de la ţară sunt mai sănătoşi decât cei de la oraş?
    Această regulă funcţionează întocmai ca şi legea gravitaţiei: dacă ne aruncăm de pe o clădire, nu plutim în eter, ci cădem la pământ, chiar dacă negăm existenţa sa. La fel, dacă nu respectăm legile esenţiale de viaţă, ne îmbolnăvim, chiar dacă negăm existenţa bolii. (Dr. Loraine Day)

    8. Am decoperit Biblia şi am început să mă rog.
    Dacă nu avem o susţinere, o credinţă într-o forţă mai mare decât a noastră care să ne ridice atunci când suntem la pământ, cu garda jos, şi avem nevoie de întăriri, vom fi doborâţi rapid.
    Fără Dumnezeu, lucrurile mult mai mari decât noi care ni se întâmplă în viaţă, ne slăbesc atât de mult puterea personală (singura în care ne încredem) până la punctul în care nu ne mai rămâne nimic din ea şi suntem pierduţi.
    Când îi încredinţăm viaţa noastră lui Dumnezeu, îi pasăm necazurile noastre Lui pentru a se ocupa pentru o clipă de ele, ceea ce ne linişteşte şi ne ajută să ne recăpătăm puterea. Iar mai apoi nu uiţi să îi mulţumeşti, ca oricărui alt prieten care te ajută.
    Chiar şi în momentele în care eram atât de bolnavă încât nu mă puteam ridica din pat şi nici măcar nu mă puteam hrăni, îi mulţumeam lui Dumnezeu că eram în viaţă. Şi, atât timp cât eram încă în viaţă, exista o posibilitate să mă vindec – chiar dacă nu ştiam care este aceasta! (Dr. Loraine Day)
    9. Am început să mă rog pentru alte persoane.
    „Când eşti la pământ, gândeşti că ţi se cuvine „să fii egoist”, să te rogi numai pentru tine, să te ajuţi doar pe tine. Dar uităm că vindecarea începe din inimă.” Chiar dacă suferinţa noastră este cruntă, simplul fapt de a ne ruga pentru alte persoane aflate în suferinţă, ne ajută să ne deschidem inimile şi să aducem mai bună bunătate în suflete care, devenind mai eficiente, ne vor susţine în vindecarea noastră.
    Dacă Dr. Loraine Day a reuşit să se vindece, atunci şi noi avem o şansă.Poftă de o viaţă frumoasă şi sănătoasă!! :)Sursa articol: Lucian Toma

  35. Radu Humor Says:

  36. Radu Humor Says:

    Soros a dat Clinton pas-cu-pas instrucțiuni privind modul de soluționare Albania neliniște – WikiLeaks e-mail
    time Publicat: 12 august 2016 09:46

    Un e-mail scurs de WikiLeaks relevă că, atunci când Hillary Clinton a fost secretar de stat al SUA, în 2011, miliardarul George Soros sa instruit despre cum să se ocupe de neliniște în Albania, subliniind ea „, are nevoie de o atenție urgentă, la nivelurile superioare ale guvernului Statelor Unite.”
    „Dragă Hillary, ” începe e – mail din 24 ianuarie 2011 de la fondatorul Open Society Foundations, Soros.

    „O situație gravă a apărut în Albania , care necesită o atenție urgentă , la nivelurile superioare ale guvernului Statelor Unite. Este posibil să știți că o demonstrație de opoziție la Tirana, vineri , a dus la moartea a trei persoane și distrugerea proprietății, „Soros spune, în conformitate cu e – mail scurgeri.

    Trei bărbați au fost împușcați ca demonstranți anti-guvernamentale s – au ciocnit cu poliția în capitala albaneză la sfârșitul lunii ianuarie 2011. Susținătorii Partidului Socialist de opoziție au refuzat să accepte rezultatele alegerilor 2009, invocând corupția și frauda, ​​atunci când atunci prim – ministru Sali Partidul Democrat Berișa a câștigat cu o marjă de subțire. Berișa a acuzat opoziția de a încerca să provoace o revoltă Tunisia stil, spunând că ” copiii bastarzi ai Albaniei proprii Ben Alis au conceput scenarii tunisiene.”

    „Există îngrijorări serioase cu privire la neliniște în continuare conectat la o contra-demonstrație care urmează să fie organizate de partidul de guvernământ … și un eveniment de follow – up de opoziție cu două zile mai târziu , pentru a comemora victimele, ” spune Soros.

    „Perspectiva de zeci de mii de oameni care intră pe străzi într – un mediu politic deja inflamat bolnav pentru bodes revenirea ordinii publice și a procesului democratic fragil al țării, ” adaugă el.

    „Cred că două lucruri trebuie să fie făcut în regim de urgență ” , adaugă el.

    „1. Se aduce întreaga greutate a comunității internaționale să poarte pe prim-ministru Berișa și liderul opoziției, Edi Rama, pentru a preveni alte demonstrații publice și să modereze publice declarații.

    Follow
    WikiLeaks ✔ @wikileaks
    Soros told Hillary Clinton (as Sec of State) to intervene in Albanian domestic politics – she did it like he said http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/stunning_revelation_wikileaks_hack_shows_that_soros_called_the_shots_on_us_policy_toward_albania.html
    5:27 PM – 12 Aug 2016
    3,951 3,951 Retweets 3,127 3,127 likes
    2. Numiți un înalt oficial european în calitate de mediator. ”

    Soros a sugerat trei candidați: Carl Bildt, Martti Ahtisaari, și Miroslav Lajcak, declarând că toate ” , au legături puternice în Balcani.”

    „SUA și UE trebuie să lucreze în deplină armonie peste acest lucru, dar dat aspirațiile europene ale Albaniei UE trebuie să preia inițiativa” , a subliniat el, adăugând că fundația sa din Tirana a fost ” monitorizarea îndeaproape situația și poate furniza o analiză independentă a crizei . ”

    La câteva zile după ce e-mail a fost trimis la Clinton, UE a transmis unul dintre Soros a sugerat nominalizati, Miroslav Lajcak, pentru a întâlni cu liderii albanezi din Tirana pentru a încerca să medieze capăt tulburărilor, a raportat Reuters.

    În luna martie, Wikileaks a lansat o arhivă căutare format din 30,322 email-uri de la serverul de e-mail privat lui Hillary Clinton, care a folosit in timp ce servesc ca secretar de stat al SUA. Cele 50,547 pagini ale documentelor acoperă corespondența lui Clinton, de la 6/treizeci/2010-8/doisprezece/2014, din care 7.570 au fost trimise de către Clinton.

    Luna trecuta, site-ul a publicat o arhivă whistleblowing de peste 1.200 de emailuri private, lui Clinton referitoare la războiul din Irak. Înaintea eliberării, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a declarat că „scurgeri viitoare în legătură cu Hillary Clinton,” ar fi de ajuns pentru a-i pune sub acuzare.

    Soros a făcut un nume pentru el însuși ca „omul care a spart Banca Angliei” , prin angajarea în acoperire Forex discutabile și pariuri împotriva lira sterlină – care l -au facut mai mult de $ 1 miliarde de euro în o zi din septembrie 1992. Unii au speculat că Soros a beneficiat de informații privilegiate pentru a face investiții. În 2002, un tribunal din Paris a găsit Soros vinovat de folosirea informațiilor privilegiate pentru a profita de o afacere 1988 de preluare pentru banca Societe Generale

  37. Radu Humor Says:

    http://www.adriannastase.ro/2016/09/14/cum-a-sarbatorit-ambasadorul-klemm-cei-5-ani-de-parteneriat-strategic-romano-american/#comment-217204

    O gafă diplomatică de asemenea proporţii, dovedeşte incontestabil fie reaua voinţă/intenţie, fie nemăsurata prostie a acestui ambasador ce se declară duşman pe faţă al unei ţări, care-i suportă toate hachiţele la înalt nivel diplomatic şi la cel mai de jos nivel personal al unui personaj ce merită din plin, nu numai dispreţul, dar şi şutul în tuhăs pe care-l merită prin toate acţiunile lui descreierate, mai întâi de nepermis amestec în treburile interne şi apoi de participant activ la încercarea de secesiune a unei organizaţii paramilitare, sub al cărei steag se înregimentează ca ultimul dintre dintre cei la care ne-am fi aşteptat !
    De acum înainte este treaba americanilor să-şi retragă epava diplomatică, sau să suporte opropbriul şi consecinţele unui asemenea act descreierat !! Mă gândesc, mai ales, la prăpastia dintre cei aşteptaţi să sosească de către bunicii noştri, şi la cei invitaţi, iată, să ne lase în pace, conform binecunoscutului (lor) îndemn ” Americans, go home !” sau, mai exact ” Klemm, go home !

  38. Radu Humor Says:

    RADU HUMOR September 22, 2016 at 2:24 pm REPLY
    Până la urmă care-i deferenţa dintre o Ţară condusă autoritar de un tiran, cum se întrec toţi adversarii să-l eticheteze pe Putin şi o ţară condusă la fel de autoritar, dacă nu cumva cu efecte mult mai dezastruoase în plan naţional, de către nişte străini ?! Prin “braţul lor înarmat” cu diverse instituţii represive naţionale precum binomul mult discutat, acum şi detestat în urma unor acţiuni de ultimă oră, dar şi prin amestec fără jenă, încălcând toate uzanţele diplomatice al unor ambasade !
    Fiindcă veni vorba de Rusia, aceasta are 450 de parlamentari, în timp ce noi avem 530 !!
    Presupun că la ei se foloseşte încă modelul anterior, folosit şi în România lui Ceauşescu şi aleşii se întrunesc odată, de două ori pe lună, sau când sunt situaţii excepţionale, nu ca ai noştri, pe care-i finanţăm regeşte ( cabinete parlamentare, apartamente de lux, şoferi, secretare şi alte…cele, tot de lux, inclusiv pensii 😉 ) , deşi între timp s-a inventat Internetul şi se poate vota pe calcularor, de acasă, sau de la un serviciu, job pe care-l practică alesul conform pregătirii sale profesionale .
    P.S.
    Până la urmă globalismul, cel care urăşte de moarte naţionalismul, patriotismul sau suveranitatea statelor şi face totul pentru înlocuirea acestor trăsături fireşti , rezultate în urma unor procese istorice, uneori multiseculare, vrea să pună în loc o făcătură iudeo-masonică condusă, ce să vezi, la fel de autoritar de o mână de apatrizi, indivizi fără Dumnezeu şi fără Ţară, dar plini de bani !
    Cei care refuză făţiş acest amestec criminal în bucătăria proprie a celorlaţi sunt numiţi tirani, în timp ce cei care folosesc toate mârşăviile posibile, cumpărând, corupând, ucigând, când nu mai reuşesc altfel, se dau mari iubitori ai păcii şi ordinei internaţionale ! Cu condiţia ca biciul să fie în mâna lor şi spinările bine încovoiate de griji, sărăcie, frică şi boli ce cuprind, ca o pecingine toate statele ale căror conducători sunt impuşi de la “centru” prin diferite metode, care de care mai persuasive, sau direct criminale ! Vezi, mai recent “Maidanul”, sau “votul liber exprimat”, dar atent dirijat !
    “Dacă votul ne-ar folosi şi nouă la ceva, ar fi fost demult desfiinţat ! “, spunea Mark Twain (parcă) !
    Faptul că România a pierdut în cei 26 de ani petrecuţi la braţ cu USA şi UE, mai mult decât în cele două războaie mondiale ar trebui să facă imposibilă toată propaganda ordinară ce încearcă să discrediteze societatea românească, făcând-o vinovată de toate tarele din lume, când singura ei vină este pasivitatea cronică şi blândeţea creştinească, ce duce la întoarcerea şi celui de-al doilea obraz, în loc să scuture cojocul de ploşniţele străine care s-au infiltrat peste tot !
    Dorind să explice mai pe înţelesul tutoror ce se întâmplă în Turcia în urma puciului eşuat, şi a epurărilor făcute de Erdogan, Dan Dungaciu a scăpat un porumbel foarte viu colorat :
    – Imaginaţi-vă că în România, toate organizaţiile lui Soroş ar fi scoase în afara legii !
    Cam asta a făcut Erdogan cu cele ale lui Gulen şi Putin cu cele ale lui Soroş … 😉
    Noi n-avem nimic, sau foarte puţin (Lumina) cu cele ale lui Gulen, dar suntem sufocaţi, ba chiar intoxicaţi , cu/de celelalte …
    Your comment is awaiting moderation.

    RADU HUMOR September 22, 2016 at 6:53 pm REPLY
    Punctul pe ” i ” :
    “Lovitura de stat permanentă – componenta externă
    După comportamentul de cîine bătut al lui Dragnea (cotarlele peneliste nici nu mai contează, atît de ridicol servil se manifestă) se vede clar că presiunea vine de sus și nu există mai sus decît ambasada din SUA (nu a SUA, pentru că diplomația americană a fost hijacked de o grupare ideologic identică cu gruparea sorosista ce a reușit, în sfîrșit, să preia puterea în România).
    În mod normal, organizatia sorosista din DNA, CSM și prezentă în alte cîteva puncte cheie din sistemul judiciar ar fi măturată rapid, chiar fără mult tam-tam. Dar nu. La fel de radicală, gruparea globalistă din cadrul căreia face parte secta sorosistă (bună comparația lui Ponta, mă oftic că nu mi-a trecut mie prin cap) și care îi asigură spatele acționează cu o ferocitate invers proporțională cu gradul ei de legitimitate (care e zero).
    Nesupusă controlului democratic, de fapt complet străină de orice concept democratic, de reprezentativitate prin vot, de transparență a scopurilor și metodelor, gruparea globalistă (neoconservatoare în SUA, comunitaristă în vestul Europei, sorosista în coloniile est europene) acționează numai prin infiltrare și subminare . Așa s-a întîmplat și în SUA, de a ajuns Kerry, nominal șeful diplomației americane, să fie bătaia de joc a propriei instituții, condusă, în fapt, de globalista Nuland.
    Așa se explică și alianța contra naturii dintre Germania și SUA cînd cu alegerile. Germanie care, iată, se înjunghie cu SUA prin pumnalele otrăvite Deutsche Bank și Apple. Cum e și normal, pînă la un punct. Există interese naționale diferite și acum au venit vremuri de mare criză, din nou, oricît capac s-a pus și oricît de bine a fost în haită cînd vremurile erau mai bune (pentru ei), acum scapă cine poate.
    Scapă cine poate, dar cine ne scapă de globaliști, amestecați distructiv în toate ?
    Criza va exploda, curînd, posibil să ducă la război mondial. În acest context operează kovesiada de la noi, care încearcă să susțină și să prelungească, o mînă spală pe alta, agonia unei guvernări antinaționale. Cumva pe pilot automat și cumva degeaba. Pentru că, atunci cînd criza va izbucni violent, nu te poți baza pe caricaturi de prune fierte in cazanul sorosist, nici ca glumă proastă. De asta sînt sectă, știu, lumea reală nu e specializarea lor.”
    Your comment is awaiting moderation.

    RADU HUMOR September 23, 2016 at 1:18 pm REPLY
    Dacă tot au ieşit în stradă nemulţumiţi ( pe bună dreptate!) de votul Senatului privitor la Gabriel Oprea, de ce n-ar contesta şi o altă decizie luată prin votul celor de la Camera Deputaţilor în ce-l priveşte pe Petre Roman ?!
    Că vorba lui Oreste :
    – Circumcis, necircumcis, trebuie să se facă dreptate, sau condamnare, pentru toţi ! :mrgreen:
    http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/suspiciunile-si-ciudateniile-din-dosarele-de-incompatibilitate-428518
    http://www.christusrex.org/www1/doc/deutsch.html
    Your comment is awaiting moderation.

  39. Radu Humor Says:

    Meditaţii pe tema străinilor de la conducerea României:

    Secretele lui Mugur Isarescu și multe alte chestii interesante despre cine NU ne lasă să trăim liniștiți în România – Frecvența cu care apar alogenii în asemenea funcții trebuie să respecte oarecum „algoritmul” demografic. Regula nu poate fi decât una: în mod obișnuit, în asemenea funcții ajung cel mai des reprezentanți ai etniei majoritare! A avea un președinte al României cu origine românească incertă nu este în regulă. A avea trei președinți la rând numai pe jumătate români dă deja de gândit! Nu pare a fi o întâmplare! Iar când cealaltă jumătate este la toți trei aceeași, adică evreiască, suspiciunea că ni se ascunde ceva este și mai îndreptățită. Ce ni se ascunde? Dacă sub oblăduirea a trei președinți numai pe jumătate români, iar pe cealaltă parte evrei, Țara ar fi prosperat, dacă am fi progresat sau măcar am fi avut o evoluție obișnuită, în limitele normalității, atunci totul putea intra sub beneficiul coincidenței întâmplătoare, al aleatorului. Am fi consemnat această coincidență la rubrica de curiozități. Împrejurarea însă că în această perioadă de douăzeci de ani România a cunoscut cea mai rapidă și mai severă involuție din istoria sa, o veritabilă prăbușire!, ne obligă să căutăm o legătură între acest dezastru și componenta alogenă a etniei celor vinovați de acest dezastru și să ne întrebăm deschis: există vreun interes sau amestec evreiesc în decăderea României, în dezastrul din România? Cu o asemenea întrebare nu facem propagandă anti-semită, cum vor exclama imbecilii, ci facem un gest de auto-apărare! Nimic mai mult! Faptul că în trecut, un trecut nu prea îndepărtat, în anii 1944-64, România a suferit de pe urma unor alogeni evrei, care au activat fățiș în slujba unor puteri străine și vrăjmașe, întărește motivele pentru care să ni se pară nefirească, chiar suspectă evreitatea atât de excesivă, de debordantă statistic vorbind, a conducătorilor noștri de azi, a clasei politice…

  40. Radu Humor Says:

    http://www.dzr.org.ro/iluzii-in-care-cred-romanii-si-care-blocheaza-evolutia-si-dezvoltarea-poporului-roman-a-societatii-romanesti-a-romaniei/

  41. Radu Humor Says:

    RADU HUMOR October 15, 2016 at 8:02 pm REPLY
    “Iata textul articolului 8, copiat chiar de pe sit-ul NATO:
    Article 8
    Each Party declares that none of the international engagements now in force between it and any other of the Parties or any third State is in conflict with the provisions of this Treaty, and undertakes not to enter into any international engagement in conflict with this Treaty.
    O metoda de scurtare a perioadei de riposta a fost aplicata, prin mixarea internationala a fortelor NATO aflate in zonele apropiate si amenintate de Moscova: de exemplu, daca rusii vor ataca Romania, atunci vor ataca si trupele americane aflate aici. Daca vor ataca in zona Craiovei, atunci vor mai lovi si militari germani, bulgari si, posibil si din alte tari. Cam la fel va fi si in tarile baltice.”
    Şi dacă din întâmplare se va afla pe acolo, la locul atacului, prin boscheţi, făcându-şi nevoile şi vreun chinez, sau nord coreean, va intra şi China în război ? 🙂
    Asta e foarte asemănătoare cu o celebră poveste de pe vremea când o mulţime de indivizi, în special alogeni, primeau din partea Statului român pensii de ilegalişti , deşi n-aveau în realitate de-a face cu vreo asemenea activitate nici în cele mai războinice vise ! !
    Serios vorbind, nu pot crede că cineva bine informat, dar şi bine intenţionat, poate vedea în Rusia, Putin în speţă, partea responsabilă, provocatoare a unui posibil dezastru la nivel planetar !
    Ar fi poate primul război al Rusiei de apărare ! 😉
    În zadar se încearcă disculpare şi victimizarea cretină a Americii, sau a Europei !
    Deocamdată nu America este încercuită din toate părţile posibile la acest moment !
    Nu poporul american este nevoit să îndure urmările dezastruoase, perfide, inumane ale unui boicot internaţional ! Sau crede cineva că suferă Putin şi cei din conducere, de pe urma embargoului ?
    Pe care-l resimt şi alte categorii sociale, în special fermieri, industriaşi şi din blocul NATO ( Germania, Spania, Polonia, Ungaria, Austria, dar mai ales România, care din piaţă de desfacere pentru Rusia ( alimente, mobilă, tehnică militară, produse petroliere, farmaceutice, etc. ) a ajuns piaţă de desfacere pentru ceilalţi şi groapa de gunoaie şi deşeuri radioactive a Europei !
    Aşadar poporul rus ( libertate ne-a adus, doar când a reuşit să-i scoată Ceauşescu de la butoane pe alogenii sosiţi pe tancurile sovietice să implementeze comunismul prin jaf, crime şi teroare, însă urmaşii lor sunt încă bine merci ! :mrgreen: )) are de suferit, nu cel american !
    Dar aşa-i trebuie, nu-i aşa, că-i creştin ortodox, ca şi noi de altfel ! 😉 :mrgreen:
    Nu mai amintim că Putin nu acceptă otrăvirea sistematică a poporului său prin organisme modificate genetic, sau intoxicare sorosistă prin diferite organisme la fel de toxice !
    Păi, să nu-i extermini pe ruşi, până la unul (Putin) ?! 😉
    În schimb America este cea care are fronturi de luptă deschise pe mai tot globul şi organizaţii teroriste, unele doar ideologic, peste tot unde oamenii nu trăiesc pe grămezi de găinaţ, ci pe mormane de aur, petrol sau stupefiante, ca-n Afganistan ( România, care le are pe toate şi ceva în plus, are “norocul” să fie cucerită deocamdată paşnic, neavând ei atâtea topoare ( stipendii şi sinecuri), cîte cozi de topor avem noi ! :mrgreen: !)
    P.S.
    Nu mai reiau tema cu cine conducea URSS când România a suferit cumplita dictatură comunistă, dar nu trebuie să uităm că după ce ruşii şi-au luat prada de război, România fiind pusă lor pe tapet de un beţivan notoriu, vreme de 20 de ani, timp în care au mai lăsat în urma lor nu numai foamete, distrugere a elitelor, dar şi ceva construcţii memorabile, şi-au retras trupele şi cel puţin aparent, ne-au lăsat în plata Domnului ( vorba aia : creştini noi, creştini şi ei, după ce au scăpat de pegra iudeo-masonică de la conducere, noi încă nu, se pare ). Acum, în 26 de ani, statisticile arată că România a fost distrusă mai mult decât în cele două războaie mondiale ! Şi jaful continuă ! :mrgreen:
    N-aş vrea să cred că după Ceauşescu, în al doisprezecelea ceas, românii vor ajunge să-i regrete, comparativ şi pe ruşi ! 😉 (e drept că nu toţi….. )
    Şi cât i-am mai aşteptat pe americani… ?!
    Dar ne-am trezit cu alde Gitenstein, Klem şi ceilalţi, ” toţi de-o apă/rasă şi-un pământ ” 😉

  42. Radu Humor Says:

    RADU HUMOR October 17, 2016 at 11:07 am REPLY
    Eu i-aş zice altfel, nu “fatalitate” !
    Văd că se uită prea uşor că în calitate de comisar european pe agricultură, Julien a reuşit să forţeze România să-şi vândă pământul străinilor ! :mrgreen:
    Ceea ce poate fi numită uşor trădare de ţară !
    Aşa că, nu fatalitate”, ci de-adreptul – ” calamitate” !
    P.S.
    Nu putem, sau nu vrem să ne trezim de cap, măcar în ultimul ceas ?
    Eu înţeleg că nu suntem lăsaţi s-o facem, dar dacă nu inteligenţa, măcar instinctul de conservare, ba chiar de supravieţuire, nu numai ca neam, dar şi ca indivizi, ar trebui să ne scoată din această stare sinucigaşă şi să ne ducă spre acţiuni mai categorice !
    Adică, se iese în stradă cu miile şi se dărâmă guverne ( să zicem 😉 ) pentru un “Colectiv”, dar se stă pe gânduri când e în joc soarta unei întregi colectivităţi !
    Unii, câteva sute, ies pentru uciderea unui biet animăluţ ( s-a tras în el cu atâta ură şi spaimă de am crezut că-i vorba nu de un urs, ci de…. URSS ! ) alţii (tot cam de ordinul zecilor), pentru că nu-i pace pe nu ştiu unde, dar nu în faţa celei mai reprezentative ambasade 😉 ),
    Mai nou, au ieşit să se vaite în piaţa publică vreo 20-30 de abuzate de partenerii masculi, mâine, dacă nu ies tot ele, de data asta pline de vânătăi, probabil vor ieşi ei, vreo 5-6 să se plângă că-s înşelaţi, sau înşeuaţi de ele, şi tot aşa …
    Nu prindem şi noi vreo câteva sute de mii măcar, vreo locaţie liberă să ne apărăm Ţara asta de toţi „binevoitorii” aflaţi peste graniţele ei ?! 😉

  43. Radu Humor Says:

    https://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2015/11/05/salutari-din-cocalaria-sau-tara-sulii-si-a-prefecturii-sau-patria-eufemismelor/#comment-3014

  44. Radu Humor Says:

    ww.activenews.ro/stiri-social/Rectorul-celei-mai-mari-Universitati-din-tara-vorbeste-despre-„forte-mai-puternice-decat-ne-putem-inchipui-care-promoveaza-ignoranta-si-violenta-pentru-crearea-de-„marionete-usor-de-manipulat-136052

    Şi un comentariu :
    Domnule profesor,
    Ati avut motive sa nu-i numiti, eu n-am!
    Acesti Aske-NAZI – care isi spun si „evrei” si „semiti” si „alesii Domnului”, reprezinta cea mai mare organizatie etnica (KHAZARA) criminala de la Cristos incoace.
    Ei sunt cei care au sponzorizat „Revolutia Franceza” de la 1789; l-au creat si sponzorizat pe Lenin si apoi Stalin („neascultatorul”) si au declansat si sponsorizat ambele tabere crestine in cele doua razboaie mondiale (…). Sunt cei care au platit vapoarele cu sclavi negri din Africa pentru a-i duce si vinde in America (…). Mossad-ul lor (impreuna cu CIA) este in spatele distrugerii Turnurilor Gemene pe 11.09.2001 (…).
    Asa cum vindeau sticle colorate colonizatorii spanioli, asa vind acum in lume „tablete”, telefoane si alte CACATURI electronice care-si depasesc de departe limitele de folosinta! Asta inseamna PROSTEALA si „multiculturalizare” cu scopul de a sclaviza intreaga populatie a planetei! Pina la implantarea chip-urilor nu mai este mai mult de o generatie; doua maximum!

    Marea majoritate a „politicienilor” au stiut aceste lucruri chiar de cind acestia au devenit „politicieni” (in fapt tradatori ai propriilor copii si rude!), dar au preferat sa taca in avantajul cotropitorului (…).

    Aceste forte malefice care lucreaza NUMAI la „lumina noptii” au confiscat religia mozaica a evreilor adevarati (sepharzi), si o folosesc in scopuri politice, de suprematie rasiala si sclavizare a intregii planete!; iar primii vizati sunt EUROPIZII CRESTINI!; cei de la care prin furt au facut de fapt propriile lor averi URIASE!

    Felicitari domnule academician! Iata ca lucrati si in locul SRI-ului (care se pregateste cu Legea Big Brother impotriva romanilor!!!)! Atentie la viata dumneavoastra!!!

  45. Radu Humor Says:

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/22/evrei-in-structurile-de-conducere-ale-statului-roman/#comment-58134

  46. Radu Humor Says:

    http://www.cotidianul.ro/evreii-in-viata-social-economica-din-tarile-romane-290296/

  47. Radu Humor Says:

    Radu Humor
    Comentariul tău e în așteptare.

    O droaie de minciuni strecurate printre câteva adevăruri ! De fapt felul de-a fi al oricărui evreu care se respectă ! Nerespectându-i pe alţii, dar ca pe noi, pe nimeni , e clar că pentru ei le rămâne extrem de mult, numai că nu le e de nici un folos !
    Dovadă că de-alungul Istoriei , chiar dacă la început au fost bine primiţi, au sfârşit prin a fi alungaţi !
    Ceauşescu a fost unul dintre cei mai şmecheri, chiar şi decât ai lor şi a reuşit să scape de ei, primind la schimb şi bani !
    Numai că, vestiţi pentru ura şi răzbunarea lor, nu l-au iertat !
    Mai nou, evreii pretind şi primesc ! de la Statul Român despăgubiri de 60 miliarde de dolari ( cam o treime au şi fost daţi de Băsescu şi Isărescu, despre care văd că evită să-i numească de-ai lor !), în schimb nu plătesc nici un shekel pentru cea mai mare distrugere suferită vreodată de România, la (re)evenirea lor pe tancurile sovietice !
    Dacă -mi veţi publica ce scriu, vă voi mai dezvălui o mulţime de lucruri interesante care vor duce la o mai bună înţelegere a ce ni, şi li se întâmplă !

  48. Radu Humor Says:

    „La noi primul pogrom a fost la Dorohoi, în 1940. Apoi în 1941 deportarea evreilor din Moldova, nu şi cei din Bucovina.”
    De fapt totul porneşte de la astfel de afirmaţii pe care doreşte să le fixeze în conştiinţa unor colectivităţi cu dublu scop :
    Odată pentru a ne putea tapa de nişte bani şi odată pentru a se victimiza şi a ne culpabiliza pe noi, ca popor în general !
    Şi pentru că se găsesc şi printre noi destule cozi de topor, inclusiv indivizi cu putere de decizie până la cele mai înalte nivele, s-a ajuns ca într-o gară din Bucovina, domnule Veiner ( unde singur recunoaşteţi că n-au fost asemenea cazuri) unii „semnează ca primarul” şi trântesc o placă memorială cu un conţinut de astfel de grozăvie (aproximativ):
    „Din această gară , în zilele de 11 şi 12 octombrie 1941, din ordinul lui Ion Antonescu au fost trimişi în deportatre 3.000 de evrei… ! ”
    Gara era din Bucovina, ca şi primarul şi toţi ceilalţi care şi-au pus nu doar semnătura, ci şi „corectitudinea politică”, pe o ştire care poate să-l ajute pe Florian să mai scoată nişte bani de la români : 3.000 de aici, 1.000 de dincolo, 500 de colea, vreo 100 de altundeva ( că nu-s toţi atât de binevoitori ! ), iaca se face de vreo 100.000, cam de câţi are nevoie Florian spre a-i ieşi gheşeftul ! Este cunoscută expresia ” varză de Bruxelles”, iată că apare în acest caz şi un „primar de Bruxelles”, pentru că drept recunoştinţă pentru
    acceptarea acestui neadevăr istoric, nu ca fapt în sine, ci ca cifră, se alege cu-n post de reprezentant al primăriilor din România, la forurile de unde-i cunoscuta varză !
    E de condamnat şi moartea, sau deportarea unui singur om, dar a atâtor evrei , dar aceasta este o exagerare şi nu serveşte nimănui !
    P.S.
    Ca o ironie a sorţii, înainte de a avea loc evenimentul, cei de la primărie au făcut o scrisoare către Comunitatea evreiască din Bucureşti arătând că sinagoga, dar mai ales cimitirul evreiesc ar avea nevoie de ceva toaletări, că doar veneau Florian cu ai lui de la Holocaustul evreiesc, că de cel românesc, încă nu-i cazul, iar răspunsul primit de la Bucureşti a fost cel scontat (şi binemeritat !):
    Cică, comunitatea n-are bani să-şi întreţină cele lăsate tot de ei în urmă, cum frumos zice domnul Aurel Vainer, aşa că acest lucru cade în sarcina organelor locale !!
    Nouă, aşa ne trebuie ! Dar ei, ce fac cu atâta amar de bani primiţi de pe urma nenorocirilor unor semeni de-ai lor, cu care ei nu mai au nici măcar cît avem noi, regretând unele excese pe care orice război le duce cu sine !?
    Nici măcar memoria şi religia lor n-o pot trata cu respectul cuvenit ?!
    Dacă suntem buni, chiar ne iau de proşti ?! :mrgreen:
    Bine, în cazul ăsta n-am fost toţi buni, unii chiar profitori, făcându-ne varză trecutul pentru o sinecură la sediul celebrei legume !

  49. Radu Humor Says:

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/11/14/de-ce-nu-ne-ati-lasat-sa-va-iubim/

    De ce nu ne-aţi lăsat să vă iubim ? (2)

  50. Radu Humor Says:

    http://www.activenews.ro/externe/Mesaj-fara-precedent-din-Israel-Europenii-trebuie-sa-se-ridice-impotriva-Retelei-Soros-si-sa-si-apere-traditiile-si-valorile-nationale-de-planurile-subversive-ale-megalomaniacului-137855
    http://www.activenews.ro/externe/Discursul-lui-Donald-Trump-pe-care-nu-l-a-prezentat-nimeni-in-Romania-impotriva-%E2%80%9Esistemului-format-din-%E2%80%9Eacelasi-grup-de-persoane-responsabile-pentru-razboaie-migratia-ilegala-si-al-carui-scop-este-%E2%80%9Eo-forma-radicala-de-globalism-13

  51. Radu Humor Says:

    RADU HUMOR November 3, 2016 at 1:09 pm REPLY
    Apropos de cei “selectaţi să ne conducă” , norocul nostru şi ghinionul lor, face ca cei ieşiţi din sita selecţiei şi trecuţi doar prin dârmonul corectitudinii politice, nu au alte calităţi în plus, care să-i dovedească a fi buni pentru altceva decât să pună în aplicare orbeşte nişte dispoziţii venite de sus, celor de mai jos şi tot aşa !
    Jos însă, ce ajunge la noi, e dezastru ! :mrgreen: :
    dacă nu ajunge pleava, ajung cu siguranţă diferite corpuri străine ( mai ales de interesele noastre naţionale, de stat independent şi suveran ), un fel de mancurţi, cum îi plăcea cuiva să-i numească, ce seamănă atât de mult unul cu altul, mai ales din pdv al competenţelor, încât dacă i-ai schimba între ei pe posturi după ce au fost instalaţi, unul la Justiţie, altul la finanţe, alta externe, amestecându-i ca la poker, n-ai observa nici o deosebire profesională remarcabilă .
    Să fie toţi atât de multiprofesional pregătiţi, sau, mai curând, deloc pregătiţi profesional, ci doar doctrinar şi mai ales de o slugărnicie dezgustătoare ! 😉
    Ăstora le pute totul pe aici, de parcă n-ar fi stat prin antecamerele sorosiste (unele, dar şi unii, că-i la modă, poate şi prin dormitoare 😳 ) ci doar prin Buckinghamuri sau Versailluri imperiale şi ajunşi acasă (vorba vine, că pentru ei România este doar un loc de muncă, un job de nerefuzat, nu datorită mărimii salariului, ci a gradului de subordonare 😉 ), obligaţi să vorbească româneşte ( alt chin pentru unii dintre ei !) se văd confruntaţi cu o realitate cu care nu au nimic de a face, pe care se văd obligaţi prin contact, sau prin angajament (?) s-o înfrunte şi s-o modeleze după bunul plac, de regulă, nu doar al lor, ci al stăpânilor, dar nici într-un caz al nostru, al românilor !
    De aici, tot felul de situaţii penibile, începând cu stâlcirea limbii până la desfigurare ( vezi specialista, mai mult în sărut franţuzesc, decât în program economic românesc, Clotilde Armand), junele Costescu, care după ceva escapade prin Albion vorbeşte româneşte cam ca un nigerian venit de vreun an la Dinamo), şi de care te miri nu numai de cum, dar şi de ce vorbeşte,
    altă specialistă, n-am mai avut curiozitatea să văd în ce, dar cu un nume în două limbi de toată frumuseţea :
    Cosette Chichirău !
    Toţi “rr”-iţi, la fel ca infantele Dănuţ Nicuşor, şi ceilalţi tehnocraţi de limbă (sub)palatină, de care s-a umplut guvernul, massmedia (se pregăteşte Parlamentul ! ), ce vorbesc printre dinţi, fonetic, dar şi în ideea de “a-şi arăta colţii”, la unii, încă de lapte… :mrgreen: 😆
    Dacă pe vremea lui Mihai Eminescu .
    “ai noştri tineri, la Paris învăţă(au), la gît cravatei cum se face nodul… “, acum, prin cele străinătăţuri,
    “ai noştri “selectaţi” învaţă, la gît românului sî-i pună laţul !
    E un fel de care, pe care !
    Sau, mă rog, de care mai de care, pe banii noştri !
    Unii zic că şi pe ai lui Soroş…… Sanchi !
    Că-s tot de-ai noştri :
    România are de plătit de pe urma Holocaustului, care a fost, mai mult negociat şi plătit decât pătimit de cei care încasează sumele – 60 de miliarde ( e drept că dolari, nu euro, câţi au venit prin investiţii străine şi avînd în vedere că majoritatea investitorilor sunt cam toţi la fel, se poate spune că-s mai toţi, 60 mld , tot din banii noştri !) . Aşa că noi, n-am făcut mare “gheşeft ” .
    Ei ? Dar ce, ei recunosc ?! 😉 E vrei, nu vrei, vorba despre mulţi bani la mijloc, şi depinde unde ajung …
    De regulă ca într-un cunoscut banc :
    Un preot catolic, unul ortodox, şi un rabin, la un pahar de vin, după o întâlnire ecumenică se interesează cam cum procedează fiecare cu sumele strânse de la cei pe care-i păstoresc ( era să zic, altfel… 😉 ).
    Eu, zice pastorul, opresc 10 % pentru cheltuielile mele şi restul e al Bisericii, adică ai Domnului .
    Cel ortodox zice :
    La noi cheltuielile sunt mai mari ( odăjdii scumpe, slujbe plătite nu doar Domnului, ci şi domnilor ierarhi 😉 ) opresc cam 20 % şi restul sunt au Domnului !
    Rabinul zice :
    – Eu, las totul la voia Domnului :
    Arunc toţi banii în sus, Dumnezeu îşi opreşte câţi vrea şi restul, ce cade jos, sunt ai mei !
    Aşa şi cu despăgubirile astea pentru holocaust :
    România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, dar mai ales Germania aruncă banii în sus ( pardon, nu ele, ci Institutul, că ele… , dae de fapt e cam acelaşi lucru ) , cu speranţa că vor ajunge la Dumnezeu şi de acolo la cei care au pătimit săracii de pe urma grozăviei, iar restul, ce cade, mai bine zis, ce pică ajunge jos pe pământ la unii ca Soroş, sau Florian , care-i investesc imediat !
    Cum unde ? 😉
    Your comment is awaiting moderation.

  52. Radu Humor Says:

  53. Radu Humor Says:

    Era pregătită pentru Trump, dar a pocnit-o pe ea !

  54. Radu Humor Says:

  55. Radu Humor Says:

    De ce oare eforturile partenerilor noștri americani, să zicem, și ale aliaților lor în lupta împotriva Statului Islamic, nu au adus nici un rezultat palpabil? Evident că nu din cauza lipsei de echipament sau potențial militar. Bineînțeles, Statele Unite au un potențial imens, cel mai mare potențial militar din lume, numai că nu e niciodată ușor să joci la două capete. Declari război teroriștilor și, în același timp, încerci să-i folosești pe unii dintre ei ca să aranjezi piesele pe tabla Orientului Mijlociu ca să-ți servească propriile interese, așa cum îți convine.

    Combaterea terorismului în general este imposibilă dacă unii teroriști sunt folosiți ca berbece pentru a răsturna regimurile care nu-i sunt cuiva pe plac. Nu poți să scapi de acei teroriști, e doar o iluzie să crezi că poți să scapi de ei mai târziu, să le iei puterea sau să ajungi la orice fel de înțelegere cu ei. Situația din Libia este cel mai bun exemplu aici. Să sperăm că noul guvern va reuși să stabilizeze situația, deși încă nu știe. În orice caz, trebuie să sprijinim această stabilizare.

    Militanții care luptă în Orientul Mijlociu sunt o amenințare pentru toată lumea, inclusiv pentru Rusia. Țara noastră știe ce înseamnă agresiunea teroristă. Cunoaștem ravagiile din Caucazul de Nord, ne amintim atacurile teroriste din Budionnovsk, Moscova, Beslan, Volgograd și multe alte orașe. Rusia a luptat întotdeauna împotriva terorismului sub toate formele sale, apelând mereu la comunitatea internațională pentru a fi uniți împotriva acestei amenințări. De aceea am făcut o propunere de a înființa o coaliție antiteroristă largă, așa cum am menționat în prezentarea mea de la ONU.

    http://www.activenews.ro/externe/Discursul-lui-Putin-care-NU-a-fost-prezentat-in-Romania.-Despre-americani-Ne-au-MINTIT.-Nu-exista-si-n-a-existat-nicio-amenintare-iraniana.-De-ce-nu-opresc-scutul-anti-racheta-Despre-refugiati-Cetatenii-europeni-sunt-deranjati-125931#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=582c6f5ef5d3c2ae&at_ab=per-2&at_pos=8&at_tot=4

  56. Radu Humor Says:

  57. Radu Humor Says:

    Donald Trump… sau : Ce mi-e Tanda, ce mi-e Manda ? 😉
    Tot un drac ! :mrgreen:

    Celor care se tem ca Romania va ramane singura , inconjurata fiind de state pro ruse :

    „Viziunea mea asupra politicii externe stă pe baze solide: a acţiona în poziţie de forţă.Ceea ce înseamnă că trebuie să menţinem o armată care să fie, de departe, cea mai puternică din lume. Trebuie să demonstrăm voinţa de a ne utiliza puterea noastră economică, pentru a recompensa ţările care cooperează cu noi şi a sancţiona ţările care nu o fac. Asta înseamnă să luăm urma băncilor şi instituţiilor financiare care spală banii pentru duşmanii noştri, şi care-i pun, pe urmă, în circulaţie ca să susţină terorismul. Şi noi trebuie să creăm alianţe care să se arate benefice pentru noi şi pentru aliaţii noştri deopotrivă.”
    D.Trump

    Merita citit intreg materialul

    Donald Trump

    Diplomaţii de carieră, care ne-au băgat de atîtea ori în rahat în politica externă, afirmă că eu n-am experienţă în materie de politică externă. Ei cred că o diplomaţie încununată de glorie cere ani de experienţă şi o înţelegere fină a tuturor subtilităţilor pe care trebuie să le cîntărim cu atenţie înainte de a trage vreo concluzie.
    Şi doar atunci, diplomaţii îmbrăcaţi în frac, se vor gîndi să acţioneze.
    Uitaţi-vă puţin la starea lumii de la ora actuală. E un o adevărat balamuc, asta ca să fiu politicos.
    Noi nu am mai trăit niciodată o perioadă aşa de periculoasă. Aşa-zişii specialişti din clasa conducătoare de la Washington sînt, cu siguranţă, cei care ne aruncă pe noi în rahat. Şi atunci, de ce ar trebui să continuăm să le dăm atenţie?
    Anumiţi aşa-zişi experţi încearcă să bage frica în popor, spunîndu-i că programul meu ar face lumea mai periculoasă.
    Mai periculoasă? Mai periculoasă decît ce? Mai periculoasă decît cea în care sîntem acum?
    Iată ce ştiu eu: Ceea ce facem noi, nu mai merge. Şi asta de mai mulţi ani, de pe vremea cînd debutam eu în afaceri şi mi-am dat seama că exista o apropiere între lucrurile destul de simple care-mi ieşeau bine.:
    Cînd vedeţi că vă înfundaţi tot mai mult într-o groapă, încetaţi să mai săpaţi.
    Viziunea mea asupra politicii externe stă pe baze solide: a acţiona în poziţie de forţă.Ceea ce înseamnă că trebuie să menţinem o armată care să fie, de departe, cea mai puternică din lume. Trebuie să demonstrăm voinţa de a ne utiliza puterea noastră economică, pentru a recompensa ţările care cooperează cu noi şi a sancţiona ţările care nu o fac. Asta înseamnă să luăm urma băncilor şi instituţiilor financiare care spală banii pentru duşmanii noştri, şi care-i pun, pe urmă, în circulaţie ca să susţină terorismul. Şi noi trebuie să creăm alianţe care să se arate benefice pentru noi şi pentru aliaţii noştri deopotrivă.
    Dacă trebuie să continuăm fim Poliţaiul de serviciu al lumii, va trebui să fim plătiţi pentru asta.
    Teddy Roosevelt s-a gîndit întotdeauna că ar trebui «să vorbim încet şi să agităm o măciucă mare». Nu mi-a fost teamă niciodată să ridic vocea ca să-mi apăr propriile interese, şi, sincer să fiu, nu înţeleg de ce nu vorbim mai tare despre propriile noastre eşecuri. Dacă nu ridicăm tonul, cum o să mergă lucrurile mai bine? Cînd o să începem să cîştigăm şi noi?
    America este cea mai puternică ţară din lume, şi nu ar trebui să ne fie frică să o spunem răspicat. Mike Tyson, celebrul boxeur supranumit «Iron Mike», a explicat o dată filosofia lui, spunînd:
    «Toţi avem un plan de acţiune, pînă cînd primim un pumn în dinţi.»
    Primul lucru pe care trebuie să-l facem, este să ne revenim în urma acestui pumn. Trebuie să cheltuim sumele necesare, ca să ne finanţăm armata. Acum 15 ani, am scris:
    «Nu putem progresa în obiectivele noastre militare şi diplomatice cu un regres în Bugetul Apărării.»
    Cel mai bun mijloc de a nu fi nevoiţi să utilizăm puterea militară e de a asigura vizibilitatea acestei puteri.
    Cînd oamenii vor şti că noi vom utiliza forţa, dacă va fi necesar, şi că sîntem cu adevărat hotărîţi să o facem, ne vor trata altfel.
    Cu respect.
    La ora actuală, nimeni nu ne mai crede, pentru că ne-am arătat slabi în abordarea chestiunii militare din Orientul Apropiat şi din alte părţi ale Lumii.
    Să reîntărim puterea armatei noastre este o afacere bună, dacă stăm să ne gîndim la alternativă. Cumpărăm pacea şi ne sanctuarizăm securitatea naţională. La ora actuală, armata noastră este într-o stare proastă. Am redus dimensiunea forţelor noastre şi nu le dăm nici cele mai bune echipamente. Recrutarea celor mai buni indivizi a diminuat simţitor şi nici nu putem să-i ajutăm pe recruţii pe care-i antrenăm ca să obţină nivelul care se cere. Se pun numeroase întrebări în legătură cu arsenalul nostru nuclear. Cînd citesc raporturile pe acestă temă, sînt şocat.
    Nu e de mirare că nimeni nu ne mai respectă. După cum, nu e surprinzător nici că nu mai cîştigăm niciodată.
    Să cheltuim bani pentru armata noastră e o idee bună şi din punctul de vedere al afacerilor. După părerea voastră, cine ne construieşte avioanele şi navele şi toate echipamentele de care armata noastră ar avea nevoie? Muncitorii americani, ei sînt cei care le construiesc. Prin urmare, să ne întărim armata ar fi mai mult decît oportun, pentru că aceasta ne-ar permite să injectăm bani în sistem şi, în acelaşi timp, să dăm de lucru la mii de oameni.
    Mai există şi o altă modalitate prin care să plătim modernizarea armatei noastre. Dacă alte ţări depind de noi, ca să le protejăm, nu ar trebui ele, oare, să se asigure că noi chiar avem capacitatea să o facem? Nu ar trebui ele, oare, să fie gata să plătească militarii, bărbaţi şi femei, şi materialul pe care îl furnizăm?
    Urmînd cursul petrolului, Arabia Saudită cîştigă între o jumătate de miliard şi un miliard în fiecare zi. Ea nu ar exista şi nu s-ar bucura de bogăţiile ei, fără protecţia noastră. Noi nu obţinem în schimb nimic de la ei.
    Nimic.
    Noi asigurăm protecţia Germaniei. Noi protejăm Japonia. Noi protejăm Coreea de Sud. Sînt ţări bogate şi puternice. Noi nu obţinem în schimb nimic de la ele.
    Ar fi timpul pentru o schimbare în acest sens. Ar fi timpul ca noi să fim din nou cîştigătorii.
    Noi avem 28.500 de soldaţi americani extraordinari pe graniţa dintre sudul şi nordul Coreei. Ei se expun zilnic la pericole. Ei sînt singura întărire care protejează Corea de Sud. Iar noi ce obţinem în schimb din partea Coreei de Sud? Ei ne vînd produsele şi cu profit frumuşel. Ei ne fac nouă concurenţă.
    Noi am cheltuit două trilioane de dolari ca să facem ceea ce am făcut în Irak. Încă nu ştiu de ce am făcut-o, dar am făcut-o. Irakul stă pe un ocean de petrol. Ar fi exagerat din partea noatră să le sugerăm să contribuie la propriul lor viitor? Şi după sîngele şi banii pe care i-am vărsat, încercînd să aducem un dram de stabilitate poporului irakian, nu ar trebui, oare, să fie şi ei gata să participe la reconstruirea armatei care s-a bătut pentru ei?
    Cînd Kuweitul a fost atacat de Saddam Hussein, toţi bogătaşii kuweitieni au fugit la Paris. Nu s-au mulţumit să închirieze apartamente de lux, au ales să stea în întregi hoteluri şi întregi clădiri. Trăiau ca regii în timp ce ţara lor era ocupată.
    Către cine s-au întors să ceară ajutor? Către cine altcineva decît Porumbelul Unchiul Sam. Către noi!
    Am cheltuit miliarde de dolari trimiţînd armata noastră să cucerească Kuweitul. Soldaţii noştri au fost ucişi şi răniţi, dar irakienii s-au întors la ei în ţară.
    Cam la două luni după război, mai mulţi kuweitieni s-au prezentat la biroul meu să discute o afacere pe care voiam s-o fac cu ei. Credeţi-mă, nu voiau deloc să piardă banii în această afacere.
    Mi-au zis:
    «Nu, nu, nu ne place să investim în America. Avem un mare respect pentru voi, dar vrem să investim în altă parte.»
    Noi tocmai le repusesem ţara în mîini.
    Ei urmăreau la televizor în cele mai bune camere de hotel din Paris în timp ce băieţii noştri se băteau pentru ei.
    Şi ei, nu voiau să investească în ţara noastră!
    Cît de proşti putem fi?
    De ce n-am încheiat cu ei un acord care să stipuleze cît să ne plătescă, pentru că le dăm ţara înapoi?
    Ar fi plătit oricît, dacă le-am fi cerut.
    Ceea ce vreau să spun e că noi cheltuim trilioane de dolari pentru a proteja alte ţări.
    Noi plătim astfel privilegiul de a ne bate în locul lor.
    A venit timpul ca restul țărilor Lumii să-şi plătească partea lor şi, dacă voi avea un cuvînt de spus în chestia asta, ele vor plăti!
    ***

  58. Radu Humor Says:

    O analiză excepţională :
    Neconformistul :
    Realitatea este ca rolul discretionar la care a ajuns sistemul justitiei in societatea romaneasca , implicarea profunda a justitiei in lupta politica , cu sprijinul solosistilor si a cercurilor politice interesate din afara tarii , a determinat la ora actuala ca aceasta sa joace un rol mai nociv in societate decat coruptia insasi . Justitia noastra a incetat demult sa mai joace acel rol neutru, de echilibru si de impartire a dreptatii pentru care este destinata . Procesul de alterare al justitiei a inceput inca din anii 90 , din perioada impartirii pamantului si a privatizarilor , cand judecatorii ,profitand de imoviabilitatea lor au emis zeci de mii de sentinte discretionare , fara a pati nimic . A fost primul pas spre crearea perceptiei „autotputerniciei ” justitiei in sens negativ . Al doilea pas a fost cocotarea magistratilor pe Everestul sistemului salarial din Romania , in mod cu totul abuziv , fapt ce a determinat o noua perceptie a puterii discretionare si al unui elitism intangibil . Dar cel mai mare rau l-a comis Basescu prin sistemul introdus , de ridicare a rolului si misiunii procurorilor deasupra celui al judecatorilor si prin transformarea DNA intr-un organ suprem al vendetei politice . Sistemul diabolic al lui Basescu s-a mai materializat si prin ridicarea DNA si al Curtii Constitutionale deasupra forului suprem intr-o democratie – care este Parlamentul , cel practic care reprezinta poporul . Rolul Curtii Constitutionale a fost bagatelizat in mod intentionat . Curtea Constitutionala este un for menit sa vegheze exclusiv la respectarea Constitutiei si adresarea catre aceasta ar trebui admisa numai in cazuri exceptionale . Prin sistemul introdus in regimul Basescu de contestare a legilor emise de Parlament la Curtea Constitutionala si de anulare al caracterului optional al recomandarilor CC , practic a transformat CC in organ legislativ , substituind-o Parlamentului . Astfel s-a atins o noua culme a discretionarului in justitie .

  59. Radu Humor Says:

    Neconformistul

    (continuare ) Ca cireasa pe acest tort d-nul Basescu ne-a daruit implicarea justitiei (in speta DNA ) si in procesul electoral . Sunt de pomina anchetele de intimidare a alegatorilor declansate de haita lui Kovesi dupa Referendumul din 2012 , fapt care cred ca constituie o premiera mondiala . Asa ca astazi in Romania nu mai putem vorbi despre justitie , ci despre o casta discretionara dominata de procurori. Vreau sa subliniez aici si rolul negativ in promovarea acestui fenomen , pe care l-au jucat si niste ambasadori , in special ambasadorii SUA . Vreau sa repet intrebarea pe care am mai adresat-o un cateva randuri : in ce calitate si pentru ce participa cu regularitate d-na Kovesi la receptiile organizate de Ambasada SUA si nu numai ? Nici rangul functiei si nici atributiunile de serviciu nu indrituiesc aceasta participare . Subliniez si rolul negativ al unor comisari UE pe probleme de justitie , in special al doamnei Reading , care a lasat justitia romana la discretia cucuvelei comuniste Monica Macovei – care si-a facut mendrele cum a dorit pe timpul aceluiasi Basescu . Eu cred ca Parlamentul Romaniei trebuie sa constientizeze starea penibila si profund anormala in care a ajuns si sa-si reia rolul de principala forta politica in societate , daca mai vrem ca aceasta sa fie democratica . Trebuie regandit intregul sistem de numire a functiilor de conducere in justitie ; intr-o republica parlamentara acest apanaj nu trebuie sa apartina presedintelui ,ci Parlamentului , altfel ne transformam intr-o republica prezidentiala -cum de fapt suntem acum . Aceasta este una dintre problemele cheie la care trebuie sa vegheze Curtea Constitutionala si nu legile salarizarii , care n-au nici in clin nici in maneca cu acest for . Depasirea atributiunilor in mod abuziv de catre presedintele in functie , ca si de catre predecesorul sau , instaurarea unor guverne personale , deturnarea rezultatelor alegerilor si ale Referendumurilor -iata probleme de competenta CC .

  60. Radu Humor Says:

    Neconformistul

    ( continuare ) Domni ca Augustin Zagrean , Aspazia Cojocaru si altii , care au permis denaturarea rolului Curtii Constitutionale , ar trebui sa fie trasi la raspudere conform legii si nu sa stea sa ingurgiteze linistiti uriasele pensii de care beneficiaza pentru comiterea acestor nelegiuiri . D-na Ligia Stanciu trebie sa raspunda pentru abuzul urias comis in cazul Rarinca . Domnul Morar , care a privat poporul roman de pedepsirea celor vinovati pentru disparitia flotei comerciale a Romaniei , sta „bine mersi ” la adapostul aceleiasi Curti Constitutionale . Ce culme a absurdului mai poate fi imaginata , cand disparitia a peste 300 de vase este declarata prejudiciu zero ? Ce culme a absurdului mai poate exista cand pentru disparitia a mii de vagoane si locomotive din resortul CFR nu raspunde nimeni ? Si mi se pare ca acelasi personaj diabolic s-a perindat intr-o perioada si pe la Ministerul Transporturilor ! Iata ce trebuie sa faca Justitia ! :mrgreen:

  61. Radu Humor Says:

    Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu, a făcut o analiză rece și tăioasă a realității românești de după 1989. Acesta a spus, printre altele, că România este tratată precum o mină de aur de către alte entități, de unde se extrage minereu până când țara va da faliment. Conform acestuia, falimentul Românie este o chestiune de timp.
    „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul.
    Acesta a detaliat subiectul susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.
    „În ultimul ceas, putem avea o vocație. În primul rând este un fenomen global. Ne naștem cu toții din iubire și intrăm într-o mare manipulare, în care nu există democrație, ci doar corectitudine politică. La nivel mondial. Menționez că sclavagismul nu a dispărut. Ci doar e o altă formă. România a ajuns aici pentru că e într-un haos bine calculat. Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.
    Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.
    În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

  62. Radu Humor Says:

    +12
    si aici tot coincidente…. Vietnam (1964-1975) Minciună mediatică: Pe 2 și 3 august 1964, forţele militare ale Vietnamului de Nord au atacat două distrugătoare americane aflate în Golful Tonkin.Ce am aflat ulterior: Acest atac nu a avut loc niciodată. A fost o invenție a Casei Albe. (Vezi anunțul mincinos al președintelui Lyndon Johnson aici: tch? v=Dx8-ffiYyzAScop: Împiedicarea câștigării independenţei de către Vietnam şi menţinerea dominaţiei americane în zonă. Consecinţe: Milioane de victime, malformaţii genetice (Agentul Orange) uriașe probleme sociale. Grenada (1983) Minciună mediatică: Mica insulă caraibiană a fost acuzată de construirea unei baze militare sovietice şi de punerea în pericol a vieților medicilor americani .Ce am aflat ulterior: Nici vorbă! Preşedintele american Reagan a inventat aceste pretexte. Scop: Împiedicarea punerii în aplicare a reformelor sociale şi democratice ale prim-ministrului Bishop (mai târziu, asasinat). Reagan spunea: „Nu putem permite apaşilor comunişti să se infiltreze în grădina : Represiune brutală prin pușcași marini şi reinstaurarea controlului Washingtonului. Panama (1989) Minciună mediatică: Invazia puşcaşilor marini a fost făcută în scopul arestării preşedintelui Noriega, acuzat de trafic de droguri. Ce am aflat ulterior: Noriega, care colaborase anterior cu CIA, ceruse drepturi depline asupra canalului Panama pentru ţara pe teritoriul căreia se afla, şi încetarea dreptului de folosință liberă al americanilor, ceea ce pentru SUA era intolerabil. Scop: Menţinerea controlului american asupra rutelor maritime strategice .Consecinţe: Bombardamentele americane au ucis între 2 şi 4 mii de civili, fapt ignorat de mass media. Irak (1991) Minciună mediatică: Irakienii au distrus incubatoarele din maternităţile kuweitiene. Ce am aflat ulterior: Știre inventată de agenţia de publicitate Hill & Knowlton, plătită în acest scop de Emirul Kuweit
    Publicat acum 11 ore şi 24 minute+Răspunde
    Cata
    +8
    admirabil dar finalul distruge opera pentru simplul motiv ca lanseaza o tema care merita discutata dar pe care autorul o ignora ca sa-i iasa la socoteala. scuzati, dar v-ati distrus articolul. iata si pasajul cu pricina: …”Consecinţa o reprezintă succesul populismului şi manifestările naţionaliste şi xenofobe.” unde, cind, cum??? cui serveste articolul in prag de alegeri? daca o luam indarat din istorie, incepind cu 1917, avem multa istorie de rescris… holocaustul a cam rescris-o intr-un sens care ascunde adevarul inclusiv despre el insusi. liniste, sa nu deranjam ca am facut „progromuri”. e pe dracu? azi nu exista decit un singur beneficiar a rescrierii intr-un moe nesimtit a istoriei. cinsa fie, cin sa fie???? intrebare acare se pune e care: care trecut se repeta? ala stiut sau ala ascuns??? eu am o banuiala ca pe sub mese se lucreaza intens… isis e cea mai buna dovada.

  63. Radu Humor Says:

    De la desantul kominterniștilor nu am mai văzut așa ceva

    Adrian Panaite

    Suntem chemați să participăm la o schimbare pe care noi înșine nu știm cum ne-o dorim, dar pe care alții ne-o pregătesc de mai mult timp. Cică ar trebui să înlocuim o clasă politică eratică, păcătoasă, fără vocație pentru o misiune pe termen lung, însă nu cu oameni ridicați din prefacerile societății românești, din zbaterile de zi cu zi, personaje vii cu istorii personale zbuciumate și crez zidit din neajunsurile ultimului sfert de veac.

    Ni se pregătește, în schimb, o unitate în misiune care să vină în pas cadențat pentru a configura o Românie după scripte făcute în laboratoare care n-au nimic de-a face cu realitatea trăită sau cu traiectoria pe care ne-au pus – conștient și cu dedicație – elitele generațiilor de acum un secol, un secol și jumătate.

    Cu 70 de ani în urmă veneau pe tancurile sovietice niște tovarăși pregătiți îndelung în școlile Komintern-ului pentru a ferici arhaica și retrograda Românie cu binefacerile unei istorii marxiste mergând implacabil spre comunism, presupus suprema formă de organizare a societății umane. Mulți nu vorbeau bine română pe care nici măcar nu o aveau ca limbă maternă. Știau, însă, mai bine pentru noi cum trebuie să arate societatea românească, cine e bun și cine nu, ce ne prinde bine și ce ne trage înapoi.

    Nimeni nu i-ar fi băgat în seamă, dar aveau sprijinul unei puteri străine pentru care au fost spărgătorul de gheață pe meleagurile mioritice. Au băgat în pușcăriile țării clasa politică, și ea coruptă, a perioadei interbelice, dar nu suntem siguri că trebuie să le mulțumim pentru asta. Kominterniștii nu au lăsat în urma lor decât sânge, o faimă rea și o imensă spărtură în ce ar fi trebuit să fie cursul firesc al istoriei românilor.

    De la alt azimut, cu același elan internaționalist, dar vorbind despre viitorul României, vine acum o altă generație pregătită să ne pună pe o traiectorie despre care nu știm prea multe și pe care nu suntem convinși că ne-am dori-o.

    La un semn dat putem bănui de unde, persoane cărora de mult li se promisese că vor prelua ștafeta s-au regrupat în formație de pe unde erau risipiți aiurea în lume. Au lăsat slujbe bine plătite și au venit să candideze în Parlamentul pe care tot ei îl hulesc.

    Este noutatea acestor alegeri să găsim pe liste oameni care abia dacă au trăit în România un an din ultimii 10 și dintre care unii vorbesc înfiorător de prost limba română. Ne cer votul și spun că vor schimbarea clasei politice, ca și când ar fi de la sine înțeles că nemulțumirile acumulate până acum față de conducătorii României trebuie să se canalizeze într-un folos către ei.

    Poveste ilară antisistem

    Ni se spune că vor să înlocuiască un „sistem” care ne-a furat viața. Abia aici este componenta mârșavă pentru că lucrurile stau, de fapt, exact invers. Tocmai pentru că sistemul vrea să controleze totul, nu lasă la întâmplare nici mișcările „antisistem”. Nu cumva să se genereze ceva, o mișcare izvorâtă din zbaterile societății românești, punând pe picior greșit puterile străine și militarii cărora acestea le-au încredințat „pacificarea” unei Români spoliate.

    Nemulțumirile noastre, frustrările, chiar ura, trebuie atent canalizate de acest sistem. Vajnicii „luptători antisistem” care au CV-uri croite aproape până la detaliu de stăpânii adevărați ai României ne cer, de la Roșia Montană încoace, și mai abitir după flama de la Colectiv, să venim să dănțuim împreună pe cadavrul vechii clase politice în descompunere.

    Internaționaliștii de ieri și de azi

    De ce am accepta această invitație? „Nici nu știm cine sunt acești oameni!” Replica lui Donald Trump despre refugiați se aplică din plin aici. Persoane venite parcă de niciunde, copleșiți de un dor năvalnic de România într-atât de simultan încât ne face suspicioși. Unde au fost până acum? De când se cunosc între ei? Cum au ajuns pe liste? De ce au venit ca un mare val? Habar nu avem, dar cică sunt altenativa la clasa politică veche.

    Măcinați de spectacolul de terfelire de la DNA, de multe ori neurmat de sancțiunile binemeritate, politicienii vechi bagă capul în pământ. Sunt vremuri de epurare. Ca și în anii ’50, nu neapărat pentru cele rele ale lor părăsesc scena, ci pentru a face loc internaționaliștilor. Kominterniști atunci, neoliberali, adepți ai marxismului cultural sau, pur și simplu, doar inși la ordin acum.

    De la desantul Komintern-ului din 1944 nu am mai văzut așa ceva! Impresia de asalt este covârșitoare. Executanți cu dublă comandă – internă și externă – sunt chemați să-și îndeplinească misiunea pentru care au fost pregătiți. Vă asigur, nu este una de eliberare. Creații de eprubetă, își joacă stângaci rolul, prezențe publice încă mai schimonosite decât politicienii vechi despre care spun că vor să-i înlocuiască.

    Vedem personaje cu traiectorie profesională aproape trasă la indigo, destine liniare fără o legătură cu ce știm despre omul pe care-l întâlnim pe stradă. Cum pot fi oameni atât de nereprezentativi pe listele Parlamentului, teoretic reprezentarea supremă la nivel instituțional al reprezentativității?!

    Pe cine dorim să se întoarcă din străinătate

    Să nu fiu înțeles greșit! Am încredere că români plecați în străinătate se întorc și se vor întoarce, și se vor implica în activitatea publică și politică, din real patriotism. Istoria modernă a României este făcută de oameni care au fost la studii în străinătate și a căror loialitate și dedicație nu o putem sublinia suficient. Mă gândesc, însă, la persoane cu povești reale, cu dubii și crezuri, cu experiențe nemijlocite, lovituri ale sorții și împliniri prin muncă. Cu alte cuvinte, la oameni.

    Desantul ciborgilor Securității de rit nou nu are, însă, cum să mă entuziasmeze. Mi se pare înlocuitorul de coșmar a orice a fost mai mult sau mai puțin rău până acum. Este schimbarea pe care nu avem de ce să ne-o dorim.

    Moartea schimbării

    România militarizată, branșată la planuri globaliste, cu mase de manevră duse de nas cu lingușitorii ale sistemului despre „tinerii frumoși și liberi”, îmi apare mai degrabă ca o veritabilă distopie. E ca și cum am reinventa guverne kominterniste.

    Schimbarea promisă – care, totuși, pare pe cale să eșueze – este exact opusul primenirii. E mai mult decât anchilozare; este chiar sancționarea unei matrițe care să fabrice în continuu „pui ai sistemului”.

    Abia aceasta ar fi o lovitură pentru tot ce România ar putea ridica drept elită politică, culturală și profesională, din prefacerile și trăirile nemijlocite ale societății, printr-o combinație fericită între elecție și emergență. Ce șanse ar mai avea tinerii să se ridice când canalul predeterminat al fabricării de (pseudo)lideri ar funcționa uns de stăpânii interni și externi ai sistemului? Care ar mai fi viața reală a României? Unde ar mai fi ieșirea din încremenire? Unde ar fi loc pentru oameni care să vină susținuți numai de propria lor muncă și de propriul lor destin?

  64. Radu Humor Says:

  65. Radu Humor Says:

    Ce declara rabinul Moishe Arye Friedman

    Critica Israelului nu trebuie confundata cu anti-iudaismul sau anti-semitismul. O mare parte a sionistilor nici nu este de origine evreiasca, pe cand arabii sunt fara indoiala semiti. Israelul este raspunzator pentru o politica catastrofala de purificare etnica, de teroare si apartheid. Noi, ca evrei traditionalisti de buna credinta, nu avem nici un fel de simpatie pentru acest stat, pe care il privim ca pe o catastrofa pentru adevarata si credincioasa populatie evreiasca. Numai pe cale spirituala, indeplinind vointa lui Dumnezeu, ne va fi inapoiata Tara Fagaduintei, niciodata insa prin exerci-tarea fortei, prin masuri militare sau politice, pe care noi, evreii traditionalisti, le respingem categoric. Soarta care ne-a fost harazita noua este diaspora, iar aceasta implica supunerea pasnica fata de legile acelei tari in care traim.

    – Cum vedeti problema unui presupus sau efectiv antisemitism in alte tari?

    Friedman: Adevaratii antisemiti sunt aceia care conlucreaza cu sionistii. Sionistii au pus in Israel bazele unui stat terorist, de apartheid, care ii urmareste pe palestinieni si ii alunga, iar pe plan international au pus la cale, din interese de afaceri sau de putere, industria Holocaustului. Noi, evreii credinciosi, nu vrem nimic altceva decat sa traim conform normelor tarii voastre, ca niste cetateni buni si pasnici, si sa ne putem exercita religia in libertate. Pentru aceasta nu va gasi nimeni motiv de antisemitism. Dar atata timp cat dreptul la opinie si exprimare nu este respectat, iar oamenii cu gandire de dreapta sunt redusi la tacere prin cele mai odioase si criminale metode, atata timp cat mijloace industriei Holocaustului mai sunt utilizate impotriva unei lumi intregi, se va taia in continuare in propria carne si antisemitismul va fi o vesnica poveste.

    Te numesti evreu daca esti copilul a doi evrei sau mama e evreica.Doar tatal daca este evreu atunci copilul…NU SE POATE CONSIDERA CA FIIND EVREU!

    Bun, plecam de la aceasta cutuma.Cum putem defini un asemenea popor?

    1.Un popor care vrea sa-si apere mostenirea genetica

    2.Un popor care nu admite amestecuri externe in ceea ce priveste propria puritate rasiala

    3.Un popor care nu se supune legilor internationale(rasism, discriminare)

    4.In Europa, dupa legile de la Bruxelles, acest popor poate fi denumit ca fiind rasist si discriminatoriu.

    5.Un popor cu asemenea cutume, poate acuza alte grupuri etnice de…RASISM?

    Sa vedem care sunt popoarele semite…

    Informatie preluata dupa acest site http://www.auschwitz.ro/dictionary.aspx?term=Semiti

    (Fiii lui Sem, Popoare semite). Familie de popoare avand aceeasi origine etnica si vorbind limbi inrudite, din SV Asiei, din N si E Africii (akkadeeni, asirieni, cananeeni, fenicieni, arameeni, sirieni, evrei, arabi, etiopieni). In limbajul cotidian, se atribuie numai evreilor expresiile semiti, semitism, antisemitism etc. Sem – personaj biblic, fiul lui Noe, tatal popoarelor de rasa semitica. Limbi semitice – ramura a familiei de limbi hamito-semitice, cea mai mare parte disparute astazi, cuprinzand semita orientala (akkadiana, caldeeana, asiriana) si semita occidentala (grupul din nord: cananeana, feniciana, ebraica, arameeana, siriaca, himarita; grupul din sud : araba, etiopiana).

    Deci, ei singuri recunosc ca se folosesc de acest termen, antisemitism, doar pentru a face referire la propria lor in rasa in detrimentul celorlalte neamuri care sunt semite.Nu vi se pare ceva hilar aici? Dam la o parte celelalte neamuri semite si ramanem decat noi in ecuatie.PAI ESTE LIPSIT DE LOGICA!!!!

    Arabii si celelalte popoare semite au cumva…INSTITUTII DE LUPTA IMPOTRIVA ANTISEMITISMULUI?!?Ati auzit vreun arab sa spuna ca el se simte discriminat pe motive de antisemitism?!?Nu,noi n-am auzit pana acum.Ei au confiscat acest termen,au investit sute de miliarde de dolari,au creeat o adevarata industrie,cu un singur scop : PENTRU A MANIPULA IN INTERESUL LOR!!!

    Se poate dovedi ca un om este antisemit?!

    Ne referim aici doar la grupul etnic al evreilor(din grupul popoarelor semite).Antisemitismul, ca sa simplificam putin definitia, se refera la ura impotriva evreilor, asa cum declara domniile lor.Acum venim si noi cu o intrebare: care evrei? Prin termenul de antisemitism se intelege ura la adresa tuturor evreilor, da?!Evreii asa cum ii percepem noi sau evreii asa cum ii percep ei?Sa luam un exemplu:un evreu se casatoreste in Cuba, isi ia o sotie de orginie cubaneza, el declara peste tot in Cuba, ca este evreu si familia lui este evreiasca.Oamenii din Cuba, spun despre el ca este evreu si are o familia evreiasca.Mama acestui evreu a fost sirianca, sa spunem asa.Nimeni din Cuba, nu stie ca mama lui a fost sirianca.In Israel, nu este considerat ca fiind evreu, conform cutumei de la inceput.Israelul, sustine politica de antisemitism, da?Bun…evreul casatorit in Cuba, vine in Romania si se stabileste aici. El spune in felul urmator:Domne, eu sunt evreu si familia mea este evreiasca.Romanii il recunosc ca fiind evreu.Acest evreu depune intr-o buna zi o plangere pe motiv de…ANTISEMITISM.Merge la ambasada Israelului si depune aceasta plangere.Ambasada israeliana merge mai departe si demareaza procedura legala.

    1.Este antisemitism?

    2.De ce il ajuta ambasada israeliana daca nu-l considera evreu?

    3.Cine are de castigat din aceasta ecuatie?

    4.Cum putem noi sa-l consideram evreu, daca evreii din Israel nu-l recunosc ca fiind asa?

    5.Cum poti judeca un asemenea caz?

    6.Inca odata termenul de antisemitism capata o valoare nula.

    Un alt caz.

    Se intenteaza proces unui etnic roman pe motiv de antisemitism.Se spune :”a incitat la ura rasiala impotriva evreilor si il consideram ca fiind antisemit…”Antisemitismul, este reglementat printr-o serie de legi.Sa dezvoltam acest caz.

    1.Cum se definesc evreii? De obicei spun ca sunt impartiti in triburi, cele doisprezece triburi ale lui Israel.

    2.Sunt dovezi clare(bazate pe arborele genealogic, probe de sange , mostenire genetica)ca toate aceste triburi se incadreaza in cutuma cu mama evreica?

    3.In cadrul procesului trebuie sa se vina cu probe care dovedesc ca toate aceste triburi n-au suferit alterari in ceea ce priveste sangele evreiesc.Avocatul apararii poate cere probe, in privinta mostenirii genetice, incepand de la anul 1645… a tuturor evreilor care se incadreaza in cele doisprezece triburi israelite.

    4.Facem o suma si ajungem la sapte milioane de evrei…poate cineva sa recolteze probe de sange de la sapte milioane de oameni, sa le faca arborele genealogic pana la anul 1645? Probabil ca da…in vreo douazeci de ani…

    Rabinii din organizatia Neturei Karta, spun ca termenul de antisemitism nu are nimic de-a face cu ura impotriva evreilor.Daca evreii spun aceste lucruri, domniile voastre la care evrei va referiti?

    Informatii preluate dupa blogul mucenicul.wordpress.com

    Multa lume confunda iudaismul, religia evreilor biblici, cu iudaismul actual, care este de fapt sionism in toata regula. Multi m-au acuzat ca am ceva impotriva evreilor desi le-am spus ca nu este adevarat si ca ei fac o mare greseala, confundand poporul lui Iisus cu actualii ocupanti ai Statului Israel, n-am avut castig de cauza. De aceea, voi reda aici opinia adevaratilor evrei asupra acestui fapt.

    Neturei Karta (: in aramaica evreilor babiloniei נטורי קרתא, “ Pazitorii Orasului”) este un grup de evrei Haredi creat în mod oficial în 1935, care se opune sionismului şi solicită dezmembrarea statului Israel, datorita credinţei că evreilor le este interzis sa aiba statul lor propriu până la venirea lui Mesia. Ei sunt, în cea mai mare parte, concentrati în Ierusalim dar, de asemenea, şi în jurul Ramat Beit Şemeş Bet (sau B), aproape de Ierusalim, şi Bnei Brak. Alte persoane asociate cu Neturei Karta pot fi găsit în Londra, New York City şi alte părţi ale statului NY iar comunităţi mai mici, in diferite orase din America de Nord.

  66. Radu Humor Says:

    SRI se face răspunzătoare de devalizarea sălbatică a României, toate bogăţiile şi oportunităţile sale fiind extrase sub privirile îngăduitoare, complice, sau tâmpe ale acestor trădători de neam şi Ţară ! Ei trebuiau să fie primii care să vegheze şi semnaleze orice încercare de fraudă, furt sau escrocherie financiar-economică, ca să nu mai vorbesc de trădarea de Ţară pe care ei au fost primii care au făcut-o ! Şi asta în ciuda salariilor şi pensiilor enorme şi nesimţite, a avantajelor şi exclusivităţilor de tot felul !
    Singura lor grijă a fost să se muleze pe cerinţele străinilor şi a cozilor lor de topor din interior, ţinând de „şase” la toate nelegiuirile, dar înregistrând pentru şantaj tot ce le-a picat la îndemână ! Am curajul să afirm că massmedia, aşa cum a fost ea, a reuşit să semnaleze mult mai mule nereguli, unele colosale, decât aceste organe specializate ( ( eu le-aş spune direct, sexuale !), care la o analiză mai atentă ar trebui să suporte inclusiv consecinţe materiale pentru faptul că România a fost în aceşti ani un sat fără câini, în schimb cu cetăţenii se comportau adesea la fel ca vechii lor colegi în ale securităţii : Ca nişte câini ! Şi dacă să dea banii înapoi e mai greu, măcar la pensiile nesimţite se poate umbla, că după fapte şi răsplată ! Şi ce fapte de vitejie, demne de menirea lor au făcut ?! Şi noi n-am ştiut !!!?

  67. Radu Humor Says:

    http://www.alternativenews.ro/2016/05/mostenirea-nestiuta-lui-ceausescu-americanii-sunt-stupefiati.html

  68. Radu Humor Says:

    http://www.activenews.ro/stiri-social/FILM-DOCUMENTAR-Marxismul-Cultural-plaga-nevazuta-care-a-corupt-America-si-care-ameninta-si-Romania.-Originea-ideologiei-promovate-de-fundatiile-Soros-141092
    http://www.activenews.ro/stiri/Un-psihopat-sexual-sado-masochist-bisexual-pedofil-violator-fondatorul-educatiei-sexuale-Alfred-Kinsey-Educatia-sexuala-I-141530

  69. R.Daniel Says:

    Daca mai stie cineva ceva de dna admin, ca bine le mai zicea cu interesul national in urma cu un cincinal (patru ani si jumatate, ca sa fiu mai exact).

  70. Radu Humor Says:

    Eu aştept o decizie a Curţii europene a drepturilor omului care să interzică mutilarea prin circumcizie a unor prunci nevinovaţi ! Cu siguranţă că dacă acest obicei barbar ar ţine de o religie ortodoxă, de mult ar zbiera Soroş cu ai lui ! Ghinion !
    Asta cu ” industria bancară” mi se pare de o impertinenţă rară ! Faptul că nişte cămătari au ajuns să câştige mai mult nu numai decât toate industriile, dar şi decât totalul celor care realizează prin muncă toate bunurile din Lume, nu le dă dreptul să-şi aroge o asemenea nesimţire : să se compare, nici măcar aşa prin alăturare şmecherească, cu cei care produc, de la un ac până la o navă comică, ei care nu produc decât crahuri, crize bancare şi tragedii umane datorităţii voracităţii lor financiare şi a lipsei totale de empatie, de omenie faţă cei pe care-i jecmănesc cu un sadism ce aduce aminte de fiecare dată de anumite protocoale , să le zicem doar de tristă amintire !

  71. Vio (@Vio80050487) Says:

    Corneliu Coposu a fost intr-adevar un adevarat personaj cu un background politic si intelectual enorm nu precum guvernantii de astazi care sunt extrem de superficiali mai ales cand este vorba de subiecte serioase –> accesarea de fonduri UE pentru domeniile software si hardware precum https://www.itdepot.ro/aparate-de-etichetat-preturi-267

  72. Ghita Bizonu' Says:

    A fost .. .. A fost ….
    Cârcotaşu . Cel care avea acest avatar :
    http://0.gravatar.com/avatar/80813d7587e91f464d6741b03fc750e2 (in poza era Max al Doilea)
    Pe numele sau Florian Anton. 68 de ani. Inginer comunicatii. S-a ocupat de alea „speciale” .,
    INIMA. Avea probleme nu a fost ceva neasteptat.

    Si da.. Max al Doilea l-a precedat …

Lasă un comentariu