RADU SÂRBU, PREŞEDINTE AL PNŢCD. MILUŢ, IMPOSTOR

Foto: Mediafax                                                   www.rfi.ro

În cadrul Congresului extraordinar al PNŢCD, susţinut la Sala Radio din Bucureşti, Radu Sârbu a fost ales preşedinte. Prim-vicepreşedinte este Doru Năsui, român-american, naţional-ţărănist din tată-n fiu şi om de afaceri de succes.

Congresul extraordinar a avut loc la solicitarea a 28 de organizaţii, deci trei sferturi din organizaţiile PNŢCD. De partea lui Radu Sârbu este tot ceea ce reprezintă spiritul autentic al partidului refondat de Corneliu Coposu, printre care preşedintele de onoare, domnul Ion Diaconescu, doamnele Flavia Bălescu şi Rodica Coposu, surorile Seniorului, Gheorghe Ciuhandu, primarul Timişoarei, Ion Caramitru, rămas ţărănist în ciuda cântecelor de sirenă.

La Sinaia, s-au întrunit, în paralel cu Congresul PNŢCD, 51 de adepţi ai lui Marian Miluţ, care n-au nici o legătură cu partidul. Iar relaţia cu PNL nu e decât o tentativă de mită pentru locuri parlamentare. Impostorii lui Miluţ au ţinut să se facă de râs, din nou, la scenă deschisă, prin decizii lovite de nulitate – cum ar fi, excluderea lui Radu Sârbu din partid şi demiterea lui Gheorghe Ciuhandu din funcţia de vicepreşedinte – ,pentru că ei, la ora actuală, sunt paraleli cu PNŢCD. Şi dacă va avea cineva curiozitatea să-i treacă în revistă pe adepţii lui Miluţ, va vedea că sunt numai venetici, adunătură de strânsură, unii chiar de pe stradă.

Miluţ a încercat să-l mituiască pe Gheorghe Ciuhandu şi să-i intimideze pe membrii şi liderii PNŢCD care s-au pronunţat pentru Congres extraordinar. Adepţii lui Miluţ au dus o politică stupidă de excludere a ţărăniştilor autentici, pentru că tot ce-l interesează pe Miluţ este să pună mâna pe sediile partidului. PNŢCD este pentru Marian Miluţ doar o afacere imobiliară.

Şi pentru ca prostia să atingă apogeul, Aurelian Pavelescu n-a găsit nimic mai convingător de făcut decât să le declare pe doamnele Coposu non gratae în PNŢCD! Le-a pus pe lista neagră, după ce le-a făcut, cu mult tupeu, o vizită acasă, pentru a le convinge să treacă de partea lui Miluţ, iar surorile Seniorului l-au refuzat politicos. Pavelescu a răspuns politeţii, cu mârlănie. Un traseist penibil. Pavelescu a fost atât de impertinent încât le-a spus surorilor Coposu că, prin participarea la Congres, „compromit numele lui Corneliu Coposu”!

Conştient că pierde, Miluţ şi-a pus firma de bodyguarzi să înconjoare sediul central al PNŢCD şi să declare presei că Jandarmeria este cea care îi apără frauda. Îl interpelez pe ministrul de Interne, Cristi David, dacă el chiar e dispus să implice statul român în această mascaradă.

Va urma o dispută în instanţă, dar Justiţia română, în mod sigur, va avea discernământul de a da câştig de cauză legalităţii şi legitimităţii.

În ce priveşte PNL, Miluţ şi gaşca impostoare care-şi arogă conducerea PNŢCD mizează pe prostirea preşedintelui Tăriceanu. Care nu se amestecă în tărâţele lui.

88 răspunsuri to “RADU SÂRBU, PREŞEDINTE AL PNŢCD. MILUŢ, IMPOSTOR”

  1. Marius Mina Says:

    Este sansa pe care PNTCD o mai are.A scapat de impostura celor doi excroci politici, Marian Milut si Aurelian Pavelescu, acum incepe greul.reorganizarea si repornirea motoarelor gripate din interior si exterior deopotriva.
    Succes lui RADU SARBU, succes PNTCD !

  2. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Succes!

  3. Liviu Says:

    Radu Sarbu nu era din aripa pro-PDL?

    Poate spun o prostie, dar parca asa citeam deunazi. Sper sa ma corecteze cei mai informati daca gresesc.

  4. Filip G Says:

    Si Pd-l e nemultumit de sforile ce se trag prin numirea lui Stolojan ca viitor priministru.Mai ales PD-isti de sforile trase in partid ,de aripa liberala cu acordul lui BOC si Basescu.Sar putea sa se revolte schimbandul pe Boc din functia de presedinte.Azi zicea ca merg singuri in alegeri ,iar daca ajung la 43% atunci copteaza UDMR-ul.Inca viseaza sa ajunga singuri la guvernare.

  5. Marius Mina Says:

    Informatia conforma careia Radu Sarbu ar trage sforile in favoarea PDL este o intoxicare de presa pusa incirculatie de „amicii” platiti de agentul nedeconspirat inca Marian P Milut.
    RADU SARBU are 2 optiuni pe care intentioneaza sa inscrie PNTCD, ori intr-o alianta pre-electorala cu PNL si in niciun caz pe listele PNL , ori singuri pe fortele proprii .Manevrele celor doi excroci Pavelescu si Milut au ca scop patrimoniul si sediile PNTCD, in niciun caz protejarea unui brand istoric .

  6. Radu Humor Says:

    N-am auzit vorbindu-se nimic de Avram Muresan si cred ca locul in care se pozitioneaza acesta este cu siguranta unul pe care ar trebui sa mearga PNTCD. Chiar as fi recunoscator sa aflu de la cineva de aici asemenea lucruri,pentru ca citeam undeva ca surorile Seniorului si Ion Diaconescu ar fi participat la Sibiu ,etc.si vreau sa stiu care-i intoxicarea adevarata(?!) ,pentru ca am cam fi datori sa participam la renasterea acestui vertical Partid. P.S. Primul lucru pe care ar trebuisa-l aiba in vedere taranistii ar fi readucerea prin orice sacrificii (si a dsului)a exceptionalului om politic de mare caracter Victor Ciorbea. P.S.” S-auzim si de bine !

  7. Roxana Iordache Says:

    @Liviu. Ţi-a răspuns Marius Mina. Cu precizarea că, după părerea mea, PNŢCD nu are decât şansa unei alianţe cu PNL. Pe cont propriu nu-l votează nici ai lor.

    @Filip G. Revoltă în PD-L? Poate la Constanţa.

    @Radu Humor. Totul la mişto. Nu?

  8. Filip G Says:

    Berceanu,Cezar Preda si altii sunt foarte nemultumiti de Liberalii democrati si de pretentiile acestora.Se discuta despre viitorul priministru care ar fi Solojan in cazul castigarii alegerilor.Si toate astea ar fi cu acordul lui Basescu.Are si Nutzy o mica contributie.Ramane de vazut cum se transeaza conflictul.

  9. Roxana Iordache Says:

    @Filip G. Dacă şi cu parcă. 🙂

  10. Romulus Cristea Says:

    Da. Pe lângă alte „scăpări” pe care le-a avut Caramitru, e bine că rămâne la PNŢCD, alături de cei care au fost azi la Sala Radio. Miluţ e o figură jalnică care se crede în capitalismul de început de secol XIX. Nu doar o afacere imobiliră cred că l-ar încânta în mod deosebit ci faptul că ar putea îmbrăca surtuc de dictator, el aşa se vede, şef peste tot. Este un fel de Ceauşescu II ajuns în postura asta din cauza celor din jur care îi cântă în strună. Mai vinovaţi sunt chibiţii lui. Nu e un caz singular la PNŢCD, au mai fost şi mai sunt şi alţii.

  11. Roxana Iordache Says:

    @Romulus Cristea. Ai dreptate. Şi eşti o scumpete, ca totdeauna.

  12. Romulus Cristea Says:

    Uitasem să-ţi spun. Apropo de apucăturile autoritare ale lui Miluţ. Omul nu are nici simţul penibilului. Am trecut săptămâna trecută pe la sediul PNŢCD. În faţa intrării, la panou, era un poster mare cu Miluţ, încadrat în negru. Omul chiar are scăpări grave…şi e în afara realităţii.

  13. Roxana Iordache Says:

    @Romulus Cristea. Adică îşi făcuse singur necrologul politic. :mrgreen:

  14. Romulus Cristea Says:

    Da, eu cred ca nici nu a realizat penibilul situaţiei. Din câte îl ştiu, cred că a dat ordin la angajaţi ( asta e relaţia lui cu ceilalţi oameni) să „îi pună o poză mare la poartă, cu chenar”. Ce rău îmi pare că nu am fotografiat, dar eram scârbit. În primul rând el trebuie să înveţe să se poarte cu cei din jur, ceea ce este cam târziu pentru vârsta lui. Are concepţia că dacă are nişte bani, chiar face ce vrea şi din păcate se găsesc unii care să se ploconească. Eu cred că orice formă de manifestare autoritară în cadrul unei organizaţii nu-şi are rostul, un comportament civilizat este cel mai recomandat, însă Miluţ nu poate face faţă, ar fi prea mult pentru el.

  15. Marius Mina Says:

    @Roxana
    @Romulus
    Milut este un personaj morganatic,este genul de om care-si taie singur mana dreapta si da vina pe vecini. Omul are grave probleme neuropsihiatrice , un ghinion pentru PNTCd dar tot raul e spre bine.Din acest moment s-a declansat opreatiunea de reactivare si resuscitare a electoratului PNTCD.
    Nu va fi usor dar nici imposibil. Vom asista saptamanile care umreaza la o expunere directa a conflictului.Milut si Palavregescu nu vor recunoaste legalitatea congresului dar vor fi umiliti in JUSTITIE>

  16. Romulus Cristea Says:

    Pentru Marius Mina,
    Tu ai spus-o. N-am vrut să-l deconspir. Însă nu e singurul, mai cunosc unul de acolo care acum 10 ani, oprea maşinile pe stradă şi striga şoferilor: „Stop, puţină decenţă! Trece un ministru!”, apoi, chema la reuniuni judeţene poliţia şi cerea să i se asigure protecţie şi deschidere de coloana cu girofar. Nu e singurul personaj cu apucături periculoase.

  17. Filip G Says:

    Surse din partid susţin că este posibil ca la sectorul 1, dat fiind faptul că este un sector controlat de PNL, să fie convins să candideze Theodor Stolojan, urmând ca acesta să renunţe la mandatul de europarlamentar.
    Radu Berceanu va candida într-un colegiu la Dolj, Cristian Boureanu va candida cel mai probabil la Argeş, iar Cezar Preda la Buzău.
    Gurile rele zic ca Radu Berceanu Si Cezar Preda nu au sanse
    Da pe Theodor Stolojan ce l-o apuca asa brusc
    http://www.cotidianul.ro/pd_l_merge_pe_strategia_locomotivei_si_la_parlamentare-51101.html

  18. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina, @Romulus Cristea. :mrgreen:

    @Filip G. 🙂

  19. Marius Mina Says:

    @Romulus Cristea, ala nu era taranist , era RADIO VASILE- un trepadus al serviciilor deconspirat de alt trepadus, Umilica Constantinescu.

  20. Marius Mina Says:

    @Romulus Cristea, ai intrebat cu ceva timp in urma daca stau sau am stat in Pajura…Da am stat .Iti amintesti prin 95-96 cand mi-ai luat un interviu despre mafia tiganeasca care teroriza business-urile cerandu-le taxa de protectie, etc ,etc?
    Eu eram cel in cauza, in razboi cu bronzatii naturali.

  21. toader Says:

    il felicit pe radu sarbu. adevarul e ca are o echipa tare si ma mir cum de milut incearca sa prosteasca lumea. mai degraba imi pare milut asta ca fiind intretinut de diverse cercuri care nu vor revenirea pntcd.

  22. Marius Mina Says:

    @Dane , stii foarte bine cine vrea sa topeasca PNTCD si din c einteres.Primul este patrimoniul(250 mil de euro)

  23. Presedinte al Boborului Says:

    Nisto, Emiliano Costica-Tzap il felicita pe piticu -atomic (Milut). Douo conduceri, caftela prin injustitie…

    Cine la bagat pe Milut in PNTCD, si unde, direct pe scaunul lui Coposu? Vad ca nimeni nu scoate o vorba. Taranisti astia (utecisti) sunt masochisti…sa le fie de cum isi aseaza,

    Discutam peste 3 luni, orce pronostic as da, tovarasei se reped la gâtul meu, mai nou au luat placa lu Ilici, legionarism, simism, a mai intrat si Petru Clej pe fir… bolsevism complectat!

    Radu Sârbu a anuntat ca incepe negocieri cu PL-D, nu pare nici o facatura pavelasco-miluta.

    Bine ca va felicitati, asta ati invatat la UTC, atât puteti sa faceti.

  24. Marius Mina Says:

    @Boboru’ Defectilor
    Ti-au marit aia solda sa te strambi la noi pe blogosfera?

    Ti-a soptit tie o pasarica cu ciocu mic de colaborarea cu PDL eaua?
    Poate cand o muri Basescu spanzurat de stalpul din fata Cotrocenilor….prin 2009 cand s-or anunta exit pollurile de la prezidentiale…

    Marsh la cotez nevaccinatule care esti 😉

  25. Marius Mina Says:

    @Roxana primisi exponatele? Dar coloana sonora cu dedicatie de la mine …iti place? 😉

  26. Presedinte al Boborului Says:

    Discutam peste 3 luni mai texane, acum sunteti ca de obiecei in orgasm, dar va trec repede cu calduri cu tot…

    As dori sa aibe suces Sârbu tau, respectiv PNT-ul sa reocupe culoarul sau de drept, de unde a fost bolseviceste alungat (din interior lucrat), numai ca eu stiu una si buna

    cine a tradat odata, va trada pe mai departe

  27. Radovan Says:

    Sa fie intr’un ceas bun. E adevarat ca e vorba despre o miza imobiliara dar mai e ceva, Milut are o uniune patronala(UNPR) care e afiliata la uniunea patronala cresti-democrata europeana. Ar cam fi momentul sa’si revina si PNT-ul. N’ar fi o problema daca se aliaza cu PDL-ul, ce doar comunistii sa alterneze la putere?

  28. Presedinte al Boborului Says:

    sa fie la arhiva si beleaua asta,

    http://www.pntcd.ro/biroul-de-presa-pntcd/jurnal/2008-08-24/mesaj/mesajul-domnului-emil-constantinescu-adresat-pntcd

  29. Marius Mina Says:

    Bobor, te referi la Basescu?

    Cu orgasmul mai greu, stii ca doar cu tine ma simt bine, nebunatico…;-)

  30. Marius Mina Says:

    @Boboare ne leshi cu Umilica si comunicatilii?
    Lasa-l ca ala ia bagat politica in cap lu’ Milutzu ,acum s-a sm,echerit si si-o baga singuir..unde nu se stie ..dar se banuieste… e normal sa dea comunicante de sus tzinere…
    Lasa-i dracu de loseri ca-s penibili….adica mai rau decat varzaaaaaaa

  31. octavpelin Says:

    Succes Radu Sarbu si echoei de conducere a PNT-CD,succes acestui partid istoric care trebuie sa respecte linia inaintasilor sai si SUCCES la vii toarele alegeri parlamentare din 2008.

  32. proximus Says:

    MM, cu parere de rau iti confirm si eu ca Radu Sarbu vrea o apropiere de PDL. Resemneaza-te!

  33. Presedinte al Boborului Says:

    Dupa schimbare recenta urmaresc PNT-ul cu interes texane, daca da semnale bune il votez.

    Trebuie sa mearga pe mâna lui, are ceva sanse sa optina macar 5-7%, cu conditia sa descifreze buba-bolsevica, taie fara mila,altfel clacheaza si Sârbu

    Va doresc suces!

  34. Marius Mina Says:

    Mai Proximus , vad ca fara sa vrei a inceput sa te pasioneze barfa ieftina, nu te mai umfla ca-ti plesneste t-shirt ul pe tine de atata bullshit.
    daca n-as fi in contact direct cu Sarbu as fi tentat sa cred intoxicarile ca si ceilalti …Din pacate ti-ai gresit targetul inteligentule care dai pe dinafara…
    Cu PDL ul o s afacem alianta cand s-o inscrie Basescu in PNL si Boc in Garda de Fier,Elena Udrea la Crucea de Piatra si tu pe lsita de ajutor umanitar…
    Capisci?

  35. Marius Mina Says:

    Boboare Merci, si eu tie !
    Vezi ca poti sa fi baiat bun cand vrei? Iti place tie sa ma necajesti din cand in cand, sa-mi testezi adrenalina..este moshulica , este…

  36. Marius Mina Says:

    Emil Constantinescu este loserul care a trdat CDR ul si a bagat in santz PNTCD ul aducandu-l pe ILIESCU la putere in 2000 pe cai mari.
    Valoarea lui ca om de stat si politic este mai mica sau egala cu ZERO.
    Si-a bagat Clovnul in PNTCD pentru a-l distruge definitiv.
    Constantinescu este cea mai mare deceptie a Romaniei de la 1947 incoace.
    El cu Milutz , doua caricaturi mondene ale politicii…in rest …golaneala ieftina!

  37. Marius Mina Says:

    @Boboare , avem in vedere un „plan marshal” pentru PNTCD, infuzie de romani din afara ….multi, cu bani si antrenati in occident…ce zici se califica?

  38. Presedinte al Boborului Says:

    Tabara pro PLD-Basescu (taranist-autentica), este mai numeroasa decât ceea contra ffff activa online.

  39. proximus Says:

    Capisci. :mrgreen:

    Vom trai si vom vedea.Mai intii sa scapati de Miluta, care va da drumul la „ciinii avocatesti”. Apoi, vedeti ce faceti cu pnl-ul care deja are o intelegere cu aripa Miluta-Perversul. 😆

  40. Radovan Says:

    @Marius Mina Sper sa fi facut totul statutar. Ai idee?

  41. Presedinte al Boborului Says:

    Texane, hm, ar fi buna numai sa gasesti oamenii, românasi nostrii se aprind repede si dezumfla fff rapid. Ai sa vezi ca in nici 3 luni il vor injura si pe Sârbu, sper sa mai fim in discuti virtuale pt a vedea cine are dreptate, mi-asi dori ca de asta data sa nu mai am tot eu ci voi, este timpul ca si PNT sa se ridcie si reocupe locul.

    Ideia cu emigratia româna trebuia de mult pusa in practica, nu ma refer la secursiti infiltrati, schimbam clasa politica. Trebuie gasit si un presedentiabil… trebuie sa existe.

    Vom vedea ce va iesi, ptr moment il sutin pe Radu Sârbu, carisma pare avea, idei deasemeni, sa vedem ce iese.

  42. Presedinte al Boborului Says:

    Milut, nu mai are nici o sansa, a devenit penibil, cu statutul pot exista ceva probleme, insa nu cred ca injustitia îsi va spune ultimul cuvânt. Tabara lui Sârbu este numeroasa, intelg ca cca 70% din partid a sutinut tinerea Congresuli, fara a omite si personalitatile angajate. Trebuie sa se dea o sansa PNT-ului, ar fi bine ca totii internauti declaratid e dreapta sa incepem a sutine PNT

  43. Radovan Says:

    Sunt de acord cu sustinerea asta desi nu stiu ce efect o sa aiba. Singura problema ar fi felul in care a fost convocat congresul.

  44. scorillo Says:

    PNTCD-Sarbu zice ca respinge orice colaborare cu liberalii,de fapt aici e cuiul problemei.Zice Radu Sarbu ca „nu se poate pierde identitatea PNTCD intrand pe listele altor partide”….Corect,sa participe singuri ca sa se pastreze identitatea partidului pe la un 2% cu indulgenta.Problema este ca sub amenintarea nerealizarii pragului domnul Sarbu intr-o mare disperare pe ultima suta de metri se va alatura PD-L,doar sint frati in familia europeana. Astfel tot electoratul taranist va vota cu PD-L….Avantaj Basescu,exact cel pe care Coposu l-ar identifica drept inamic al partidului,nicidecum aliat.Si-atunci unde e linia continuatoare a PNTCD din era Coposu in aripa Sarbu-Ciuhandu ?

  45. Marius Mina Says:

    @Radovan, totul e OK, MILUTZ e in culpa cu o gramada de ilegalitati, este compromis total si se va face de ras definitiv dupa ce vom trece prin etapele juridice care se impun.

  46. Presedinte al Boborului Says:

    @Radovan

    in acest punct exista ceva probleme, sa vedem ce scot avocati..

    Il vad in conducere si pe Cala Alexandru, sunt semne bune..

    Efect poate avea dar si NU, totul depinde de membrii, activisti partidului nu doar de Sârbu, aici este buba-bolsevica

  47. Marius Mina Says:

    @Scorilloiule iar tragi concluzii analizate cu buca dreaptal…Cine te-a convins ca vom face vreodata vreo alianta cu avortonul lui basea?
    Sau te autoconvingi asa la intamplare 😉 ?
    Mai sa fie al dracu’ va gasiti voi sa concluzionati repede in favoarea clanului milutionist.Participati astfel la intoxicarile securistice care au umplut mass media ultimilor 48 de ore cu privire la echipa lui Sarbu.
    mai rasfirati taicushorule ca va ia radaru’

  48. Radovan Says:

    Ma gadesc ca daca au avut cvorum Congresul e instanta suprema, dar cu exluderile si santiunile dinaintea Congresului cum e?

  49. Marius Mina Says:

    @RADOVAN, AU FOST TOATE ANULATE DE JODA, IN CONCLUZIE S-AU REVOCAT CA NESTATUTARE SI NEINTEMEIATE.MILUTZ SE APUCASE SA DEA AFARA TOTI TARANISTII SI SA-I INLOCUIASCA CU GIOARSE DE PE STRADA SI DE LA \PREFAB UL LUI .A ADUS NISTE TIGANI DIN CALARASI LA ULTIMUL BNC CARE L-AU INJURAT(LA UNISON CU MILUT SI PALAVRAGESCU) PE ION DIACONESCU, L-AU UMILIT TIGANESTE(DE FAPT , MILUT ISI ARE ORIGINILE INTR-UN SAT DE TIGANI DE PE LANGA CRAIOVA)

  50. Presedinte al Boborului Says:

    Excluderile majoritatea au fost arbitrare, dealtfel a relevat adevarata fata a psihopatilor. Pai in nebunia lor l-au exclus si pe Ciuhandu, (las ca asta merita din plin). Vor exista probleme fff serioase, ma tem ca va irosi energiile si ramâne tot sub 2%

  51. Marius Mina Says:

    A fost publicat in presa document incendiar, o declaratie autentificata legal, prin care presedintele PNTCD este identificat drept rrom dintr-o familie cu conexiuni securistice .
    Conform datelor publice, Milut Marian a fost, între 1997 si 1999, consultant al Bancii Mondiale pentru Romania, membru fondator al UGIR 1903, profesor asociat la Colegiul National de Aparare, intre 2000 si 2002, candidat, in 2004, al Actiunii Populare, la presedintia Romaniei, si este actualul presedinte al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR), al PNTCD si totodata membru în bordul de conducere al celui mai important patronat crestindemocrat din Europa, SME Union of EPP (Uniunea Antreprenorilor Mici si Mijlocii din cadrul Partidului Popular European). Un impresionant CV, la care se adauga o atitudine politica batoasa fata de PD si, mai ales, fata de Traian Basescu. Milut este un favorit al fostului presedinte Emil Constantinescu, acesta salutand alegerea lui in fruntea PNTCD, referindu-se la principiile si mesajul moral care caracterizeaza echipa sa (in care se afla si un Pavelescu sau Vasile Lupu). Mesajul lui Constantinescu mai afirma ca PNL, Actiunea Populara si PNTCD sunt singurele forte politice care s-au opus constant fortelor retrograde, oligarhiei securisto-comuniste etc. De asemenea, si lideri ai PNL, cum ar fi Crin Antonescu, si-au afirmat public fratia cu noua conducere a PNTCD. Liderul PNTCD, Marian Milut, la alegerea sa, in urma cu sase luni, a promis ca va urca partidul in sondaje, cel putin pana la pragul electoral de 5 la suta. La momentul alegerii sale, Milut dadea asigurari ca, daca nu va reusi acest lucru, va demisiona. Scorul PNTCD in momentul de fata in sondajele de opinie este mult sub pragul electoral, iar mai multe organizatii taraniste din tara cer acum demiterea lui Marian Milut. Este foarte probabil ca documentul scos acum la iveala sa reprezinte inceputul unei actiuni de respingere a lui Milut. Am luat legatura cu biroul de avocatura care a autentificat inscrisul, pe care il reproducem alaturat, si ni s-a confirmat valabilitatea documentului. Am contactat atat secretariatul PNTCD, unde am vorbit cu secretara presedintelui Milut, cat si biroul de presa al organizatiei, dar nici una dintre persoanele contactate nu a fost in masura sa infirme sau sa confirme continutul documentului. Dupa cum se citeste clar pe fotocopia documentului anexat, rezulta ca preopinentul dezvaluirii legate de Marian Milut isi asuma pe deplin continutul afirmatiilor sale, cu toate consecintele legale implicate.

  52. proximus Says:

    Nu tb sa ignorati factorul PNL. Aripa PNTCD sustinuta de Tariceanu va avea cistig de cauza.
    Incepeti negocieri urgente cu el, altfel ii face cadou lui Miluta niste avocati-beton de-ai lui Patriciu, de o sa ramineti si fara mina din pix.
    E un sfat prietenesc. 😕

  53. scorillo Says:

    @ Marius Mina,nu e vorba de convins,asta e o zicala din reclame.
    E vorba ca sub presiunea filialelor din judete conducerea noua a PNTCD formata din Radu Sarbu,Nasui si Ciuhandu vor trebui sa ia o decizie.Ori raman pe 2% in afara parlamentului inca 4 ani,ori se baga cu altu’ partidu’…Cin sa fie ? Pai pe liberali nu-i vor si aici le dau dreptate,pe linie doctrinara sint dusmanii de-o viata,mineriadele ce i-au mai apropiat.Ce ramane ? Zi tu !

  54. proximus Says:

    „PNŢCD prin aripa Miluţ a semnat un acord de colaborare electorală cu PNL, 30 de ţărănişti urmând să candideze sub umbrela liberală. La alegerile europarlamentare, PNŢCD a obţinut 1,28% din voturi, iar la alegerile locale au luat în total sub 50.000 de voturi. ”

    Deci Milut v-a luat-o inainte, nu stiu cum veti mai negocia cu liberalii.

  55. Radovan Says:

    Nu cred ca mai semneaza Tariceanu ceva cu Milut. Doar Ciuhandu era interesant pentru liberali. Nu cred ca are Tariceanu vreo pasiune pentru mascaricii aia jenanti(M si P).

  56. Presedinte al Boborului Says:

    Când a preluat Ciuahndu PNT se afla la cca 4%, cred ca prin schimbarea recenta, taranisti (majoritatea absenteisti), gândesc o revenire in partid,fie si limitata la prezenta la vot plus stampila pusa pe PNT, dar daca Sârbu nu taie buboiul-bolsevic introdus de Ciuhandu va avea serioase probleme

  57. Presedinte al Boborului Says:

    Eu as merge pe varianta „lovitura sub centura” data javrelor de liberali-tariceni, se putea ca Crinulet sa nu dea cu muci in fasole… PNL este terminat, nu mai pupa guvernare in veci, orece alianta cu PNL este sinucidere ptr PNT

  58. Marius Mina Says:

    E clara intentia noii echipe, alianta preelectorala cu PNL(asa cum i-am tras noi in parlament in 96) sau mergem singuri indiferent de rezultat.Sa va intre bine in cap ca PNT ul nu a murit in 65 de ani de comunism si nu va muri nici de acum incolo.E un BRAND ISTORIC, nu poate fi distrus , in cel mai rau caz , franat o perioada.Dar sunt sigur ca se va gasi cineva capabil sa-l redreseze.Si se va intampla mai curand decat cred dusmanii CRESTIN DEMOCRATIEI.

  59. Marius Mina Says:

    Va garantez ca daca Tariceanu face compromisul rusinii cu securistul de Milut si jarteaua de Pavelescu, va pierde procente , in niciun caz nu va castiga.
    Care are curajul sa parieze cu mine pe subiectul asta?

  60. Radovan Says:

    E folositor scandalul asta pentru ca pune PNT-ul in „ochiul public”. Nu mi se pare important cu cine se aliaza ci doar conditiile pe care le obtin.

  61. Radovan Says:

    Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt basesciot, dar cred ca o alianta cu PDL ar mai folositoare PNT-ului, asta in situatia in care liberalii fac guvern cu PSD-ul. Sa nu punem toate ouale intr’un singur cos.

  62. proximus Says:

    Tariceanu e teleghidat de Patriciu si Iliescu. Nu face nici un pas fara sa-i intrebe.
    Daca are cineva acces la agenda lui electronica va vedea nr. de telefon al lui Patriciu primul, iar al doilea nr. de telefon e al lui ilici-kgb.
    Si daca urmarim filiera Milut+Pavelescu–Oprescu–-Iliescu–-Tariceanu, putem banui ce aripa din PNTCD va cistiga.

  63. Radovan Says:

    Ti se pare Base si PDL-istii sunt mai putin securisti si comunisti decat PSD-istii? Sa fim seriosi! Cred ca partidele istorice ar trebui sa alterneze la putere impreuna cu partidele fostilor comunisti pe care in timp sa le inlocuiasca.

  64. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Thanks că ai făcut oficiile de gazdă în lipsa mea. 🙂

    @toader. Dane, echipa lui Radu Sârbu nu-i perfectă, dar are nume de valoare. Miluţ mizează pe prostirea populaţiei prin intermediul televiziunilor, şi e în stare să facă şi tentative de mituire a Justiţiei – şi sper să o facă, şi să capete ce merită.

    @Presedinte al Boborului. Iar mâncaţi necomestibil. Să vă zic pe înţelesul dumneavoastră: să mori tu că a anunţat Radu Sârbu negocieri cu PD-L?

    @Marius Mina. Le primii, dar sunt slăbuţe. Coloană sonoră, nema! 🙄

    @Presedinte al Boborului. Văd că nu aveţi curajul nici să recunoaşteţi, nici să negaţi apartenenţa spirituală la mişcarea Horia Sima. :mrgreen:

    @Presedinte al Boborului. Decât emigraţie ca a dv., mai bine lipsă. Şi decât susţinere din partea unui denigrator infam al MS.Regelui Mihai, mai bine lipsă, Radu Sârbu este monarhist.

    @octavpelin. Tavi, pierzi din vedere lupta în justiţie, care poate dura mult .

    @radovan. Congresul a fost convocat statutar, la solicitarea a trei sferturi din organizaţiile partidului – şi era suficient să o solicite un sfert.

    @proximus. Serios? Eu am vorbit acum cu el şi mi-a spus că minţi.

    @scorillo. L-ai auzit tu pe Radu Sârbu zicând asemenea aberaţie? Aşa uşor muşcaţi la intoxicările mass-media. Aberant e şi să atribui electoratului PNŢCD spiritul sinucigaş de a vota cu PD-L. Ţărăniştii autentici detestă PD.

    @Presedinte al Boborului. Da, Cala e cel mai bun! E chiar punctul forte al echipei Radu Sârbu. Sunteţi perspicace, ca de obicei. :mrgreen:

    @MARIUS MINA! Nu mai striga la @Radovan, mai bine tradu-i omului, să înţeleagă: JODA înseamnă Juriul de Onoare, Disciplină şi Arbitraj.

    @Presedinte al Boborului. N-am nevoie de vomitiv pe blog, v-am somat să behave Urself or else.

    @Radovan. Te-au clonat? Ce susţii tu e de-a binelea triumful postum al fenomenului Piteşti.

    @proximus. Nu-ţi dai seama cât eşti de caraghios cu prostiile pe care le susţii?

    @Marius Mina. Care creştin-democraţie?

  65. octavpelin Says:

    @Roxana,Rox,am incredere in noua echipa condusa de Radu Sarbu si si-au luat masurile de siguranta ca Hotararea Congresului va fi atacata in justitie,de gruparea Milut-Pavelescu,dar vor avea castig de cauza,iar cei 2 se vor inscrie in PD-L,sau vor candida independenti,dar butonul de comanda se afla la Cotroceni si Modrogan.Gruparea Milut -Pavelescu a pierdut razboiul.Important este acum pentru noua conducere de la centru sa se intareasca in teritoriu,organizatiile acestui partid trebuie sa-si desfasoare activitatea si sa raspunda pentru rezultatele slabe din teritotiu la alegerile locale din2008.Este mult de munca dar fruntasii taranisti vor reusi,de altfel se pune si problema unei colaborari pe plan local si central cu PNL,deoarece si acest partid este interesat sa consolideze cu PNT,esichierul politic de dreapta autentic.

  66. Roxana Iordache Says:

    @octavpelin. Războiul în Justiţie poate fi de uzură. Crede-mă, PNŢCD a mai trecut prin aşa ceva. Şi nu câştiga, dacă nu se intervenea din exteriorul ţării. Trust me, ştiu ce spun, eram acolo.

  67. blogideologic Says:

    Şi ce va putea face acest PNŢCD pentru România?

  68. Presedinte al Boborului Says:

    Cum ce va face? Va spala si pe mai departe puisori de bolsevici, Unde si-au confectionat dp 89 tate bestiile bolsevice trecut imaculat, la R.L, A.C, PNT, PNL, nu-i bai au dat navala de mult si la R.E:L, ca de acolo incepe marea mistificare.

  69. dinu Says:

    Nu avea dreptate Marinaru` cand l-a „prtretizat” atat de/din „plastic” pe ipochimenul, devenit celebru, Pavelescu? 🙂
    Recunosteti, de aceasta data nu a gresit. 😀

    Avem „darul” de-a transforma „aurul” in noroi. Trebuia sa faca cineva si pe chestiunea asta. 😦
    ….zic si io.

  70. dinu Says:

    @
    blogideologic,

    PNTCD nimic, doar oamneii pot face ceva, bun sau rau.
    Apropos!
    Ce au facut romanii, de dupa `47, pt Romania? -poate fi si o intrebare retorica!- 🙂

  71. blogideologic Says:

    „@
    blogideologic, PNTCD nimic”.
    Sincer, este foarte grav dacă acest PNŢCD nu poate face nimic pentru România. Atunci, ce rost mai are această discuţie pe blog?

  72. dinu Says:

    @
    blogideologic,

    In spatele fiecarei „firme”, „drapel”, se afla oameni.
    De aici si afirmatia mea ca PNTCD, ca firma, ca brand, nu poate face nimic pt Romania, ci doar oamenii ce se gasesc sub drapelul acestui partid.
    Recunosc, am fost usor „eliptic” in modul in care mi-am exprimat parerea.

  73. blogideologic Says:

    „PNTCD ca brand nu poate face nimic pt Romania”.
    Corect. Dar PNŢCD este organizaţie. Ce fel de cultură organizaţională are, dacă PNŢCD nu poate face nimic pentru România?

  74. proximus Says:

    Primul pas pt. PNTCD ar fi sa faca ceva PENTRU EI.

  75. blogideologic Says:

    „Primul pas pt. PNTCD ar fi sa faca ceva PENTRU EI.”
    Dar au sediile! Nu le ajunge ?

  76. dinu Says:

    @
    blogideologic,

    …politica, o organizatie politica.
    Ma repet, „brand-ul” nu poate face nimic in acest domeniu, politica.
    In ce masura membrii „marcanti”, „leader-ii”, organizatiei politice PNT, au o cultura politica reala, fac o politica eficienta si corecta pt Romania, tine de calitatea actului politic, al celor amintiti, daca nu cumva, in spatele organizatiei politice PNT, nu exista in acest moment decat, exclusiv, interese oculte economice.
    PNT-ul trebuie sa-si rezolve, in acest moment, problema indivizilor, la nivelul conducerii, ce se revendica a fi adepti ai acestei doctrine populare.

    PNR-ul lui Maniu si P.T. al lui Mihalache, ce au „nascut” mai tarziu prin fuziune PNT-ul, au facut de-a lungul istoriei acestui partid, PNT, cateva lucruri de substanta pt Romania, pt romanism. Azi,….. calitatea „materiei prime” este usor diferita de cea a celor doi leader-i, de unde si diferenta, ori intrebarea dvs, pertinenta.

  77. Roxana Iordache Says:

    @blogideologic. Ce a mai făcut şi în istorie. Modernă şi recentă. De data asta, cu un plus de experienţă şi deci cu atenţia de a nu repeta erori fatale.

    @Presedinte al Boborului. Când persoane cu mentalitatea dv. denigrează PNŢCD e o onoare.

    @dinu. Dar, dar oricum nu-s de acord cu asemenea catalogări şi ele nu sunt demne de un preşedinte de ţară. 🙂

    @blogideologic, @dinu. PNŢCD ca brand poate face foarte mult pentru România, dar asta depinde, în mod elementar, de oameni,

    @blogideologic. Mă surpinde la dv. nivelul abordării. „Dar au sediile! Nu le ajunge?”. Nu, nu le au! Sunt confiscate de Miluţ, e tot ce-l interesează de la PNŢCD – numai sediul central are un potenţial de vreo 100 de milioane de euro.

    Iar ceea ce poate şi trebuie să readucă PNŢCD ca brand în România este restabilirea legitimităţii apartenenţei creştin-democrate, conservatoare şi populare.

    PD-L este o impostură, primită în PPE doar pentru avantaje materiale (cotizaţii substanţiale) şi voturi în Parlamentul European (execută întocmai şi fără să raporteze la interesele României).

  78. Presedinte al Boborului Says:

    Dar ce denigrare mai tarasasi cocona, prea vreai mata sa ne speli la ceribel, mai lasa-ne nene cu fitele astea ca mi se apleaca si vomit, am si vomitat.

    Esti o comunista mai perfida decât Iliescu, in esenta faci aceiasi politica, m-am lamurit si cu tine! Are dreptate Basescu si toti care te injura!

    Primeste pe blog doar ceei care acepta aberatiile tale, nu mai simula democratia lu peste prajit ca sa terfelesti . Pentru mine nu mai esti credibila cocoana, orce ai spune si adevar sa fie, suflu si în iaurt când vad ceva semnat de d-ta

  79. dadatroll Says:

    Si al treilea cinei? E ghicitoare?

  80. Radovan Says:

    Dom’ Presedinte iar nu v’ati luat pastilele? Da’ las’ ca daca iese alianta PDL-PNG-PRM o sa curga lapte si Rudotel.

  81. blogideologic Says:

    +“Dar au sediile! Nu le ajunge?”. Nu, nu le au! Sunt confiscate de Miluţ, e tot ce-l interesează de la PNŢCD – numai sediul central are un potenţial de vreo 100 de milioane de euro. Iar ceea ce poate şi trebuie să readucă PNŢCD ca brand în România este restabilirea legitimităţii apartenenţei creştin-democrate, conservatoare şi populare. +
    PNŢCD este un brand în România. Cine l-a adus pe acest Miluţ? Parcă Emil Constantinescu. Nu ştiam că nu au sediile. Ceea ce demonstrează că ei nu au nici cultură organizaţională. Şi nu vor avea. Ca o istorie veche, atunci când am vrut să mă înscriu în PNŢCD în ianuarie 1990, mi-au cerut o donaţie în bani. Nu aveam, aşa că m-am înscris în UDC, alături de Raul Volcinschi. Şi apoi, Dumneavoastră nu cunoaşteţi probleme cazului Constantin Ticu – Dumitrescu, pe care PNŢCD l-a sprijinit în permanenţă.

  82. Roxana Iordache Says:

    @Presedinte al Boborului. Trăiască Zgarda şi Căpiatul!

    @dadatroll. Pelicanul, ca de obicei. 🙂

    @blogdeologic. Nu mă surprinde ceea ce-mi spuneţi. Singura mirare este cu privire la cotizaţia care vi s-a solicitat, ştiu că în 1990, preşedintele Coposu manifesta o mare deschidere în primirea de membri, i s-a reproşat chiar că prea mare. Cunosc problema Ticu Dumitrescu. Şi îl cunosc şi pe Ticu Dumitrescu.

  83. blogideologic Says:

    Acest PNŢCD – Radu Sârbu are un grup de reflecţie şi o platformă de comunicare a întrebărilor şi răspunsurilor ?

  84. Roxana Iordache Says:

    @blogideologic. Sper că are un grup de acţiune! 🙂 Da, evident, dar site-ul PNŢCD este controlat, încă, de oamenii lui Miluţ. Probabil că, până la recuperarea site-ului oficial, va fi folosit pentru comunicare blogul preşedintelui Radu Sârbu:

    http://radusarbu.blogspot.com/

  85. octavian caju Says:

    Aveati habar de faptul ca piticul atomic Milut nu mai permite accesul ziaristilor incomozi la meciurile de fotbal ale echipei sale, FC Prefab? Personal, mi s-a intamplat a doua oara in ultimii 2 ani. Sunt un jurnalist din Calarasi iar sambata un agent de paza platit de Milut mi-a spus textual ca nu pot intra in incinta pentru ca asa a primit ordin de la domn presedinte. In 2008, de un an si ceva in UE, un presedinte de partid interzice accesul presei doar pentru ca nu i se canta in struna. Cine nu-i cu el, e impotriva lui. Imi suna asa de cunoscut acest dicton.

  86. Roxana Iordache Says:

    @octavian caju. Bun venit! N-am ştiut. Am să mediatizez cazul, ai putea să-mi dai detalii? Trec ziarul vostru în blogroll.

  87. titu herdelea Says:

    Am simpatizat cu PNTCD inca din anii ”90, in studentie si pana tarziu.
    Chiar daca PNTCD aproape ca nu mai exista, principiile pentru care a luptat politic s-au implinit partial (respectul proprietatii, libertatea de exprimare, etc.)
    Dar astazi, sunt total confuz…
    Cu respect, Titu Herdelea

  88. Andrew Says:

    Apropos,nu cade prada unor iluzii democratice si mai taie din astia de pe-aci care injura si se …. pe el de PNT.Au ei libertate de exprimare destula pe toate celelalte canale de comunicare,istoria a demonstrat-o.Doar nu suntem dispusi sa facem aceleasi greseli ca-n 96 nu?

Lasă un comentariu