CURTEA CONSTITUŢIONALĂ ARUNCĂ ÎN AER PD-L :)))

61 răspunsuri to “CURTEA CONSTITUŢIONALĂ ARUNCĂ ÎN AER PD-L :)))”

  1. florentin Says:

    Eu am o propunere pentru toţi cinstiţii şi “boicotiştii” din ţară: Sa -si ia salariile taiate cu 25% ca si pana acum …
    Când vor fi adoptate măsurile guvernului Ponta – cea cu TVA-ul plătit la încasare şi nu la emiterea facturii, cea cu TVA-ul scăzut la produsele agro-alimentare, precum şi altele ce vor veni – să le boicoteze: adică să continue să plătească tva-ul ca şi până acum, să-şi cumpere produsele tot cu 24 % TVA. ..Pentru fermieri basisti sa plateasca curentul ca pe vremea lu’Videanu !

    Păi, ori suntem cinstiţi, ori nu mai suntem?

  2. Marius Mina Says:

    IN ACESTE CONDITII, DACA MESAJUL OFICIAL AL LUI BASESCU SI AL CAMARILEI SALE DE INFRACTORI „EUROPENI” ESTE BOICOTAREA REFERENDUMULUI, ADICA A ACELUI EVENIMENT „DEMOCRATIC” DUPA CARE COMUNISTII MERKEL SI BARROSO SE DADEAU CU CURUL DE PAMANT, DANDU-NE INDICĂȚII PRETIOASE … EI BINE, IN ACESTE CONDITII, II CER PREMIERULUI VICTOR PONTA SA NU FIE POLITICIAN, SA FIE BARBAT DE STAT.
    SA EMITA, IMEDIAT, O ORDONANTA DE URGENTA PENTRU ANULAREA CVORUMULUI LA REFERENDUM SI SA LE TRIMITA O COPIE, CU MOTIVAREA ACESTEIA CU IMAGINI FILMATE, CELOR DOI EROI EUROPENI CARE NE DAU LECTII. (George Serban)

  3. Roxana Iordache Says:

    Florine, eşti dulce! 🙂

    Marius, nu-i nevoie, a făcut-o Crin, anticipat. 😉

  4. Virgil Ilie Says:

    ” Mai avea puţin şi se stingea de la sine, murea ca politician după ce distrusese o ţară şi făcuse atâtea victime printre români. Multora le-a ucis viitorul. Doar că nişte lideri de partid, înfierbântaţi de primul lor succes major, au crezut că tupeul poate înlocui legea. Că, pentru a lua totul, victoria trebuie să fie zdrobitoare şi că scopul scuză mijloacele în orice condiţii. Acţionând ca într-un desant de capturare, s-au substituit unui rău, supralicitându-l.

    Un pic mai era şi politicianul Băsescu deceda singur, părăsit de toţi… Este o mare „performanţă” să compromiţi ideea de a-l debarca pe Traian Băsescu, dar şi mai mare e să-l resuscitezi, să-l încarci din nou cu vitalitate, fiind chiar pe cale să prelungeşti termenul de valabilitate pentru sistemul mafiot care a umplut România de puroi. Şi, ca delirul să fie complet, nu e de colo să stârneşti şi Europa, supărarea occidentalilor fiind nu atât pe foştii colaboratori ai lui Băsescu – Victor Ponta şi Crin Antonescu, cât pe România cea mereu plină de bube în cap.

    În toată această perioadă, economia şchioapătă apăsat, iar mediul privat de afaceri, cel care a dus greul în perioada de criză, se deteriorează de la o zi la alta. Fără a fi neapărat plata pentru aventura politică încropită de USL, risipirea stabilităţii ce abia se încropise şi efectul precarităţii contextului economic european au crescut costul vieţii şi lucrul acesta îl sperie cel mai tare pe român. Iar această spaimă poate cântări mai greu decât oroarea pentru un preşedinte toxic şi expirat.

    Suspendarea lui Băsescu: un demers absolut legitim, o aplicare dezastruoasă. În dispreţul legii – doar pentru că şi portocaliii au călcat-o în picioare, cu o comunicare publică neprofesionistă, actori nepricepuţi şi necredibili, e pe cale să se discrediteze cel mai aşteptat moment politic. Doar determinarea liderilor este exemplară, pentru unii ea ascunzând dorinţa de a ajunge mai repede la banii publici sau de a scăpa de dosare penale. În fapt, o operaţiune de înlocuire a unei puteri discreţionare cu alta, ce s-a dovedit repede la fel de excesivă. Plagiindu-i pe pedelişti, au trezit din nou senzaţia de haită, înspăimântând pe oricine mai visează încă la o viaţă normală în România.

    Din toate poveştile politice cu piraţi, copiloţi, chiulangii şi alţi băieţi cu ochi albaştri a lipsit mereu personajul colectiv „poporul”, căruia i se spune din când în când şi „electoratul”, pentru simplul motiv că, fiind victimă eternă, e mereu lipsit de replică, dar pus invariabil să plătească circul. ”

    (Valentin Nicolau)

  5. abdulah catli Says:

    1) Ponta a cerut o parere strict la OUG-ul promovat de el (uitati-va aici: http://www.venice.coe.int/default.asp?L=E ).Daca raspunsul Comisiei este favorabil CCR va trebui sa tina cont de el la validarea referendumului, in decizia lor 723/2012 nu se spune ca trebuie sa GARANTEZE pragul ci sa ASIGURE deci e cu dus si intors.
    Repet stie cineva daca OUG-ul de modificare a legii referendumului a fost abrogat?

  6. CURTEA CONSTITUŢIONALĂ ARUNCĂ ÎN AER PD-L :))) » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 24 July 2012 – Blog « Imobiliarii pot lua inapoi TVA-ul platit la demolarea cladirilor vechi […]

  7. motraucs Says:

    @Motraux se duce sa vada daca e pe listele de vot,daca nu este a zis ca o sa faca scandal 😆

  8. Roxana Iordache Says:

    Virgil Ilie, scârba asta a fost preşedintele director general al TVR pus de PNL, am avut meciuri cu el, şi-a dat seama că nu ţine cu mine, m-a sunat la „România liberă”, şi-a pus pile ca să mă determine să nu-l mai critic. I-am retezat-o. Scurt. Crede-mă, senzorii nu mă înşeală. Unii erau contrariaţi când le-o retezam la rându-le în entuziasmul faţă de un impostor, pretins antibăsist. Slugile mereu se reactivează. Doar oamenii liberi fac ce vor, în acord cu conştiinţa lor raportată la Dumnezeu.

    Repet, Nicolau ăsta a fost mereu un jeg, promovat de Stoica la TVR şi eşuat la PSD. Sper ca Ponta să-l dea afară.

    @abdulah. Nici vorbă! Aşa i-am făcut în foi de viţă. Pentru că OUG a fost soluţia de rezervă, iar PD-L a atacat OUG şi a aplaudat legea promulgată de Antonescu, pe care i-au cerut-o ca imbecilii. Printre multe altele, de-asta-l iubesc pe Crin. Nu iartă. Fiindcă victoria lui e victoria noastră. Un om care are deja aproape 60% încredere în prefereinţele electorale îi dă UE oricând unei epave politice. Dar cu prezervativ. Nu de alta, dar să nu ia herpes. :mrgreen: 😆

    Crin e un dulce-dulce. Le-o dă dulce. Fructat, aşa. 😳

  9. Roxana Iordache Says:

    Motănel, tu n-ai vârsta legală? 🙂

  10. Roxana Iordache Says:

    V-am spus! Şi filologul din mine jubilează de libertate: CCR i-a futut în gură pe PD-L. În linie. 😆

  11. motraucs Says:

    nuuuu…. 😳 😳 nici @Motraux nu o are dar el e hotarat sa meraga cu stapana la vot 😀 ma duc si eu cu ei sa asist 😳

  12. abdulah catli Says:

    @Roxana
    Ei au ataca proiectul de lege promovat ulterior de Antonescu.
    Nu au atacat OUG-ul.Asa ca daca OUG-ul nu a fost abrogat, adio prag la referendum.Aici nu stiu eu daca a semnat sau nu vreun decret Crin prin care sa abroge oug-ul.

  13. Huhu Says:

    Roxana nu ti-e rusine sa scri ” CCR i-a futut in gura…” si mai ai si nerusinarea sa strigi in gura mara ca esti o mare credinciosa in Dzeu.! Rusinee!!!

    PS. Antonescu a promulgat o ordonanta de urgenta care scuteste referendumul de pragul minim de 50%+1? Ar fi minunat daca a facut-o!!!!!!!!!!!

  14. Virgil Ilie Says:

    Roxi , Nicolau nu e nici pe departe flebetea mea , dar aici le zice bine . Ii impartasesc aceste pareri .

  15. Sandi Says:

    Huhu spune:
    marți 24 iulie 2012 la 3:19:02 pm
    Roxana nu ti-e rusine sa scri ” CCR i-a futut in gura…” si mai ai si nerusinarea sa strigi in gura mara ca esti o mare credinciosa in Dzeu.! Rusinee!!!

    ****
    Ce ai devenit asa de rusinos bre ?!? Pai ea vorbeste acolo … criptat 🙂

  16. Roxana Iordache Says:

    Motănel! Adică şi unchi-tu e atât de tinerel şi el se dădea moş ca să impresioneze cucoanele versate? 😆

    Realitatea e că îmi faci bine, azi-noapte am adormit plângând, fiindcă i-a murit cel mai glorios motan mătuşii mele din Ardeal. Picioare Albe i se spunea, în rest, gri aristocratic. Şi mai tinerel decât voi. 😥

    @abdulah. Acum au atacat ordonanţa, nu legea Antonescu. Cretinii atacaseră anterior legea, pe care Curtea a declarat-o constituţională, iar preşedintele a promulgat-o. Pentru că e cel mai tare, şi-a promovat propria lege adoptată pe când era senator, iar imbecilii nu s-au prins că preşedintele nu adaugă la lege. Oricum, eşti în urmă, nu m-ai crezut când v-am anunţat anticipat că referendumul va fi validat de CCR. Curtea a spulberat PD-L, i-a dat cartonaşul roşu lui Băsescu. Pentru că e vremea libertăţii.

  17. Roxana Iordache Says:

    Virgil Ilie, realitatea e că tu ai fi vrut cu Băsescu la infinit. Fiindcă îţi place ţigănia. Şi eşti masochist ca toţi ţărăniştii.

    Huhurez clonat, nicăieri în textele sfinte nu scrie că ar fi pedepsită femeia. Ea are libertate nelimitată, prostule! 😆

  18. Sandi Says:

    Cunosc un securist. Fost mare in grad pe vremea Primului Impuscat , Si l-am intrebat de ce bre nu iese in fata fostul locotenent-major de Securitate Avramidies, sa-l dea personal in gat pe Basescu pe care-l „manageria” pe atunci ? Stiti ce mi-a spus ex-gradul mare pensionat ? Nu poate sa iasa. Ca are copilul la SRI si alte rude pe ici pe colo !!

  19. abdulah catli Says:

    1)Ordonanţa de urgenţă prin care Guvernul a modificat Legea referendumului, stabilind că preşedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor participanţi, a fost publicată în Monitorul Oficial.
    2)In acest timp a aparut Decizia 723/2012 CCR care a discutat un proiect de lege pentru modificarea aceleasi legi a referendumului…asta promulgata de Crin si cu cvorum.
    3)Daca in acest timp Crin nu a abrogat OUG-ul,acesta este in vigoare si nu exista prag.
    4)Am plecat de la propunerile dlor Mina si G.Serban (tot respectul!) ca ar trebui promulgata o ordonanta, pai daca nu a abrpgat-o pe cealalta atunci aceea ordonanta este in vigoare, coroborat cu raspunsul Comisiei de la Venetia ce va urma (astia nu pot sa-si contrazica propriul ghid ca nu sunt romani) Base pica fara cvorum.
    @Roxana
    acum au atacat alta ordonanta aia cu prelungirea orarului de vot cu patru ore, de la 7.00 la 23.00.Oricum era o aberatie, ce treaba are Constitutia cu fusul orar.
    Eu vorbesc de prima ordonanta care se referea la modificarea art.10 din L3/2000 prin derogare de la art.5 (cel cu cvorum-ul)
    @Huhu
    D-zeu a zis sa ne iubim, deci ca Roxana a zis ce a zis, iubirea se mai realizeaza si prin actiune directa (a face dragoste-popular a fute).Unde a gresit?

  20. Roxana Iordache Says:

    @Sandi. Nu contează, i-o face copilul. 😉

  21. Roxana Iordache Says:

    @abdulah. 😳

  22. olimpiu65 Says:

    au strambat marii democrati din nas cand am propus(in gluma) sa-i cautam la buletine sa vedem daca au votat pe retardatii basisti, dar un fost ministru care isi ameninta angajatii cu demiterea doar pt simpatii USL-iste si acompaniat si de alti nennorociti cu firme???
    deci ei sa joace murdar , sa incalce legea iar noi sa fim bunii crestini si sa intoarcem obrazul??? parca Dumnezeu spunea si ceva de cel ce va scoate primul sabia…
    nu stiu daca CCR i-a aruncat in aer pe nemernici, cred ca nu pt ca ei sunt in aer si sper pe 29 sa fie exclusi din societate cu tot cu sustinatorii lor alienati mintal!!!

  23. Roxana Iordache Says:

    Voi dacă daţi pe Antena 3 este Vişan acolo. Boy! Nu şi-ar dori vreodată să se confrunte cu mine. :mrgreen: Ăştia trebuie exterminaţi, asta nu înţeleg democraţii de la USL. Eu recunosc, chiar nu iert. Când e vorba de ţara mea. Să meargă în justiţie şi să plătească nemernicii. De oriunde ar fi. :mrgreen:

    Eu ştiu aşa, am un preşedinte care mă reprezintă, un om cinstit pentru România, un om sclipitor, care mă reprezintă, Dumnezeu să-l odihnească pe tatăl lui, a fost inspirat naţional să-l numească aşa cum îl cheamă: Crin. Crinul de orice culoare ar fi, tot crin este.

  24. Roxana Iordache Says:

    Olimpiu, ai pus punctul, alienaţi mintal.

  25. Last Says:

    @roxana, te-au invitat vreodata astia de la a3 la vreo emisiune ?

  26. Huhu Says:

    Amin si adio daca ma banezi!
    Adevarul e DUHUL SFINT trimis de Dumnezeu pe Pamint, lui Dumnezeu si Adevarului le slujesc cu drag!

  27. abdulah catli Says:

    @Roxana
    E frumos sa vorbesti asa?Nu ma asteptam. 🙂

  28. abdulah catli Says:

    Hai ca am inimerit la ora sexuala 🙂 Nu-i rau! mai uitam de imbecil putin.De asta-mi place romanul inloc sa-l futa pe Basescu o da in diverse.

  29. Roxana Iordache Says:

    Musulmane, voi dispreţuiţi femeile, de ce naiba zici că gândim la fel? 😆

  30. Huhu Says:

    Sincer, cred ca nu esti Roxana, e un PORC PEDELIST CARE POSTEAZA SUB NUMELE TAU!!!
    Roxana io te stiu delicata, iubitoare de Dumnezeu, de frumos, nu scirboasa abjecta, NU ORDINARA ca basistii-PEDELISTI CA, PORCUL BASESCU…!!!!!!

  31. Last Says:

    @Roxana, iti fac pe plac, nu ma dau mare barbat, nu sunt basist, nici macar prost 🙂 (dialogul stil chat permite si o astfel de adresare)

    ti-am adresat doar o intrebare inocua. Te apreciez in continuare.

    Fericita ? 🙂

  32. Roxana Iordache Says:

    Să vă spun ceva, acum postează toţi impostorii cu clone, pentru că sistemul e disperat, vedeţi că până şi icon-ul meu e schimbat! Degeaba, impotenţilor, nu scăpaţi! Pentru voi s-a terminat. Mie mi se rupe de WordPress, de blog, nu-mi pasă decât de viaţa reală care va fi normală după 29 iulie. Nu-mi pasă decât că ţara asta va avea un preşedinte adevărat. Şi că până la urmă se va face marea reparaţie istorică.

  33. abdulah catli Says:

    @Roxana
    Ma refeream strict la articolul postat, asa in viata de zi cu zi normal ca noi barbatii suntem putin mai egali (urmeaza sa ma injuri dar imi asum responsabilitatea).

  34. Huhu Says:

    Abdulah garantez ca nu e adevarata Roxana, dupa limbaj si dupa stema din dreapta sus al fiecarui comentariu vezi ca-s diferite!!!!!!!! Porcii securisti basisti-pedelisti si-au bagat coada aici, posteaza cu numele ei!!!!!!!!!!!!!

    Daca ar fi fost Roxana nu as mai fi putut posta pe forum ACUM, ea m-ar fi banat deja!!!!!!!!!!!

  35. abdulah catli Says:

    Hai sa trecem la lucruri serioase:

    Dă clic pentru a accesa plangereBasescu.mark.pdf

  36. Roxana Iordache Says:

    Last but not least. Fii serios, trebuie infinit mai mult pentru fericire. 🙂

    Dar toată lăbăreala asta a voastră demonstrează că dacă n-ar exista măsuri politice luate ferm şi prompt de USL şi de preşedintele ţării, aţi rămâne proşti. Vă supăraţi, n-aveţi decât, staţi acasă! Dar pe urmă să nu vă prind că veniţi şi vreţi să puneţi botul la şampanie. N-o meritaţi! 😆

  37. Roxana Iordache Says:

    @abdulah. Te flatezi! Din partea mea, n-aveţi decât să vă reproduceţi singuri! În mod egal. 😛

  38. abdulah catli Says:

    Off…aici m-ai lovit retrageti cuv.ca mi le retrag si eu (si pe mine ma pedepseste si Coranul daca o fac)
    ps.glumisem sa mai destindem atmosfera ca prea ne-a inversunat base unii impotriva altora.nu mai vedem gri, decat alb sau negru

  39. abdulah catli Says:

    retrage-ti
    ps
    vezi link-ul de mai sus

  40. Huhu Says:

    Daca e totusi Roxana cu abjectiile astea verbale, E TRIST, FOARTE TRIST PENTRU IN HALUL IN CARE A AJUNS, DUMNEZEU SA O AJUTE!!!!!!!!!

    PS. Cred ca e foarte surmenata, stressata…, dar nu are scuze…
    IO-S ANTI DICTATORULUI BASESCU!!!!!!!!!!!

  41. Sandi Says:

    @ Huhule
    mai esti pe aici ? Ia zi esti de-al pastorului Cioaba ? Ce naiba , daca vrei vorbe mieroase nu te baga la politica Du-te pe site-urile lor !

  42. olimpiu65 Says:

    iar numai merg pdeleprele pe Antena 3. Doamne nu mai credeam ca scap de alde Visan, Boureanu&comp!!!

  43. abdulah catli Says:

    @olimpiu
    Pai daca nu mai merg zic sa tinem doliu.

  44. Virgil Ilie Says:

    Nu-s masochist deloc Roxi , mi se rupe insa si de unii si de altii .
    Spre deosebire de tine eu nu pot sa vad lucrurile in gri , ori sunt albe , ori sunt negre .
    Poate chestia asta tine si de la educatia militara pe care am primit-o in tinerete .
    Totodata nu pot uita ce au facut neispravitii care astazi oracaie ca fac totul spre fericirea noastra . Mai dai dracului de scirbe … Vor sa fure si nimic altceva . Si sunt capabili de absolut orice pentru asta . La fel ca si mascariciul de Basescu .
    Ce , ai si uitat ce faceau cind erau la putere ?!
    Io nu !
    Nu am uitat cei peste160 de morti neidentificati de pe urma primei mineriade a feseneilor lui Ilici . Nici sediile PNT distruse in toata tara la ora fixa . Nici centrul Bucurestiului arzind .
    Si nici furturile de nedescris ale lui Nastase .
    Singurul lucru care ma indemna sa ma duc la vot acuma , e ca nu vreau sa vad pe neispravitul agent al Mosadului MRU sau pe felecrul ovreiesc de la Capitala care a inghitit coada de matura in scaun la Cotroceni .
    Il prefer pe Antonescu .
    Chiar dca cei din spatele lui sunt niste neispraviti .

  45. Sandi Says:

    Virgil Ilie spune:
    marți 24 iulie 2012 la 4:34:10 pm

    Io nu !
    Nu am uitat cei peste160 de morti neidentificati de pe urma primei mineriade a feseneilor lui Ilici . Nici sediile PNT distruse in toata tara la ora fixa . Nici centrul Bucurestiului arzind .
    ****
    Chiar crezi ca ea a uitat ? Nu stii ce facea pe atunci ? Ce/cum si unde scria ?
    Basescu era in sleahta celor care au patronat cele de mai sus !

  46. motraucs Says:

    intrati pe FB sa vedeti cate pisici in cate ipostaze…ce distractie @Motraux toata ziua sta pe FB…pe mine nu ma lasa stapana sa nu invat prostii 😳

  47. Sandi Says:

    Am scapat de visani, spani si alte lighioane ca astea !

    „Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat azi ca Partidul Democrat Liberal va boicota postul de televiziune Antena 3. El a declarat ca partidul hotarase sa vina la emisiunile Antena 3 „din respect pentru telespectatorii postului, dar in conditiile in care emisiunile acestui post sunt dezechilibrate politic si reprezentantii PDL, chiar si cei mai rezistenti in relatia cu presa, au fost nevoiti sa paraseasca acele emisiuni. Nu se poate ca ei sa fie judecatori si noi vesnic condamnati”.
    ( pe surse.ro )

  48. stejarul Says:

    „Nu-i lasam, ne luam tara inapoi”. Ce s-a ales de sloganul asta daca boicoteaza referendumul? Asa isi iau ei tara inapoi fugind de referendum?

  49. Huhu Says:

    Roxana, vai de capul tau, NU MAI MERITI RESPECT, DELOC!
    Mi te-ai adresat cu ”de unde ma-ta sti ca Duhul Sfint e masculin, CRETINULE?”, vai de tine nenorocito, , mai inainte ai afirmat ca CCR i-a futut…, mai afirmai nenorocito ca femeile-s libere sa fie mari curve SA FACA CE VOR… pentru ca scrierile sfinte nu le interzic, TE ROG MULT DE TOT, BANEAZA-MA DEFINITIV, NU MAI DAU DOI BANI PE BLOGUL TAU, ca SA NU ZIC PE TINE CA TE INFURII, PA!!!

    IO-S ANTIBASIST!!!!!!!!!

  50. Sandi Says:

    @ Huhule
    Ai uitat sa-i tragi si o afurisenie ! 🙂

  51. stejarul Says:

    Amica lui elena udrea a amanat cumpararea softului necsar pentru depistarea votului multiplu pana dupa 29 iulie. Io va spun ca boicotarea referendumului e praf in ochi!
    O fac doar sa isi procure cat mai multe buletine si sa voteze multiplu. Am citit ca minerii de Valea Jiului au primit indicatii pretioase sa isi lase buletinele de identitate in salopete la mina. Astia nu mai cumpara buletine. Le confisca pana dupa 29 iulie.

  52. Virgil Ilie Says:

    Sandi ,
    feseneii s-au impartit in toate feseneurile care fac astazi jocul politic , fie ca se cheama PDL , PSD sau PNL .
    Daca ai sa le cauti parlamentarii , „alesii” in general , sau pe cei care au indeplinit sau indeplinesc o funtie cit de cit , ai sa constati ca mai mult de jumatate dintre ei au trecut prin toate cele trei gasti de furi sau cel putin prin doua .
    despre ce … partide orbim ?!
    Hai sa fim seriosi !
    Aceste gasti nu-mi inspira decit o profunda scirba .
    Sigur cunosc oameni de isprava peste tot , dar sunt exceptii .
    Si din pacate mult prea putini .

  53. abdulah catli Says:

    @huhule
    Lasa-ne te rog eu, tu esti cu D-zeu, eu cu Allah, lasa-ne sa ne „simtem” bine pe blogul asta.

  54. Huhu Says:

    Roxana, asta-i ultima mea postare pe blogul tau, TE ROG MULT DU-TE LA UN MEDIC PSIHIATRU SA TE CONSULTE, ai devenit extrem de agresiva si in afara realitatii, am un masterat in psihologie, asculta sfatul mei binevoitor!!!

    Ai auzit de celebrul pictor Vincent van Gogh care a inebunit pentru ca nu dormea multe nopti si muncea multe zile fara sa doarma, VEI PATI CA EL DACA NU ITI RESPECTI CU MARE SFINTENIE cel putin 5 ore de somn pe noapte!!!!!!!!!!!

  55. Roxana Iordache Says:

    Huhule, aşa e, taie-ţi urechea! Pe care vrei tu. 😆

  56. Roxana Iordache Says:

    Stejare, târfa aia penală nu mai îndrăzneşte să facă nimic. E monitorizată aşa cum au vrut ei pentru alţii. Ana Maria Pătru, târâtura aia.

  57. neveu01 Says:

    Ah, ce-mi place postareala de azi!!.
    Se opare ce Roxana e destinsa si a molipsit postacii cu spiritul ei.
    Asta e zi rara!
    Treaba cu futerea mi-a descretit fruntea:))

    Va urez sincer sa-i iubiti in gura si cu taria sculata pe toti dusmanii Ponta-giului si ai Atonescu-lui.
    Aveti grija sa nu-i lasati gravizi ori, daca fata, inecati-le puii de mici, pana sa faca ochi ca altfel or sa va „iubeasca” ei pe voi;)

  58. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Roxana, asta-i ultima mea postare pe blogul tau, TE ROG MULT DU-TE LA UN MEDIC PSIHIATRU SA TE CONSULTE, ai devenit extrem de agresiva si in afara realitatii, am un masterat in psihologie, asculta sfatul mei binevoitor!!!”
    _________________________________________
    @Roxana

    Presupun ca te asteptai la asa ceva saptama aceasta 🙂 ,tu fiind o persoana inteligenta si intuitiva …Vezi ca este doar marti si lucrurile vor continua „crescendo” .

    Ca sfat personal nu pot decat sa iti spun ca poti sa consideri astfel de intamplari ca fiind un mic accident, comparabil cu calcatul intr-un rahat de caine, in timpul unei plimbari …Asta si sunt de fapt .

  59. Dawson Says:

    Dudes and gals, wtf’s goin’ on around here? 😆

  60. Sandi Says:

    Dawson spune:
    marți 24 iulie 2012 la 6:05:03 pm
    Dudes and gals, wtf’s goin’ on around here?

    ***********
    Unii…. shagging, shagging 🙂

  61. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Într-adevăr, au fost nişte … interferenţe, ca să le zic aşa, cu toate astea nu erau chiar rele postările în numele meu pe care le-am trimis la gunoi. Şi s-ar putea să mai fi rămas, că n-am timp. :mrgreen:

    În rest:

    @Last, într-adevăr eu n-am vrut televiziune, dar nu ţi-aş fi răspuns aşa. Ci aşa. 🙂 E cineva care mă iubeşte prosteşte şi aşa crede că mă apără. 😛 Deşi ştie absolut că eu ţin la opinia mea şi numai a mea, şi numai eu să o exprim. Dar uneori şi mie îmi vine să intervin în numele prietenilor. Numai că n-o fac. Adică o fac, dar în numele meu. Nu al lor.

    @Huhu. Slavă Domnului!

    @Radu Humor. Chiar dacă era aşa, ţi-am mai spus şi îţi repet: nu-mi pune nimeni condiţii. Nici nu e civilizat să faci aşa ceva acasă la cineva.Ţi-am şters acel comentariu, fiindcă nici nu merita altceva.

Lasă un comentariu