PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN EŞEC DE COMUNICARE

Camera de Comerţ, lansarea „programului economic” al USL.

Cine a urmărit evenimentul, vinerea, la ora 11? Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo oră şi de Antena 3, mai puţin – că doar n-a devenit televiziune de adormit audienţa. Realitatea TV n-a găsit Elanul să amintească de eveniment.

Dar mai bine că n-a urmărit mai nimeni, fiindcă dacă urmăreau mai mulţi îşi pierdeau orice speranţă.

Evenimentul cu pricina poate figura ca material didactic pentru modul în care nu se organizează un eveniment.

Nu doar ora, data şi momentul. Ci scenariul în sine denotă puţinătate conceptuală, ca să nu zic altceva.

A vorbit Ponta până când era clar că se plictisise şi el de el. Şi după ce a vorbit interminabil fără să spună nimic, a intrat în aspecte economice, la care nici nu se pricepe şi le-a frecat până când a fost clar că a pierdut şi ultimul strop de atenţie chiar al celui mai tenace ascultător cu fanatism partizan.

Nu vreau să intru în „programul economic” pentru că nici nu l-am reperat, din moment ce a fost o vorbărie fără rost, în loc să vină unul priceput şi să puncteze, memorabil, nişte linii de guvernare care să se imprime în mentalul public cu efect determinant în intenţia de vot. Că despre asta e vorba, nu? Despre mobilizare.

Or, repet, mai bine că evenimentul a fost organizat de aşa natură încât să nu aibă audienţă, fiindcă altfel producea demobilizare.

După vorbăria lui Ponta, a venit la microfon Tăriceanu, dar cota de atenţie era la pământ şi oricum n-a mai transmis nimeni nimic – Antena 3 a preferat să reia, a zecea oară, nişte inepţii ale lui Băsescu de ieri, de la RRA, în timp ce Tăriceanu era în medalion, fără sonor. Au dat drumul la voce, în schimb, imediat ce a terminat premierul liberal şi a început să vorbească premierul Năstase – întrerupt şi el. De fapt, doar ei doi ar fi trebuit să vorbească azi, simplu şi clar, pe teme economice. Restul, să tacă şi să facă bine să nu mai ruineze şansele oamenilor la o viaţă normală.

Când vor pricepe băieţii-ăştia că oamenii nu de datul lor cu stânga-n dreapta au nevoie? Nu de vorbărie interminabilă, plictisitoare, exasperant de plată şi neconvingătoare, ci de încredere în schimbare, de promisiunea schimbării apropiate, de câteva certitudini în cuvinte simple care ţin de garantarea supravieţuirii lor pe termen mediu, ridicată măcar pe prima treaptă de nivel de viaţă, aceea a decenţei.

Totodată, câteva certitudini pentru mediul de afaceri. Nu aşa, aruncate şi diluate într-un potop de declaraţii de intenţii.

Evenimentul de azi a fost ratat din pricina organizării lamentabile şi a comunicării execrabile.

Nu de aşa ceva era nevoie, ci de un miting puternic, cu puţine cuvinte, dar percutante. E nevoie de mesaje clare, care să se imprime în memoria publică în aşa fel încât oamenii să nu mai poată fi otrăviţi cu propaganda aglutinantă conform căreia „toţi sunt o apă şi-un pământ”.

E nevoie de comunicare directă, puternică şi eficientă. Trei lucruri să fie clare: certitudinea schimbării, încrederea în schimbare, promisiunea că vinovaţii pentru dezastrul actual vor plăti. Cu libertatea şi cu averea lor.

Din averile lor frauduloase să se plătească datoriile pe care le-au făcut în numele ţării ca să fure, ca pe urmă să vină opoziţia la putere şi să plătim tot noi pentru hoţia fostei puteri, deci USL să se compromită, iar PD-L, în loc să dispară, să crească la loc şi să revină pe calul alb.

Dacă USL continuă ca azi, regimul Băsescu bate recordul lui Ceauşescu.

P.S. Acum trebuie să plec, nu mai am timp să aştept discursul lui Crin.

43 răspunsuri to “PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN EŞEC DE COMUNICARE”

  1. PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN EŞEC DE COMUNICARE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 27 May 2011 – Blog « Gandim si vorbim romgleza: “Am decat o ideea about that” […]

  2. Marian din...Berceni Says:

    Eu am mai spus-o si nu o data, ” opozitia” este ceva atit de abstract incit nici nu mai merita sa ne intrebam ce ne vor aduce anii viitori.Pai asa cum spunea si Boc la Striblea in emisiune, in 2012 vor creste salariile …cu cit sau cum , din ce , asta nu stim insa o data crescute vom uita de necazurile acestui an sau ale celui trecut si de ce nu si al anului viitor si vom vota fie ” noul PDL’ fie alt partid al altcuiva ce va „promite ” ca …da mai mult.Sa nu ne iluzionam ca va sta …Gogu sau Gicu…sa se intrebe …de unde bani ?Baba Marioara va vota pe ala ce-i va ” da ” ceva sau ce-i va promite ca ai va da…in viitor.Simplu ca buna ziua!Insa as dorii sa intreb pe cine stie si ma poate lamurii ceva ce ma …framanta de ceva timp . Va mai aduceti aminte de acea taxa ” pe viciu ” a lui Eugen Nicolaescu, aia de zicea ca banii vor fi ” directionati” catre Sanatate ?Unde sint si ce s-au facut cu banii ?Poate raspunde cineva ?Sa nu mai vorbesc despre taxa ” de drum” ce a fost instituita chiar de ministrul [ pe atunci ] transporturilor …Traian Basescu….” Aici sint banii dumneavoastra” …mai tine cineva minte ?Unde sint banii ca drumurii…..

  3. olimpiu Says:

    nici programul in sine nu e ceva care sa impresioneze…vb multe si fara rost, numai cand auzi ca mai toate ramurile economice sunt ,,prioritati” iti vine sa fugi tare
    asta e! eu unul sunt prizonier in optiunea pro PNL si aliantele din care face parte, dar nu imi fac iluzii ca voi scapa de gasca portocalie si voi avea parte macar de stat de drept, democratie si economie libera de piata!

  4. Lucidu Says:

    O intrebare din ce in ce mai intalnita in Europa si mai putin in Romanica plina de imbecili isterizati de idea unui partid si-al unui lider mesianic este :Cine mai are nevoie de partide politice ??

    Cu alte cuvinte :de ce sa mai subventionam si cautionam aceste gasti de interese cu rol principal de gargara ,de fapt cu TOTII prieteni si parteneri de afaceri intre ei dupa principiul 😮 mana spala pe alta si amandoua obrazul >obrazul fiind interesul financiar propriu ,nu mai bine facem ca la 6 din 49 ?? Un sistem parlamentar in care declaram ca tara are nevoie de-o singura Camera ,si se alege ca la o loterie electronica dintr-un nr. de cetateni care indeplinesc anumite criterii minimale -studii liceale ,ex. psihiatric ,cazier imaculat ,taxe si impozite platite la zi -deci spuneam ,sa se-aleaga ,frate ,Parlamentul National .

    Crede cineva c-ar fi mai neperformant decat cel actual ? Si ne-ar scuti si de banii alocati diferitelor partide ,de fapt oficine ale intereselor straine ,care-au donat practic resursele energetice ale tarii -RESURSE STRATEGICE ALL OVER THE WORLD- fapt care in orisice jurisdictie serioasa se numeste :TRADARE NATIONALA !!!

  5. Argusdre Says:

    O analiza Reuters despre Drumurile Romaniei.
    Ce spunea „Matrozul esuat pe uscat” , atunci cand facea pe ministrul transporturilor si infiinta Mafia asfaltatorilor,despre faptul ca tara n-are nevoie de asemenea artere de circulatia ?
    individul asta le stia pe toate mai ceva ca Dumnezeu ! De aia am si ajuns atat de departe :„Romania se situeaza pe locul 134 din 139 de tari in ceea ce priveste calitatea drumurilor sale.”

  6. Marian din...Berceni Says:

    Pentru „Lucidu”.Aia din Islanda nu si-au facut un Parlament National ?Sti ” Lucidu-le” ca in ’90 se facea greva foamei in Piata Universitatii pentru …pluripartitism ?A ca in acel amalgam de partide ce au aparut imediat dupa „89, si-n special la conducerea lor au fost multi impostori ce n-aveau nimic a face cu politica sau oameni ce au fost depasiti de vremuri si manipulati…asta-i altceva.Sunt total de acord ca cei ce vor dorii sa intre intr-un viitor parlament sa nu mai fie platiti din banii publici.Au bani si doresc ca sa impartaseasca ” bogatia ” materiala si cu altii …s-o faca pe banii lor si daca o ” dau in bara” sa plateasca …tot din banii lor.De ce sa plateasca nepotii nostri si nepotii lor pentru unul ca Basescu sau Boc ?Sau pentru unul ca Mircea Toader, Gelu Visan sau…Sulfina Barbu ?Chiar exista vreo modalitate LEGALA ca acesti nemernici ce au devalizat Romania sa poata fi trasi la raspundere , sa plateasca pentru tot raul pe care l-au facut acestui popor ?Zic eu ca si excrocheria este pedepsita prin Codul Penal iar ce au facut astia …in special Basescu se cheama excrocherie…si poate si altele…

  7. Marcus Says:

    DeNeA Episodul 1, Sezonul IV

    A-nceput din pom sa cada cate-un pedelast mai copt
    Fruct zemos ca pergamuta pentru a lu’ chiombu moft.
    Presa, toata-nnebunita, comenteaza zi lumina
    Ba si-n noapte se propaga un ecou l-asa basina.

    Daca nasii Cosei Nostra isi lesteaza debitorii
    Si-i trimit pe fundul marii sa-i manance pestisorii
    Nasu’ chiomb din capul tarii isi lanseaza dobermanii
    Sa ii umfle pe datornici sa le scoata gologanii.

    Totu’i doar un joc de-a leapsa cu mascati si cu catuse
    Sa-nteleaga mafiotii ca nu sunt doar frati de cruce
    Si-au o datorie sfanta ca din banii ce-i furara
    Trebuie sa-i dea procentul chiombului din cap de tara.

    Cum de inteleg aceasta si-si platesc comisionu’
    Liberi sunt sa plece-acasa sa-ntretina familionu’.
    Boborenii, jurnalistii si toti cei ce au pus botu’
    Tampi nu pot sa inteleaga care fu treaba cu moftu’.

  8. george antonov Says:

    Pe mine programul economic al uslasilor m-a entuziasmat. Abia astept sa coboare impozitele. Ce daca? In Bosnia plateste cineva? USLA este USLA!
    Johnsone, abia dupa ce se aplica programul uslasilor te vei simti implinit, fericitule!

  9. J o h n s o n Says:

    O mana de oameni au acaparat definitiv puterea in Romania…Ce face Opozitia ? Lanseaza programe economice,adica ninmic…vorbe…A mai trecut o zi trece si saptamana asta in discutii…Vine vara,canicula,vin vacantele…Opozitia „emite fraze lungi” sau cum era porumbelul ala al Ebei ?
    Ca sa dai o clica de oameni jos de la parghiile puterii trebuie un Soc ! Politic,social…O razmerita,un miting transformat in revolta,doua sute de mii de oameni in strada alaturi de care sa se lipeasca zilnic alte si alte sute…Dar pentru asta iti trebuie un lider adevarat care sa-i cheme acolo jos in Piata Universitatii,sa-i astepte acolo,sa-i imbarbateze sa le vorbeasca si sa atace fara mila aceastya clica nesimtita si mafiota…De jos de la truibuna,mergand prin tara,aparand fulminant seara la TV cu o figura expresiva de ura si de determinare….Anul acesta mai au valul la dispozitie,il prind atunci au reusit…La anul va veni valul portocaliu pe care se va aseza ciuma portocalie si vor matura tot in jur…Pentru ca au cu ce si sint disperati sa isi salveze integritatea si mai ales averile…
    Asadar multe optiuni nu are in acest moment USL…Se lasa tras in capcana sondajelor si incearca sa le inghete asa cum sint doar asteptand si cascand gura ori trec la fapte si coboara in Piete…TOTI ! Antonescu,Tariceanu,Orban,Ponta,Nastase,Sova…toata lumea,toate aripile,toate taberele.Altfel ne asteapta inca 1 + 4 + 4 …samd…ani sub regim portocaliu. 😡

  10. Aurel Says:

    din articolul tau retin doar ca toti sunt o apa si un pamant 🙂

  11. Marian din...Berceni Says:

    AURELE…ai dreptate! Toti sunt o apa si un pamant ! Nici Isus Cristos nu putea sintetiza mai bine! Bravo !

  12. PLANO10 Says:

    Ii doare in fofeaza pe telenovisti sa stea sa asculte chestii d-astea politico-economice.
    Daca nu era ceva haios, la ce sa piarda timpul?
    Vin ei, deontologii, mai spre seara si le traduc cum e cu programul asta. Pariez ca vor spune ca e socialist, ca nu e program, or ca nu da si solutii.
    Acolo e bataia pestelui pentru captarea atentiei electoratului.

  13. J o h n s o n Says:

    Da mah ai inteles perfect du-te si raporteaza in Modrogan

  14. bazel09 Says:

    @PLANO10
    Pen’că la tine n-a apărut, încă, nimic de lansarea cu surle şi trămbiţe a programului economic uslash, te voi aborda acilea ❗
    Explică-mi şi mie chestiunea cu “reducerea cheltuielilor bugetare cu 50 la sută” anunţaţ în program. Yo îs mai nepriceput în chestiuni economice şi vreau să mă trezesc la realitate 😉 💡

  15. micutzul Says:

    Postat la Alina Gorghiu pe blog.
    micutzul says:
    Your comment is awaiting moderation.
    May 27, 2011 at 7:40 pm

    Eu personal, cred ca sau cineva va saboteaza, sau ca voi uslasii umblati cu cai verzi pe pereti. Daca nu esti de specialitate si daca ai nervii tari si o oarecare pregatire, mai intelegi cate ceva. Dar daca nu , o iei la fuga. Eu, mai inteleg ceva, dar dupa o zi de munca numai chef de grafice nu am. Domnisoara Alina, va rog sa ma credeti ca am incredere in voi. Mi/a placut Tariceanu, am sperante mari in Crin. Dar daca asa intelegeti sa va adresati romanilor pentru a le castiga simpatia, atunci ar fi cazul sa va angajati americani. Domnisoara, intrebati , voi ca USL chiar si psihologi , in ce mod trebuie sa comunicati cu oamenii. Comunicarea este o stiinta prin care faci cu masele ce vrei. Va rog din suflet, coborati pe pamant intre oamenii de rand. Credeti ca cei 5000000 de pensionari va citesc tabelele si graficele ? De ce nu invatati din greseli ? Promiteti/le 10 lucruri frumoase , dar care sunteti in stare sa le realizati. Programul asta intra pe o pagina.

  16. mgabim Says:

    @bazel09 faci si tu exact precum Sulfina si mimezi inocenta; prin reducerea achizitiilor si prin sistrea oricaror deturnari catre cilentela politica.

    Personal din ceea ce am citit, programul pare curajos. Cum s-a facut prezentarea lui asta nu ma pot pronunta. Sper sa fie insa mediatizat cit se poate.

  17. J o h n s o n Says:

    @ Micutzul are dreptate…Antonescu are senzatia ca lupta ca pana acum doar pentru 20 de procente si se adreseaza unui public select

  18. J o h n s o n Says:

    @bazel09 e o putoare portocalie pe ciclu care mimeaza mai degraba cantatul la flaut…de ce trebuie mah desteptilor sa va dam noi voua explicatii cand voi ati adus Romania de rapa in nici 3 ani ? Inteleg sa fiu audiat de catre niste somitati in domeniu care si-au dat proba de competenta nu unor mameluci care 3 ani au stat cu mana intinsa la FMI pentru ca economia tocmai au prabusit-o.

  19. Andrei Bădin Says:

    Roxana, lasa ca am dat noi toate discursurile pe b1. tragedia e ca atunci s-a vazut ca nu au comunicare. cum dracu sa injuri fmi si sa anunti ca in 2013 faci un acord cu ei?

  20. Basarica Says:

    Imi repet obsesiv intrebarea : astia sunt total dezaxati ori sunt platiti ?

  21. Marius Mina Says:

    hmmmm naspa 😉

  22. bazel09 Says:

    @ J o h n s o n e
    Mai încet cu pianul pe scări pen’că te juleşti la genunchi 😉 . Păi iote, cu una din iecsplicaţii vine domnu’ Andrei . Cum poţi să înjuri FMI dimineaţa la prânz şi seara şi să afirmi că voi proceda la fel ca pedelashii 😉 Păi nu sună a prostie ❗
    Dar aia cu 50 la sută reducere cheltuieli bugetare pune capat la tot programul. Păi nu trebuie să laşi amărăşteanul fără muncă dacă reduci cheltuielile ❓ Şi dacă yo spun că o să-i pupăm tălpile lu’ Boc, nu spun prosti. Asta a luat vreo 25 % ! iar ce vrea să fie sună prost.
    Vorba lu’ don Costachi : Dacă amesteci apă cu ulei poţi obţine doar clăbuci.
    @mgabim
    Curajos, nu ❗ De aia un slide vorbeşte de TVA-ul la 24% până 2016 , când zilnic tembelizoarele urlă că vor 9% şi câ-n prima zi vor reveni unde a fost, adică la 19 % . Omule, sincer îţi spun, n-au responsabilitatea cuvintelor !
    Într-un slide se vorbeşte de cât de mică este protecţia socială iar următorul de cât de împovorătoare sunt taxele . Păi cum vine asta: un slide de stănga, una de dreapta ….

  23. Motraux Says:

  24. SimP Says:

    „A vorbit Ponta până când era clar că se plictisise şi el de el.”
    Acest nenorocit are misia sa stropeasca cu apa focul mocnit al opozitiei.
    E un mizerabil mai mare decat basescu. Situatia Romaniei azi e exact ca un bolnav de cancer. Basescu si clica lui sunt cancerul iar Ponta e jigodia care ii fura medicamentele pacientului.
    Pana cand opozitia nu scapa de securisti ca ponta, nu vor face absolut nimic. Decat ponta prim ministru, mai bine boc. O spun cu mare amaraciune. Macar boc s-a catarat numai cu limba. Ponta e mai rau, s-a catarat cu limba si cu „sula”! Infect!

  25. Ovidiu Says:

    Vezi poze inedite – Regele Mihai, pentru o revista rusa: Hitler m-a detestat mereu. Antonescu nu m-a respectat si m-a ignorat – “a luat masa cu Hitler, a baut ceai cu Mussolini, a devenit cavaler al ordinului sovietic al Victoriei si i-a tinut, aproape singur, piept lui Stalin”.

  26. iulia Says:

    Nici n-au inceput oamenii astia sa se adune si sa discute intre ei si a si inceput forfoteala. Unii n-au inteles nimic din program.Mie mi-a placut madam Voss seara asta dar mai ales bok seara trecuta cand se compara cu Tariceanu. In rest sa mai vedem..

  27. Mâţa Says:

    @iulia. 😆

    @SimP. E un picuţ cam tânăr ca să fie securist, nu crezi? 🙄

  28. Orange Says:

    Nu-s fan Ponta, dar, fratilor, e mult prea tanar sa-l acuzati ca e securist sau ceva de genul. Sa inteleg ca v-a inoculat atat de bine ideea asta, tatuca Base? Adica Ponta era un mucea in ’89, si Base il numea procuror comunist, faceti si voi la fel?
    Cat despre elitismul liberal, mentionat mai sus… lasati-o, fratilor, suntem aceiasi enclavisti toti romanii, doar ca unii sunt mai figuranti, altii mai putin. Aveti impresia ca oamenii de stanga sunt mai din popor, mai inculti, mai putin pregatiti? aveti impresia ca intelectualii se gasesc doar in partea dreapta a esicherului politic? Treziti-va din fantasmele astea, si priviti-va drept ceea ce sunteti, asta trebuie sa facem toti, sa nu ne mai incaltam cu scenarii non-aplicabile croiului romanesc. Vad ca Base sadese idei, si astea prind. Si voi priviti PSD-ul ca pe o solutie imorala, asa cum a numit Base, PC-ul. Nu stiu daca realizati cat de mult a patruns omul asta in subconstientul colectiv, cat de mult l-ati lasat sa va modeleze oglinda prin care vedeti lumea.

  29. iulia Says:

    @Mato,
    Baga si tu un comentariu pe chestia asta. Mie nici nu-mi plac mitele ci catelele. Am trei in curte..daca ies cateva minute sa arunc gunoiul lesina de emotie. Mitele..deh..mai smechere…sa apuce ceva. Doar soareci, mai ales portocalii vaneaza!

  30. go Says:

    proasto vezi ca e viziune. programul se da prin iulie. de aia nu se intampla nimic. pt ca sunteti toti imbecili

  31. SimP Says:

    @Mâţa
    Aici gresim! Credem ca daca s-au nascut in jurul lui 89 is curati ca lacrima. Le dam credit jagardelor care au securitatea in gene, cum zice proverbul: „Ce naste din securitate, securitate mananca”.
    Jagarda de Ponta nu numai ca mananca „securitate” breakfast, lunch si dinner dar o si RESPIRA! Cati politicieni acuzati de colaborare cu secu veche/noua se pot mandri ca au fost nasiti de SRI si SIE?
    Ponta o poate face cu mandrie la adapostul incredulitatii noastre ca daca e nascut in „capitalismul cu fata umana” trebe ca-i curat ca lacrima.
    Nu-i!

  32. SimP Says:

    @Orange
    Ce diferenta vezi tu intre securitatea veche si cea noua?

  33. Roxana Iordache Says:

    @Orange. Hai sictir!

  34. ciuhuhu Says:

    Roxanico esti mult prea optimizda (zda de la piz..a!) privitor la PNL-eul nostru si la Basescul Satanei!

  35. ciuhuhu Says:

    Basescu-i infinit mai puternic de cit i-l crezi tu chizdo draga!

  36. PLANO10 Says:

    @bazel09
    Am sa-i intreb cum au reusit sa reduca acele cheltuieli bugetare dupa primii 4 ani de guvernare. 🙂
    Precis imi vor raspunde ca prin investitii si crestere economica.

  37. Argusdre Says:

    „ciuhuhu spune:
    sâmbătă 28 mai 2011 la 12:04:51 am

    Basescu-i infinit mai puternic de cit i-l crezi tu chizdo draga!”
    Ba, probabil ca esti unul dintre paranoicii adunati de pe drumuri in jurul unui vatamat psihic…Te inseli.Ala nu-i puternic ci un fricos care s-a suit pe clopotul ce-i poarta numele in bisericuta de la Treicoceni, in momentul in care melitia arunca cu sepcile…L-ai mai vazut in mijlocul „rromanlor” ? Nu ! Pai vezi cat de puternic este fara SPP ? Zero !
    in rest, nu-i nevoie sa-l pupi in cur chiar aici, in vazul nostru, deoarece cred ca va jenati amandoi : el din cauza curului scheletic, iar tu din cauza ca nu-l pupi mai des.

  38. micutzul Says:

    @ ciuhuhu
    Bai tigaie, peste tot am avut limita in limbaj. Dar cu astia ca voi nu se mai poate. Toti pupindosistii au primit ordin sa jigareasca blogurile anti portocalii si acum folosesc cuvinti injurioase si indecente la adresa celor care discuta normal. Corect si cinstit ar fi sa evoluezi si tu . Si acum las limbajul decent deoparte si trec la mizerii.
    Necuratule la gura ce esti, matelot portocaliu.

  39. Mâţa Says:

    @ciuhuhu. Până şi pe-ăsta l-aţi clonat? Rău aţi ajuns. 🙂

  40. Huhu Says:

    Argusdrek si micutul, io-s antiportocalii, dar sint realist Basescu e cel mai puternic din Romania, din pacate, a acaparat SRI, politie, SPP. armata, justitie CSAT…!
    M-AM EXPRIMAT IN GLUMA cu cuvintele alea porno, mesajul e foarte serios, Basescu-i cel mai puternic din Romania, din pacate!

  41. Eugen Says:

    Hai sa fim seriosi, acest program al USL e pentru prosti si naivi! Praf in ochi! Toti analistii sunt de acord ca pentru aplicarea masurilor populiste din acest program sunt necesare 5-6 miliarde de euro iar Ponta si Antonescu nu spun nici o vorbulita despre sursele acestor miliarde.
    De fapt, noi stim cu totii care este adevaratul program al USL:
    1. Desfiintarea DNA (conform declaratiilor lui Antonescu) si pedepsirea procurorilor care si-au permis sa instrumenteze cazuri de coruptie ale membrilor PSD (conform declaratiilor lui Ponta).
    2. Intarirea conlucrarii cu magistratii numiti de PSD in mandatul lui Adrian Nastase in cadrul CSM si Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru inchiderea dosarelor lui Adrian Nastase, Miron Mitrea, Sorin Ovidiu Vantu, Dinu Patriciu sau Dan Voiculescu. Eliberarea din arest a lui Nicolae Popa, Mihai Necolaiciuc si a lui Catalin Voicu, cel din urma fiind delegat sa continue institutionalizarea mafiei la nivelui intregii justitii din Romania.
    3. Epurarea celor 6-7000 de conducatori de institutii bugetare (conform programului USL) pentru a fi inlocuiti cu clientela PSD, PNL si PC.
    4. Deblocarea angajarilor in sistemul bugetar (conform programului USL) si umflarea acestuia pentru mai buna sifonare a banului public.
    4. Intretinerea prin programe de asistenta de la buget a celor ce nu vor sa munceasca in scopuri electorale.
    5. Continuarea politicii de pauperizare a populatiei pentru a putea fi manipulata si mituita in perioada alegerilor, politica introdusa de domnul Iliescu si perfectionata de domnul Nastase.
    6. Numai firmele nou create vor fi primite la licitatii (programul USL) astfel incat noile firme la care sunt actionari doar membrii PSD vor scapa de eventualele prresiuni din mass-media.
    7. Mass-media va fi orientata catre tacerea si linistea din timpul mandatului lui Adrian Nastase pentru a se putea fura in liniste.
    8. Mafia instituita de Ion Iliescu dupa Revolutie prin nomenclaturisti, securisti si fostii comunisti va cuprinde toate sferele social-economice, aceasta caracatita condamnand Romania la un nivel de coruptie comparabil cu Rusia.
    9. Aducerea in prim-planul imaginii publice a unor vechi baroni locali si inculpati de genul Mazare, Oprisan, Fenechiu sau Rusanu care stau acum ascunsi in spatele reflectoarelor Realitatii TV si Antenelor care vor fi numai lapte si miere fata de guvernarea USL.
    10. Intoarcerea Romaniei cu 20 de ani inapoi din toate punctele de vedere, la momentul preluarii puterii de catre Ion Iliescu si camarila lui comunisto-securista.
    Practic, asta este programul USL, pe care Ponta si Antonescu vi-l ascund, dragi prieteni. Daca acestia vor ajunge la putere, DOAMNE FERESTE, vom avea doar doua optiuni:
    1. Sa iesim in strada si sa terminam cu PSD odata pentru totdeauna (scenariu mai mult decat posibil)
    2. Sa plecam din tara si sa lasam USL sa mafionalizeze toata tara, sa fim huliti sau dati afara din Uniunea Europeana (scenariu de lasi).
    Voi alegeti!

  42. iulia Says:

    @Eugen,
    Ai iesit in strada candva in viata ta?

  43. Huhu Says:

    Alarmaaa Roxanaaaaa, citeste comentariul lui Sinp, e un avertisment privind sanatatea in pericol a lui C. Antonescu, e la articolul privind burta cam mare a lui Crin!

Lasă un comentariu