DR. ARAFAT E AŞTEPTAT SĂ-L IA PE BĂSESCU

Dragilor, am văzut doar câteva secvenţe cu Băsescu la Bruxelles, declaraţia lui preconizată aproape de miezul nopţii. Nimeni, absolut nimeni n-a transmis-o live. Doar Antena 3, când tocmai începea şi Mircea Badea intervenţia lui. Şi a continuat-o, fără Băsescu.

Care arăta groaznic. Chiar sinistru. Niciodată nu l-am văzut aşa. Sper că a trimis dr. Arafat un elicopter să-l ia. Dacă nu s-o fi deplasat chiar personal, în caz de comă alcoolică.

15 răspunsuri to “DR. ARAFAT E AŞTEPTAT SĂ-L IA PE BĂSESCU”

  1. DR. ARAFAT E AŞTEPTAT SĂ-L IA PE BĂSESCU » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 30 January 2012 – Blog « MESAJ DE ŞEF DE STAT. ADEVĂRAT […]

  2. J o h n s o n Says:

    Un elicopter de asalt ” sa-l ia ” cu rachete … 😯 😀

  3. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Un elicopter cu destinatie finala Targoviste!

  4. Augustin Radescu Says:

    Doamne-ajuta!

  5. Maria S.(Timisoara) Says:

    ha,ha,ha, il bantuie Eriniile, in frunte cu furia alcoolului.
    Sa-l ia si sa-l duca.
    Si apoi alegeri anticipate, intr-o veselie continua si continuata.

    Pentru uzurpator, o dedicatie speciala:
    Du-te, pa, la alcoolici anonimi, poate te salveaza ei.

    Ii iubesc pe bucurestenii din piata.
    Dumnezeu sa ii ajute sa reziste !

  6. Maria S.(Timisoara) Says:

  7. Huhu Says:

    Sa-l ia elicopterul dar sa nu-l mai aduca-n Romania sa-l duca direct la inchisoarea Tribunalului Internatonal de la Haga unde trebuie condamnat pe viata pentru genocid si alte delicte!

  8. Argusdre Says:

    Scutiti-ma ! Dupa ce-l injurati toata ziua, acu aveti nevoie de el, ca sa-l ia ? Nu mai bine sa-l lase acolo pentru totdeauna ?

  9. Plano10 Says:

    @Roxana
    Asadar, faci rating si reclama la Bi!

  10. Marcus Says:

    @Roxana: elicopterele lui Arafat sunt portocaliii, lui chiombu ii trebuie unu negru cu ingerasi la portiere si cai mascati 🙂
    sa fii iubita
    marcus

    O Scrisoare Gasita

    vezi poza e blogul meu

    Sancho Boc:- Ce facem Sefu’, ne retragem sau ii sarjam pe viermii si pe cocalarii din Piata Universitatii?
    Don Base:- Te-ai tampit, Emile? Cum sa ne retragem? Trecem Dambovita, o salvam pe Elena si-i ardem pe cocalari!

    Redau mai jos continutul unei scrisori pe care am gasit-o din intamplare pierduta pe strada:

    Stimata Doamna Boc,
    Ma numesc Ghita Saracitu’ si va scriu aceasta scrisoare din strada unde am ajuns cu sotia si cu cei patru copii, intr-un adapost improvizat din folie de plastic, dupa ce apartamentul in care locuiam mi-a fost scos la licitatie pentru a mi se putea opri datoriile la intertinere si Enel si RAJA.
    Dar, nu va scriu ca sa ma plang referitor la situatia disperata in care ma aflu ci, ca un bun ortodox care zic eu ca sunt, va scriu din mila cretineasca fata de Dvs., deoarece sunt sigur ca datorita sotului Dvs. patimiti mai mult decat mine, fara a avea cui va plange.
    Vazand faptul ca dati dovada de mult bun simt, neprofitand de pozitia pe care v-o ofera mariajul cu prim ministrul tarii, in sensul ca nici macar nu va afisati public cu acesta, preferand un anonimat plin de decenta si lipsit de aroganta, m-am hotarat sa va scriu. Si iata ca o fac sugerandu-va cateva chestii pe care ati putea sa le faceti pentru a scapa de calvarul si de eventualul blam public pentru faptul ca sunteti consoarta acestei caricaturi de barbat lipsit total de coloana vertebrala, sluga mai mult decat obedienta si fara pic de personalitate a lui Basescu Traian, care datorita comportamentului sau arunca o anatema nemeritata si asupra familiei condamnata sa-l suporte.
    Stau si ma gandesc, stimata Doamna, cum va simtiti cand va vedeti sotul interpretand lamentabil un rol care i-a fost atribuit accidental si caruia incearca sa-i faca fata, intr-un mod mai mult decat penibil, manuind lopeti intru dezapezirea inutila a unor masini care nu se mai pot deplasa pe rotile lor, sau impartind cani cu ceai soferilor turci care numai de asta nu aveau nevoie in plin camp mioritic pentru a trece de rigorile inzapezirii?
    Sau cum va simtiti, stimata doamna, cand sotul dvs. executa si nu discuta ordinele pe care i le da stapanul de la Cotroceni, ordine datorita carora Romania se afla astazi in cea mai mizerabila si fara perspectiva faza din istoria ei, nu numai postdecembrista, avand in vedere ca nici pe vremea lui Ceausescu romanii nu au indurat ceea ce sunt obligati sa indure astazi? Singura diferenta dintre atunci si acum ar consta in faptul ca acum inca mai putem sa injuram si sa huiduim public, in rest atunci, in anumite privinte, era mult mai bine decat acum.
    Sau cum va simtiti, stimata doamna, atunci cand vedeti ca sotul dvs. este tinta zeflemelii, a glumelor deja folclorice, a caricaturilor critice cu adresa la putere, a injuraturilor neaose romanesti debitate de boboreni cu naduful care ne caracterizeaza, a huiduielilor stradale a cate si mai cate astfel de manifestari care demonstreaza cat de impopular este si cum este perceput de peste 90% din locuitorii acestei tari?
    Sau cum va simtiti , Stimata Doamna, cand vedeti tennacitatea si stoicismul cu care romanii indura fara sa carcneasca gerul devastator si viscolul isotite de abuzurile jandarmilor, ramand fermi pe pozitie in Piata Universitatii si cerand capul lui Belzebuth si al adaosului la aparatul sau urinar, sotul dvs., cu care face pipi pe romani?
    Sau cum va simtiti, stimata doamna, cand asistati neputioncioasa la bataia de joc cu care il trateaza Basescu pe sotul dvs., pe care il considera nici mai mult, nici mai putin decat tucalarul sau personal, care nu-i iese din cuvant, nu are nici urma de initiativa si executa fara sa miste-n front toate ordinele cretine date de acest ex-comandant de nava atins grav de dementa?
    Sau cum va simtiti, stimata doamna, cand vedeti cum Basescu il foloseste de paravan pe sotul dvs., pentru ca la adapostul lui Elena Udrea si gasca mafiota de derbedei portocalii ajunsi ilegitim si samavolnic la Putere sa fure fara pic de rusine, in vazul unei natiuni intregi si ultimul sfant din banul public?
    Si ar mai fi, stimata doamna, ar mai fi o gramada de intrebari legate de comportamentul de sluga al sotului dvs., insa nu mi-am prous sa intorc cutitul in rana, ci dimpotriva sa va ofer o mana crestineasca de ajutor. De aceea doamna vin si va spun ca nu aveti decat doua solutii pentru a iesi din acest marasm cu fata cat de cat curata: divortul sau demisia imbecilului care va face de ras la tot pasul.
    Sfatul meu, tinand cont ca prin divort va rezolvati doar problemele dvs., lasand tara de izbeliste, ar fi sa-l determinati pe Sancho Panza sa demisioneze oferind astfel o sansa acestui popor de alegeri anticipate cu perspectiva castigarii lor de catre Opozitie care, prin susendarea urgenta a anticristului, va tamadui tara de ciuma si de iadul portocalii care rod din noi mai ceva decat cancerul.
    Aveti sansa de a fi salvatoarea acestui neam, profitati de ea.
    Cu respect al Dvs.
    Ghita Saracitu’ fost Gogu’ de la Scularie

    PS: daca printre cititorii acestor randuri se va gasi intamplator cineva care ar putea face sa-i parvina aceasta scrisoare Doamnei Boc, sotia actualului asa-zis Prim Ministru al Romaniei, este rugat s-o faca de urgenta. Patria ii va fi recunoscatoare.
    Doamne Ajuta!

  11. Deveanu Silviu Says:

    In Raportul Institutului lui Catalin Zamfir, fostul ICC, se gasesc numeroase aspecte ale tranzitiei stand pe loc si dand inapoi din ultimii 22 de ani. Doar un aspect, relevant, salariul minim in 2010 era cu 20% mai mic decat salariul minim (ala de vroia sa-l mareasca cu 100 de lei) de pe vremea lui Ceasca. Bine inteles ca nu toti politrucii sunt la fel, desigur ca unii sunt mai hoti si mai incompetenti decat altii. Dar, sa contribui la performanta mentionata mai sus (toti au guvernat!) si sa ai tupeul de a solicita iar, pentru a n-a oara votul alegatorilor mi se pare o obraznicie. Solutia ar fi, in prima instanta, LIMITAREA la 2 mandate pentru toti „alesii”. Este nevoie de o presiune imensa a strazii si a oamenilor inca cinstiti (tot mai putini!).

  12. Tinu Bulinu Says:

    Investiti acum in economii in plina dezvoltare! Puteti detine in scurt timp actiuni la firme din Ucraina, Rusia, Kazahstan, cu castiguri lunare bune si garantate: http://www.uinvest.eu Nu este HYIP sau scam, siteul de investitii functioneaza online din 2010, firma exista offline din 2007. Suport tehnic in limba engleza, puteti gasi suport si in limba romana. Mult succes la bani! http://www.uinvest.eu

  13. Arogantu' Says:

    @Argusdre: Nu se poate, monser: astia din Occident sint maniaci in privinta curateniei.
    Pe praful asta – atit ne-ar mai lipsi: sa ne trezim tiriti in proces pentru aruncarea de gunoaie ! 👿

  14. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Arogantule,
    Nu este vorba de gunoaie,ci de deseuri toxice !

  15. Arogantu' Says:

    Corect ! 👿

Lasă un comentariu