BĂSESCU SE CREDE ŞEFUL EUROPEI ŞI ÎL LAUDĂ PE BOC

Foto: Cotidianul

Premierul Boc a fost, este şi va fi partenerul meu„, a zis Băsescu azi la simpozionul de la B.C.U., organizat la 5 ani de la admiterea României în Uniunea Europeană. Chiar l-a dat exemplu, Europei. De altfel, Boc şedea la dreapta tătucului neostalinist. Şi este mâna lui dreaptă, cu care Băsescu îşi face toate treburile. Poate pricep şi fraierii care tot macină tema falsă a schimbării lui Boc. Băsescu nu l-ar schimba niciodată. Că va cădea cu el de gât – şi cu ea – asta-i altceva.

Oricum, omuleţul de la Cotroceni e în plin delir megalomanic, se crede preşedintele Europei, despre care a vorbit ca şi când ar fi o gubernie subdezvoltată a României şi i-a dat indicaţii preţioase că trebuie să devină „Europa performantă”, fiindcă acum e depăşită de Licuriciul Mare de pe axa cu Londra şi Bucureştiul. 🙂

Totodată, Băsescu a decretat falimentul Europei sociale”. 😛

N-a ratat ocazia să laude nenorocirile pentru care Boc şi-a angajat răspunderea – fără să semnaleze şi performanţa unică pe plan mondial că ele sunt „reforme” şi „modernizări” legiferate fără absolut nici un vot pentru. Totodată, a reluat comandamentele privind legea sănătăţii, reorganizarea administrativă şi „o nouă Constituţie”.

De asemenea, a înfierat clasa politică în general şi a lăudat guvernanţii în particular. 😀

De fapt, nu e de râs, pentru că nu e bine să râzi de cazuri clinice. Sindrom maniaco-obsesiv, pe lângă alte tare. 

PR-ul portocaliu a constatat că n-are soluţii, pentru că metoda de limitare a daunelor prin schimbarea cu 180 de grade a modului de raportare la populaţie s-a dovedit reţeta perfectă a eşecului. Şi atunci a revenit la atitudinea de sfidare, consolidând imaginea de omnipotenţă dictatorială. Opţiune la fel de falimentară, prin efectele ei. Oamenii pur şi simplu râd de el, în piaţa publică, la minus 20 de grade. Ridicolul tiranozaurului de la Cotroceni n-are margini.

Iar falsificarea realităţii pentru uzul personal al dictatorului alimentat ca atare nu face decât să-l ducă spre un deznodământ sinistru.

Orice ar face propaganda, orice ar mai face DNA sau draga de ANI, orice şantaj s-ar mai exercita, inclusiv asupra politrucilor încă rămaşi chiar prin instanţa supremă, pe scurt, orice ar face, Băsescu e terminat.

Vechea gardă a PD ştie asta. Şi aşteaptă de mult la cotitură. Şi face tot ce poate pentru alegeri anticipate. Unica şansă de a mai trece pragul. Dar despre asta, separat.

P.S. De ce s-o fi strigat „libertate-libertate” la convenţia PD-L de realegere a lui Boc? 😆

15 răspunsuri to “BĂSESCU SE CREDE ŞEFUL EUROPEI ŞI ÎL LAUDĂ PE BOC”

  1. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Orice ar face propaganda, orice ar mai face DNA sau draga de ANI, orice şantaj s-ar mai exercita, inclusiv asupra politrucilor încă rămaşi chiar prin instanţa supremă, pe scurt, orice ar face, Băsescu e terminat.
    _______________________________________________

    Ah,da ?! 🙂 …Vorba lui Irinel atunci,”misto” ! Desfacem ca Geoana o sampanie , sau mai asteptam sa fim totusi siguri ?

  2. Augustin Radescu Says:

    Sincer, eu ma bucur ca a luat-o pe pirtie. Tot raul spre bine!

  3. olimpiu65 Says:

    P.S. De ce s-o fi strigat “libertate-libertate” la convenţia PD-L de realegere a lui Boc? 😆
    s-au antrenat pt Piatza Universitatii securistii lui Base!

  4. BĂSESCU SE CREDE ŞEFUL EUROPEI ŞI ÎL LAUDĂ PE BOC » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 02 February 2012 – Blog « Impresii din Paris pe timp de vara […]

  5. Roxana Iordache Says:

    Neutenticule, da, eşti jmeker. 🙂 De-aia şi greşeşti, uneori, adresa.

    Augustin. Mereu, tot răul e spre bine.

    Olimpiu. :mrgreen:

  6. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Mda Roxana, poti sa spui ca sunt jmecher si doi de „jm” 🙂 ,ca gresesc adresele ca cetateanu’ turmentat ,cert este insa ca eu nu pot sa ma bucur prematur ,iar momentan chiar nu vad motive mari de bucurie!

    Cred ca Basescu si gashca lui pot pica doar in urma unui efort sustinut de lunga durata al romanilor,al opozitiei ,al celor care mai au bloguri ca al tau ,al nostru al tuturor celor care nu suntem nici cumparati si nici tampiti de puterea portocalie .Nu cred ca acest efort este aproape de final, ci abia cred ca abia a inceput de fapt lupta …

    PS:Daca vrei sa incurajam combatantii sa imi spui, ca sa strig si eu ca a cazut Dictachiorul . 😉 .Imi este insa teama ca apoi ne vom culca fericiti si vom dormi prea mult !

  7. Arogantu' Says:

    Doi consilieri stau de vorba la Cotroceni, la o cafea:
    – Ai auzit? A murit sefu’.
    – Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
    – De ce?
    – Pai scria in anunt ca “odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili oameni de stat…” 👿

  8. Franklin Says:

    E foarte ciudat ca nimeni nu sesizeaza ca Traian Basescu pare sa fi primit o gura de oxigen de la ambasadorul american Gitenstein, care a facut o declaratie intolerabila si iresponsabila, avand in vedere ca a comparat sau a confundat o tara europeana (totusi) cu Syria.
    E evident ca lui Basescu i-a revenit piuitul dupa ce a stat ascuns, in timpul demonstratiilor populare, ca un sobolan oparit ametit pe deasupra si de falcile dulaului gospodarului.
    Nu vreau sa spun ca s-a scos, vreau doar sa spun ca Basescu a inviat cu sprijinul direct al SUA. De asta ii arde lui acum sa dea sfaturi UE, nu din cauza sindromului maniaco-depresiv de care probabil ca si sufera din cand in cand, boala de fond fiind desigur alta.

    As fi curios cum ar explica Roxana pozitia diplomatiei americane in cazul Basescu, am citit multe aprecieri scrise de ea la adresa politicii externe dusa de Marele Licurici al democratiei si libertatii intergalactice, poate intelegem si noi de ce SUA nu mizeaza pe noi astia 90% care il vrem pe Basescu la puscarie ci cu aia 10% care compun aparatul securist de partid si de stat. Poate om fi mai democratici decat putem intelege noi, mai sti?

  9. J o h n s o n Says:

    gitestein s-a kkt in capul nostru asta a facut in paralel cu o limba trasa lui basescu pe locul de la dorsal lasat temporar liber de cartarescu pentru ca e aglomeratie mare acolo,s-au facut liste de asteptare…deci un nemernic ca ambasador nu-i pot spune sustinut de acasa de un alt nemernic asta este reteta acestor fătălăi…reteta este clara dupa era basescu,cumperi avioane si dai 2000 de militari in pustii te lasam sa te joci de-a dictachioru…nu asta e USA pe care o stiu si am admirat-o pana nu demult…

  10. Huhu Says:

    In majoritatea oraselor Romaniei se demostreaza, se striga: JOS BASESCU, JOS BASESCU, JOS DICTATORUL,
    JOS BASESCU…!

  11. Roxana Iordache Says:

    Simpaticule, cum spuneam, ai greşit adresa. Am descurajat continuu mentalitatea de peluză şi sunt înjurată sincer pentru asta, zi de zi, pe blogul meu, de ultraşi.

    Nu-i vorba de bucurie, anticipată sau nu – dar nici să-i plâng de milă, nu? 🙂 Nu în termenii-ăştia se pune problema. Asta am spus şi eu, că e terminat, iar restul – o problemă de timp. Dar nu „de lungă durată” – sau ăsta-i de fapt mesajul tău? :mrgreen: Cât despre „eforturi”, să le facă opoziţia sau dacă vor să-i conduc la reuşită, n-au decât să-şi colecteze toţi uslaşii salariile parlamentare şi să le doneze în contul meu – ca primă de instalare, evident. 😆 Partea proastă e că o „locomotivă” ca Ponta te mobilizează să stai acasă şi să faci nani. :mrgreen:

    @Arogantu’. 😆

    @Franklin. Nu trebuie să dau explicaţii. Vă atrag doar atenţia că preşedinţii democraţi ai SUA au fost cizme la politica externă. JFK era oarecum excepţia, e una din cauzele pentru care a fost asasinat. De ai lui.

    @Johnson. Nobama. :mrgreen:

  12. Franklin Says:

    Apropo de Jos Basescu.

    Nu stiu daca voi ati remarcat faptul ca poti lesne recunoaste si diferentia intre ele cele doua cete de propagandisti care combat prin presa, pe bloguri sau pe la emisiuni televizate. Ai puterii si ai opozitiei.

    Atunci cand vine vorba de solicitarile protestatarilor, propagandistii puterii spun ca printre ele ar fi si „demisia presedintelui” spre deosebire ce ai opozitiei care spun ca populatia ar vrea „demisia lui Basescu”. E o mica diferenta dar esentiala, care ne reveleaza ca oamenii puterii nici macar nu pot sa pronunte sintagma „Jos Basescu”, o dau la intors impersonal, pitindu-se dupa functii, aceea de presedinte sau, cum ii e drag jegosului sa spuna, de sef al statului (si asta e o chestie cu bataie lunga, daca el e seful statului inseamna ca e seful tuturor puterilor statului, inclusiv al justitiei, de ce nu). Poate ca acest mic si nesemnificativ amanunt ii va face si pe acei naivi care mai cred ca pedelistii il vor jos pe Basescu. Deocamdata, le e frica sa o si gandeasca.

    Carevasazica, oamenii lor nici macar nu indrajnesc sa articuleze public aceasta mantra izbavitoare, le sta pur si simplu broscoiul in gat, cum bine zicea Ioan Oltean. Apropo de omul asta, stiu ca nu sade bine sa razi de defectele fizice ale oamenilor dar omul asta chiar pare sa aibe o salamandra in gat. Atat e de aratos, brrrr.

  13. Argusdre Says:

    Da, astia doi sunt legati ombilical intre ei. Papusarul si marioneta, Am spus-o intotdeauna : Bese nu va renunta la Boc niciodata, pentru ca o asemenea sluga docila si disciplinata nu va mai gasi pe lume, niciodata…Slugi ascultatoare au mai fost, dar odata si-odata tot le-a ajuns cutitul la os.Ei bine. lui Boc niciodata.Asta-i talentul sau de nepretuit si se asorteaza cu boala matrozului exact ca marca cu scrisoarea.

  14. Huhu Says:

    Zilnic se demonstreaza in Romania in marea majoritate ale oraselor si se striga: JOS BASESCU, JOS BASESCU, JOS DICTATORUL, JOS BASESCU…!!!!!

  15. Radu Humor Says:

    ” Boc a fost, este si va fi partenerul meu !”

    Asta-i declaratie nu doar de homo ci si de sexuali 😉

Lasă un comentariu