Jimmy e înger

jimmy-221006

34 răspunsuri to “Jimmy e înger”

 1. Radu Humor Says:

  Unii-s îngeri, alţii draci !
  Mda ! Halal justiţie ! Unii o mai onorează şi cu “J” ….
  Adică Rarinca stă 6 luni la închisoare pentru…, chiar, pentru ce ?!, iar ăştia sunt liberi într-o localitate mică, unde se întâlnesc zilnic între ei, victima cu violatorii, rudele părţilor aflate în conflict, ca într-o dramă de prost gust, dar cu un potenţial pericol de conflict dus până la extrem !
  Ar fi mirat oare prea mult dacă cineva din partea fetei, hai să spunem tatăl, fratele, vreun văr, sau chiar prietenul fetei violate i-ar fi luat gâtul vreunuia din cei 7 magnifici, apăraţi cu atâta indecenţă de familiile lor !
  Mă mir că nu au pus şi jandarmi care să-i păzească pe cei şapte ( doar n-aţi crezut că pe victimă ? 😉 )
  Toţi cei implicaţi în acest proces, violatori, procurori şi judecători, tot un fel de violatori ai Legilor, au hotărât ( oare în schimbul căror sume, că de la şapte se strânge ceva bănet ?! ) să-i lase liberi pentru a se stinge de la sine toată această abominabilă faptă penală prin împăcarea dintre victimă şi călăi, în cel mai laş, infam şi mârşav mod !
  Şi dacă n-ar fi intervenit massmedia ( din nou în prim plan Antenele lui Voiculescu) poate că s-ar fi ajuns la o mârşavă şi condamnabilă împăcare !

  Nu-i primul caz strigător la cer în care ar fi trebuit să li se pună căpăstrul legal unor asemenea nulităţi ce zburdă de capul lor, sau mânaţi de la spate de păpuşari interni, mai nou şi şi externi, ce duc în derizoriu actul de Justiţie din România !
  Nişte răufăcători, în adevăratul înţeles al cuvântului ! :mrgreen:

  Nişte indivizi care au mers până acolo încât şi-au votat cu de la sine putere salarii şi privilegii nesimţite, dar mai mult şi-au votat în familie refuzul de a şi le diminua, fiind singura excepţie de la tăierile criminale ale lui Băsescu, care au nenorocit milioane de oameni.
  Dar ei, slugile lui mârşave şi devotate au făcut cuvenita excepţie, peste care ochii împrăştiaţi ai dictachiorului au trecut şpanchii mai departe.
  Fapt care i-a îndatorat însă şi mai mult, ceea ce se observă cu uşurinţă şi în prezent, când penalul personaj predă lecţii de la B1 şi ameninţă şi el că-şi va scrie memoriile. Sper însă , să nu câştige prea multe zile reducere la pedeapsa pe care o va primi !
  P.S.
  Să nu se înţeleagă că toţi cei din Justiţie sunt toţi „o apă şi-un pământ”, dar din nefericire cei integri şi buni profesionişti au fost marginalizaţi sau ameninţaţi să intre în găştile controlate politic !
  Acum este momentul potrivit pentru punerea reflectoarelor pe toate nedreptăţile dictate de aceşti mascaţi care-şi poartă robele nemeritat !
  Fără să răspundă nicicum pentru tot mai desele fărădelegi la baza cărora stau asemenea indivizi, chiar dacă erorile lor judiciare au fost îndreptate de CEDO, dar plătite de contribuabilul român. Se bate multă monedă pe salariile mici, care predispun la corupţie. Aici, nici măcar scuza asta n-o mai au, căci e singurul domeniu din România plătit regeşte !
  E rândul să plătească şi ei !
  Şi nu numai peştişorii vasluieni, ci şi rechinii avansaţi până la cer(do), care fac din trafic cu vieţi şi destine omeneşti, poate cea mai profitabilă activitate ce nu poate fi pedepsită în România !
  „Peştele de la cap se-mpute” n-a fost nicodată mai bine reflectată decât sub cele două mandate a celui care a făcut în prostie generali şi a numit personal o groază de magistraţi în frunte cu cea care l-a ajutat să corupă una dintre puterile statului, cu urmări catastrofale pentru sănătatea morală a unei naţiuni .
  Numai că toate astea nu s-ar fi putut realiza fără atenta coordonare, mai întâi din umbră, acum recunoscută pe faţă, a unor păpuşari străini !
  Priviţi-vă hidoasa „operă”, domnilor complici la distrugerea sistematică a acestei, cândva libere, Naţiuni !
  Mai ales că acoliţii voştri n-au avut încă nimic de suferit, Bechtel, Microsoft, EADS , Schweihoffer şi câţi alţii rămaşi încă necunoscuţi, deşi zbieraţi că din cauza corupţiei nu vin investitorii străini !
  Hoţii strigă:
  – Hooooooţiiiiii !

 2. balbeck Says:

  Ce aveti baaaa?Ati innebunit cu totii?Si in SUA sunt eliberati criminali pe cautiune,dar in final iau pe viata.
  Dar voi sunteti judecatori si le stiti pe toate.Astia din media,din televiziuni sunt niste handicapati.Nu mai fac rating decat daca denigreaza un sat intreg.Ar trebui ca localnicii sa infiga furcile in acesti dementi si nu instig.Asta merita.Ce cauta peste ei sa ii filmeze?Cu ce drept ii filmeaza,daca nu vor sa fie filmati?Bine a facut ala ca le-a aratat posteriorul.Cu ce drept denigreaza un sat intreg?

 3. Radu Humor Says:

  Suntem de râsul lumii :
  Îl condamnăm pe nenorocitul ăsta de Vişinescu, un biet executant, la 20 de ani închisoare ( nu zic că n-ar merita!) şi pe adevăraţii torţionari, cei de teapa lui Brucan, Tismăneanu, Roman sau Patapievici, alogenii sosiţi pe tancurile sovietice, care au dirijat şi ordonat toate aceste crime împotriva Poporului român, distrugând elitele naţionale îi plătim din greu de la buget ! Noroc că reptila Brucan a dat ortu popii (rabinului), dar odraslele celorlalţi încă ne râd în nas !
  Halal, dreptate !
  ––––––––
  „Pe urmaşii lui Cain, destinaţi să instaureze comunismul în România, capitularea necondiţionată de la 23 august 1944 i-a surprins la Moscova…

  Sosind de la Moscova la 17 septembrie 1944, grupul Anei Pauker a dat peste cap conducerea provizorie a PCR şi de fapt i s-a substituit… Întrucât din totalul de 900 de comunişti existenţi la acea dată în România, cei de etnie română puteau fi număraţi pe degetele de la o mână, “greul” îl duceau urmaşii lui Cain şi câţiva comunişti: unguri, bulgari, ruşi, ucrainieni şi armeni. Pentru acest motiv, această adunătură se numea nu Partidul Comunist Român, ci Partidul Comunist din România.

  Pentru a spori numărul comuniştilor s-a trecut la completarea Partidului cu “ilegalişti”. Această măsură a condus la creşterea numărului membrilor de partid, dar compoziţia naţională nu s-a schimbat, alogenii şi în special urmaşii lui Cain erau majoritari. Pentru a deveni comunist “ilegalist” aveai nevoie de doi martori “ilegalişti” şi cum români nu aveau precursori, nu deveneau “ilegalişti” comunişti.

  In scurt timp, “ilegaliştii” au ajuns la 5000 de membri. În faţa argumentului de “ilegalist” cădeau toate criteriile de selectare şi promovare a cadrelor, inclusiv criteriile de clasă, aplicate cu stricteţe românilor.

  Fabricanţi, bancheri, negustori şi tot felul de alţi bogătaşi, dar mai ales descendenţii lor, care în nici un caz nu aparţineau clasei muncitoare sau ţărănimii sărace, au revenit la statutul din perioada capitalistă, de subordonare a muncitorilor şi ţăranilor. Au devenit ofiţeri cu funcţii de comandă care să apere ţara, aşa cum orice animal îşi apă prada. Pe mâna lor au încăput finanţele ţării, economia, comerţul interior şi exterior, producţia, cercetarea, ştiinţa, cultura, mass-media, politica şi reprezentarea diplomatică a ţării. “Ilegaliştilor” li s-au oferit toate privilegiile: pensii FIAP, spitale şi policlinici speciale, magazine speciale şi li s-a deschis calea promovărilor în cele mai înalt funcţii din partid şi administraţie.
  Mai multe pe :
  https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/07/22/adevaratul-holocaust-din-romania-secolului-xx-evrei-in-structurile-de-decizie-ale-statului-roman-din-culisele-reale-ale-istoriei/#comment-4619

  Subliniem că nu a fost o cale legală de pătrundere în mecanismele vitale ale României, ci prin forţă brutală, criminală, apoi abuzând de poziţiile obţinute. Aşa cum se întâmplă şi azi. Procesul de eliberare naţională, la care se angajează românii,este legitim şi de nestăvilit. Au dreptul să îndepărteze pe uzurpatori şi să preia controlul mecanismelor de control şi dăinuire ale poporului roman. Evreilor inteligenţi le va fi bine, plecând de bună voie din locurile pe care le deţin prin abuz criminal, sau le menţin ca uzurpatori, prin moştenire. Inclusiv cei care s-au revărsat din nou, după 1989, în structurile informative. In locul lor se vor înălţa românii.

  Să presupunem că palestinienii, ajutaţi de o forţă militara straină, ar fi ajuns în fruntea Israelului şi ar fi lichidat israelienii valoroşi, politicieni, oameni de stiinţa, de cultura, rabini şi ar fi reuşit să-şi prelungeasca autoritatea la urmaşi, iar acestia să şi-o menţină. Ce ar face evreii din Israel şi nu numai? Ar actiona cu toate mijloacele pentru eliberare. Pentru preluarea destinului neamului lor în propriile mâini.”

 4. Radu Humor Says:

  Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

  “La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

  Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

  Apoi au venit după evrei,

  Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

  Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

  Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

  Când au venit după mine,

  Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.”

  Cunoasteti cu totii randurile de mai sus. A revenit vremea lor …

  Poate veti zice: “eu sunt doar nationalist, ce treaba am eu cu legionarii?”

  Sau: “eu sunt doar impotriva casatoriilor intre homosexuali”

  Sau: “eu doar sunt impotriva vaccinarii obligatorii”

  Sau, sau, sau …

  Nu va culcati pe o ureche. E doar inceputul. Nu dormiti. Toate sunt legate intre ele. A venit vremea lor, a papusarilor noii lumi. Si a venit pe plan global. Strigati, cat inca suntem mai multi care sa strigam.

  La inceput ii vor salta pe cei ce vor zice cu subiect si predicat cum ca “Miscarea Legionara a fost buna”. Apoi pe cei ce ii vor vorbi de bine pe preoti cu puscarie multa precum Justin Parvu, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu, pe scriitori precum Mircea Eliade, pe savanti precum Nicolae Paulescu. Apoi pe cei ce ii vor vorbi de bine pe banditii din munti. Si rand pe rand pe toti cei ce au altceva de zis decat stabilesc stapanii SISTEMULUI ca trebuie zis. Pe modelul George Orwell – 1984.

  Desigur, pentru ultimii nu se vor folosi de legea anti legionara, vor scoate ei alte legi. Si se vor folosi la maxim de “lupta anti terorista”, de “lupta impotriva epidemiilor”, de necesitatea impunerii “politicii corecte”, de necesitatea pacii pe pamant deci de punerea nationalismului dupa gratii, etc., etc., etc.

  Asadar, nu asteptati pana veti fi ridicati ultimii. Si cu atat mai putin nu visati roz cum ca pe voi n-au de ce sa va ridice, pe motiv de libertate de exprimare si bla bla bla. Listele sunt deja facute. Sau poate aveti de gand abdicati?

 5. Radu Humor Says:

  Hai să ne trezim şi noi !
  Până nu-i prea târziu….

 6. Radu Humor Says:

  Culmea obrăzniciei ! :

  Institutul Național pentru Studierea Holocaustului în România ”Elie Wiesel”, condus de Alexandru Florian, beneficiază de un buget fabulos din fondurile Guvernului României.

  Dacă în 2005 bugetul total al Institutului, alocat din bugetul Guvernului României, era de doar 800.000 de lei, ajungând să fie de doar 483.000 de lei în 2009, Florian a avut la dispoziție peste 2,7 milioane de lei în ultimii doi ani pentru studierea Holocaustului în România.

  Care sunt explicațiile logice și practice pentru care instituția condusă de Alexandru Florian are în 2015 un buget triplu față de anul 2009?

  http://www.dantanasa.ro/exclusiv-peste-27-milioane-de-lei-bugetul-institutului-elie-wiesel-doar-in-ultimii-doi-ani-document/

 7. Radu Humor Says:

  Un rabin dezvaluie din nelegiuirile evreilor. Una dintre cele mai recente, Legea 217/2015, dictată de nişte activişti plătiţi şi de statul român, adică de noi toţi, de parcă nu le mai ajungeau banii veniţi din SUA 🙄

  Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, a făcut declaraţii foarte dure şi extrem de interesante la adresa liderilor comunităţii evreieşti de la noi, în emisiunea „În arenă”, realizată e Codruţ Burdujan la Litoral TV din Constanţa.
  „Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decît nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sînt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.
  […] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.
  […] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sînt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români. Unde sînt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei. Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”
  Gasiti mai jos intreaga emisiune „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan :

 8. Radu Humor Says:

  Istoria, aşa cum a fost, nu cum ne-o falsifică alţii …:

 9. Radu Humor Says:

  Acesta este textul pentru care vor să-l interzică pe Petre Țuțea: Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii. Aici stă cauza indolenței noastre: în EXPLOATARE. De ce și pentru cine să muncești în plus?
  ARTICOLE RELAȚIONATE

  Patru profesori din Timişoara nu vor ca o stradă din oraş să poarte numele lui Petre Ţuţea
  Pe cine au arestat comuniștii: Petre Țuțea, ONORAT de doi regi și un mareșal. Distincțiile primite de marele filozof FOTO Pe cine au arestat comuniștii: Petre Țuțea, ONORAT de doi regi și un mareșal. Distincțiile primite de marele filozof FOTO
  După Ţuţea, a fost luat la ţintă Mircea Vulcănescu: se doreşte demolarea statuii sale din Bucureşti! După Ţuţea, a fost luat la ţintă Mircea Vulcănescu: se doreşte demolarea statuii sale din Bucureşti!
  În 1935, Petre Țuțea și alți patru autori scriau Manifestul Revoluției Naționale. Textul este o analiză fără menajamente a devenirii României ca stat modern. Țuțea și ceilalți co-autori afirmă că România modernă este o creație a intereselor economice occidentale și a naționalismului românesc.

  Aceștia fac o aprigă critică situației statului român modern, pe care-l numesc „o colonie”. În volum sunt criticate liberalismul, bolșevismul, dar și conservatorismul. Zilele trecute, directorul Institutului „Elie Wiesel”, Alexandru Florian, spunea despre Țuțea că face parte dintre „autorii morali” ai crimelor din perioada interbelică și cultul său trebuie interzis.

  Iată prefața acestui volum:

  Rostul nostru
  Istoria statului român modern este istoria vrajbei dintre ursitoarele Iui: banul occidental şi naţionalismul român

  Banul occidental şi-a descoperit aici la gurile Dunării interese mari şi precise: interese politice: să împiedece înaintarea Rusiei către Constantinopole; interese comerciale: să cumpere produse agrare ieftine şi să vândă produse industriale scumpe, câştigând de la particulari numai diferenţa de preţ, iar de la stat (furnituri) ceva în plus; interese economice: să exploateze direct – prin personal superior străin şi slugi indigene – imensele bogăţii ale solului şi subsolului acestei ţări; interese financiare: să încaseze dobânzile pipărate cuvenite, împrumuturilor făcute atât statului român cât şi economiei româneşti private, care aveau nevoe de un prim ajutor ca s-o ia din loc (instalări, inventar, aparat) – odată pentru România Mică, altădată pentru România Mare – cât şi de-o serie de ajutoare impuse de evenimente grave pentru destinul ţării, războiul din 1877 (Independenţa), compania din 1913 (o demonstraţie de forţă necesară) războiul din 1916 (Întregirea).

  Naţionaliştii români din secolul 19 nu sunt altceva decât prima încercare a poporului român maturizat de a ieşi în lumina istoriei. În ei vorbea şi lucra energia şi tenacitatea unui neam al căruia act de naştere e columna lui Traian, despre a căruia copilărie prodigioasă – o mie de ani – nu ştim nimic şi a căruia vajnică adolescenţă ne-o povestesc cronicarii.

  Utilizând cu măiestrie interesele banului occidental în părţile noastre, dar mai cu seamă asigurându-i câştiguri coloniale şi safisfăcându-i dorinţe privind însăşi forma de stat, regimul politic şi acordarea calităţii de Român – lucruri inacceptabile pentru un stat cu adevărat suveran – şi chemând în fruntea ţării o dinastie în stare să ne reprezinte prin strălucitele ei legături în diplomaţia europeană (noi fiind la vremea aceea prea neam prost ca să ne reprezentăm singuri) şi să ne organizeze în interior datorită incomparabilei pregătiri dobândită în sânul unei familii regale specializată în construcţii şi diriguiri statale, naţionaliştii români din secolul 19 au întemeiat şi au pus pe drum statul român actual, care e în zilele noastre obiectul de aprigă dispută al ursitoarelor lui: al cui e?
  Un tânăr inginer român şomează în cafeneaua târgului natal cu diploma de la Charlottenburg în buzunar, întâlneşte un Ovreiu, fost coleg de liceu, tot inginer, dar nu şomer, căruia îi povesteşte din vorbă în vorbă durerea lui, ca să audă imediat exclamaţiile Ovreiului scandalizat de atâta lipsă de informaţie asupra bursei internaţionale a muncii: „De ce nu te duci, dragă, în Palestina? Acolo e de lucru acum! Un căpitan de artilerie cumpără nişte nutreţ pentru cai şi îl încarcă pe jurgoane. Rămânându-i un rest – cam o căruţă ţărănească – vrea să angajeze un sătean, să i-l ducă: „Nu merg, Domnule Căpitan, zău, nu merg, că… mi-am făcut suma”.

  Într-un stat, care politiceşte e vasal şi-şi varsă sângele la comanda altora, care etnic e o cloacă internaţională şi economiceşte o colonie, care îşi trimite – prin decalaj, concesii, dobânzi – peste graniţe prinosul brazdei şi prisosul muncii, ar fi o nebunie să munceşti mai mult decât strictul necesar. Statul român actual nu apără bogăţiile ţării şi nu garantează munca naţiunii. Nu, pentru că nu e statul naţional al Românilor ci, statul sucursală la gurile Dunării al burgheziei apusene. Creat cu ajutorul ei, pentru interesul ei, sub sugestiile ei imperative şi după modelul furnizat de ea – statul acesta nu ne apără pe noi de străini, ci pe străini de noi: siguranţa transporturilor, creditelor, plasamentelor, funcţionarilor lor. Ca-n colonii. De aceia nu e tragere de inimă în ţara românească. De ce să ari, să gândeşti, să alergi – în plus? Pentru cine? Pentru ce? Lumina va fi tot opaiţ, drumul tot cărare, casa tot bordeiu.

  Pentru că cu banii câştigaţi la noi, finanţa internaţională clădeşte oile la Amsterdam sau Stockholm, iar noi rămânem tot cum am fost, săraci şi ursuzi, narcotizându-ne amarul unei vieţi naţionale intrate în fundac cu doine melancolice şi chiolhanuri abrutizante. Aici e sursa adevărată a indolentei româneşti: în exploatare. Să nu ne înşele palatele bucureştene: sunt contuarele străinilor. Să nu ne înşele vilele din noile cartiere ale capitalei: sunt ale vechililor. Să nu ne înşele o reţea telefonică, o linie ferată, o şosea nouă: nu le fac pentru noi şi unde ne trebue nouă, ci pentru ei şi unde le trebuie lor. Să nu ne înşele forfota comercială, economică, financiară, politică: nu noi ne sbatem, ei – ca să ne sugă mai bine. Naţiunea română stă deoparte: deoparte de viaţa economică, în care nu poate decât să fie spoliată, deoparte de statul liberalo-democrat, care înlesneşte spolierea. Naţiunea e în rezistenţă pasivă. De aceea se vorbeşte în România numai cu jumătate de gură şi nici-o treabă nu e întreagă. De aceea ţara asta mare şi bogată face impresia unei case de vădană: nici pustie şi nici vie. De aceea suntem ţara lui „a-da, bine-bine, lasă-lasă”.

  Una dintre ursitoare – naţionalismul român – a fost înşelată: în loc de sfat propriu s-a trezit cu tejghea străină. Acest contuar al burgheziei apusene şi-al vechililor ei trebuie dărâmat fără zăbavă şi în locul, pe care l-a uzurpat cu silnicie şi minciună, trebuie să se înalţe adevăratul stat al Românilor, un stat naţional în care să se poată munci cu dragoste şi elan, un stat al Românilor în România Mare. Ştim că munca aceasta nu va fi uşoară şi nici lipsită de primejdii. Pentru că unii dintre români au intrat slugi la tejgheaua străinilor. Aceşti nemernici paznici politici ai contuarului trebuesc demascaţi şi naţiunea deslănţuită. Aceasta e dubla datorie a acestui manifest al revoluţiei naţionale. Ştim că ne aşteaptă o existenţă precară şi poate pe mulţi dintre noi o moarte violentă. Ştim că intrăm în toiul unei lupte, care va scutura ţara ca o vijelie, dar pentru cei care au un crez nu există nici târguiala, nici rezervă. Vom îndura toate mizeriile şi ne vom bate în toate luptele, dar nu vom ceda.

 10. Radu Humor Says:

  Un articol excepţional din care aflăm multe lucruri neaşteptate despre cei care au moşmondit această lege, pe care mă simt obligat s-o resping din start !
  Alexandru Florian, plătit din banii noştri este urmaş direct al unui hidos activist comunist Radu Florian şi fratele după mamă a lui Radu Ioanid, directorul institutului evreiesc de la Washington ( după cât se vede o afacere de familie foarte rentabilă !)
  În privinţa lui Klaus Iohannis, ce să mai spunem? Atunci cînd a fost vorba despre patrimoniul organizaţiei fasciste Deutsche Volksgruppe, Iohannis a declarat Forumul Democratic German, ca fiind succesorul acestuia, astfel încît tot patrimoniul organizaţiei declarate ca fiind nazistă să treacă la Forumul Democratic German, pe care-l conducea chiar Iohannis, organizaţie în numele căreia a cîştigat toate mandatele de primar al Sibiului. Adăugăm faptul că nimic din patrimoniul legionarilor nu a trecut în patrimoniul vreunei organizaţii născute după Revoluţie, deşi Mişcarea legionară nu a fost inclusă între organizaţiile naziste la Nürnberg, aşa cum a fost Deutsche Volksgruppe!
  http://www.cotidianul.ro/directorul-institutului-elie-wiesel-este-fiul-odiosului-ideolog-stalinist-radu-florian-266320/

 11. addela1981 Says:

  Mai dar ati deraiat subiectul rau de tot! Vorbiti de politica si la o poza cu un motan care probabil saracu de el a murit?

 12. Radu Humor Says:

  Păi, poate moare şi dragostea asta a voastră pentru comunism, soro de la 1981 ?!
  Episcopul de Giurgiu, PS Ambrozie, a afirmat, sambata, la Manastirea Putna, unde a oficiat Liturghia, ca “nu se poate construi moschee in tara voievozilor” si ca atunci cand duc povara neamului pe umeri “pe unii ii lasa genunchii” si s-au operat, adaugand: “Bine ar fi sa nu ne lase mintea”.

  Mii de persoane au asistat, sambata, la Manastirea Putna, la Liturghia oficiata de PS Ambrozie, episcopul de Giurgiu, impreuna cu mai multi episcopi din Ucraina si Republica Moldova, dar si cu un sobor de peste 50 de preoti.

  In cuvantul sau, PS Ambrozie a criticat aprobarea construirii unei mari moschei in Bucuresti, dar si prevederi din legea 217/2015, privind interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid.

  “E o mare povara sa duci neamul pe umerii tai, spunea parintele Iustin Parvu. Pe unii ii lasa genunchii”, a spus PS Ambrozie, care a adaugat ca unii s-au operat la genunchi.

  “Bine ar fi sa nu ne lase mintea, cugetul nostru romanesc. Nu se poate construi moschee in tara voievozilor”, a continuat el.
  Într-o emisiune a lui Rareş Bogdan de la Realitatea,un anume Florian de la institutul jidovesc a lui Wiesel, dar plătit cu bani grei de la bugetul României, principalul întocmitor al legii ruşinii, în momentul în care vorbea ( atât de frumos şi tragic!) Măriuca, fiica lui Mircea Vulcănescu, obraznicul minoritar s-a întors cu spatele la ea, sfidând-o cu nesimţire şi arătându-şi astfel întregul dispreţ pentru România, dar mai ales pentru cei care au avut de suferit direct de pe urma criminalilor sosiţi pe tancurile sovietice ( printre care şi ta-su, celebrul politruc comunist care este vinovat de mii de arestări făcute la comanda sa !) să implementeze prin teroare, crime şi jaf, comunismul .
  Comunism despre care aceşti nesimţiţi ordinari refuză să comenteze, d-apoi să-l mai şi condamne !
  Ba, mai mult la o asemenea remarcă, făcută de un ziarist cu dragoste de neam ( Căutiş), a răspuns impertinent :
  – Noi ne-am făcut o lege pentru condamnarea legionarilor, faceţi-vă şi voi una pentru condamnarea comunismului !
  Dacă puteţi !!, a adăugat, iscariotul nesimţit …..
  Hai să le arătăm că putem şi să nu-i mai lăsăm să-şi facă ( din nou !) de cap în România, unde au început să se infiltreze parşiv şi insinuos !
  Incredibil, câtă obrăznicie !

 13. Radu Humor Says:

  Ce mai rămâne din holocaustul lor :

 14. Radu Humor Says:

  ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

  Posted in Uncategorized by saccsiv on august 18, 2015

  Mihai Enciu:

  A rezultat o lege hidoasă prin care bolșevicii, mare parte evrei, care au invadat România în 1945 și au terorizat-o vreme de 50 de ani cu execuții pe lângă care evenimentele de la Iași pălesc (fenomenul Pitești, Canalul, gulagul din lagărele de la Aiud, Sighet, etc) sunt reabilitați și faptele lor legitimate.

  Urmarea este aceea că toate sentințele pronunțate de tribunalele înființate cu pistolul de evreii bolșevici sunt considerate valide prin monstruoasa lege clocită de gruparea Florian, iar victimele sunt executate a doua oară, de data aceasta definitiv. Eliminarea fizică însemnă dispariție doar pe jumătate. Grav este când opera este ștearsă și astfel individul dispare complet din memoria colectivă. Asasinarea memoriei este, dincolo de barbaria cenzurii ideilor, sigurul rezultat vizibil și singurul scop urmărit și nedeclarat al acestei legi odioase.

  Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă. Mai mult, documentarea marelui istoric făcută aproape exclusiv pe baza mărturiilor culese de la evreii care au trăit evenimentele din 1940 de la Iași și a cărei finalitate este o lege reparatorie care să acorde compensații financiare substanțiale urmașilor evreilor uciși nu poate constitui o bază documentară obiectivă. Până nu se pun în balanță toate evenimentele, toate crimele, inclusiv cele comise de evreii bolșevici care acționau ca trupe paramilitare ale Armatei Roșii, nu putem avea un tablou complet al faptelor și al cauzelor. Iar asta ne privează de o judecată obiectivă și rațională. Asasinarea memoriei nu poate fi în nicio circumstanță răspunsul la asasinatele etnice care au întunecat istoria României în anii ’40.

  Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. Diferă amplitudinea, consecințele și, nu în ultimul rând, mijloacele. Exterminarea unei întregi clase sociale care refuza ideologia bolșevică și care a fost acuzată de simpatii legionare pentru că alte vinovății mai grave nu s-au putut inventa rămâne marea crimă a secolului 20 în România. Iar această realitate nu are nevoie de o lege care o impună. Evidența nu se impune cu o lege. Ea există pur și simplu.

  Dar iata pe larg ce putem citi la Un Gestapo evreiesc:

  Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă.

  Țuțea, Vulcănescu, Eliade, Cioran, Ioan Gavrilă Ogoranu. Este doar un început de listă neagră afișată de directorul Institutului Elie Wisel, Alexandru Florian, omul din spatele legii care în numele condamnării legionarilor pune la zid și mitraliază mari oameni de cultură. Născut dintr-un stalinist convins, l-am numit aici pe tatăl său, Radu Florian, mai tânărul Alexandru a întors zvastica pe dos și-a pornit o cruciadă infernală împotriva unor simboluri ale luptei anti-comuniste din România. Repere ale culturii române, oamenilor de pe lista neagră a sinistrului funcționar public Florian li s-a pus pistolul în mână și au fost plasați la locul faptei în postură de criminali de război.

  Instrumentul prin care memoria luptătorilor anticomuniști este pângărită cu mijloace ce amintesc de teribilul Gestapo și metodele lui de purificare este o lege strâmbă, care încearcă să acrediteze ideea că, pentru cei 3000, 10.000 sau 14.000 de evrei vehiculați a fi fost uciși la Iași (funcție de sursă), este necesar că o întreagă elită culturală anticomunistă și, ca atare, legionară, să fie pusă la zid și scoasă din istorie. Cărțile elitei trebuie puse pe foc iar oamenii deportați în uitare pentru că, nu-i așa, un text laudativ despre o idee politică poate fi asimilat cu apăsarea trăgaciului. Întocmai ca poliția politică a lui Hitler, Institutul Elie Wiesel nu acceptă opinii contrare, argumente sau măcar simple întrebări. Cu mijloace care amintesc de Inchiziție se impune o nouă istorie creionată și se stabilesc fapte a căror veridicitate se impune cu mijloace represive. Negi, plătești cu libertatea, simplu și eficient, întocmai ca băieții de la Gestapo care, pentru simpla deținere a unor opere literare, te trimiteau în lagăr. Și întocmai ca urmașii săi din poliția politică nazistă și gașca de la Elie Wiesel operează cu liste negre și autori interziși. Care-i diferența, mă întreb? De ce o formă de totalitarism și cenzură de tip nazist este mai blamabilă ca această Inchiziție evreiască coordonată de un român sadea? Răspunsul la crimele odioase ale unor echipe de legionarilor nu este exagerarea sau cenzura. Nu poți combate o atrocitate cu altă atrocitate și nu poți opri crima prin cenzură. O convingere se creează, nu se impune prin lege. Cunoașterea și dezbaterea sunt căile prin care democrația se opune totalitarismului. Se pare însă că în ADN-ul domnului Alexandru Florian genele predominante nu-s chiar albastre, ci mai de grabă roșii.

  Cu un Institut dăruit cu peste 1,5 milioane de lei, în 2015, de către statul român, și cu un salariu lunar alocat, la aceeași instituție, de 6800 de lei, adică peste ceea ce primeau pe ”ștat”, până în această vară, în România, președintele, premierul ori preşedinţii celor două Camere parlamentare, Florian este capul unui grup de tovarăși care a orchestrat această lege bolșevică. Grupul cuprinde 3 parlamentari despre care vorbesc singure numele lor: Antonescu, Gerea și Scutaru. Simpla enumerare a numelor face inutilă caracterizarea personajelor. Alexandru Florian, bugetarul de lux, a venit cu dogma iar aleșii cu ștampila Parlamentului. A rezultat o lege hidoasă prin care bolșevicii, mare parte evrei, care au invadat România în 1945 și au terorizat-o vreme de 50 de ani cu execuții pe lângă care evenimentele de la Iași pălesc (fenomenul Pitești, Canalul, gulagul din lagărele de la Aiud, Sighet, etc) sunt reabilitați și faptele lor legitimate. Asta după ce de la cel mai înalt nivel al statului român, regimul bolșevic al Anei Pauker (Hannah Rabinsohn) a fost condamnat drept criminal de președintele Traian Băsescu. O condamnare oficială, din păcate fără a fi urmată de legi care să pedepsească torționarii acelor vremuri, dar condamnare care arăta clar cu ce s-au ocupat amicii dlui Radu Florian, tatăl vânătorului de legionari. Urmarea este aceea că toate sentințele pronunțate de tribunalele înființate cu pistolul de evreii bolșevici sunt considerate valide prin monstruoasa lege clocită de gruparea Florian, iar victimele sunt executate a doua oară, de data aceasta definitiv. Eliminarea fizică însemnă dispariție doar pe jumătate. Grav este când opera este ștearsă și astfel individul dispare complet din memoria colectivă. Asasinarea memoriei este, dincolo de barbaria cenzurii ideilor, sigurul rezultat vizibil și singurul scop urmărit și nedeclarat al acestei legi odioase.

  Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă. Mai mult, documentarea marelui istoric făcută aproape exclusiv pe baza mărturiilor culese de la evreii care au trăit evenimentele din 1940 de la Iași și a cărei finalitate este o lege reparatorie care să acorde compensații financiare substanțiale urmașilor evreilor uciși nu poate constitui o bază documentară obiectivă. Până nu se pun în balanță toate evenimentele, toate crimele, inclusiv cele comise de evreii bolșevici care acționau ca trupe paramilitare ale Armatei Roșii, nu putem avea un tablou complet al faptelor și al cauzelor. Iar asta ne privează de o judecată obiectivă și rațională. Asasinarea memoriei nu poate fi în nicio circumstanță răspunsul la asasinatele etnice care au întunecat istoria României în anii ’40.

  Nu poți să nu remarci că statul a refuzat să finanțeze Memorialul de la Sighet, construit exclusiv cu fonduri private, și a lăsat pradă distrugerii o întreagă arhivă a atrocităților bolșevice din anii 1945-1965. Asta în vreme ce Institutul Elie Wisel a primit alocări bugetare substanțiale pentru obiective mult mai modeste. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. Diferă amplitudinea, consecințele și, nu în ultimul rând, mijloacele. Exterminarea unei întregi clase sociale care refuza ideologia bolșevică și care a fost acuzată de simpatii legionare pentru că alte vinovății mai grave nu s-au putut inventa rămâne marea crimă a secolului 20 în România. Iar această realitate nu are nevoie de o lege care o impună. Evidența nu se impune cu o lege. Ea există pur și simplu.

 15. Radu Humor Says:

  Menachem Begin a spus: Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves. deci cam asta e parerea Evreilor de dreapta despre alte popoare inclusiv poporul Roman. Cu Evreii de stanga nu am nimic; cu ei se poate discuta si colabora dar ei au cusurul ca sunt morti assainati de Evreii de dreapta cum a fost Itzic Rabin.

  In afara de apologia infractiunilor, si instigarea la comiterea de infractiuni, orice alte interdictii impuse încalca libertatea omului ! E o mare porcarie, e drept impusa, prin forta si amenintari, emitem legi care încalca drepturi prevazute în Declaratia Universala a drepturilor omului :
  Articolul 18. – Orice om are dreptul la libertatea gindirii, de constiinta si religie; ..
  Articolul 19. – Orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
  Articolul 20. – Orice persoana are dreptul la libertatea de intrunire si de asociere pasnica. Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie.
  Noi romanii ne intoarcem iar la vremuri trecute ?
  Ati uitat ce spunea marele democrat ardelean ION RATIU :

  Iata ce scrie Elena Udrea pe Facebook:

  „Printre partile bune din experienta puscariei, este trezitul la sase dimineata. Desi m-am culcat tarziu pentru cum m-am obisnuit, am fost in picioare inainte de rasarit.
  Am in minte o idee din emisiunea de ieri seara: ca as putea fi si eu o victima colaterala si, ca as putea accepta acest fapt asa cum, teoretic, inainte am acceptat ca se poate intampla in cazul altora. Diferenta este ca atunci mi se parea ca exista o cauza inalta, nevoia de stat de drept, pentru care merita sa trecem cu vederea actiuni nedemocratice cum ar fi interventia serviciilor secrete in actul de justitie. Acum am inteles ce este oricum evident pentru toti cei care vor sa vada, ca scopul este chiar preluarea puterii de catre reprezentantii serviciilor secrete de la clasa politica, care o detine democratic, in urma alegerilor electorale.
  Chiar si asa, inainte oamenii erau trimisi in judecata in stare normala, de libertate. Acum au venit cu practica generalizata a arestarilor preventive regizate in spectacole televizate, a politicienilor si a oamenilor de afaceri, care a ingrozit pe toti cei care li s-ar putea opune si i-a redus la tacere, pentru ca totul trebuie sa se intample rapid. Ei nu pot astepta cativa ani sa fie judecati cei care trebuie inlaturati chiar acum. De aceea cred ca nici nu isi bat capul sa faca dosare serioase, cu probe, pentru ca nu tragerea la raspundere ii intereseaza ci scoaterea acestora din scena.
  Tot acesta este si motivul pentru care sunt vizate de anchete doar firmele romanesti: oamenii de afaceri romani sunt chiar ei lideri in societate, deci si ei trebuie inlaturati iar firmele romanesti distruse, locul lor urmand sa fie luat de companii straine, care nu sunt interesate de cine conduce Romania ci doar sa faca bani pe care sa si-i duca la ei acasa.
  Si atunci, evident ca nu vorbim de victime colaterale intr-o lupta cu scop inalt ci, de un plan bine gandit si executat de a prelua in mod nedemocratic si in interes de grup conducerea tarii, folosind pretextul atat de popular al anticoruptiei.
  Intrebarea este daca suntem pregatiti sa renuntam atat de usor la democratia castigata greu in 1989 si sa ne lasam condusi din nou de generali?”

 16. Radu Humor Says:

  S-A ACTIVAT SI OMUL FMI-ULUI SI AL BANCILOR STRAINE – MUGUR ISARESCU. Isarescu ataca si el reducerea TVA-ului pentru populatie de la 24% la 19%. Guvernatorul Băncii Naţionale critică politica fiscală a Guvernului, atrăgând atenţia asupra unor aspecte pe care acesta le consideră periculoase.

  Astfel, Mugur Isărescu susţine că actualul Cod Fiscal nu poate fi aplicat, iar România nu-şi permite acum toate reducerile de taxe care ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016.

  „Pachetul acela de măsuri care prevăd reduceri de taxe și impozite este din punct de vedere economic și financiar inaplicabil.

  Eu regret faptul că un cod fiscal, care are foarte multe elemente bune, dar cuprinde și aceste reduceri de taxe, este pus în dezbatere publică cu acest pachet de reduceri.

  Este vorba de pachetul de reduceri și faptul că toate ar trebui să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016. Păi sunt 2,3% din PIB, impact pe deficit”, a spus Mugur Isărescu.

  Cateva intrebari pentru Isarescu

  1. Unde era Isarescu cand CARITAS-ul facea ravagii in Romania?

  2. Unde era Isarescu cand FNI-ul facea ravagii in Romania?

  3. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la BANCOREX in Romania?

  4. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la Banca Columna in Romania?

  5. Unde era Isarescu cand bancile romanesti au fost privatizate pe nimic?

  6. Unde era Isarescu cand bancile straine au pus dobanzi camataresti la credite – dobanzile cele mai mari din Europa?

  7. Unde era Isarescu cand bancile straine au dat credite ‘cu buletinul’?

  8. De ce a mutat Isarescu rezervele de aur ale Romaniei, in afara Romaniei ?

  9. De ce a luat Isarescu impreuna cu Basescu si Boc 20 de miliarde de euro imprumut, dintre care 14 miliarde i-a luat BNR-ul pentru a finanta gratuit bancile straine din Romania ?

  10. De ce a tinut Isarescu ani in sir dobanda BNR la cel mai mare nivel din UE, sufocand creditarea de care avea nevoie economia romaneasca?

  11. De ce a facut si face Isarescu o politica impotriva cetatenilor romani in problema creditelor in franci elvetieni?

  Dacă s-ar mări salariile bugetarilor automat va fi presiune pe mărirea salariilor și în mediul privat ceea ce ar diminua profiturile fabuloase pe care corporațiile le fac în România.
  Consiliul Investitorilor Străini și AmCham sunt ăia de au redactat codul muncii și i l-au dat lui Boc pe tavă în 2011.
  Pe Mugur îl doare în cur de neincadrarea în deficitul extrem de mic pe care basescu l-a acceptat anul trecut spre marea lui rusine . Misiunea sa este de a proteja profiturile multinaționalelor prin menținerea unui salariu minim de mizerie ( 1050 lei brut = 780 lei net ) și menținerea actualului cod al muncii.
  Asta cu codul fiscal e doar o ” preocupare ” a sa care este servită presei.

  Totul pentru front, totul pentru victorie

  Asasinii economicii au intrat in fibrilatie si lovesc din toate pozitiile intrun guvern care a avut indrazneala sa nu li se supuna in ultimii trei ani si sa-i trimita la plimbare pe emisarii trimisi de curand la inaintare, americanii transmit in clar semnale de sustinere pentru Mafia securisto-fascista care a confiscat statul roman incurajand-o sa treaca la un nivel superior si sa mearga mai departe, iar cetatenii, ca niste floricele se bucura de soare si de o binemeritata vacanta ne-dand semne sa inteleaga ca intre timp au fost selectionati ca figuranti in noua productie din Jocurile foamei si viitoare pierderi acceptabile din razboiul altora.

  – Daca Trilaterala nu e, nimic nu e.
  – Cat e Bilderberg in floare nici in conturi nu ma doare.

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/07/25/isarescu-a-primit-ordin-de-la-consiliul-investitorilor-straini-si-de-la-amcham-de-a-respinge-primordial-legea-salarizarii-si-codul-fiscal/

 17. Radu Humor Says:

  „Populaţia nu a luat niciodată vreun credit de la vreun străin. Băncile, din punct de vedere juridic, sunt româneşti. La fel şi toate companiile româneşti. Tot numai de la băncile străine. Şi atunci, dacă populaţia nu a luat niciun bun, firmele nu au luat, a cui este datoria? Statul are 20 de miliarde din 100. Restul, grosul, este datorie contractată de către firme străine în contul României. De aici apar problemele. Nu trebuie să fii formidabil economist ca să îţi dai seama.”

  http://www.antena3.ro/economic/ilie-serbanescu-datoria-publica-a-romaniei-nu-apartine-romaniei-ci-firmelor-straine-307823.html

 18. balbeck Says:

  Jmmy,te-ai intalnit cu „Dulaul”,erou national?

 19. Radu Humor Says:

  Adesea suntem victimele manipulării, în mod special practicată de către media Ro, care nu sunt altceva decât repetitoarele mainstreamului occidental. Adesea aud oameni care se plâng de „propaganda Leninistă” a ruşilor şi care îi urăsc pe Ruşi. Este greşit. În primul rând, toţi cei care o fac nu cunosc lumea Ruşilor şi mentalitatea lor, în al doilea, toţi se iau după ce li se serveşte pe tavă de sistemul informativ occidental (cel românesc, spuneam adineaori, lipseşte. e doar sluga supusă a unchiului Sam). Însă, dacă toţi aceştia ar sta o clipă strâmbi şi ar judeca drept, ar înţelege că tocmai ceea ce ştiu ei (ce li se serveşte) e adevărata manipulare. Iar ca să le trezesc o îndoială: chiar aşa răi să fie aceşti Ruşi? Şi dintotdeauna? Cum de un popor întreg e acuzat încontinuu de a fi rău? Le spun eu la toţi cei care cred că răul vine din Rusia, de ce! Deoarece Ruşii, în mod special azi, Putin, nu se supun uşor manipulării şi conducerii din afară. Istoria lor e aşa! E singura ţară din lume care nu a fost NICIODATĂ cucerită! Nu vă spune nimic asta? E foarte important: NICIODATĂ. Acum legaţi asta de faptul să-s văzuţi aşa de rău de Occident şi veţi găsi răspunsul! Nu se supun, atunci ce să le facă? Pune lumea pe ei. Şi reuşesc! Occidentul reuşeşte de sute de ani să facă asta. Şi tot atacă Rusia, în fiecare epocă. Dar, de fiecare dată se întorc cu coada pe spinare. Romanii, apoi Napoleon, apoi Hitler. Acum şi unchiu Sam, care nu mai are răbdare, vrea s-o încolţească. Ce credeţi? Va avea succes? De la căderea URSS, Vestul lucrează intens pe destabilizarea, slăbirea şi denigrarea Rusiei, chiar cu ajutorul unor Ruşi din interior. Însă…. A venit Putin şi le-a stricat jocurile. Tare urât de data asta. Acum să ne rugăm ca Putin să nu vrea şi mai mult: să atace el! Că Rusu’ are o vorbă: „când dăm înapoi, noi nu ne retragem, ci ne facem vânt”… via Cristian Fa (https://www.facebook.com/profile.php?…) Maxima zilei http://dantanasescu.ro/2014/09/24/max… Toate articolele pe teme economice spun că SUA au ieşit din criză, iar Europa şi Rusia au intrat în recesiune. Să fie oare efectul sancţiunilor economice fără rost impuse de americani sau doar propagandă de la Unchiul Sam ? Şi FMI de asemenea îi tot dă cu scăderea ratingului UE, al Germaniei şi tot vorbeşte de necesitatea unor măsuri în zona euro (uniune bancară?) Câtă ticăloşie!

 20. mihai444 Says:

  http://bn24.ro/video-ultimul-interviu-cu-sorin-oprescu-chiar-inainte-de-a-fi-retinut-de-dna-ce-ma-sperie-pe-mine-e-justitia-asta/

 21. mihai444 Says:

 22. mihai444 Says:

  ce misto e filmarea!!! full hd :))) ashea ii puteti observa cel mai bine mimica fetei pe la 00.24 sau 1.09 :))) Roxana@ ce mai faci,ce mai spui?

 23. Radu Humor Says:

  /bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/09/12/sa-nu-uitam-de-11-septembrie-istoria-ascunsa-minciuni-premeditare-reeducarea-globala/

 24. Radu Humor Says:

  Să nu uităm de 11 septembrie 2001 !
  ( Istoria ascunsă, minciuni, premeditare, globalism )
  ihttps://youtu.be/pwfyM0AiXOA 25. Radu Humor Says:

 26. Radu Humor Says:

  Sigur că, pentru sionişti, faptul că îşi văd planurile puse în practică este minunat. Căci e tot mai evident că migraţia musulmană în Europa este programată şi susţinută de forţe oculte puternice, cu conlucrarea mass-mediei.
  Nu cred că este vorba despre o Europă oarbă faţă de pericolul musulman, ci despre realizarea unei agende antieuropene precise, prin cozi de topor plasate în fruntea statelor cu scopul de a le impune popoarelor băştinaşe măsurile dorite de elite. Ce contează că europenii nu vor, dacă elitele vor?

  Un discurs al generalului Charles de Gaulle arată că europenii înţeleg pericolul musulman, fapt ilustrat şi de faptul că sunt atâtea conflicte violente între francezi şi islamici.

  Dupa 50 de ani, Generalul are
  > inca dreptate.
  > Acum 50 de ani De Gaulle a dat
  > independenta Algeriei si a explicat de ce Franta nu poate si
  > nu va putea sa-i integreze pe musulmani. Daca ar tine acest
  > discurs astazi ar fi aclamat la nivel european.
  > Diferenta e ca nimeni nu mai poate vorbi astazi
  > din punctul de vedere al unui popor, toti liderii vorbesc
  > din punctul de vedere al ​E​uropei ca si cum ar exista
  > vreunul. Cititi si admirati coerenta discursului.
  >
  > „E foarte bine ca exista
  > francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e
  > deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala.Dar,
  > cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate.Daca nu,
  > Franta nu va mai fi Franta. Suntem totusi, inainte de toate
  > un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si
  > de religie crestina.
  > Sa nu veniti sa
  > povestiti basme. Musulmanii?V-ati dus sa-i vedeti?
  > I=ati privit cu turbanele si djelada-urile
  > lor?Vedeti bine ca nu sunt francezi.Cei care propovaduiesc
  > integrarea au un creier de colibri, chiar daca sunt foarte
  > savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati
  > sticla si dupa o vreme se vor separa din nou.Arabii sunt
  > arabi, francezii-francezi.credeti ca populatia Frantei ar
  > putea absorbi 10 milioane de musulmani care miine vor fi 20
  > si poimiine 40? Daca noi facem integrarea(Franta cu Algeria)
  > daca toti arabii si berberii din algeria vor fi considerati
  > francezi, cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta
  > continentala cind nivelul vietii e mult mai elevat?
  > Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema
  > Colombey-doua biserici ci Colombey doua moschei”
  >
  > textul original:
  > «
  > C’est très bien qu’il y ait des Français jaunes, des
  > Français noirs, des Français bruns.
  > Ils
  > montrent que la France est ouverte à toutes les races et
  > qu’elle a une vocation universelle. Mais à condition
  > qu’ils restent une petite minorité. Sinon, la France ne
  > serait plus la France . Nous sommes quand même avant tout
  > un peuple européen de race blanche, de culture grecque et
  > latine et de religion chrétienne.
  > Qu’on
  > ne se raconte pas d’histoire ! Les musulmans, vous êtes
  > allés les voir ? Vous les avez regardés avec leurs turbans
  > et leurs djellabas ? Vous voyez bien que ce ne sont pas des
  > Français. Ceux qui prônent l’intégration ont une
  > cervelle de colibri, même s’ils sont très savants.
  > Essayez d’intégrer de l’huile et du vinaigre. Agitez la
  > bouteille. Au bout d’un moment, ils se sépareront de
  > nouveau. Les Arabes sont des Arabes, les Français sont des
  > Français. Vous croyez que le corps français peut absorber
  > dix millions de musulmans, qui demain seront vingt millions
  > et après-demain quarante ? Si nous faisions
  > l’intégration, si tous les Arabes et les Berbères
  > d’Algérie étaient considérés comme Français, comment
  > les empêcherez-vous de venir s’installer en métropole,
  > alors que le niveau de vie y est tellement plus élevé ?
  > Mon village ne s’appellerait plus
  > Colombey-les-Deux-Églises, mais
  > Colombey-les-Deux-Mosquées..
  > CHARLES DE
  > GAULLE
  >

  Generalul Charles de Gaulle, SINGURUL barbat aedvarat si presedinte francez sincer patriot si nemason, SILIT sa abdice dupa circoteca ieftina cu „studentzasii” de la Sorbona protestatari fata de politica lui din 1968; dintre càre se remarca inadins unul acum deputat sau parlamentar european pe viata pedeofillul Daniel khon-bendit, ghci de ce neam…daaa…”cel ales” !

  spalarea pe creieri cu brasajul raselor, metisajul europei si distrugerea ei prin islam e treaba veche, pusa la cale de planul kalergi…numai ca habarnistii miortici si de pretutindeni n-au aflat nimic, ignora adevarul si se imbata cu „iubiriesmele” propagandei crezandu-se crestini/umanisti adevarati in sinele lor plin de „milostenie” fata de calaii lor, ba se felicita pentru „fapta buna” a iubirii de „departele” si ucid cu pietre pe cei care indraznesc sa le deschida ochii larg inchisi de propaganda dracesca si de prostia proprie!

  PUTIN CATRE OFITERI: OPERATIUNEA „SALVAREA”VA INCEPE CIT DE CURIND.Trebuie sa va pregatiti pentru a curata Siria de teroristii lui Obama!!
  http://www.awdnews.com/top-news/putin-to-russian-army-officers-operation-salvation-shall-begin-soon,-you-must-prepare-to-cleanse-syria-from-obama-s-terrorists

 27. Radu Humor Says:

  I. La spargerea unei bănci, participă
  > > > doi spărgători.
  > > >
  > > Primul strigă:
  > > > „Nu
  > > > mişcă nimeni! Țineţi cont: banii sunt ai
  > > altora,
  > > >
  > > > viaţa este a
  > > > voastră.”
  > > > Toată lumea din
  > > bancă s-a întins pe
  > > > podea, în linişte.
  > > > Asta
  > > > se
  > > numeşte:
  > > > „Schimbarea Modului
  > > > de Gîndire”
  > > >
  > > ​
  > > >
  > > > ​II.
  > > > ​ O tipă se întinde
  > > provocator pe masa din faţa ei,
  > > >
  > > > încercînd
  > > > să
  > > atragă atenţia.
  > > > Spărgătorul i se adresează:
  > > > „Vă
  > > rugăm să fiți
  > > > civilizată! Acesta este un jaf, nu un
  > > >
  > > viol!”
  > > > Asta se numeşte
  > > >
  > > > „Profesionalism –
  > > >
  > > >
  > > > Concentrează-te doar pe ceea
  > > > ce ştii să
  > > >
  > > faci”.
  > > >
  > > >
  > > > ​III. ​ Cînd s-au
  > > > întors de la seif,
  > > spărgătorul cel tînăr (cu studii
  > > > MBA)
  > > > i-a
  > > > spus
  > > hoţului mai bătrîn (care avea doar studii
  > > > primare)
  > > > „Hai să
  > > numărăm cîţi bani
  > > > am furat!”.
  > > > Hoţul bătrîn îi
  > > >
  > > răspunde:
  > > > „ De ce să pierdem noi atîta timp
  > > > şi să ne
  > > prindă,
  > > > cînd putem să aflăm
  > > > diseară, de la
  > > > ştiri,
  > > cîţi bani lipsesc din bancă.”
  > > > Asta se
  > > >
  > > numeşte
  > > > „Experienţă – În zilele noastre
  > experiența
  > > este
  > > > mult
  > > mai
  > > > importantă decît calificările
  > > > de pe
  > > hîrtie”.
  > > >
  > > >
  > > > ​IV. ​
  > > > Imediat după ce
  > > hoţii au părăsit banca, directorul
  > > > i-a ordonat casierului să cheme
  > > repede poliția. Casierul
  > > > după ce se gîndi
  > > > o
  > > >
  > > secundă
  > > > îi răspunse:
  > > > „Domnule Director, nu e mai bine
  > > să
  > > > punem 5 mil de
  > > > € deoparte
  > > > şi să spunem că
  > > i-au
  > > > furat hoţii?”
  > > > Asta se numește
  > > >
  > > >
  > > „Trasformarea ameninţărilor în
  > > > oportunităţi –a întoarce o
  > > situație
  > > > defavorabilă în avantajul
  > > >
  > > tău”.
  > > >
  > > >
  > > > ​V. ​ Casierul zîmbind:
  > > > „Ar fi minunat să
  > > avem cîte o
  > > > spargere în fiecare lună!”
  > > > Asta
  > > se
  > > > numeşte
  > > > „Oportunitate –
  > > > Fericirea este cea
  > > mai importantă.”
  > > >
  > > >
  > > >
  > > > ​VI.
  > > Seara la ştiri
  > > > se anunţă că doi hoţi au intrat
  > > > într-o
  > > bancă şi au dat o spargere de 100 mil. €.
  > > >
  > > > Hoţii au
  > > >
  > > început să numere banii de mai multe ori şi nu le
  > > > ieşeau
  > > decît 20 de milioane. Furioşi au început să
  > > >
  > > înjure:
  > > >
  > > > – Noi am făcut
  > > > planuri, am riscat ani
  > > grei
  > > > de închisoare sau poate chiar viaţa şi
  > > directorul
  > > s-a
  > > > ales cu 80 de
  > > > mil, cît ai bate din palme?!?”
  > > >
  > > Asta se
  > > > numește
  > > > „Ştiinţă managerială
  > > > – Cunoașterea
  > > este mai
  > > > valoroasă
  > > > decât aurul!”
  > > >
  > >
  > > >
  > > > ​VII. Directorul băncii este
  > > > fericit
  > > şi zîmbitor, că
  > > > pierderile lui de la bursa de
  > > > valori
  > > sunt
  > > > acum acoperite de acest jaf.
  > > > Plus
  > > > că i-au
  > > ieşit şi cîteva milioane bune bani de
  > > > buzunar. Iar banca
  > > este
  > > > pe profit.
  > > > Asta se numește
  > > > „Arta managementului –
  > > Curajul de a-ţi asuma
  > > riscuri!”

 28. A doua cadere a Imperiului Roman | The truth is beyond us Says:

  […] cine stie ce mari puteri asa ca a putut supune in voie Balcanii, iar in 1526 dadea lovitura de gratie Regatului Maghiar la Mohacs, moment istoric care inca ii mai bantuie si astazi pe vecinii de la […]

 29. Radu Humor Says: 30. Radu Humor Says:

  Dr. Rath Health Foundation este
  o organizaţie non-profit dedicată
  ameliorării sănătăţii umane
  la scară globală prin cercetare,
  educaţie, şi apărarea drepturilor
  pacienţilor de a alege terapiile
  naturale de sănătate. Descoperirile
  ştiinţifice ale fondatorului
  său Dr Matthias Rath, un pionier
  al cercetărilor în domeniul sănă-
  tăţii naturale, oferă deschideri majore în abordarea naturală a bolilor
  cardiovasculare, cancerului şi altor probleme de sănătate.
  Viziunea sa, susţinută de cercetări
  extensive, a descătuşat potenţialul
  de control al acestor maladii prin
  mjloace naturale. Ca rezultat, Funda-
  ţia a fost instrumentul de promovare
  a educaţiei pe teme de sănătate naturală
  şi a dreptului oamenilor din
  toată lumea la sănătate.

  Site-ul EU Facts (fapte UE)
  Documentele istorice publicate pe site-ul EU Facts dovedesc faptul
  că structura nedemocraticului “Bruxelles UE” şi-a avut originea în
  planurile liderilor nazişti în timpul celui de-al doilea război mondial.
  Publicarea acestei informaţii reprezintă
  începutul sfârşitului experimentului
  nedemocratic al

  http://www.eu-referendum.org
  The European Referendum Initiative
  Iniţiativa Referendumului European
  Initiativa unui Referendum European
  este o campanie de sustinere
  a dreptului la vot al
  cetatenilor, prin referendum,
  atunci când se fac schimbări
  semnificative ale legislaţiei care
  îi afectează, la nivel naţional sau
  european. În prezent aceasta include
  o petiţie pentru o Europă
  de la Oameni pentru Oameni, o petiţie pentru a respinge aşa numitul
  Tratat de la Lisabona şi o petiţie pentru un referendum asupra
  remediilor naturale. Până acum peste un sfert de milion de oameni
  din întreaga Europă au semnat aceste petiţii.
  http://www.health-peace-justice.org
  The International Alliance for Health, Peace and Social Justice
  Alianţa Internaţională pentru Sănătate, Pace şi Dreptate Socială
  International Alliance for
  Health, Peace and Social Justice
  este o mişcare globală care intenţionează
  să creeze o lume să-
  nătoasă, paşnică şi dreaptă
  unind oameni din toate naţiunile,
  culturile, rasele şi credinţele
  într-un efort comun de a atinge
  aceste scopuri. Ea invită toţi cetatenii
  şi organizaţiile (naţionale şi internaţionale) să i se alăture
  pentru a reuşi să făurească o lume mai bună.

  http://www.nuremberg-tribunal.org
  The NT2 project: Call for a second ‘Nuremberg’ Tribunal
  Proiectul NT2: Chemarea la un al doilea Tribunal “Nürnberg”
  Iniţial, Tribunalul de la Nürnberg
  a fost o parte a eforturilor SUA şi
  altor guverne Aliate pentru a stabili
  cine a fost responsabil de al
  doilea război mondial şi de a condamna
  pe cei care au comis crime
  împotriva umanităţii. Între 1945
  şi 1948 au avut loc mai multe astfel
  de procese, în Palatul de Justi-
  ţie din oraşul german Nürnberg,
  printre care cel mai important a
  fost cazul împotriva cartelului petrolului
  şi medicamentelor IG Farben. Directorii Executivi ai acestui cartel,
  conform procurorului şef al SUA Telford Taylor, au fost cei mai
  mari criminali de război – fără de care cel de-al doilea război mondial
  nu ar fi fost posibil, Totuşi, deşi tribunalul original a adus la bară cartelul
  IG Farben, a avut succes doar parţial în a pune capăt crimelor
  acestuia. În numai câţiva ani de la finalizarea proceselor, rădăcinile
  cartelului farmaceutic au fost rapid restabilite.
  De atunci, marketingul înşelător al produselor farmaceutice scumpe şi
  adesea mortale, a dus la crearea unor pieţe de multe miliarde de dolari
  bazate mai degrabă pe expansiunea bolilor, decât pe eliminarea acestora.
  Ca atare, deşi se prezintă ca oferind soluţii maladiilor majore ale
  omenirii, industria farmaceutică se bazează pe exploatarea bolilor în
  vederea obţinerii profitului. Mai rău încă, industria ignoră, ascunde şi
  obstrucţionează terapiile naturale eficiente, sigure şi demonstrate ştiinţific,
  care sunt capabile de a eradica pe scară largă maladiile endemice
  majore ale omenirii. De aceea, proiectul NT-2 intenţionează să
  convoce un al doilea Tribunal de la Nürnberg, ca mijloc de a pune pentru
  totdeauna capăt crimelor cartelului farmaceutic.

  http://www.profit-over-life.org
  Profit Over Life
  Profit asupra vieţii
  După 60 de ani de tăcere, arhiva
  online Profit Over Life (profit
  asupra vieţii) deschide înregistrările
  Tribunalului de Război de
  la Nürnberg împotriva IG Farben,
  cea mai mare multinaţională
  chimică / farmaceutică a
  primei jumătăţi a secolului 20,
  pentru oamenii de pretutindeni.
  Zecile de mii de documente con-
  ţinute în arhive documentează
  fără echivoc faptul că cel de-al
  doilea război mondial un război care a costat vieţile a peste 60 de
  milioane de oameni – a fost planificat şi finanţat de cartelul IG Farben
  care la acel moment consta din Bayer, BASF, Hoechst şi alţii.
  Studenţii, profesorii, cercetătorii
  academici, politicienii şi milioane
  de oameni din întreaga lume
  sunt aşadar invitaţi să consulte
  această arhivă, ca bază a unei
  mai bune înţelegeri a istoriei.
  Aceasta are o deosebită importanţă
  deoarece interesele corporatiste
  multinaţionale continuă
  şi în zilele noastre să utilizeze
  forţele militare pentru a-şi
  atinge scopurile globale.

  http://www.reject-the-eu.co.uk
  Reject the EU!
  Respingeţi UE!
  Pentru cetăţenii Regatului Unit,
  expunerea rădăcinilor naziste
  ale Bruxelles UE este o provocare
  specială. După ce anterior
  de două ori – în primul şi în al
  doilea război mondial – a jucat
  un rol critic în salvarea Europei
  împotriva acaparării ei de către
  Cartelul Petrolului şi Medicamentelor
  şi acţionarii săi politici,
  acum sunt confruntaţi cu posibilitatea
  ca marile sacrificii umane
  ale cetăţenilor ţării lor, să fi fost
  în zadar. Cu subjugarea lor sub Tratatul de la Lisabona şi Bruxelles
  UE, vieţiile a şaizeci de milioane de britanici care trăiesc astăzi şi alţii
  fără număr care nu s-au născut încă, vor cădea sub jugul aceloraşi
  interese care au încercat să cucerească şi să controleze Regatul Unit
  de două ori până acum.
  De aceea cetăţenii Regatului Unit sunt rugaţi să răspândească informaţia
  conţinută în site-ul web Reject the EU! În cadrul familiei,
  prietenilor, colegilor de muncă şi în comunităţile lor şi mai mult, să-
  şi confrunte reprezentanţii politici – la nivel local, regional, naţional
  şi european.

  http://www.relay-of-life.org
  Relay of Life
  Releu de viaţă
  Site-ul Relay of Life descrie cum,
  la 13 noiembrie 2007, peste 30
  de supravieţuitori ai lagărului de
  exterminare Auschwitz şi ai altor
  lagăre de concentrare naziste sau
  întrunit în Polonia la o conferinţă
  de o zi, la Auschwitz. Pe
  baza crezului lor moral unic,
  acest extraordinar grup de oameni
  au decis să-şi descarce supararile
  într-o discuţie despre
  viitorul Europei. Într-o ceremonie
  solemnă, supravieţuitorii acestui “iad pe pământ” şi-au împărtăşit
  experienţele trecute şi au propus o Constituţie pentru o
  Europă de la Oameni pentru Oameni.
  Conferinţa a fost organizată împreună
  cu Dr. Rath Health Foundation,
  organizaţie non-profit
  care a fost instrumentul expunerii
  naturii frauduloase a afacerii
  farmaceurice cu boala şi în a
  arăta cum principiul conducător
  al acestei industrii, atât în al doilea
  război mondial cât şi acum,
  este profitul pe socoteala vieţii.
  În recunoaşterea muncii sale,
  Fundaţia a primit de asemenea
  “Releul de viaţă” de la supravieţuitorii de la Auschwitz cu cererea
  simbolică de a duce amintirea Auschwitz în viitor.
  Conţinând copii ale documentelor istorice nepublicate anterior,
  ce provin din arhivele internaţionale, „Rădăcinile
  naziste ale ” UE Bruxelles „,” dovedeşte că arhitecţii-cheie
  ai Uniunii Europene

 31. Radu Humor Says:

  http://www.glumetari.ro/index.php
  http://www.aparatorul.md/romania-despre-vaccinarea-obligatorie-cu-iz-de-afacere/#comment-4256

 32. Radu Humor Says:

  EXCEPTIONALA POEZIE!! DE PASTRAT, PREDATA ELEVILOR SI CITIT IN PARLAMENT!!!!!!!!! LECȚIE DE ISTORIE

  de Nicolae Drăgușin

  Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram
  Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam
  Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri moţii mei
  Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei

  Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează
  Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează
  Azi ne-nvaţă imbecilii intereselor perfide
  Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide
  Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăţi
  Cum să facem Mall-uri, vile, scoţând piatra din cetăţi
  Pe Vlad Ţepes cum să-l facem personaj de film de groază
  Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează

  Ne învată idioţii că Bălcescu a fost laş
  Şi că Decebal bătrânul a fost un sinucigaş
  Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii
  Nesimţiţi cât să-şi permită a ne ponegri eroii?

  Nişte dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate
  Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate
  Bieţi defăimători de stirpe, lacomi si periculoşi
  Ce-am fi noi fără istorie? Ce-ar fi ei fără strămoşi?
  Fără urletul lui Horea am fi sclavi si azi pe roată nobilime elevată!
  Fără paloşul lui Ştefan am fi paşalâc turcesc
  Robi umili care cu grâne tot Islamul îl hrănesc!

  Dacă nu muream in luptă la Neajlov si la Rovine
  N-am mai fi avut biserici unde neamul să se-nchine!
  Nu trecurăm peste veacuri ca o naţie coruptă
  Ci cu aspre sacrificii, si cu jertfă, si cu luptă!

  Si a trebuit adesea, spre a ne salva norodul
  Sângele lui Brâncoveanu să inunde eşafodul
  Trupul lui Ioan Cumplitul să se sfâşie-n bucăţi
  Umărul lui Avram Iancu să se sfarme de cetăţi
  Plânsul lui Vladimirescu să răsune din fântâni

  Ca un preambul la imnul ”Deşteptaţi-vă români”
  Fierul scos din pieptul tării ne-a fost arma si necazul
  Si coroană pentru Doja, si baltag pentru Viteazul
  Munţii nostri aur poartă, am putea să fim bogaţi
  Insă nu ne sunt salvare, ci motiv să fim prădaţi
  Biciuiţi de monştrii vremii si răpuşi de neputinţă
  Am trecut peste milenii cu speranţă si credinţă
  Si-am nădăjduit că poate neamul nostru într-o zi

  Printre alte mândre neamuri ca o stea va străluci…

  Astăzi… cine ni-s eroii? Cine-i gata ca să moară
  Pentru sfânta Libertate, pentru neam si pentru tară?
  Groşii si libidinoşii, snobii si analfabeţii,
  Banii mulţi si burta plină, pentru ei sunt sensul vieţii
  Nişte lacomi fără şcoală, nişte scârbe, nişte javre

  Care pentru-o spagă calcă fără milă pe cadavre
  Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanţii
  Si-am trimis toţi imbecilii, proastele si aroganţii
  Să ne facă de ruşine cerând mită pe la toti
  Si să fim priviţi prin dânşii ca o naţie de hoţi
  Poticnindu-se-n discursuri insipide si banale
  Fără dicţie sau noimă, cu greşeli gramaticale
  Pitipoanca plângăcioasă sau tribunul făcând spume
  Sau ciobanul fără carte să ne reprezinte-n lume?
  Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul
  De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spăla cu ei pavajul?
  Nu mai sunt eroi in tară, oameni demni si responsabili
  Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili?
  Creierele geniale sunt trimise la străini
  Spre-a nu-i încurca la furturi pe-aceşti avortoni cretini

  Cincisprezece milioane, câţi am mai rămas prin ţară
  Să fim pentru haimanale animale de povară
  Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar

  Cam cât lasă ei pe seară spagă la vreun ospătar
  Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
  Si nici mame disperate,”ce le dau la ăia micii”
  Nu mai vreau să-mi văd părinţii dependenţi de tratamente
  Şi cu banii pentru hrană cumpărând medicamente
  Nu mai vreau să-mi văd soţia umilită la ghişee
  Sau copilul dat afară, că-i sărac, de prin licee
  Ca o boala fără leacuri, ca un cataclism mă sperie
  Cum trăiesc în lux netoţii iar capabilii-n mizerie
  Eu aştept Reînvierea, când din marile morminte
  Vor ieşi din nou Eroii înarmaţi c-un bici fierbinte
  Şi vor face curăţenie printre cei ce ne-au furat
  Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat!

 33. Radu Humor Says:

  Adevărata bombă despre așa-zisa deplasare a coloanei jegului de Oprea dinspre undeva din zona Băneasa spre casă ar putea fi detonată săptămâna viitoare. Ce vă putem spune este că nici SRI, nici SIE n-au confirmat pentru procurori prezența lui Oprea la sediul acestor instituții în intervalul orar menționat de consemnările oficiale. Iar la ambele instituții sunt înregistrări care nu pot fi falsificate.

  Chiar dacă firma care a montat aparatura este UTI, a lui Urdăreanu. Lider de seamă al UNPR, ca toți securiștii, generalii, bășinoșii istoriei. Iar reținerea lui Urdăreanu poate fi un semn dat acelei tabere care-l protejează pe Oprea. Pentru că un alibi trebuie să i se asigure, de PROTECTORI, acestui jeg ordinar. Rămâne de văzut dacă ăla desemnat să-i asigure alibiul lui Oprea își va menține sau nu declarația. Pentru că, repetăm, OFICIAL Oprea n-a fost nici la SRI nici la SIE!

  A fost în schimb în Complexul de lux La Stejari. Unde locuiește, ce să vezi, Alexandra Dobre, consiliera de 23 de ani, într-un apartament. Amărâta de ea…

  În seara de 20.10, coloana oficială a ministrului de interne s-a format în zona INMH, conform surselor oficiale. Complexul La Stejari se află la câteva sute de metri de locul unde s-ar fi format coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

  Reamintim, este vorba de un complex de lux, unde chiria pornește de la câteva mii de euro.

  Alexandra Dobre are, la Ministerul Administrației și Internelor, în calitate de consilier personal al ministrului, un salariu de circa 30 de milioane de lei vechi.

  http://www.comisarul.ro/politic/cutremur/venea-de-la-consiliera-nu-de-la-sri-sau-s_607001.html

 34. Radu Humor Says:

  http://www.obiectivdesuceava.ro/local/ce-a-facut-alin-ursaciuc-colaboratorul-securitatii-comuniste/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: