AŢI FI ZIS CĂ PERSOANA-ASTA SE PROSTITUEAZĂ?

Daniel Constantin emaramures.ro

24 răspunsuri to “AŢI FI ZIS CĂ PERSOANA-ASTA SE PROSTITUEAZĂ?”

  1. Savescu Maria Says:

    Din pacate politica este o c… si ei sunt prestatori.

  2. olimpiu65 Says:

    de ce nu?? pt ca e o persoana competenta pe un anumit domeniu??? el si Gadea sunt datori lui Felix bani pt case pt ,,linistea familiei” si actioneaza in consecinta!! pacat de altii care se inregimenteaza sistemului.dar nu-i bai!! au mai fost vremi de restriste si am iesit la liman!!
    e un ex in istoria Tarii Romanesti emblematic: un mare voevod de care cartile de istorie nu pomenesc dar el este ingropat pe drept alaturi de casa regala la Curtea de Arges! a salvat Muntenia cand nimeni nu-i dadea vreo sansa purtand 37 razboaie cu turcii si avand sprijinul transilvanenilor!!!

  3. virgilvirgil Says:

    Nu numai ca as fi zis , dar chiar am zis !
    Si nu de azi de ieri , ci de lunga vreme …
    Tre sa fii naiv , chiror , habarnist sau dus cu pluta ca sa poti avea vreodata cea mai mica incredere in cineva de la PSD , PD , PC , PRM .
    Ce se naste din pisica soareci maninca sau , spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti si-au pierdut vreodata valabilitatea ?!…
    Din pacate timpul tine mortis sa ne dovedeasca ca nici in cei de la PNL nu mai poti avea incredere .
    Toti sunt niste javre ordinare vinovati de arondarea Tarii intereselor straine , ar trebui tradusi la cremenal ca vinovati de inalta tradare , de transformarea Romaniei in colonie si a noastra in sclavi .
    Am vrut sa sper ca macar de capul lui Crin Antonescu este cit de cit vreo isprava .
    M-am convins ca nu e .

  4. Roxana Iordache Says:

    Mărie, nu-i obligă nimeni.

    Olimpiu. Super!

    Virgile, ştii şi tu prea bine că nu-i în totalitate adevărat ceea ce susţii, nu-i poţi blama pe toţi. Adică, poţi, dar n-ar fi corect. Că de exemplu, ţie îţi convine când cineva te bagă la malaxor când îi judecă pe ţărănişti? În rest, ai dreptate. Cu un amendament: nu-i vorba de încredere, e vorba de realism politic. Nu-i reproşez lui Crin încrederea în cine nu merită, ci lipsa de vigilenţă, plecarea steagului. 😐

  5. mariusnyc Says:

    Un pic 😉

  6. virgilvirgil Says:

    Roxana , un hirdau cu apa cristalina de izvor , e un hirdau cu apa cristalina de izvor .
    Un hirdau cu rahat , e un hirdau cu rahat .
    Daca punem o lingura de rahat intr-un hirdau cu apa cristalina de izvor , obtinem un hirdau cu rahat .
    Am ajuns aici pentru ca am tolerat si sustinut neconditionat tot felul de neispraviti , inclusiv de la taranisti , care au umblat cu jumatati de masura .
    Totdeauna , dar absolut todeuna , far nici cea mai mica exceptie , s-a dovedit ca neispravitul in cauza , imediat ce a facut un compromis cit de mic , sare la urmatorul compromis , major de data asta , si pina la urma ingroasa masa neispravitilor .
    Cine umbla cu curul in doua luntre , cine pleaca steagul cum zici , e un neispravit si nimic altceva . Un hirdau cu rahat .
    Mai duce-se dracului cu toti de vinzatori ordinari ce sunt .

  7. virgilvirgil Says:

    Mai duca-se dracului cu totii de vinzatori de Tara si de Neam ce sunt .

  8. AŢI FI ZIS CĂ PERSOANA-ASTA SE PROSTITUEAZĂ? » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  9. Sandi Says:

    Poate o fi un-asta pe care o vrea president ,

    „Vremea urmaşei lui Traian – prima femeie preşedinte

    Eu cred ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia RomanieiFaceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic (…) Avem minoritatea roma, care este extrem de productivă (Traian Băsescu)

    In primul rand, pentru informarea neuronului prezidential : o femeie-candidat am mai avut, ba chiar tot o Elena, chiar daca nu blonda, cu curul mare si recent divortata, se numeste Graziela-Elena Bârlă si a obtinut 61455 de voturi adică 0.55% , scor cu care l-a depăşit pe Prans Pol, acest “cumatru din familia regala “ (….) ”

    http://www.cotidianul.ro/vremea-urmasei-lui-traian-prima-femeie-presedinte-216168/

    Hă-hă-hă ! Uitati-va la limba Belzebutului ! Pregatita pentru femeia – presedinte ! Hă-hă-hă !

  10. mitruta Says:

    Toti-s la ordin si nu misca-n front, incepand de la basea si terminand cu moderatorii tv. Care n-au pactizat, au fost inlaturati. Toti. De la Eminescu la legionari. De la Mircea Diaconu si Marga la oamenii simpli, functionari de care n-a auzit nimeni vreodata. Si mi-am amintit si de disparitia tragica – executie de-a dreptul – a Doinei si a lui Ion Aldea Teodorovici… Sunt mii si mii de oameni care au parasit „scena” doar pentru ca nu s-au inhamat, sau doar pentru ca si-au iubit Neamul. Acolo, sus, nu e loc pentru ei. Emil Constantinescu a fost un accident. Si el, pana n-a mai fost si abia mai este. Dupa atatia ani, tot Ilici e mai prezent decat el in viata publica. Oare cum? …
    Acuma, mai tragic e ca ne-a vandut si Crin. Oare de ce o mai fi si el capabil odata ajuns la butoane? Dar vorba voastra, astia -s prea mici pentru destinul si vesnicia natiei romane.

  11. ioprotestatarul Says:

    Nu cred! Stiu ca omul e instrumentul lui Felix zis securistul si astia nu se preteaza la astfel de indeletniciri, dar daca se „prostitueaza” e nasol, pentru ca in primavara anului 2012 mi-a promis personal ca nu va „presta” decat in interesul poporului, iar eu i-am promis ca nu voi uita de fagaduinta sa. Si eu… sunt om de cuvant.
    Nu m-ar mira ca „pestele” sa-l fi vandut coabitacilor pentru „imunitate”, dar pana la urma tot „la camera” ajung… cu totii.

  12. mariusnyc Says:

    “1) prăbușirea mai multor guverne orientate spre reformă în partea sudică a Europei, 2) prăbușirea sprijinului pentru euro sau Uniunea Europeană, 3) o victorie electorală evidentă pentru partidele radicale anti-europene undeva în regiune sau 4) incapacitatea de a mai guverna în mod eficient unele state-membre odată ce costurile sociale (în special șomajul) vor depăși un anumit nivel.”
    Aceasta este vocea veritabilă a capitalului finaciar. Trebuie să menționăm că JP Morgan este adânc implicată în operațiunile speculative care au devastat viețile a sute de milioane de muncitori în toată lumea. În luna martie a acestui an, un comitet al Senatului american a emis un raport de 300 de pagini referitoare la practicile ilegale și fraudele comise de JP Morgan, cea mai mare bancă din Statele Unite și cel mai mare jucător pe piața financiară mondială. În ciuda dezvăluirilor detaliate din acest raport, nu se va lua nicio măsură împotriva directorului băncii, Jamie Dimon, care se bucură de încrederea personală a președintelui Statelor Unite.
    Aceeași bancă își permite acum să dea lecții guvernelor. La 70 de ani de la preluarea puterii de către Hitler și Naziști în Germania, având consecințe catastrofice pentru Europa și restul lumii, JP Morgan inițiază cererea adoptării de măsuri autoritare pentru a suprima clasa muncitoare și pentru a le distruge drepturile sociale.
    Autor: Stefan Steinberg
    Sursa: http://wsws.org/en/articles/2013/06/17/morg-j17.html

  13. Sandi Says:

    JP Morgan si ai sai au fost evrei , nu ?
    Cati n-au jucat cu Hitler in acea vreme ? Pe sub mana, financiar, desigur .

  14. stejarul Says:

    Ce a facut?

  15. olimpiu65 Says:

    @Sandi
    altceva nu aveti in cap decat sa gasiti evreilor nod in papura! a fost Ford pro Hitler pe fata si nu stiu sa fi fost evreu!!! a fost Edward fost rege al Marii Britanii pro Hitler si iar nu a fost evreu. care-i problema???? USA nu e dominata de evrei cum latrati multi imbeli pe aici!!!

  16. mariusnyc Says:

    Felix NUP 🙂

  17. stejarul Says:

    „Președintele Forței Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, atrage atenția că asumarea răspunderii Guvernului pe regionalizare reprezintă o “lovitură de stat dată viitorului României”, conform Agerpres.

    MRU susține că USL pregătește o lovitură de stat

    USL este capabil să sacrifice o țară întreagă pentru propriile interese, spune Ungureanu. În vederea regionalizării nu s-au efectuat studii de impact, nu există o întemeiere argumentată ori resursele financiare necesare.

    “Este o utopie să credem că pachetul legislativ referitor la regionalizare ar fi bine făcut, oportun, util cetăţenilor României şi că ar garanta prosperitate şi stabilitate economică. Este de fapt o mare manipulare politică pusă în scenă de USL, dar în principal de partidul stat PSD. În acelaşi timp, este şi o dovadă de inconştienţă politică, în condiţiile în care efectele regionalizării vor fi enorme la scară economică, socială, demografică şi culturală”, a spus fostul premier, sâmbătă, la finalul reuniunii Colegiului director național al FC, de la Arcuș, Covasna.

    El adaugă faptul că PSD ține cont doar de propriile interese, iar asumarea, dacă va exista, va echivala cu o lovitură de stat.

    “În disperarea de a hrăni atâtea guri flămânde cât are PSD, USL e pregătit să sacrifice o ţară întreagă. Deviza USL este: după noi potopul! Asumarea răspunderii, în cazul în care ea se va întâmpla, va reprezenta adevărata lovitură de stat dată viitorului României”, a declarat copreședintele alianței D.A. ”

    mru are dreptate!

    Stau si ma intreb, de ce l-am dat jos pe mru? Pentru ca vindea ce a mai ramas din Romania.
    Pai astia de venisera in locul lui fac exact ce vroia mru sa faca PLUS mult mai multe hotii!

    M-am ras tamp de vaca kobe si betigasele de urechi ca sa le inlocuim cu 40 de milioane de euro pentru „cercetarea” lui ioan rus!

    Sa facem regionalizarea cu guvernator NUMIT pe regiunea de NV ioan rus! Un mafiot si un criminal abject!

    pontacule, rus ioan guvernator la Cluj, nu-I bine! Atata spun… ‘om trai si ‘om vedea!

  18. Sandi Says:

    „Unguent” libidinosul trage si el din cand in cand niste basini puturoase ca sa-l bage lumea in seama !

  19. stejarul Says:

    Sandi,

    intre unguent libidinosul si ioan rus, il aleg pe primul fara sa clipesc.
    Il stiu prea bine pe rus si ce ii poate pielea!

  20. stejarul Says:

    Victor Ponta şi-a „ciuruit” electoratul

    http://romanian.ruvr.ru/2013_04_04/Victor-Ponta-Si-a-ciuruit-electoratul/

    „trebuie luat în calcul faptul că populaţia deziluzionată şi lipsită de încredere în clasa politică va deveni, inevitabil, o masă de manevră foarte periculoasă”

  21. ada1957 Says:

    Ponta…Rus…Udrea…Boc…D Morar … Macovei… Berceanu.. Videanu… TOTI INVATATI DE TATAL SUPTULUI LA LICURICI BASESCU..
    Constantin e mai la coada listei … si ORICUM inofensiv…

  22. ioprotestatarul Says:

    http://news.yahoo.com/former-nsa-contractor-snowden-leaves-hong-kong-moscow-080843121.html

    GOOD LUCK, SNOWDEN! BE WELL… AND AWARE!

  23. Marius Mina Says:

    Aflat in tranziit pe aeroportul din Moscova , Edward Snowden a cerut azil politic in Ecudaor . Ministrul de Externe ecuadorian a confirmat primirea cererii

  24. Savescu Maria Says:

    Ei nu, banu-i ochiu’ necuratului.
    Si prostitutia e pe bani.
    Multi.

Lasă un comentariu