UDREA MUNCEŞTE DIN GREU PENTRU P.P. DIN PD-L

S-a apucat Udrea să parafrazeze un cântec frumos, simbol al frondei curate, cântat de Pittiş împreună cu „Pasărea Colibri”.

„Sunt curat la trup, curat la suflet/Vreau să-i înţeleg şi să-i iubesc” (e vorba de oameni) – după asta n-a mai parafrazat.

A trecut direct la „Nu contează cât de lung am părul/Important e cât şi cum gândesc”.

Iar parafraza, predată tineretului PD-L: „Nu contează cât de lung ai tocul/Important e ce şi cum munceşti”.

Că, vorba ceea: „Noi muncim, nu gândim”.

Dacă prostia ar durea, măcar n-ar mai încăpea şi fudulia.

Chiar aşa, ce şi cum munceşte Udrea?

35 răspunsuri to “UDREA MUNCEŞTE DIN GREU PENTRU P.P. DIN PD-L”

  1. UDREA MUNCEŞTE DIN GREU PENTRU P.P. DIN PD-L » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 07 June 2011 – Blog « Zeci de milioane de euro incep din nou sa "orbiteze" constructiile de birouri […]

  2. olimpiu Says:

    are licurici ei!!!! aia munca nu gluma…la un alcoolic e greu al naibii!!!

  3. balbeck Says:

    E stresata rau blonda asta,probabil vrea si spor pentru stres,la fel ca magistratii.

  4. Marcus Says:

    La Ce Ne-o Folosi?

    Daca principiile de baza ale politicii interne basite constau in rasplatirea de favoruri sexuale (vezi d-na Lenny), iaca a venit timpul ca si in politica externa, bagata de chiomb in lazaret pe motiv de carantina, sa primeze aceleasi principii, iar chiombului sa i se faca o oferta pe care n-a putut s-o refuze, ba mai mult a cersit-o si anume ca “pretenu” macaronar (spun gurile rele din targ), in schimbul motivarii absentei lui de la intalnirea cu Justitia italiana, i-a aranjat chiombalului o vizita neoficiala in Marea Britanie, unde nici macar nu s-a intalnit cu omologul sau britanic, respectiv Maiestatea Sa Regina, ci cu Primul Ministru al Regatului Unit.
    Motiv de mare bucurie pentru lumea portocalie care, prin presa pupinbasista, mintea la greu onor boboru’, informandu-l ca Traienica ar fi fost invitat in vizita oficiala in capitala Regatului. Acum ca i-o fi aranjat vizita Berlusconi sau nu, are mai putina importanta, important este ca a mai iesit si el din tara, chit ca intr-o vizita neoficiala, cu alt motiv in afara de cel de a-si verifica conturile pe la bancile din Belgia si a-i mai ameti pe inca iubitorii de dos basit si sa se poate lauda in fata boborenilor cu extraordinara lui activitate in domeniul politicii externe. Pe langa aceasta sunt tare curios sa vad totusi si alte rezultate, concrete, enuntate intr-un comunicat comun, care sa justifice costurile unei asemenea calatorii, fie ea si neroficiala ca, daca iar ne multumim cu felicitari pentru modul in care chestia asta pompos intitulata, guvernul Romaniei, a aplicat ciomizarea la nivel national, apai mai bine statea dracului acasa si nu mai ardea ‘geaba gazu’ la aeroplan.
    E bine totusi ca la spartul targului ne mai viziteaza si pe noi f’o somitate vestejita, aflata in total declin al popularitatii, cu sanse reale sa paraseasca cu sutu-n fund prima scena politica a tarii lor, “somitate” care sa ne laude actele de “eroism” comise de o guvernare imbecila.
    In opinia mea, chiombila ar marca de i-ar sparge pe toti la figura, daca raspopitul de la Externe i-ar aranja sa-l aduca pe Gaddafi intr-o vizita oficiala in Romania, iar chiombu’, stiut fiind de diplomat fin, rasat si cu multa glagorie 🙂 🙂 🙂 🙂 l-ar convinge sa se impace si cu Opozitia libiana si cu statele lumii civilizate. Asta, da, lovitura de sunet si imagine! Pana atunci, insa, ne multumim sa pupam poale de hlamide broscaresti si eventual dosuri de kilturi scotiene, doar-doar ne-om mai scoate la fata si ne-om mai spala obrazu’, iar la o adica, pe model Berlusconi, de-o fi musai, i-om pupa si mana lui Gaddafi.

  5. Arogantu' Says:

    He, he, he – n-ai vrea sa stii ! 😀

  6. Apel catre CNAS, ministerul Sanatatii si medicii de familie – Rezolvati mai repede problema contractului cadru 2011 – 2012 – Sunteti cu totii raspunzatori pentru pacientii a caror stare de sanatate se va agrava sau care vor deceda din ca Says:

    […] UDREA MUNCEŞTE DIN GREU PENTRU P.P. DIN PD-L – Roxana Iordache […]

  7. Argusdre Says:

    Trebuie precizat de la inceput, ca sa nu ramana cumva vreo urma de indoiala, ca „pasaroiul de Buzau” si munca sunt doua linii paralele, adicatelea se intalnesc la infinit.Daca o sa observati atent, veti constata ca aceasta extrem de vulgara fiinta a reusit cel mai bine sa-l copieze –in toate naravurile- pe scheleticul far din Murfatlar :
    – Fâţa a promis electoratului, ca si matrozul, cate-n luna si-n stele, a mintit neintrerupt (vezi izvoarele termale de sub Bucuresti, turismul ecumenic, canalul Bucuresti-Dunare, Bucurestiometru ?!, vezi raportarile privind numarul de turisti, etc), dar concret, pentru Romania nu a facut absolut nimic.
    – A fost in permanenta lansatoarea de tiribombe a lui Basea, incepand cu biletelul roz privitor la Tariceanu si terminand cu balivernele referitoare la modificarea Constitutiei.
    – De cate ori a fost acuzata de ceva , ori de cineva(Comisia Parlamentara de cercetare a sa, Presa, Opozitia), Crapatura de Buzau, fie a aratat cu degetul catre altii, fie a dezlantuit mahalagismele invatate de la taticutul ei, inca de pe vremea cand soferu de autobuz se imbata si facea urat la domiciliul conjugal.
    – Pe de alta parte, aceasta hrapareata fara margini a fost mereu amestecata exact in cele mai mari tunuri ce au bubuit vreodata in Romania.Se stiu foarte bine sforariile trase la RAPPS, smecheriile cu reclamele turistice (Nastase, Hagi, Comaneci), fitilele pentru ALRO, banii risipiti la patinoarul din Brasov, cei pentru gondolele zburatoare din Hunedoara, pentru terenurile de sport in panda, ori terenuri de golf, etc.etc.
    Si-atunci cum sa nu-i dea mana sa-si achite datoria aia de 3 milioane de euro de la banca, sa fie zglobie si sa raspandeasca tot felul de castane otravite ?
    Cred totusi ca-n ultima vreme a mai pus ceva sunci pe buci si pe falci, s-a mai intristat fata de alte dati, semn ca incepe sa constientizeze ca se apropie alegerile si…nimic nu-i vesnic.Sau bulibasa… nu mai poate ?

  8. J o h n s o n Says:

    Dar pe miorlaita de Sibiu si pe Agramata de Bruxelles le-ai lasat in afara podiumului ? 😕

  9. tesoruccio49 Says:

    Atentie romani,s-ar putea ca in scurt timp blonda vopsita sa ajuga presedintele tarii.
    Cine a votat Basescu,poate vota si Udrea.

  10. Marcus Says:

    @Argusdre: pai suncile pe buci i se trag de la cati euroi/doalri i-au intrat in cur de cand e la Putere. Sa zica mersi ca a avut de platit imprumutul la banca, altfel suncile ar fi obligat la o internare de urgenta intr-o clinica de specialitate 🙂 Daca vrei sa vezi metoda folosita de ‘mneai de a face rost de bani, strangand din cur, intra la mine pe blog 🙂 🙂
    sa fii iubit
    marcus

  11. Argusdre Says:

    „tesoruccio49 spune:
    marți 7 iunie 2011 la 12:41:22 pm

    Atentie romani,s-ar putea ca in scurt timp blonda vopsita sa ajuga presedintele tarii.
    Cine a votat Basescu,poate vota si Udrea.”

    Cine a votat Basescu, acum isi da cu pumnii-n cap , da-i tardiv…Asa ca slabe sperante sa voteze Udrea.Vezi ca individa are in sondaje cam 5% la popularitate.

  12. Argusdre Says:

    „Marcus spune:
    marți 7 iunie 2011 la 1:01:56 pm

    @Argusdre: pai suncile pe buci i se trag de la cati euroi/doalri i-au intrat in cur de cand e la Putere. …”
    Marcus, suncile le-a acumulat din cauza ca mai mult STA…pe sau in cur.Acum nu stiu daca tine si picierele-n V, sau in spagat, dar e cert ca sedentarismul produce colesterol in sange, colacei pe burdihan, gusa se dubleaza, iar pasaroiul nu se mai vede din cauza burtii gen cortina.
    Euroii acumulati i-au descretit doar fruntea si este cel mai bun tratament contra ridurilor…De aici sintagma „Grasa si frumoasa ca scroafa de rasa”

  13. Marius Mina Says:

    Oamenii lui Blaga executati sumar la ordinul Udrei (audio)

    doar o singura mostra din pledoaria echipei de executanti si executante, trimisi de Elena Udrea sa faca ordine in teritoriu. Dupa Conventia Nationala , toti sustinatorii lui Vasile Blaga care nu pot fi recuperati, pusi la zid si infierati cu manie proletara . Ascultand materialul audio veti retrai momentele ’47 cand haita de bolsevici condamna la moarte rezistenta . Printre acuzatorii principali se regasesc nume importante din PDL , caractere de lux care, luati la bucata , ar incarca un portbagaj cu dosare pentru DNA si Procuratura
    http://mariusmina.blogspot.com/2011/06/oamenii-lui-blaga-executati-sumar-la.html

  14. J o h n s o n Says:

    Mergand la linkul lui @ Marius Mina am constatat ceva stupefiant referitor la discursul lui Remus Opris …uite ce spune : ” Nu scrie, insa, in Biblie cum se vor chema aducatorii de scandal, aducatorii de dezagregari, aducatorii de intrigi, aducatorii de tensiuni. „… Niciodata n-am auzit sa existe in PNTCD un mai mare bagator de strambe si facator de scandaluri,omul invrajbire,fitilistul sef….Este pe principiul noului stapan de la Cotroceni,nu-i lasa pe altii sa faca ceva in care tu esti deja o legenda ! Penalizeaza-i cum sti tu mai crancen ca au indraznit asta.

  15. Radu Humor Says:

    „Nu conteaza cat de-adanc-o ai…
    Totul este, sa stii cum s-o dai ! „

  16. Argusdre Says:

    1.
    Cească, tiranul fara glume,
    Ne-a dat pe cap savanta de renume…
    Basescu, in schimb mai galanton,
    Ne-a oferit colectionara de Vuitton.
    2.
    Privind retro timpu-alene,
    Vad multime de Elene.
    Care fost-au cineva,
    Proveaneau de undeva.
    Doar una-i de nicaieri
    Gasita la pionieri..
    3.
    A fost “unsa” la Turism
    Fiindca s-a purtat matur:
    A intrat in circuit
    Si-a miscat mai mult…in tur.

  17. Mâţa Says:

    @Radu Humor. 😳 Eu sunt pisică. Ce spui tu ori e bilateral, ca să zic aşa, ori e fraudă. 😡

  18. Marian din...Berceni Says:

    Despre ” Apelul ” postat de Teodora Marinescu nu face nimeni nici un comentariu ?

  19. madalina_iatan Says:

    Ma’ ortaci, prostalai facuti gramada, voi nici la degetul mic de la tocul doamnei Udrea nu va ridicati. Cand il vaz, io mi-s doamna si ma retin sa zac mai multe, pe burdihanosul de Marc(h)us – care se crede Crin, de cand Antenescu il copiaza…ii singuru’ lucru inteligent al pramatiei cica liberale, ca-l copiaza pe cretinelu’ burtos din Constanta – cum vorbeste asa despre doamna Elena, ma intreb daca Iordache Roxana n-a devenit misogina. Alooooooooooooo, mata roxanoaie, fii solidara cu femeile frumoase si inteligente… sau le urasti tocmai ca sunt diferite de tine?

  20. Cetateanul Popescu Says:

    madalina iatan, Roxana *este* solidara cu femeile frumoase si inteligente… destul de solidara cu cele doar frumoase sau doar inteligente… vezi tu, din cauza acestei atitudini n-are cum sa fie solidara cu udresa, ca nu e nici una, nici alta…

  21. Argusdre Says:

    ” madalina_iatan spune:
    marți 7 iunie 2011 la 8:02:07 pm
    Ma’ ortaci, prostalai facuti gramada, voi nici la degetul mic de la tocul doamnei Udrea nu va ridicati….”

    Asculta fa acilea :
    Eu in viata mea am cunoscut multe „poale lungi si minti scurte”, deoarece lumea e plina.Mai rare iaste femeile dastepte.Ia-n spune tu lu tac-tu adica dece nu suntem noi nici la destu mic al acestei dive inventate de un bosorog, care in afara de faptul ca a facut o facultate cu parale, a dat din buci cand in stanga (pe la C.Gusa) , cand la dreapta (pe la marina calareata), obtinand favoruri, avantaje si diligente cu nemiluita, in afara de faptul ca cheltuie aiurea banii tarii -pe tot felul de jucarii inutile de care in momentul asta Romania n-are nevoie-, in afara ca-si plimba poponeata cu helicopterul, asa din dorinta de a se da mareata, in afara faptului ca se pricepe la instruit masculii salvamari, in afara faptului de a-si face tot felul de imagini personale pe banii si asa putini ai romanilor (cand in car si cand in teleguta) etc, etc, iesi putin de sub poale si spune-ne tu, ce a facut concret pentru Romania, acesta „pretina” a ta din cârdul de gaste ?Despre inteligenta ce sa mai vorbim, ca n-a excelat pana acum decat in minciuni basiste, voalate si usor de dibuit.

    As discuta ceva despre cultura mneaiei , da mi-e ca nici tu nu retii prea multe, asa ca voi trece la…asa-zisa frumusete a nasparliei.Si crede-ma ca fara a fi misogin, eu ca barbat ma pricep mult mai bine dacat tine.Madam Elena Lupescu Cocos Udrea are un aspect placut, dar vulgar si, daca nu s-ar vacsui si aranja, i-ar sta excelent intr-un deplin anonimat, c-asa o fatat-o mama natura bre.
    Norocul ei a fost ca a reusit sa ia mintile unuia cu mult mai batran ca dansa.Atat.In momentul in care ala pierde pozitia, aceasta „pretina” a ta dispare, atat ca mare desteptaciune si cat si ca mare frumusete.Si tu la fel, pentru ca probabil „lingi ceva pe la curte” si acum te-alegi cu oarece firimituri.
    Asa ca fa magdalina si iatan, du-te si mai mediteaza si nu incerca sa-ti scurtezi poalele.Buba e in alta parte…

  22. J o h n s o n Says:

    Mădălingeo parca erai in gura preferată de canal la o ” pungă mică „…au modificat aia gramajul sau de ce ai ramas incremenită in sevraj ?

  23. Cetateanul Popescu Says:

    @Argusdre: uite la Ciutacu admiratie netarmurita si apreciere fara margini a inteligentei si frumusetii ipochimenei… pe limba pe care o intelege si chivuta in cauza:
    http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-sictir-si-plimba-ursul-de-aici/

  24. simona ionescu Says:

    Roxana, retrimite-mi, te rog, mesajul. Am pierdut mailul

  25. Argusdre Says:

    @Cetateanul Popescu,
    Baiat destept Ciutacu asta…si vorba Efimitei :
    „Cum le zici mata bobucule, mai rar cineva !”

  26. Argusdre Says:

    Daca sunteti de acord sa trag o concluzie in privinta relatiei neclare totusi dintre marinar si fâţa de Buzau, va spun ca esenta ei nu este neaparat de “dragoste si amor ghebos”, ci in primul rand una de ciordeala sanatoasa si organizata din banii tarii.De aceea individa a primit pe mana aproape intreaga vistierie (prin cele doua ministere cumulate), de aceea e lasata chipurile sa investeasca in tot felul de lucruri inutile la aceasta ora (frunzulite, reclame aiuristice, stadioane la tara, terenuri de sport in panta, terenuri de golf si hochei pe iarba, patinoare, gondole aeriene de niciunde pana nicaieri, drumuri satesti si comunale, etc, etc,), de aceea i se fac toate mofturile –calarit harmasari, iepe, biciclete, vaporase, helicopter, salvamari–, de aceea s-a distrus Dosarul ALRO, de aceea nu s-a permis Comisiei Parlamentare de ancheta s-o cerceteze, inventandu-se chestia aceea penibila cu inregistrarea audio, de aceea.., de aceea..etc.
    Raspunsul e foarte simplu : creatura palmeaza bistarii, dupa care-I imparte cu…cel mai tare ..din parcare.Asa se si explica de unde are omul atata avere cata vreme vreo 20 de ani a avut functii doar la stat.

  27. Marcus Says:

    Epitaful Domniei Unui Cioclu (In Imagini Cu Legenda)

    Legenda:

    Agentia Erevan News a intrat in posesia testamentului d-lui Presedinte Basescu Traian, cat si a masurilor luate de acesta pentru ca ultimele lui dorinte sa-i fie aduse la indeplinire de bravul popor roman pe care incearca, si de cele mai multe ori reuseste, sa-l bage in pamant, la propriu. Mai sus este prezentat acest plan in imagini. Semnificatia acestora este urmatoarea:
    Dupa ce distinsa d-na Udrea a testat cu succes metoda strangerii din cur pentru a economisi bani sa-si plateasca datoria la BRD (Foto 1), mostenirea pe care d-l presedinte, din motive de depreciere a leului, a schimbat-o in moneda Botswanei si pe care o lasa prin testament poporului roman (foto 2), i-a fost data pilotului elicopterului cu care d-na Udrea pleaca in Elvetia pentru a-si depune economiile le banca, cu ordinul ca in timp ce-o ajuta pe d-na minstereasa sa urce in elicopter, sa i-o bage in pusculita expusa la vedere din cauza de curent elice elicopter, cu un adaos anatomic din partea pilotului, adaos care intamplator poarta numele monedei nationale a Boatswanei (Foto 3). Hartia de 50 de pula este insotita si de textul testamentului in care d-l presedinte specifica modul in care vor fi impartite cele 50 de unitati (pula) si anume, o unitate (pula) ii va fi data poporului roman in speranta ca il va ajuta sa-si plateasca uriasele imprumuturi contractate de d-l presedinte la FMI, Banca Mondiala etc si 49 de unitati (pula) vor fi folosite pentru ridicarea unei statui pe modelul (Foto 4) care va fi dispusa in fata Catedralei Neamului si care va purta pe placa urmatorul epitaf:
    “Cat vom fi noi Traienele, ca natiune si popor
    Nici ca vom uita de tine sau de draga-ti Nutzisor”

    A consemnat pentru Dvs.
    Vartan Varujan

    Nota autorului: pentru poz vizitati blogul autorului
    sa fiti iubiti
    marcus

  28. Huhu Says:

    Care-i nebunul care a creat pe fiinta asta Udrea, si alte fiinte ca ea, Dumnezeu?

  29. Huhu Says:

    Madalino cretino portocalie, ca toti potocaliii, hai sictir si p-aici sa nu mai dai dobitoaco portocalie, ptiu!

  30. Marcus Says:

    Madalina (nu stiu ce ma face sa cred ca esti kkatrina, dar asta n-are importanta): vaz ca n-ai loc de cepu’ de supt burdihanu meu, drept pentru care te invit sa stai la rand cu curvetu’ de udrea la cepu’ meu si sa sugeti la canea pana ma lasati fara burdihan.
    sa fii inumita si tu si udrea
    marcus cel gras

  31. Marcus Says:

    @Madalina (nu stiu ce ma face sa cred ca esti kkatrina, dar asta n-are importanta): vaz ca n-ai loc de cepu’ de supt burdihanu meu, drept pentru care te invit sa stai la rand cu curvetu’ de udrea la cepu’ meu si sa sugeti la canea pana ma lasati fara burdihan.
    sa fii inumita si tu si udrea
    marcus cel gras

  32. Marcus Says:

    @Roxana: poti sa-mi confirmi, pls, daca madalina este lighioana de kkatrina?
    sa fii iubita
    marcus
    PS imi cer scuze pentru „balbaiala”

  33. Lorena Says:

    Imi pun aceasta intrebare ori de cate ori o vad … probabil munceste ea … si alegerea tinutelor ia timp si cere efort nu?

  34. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc.

    @Simona Ionescu. OK, îşi retrimit.

  35. dc Says:

    S-a ajuns la situatia de acum si pentru ca multi dintre alegatori nu dispun de niste criterii obiective de care sa tina seama cand merg la vot. Mai rau, isi insusesc cu multa usurinta ideile politicienilor, fara sa realizeze ca sunt folosite in scop electoral. Unii prefera sa-i voteze la nesfarsit pe alesii despre care spun ca ” au facut ceva”, de pilda: au alocat bani pentru inlocuirea bordurilor, construirea unor patinoare, fantani muzicale etc, realizari care au necesitat cheltuieli pe masura fanteziilor celor care au decis sa le transforme in realitate. Pentru politicieni este convenabil sa dispuna cum vor de un buget obtinut prin colectarea contributiilor populatiei, in loc sa caute investitori si fonduri. Daca se procedeaza asa, rezultatul nu poate fi decat ca se asigura celor ce ne conduc o viata confortabila, fiindca acestia nu trebuie sa depuna eforturi pentru a obtine ce doresc. De aceea, oamenii trebuie sa tina cont de prioritatile proprii cand participa la vot: micsorarea taxelor si impozitelor fiind obiectivul de care depinde sa ramana cu mai multi bani pentru hrana, medicamente, educatia copiilor, locuinta etc.

Lasă un comentariu