PONTA, ÎN MAREA LOJĂ LA GALA MARII LOJE. CARE L-A PREMIAT PE MIHNEA MOTOC PENTRU LEGAREA ROMÂNIEI LA CAP CA SĂ O DOARĂ

Astă-seară, la Ateneul Român, Gala Marii Loje – nu ştiu de ce, nu-mi vine să-i zic cum îşi zice, „Naţională a României”, am, aşa, o jenă.

O gală superbă din punct de vedere artistic. Că aşa trebuie, suntem esteţi, executăm cu graţie. :mrgreen: Şi fraieri am fi să nu savurăm spectacolul estetic, de amorul artei. 😛

Premierul Ponta, moţ în loja centrală. Dacă are grad, nu ne spune. Oricum bate funcţia, deci, cum spuneam, bate şi recordul lui Ceauşescu. Şi mă enervează Crin, pentru că n-am, totuşi, cum să nu-l susţin  – pe asta şi mizează 👿 – pentru simplul fapt că n-a participat.

Să fim bine înţeleşi, am prieteni dragi în masonerie, oameni de o înaltă ţinută – morală, profesională, intelectuală. Prieteni pe care nici sub tortură nu i-aş abjura. Dar masoneria păcătuieşte din punctul meu de vedere prin faptul că se substituie lui Dumnezeu. Ceea ce a mai făcut, cândva, unul sclipitor care a căzut în cap, cu toată strălucirea cu tot.

Carevasăzică, printre premianţi, Cătălin Lucian Croitoru, pe care Băsescu voia să-l facă premier, pe când fraierii care aveau zdrobitoarea majoritate nu au fost în stare să-l impună pe Johannis. Alt premiant,  la capitolul diplomaţie, Mihnea Motoc, despre care s-a spus în laudatio că a contribuit la implicarea României în semnarea tratatului de guvernanţă fiscală – adică, legare la cap ca să ne doară şi pentru contribuţia la „spiritualizarea frontierelor”.

Dacă vă uitaţi la Iulia Antonella – nevastă-sa care aplică pentru CEDO – vă daţi seama la ce se referă. Faza cu spiritualizarea.

Gala i-a ratat pe Bivolaru şi EBA.

P.S. Evenimentul a fost transmis în direct pe TVR 2. Deci, pe banii noştri. Ce-ai făcut, Elwise? :mrgreen: Deci, să fim serioşi, n-am de ce să-l susţin pe Crin. A promovat toate nulităţile ca să scape de ele.

UPDATE. Uitasem să precizez: Academia Română a fost cuţa Marii Loje în organizare.

16 răspunsuri to “PONTA, ÎN MAREA LOJĂ LA GALA MARII LOJE. CARE L-A PREMIAT PE MIHNEA MOTOC PENTRU LEGAREA ROMÂNIEI LA CAP CA SĂ O DOARĂ”

 1. PONTA, ÎN MAREA LOJĂ LA GALA MARII LOJE. CARE L-A PREMIAT PE MIHNEA MOTOC PENTRU LEGAREA ROMÂNIEI LA CAP CA SĂ O DOARĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mihai444 Says:

  http://www.dantanasa.ro/2013/06/21/exclusiv-reactia-istoricilor-la-aberatiile-cia-despre-istoria-romaniei/

 3. Radu Humor Says:

  După ce am văzut ( oarecum accidental) emisiunea Iulianei Tudor din această seara , în semn de omagiu adus acestei superbe prezentatoare şi invitaţilor ei ( în această seară Paula Seling, Furdui Iancu, Silviu Biriş, Nicoleta Stoican şi Maria Voica şi excepţionala formaţie „Lăutarii” din Chişinău a maestrului Botgros) am redeschis calculatorul spre a vă ruga ca vinerea viitoare să vedeţi ultima ei emisiune din acest sezon .
  Merită !
  E atâta frunuseţe, dragoste de tot ce-i românesc şi atâta bun simţ în ceea ce face această emisiune de pe programul TV 1 de nici nu-ţi vine să crezi că se mai poate.
  După tot ce ni se bagă cu atâta impertinenţă şi dispreţ pe mai toate canalele tv .
  Deci jos pălăria !
  Şi sus iia românească a cărei zi ( ce frumos!) e declarată pe 24 iunie, când mari artişti şi mari oameni de rând sunt invitaţi s-o îmbrace.
  Sperăm că nu ca pe ultima cămaşă, care după un vechi proverb german spune că n-are buzunare !

 4. cmike38 Says:

  Roxanila, cu postaci de tipul lui mihai444, tu chiar vei intra in atentia SRI, CIA si fi-vei apaludata de Vocea Maicii Rusia. Dar, ma rog, este opinia si alegerea ta sa cultivi pe blog astfel de „personagii”.
  Am o micuta nelamurire, tu chiar crezi ca ceea ce se numeste Occident ne vrea raul? Daca este asa, iti urez multa sanatate. Mike.

 5. virgilvirgil Says:

  Poti spune fara oprelisti marea loja antinationala . Institutia ar trebui imediat scoasa in afara legii , iar membrii ei pusi sub acuzare pentru inalta tradare . Nu spun ca titi sunt si vinovati , sunt destui papagali si habarnisti pe acolo care nu stiu cu ce se manica otrava asta , dar ancheta serioasa ar trebui facuta . De altfel ca orice institutie , organizatie , asociatie secreta . Dar bineinteles ca intr-o colonie precum biata noastra Romanica asa ceva este imposibil de realizat .

 6. olimpiu65 Says:

  ieri Radu Tudor mi-a trimis comenatriul la spam…spuneam acolo doar ca acum, prin ralierea lui Felix,este completa lista sistemului care va face totul pt ca Hypnos sa nu ajunga la Cotroceni
  asa ca probabil il voi vota pe Hypnos daca liberalii nu vor ramane in genunchi si vor continua sa-l sustina. sunt tot mai incredintat ca USL nu va prinde iarna iar Hypnos nu va fi candidatul USL!!!
  deja glumitzele carlanului la adresa lui Vosganian:,, hai ca devii flexibil!” si Fenechiu: ,,greu de ucis” devin tot mai gretzoase!!

 7. tudorvisanmiu Says:

  E vorba de Lucian Croitoru, nu Cătălin Croitoru.

 8. Radu Humor Says:

  Deoarece pe un fir anterior un rătăcit, nu doar pe aici, mă acuză de legionarism :
  „Sergiu Ungureanu : +Carte despre Garda de Fier / De mici copii ni s-a insuflat la şcoală teoria democraţiei conform căreia Garda de Fier şi Legionarii erau cele mai rele formaţiuni de pe plaiurile noastre. Apar foarte multe controverse în acest subiect şi o bună ocazie pentru a ne informa şi a afla unele adevăruri şi aspecte necunoscute ar fi să citim din cronicele acelor vremuri şi să regîndim unele aspecte şi stereotipuri. Pe data de 16 Mai va avea loc lansarea unei asemenea cercetări de specialitate, o carte care conţine numeroase studii, documente şi relatări la tema activităţii Gărzii de Fier. Avem bucuria și onoarea să anunțăm tot cititorul interesant de istoria neamului românesc despre lansarea unei cărți editate în premieră pentru Republica Moldova, prin stăruințele istoricului și arhivistului Alexandru Moraru, precum și ale lui Benedict (Viorel) Ciubotaru. Este vorba de primul volum al cărții „Garda de Fier în Basarabia – Documente”. Lansarea acesteia va avea loc pe data de 16 mai începînd cu ora 15:30 în incinta Bibliotecii Municipale B. P. Hașdeu (bl. Ștefan cel Mare 148). În cadrul acestui eveniment istorico-literar vor lua cuvîntul mai multe personalități de calibru din mediul istoric al țării. În prezenta culegere au intrat 300 de documente inedite de arhivă depistate în Arhiva Naţională a Republicii Moldova. Deşi nu sunt menţionate în cuprins, cartea conţine peste 20 de ilustraţii – copii de pe originalele documentelor. Subiectul documentelor propuse este incendiar, deoarece dă peste cap toate învinuirile aduse Mişcării legionare de către falsificatorii comunişti şi sionişti. Volumul (I) de faţă, conceput ca o lucrare istorico-arhivistică (în 3 volume) la restabilirea adevărului istoric, depăşeşte limitele unei colecţii obişnuite de documente din motiv că acesta din start devine un instrument de lucru pentru istorici, cercetători ştiinţifici, savanţi, politologi, jurişti, sociologi, oameni politici etc. Nu totul este aşa cum ni s-a spus din cărţile “polit-corecte” de azi. Cei ce vor să afle adevărul trebuie să cerceteze. + Sursa http://asymetria-anticariat.blogspot.ro/2013/06/invitatie-la-lansarea-de-carte-despre.html

  De altfel, chiar nimănui nu-i dă de gândit , că dacă membrii sau simpatizanţi ai mişcării legionare au fost români ca Cioran, Eliade, Ţuţea, Noica, Radu Gyr, Nichifor Crainic,Mircea Vulcănescu, Vasile Voiculescu, Paul Sterian, Gh.Racoveanu, Lucian Blaga, Traian Trifan, Arsenie Papacioc, Ilie Tudor ( tata lui Tudor Gheorghe, Calciu Dumitrescu, Aron Cotruş, Constantin Papanace şiJustin Pârvu, cel care ne-a părăsit de curând şi mulţi, mulţi alţii, acea Mişcare a fost ecoul unei stări naţionale ajunsă la conştientizarea pericolului în care se afla neamul românesc ?!
  Şi încă se mai află, şi încă şi mai abitir şi acum ?!
  Dovadă ura , minciunile şi calomniile îndreptate împotriva ei, de către cei care nu-şi mai pot ascunde nici cum intenţiile criminale de distrugere a neamului românesc !

 9. Radu Humor Says:

  @ Mihai
  N-am să înţeleg niciodată de ce respectiva are în componenţă cuvântul „intelligence” ?
  Doar pentru că îi crede proşti pe alţii ?! 😉

 10. Radu Humor Says:

  Văd că au apărut şi pe aici urme de macac (mikc)……

 11. Roxana Iordache Says:

  @mihai444. Mulţam! Prostia CIA. Să scrii aşa ceva pe site-ul agenţiei care se pretinde cea mai tare nu denotă altceva.

  @Radu Humor. Am şi eu mai multe ii, vechi şi superbe. Pe 24 am să port una. Am purtat iie şi de Paşti, la biserică. Cred că are vreo 120 de ani şi parcă a fost lucrată pentru mine. Pe 24 cred c-o pun pe-aia de străjer. 😆 E lucrată de mama, când era la şcoală şi pe vremea aia lucrul manual însemna cu totul altceva decât astăzi. 😳

  @cmike38. Măcăilă, eşti comic involuntar. 😆

  @virgilvirgil. Colonia unor tâmpiţi agresivi, care furajează naivi cu mintea odihnită. Precum postacul de mai sus.

  @olimpiu65. Înţelege-l, e angajat la Felix şi cel puţin el are o relativ mare libertate de exprimare. Sunt câţiva ţinuţi în vitrină, ca să păstreze aparenţa de presă liberă şi combativă.

  @tudorvisanmiu. Mersi, am rectificat! 🙂

  @Radu Humor. De gândit? Nu mai are cu ce. S-a atrofiat. 😛 Serios, victimele furajării cu propagandă sunt de toată tristeţea.

  @Radu Humor. E de faţadă. Adevărata agenţie e ca în matrioşka. Şi nici nu ştii sigur care dintre ele. Nici ele nu ştiu. Mi-a plăcut mult un serial, Alias, cu totul excepţional, iar mintea care l-a imaginat, plus minţile care l-au făcut posibil sunt americane. Atâta vreme cât America va avea asemenea anticorpi nu-i nimic pierdut. Plus artişti magnifici. Jennifer Garner e una dintre preferatele mele şi consider adorabil cuplul pe care îl face cu Ben Affleck, plus moştenitorii lor. 😛 Îmi place şi Vartan, partenerul ei de joc, dar ăla e pe jumătate franţuzesc (se trage din Sylvie).

 12. Sandi Says:

  Lu’ Elwis nu i-au dat nimic ? Pentru niscaiva merite… acolo….

 13. propinatiu Says:

  Trebuie incurajata si in RO filantropia, statul fiind pâna prin 2112 foarte sarac si foarte indatorat. Alumnii de la Politehnica, ASE, Universitate si alte mari institutii de invatamânt superior ar putea colecta fonduri pentru premii similare in chiar mediul care le-ar intelege justificarea.
  Politica Francmasoneriei este insa orientata dintotdeauna spre Luminarea Poporului. Iata de ce eu as fi premiat 7 case de cultura sau biblioteci de nivel judetean care in ultimul an si-au sporit atractivitatea, viata culturala si publicul. In plus, as fi exploatat momentul mediatizat, semnalând ca România, cu Diaspora cu tot, plânge dupa un TVR Cultural si un TVR Didactic!

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  chiar daca legiunea „a fost ecoul unei stări naţionale ajunsă la conştientizarea pericolului în care se afla neamul românesc” asta nu scuza tampenia pura a Legiunii. Care nu cunostea decat o metoda – pistolu (da unii ziceau ca nu prea stiua cum sa isi curete pistoalele) tatal neu avea o f proasta imprsie despre legionari – si nu se gandea la articole scrise sau filozofeala goala. Si despre capacitatea lor adminstrativa (yata facand adminstratie a fost primpretor in jud Chisinau si inspector cu grad de director in Directia Romanizarii din Basarabia) .. parerea sa era si mai jalnica („gandeau cu curul!”)…

 15. Radu Humor Says:

  Ghiţă B
  Până la urmă şi uciderea unui singur om este condamnabilă şi demnă de pedeapsă, dar dacă legionarii au dispus şi executat câţiva indivizi ( regretabil !) ceilalţi i-au executat cu miile, chiar zecile de mii şi ce-i mai grav, despre alea nu se spune mai nimic, în timp ce cu asasinarea lui Călinescu sau Ghica ( cu Iorga a fost o mizerie ce li s-a pus în cârcă !) se tot bate întruna monedă !
  Că în asta sunt specialişti şi din păcate găsesc şi fraieri să pună imediat botul !

 16. mihai444 Says:

  http://razvan-codrescu.blogspot.ro/2013/06/masonii-ies-la-rampa.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: