PSD A PIERDUT DOI OAMENI CARE ŞTIAU FOARTE MULTE

Radu Timofte Adev    Musetescu Bursa   ALRO

PSD a pierdut, în două zile, duminică şi luni, doi oameni care ştiau foarte multe. Ovidiu Muşetescu şi Radu Timofte. Amândoi de cancer.

La începutul anilor ‘90, tot de cancer galopant a murit şi generalul Guşe. Altul care ştia foarte multe.

Radu Timofte şi-a dat demisia din funcţia de director al SRI după plecarea lui Omar Hayssam. În plus, era acuzat penal în legătură cu o casă, problemă mult mai puţin gravă decât cea din Mihăileanu, dar un posibil precedent grav pentru preşedintele Băsescu. 

A scris Victor Ciutacu o vorbă mare: Băsescu a avizat începerea urmăririi penale ştiind că Ovidiu Muşetescu moare, şi odată cu el se îngroapă şi dosarul privatizării ALRO.

Dumnezeu să-i ierte, vorba lui Adrian Năstase, pentru greşeli şi excese şi să-i odihnească!

20 răspunsuri to “PSD A PIERDUT DOI OAMENI CARE ŞTIAU FOARTE MULTE”

  1. Gorunul Alb Says:

    probabil ca este o coincidenta ca au murit ambii de cancer:)

  2. gelu Says:

    Nu este nici o coincidenta, cei doi au fost eliminati la ordin de Basica stiau faptele mirsave comise de acesta de cind a devenit presedinte si au fost eliminati de catre securistii ce se ocupau cu acelasi lucruri murdare inainte de Dec. 89 si care continua sa faca acelasi lucru din posturile detinute in SRI. E curios cum niste demnitari care au dus o viata indestulatoare si s-au hranit foarte bine in viata lor mor de boli cauzate de o slaba nutritie si folosirea in exces a rintasului, o combinatie mortala pentru anus: ceapa, faina si grasime de porc sau ulei prajite bine.

  3. PSD A PIERDUT DOI OAMENI CARE ŞTIAU FOARTE MULTE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 21 October 2009 – Blog « Locuinţele ANL s-ar putea ieftini: 20.000 euro o garsonieră în Bucureşti […]

  4. claudiu Says:

    Despre morti… cica… numai de bine. Totusi, nu pot sa nu-mi amintesc cum il chema pe directoru’ de la IMGB „face ordine”, in iunie 1990. Era „pretenu” lu’ Ciutacu, Iar cel care i-a ordonat miscarea (Roxana si Gelu aveti dreptate) a fost Basescu. La fel, cand Milica Constantinescu, in aprilie 2000, a amenintat cu declasificarea arhivelor Dunarea – DIE, senatorul PDSR Radu Timofte a incitat public ofiterii serviciilor secrete la rebeliune. Roxana Iordache a si scris revoltata, in Romania libera, despre acel cripto…
    UPDATE: Patria e in pericol. Coalitia Grivco nu s-a mobilizat si n-are cvorum. Roxana, pleaseeeeeeeeeeee, fa un apel sa se duca tradatorii in parlament.

  5. claudiu Says:

    UPDATE 2: Uraaaaaaaaa, declaratia a fost adoptata, la renumarare. Totusi, incep sa apara defectiuni in Coalitia Grivco. Si nu e bine… nu e deloc bine.

  6. Plano Says:

    Mai, fiii ploii, ati prins din zborul aerelor Base zicerea cu coalitia de la Grivco… de parca ar conta ca o majoritate parlamentara transparenta se initiaza la Grivco, un sediu se firma, sau la restaurantul Golden Blitz… printre halbele de bere.
    Pe cine credeti ca pacaliti voi, insinuand ca PNL si UDMR ar fi remorcate de Voiculescu.
    Ceva mai original nu gasiti?

  7. cineva Says:

    Poate, totusi, nu le-au tinut numai pentru ei lucrurile ce le stiau! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

  8. cristian Says:

    oare Radu mai traieste ? 🙂

  9. gelu Says:

    claudiu securistule ai dreptate citeste aici: Dupa ce demucratii purtocalii au pus tara la cale acasa la Silvian Ionescu securistul sef al securistului Basescu la Anvers, ha, ha, ha!!!

    „Reporter: Ati spus si in aceasta emisiune, domnule presedinte, ca nu puteati accepta coalitia Grivco si pentru ca a fost in capul mesei un turnator la Securitate, Felix. Deci, asta-i reprosul mare, inteleg, sau unul din ele.
    Traian Basescu: Nuuu… Nu numai. I-am dat definitia publica lui Voiculescu. Dar el este expresia vechiului sistem alaturi de Ion Iliescu, alaturi de Adrian Nastase, alaturi de Viorel Hrebenciuc, si alaturi de tanarul si vajnicul Marian Vanghelie. Pentru ca si cei mai tineri s-au molipsit de la cei batrani.

    Rep: Dar daca vi s-ar spune asa: ministrii PD-L au discutat, la Silvian Ionescu acasa, fost ofiter de securitate, nu turnator la securitate, fost ofiter de securitate cu afaceri discutabile la randul sau. Am avut informatii la HotNews.ro ca astfel de intalniri au avut loc, le-am si publicat, n-a negat nimeni. Ce veti spune?
    T.B: Si eu am primit aceasta informatie si nu am fost fericit deloc. Nu am fost deloc fericit.

    Rep: Si le-ati spus asta? Pentru… (arata tot comentariul) „Reporter: Ati spus si in aceasta emisiune, domnule presedinte, ca nu puteati accepta coalitia Grivco si pentru ca a fost in capul mesei un turnator la Securitate, Felix. Deci, asta-i reprosul mare, inteleg, sau unul din ele.
    Traian Basescu: Nuuu… Nu numai. I-am dat definitia publica lui Voiculescu. Dar el este expresia vechiului sistem alaturi de Ion Iliescu, alaturi de Adrian Nastase, alaturi de Viorel Hrebenciuc, si alaturi de tanarul si vajnicul Marian Vanghelie. Pentru ca si cei mai tineri s-au molipsit de la cei batrani.

    Rep: Dar daca vi s-ar spune asa: ministrii PD-L au discutat, la Silvian Ionescu acasa, fost ofiter de securitate, nu turnator la securitate, fost ofiter de securitate cu afaceri discutabile la randul sau. Am avut informatii la HotNews.ro ca astfel de intalniri au avut loc, le-am si publicat, n-a negat nimeni. Ce veti spune?
    T.B: Si eu am primit aceasta informatie si nu am fost fericit deloc. Nu am fost deloc fericit.

    Rep: Si le-ati spus asta? Pentru ca, iata, locul, la Silvian Ionescu…
    T.B: Ca sa limpezim lucrurile. Sigur ca le-am spus. Am multumit insa lui Dumnezeu ca n-au luat decizii politice acolo. Mai ales ca nu a fost presedintele partidului, n-au fost oameni importanti din PD-L acolo. Bine ca n-a fost folosit ca loc de luat decizii.

    Rep: Dar public nu-i avertizati asa cum ii avertizati pe ceilalti, care se intalnesc la turnatorul Felix.
    T.B: Pentru ca n-a avut efect politic intalnirea lor.

    Rep: Asupra guvernarii?
    T.B: Sigur ca da, daca ar fi avut efect, va asigur ca n-as fi ezitat sa ma manifest.”

  10. sandman Says:

    Nu stiu de ce, dar si eu m-am gindit la asta. Prea mor unii repede si la timp. Poate ca sufar de Teoria Conspiratiei, dar faptele sint graitoare. Eu cred ca sint executii. Intrebarea e, cine urmeaaza?

  11. Ghita Bizonu' Says:

    Timofte ajunsese mai degrab basescian … Fiindca altfel nu era pastrat .
    A nu se uita modul de recrutare basesc : te scuipa, teinjura si daca cedezi te primeste intrre ai „sai”. Pana cand te poa uza si apoi lepada. De ex Puzdrea …
    Si daca lasi pe unu ca Timosfte in post .. se obsinuietse omu cu ideea ca ramen in post si se va feri sa te sucare .. insa ia „lui” vor incepe sa il suspecteze de „tradare”. Si asa in fro 6 luni este omu tau leagt de maini si de picere numa bun de taiere …

  12. Ghita Bizonu' Says:

    in afara subiectului. Delir matrozac : Basescu: „Partidele confunda locul unde se oficializeaza coalitiile. Invit PSD si PNL la tribunal. Altfel, aliantele parlamentare se sparg”.
    Chivas bei , mergand pe urmele constitutionalistului sau favorit , dobiBocu absolvent al scolii de constitutionalism Tarul Nicolae Sangerosu , noveaza in materie de drept .. Partidele sa oficializeze relatia lor la tribunal ! Si uita 2 mici amanunte :
    1) Ca ADA avea acte la tribonel insa prin stradania lui a fost facuta tandari
    2) ca daca este vorba de oficializare ar trebui sa o duca pe EBA la altar. Macar ptr satisfacerea moralei crestine, famiglia bassolineasca fiind zice-se crestin democrata …

  13. gelu Says:

    Anusul-comtra naturii, coalitia PSD+PD-L nu a fost inregistrata la tribunal asa ca, basica maninca ca..ca..o.

  14. mariusmioc Says:

    Declaraţie Valentin Gabrielescu, secretar general al PNŢCD, în ziarul „Timişoara” din 5 aprilie 1994: „Nu este nici o îndoială în faptul că generalul Guşă a murit normal. Era bolnav de multă vreme de cancer, aşa că orice variantă în legătură cu dispariţia suspectă a generalului nu-şi are rostul”.
    Dar tu, Roxana, eşti liberă să consideri că fostul deţinut politic şi secretar general al PNŢCD Valentin Gabrielescu este un mincinos ordinar sau că ziarul „Timişoara”, editat de societatea „Timişoara” (aceeaşi care a creat proclamaţia de la Timişoara) este un ziar mincinos.
    Du-te şi pupă-l pe primarul PDL din Tîrgu Mureş, care vrea să ridice statuie pentru criminalul Ştefan Guşă. Spune-i să ridice şi o statuie pentru Stănculescu, după ce va fi reabilitat cu uşile închise la ÎCCJ.

  15. Plano Says:

    Azi avem confirmarea ca timp de cinci ani am avut un presedinte inconstient. Inconstienta a recunoscut-o chiar Base la BEC.

    Dragii mei concetateni
    V-am condus inconstient.
    In cinci ani la Cotroceni
    Sper sa nu ajung dement. 🙄

  16. Marius Mina Says:

    ALRO e Stolojan, Udrea si rusii , colaboratori de talia lui Bogdan Chireac si mult altii

  17. Marius Mina Says:

    Iar Timofte a demisionat cand i-a fugit Hayssam lui Blaga ptintre degete.
    Daca se va putea proba ca a iesit pe la Constanta ajutat de o firma de shipping foarte draga lui Basescu, vom avea un judecat pentru „INALTA TRADARE”.

  18. Ghita Bizonu' Says:

    Marius
    in Cp nu exista inalta tradare . Ci doar tradare . O scapare inadmisibila a constitutionalistilor imbatati de vorbe

  19. Plano Says:

    @Ghita
    In noul Cod Penal, asumat prin neraspunderea lu`Boc… aplicabil la Sfantu Asteapta, Ponta a introdus si inalta tradare ca infractiune.
    Zice ca fapta de tradare a tarii comisa de presedinte se cheama INALTA TRADARE

  20. sandman Says:

    @Ghita Bizonu’
    Puzdrea isi merita soarta. Asa o sa pateasca toti traseistii politici.

Lasă un comentariu