TELEVIZIUNILE MINT GROSOLAN CU PRIVIRE LA PNŢCD

 

Televiziunea Antena 3 prezintă Congresul PNŢCD într-un mod nu doar deformat, ci mincinos de-a binelea, degradant pentru o televiziune.

Cu toate că li s-a solicitat în mod repetat să rectifice afirmaţia stupidă că noua conducere a PNŢCD ar fi „adeptă a apropierii de PD-L” şi „s-ar opune alianţei cu PNL”, nu numai că mâncătorii necomestibil cu pricina de la Antena 3 nu au făcut rectificarea, ci au îngroşat, cu nesimţire, minciuna, până la afirmaţia că PNŢCD condus de Radu Sârbu ar fi „adversar al alianţei cu PNL”.

Minciună grosieră. Se comite aceeaşi manipulare şi prin televiziunea lui SOV, şi prin a lui Adrian Sârbu, PROTV-ul atât de dator vândut.

Ca să se împiedice singura alianţă autentică a dreptei din România, cea între PNL şi PNŢCD.

Ca dovadă şi faptul că televiziunile nu difuzează declaraţiile surorilor Coposu, care demontează minciunile incalificabile, arătând că, dimpotrivă, alianţa PNŢCD cu PNL este de dorit: şi exact în aceleaşi condiţii în care PNŢCD a ajutat PNL să revină în Parlament, nu în modul degradant – sau la mişto – al candidaturii în numele PNL. Adică, o minţire a alegătorilor, o înşelătorie tembelă pe care numai un obsedat de putere şi avere ca penibilul Miluţ o putea propune. Şi nici n-a priceput că liberalii şi-au bătut joc de el.

Oricum, Călin Tăriceanu aşteaptă validarea în Justiţie a rezultatelor Congresului PNŢCD de ieri, pentru a putea decide în consecinţă.

57 răspunsuri to “TELEVIZIUNILE MINT GROSOLAN CU PRIVIRE LA PNŢCD”

  1. balaceank Says:

    PNTCD a castigat prima batalie dintr-un razboi ce va dura si se va disputa in tribunale si pentru asta tin sa felicit pe cei ce au crezut si au reusit…normal,ca atunci cand vine vorba de desfacerea sampaniei,apar intoxicari de genul…e ridicol si inutil,cred ca nici vecini mei care se uita pe TVR si care nu realizeaza probabil ca PNTCD mai exista,realizeaza ca ar fi imposibila o asemenea GLUMAAA…

  2. Paul Says:

    SPer ca PNTCD-ul sa isi revina… dar am destule retineri! 😦

  3. octavpelin Says:

    PNT-CD,este un partid istoric care trebuie sa se lupte ca si in 1990,cu diversiunile si intoxicarile din mass media audio-vizuala si o parte a presei scrise,aservita Cotrocenilor si PD-L ,care impreuna cu trustul Realitatea ,ataca acest partid si pe cei care au fost alesi in mod statutar,doar sa induca in eroare opinia publica asa cum au facut-o de 18 ani,iar Antena 3 preia in viteza fara sa gandeasca de 2 ori stirile de la Realitatea TV,pentru rating si pentru ca Partidul Conservator nu face parte din PPE,dar acum s-a starnit roiul de albine salbatice din PD-L,care isi vad amentintata pozitia in PPE,deoarece sunt un partid de stanga,si nu de dreapta,asa case intelege de la sine ca PNT-CD,va avea multi dusmani,deoarece neocomunismul este in floare in Romania,cand ma gandesc ca in afara celor 2 partide istorice PNT,infiintat in 1986,si PNL a carui activitate politica a fost suspendata de batranul I.IC Bratianu,cand au venit comunistii la putere,celelalte partide sunt creatii ale FSN-ului si cand ma gandesc ca in 1990 erau peste 150 de partide,care mai de care de stanga decat de dreapta.Dar mai exista o ura a nostalgicilor comunisti care au dus-o bine pe timpul lui Ceuasescu ,ca acest partid PNT_CD,a fost inscris in Internationala crestin -democrata inca din 1986.Si atunci care partide au legimitate si doctrine de dreapta??,PD-L???,PC???,NU.

  4. barlogulPNTCD Says:

    Si eu ma las dracului de presa. Ca de abia am venit de la Bucuresti de la congres si am deschis la asta.

    http://www.protv.ro/stiri/politic/pntcd-s-a-rupt-in-doua-are-doi-presedinti.html

    Suparati ca Milut a facut protocol cu liberalii, numerosi taranisti in frunte cu Ion Diaconescu au schimbat conducerea. De la Brasov, insa, tabara lui Milut l-au exclus din partid pe noul presedinte ales.

    Un partid, doi presedinti. Marian Milut si Radu Sarbu, proaspat ales de Congres in fruntea PNTCD. Cele doua tabere s-au intilnit separat. Unii la Sinaia, altii la Bucuresti sa-si faca planuri de alegeri.

    Taranistii din 28 de filiale adunati la Congresul din Bucuresti ca sa aleaga o noua conducere si-au inceput dezbaterile cu rugaciunea Tatal Nostru. S-au inchinat si apoi, au facut o radiografie a partidului. La final au pus diagnosticul.

    In acelasi timp, la Brasov, tabara lui Milutz sustinuta de 24 de filiale, facea curatenie in partid. Deviza celor doua grupari – cine nu e cu noi e impotriva noastra.

    La Congresul de azi, din capitala, au venit si surorile lui Corneliu Coposu nemultumite de ideea lui Milut de a infrati taranistii cu liberalii.

    Unii vorbitori cu discursuri lungi au plictisit asistenta.

    Cand s-au mai racorit au trecut la vot. In timp ce, la Bucuresti, Radu Sarbu era ales sef al PNTCD, gruparea de la Brasov ii pregatea eliminarea din partid.

    Dupa vot, taranistii nu au mai asteptat rezultatul, ci s-au inghesuit la masa sa-si potoleasca foamea.

    Bai Protevistilor eu sunt din Brasov, presa lui peste, Sinaia e in Prahova.

    Sarbule, Voiculescule dati-i fratilor afara.

  5. Roxana Iordache Says:

    @balaceank. Dacă ţii să fii superficial, rămâi aşa.

    @Paul. Şi eu sper. Reţinerile tale sunt justificate.

    @octavpelin. E şi mai simplu, Tavi. Felix nu-i poate ierta lui Radu Sârbu că nu i-a vândut ilegal un teren pe când era preşedintele FPS.

    @BarlogulPNTCD. Deja eşti acasă?

    Tu cu cine vorbeşti să-i dea afară, cu ăia care i-au pus să scrie? Pe lovele.

  6. Marius Mina Says:

    Voiculescu a fost intodeauna un dusman declarat al lui RADU SARBU pentru refuzul acestuia de a-i satisface poftele pe cand detinea functia de sef al FPS. Nu degeaba trasnau si fulgerau Ciutacu si deontologul repatriat din Virgina , CT Popescu.Spune tu Roxana care au fost secretele atacurilor de presa de la vremea respectiva impotriva lui RADU SARBU din partea mass mediei dedicate trup si suflet clanurilor securistice implicate adanc in procesul de talharie nationala.

  7. Marius Mina Says:

    Ce a omis mass media sa relateze azi :
    Astazi, 24 august, vicepresedintele Aliantei Civice – Sorin
    Iliesiu,si presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989- Doru Maries, invitati la Congresul extraordinar al PNTCD(care a avut loc in Sala mare a Radiodiofuziunii Romane), au prezentat PACTUL PENTRU DECOMUNIZAREA ROMANIEI celor peste 400 de delegati la congres.
    Prevederile pactului au fost adoptate si votate cu aplauze entuziaste de sutele de delegati prezenti la congres, PNTCD fiind primul partid care semneaza pactul, chiar in ziua lansarii acestuia.
    Noua conducere a PNTCD, aleasa la acest congres, din care fac parte politicieni precum Radu Sarbu, Gheorghe Ciuhandu,Ion Diaconescu, Ion Caramitru, Dorel Nasui si Alexandru Herlea, a confirmat adoptarea pactului de catre noul PNTCD.
    Mentionam ca PACTUL PENTRU DECOMUNIZAREA ROMANIEI dintre reprezentantii societatii civile si partidele care participa la alegerile parlamentare, cere ca viitorul Parlament sa adopte in regim de urgenta cele 17 legi necesare decomunizarii Romaniei. Totodata, pactul solicita Presedintelui României si viitorului Parlament sa condamne Pactul dintre Stalin si Hitler (semnat la Moscova la 23 August 1939) ca ilegitim şi criminal, precum si consecintele lui, ca ilegitime si criminale. Pactul cere acestor foruri să actioneze pentru
    > reunificarea
    > legitima a teritoriilor românesti, în acelasi spirit
    > cu reunificarea Germaniei din 1990.
    Pactula fost initiat de Sorin Iliesiu – autorul apelurilor pentru condamnarea comunismuluiprecum si de 15 organizatii
    neguvernamentale civice sau sindicale.

  8. octavpelin Says:

    @Roxana,Rox,ai dreptate,dar sa vezi in zilele urmatoare ce claca o sa fie la Realitatea-Propaganda TV,care sunt sustinatori declarati al FSN,numit PD(FSN),cf.inregistrarii ca partid politic la TMB in 1992,dar sa-l vad pe Emil Hurezeanu si pe Iosca Boda luand apararea lui Mona Musca,fosta PAC,nici de cum liberala,dar datorita imprjurarilor si dorintei sale pentru arivism si trai bun in care s-a complacut inainte de 1989,cand de buna voie si nesilita de nimeni a colaborat cu securitatera sa urce penrtru foloase materiale si cariera,mi-am dat seama ca si Hurezeanu are ceva de ascuns si inca ce..cat despre Boda ,ne putem afuce aminte de FSN,de Afacerea Costea cu APR,de Stefan Gheorghiu,etc,mi-am dat seama ca Romania devine izolata pe plan extern datorita unor stfel de indivizi care promoveaza sociliasmul cu fata umana si contiuna sa creada in teoria „Omului Nou”,sustinand un produs al omului nou care este actualul ,ultim presedinte comunist Traian Basescu.

  9. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Nu te lua de Ciutacu!

    Referitor la Sorinel Ilieşiu, adoptarea Pactului e binevenită, dar tu le dai o minge la fileu celor care susţin că Radu vinde partidul, PD-L-ului. :mrgreen:

    Eu decât pacte de-astea mai bine aş face nişte programe economice atât de aplicate încât să le scoată românilor comunismul din sistem. În rest, frecţii de imagine, băieţi buni, amici ai lui Băse. :mrgreen: Şi ai mei! Dar mai vechi amici cu mine, decât cu Băse. Doar că eu acum nu sunt preşedintele ţării. :mrgreen:

    @octavpelin. Mă tem că toate astea nu afectează în nici un fel procesul electoral.

  10. Marius Mina Says:

    @Roxana , de cine m-am luat??? Am relatat un adevar..sau ai uitat cat l-au bagat in shantzuri pe Sarbu la comanda? Ciutacu era junior si respecta politica editoriala la vremea respectiva, jarteaua de CTP care si-a lasat nevasta si copii prin Washington DC unde nu s-a adaptat, a lovit concertat in PNTCD. Daca-ti amintesti, a fost cea mai injurata guvernare inca d ela inceputl ei.De ce? Sigur, a avut si in cine dar ura viscerala a neobolsevicilor fata de dreapta crestina trebuie odata pentru totdeauna contrata cum se cuvine.

  11. Marius Mina Says:

    @Roxana e un plus de imagine, una e sa condamne Basescu regimul comunist la misto(cum a facut-o) si alta e sa-l condamne fostii detinuti politici.Lui basea ar trebui sa i se serveasca o tarta cu m*** direct in chelie pe tema asta…Nu crezi?

  12. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Nu doar ai relatat, i-ai atribuit lui Ciutacu scrisul la comandă, ceea ce nu-i corect.

    Care, foştii deţinuţi politici?! Unde i-ai văzut? Şi dacă i-am zis Preşedintelui Boborului că nu vreau vomitiv pe blog e valabil şi pentru tine, detest expresia-asta şi nu-i prima dată când o spun.

  13. Marius Mina Says:

    @Roxana
    Nu se scria la coamanda in perioada respectiva? 😉 Nu ma convinge nici Bush….

  14. Marius Mina Says:

    @Roxana ,
    daca nu scria la comanda e si mai grav….;-)

  15. Marius Mina Says:

    Iete ce scriu si bengoasele de la Jurnalu’
    http://www.jurnalul.ro/articole/132160/congres-extraordinar:-pntcd-se-rupe-din-cauza-pnl

  16. Marius Mina Says:

    La Congresul din 2007 au facut lobby tandemului Milutz-Pavelescu: expresedintele Constantinescu, premierul Tariceanu, Crin Antonescu si Ludovic Orban. Poate ca fara contributia lor nu ajungeau astia la conducerea PNTCD. Atunci, Milutz si-a luat angajamentul sa demisioneze din fruntea PNTCD daca nu va obtine 5% la Europarlamentare.
    Intre timp s-a razgandit!
    Vorbeste lumea in targ ca de fapt il intereseaza terenul pe care se afla Sediul Central al PNTCD, pe care ar vrea sa-l demoleze si sa ridice o cladier impozanta cu vreo 15 etaje.Sediile din tara de asemeni se afla pe lista lui Milut .
    Supararea lui Milutz si Pavelescu pe PDL nu are nimic doctrinar. De fapt sunt suparati ca fostul primar Videanu s-a opus constructiei, refuzand certificatul de urbanism si autorizatia de constructie. Pe care spera sa le obtina de la Oprescu, pe care l-au sprijinit in campanie!

  17. Karina Says:

    Nu inteleg nimic din ce scrie in presa. Sper sa ma lamuresc de la tine, @Roxana, si de la @Marius, zilele astea.

  18. dinu Says:

    PNT …intre a fi un SRL de „succesuri” -varianta Milut-Pavelescu- ori a renaste prin penetistii de caracter pe care inca ii mai are.
    Este o munca sisifica….

  19. Radovan Says:

    Liberalii au intrunire si discuta si situatia PNTCD. Daca PNL guverneaza cu PSD nu mi’as dori sa vad si PNTCD in situatia asta jenanta, ei au avut intodeauna pozitii mai morale decat liberalii carora doctrina nu le cere asta.

  20. Radovan Says:

    Cred ca solutia ar fi sa candideze singuri fiindca nu’i vad pe liberali asa „buni samariteni” sa faca alianta electorala. In fond se lupata pentru electoratul dreptei desi PNL a intrat impetuos si pe electoratul stangii.

  21. hendrix Says:

    Mi se pare evident ca tot taraboiul din jurul PNTCD se datoreaza ideii de coagulare a dreptei, avand ca pol central PNL. O asemenea inchegare de forte ale dreptei nu pune intr-o lumina favorabila Partidul Derahat (unii zic ca ar fi cica democrat!), care se revendica ca fiind de dreapta, dupa ce ani in sir a fost de stanga, membru al Internationalei Socialiste. Adevarul despre Partidul Derahat este ca nu are o doctrina proprie, este o adunatura de parveniti, de indivizi fara caracter, in marea lor majoritate fosti fesenisti, adica ,,oameni de bine” candva. Presa obedienta pedeleprelor are toate motivele sa prezinte de format situatia din PNTCD, incercand sa redea ca o parodie situatia actuala cu doi presedinti. Vor face tot posibilul sa nu se alieze PNL cu PNTCD, vor arunca cu noroi in toti cei ce vor dori unitatea dreptei! O dreapta divizata n-ar face decat sa favorizeze monstrul politic ba-secu si camarila sa.

  22. Daniel Says:

    @hendrix: sunt curios cum poti sa vorbesti astfel pe un blog si sa jignesti un intreg popor Stii ce inseamna bun simt? … si vad ca nu citesti prea atent ce scrie Roxana. Antena 3 si Pro TV nu sunt aservite PDL ci au alte motive pentru deformarea realitatii. Pacat ca limbajul poate sa coboare atat de jos pe alocuri mai ales ca o parere nu este mai bine argumentata daca e impregnata cu injurii…

  23. hendrix Says:

    @daniel Mey baietas, poza afisata spune multe despre tine…Adevarul doare, nu-i asa? Ia zi, esti vreo pedelepra si te-ai simtit jignit? Stai cuminte, pedelepre sunt doar trepadusii care ii canta in struna monstrului politic ba-secu, fost securist pe la Anvers candva…Tu esti un biet bizon carpatin, faci parte din boborul basescian, esti ,,un om de bine”, daca intelegi ce vreau sa spun. Daca nu intelegi ce inseamna ,,un om de bine” mai intreaba si tu in stanga, in dreapta…poate te edifici. Nu te mai inflama asa usor, o sa-ti creasca tensiunea!

  24. J o h n s o n Says:

    Cred ca e prea tarziu pentru o alianta preelectorala PNL – PNTCD.
    Ar insemna sa adopte o sigla si-un nume al aliantei…Cine-si schimba numele si insemnele electorale la 3 luni inainte de alegeri ? Doar niste sinucigasi mai ales in conditiile unui uninominal.PNTCD ar putea sa-si verifice singuri fortele,ar fi cea mai onorabila solutie.Iar taranistii tin inca foarte mult la onorabilitatea lor,de aceea s-au si hotarat sa-l alunge pe Milut,un individ usor cam interlop 😕

  25. Daniel Says:

    Draga Hendrix, eu nu te-am luat cu baietas si alte diminutive… m-am simtit jignit pentru ca monstrul de care vorbesti este in pana la urmatoarele alegeri presedintele Romaniei votat in mod democratic… mi se pare injurios sa ma caracterizezi in vreun fel mai ales ca eu ti-am explicat ce ma deranjeaza si nu am nimic cu persoana ta. Oricum, imi cer scuze Roxanei ca m-am chinuit sa am un dialog civilizat pe blogul ei. Multe succesuri!

  26. Radovan Says:

    Nici macar interlop ci securist sadea(inca in activitate). Liberalii au procedat corect asteptand clarificarea situatiei din PNTCD. Numele unei aliante ar putea fi chiar PNL-PNTCD, nu asta e problema ci ca liberalii sa vrea alianta si nu inghitirea PNTCD.

  27. J o h n s o n Says:

    @Daniel,pai daca-mi citesti mie postarile de la incalecarea din 2004 incoace referitoare la handicapatul impostor de la Cotroceni ar insemna sa-ti tai venele in franjuri daca la „monstru” te aprinzi atat de tare… 😡 Am o curiozitate,nu te supara…Ce cauzti pe bloguri frate daca ti se pune pata atat de usor ? 🙂

  28. J o h n s o n Says:

    @ Radovan. Crezi ca e chiar atat de simplu ? La cate sectii de votare ai fost pana acum ? Iti spune taica Johnson ca vine melteanul si daca nu vede cuvantul magic si vede o virgula in plus devine suspicios,intra in panica si voteza optiunea a doua.Nu te joci cu vigilenta nativa a romanului in cabina de vot ! In acest moment romanasul stie 3 litere P,N, si L…Daca nu razbeste asa se orienteaza dupa „sageata” sculata spre dreapta…daca era si pe culori se orienta spre galben si albastru…Daca l-ai scos din teorie esti halit.Melteanul in cauza ar putea deveni unul vigilent dar si imprevizibil…:sad:

  29. Daniel Says:

    @Johnson: nu mi s-a pus pata, mi-am exprimat doar o parere… si am crezut ca pot sa am un dialog civilizat. m-am inselat si gata. si nu stiam daca esti pe blog trebuie sa renunti la bun simt si sa jignesti cu prima ocazie in mod gratuit.

  30. J o h n s o n Says:

    Nu neaparat dar trebuie sa te astepti la orice.Asa se calesc forumistii,iti recomand un stagiu la EvZ.Mai vorbim dupa 2-3 luni ! 😆

  31. Radovan Says:

    @Johnson Pai se poate folosi sageata, nu? Iar faptul ca e uninominal cred ca ajuta, adica voteaza in primul rand „catindatul”. Si nu’i mai supara cu limbajul liber-al pe basescioti ca au ramas marcati de cand le’a dat Base m*** in direct la tv.

  32. Presedinte al Boborului Says:

    Ei ce sa face, din lipsa de modele reale, gasiram o mama a imbecililor, ce demonic bagi sub pres gunoiul asta.. mare ixperta cocoana,

    Nu Iliescu este de vina,nici securisti, nici comunisti ci utecisti astia cu fite de anti…

    Tot Basescu este alternativa, nu de alta dar chiar nu vreau sa va mai vad toate jegurile uteciste

    vomit

  33. Presedinte al Boborului Says:

    Fa-ti fata un coc, asa se purta la bolsevici…

  34. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Nu sunt de acord cu mentalitatea asta. Ştiu, de exemplu, pe cineva care era atunci la „Adevărul”, o fată foarte mişto, deşteaptă şi de treabă, mereu m-am înţeles foarte bine cu ea şi am întrebat-o ce-are cu Radu de-l vânează, era pur şi simplu obsedată de el. Iar la conferinţele de presă aştepta să participe după Biroul PNŢCD ca să-i pună tot felul de întrebări ţinând de FPS. Şi mi-a răspuns: „Cristi Popescu mi-a spus să-l urmăresc. Şi eu îl cred pe Cristi Popescu şi cu ochii-nchişi, fac tot ce-mi cere el”. Dar Victor Ciutacu e diferit, aşa i s-a părut lui că e bine să procedeze, chiar dacă nu avea dreptate.

    @Karina. Presa minte. Dar Călin Tăriceanu ştie adevărul. Oricum, din păcate va urma o suspendare a relaţiilor între PNL şi PNŢCD, inevitabilă până la clarificarea situaţiei în Justiţie.

    @dinu. E nu doar muncă, e şi o misiune aproape imposibilă. În sensul că la PNŢCD e o boală, ar trebui o exorcizare acolo. :mrgreen:

    @Radovan. Nu ştiu de unde scoţi asta, cu guvernarea cu PSD. Cu PSD să guverneze puşcăria.

    Relaţiile trebuie judecate politic. Şi liberalii ar avea interes să ia nişte candidaţi de la ţărănişti, dacă nu, îi iau de pe stradă sau din bordelul politic, vezi Adriana Săftoiu.

    @hendrix. Punctul pe y. 🙂

    @Johnson. Protocolul naţional deja există. Trebuie făcute doar două-trei carteluri judeţene. Atât.

    @Daniel. Bun venit! Mai avem un Daniel pe forum. Sigur că poza e diferită, dar poate pui un Daniel II, ca la sportivi 🙂 @hendrix are dreptate, iar din punctul meu de vedere, ce-mi e PSD, ce-mi e PD-L, tot FSN. Diferenţa e doar de intensitate de imoralitate. Nu văd cum @hendrix jigneşte „un întreg popor”. Asta-i mentalitate a la Boc, tipic totalitară, poporul e doar cel cu PD-L, români sunt doar cei cu Băsescu, restul de 70-80 la sută, zero! :mrgreen: Poate îl contrazici pe @hendrix cu argumente în privinţa PD-L.

    @hendrix. Rişti să-ţi pierzi din credibilitate dacă adopţi limbajul la persoană pe care îl folosesc de obicei khmerii portocalii.

    @Daniel. Ironia e nemeritată. Te invit pe blogurile portocalii, să vezi că acolo nu se suportă decât între ei şi nu răspund decât în limbaj incalificabil oricui nu l-ar susţine pe Băsescu şi PD-L. De regulă, practică sistematic cenzura, iar când lasă pe altcineva de opinie diferită este numai pentr a-l înjura.

    @Radovan. Nu se pune problema unei alianţe, ci a unor carteluri judeţene. Votul nu-i pe liste.

    @Johnson. Culorile sunt tot galben-albastru, în privinţa asta e simplu. 🙂

    @Radovan. Să vezi ce le-a dat după ce-a câştigat Oprescu. :mrgreen:

    Partea comică e cum se atacă unii susţinători ai lui Băse în faţa unui limbaj mai plastic, dar pe Băse îl apără de parcă s-ar exprima într-o manieră super-politicoasă şi doar în cuvinte alese. 🙂

  35. Daniel Says:

    @Roxana: eu ma refer la limbaj, nu la criticarea presedintelui care se poate face si fara jigniri… atata tot… nu sustin PDL-ul sau vreun alt partid, iar generalizarile mi se par gresite din start… si cum nu obisnuiesc sa citesc bloguri portocalii sau rosii nu o sa incep acum… mi se pare aiurea sa citesc un articol si un sir de comentarii de lauda sau sa te trezesti cu injurii gratuite pentru ca ai alta parere…

  36. Roxana Iordache Says:

    @Daniel. Ştiu, sunt de acord cu tine. Şi eu am zis că sunt neavenite generalizările. Îţi mulţumesc pentru vizitele şi pentru comentariile pe blogul meu. N-au fost injurii, au fost interpelări mai colorate, pe care le-am descurajat. Încurajez diversitatea de opinii, şi argumentele pro şi contra. Mă tem că nici tu nu i-ai dat un argument tocmai de încredere lui @hendrix prin afirmaţia „jigneşti un întreg popor”. Eu te cred că nu-ţi plac generalizările, dar afirmaţia ta le cam întrece. 🙂

  37. proximus Says:

    Daniel, daca te-ai hotarit sa treci de la poezie la politica, ia-o mai usurel. Asta-i un blog dur, unde femeile injura mai rau ca barbatii. Uite niste bloguri decente:

    http://codexpolitic.us/
    http://bleen24.blogspot.com/
    http://doc.hotnews.ro/

  38. proximus Says:

    http://doc.hotnews.ro/

  39. proximus Says:

    http://codexpolitic.us/

  40. proximus Says:

    http://bleen24.blogspot.com/

  41. proximus Says:

    Roxana, ti-e foame? De ce imi maninci mesajele? :mrgreen:

    Daniel, blogurile de mai sus sunt pt. tine. Ia-o usurel cu politica. Se „digera” greu, mai ales dupa poezie. 🙂

  42. Bogdan Says:

    Cu riscul sa supar gazda, voi reaminti ca in urma cu ceva timp semnalam o oarece apropiere dintre Radu Sarbu si Basescu-PDL. (ref la un articol scris de Radu Sarbu). La vremea aceea nici Antena 3 , nici Realitatea nu mergeau pe aceasta idee. Tot la vremea respectiva Roxana mi’a spus ca intre Sarbu si Basescu stau divergente istorice. Foarte posibil sa fie asa. In mod cert taranistii au avut de suferit mult din partea PDului si’a lui Basescu. Insa ma intreb daca nu tocmai acum ar fi momentul ca noua conducere (Sarbu etc), formata din taranisti autentici, sa spuna clar care e pozitia lor fata de PDL si Basescu, comparativ cu PNL sau celelalte partide?

    Dintotdeauna am fost apropiat de taranisti, insa realitatea nu cred ca favorizeaza o alianta intre PNL si PNTCD. Chiar daca liberalii nu ar mai fi atat de pragmatici precum in 2000 cand i’au cam lasat pe taranisti sa poarte singuri raspunderea intregii guvernari. Realitatea este ca de 8 ani de zile PNTCD este intre 1 si 2%, indiferent de taranistii autentici sau de tip nou ce s’au perindat prin conducere. De bine, de rau, liberalii au un procent decent, macar cat sa’i tina in sah pe fesenisti. Nu zic ca solutia lui Milut de a intra in Parlament oarecum pe usa din spate (cele 30 de locuri pe listele liberalilor) ar fi fost buna, insa ce sperante are noua conducere care macar sa nu ingroape si procentele liberale?

    In mod cert nu mi’as dori ca aceasta solutie sa fie apropierea taranistilor de PDL si Basescu. Spun asta in contextul in care desi imi doresc evident cresterea PNTCD, prezenta lui Basea in fruntea tarii imi pare cu mult mai toxica decat inca 4 ani afara din Parlament pt taranisti.

  43. J o h n s o n Says:

    @ Bogdan.O apropiere intre PDL-Basescu si taranisti n-ar face decat sa ingroape definitiv partidul lui Coposu.Definitiv…SAU sa ajunga un fel de marioneta la telecomanda marinarului si asta ar fi cred cel mai urat lucru posibil pe lumea asta.Un partid ca o istorie a romanilor sa ajunga la cheremul unui securist betiv ar reprezenta cel mai urat vis al PNTCD.

  44. Presedinte al Boborului Says:

    Surse apropiate din PPE care cunosc fff bine Ro si PNT, mi-au dezvaluti azi motivele… In urma acestor dezvaluiri am inteles mai bine pozitia lui Constantinescu&co

  45. Radovan Says:

    @Roxana Sper sa ai dreptate in chestiunea guvernarii PSD-DGP dar se pare au batut palma sa ramana Tariceanu, PSD sa ia primele patru ministere(MT,MF,MIRA,MJ) iar restul 50%-50%.
    Ai idee care mai e situatia dosarelor lui Radu Sarbu?
    Ce parere ai despre Valerian Stan?
    Varianta cea mai corecta mi s’ar parea ca liberalii sa se alieze doar cu PNTCD chiar cu pretul de a ajunge in opozitie fata de o guvernare PSD-PDL.

  46. Bogdan Says:

    @J o h n s o n,

    exact de asta ma tem si eu…

  47. Roxana Iordache Says:

    @proximus. Visezi sau aberezi?!

    @Daniel. A şi început agentul oranj cu îndoctrinarea. 🙂

    @Bogdan. Şi eu ţi-am spus de pe atunci că greşeşti. Dacă eu critic PSD şi îl critic şi pe Ion Iliescu, nu înseamnă că mă apropii de PD-L şi de Traian Băsescu. Reciproca e valabilă.

    Şi mai e un micuţ amănunt. Îl cam cunosc pe Radu Sârbu. Cam de multă vreme. A albit în Bucureşti. 🙂

    Oricum, nu cred că pui corect problema şi mai mulţi de bună credinţă cad în capcana acestei erori: de a pune mai presus o persoană şi o funcţie cu prerogative relativ limitate, respectiv, Băsescu şi Preşedinţia, peste interesele guvernării şi ale partidelor reprezentative. O mare eroare. Importantă este guvernarea, importantă este evoluţia pozitivă a partidelor politice, în sensul reprezentativităţii doctrinare şi electorale.

    @Radovan. Nu-ţi dai seama că informaţiile-astea sunt toxine pentru dirijarea voturilor anti-PSD, spre PD-L? Iar cine le lansează mizează pe faptul că intoxivările sunt propagate cu mâna unor persoane de bună-credinţă, ca tine.

    Situaţia judiciară a lui Radu Sârbu este de aşa natură încât în curând îi va putea da în judecată pe cei care i-au compromis imaginea publică şi i-au afectat sănătatea cu mascarade judiciare, Ziua e aproape. Iar el e prea domn ca să dea în judecată statul român, îi va da în judecată pe procurorii care s-au pretat la execuţii politice, care se vor învăţa minte şi vor constitui un exemplu pentru toţi cei dispuşi să-i imite: mereu sunt sacrificaţi cei mici, executanţii, nu cei din spatele ordinului. S-ar putea însă ca procurorii incriminaţi să încerce să-şi salveze pielea şi să dea nume ilustre. Din Guvernul Năstase. Vezi şi stenogramele PSD în care se cerea executarea judiciară a lui Radu Sârbu.

    Despre Valerian Stan am o părere foarte bună, este un om admirabil, mai mult un lup singuratic, decât un om de echipă. Pentru că nu poate accepta compromisul. Iar politica este inclusiv arta compromisului. 🙂

    @Johnson. Vezi de treabă, că tu nu te temi de nimic. 🙂

  48. Roxana Iordache Says:

    @Presedinte al Boborului. Mergeţi de vă înecaţi cu propria vomă, pe propriu-vă blog! Şi luaţi-l şi pe domnul Ilici, să vă ţină de frunte când decedaţi.

    V-am lăsat să vă etalaţi până la capăt lipsa de bun simţ. N-am pretenţia că aveţi minima onoare de a vă respecta cuvântul, aşa că nu mă aştept să încetaţi. Doar că deja vizitatorii mei vă aplică tactica perfectă: ignore! Ceea ce voi face şi eu.

    @proximus. Ai un obraz atât de gros încât pingelele te invidiază.

  49. Mihai Ursu Says:

    Uite, sa facem un exercitiu de imaginatie, macar cei care avem in jur de 30 de ani. Cititi textul de mai jos, un citat de mai sus, si spuneti-mi de ce va aminteste… Completati punctele goale lasate de mine cu primul lucru care va vine in minte.

    „Astazi, 24 august, vicepresedintele … si…, invitati la Congresul extraordinar al …, au prezentat PACTUL PENTRU … ROMANIEI celor peste 400 de delegati la congres.
    Prevederile pactului au fost adoptate si votate cu aplauze entuziaste de sutele de delegati prezenti la congres, … fiind primul partid care semneaza pactul, chiar in ziua lansarii acestuia.
    Noua conducere … aleasa la acest congres, din care fac parte … Radu …, Gheorghe … ,Ion …, Ion …, Dorel … si Alexandru …, a confirmat adoptarea pactului de catre ….
    Mentionam ca PACTUL PENTRU … ROMANIEI … cere ca viitorul Parlament sa adopte in regim de urgenta cele 17 legi necesare … s.a.m.d.”

    Acum, ginditi-va cam in ce ziar s-ar potrivi aceste cuvinte minunate, din categoria „Mult e dulce si lemnoasa limba ce-o vorbim”.
    Era o vorba de la Sun Tzu, care zicea asa: „O arma capturata de la inamic face cit 10 ale tale.”
    Sa inteleg ca noi, in epoca moderna si civilizata, ne luptam in vorbe si argumente, nu in sabii si halebarde. Deci un cuvint lemnos capturat de la inamicul bolsevic, din Scinteia, valoreaza cit 10 cuvinte de duh, liberale, crestin-democrate sau taraniste. Daca e pe asa, nu te abtine! Da-le, tata, la tzurloaie, cu propriile arme, sa vada si ei cum e!

  50. blogideologic Says:

    Repet întrebarea pusă pe alt fir :Acest PNŢCD – Radu Sârbu are un grup de reflecţie şi o platformă de comunicare a întrebărilor şi răspunsurilor ?

  51. Presedinte al Boborului Says:

    @blogideologic

    domnule, asa ceva nu se cunoaste in România, suces au doar ceei care tipa strident lozinci, care ataca bolseviceste. Ce crezi d-ta ca odata cu urcarea lui Sârbu s-a schimbat ceva din mecanism? Nimic dle! Gasca (sutinatori), lui Sârbu vor duce o lupta acerba impotriva a tot ce nu au fost si sunt din grupul lor, teama a fi marginalizati (concurenta), iar daca Sârbu va incerca sa uneasca toate gruparile intern, sa propulseze doar competenti si pe ceei care nu sunt compromisi, gruparile se vor ataca reciproc, finalulu fiind deja previzibil, Sârbu va sfârsi demonizat de toate taberele inclusiv sutinatori lui.

    Ar trebui intrebati daca stiu ce inseamna un grup de reflectie, cum se organizeaza, ma tem ca cunosc doar definitia in rest… dai si dai cu lupta de clasa . ..

    Apropo,

    nu stiu cine va cerut dvs din PNT sa faceti donatie in Ianuarie 1990. Nu cred ca un taranist autentic,pe cale de disparutie, ci pseduotaranisti care si azi duc de râpa partidul, citeste, continua opera de distrugere inceputa de parinti lor dp 1945…

  52. Roxana Iordache Says:

    @Mihai Ursu. Ce doreşti tu, de fapt?! 🙂

    @blogideologic. Repet răspunsul la întrebarea pe care aţi pus-o şi la postarea anterioară:

    Sper că are un grup de acţiune! 🙂 Sigur că are, dar site-ul PNŢCD este controlat sau confiscat încă de oamenii lui Miluţ. Aşa încât, până la recuperarea site-ului, probabil că vor folosi pentru comunicare blogul personal al lui Radu Sârbu:

    http://radusarbu.blogspot.com/

  53. barlogulPNTCD Says:

    @ blogideologic

    Exista in interiorul PNTCD o platforma de comunicare exclusiva a membrilor PNTCD inscrisi fiind aproximativ 700 de insi cu identitati controlate.

    Putem sa-i spunem asa daca vreti un mega blog colectiv. Oricand ii puteti trimite intrebari si va asigur ca ma voi ocupa personal sa va raspunda

    @ Roxana Iordache

    Dat fiind ca si eu sunt unul din adminii siteului oficial PNTCD, mi-am luat curajul si am postat pe barba mea motiunea lui Radu ce mai e inca acolo, iar duminica noaptea am si postat pe prima pagina stirea AGERPRES cum ca Radu este noul presedinte al PNTCD, ce mi-a fost stearsa aseara dupa vreo 2 ore de certuri.

    Stai linistita adminul cel mare al siteului e un bun prieten de-al lui Radu, dar deocamdata vede altfel lucrurile in partid. Cel putin pana la clarificarea juridica.

    Cele bune.

  54. blogideologic Says:

    „Exista in interiorul PNTCD o platforma de comunicare exclusiva a membrilor PNTCD inscrisi fiind aproximativ 700 de insi cu identitati controlate. Putem sa-i spunem asa daca vreti un mega blog colectiv. Oricand ii puteti trimite intrebari si va asigur ca ma voi ocupa personal sa va raspunda.”
    Domnule, eu vroiam să aflu:
    (i)dacă PNŢCD are un grup de reflecţie;
    (ii)ce întrebări se pun în acel grup de reflecţie;
    (iii)care sunt răspunsurile propuse (fără intenţia de a le critica).
    Cu sinceritate,

  55. Presedinte al Boborului Says:

    “Exista in interiorul PNTCD o platforma de comunicare exclusiva a membrilor PNTCD inscrisi fiind aproximativ 700 de insi cu identitati controlate. Putem sa-i spunem asa daca vreti un mega blog colectiv. Oricand ii puteti trimite intrebari si va asigur ca ma voi ocupa personal sa va raspunda.”
    –––––––

    Asa este, din care activi sunt cca 30 indivizi si acestia se cearta, este varianta ureistilor, aceei tineri prosti ca noaptea, ex, Dudau, Munteanu, ingâmfati bagati de Ciuhandu in partid. Astia l-au sutinut pe Milut , acum cica pe Sârbu. Pentru cine cunoaste istoria si dna Roxana o cunoaste foarte bine, odata cu invazia acestor barbari ureisti, a parasit partidul si ultima garnitura de taranisti veritabili, partidul se afla la cca 4% ca sa ajunga sub 1%, gratie faimosilor 700

    Daca doriti va pun la dispozitie intrebarile si raspunsurile lor, a elitelor taraniste, faimosilor 700.

    Cât despre reflectie, eu v-am spus, astia habar nu au ce este aia…

  56. Roxana Iordache Says:

    @barlogulPNTCD. Rog link pentru @blogideologic.

  57. Gheorghe Says:

    „De asemenea, Congresul Extraordinar a adoptat o rezoluţie. Aşa cum reiese din rezoluţie, PNŢCD va participa la alegeri fie prin forţe proprii, fie într-o alianţă electorală care, conform hotărârii Congresului, se poate face fie cu PNL, fie cu PD-L”

    Aceasta formulare din comunicat face sa planeze suspiciunea ca gruparea lui Milut, care a castigat cu o motiune anti PD-L, a fost inlocuita de o grupare pro PD-L. In politica ezitarile se platesc, oamenii stau in expectativa si asteapta ca apele sa se limpezeazasca, din cauza asta PNTCD nu va creste.

    Sunt de acord cu J o h n s o n o alianta cu PD-l va ingopa PNTCD-ul definitiv.

    Ciuhandu a incercat sa schimbe numele partidului, el a adus in PNTCD URR-ul, pe Milut si pe Pavelescu, l-a refuzat pe E.Constantinescu si AP-ul, el a sustinut si la congresul precedent motiunea Milut, sub conducerea lui PNTCD nu a crescut, sunt elemente care ma fac sa nu am incredere in politica si manevrele lui Ciuhandu.

    @Roxana Iordache „Eu decât pacte de-astea mai bine aş face nişte programe economice atât de aplicate încât să le scoată românilor comunismul din sistem.”
    La asata as pune si eu umarul si am ceva idei.
    http://www.romanialibera.ro/forum_new/viewtopic.php?t=16

Lasă un comentariu