BĂSESCU NU ARE CUM SĂ CÂŞTIGE DECÂT PRIN FRAUDĂ

Fiecare popor are credulii, proştii şi ticăloşii lui. Dar suma lor nu poate fi la noi suficientă pentru realegerea lui Băsescu – o catastrofă, cum spune Crin Antonescu. Şi nu cred că prea mulţi dintre alegătorii liberali se pot prosti subit.

Crin: electoratul meu nu e ca oile cu care a scris d-l Flutur pe deal, să-l prostească Băsescu – minciuna greţoasă privind „guvernarea de dreapta”. După ce a distrus toate coaliţiile în care a intrat şi a făcut vid în jurul PD-L. PD care, peste noapte, a trecut de la stânga la dreapta. După ce Băsescu câştigase conducerea PD cu moţiunea: „România puternică, România social-democrată„.

Crin a fost mereu de dreapta. A fost mereu liberal. E consecvent cu principiile. Crin Antonescu este primul om politic şi om de stat, de la Corneliu Coposu încoace, care, deşi tânăr, nu vrea nimic pentru el. Putea avea funcţia de prim-ministru, i-au oferit-o şi Băsescu, şi Geoană. A refuzat-o, e om de onoare şi are viziune strategică: proiectul Johannis. Putea avea funcţia de preşedinte al Senatului. A declinat-o. A spus că absolut nici o funcţie nu se discută înainte de alegeri. Şi s-a încheiat un acord de principiu, fundamentat pe principii. Un gentlemen agreement.

Cine îl susţine pe Băsescu? Partidul prezidenţial. Udrea, pe care o vrea prim-ministru. S-a afişat ieri cu ea în Piaţa Palatului din Capitală cu mâinile pe sus.

Cine îl susţine pe Geoană? Toate partidele, în afară de PD-L. Îl mai susţin elite ale societăţii civile. Pentru coaliţia Crin-Geoană-Johannis.

Ce ne aduce Băsescu, aşa cum s-a şi lăudat, că va face la fel ca până acum? Dezbinare, haos, corupţie, ţigănie, instabilitate, criză generalizată, incapacitate de plată, poliţie politică, revoltă în stradă, stare de necesitate, regim personal.  O catastrofă, cum spune Crin.

Ce ne aduce votul pentru Geoană? Normalitate. Majoritate. Stabilitate. Guvern condus nemţeşte. De aici, pornesc toate. Va fi foarte greu, dar va fi benefic.

Mă adresez în particular alegătorilor lui Crin. Să nu uităm în cine putem avea şi în cine nu putem avea încredere. În Crin sau în Băsescu? Cine a minţit sistematic, a trădat, a înşelat, s-a folosit de aliaţi, chiar de fideli şi i-a abandonat? Nu Crin!

Crin ne-a prevenit cu zile bune înainte de primul tur: „Cei care vor să-l voteze pe Băsescu în turul II, să-l voteze din primul tur. N-am nevoie de voturile lor”. A spus clar. S-a ţinut de cuvânt. A fost mereu împotriva imposturii Băsescu. Crin este diametral opus lui Băsescu.

Cine l-a votat pe Crin în primul tur şi s-ar orienta spre Băsescu în al doilea tur şi-ar trăda propria opţiune de schimbare. Şi propria capacitate de judecată. E simplu, logic şi clar: dacă era acum Crin în finală, cum se administra situaţia? Nu depindeam noi de voturile PSD, aşa cum depind ei acum de voturile PNL? Iar noi avem mai mult de câştigat, din poziţia în care ne aflăm.

Prin proiectul Johannis, alegătorii lui Crin obţin guvernarea, în principiile şi valorile pe care le susţin, iar Mircea Geoană le-a garantat prin protocolul încheiat:

Klaus Johannis, premier independent, care are ultimul cuvânt în alcătuirea Guvernului şi este om de onoare.

–  Guvern de profesionişti, alcătuit din parteneri compatibili, în absenţa factorului conflictual.

–  Garanţia eliminării impozitului forfetar.

– Garanţia cotei unice. Scăderea ei deîndată ce condiţiile economice vor fi îndeplinite.

–  Garanţia reconcilierii naţionale, după 20 de ani.

–  Coaliţia dreptei autentice – PNL şi PNŢCD – în alianţă cu stânga autentică, PSD care, prin Mircea Geoană, pentru prima oară, şi-a recunoscut sub semnătură greşelile trecutului, unele chiar sub numele de criminale. Geoană nici nu a fost, pe atunci, membru al FSN.

Iar dacă PSD şi-a cerut iertare pentru mineriade, PD(-L) nu a făcut-o niciodată, chiar dacă partidul lor este legatar juridic al FSN (îl poartă ca denumire la tribunal). Nu l-am auzit vreodată pe Vasile Blaga cerându-şi iertare pentru telegrama de felicitare trimisă minerilor după mineriada din iunie 1990, ca prefect de Bihor. Ce să mai zicem de Băsescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, şeful lui Dobre, care l-a dat afară pe ing.Mănucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit şi la câteva zile după mineriada din iunie 1990, Băsescu a fost avansat ministru al Transporturilor. Şi după mineriada din septembrie 1991, Stolojan l-a menţinut pe Băsescu la Transporturi.

Iar Stolojan l-a susţinut frenetic pe Ion Iliescu, în 1996 s-a reîntors special de la Banca Mondială, ca să fie şeful comitetului de sprijin în campania electorală, cu justificarea: „Am venit să recunosc valoarea”.

În ce-l priveşte, Valeriu Stoica, care căinează azi alianţa cu PSD este cel care, în calitate de preşedinte al PNL, a semnat un protocol de susţinere cu PSD, condus de Adrian Năstase.

Şi apropo: când, acum un an, Băsescu „îşi vedea visul cu ochii” – după ce PD-L se milogise de PSD la negocieri prin veceuri -, atunci şi PSD, şi Geoană, şi Iliescu, şi mogulii, şi toţi pe care azi îi demonizează erau buni. Au devenit răi în 5 minute. Şi nici atât nu durează cuvântul lui Băsescu. El nu are cum să câştige decât prin fraudă.

AMR: câteva ore. Vor încerca să fure, să întoarcă rezultatele, să se isterizeze în stradă. Va fi o zi solicitantă, un veritabil război psihologic. Care premeditează frauda masivă. Şi mişcările de stradă prin care, fie să descurajeze electoratul schimbării şi să-l determine să se predea în faţa fraudei, fie să provoace un pseudo-război civil, ca să justifice starea de necesitate.  Zic pseudo-război civil, pentru că pe stradă Băsescu va revărsa interlopii, detaşamente portocalii. Paramilitare.

Isteriile lui TRU şi Udrea de pe blogurile lor anunţă mizeria. Dacă ea e Miţa Baston, revoluţionară de la paşopt, TRU face să tresară de emoţie cenuşa lui Brucan, când scrie despre „bandele lui Antonescu, Geoană şi ale trădătorului Ciuhandu” de la Timişoara, la fel cum propaganda comunistă „bandele lui Maniu”, iar junele propagandist Brucan cerea, în „Scânteia”, condamnarea la moarte a preşedintelui naţional-ţărănist, în numele „Tribunalului Poporului”. La fel face şi TRU, celebrând, în schimb, impostura nomenclaturistului Băsescu. Putred de corupţie, cu famiglia şi camarila lui.

Marius Mina ne trimite o alertă a Departamentului de Stat: „The Department of State advises U.S. citizens to to exercise caution when traveling in Romania. American visitors to Romania may encounter large street demonstrations in urban areas which could involve significant unrest. They should avoid areas where such demonstrations are in progress and, in particular, refrain from attempts to photograph the demonstrations”.

Băsescu e iresponsabil şi nu va şti să piardă. Dar cu cât diferenţa în defavoarea lui va fi mai mare, cu atât îi va fi mai greu să inverseze rezultatele şi să pretindă că sunt reale.

Noi trebuie să fim imuni la intoxicări şi provocări. Iar dacă majoritatea alegătorilor care compun electoratul lui Crin votăm, de obicei, spre seară, acum trebuie să ne mobilizăm şi să votăm cât mai devreme.

1. Dăm trendul în exit-poll-uri – ştim că de pe la prânz încep să apară primele estimări pe net.

2. Suntem siguri că avem timp să votăm, pentru că, de cum se întunecă, vor începe cu porcăriile, cum ar fi busculade, blocări ale secţiilor de votare prin cozi artificiale şi pe urmă refuzul de le permite celor prezenţi să voteze, cum s-a întâmplat la primul tur, când zeci, poate sute de mii de alegători, mai ales tineri şi foarte tineri, n-au apucat să voteze, după ce mai stătuseră şi pe la cozi degeaba.

Disperaţii vor fura, cu secţiile speciale. Vor face manevre de stradă. Vor face totul, se vor da de ceasul morţii, vor risca puşcăria, ca să câştige Băsescu. Nu vor reuşi.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

P.S. Celor care se pretind mai anticomunişti decât surorile Coposu, o întrebare: chiar credeţi că doamna Cornea vrea comunism? 😆

201 răspunsuri to “BĂSESCU NU ARE CUM SĂ CÂŞTIGE DECÂT PRIN FRAUDĂ”

  1. Hai-Hui Says:

    din pacate, vor reusi iar tu vei ajunge de rasul curcilor pen’ca esti o mica tolomaca ce se zbate ca o musca fara cap :)))

  2. mgabim2009 Says:

    @Rox
    Nu stiu daca am sa pot dormi in noaptea asta! (tinind cont de diferenta de fus orar). Am citit tot ce se poate pe toate ziarele, blogurile si ce mai exista in lumea net-ului. Si din nefericire majoritate sint nefavorabile. Stai ca ma opresc sa VOMIT! Voteaza domnul presedinte cu nevasta si una din CAPRE, cei din sectia de voatre, evident sluji ale „MARELUI CONDUCATOR”
    Hai sa spun ce am pe suflet (indiferent de rezultat), a vazut un Antonescu care i-a fcaut o campanie lui Geoana cum nici macar nu ar fi visat o data un candidat PSD! Si nu numai el! Nici macar reprezentantii PSD nu au facut!. Geoana nu a avut decit un singur rol: sa taca, sau sa mai dea din gura la o conferita. Si ce face imbecilul! Se duce la Vintu! Nevinovat sau vinovat este fara importanta. Eu personal sint convinsa ca vizita a fost nevinovata ( coruptia necesita ceva inteligenta). oricum eu sper totusi sa iasa el presedinte (si o sa-i dam 4 (patru) voturi!!!) si sper sa ramina la Cotorceni cu pinguinii (vorba lui Badea) si sa-i lase pe cei care se pricep (Antonescu, Joannis) cu problemele importante!

  3. Plano Says:

    -VREM CA IN ACEASTA SEARA INTREAGA ROMANIE SA STIE CA IN CATEVA ZILE CRIZA POLITICA A LUAT SFARSIT;
    -VOM AVEA UN GUVERN JOHANNIS;
    Conditia:
    IESITI LA VOT !!!
    NU LASATI MARLANIA SA COTROPEASCA ROMANIA!!!

  4. rusnac Says:

    Indiferent de rezultatul acestor alegeri, putem acum, la finalul unei campanii electorale lungi si obositoare pentru noi toti, sa tragem unele concluzii si sa subliniem lucrurile bune care ne-au fost relevate. In primul rand, Romania are, dupa mult timp, un adevarat om politic. Acesta este Crin Antonescu. In plus, este de mare viitor trio-ul Antonescu-Geoana-Johannis, care inseamna cu totul altceva decat politicienii cu care am fost obisnuiti in ultimii 20 (sau chiar 60) de ani. Care ne-au demonstrat ca si in Romania politica se poate face altfel, intr-un mod civilizat si european. Ca vor castiga astazi sau mai tarziu, e mai putin important. Esentialul este ca ideea a fost lansata si ca ea va continua sa existe si sa se dezvolte. Din acest nucleu trebuie sa porneasca politica noastra de maine, cu mai putina coruptie, mai putina hotie si mai putine interese personale. Sunt convins ca aceste lucruri vor ramane durabile peste timp, indiferent de cine si ce metode mai foloseste astazi inca pentru a castiga aceste alegeri.

  5. nicu rotaru Says:

    Multumesc R I, asa sa ne ajute Dzeu. Trebuie sa fim lucizi si constienti ca in RO trebuie sa troneze DEMOCRATIA.

  6. Antoniu Says:

    @Hai-MUI-mars la vot si p’orma sa voroveshti mey! Nu uita sa pui stampila pe Geoana.

  7. virgil Says:

    Bine ca ai descoperit acuma … Io o tot spun de mai bine de jumatate de an ca numai prin frauda poate cistiga . De ce nu l-au suspendat natraii astia si l-au lasat sa numere voturile nu pot sa-mi explic . Sper numai sa nu fi avut dreptate eu … Doamne ajuta !…

  8. MountThor Says:

    Biata de tine ! Si isterica , de parca nu-ti ajungea blestemul ca esti o schzofrenica decompensata …… eheeeeeee … sa dai drumul la ciini , la noapte !

  9. alex.dumitrascu Says:

    A fost un „razboi al sodajelor ” in ultimele zile. Singurul asumat de institutul care l-a facut este calibrarea insomar care il da castigator pe Geoana cu 4%.
    Mai exista si o „soparla” strecurata de Dragotescu, dar nerecunoscuta de nici un institut.
    ps
    Astia de la pedele inca nu stiu ce inseamna sa fii alergat noaptea prin Ferentari. Se dau mari pe net si in Dorobanti.

  10. Antoniu Says:

    @MounThor- geaba! nu se mountthoarce basescu. vine geoana presedinte.

  11. Ovidiu Says:

    Cred ca rezultatele vor fi foarte stranse as zice 49.09% – 50.01% ptr groana sa tii minte ROXANA

    sunt convis ca pedele fraudeaza.
    Udrea e codoasa ordinara chiar si murdara dupa cum am auzit nu se spala pute a hoit – dar se parfumeaza. Nu are nici-un prieten doar blogul stiu chestea asta la precizie

  12. virgil Says:

    Nu pot pricepe de ce unii dintre noi nu inteleg ca oriunde in lumea asta mare , oamenii deosebit de potenti economic influinteaza nu numai viata economica a tarii in care traiesc , dar si pe aceea politica .
    Asa a fost de cind Lumea si Pamintul , asa o sa fie cit Lumea si Pamintul fie ca ne place sau nu chestiunea asta .
    Acuma , din punct de vedere democratic este corect , normal si chiar benefic sa fie asa .
    Poate fi cineva atit de naiv sa poata crede ca un Ford sau un Rockefeller faceau anticamera la Casa Alba ?!
    Este cumva America stat nedemocratic din cauza acestei chestiuni ?!
    Bunaoara Petromidia lui Patriciu , contribuia la bugetul de stat cu peste 5 procente .
    Poate cineva in tara asta , fie el chiar presedintele sa-si permita sa tina la usa , sa puna sa faca anticamera un astfel de om ?!
    Economicul este acela care determina politicul intr-o democratie si nu politicul trebuie sa determine ecomomicul .
    NUMAI LA COMUNISTI POLITICUL DETERMINA ECONOMICUL .
    Asta ne dorim ?!
    Dragilor , este de preferat un presedinte care sa fie influientat de catre oamenii potent economic decit unul care sa-i tina sub cizma .
    Nu de alta , dar daca ii tine la supusenie , asta nu mai este democratie , este STAT POLITIENESC …

  13. Ovidiu Says:

  14. Ovidiu Says:

  15. *** Says:

    am votat. sa speram ca va conta.
    scoala de cartier, in nordul capitalei.
    lume multa, vine, pleaca.
    de toate varstele, si tineri si batrani.
    eu am stat la coada doar 5 minute.
    dar e vanzoleala mare.

  16. *** Says:

    copy paste de la turambar „Prezenta mare la vot”.

  17. theodora0303 Says:

    Aşa să ne ajute Dumnezeu!

    Scrisoare catre cei care au votat Crin

    Hai ca se poate!!!! – Hai la vot!!!!


    Sa auzim de bine!

  18. Marius Mina Says:

    Un ieşean şi-a declarat în faţa camerelor de filmat intenţia de a vota de cinci ori, la acest tur de scrutin. Asta după ce la turul trecut a votat numai…de trei ori. Bărbatul spune că nu i se poate întâmpla nimic, pentru că este bolnav şi nu poate suporta detenţia.

    Omul s-a trezit de dimineaţă şi s-a postat la coada de la secţia de votare din Gara de Nord din Capitală. De aici, va pleca spre alte secţii, după cum el singur i-a declarat reporterului Antena 3. Bărbatul poartă cu el un articol de ziar al cărui protagonist este şi spune că vrea să arate României că „se poate face de mai multe ori”.

  19. cristian Says:

    A fost odată, ca în basm
    – N-ar mai fi niciodată –
    Pe un tărâm în plin marasm
    Un împărat şi tată

    A două fete – cum să spui –
    Crescute la ferestre
    Unde pândeau vaporul lui
    Aducător de zestre

    Că toată tinereţea sa
    În pribegii navale
    Cărase tone de cafea
    Blugi şi ţigări “nasoale”

    Doar erau două la părinţi
    Şi nu prea frumuşele
    Fără …succesuri… mari la prinţi
    Baroni ori beizadele

    Dar se mandreau cu tatăl lor
    Ce bea whisky cu litrul
    Şi se visa un jucător
    Cu fluier de arbitru

    De-atât cărat din port in port
    S-aducă de detoate
    Fu uns ministru de transport
    In câteva mandate

    Avea tupeu, ambâţ, nărav
    Ştia cum să vrăjească
    Şi fu ales chiar pârcălab
    La curtea-mpărătească

    Pe unde-a fost el – port ori post
    A strâns pe îndelete
    Ca să le facă-n viată-un rost
    Iubitelor lui fete

    Veni-ntr-o zi un chitarist
    Luă fata cea mare
    Dar, vai, spectacolul fu trist ;
    Divorţ şi partajare

    C-avură-nspre aeroport
    Viloi de la tataia
    Dar l-au schimbat, tot către Nord
    C-o casă-n Mogoşoaia

    Cum au facut şi ce au dres
    Când fu de partajară
    Cine cu ce s-o fi ales
    Nu a ştiut o ţară

    Cert e ca fata de-mpărat
    Fără de soţ rămasă
    Îşi cumpără, cumva pe blat
    O şi mai scumpă casă…

    În timpul ăsta, sora sa
    Mezina, cum se zice
    În cercuri largi se afirma
    Fiţoasă şi ferice

    Trecu prin şcoli de pe la noi
    Şi chiar urmă prin State
    Un curs intens de… piţi-goi
    De-i zice facultate

    Dar mult mai multe a-nvăţat
    Prin baruri şi locante
    Cu prinţi ieşiţi la agăţat
    Modele – aspirante

    Era a doua la părinţi
    Mezina cea cu ţeluri
    Dar a urcat, strângând din dinţi,
    În topul de modeluri

    Şi chiar cu bâlbe pe platou
    Trup zvelt, CV subţire
    A strâns un roi în jurul său
    De stele-n devenire

    Aşa ajuns-au la-mpărat
    Roberta şi Alina
    De care-apoi s-au ataşat
    Monica şi Sulfina…

    Acestea s-au lipit de el
    Ca marca de scrisoare
    Iar pe cea mică la Bruxelles
    Au uns-o, cu fanfare…

    El, jucător de Tabinet
    Şeptic şi Licitaţii
    Puse-ntr-o zi, în cabinet,
    De-un Poker, cu confraţii

    Cu patru dame-n mână sta
    Şi ar mai fi vrut una
    – Chintarul îl ademenea
    Şi-l îmboldea Fortuna –

    Se ridică incetişor
    Cu cărţile în mână
    Veni la geam şi, visător,
    Privi mâhnit la lună

    Mai apoi prinse a scruta
    Cea boltă instelată
    Pe care-odată-i se-arăta
    O stea cu chip de fată

    Avea un trup parcă sculptat
    Păr aburind reflexii
    Gură ce-ndeamnă la păcat
    Sâni împliniţi şi sexy

    Şi tot privind-o-ngândurat
    Se-aprinde-odată flama
    La pieptu-i de matroz umblat
    Să cadă, dragă, dama

    – Hai, vino-n cărti, râvnită stea
    Prelinge-te pe masă
    Că potu-i mare, scumpa mea
    Şi jindul mă apasă

    De vrei aievea să exişti
    Coboară dintre stele
    Dă-i dracului de pesedişti
    Fii mir inimii mele

    Într-un iatac municipal
    Trăi-vom altă eră
    Mie, Primarul General,
    Să-mi fii consilieră

    (Şi mai şopti, pierdut la geam
    Cu ochii către astră)
    Aş da o ţară sa te am
    În Alianţa noastră

    Iar ea, din cercul ei bengos
    Răspunde-aşa, mieroasă
    – Aş da o fugă până jos
    Dar am cocoş acasă

    Şi, vai, ce trist bietu-mi călcău
    Mai cu-cu-ri-g-grăieşte
    C-un mameluc din staff-ul tău
    Dosaru-i frunzăreşte

    – Hai, luminează-mă-n amurg
    Şi fă-ţi itinerarul
    Cu forţa mea de brand-de-burg
    Am să-i închid dosarul

    Nu-s stele-n cer cât promitea
    Blagoslovit cu flama
    Doar ce s-a-ntors la masa sa
    Că-i şi pică, zău, dama

    – Cinstire Ţie Demiurg
    Că mi-ai adus dameza
    Sunt cel mai cool bărbat din burg
    Şi simt că-mi creşte freza

    Iar răpitoarea-i glăsuia
    Privind din cărţi complice
    – Dubleaza potul – ţara ta
    Va fi tărâm ferice

    – Cadâna mea, de când te-aştept
    (Îi zice-atunci Înaltul)
    Rămâi aici, la al meu piept
    Să netezim asfaltul

    Să mă îmbăt de Scoţian
    Sorbit din a ta gură
    Iar un taraf teleormănean
    Să cânte pe bordură

    Că am şi eu damblaua mea
    Sa ne trăim, dar, bine –
    N-am mai vândut demult cafea
    Dar azi mă vand pe tine

    Şi, zău, al dracului să fiu
    De n-om trăi regeşte
    Mă dărui ţie, monstru viu,
    Curat – marinăreşte…

    Aşa fu potul adunat
    De a aflat tot statul
    Dar el ajunse Împărat
    Vrăjind electoratul

    Ce l-a crezut un dregator
    Cu har, virtuţi şi vicii
    Braţ al umilului popor
    Tronând peste Servicii

    Peste Parchet şi DNA
    Justiţie, Armată…
    Ei, bine, el le iriza
    Cu astra adorată

    – O, steaua mea de căpătâi
    (Îi declama adese)
    Gândirea ta perversă îi
    Că e pe interese

    Dar nu-i nimic, acelaşi fler
    Mă mână şi pe mine
    Îţi dau pe mâini un minister
    Şi fonduri – nu puţine

    Ci mai coboară-n jos, încet
    Alunecând spre bază
    Aici, la mine-n cabinet
    Chelia-mi luminează

    Iar ea, de sus, din firma sa
    De spaţii de parcare
    Din când în când se cobora
    Să pună de-o plimbare

    Pân-au luat-o la-ntrebări
    In Parlament, ghiolbanii :
    La Ministerul de Plimbări
    Prea se jongla cu banii

    Că răsuflase-acel mister
    De se iscase drama
    Se ticluise-un minister
    Ca să se plimbe dama

    Cu un buget de emirat
    Ce-şi vântură petrolul
    Să aibă Marele Umblat
    Din ce-şi plăti obolul

    Pentru naveta astrei lui
    Pe căile lactee
    Azi la Paris, mâine-n Vaslui
    Azi star, mâine femeie

    Prin iarmaroace, la serbări
    Cu presa după sine
    Să vadă bietii electori
    Cum se trăieşte bine

    Cu mici, cu beri, miei la proţap
    Şi dansuri populare –
    S-a dat turismul peste cap
    De-atâta promovare

    Veniţi la noi, dragi călători
    În mândrul « Land of Choice »
    Căci brandul scumpei noastre ţări
    Cârnaţii de Pleşcoi îs

    Vai, Demiurgule, ne-ai dat
    Atâta jale-n casă
    C-un împărat prea inflamat
    De-o astră prea focoasă

    Fie-Ţi, dar, milă de-un popor
    Ce ţi-a-nălţat biserici
    Ia, Doamne, de prin preajma lor
    Aceşti eroi (ho…) himerici !

  20. Ovidiu Says:

  21. Ovidiu Says:

    „O sa spun ce va convine/
    Ne luptam sa traim bine/
    Chiar daca-s deja batran/
    Nu mai stau cu mana in san/
    Si fiindca-i democratie/
    Mai fac cate o poezie/
    Astazi multe am invatat/
    Din lectia ce ati predat/
    Vom iesi din criza-ncet/
    Fara bani de la buget/
    Munca va fi iarasi cheia/
    Si ca sa nu-mi pierd ideea/
    Unii au fonduri, au de toate/
    Altii n-au ca nu se poate/
    Unii isi pregatesc valiza/
    Si altii raman cu criza”,

  22. olimpiu Says:

    este frauda mai mare ca la primul tur .sigur eu amdoar imaginea une sectii. dar mai am o speranta asa ca nu intru in panica

  23. Cristian Mihaescu Says:

    http://www.antena3.ro/stiri/politica/exit-poll-alegeri-prezidentiale-2009_86643.html

    @all
    Indiferent ce opinii aveti, mergeti la vot! Normal e sa ne alegem noi presedintele, nu ei. Ce vad eu in neregula in stirea asta?
    1. Prezenta la vot mare, deci stati acasa ca are cine sa se duca.
    2. Stati acasa ca oricum Geoana castiga.
    3. Basescu oricum pierde, deci stati acasa ca degeaba va duceti sa votati pentru el.
    4. Inca nu realizez care e smecheria, pentru ca este una aici. Un singur sfat va dau, ca puneti stampila pe Geoana sau Basescu, mergeti la vot. Nu e normal sa decida televiziunile pentru noi. Si pana la urma… Voiculescu, Vantu, Videanu si restul cand or sa explice cum si-au facut averile? Geoana sau Basescu ma indoiesc ca le vor cere explicatii vreodata astora dar m-am convins, Romania chiar e condusa de forte obscure.
    Democratia inca nu a venit in Romania!
    Poate atunci cand cei nascuti dupa ’89 vor implini 40 de ani…

  24. Antoniu Says:

    Iata cum dau din nou cei de la Realitatea sondajele: http://www.realitatea.net/piata-electorala–superoferta-la-ora-9-30–masinile-portocalii-au-discount-de-49prc–iar-cele-rosii-de-51prc-_690642.html

  25. Radu Humor Says:

    Dumnezeu este de partea noastra !
    N-avem a ne teme de nimic !
    Doar de EL !

  26. adriana popa Says:

    Am votat cum a cerut CRIN ( care pentru mine – sper sa nu ma dezamageasca – este etalon de BUN SIMT ) ..CU MIRCEA GEOANA.
    daca NU iese , si face matocarii CHIORU … sper sa avem o tara linistita condusa de oameni de bun simt.

    TREBUIE TOTI PNL -ISTII SA VOTEZE GEOANA ( desi nici eu nu ma omor ptr el ) CA SA-I MAI DAM O SANSA LUI CRIN ANTONESCU SI IOHANNIS.

    ASA CUM Psd ( DECI A FOST DE BUNA Credinta ) A SUSTINUT 2 GUVERNE tariceanu .. ASA acum PNL trebuie sa VOTEZE GEOANA .. sa scapam de POL POT – ul romanesc si de UDREA.

    STATI ACASA DACA VRETI UDREA PRIM MINISTRU.

  27. Ovidiu Says:


    Basescu a pierdut asa am scris

    vezi la mine pe blog

  28. *** Says:

    cred ca e interesant azi de urmarit din cand in cand si blogul lui turambar. ultima postare e chair interesanta. http://turambarr.blogspot.com/

  29. Marius Mina Says:

    Disperare în tabăra PD-L

    Lumea este mobilizată pe telefon şi prin tot felul de aşte mijloace după apariţie primelor cifre de la exit-poll-uri. De asemenea… s-a primit ordin de la partid ca să se treacă la acţiunile de sabotaj plănuite şi de care vă vorbeam zilele trecute. Cele mai vizate vor fi secţiile speciale a căror activitate trebuie fragmentată.

    Exit poll ora 10.00

    INSOMAR: Geoană 52% – Băsescu 48%
    CCSB: Geoană 51,5% – Băsescu 48,5%
    CSOP: Geoană 50,5% – Băsescu 49,5%

  30. Cristian Mihaescu Says:

    Am votat. Indiferent de rezultate, nu ma voi bucura deloc. E o zi gri pentru Romania.

  31. Plano Says:

    Conform dealerului Marin-So rosiile aveau la ora 9 un discount de 52% si portocalele de 48% .
    Si n-a iesit inca, masiv, oferta oamenilor de afaceri!!!

  32. Artimon Marin Says:

    Mogulul originar e Traian Basescu, nu-i greu de inteles! 🙂
    Luati-i o poza si priviti-l bine, nu-i vedeti trasaturile mongoloide?

    Lui nu i-a placut cartea, asta o stie orisicare, nu i-a placut sa citeasca, cititul l-a obosit si-l oboseste si acum, dar i-au placut si ii plac povestile, in care a incercat sa se regaseasca, bineinteles ca un “erou”, ca un “cuceritor”, cautand pe cineva care sa fi avut acelasi comportament.

    Poreclit de mic “tatarul”, el, cel care era ciuca bataii fetelor, cel care era rasul baietilor de varsta lui, a auzit de Timur Lenk, si atunci a vrut sa-si intoarca porecla in renume, a inceput sa caste gura la toti cei care spuneau povesti despre acesta, a tzopait de bucurie cand a auzit pentru prima data de bataia pe care i-a tras-o Timur Lenk lui Baiazid, gata!, a inteles, el era Timur Lenk, ce Mircea cel Batran, ce Stefan cel Mare, niste romani amarati, el, “tatarul”, era Timur Akbar!

    – Mai zii, mosule, mai spune!
    – Timur Lenk inseamna Timur cel schiop…
    – Si eu sunt chiomb!
    – …lui ii placea bautura…
    – Si mie-mi place, si mie-mi place!!!…

    (va urma) 🙂
    Ca mosu’ stie multe…

  33. Marius Mina Says:

    Panica si disperare in PDL

    Ora 12.00 -Diferenta dintre Geoana si Basescu se modifica in favoarea primului
    CSOP: Geoană 52,5% – Băsescu 47,5%
    INSOMAR: Geoană 53% – Băsescu 47%
    CCSB: Geoană 53,7% – Băsescu 46,3%

  34. Bordelezu Says:

    @Roxana

    Din nou ai scris excelent, ti-ai intrat in mana! 🙂

    @Marius Mina

    De retinut, domnule, ca simpatizantii liberali au inceput sa iasa in masa la vot dupa 12.00.
    Dumnezeu nu ne lasa! Nu pot ei sa fure cat votam noi!

    Tot respectul!

  35. alex.dumitrascu Says:

    Amenintarile cu balamucul de pe strazi si amenintarile pedeleilor sunt excluse.
    Coloneii sunt extrem de suparati pe chior deoarece a redus veniturile militarilor, si l-a pus dracu’ pe Boc sa vorbeasca despre „pensii nesimtite”.
    Expresia asta cu ‘nesimtirea” se lasa pana la urma cu niste ‘salturi inainte” pe care le va face Boc cel reformat .
    Nu va temeti.

  36. Bordelezu Says:

    @Marius Mina

    Vor ramane totusi multi batrani care nu vor putea ajunge la urne, cei care nu-l mai vor pe Sfarsitul.
    Asta este situatia la tara, acolo unde sunt kilometri multi pana la sectia de votare. Membrii PSD si membrii PNL sunt speriati de politie, refuza sa ia in masina batranii care sunt cunoscuti ca votanti siguri contra Terminatului. Informatia e sigura. Le e frica de a fi facuti sa-si piarda timpul in dat fel de fel de declaratii pe la politie, asta este…
    PDL-istii o fac, fara probleme, pentru ai lor.

  37. Antoniu Says:

    @Marius!- merem la colindaaaaat??????? O, ce veeesteee miii…nuuu naaa …taaaaa!

  38. Franklin Says:

    Daca prognozele de la pora 12 (scuzati greseala) sunt adevarate, atunci Base chiar nu mai are nicio sansa. Fanatismul e acoperit de nerabdare si presupun ca fanaticii s-au produs deja, more or less. Zarurile (aruncate inca de joi seara) se vor opri din rostogolire pe la ora 3 PM, avand in vedere k suntem aproape de solstitiu.

    Inca odata, e incredibil pe langa ce trecem. Atat de aproape!

  39. ela Says:

    Voturili lu’ nenea care a votat multiplu intra la numaratoare, sau se judeca dupa…dupa ce s-a validat pres’dintili ?

    Omul ala nu este bolnav, ala a vrut sa demonstreze si a demonstart ca se poate vota dublu fara nici o problema.

    Omul a declarat ca si in 2004 a votat numai de…. trei ori si n-a patit nimic 5 ani !

    Putea si acum s-o faca de 5 ori asa cum si-a propus si n-ar fi fost depistat; dar omul corect n-a mai rabdat stiind ca nu este singurul in aceasta situatie si s-a predat in numele dreptatii ca re va sa vie! credeti?

    Cu alte cuvinte eu cred ca a fost in zadar atata munca in campanii electorale, atatia bani aruncati, atata consum de energie fizica si psihica, atatea confruntari mediatizate de deontologul turcescu cu juraminte, ca in final sa nu fie alegeri corecte, ca in final sa iasa Baraba, alesul multimii razvratite.

    La ce bun?

  40. ela Says:

    Critian Mihaescu zice:

    „Geoana sau Basescu ma indoiesc ca le vor cere explicatii vreodata astora dar m-am convins, Romania chiar e condusa de forte obscure.
    Democratia inca nu a venit in Romania!
    Poate atunci cand cei nascuti dupa ‘89 vor implini 40 de ani…”
    ………………………………………..

    Da domnule si eu cred asta, deoarece pressarii, jurnalistii fac jocurile, ei manupuleaza.
    Nu toti, sunt unii special pentru asa ceva,as crede altfel daca turcescu ar jura cu mana pe BIBLIE in Altar ca nu face jocurile nimanui, ca este el strapuns de o impartialitate impartiala, ha, ha :mrgreen:

  41. J o h n s o n Says:

    Rezultatele acestea partiale care apar in cursul zilei de azi,pe surse 😉 sint probabil si cel mai bine platite pentru ca manipuleaza cel mai eficient subconstientul.

    1.Cel care e prezentat ca fiind in avantaj pierde sigur o eventuala mobilizare exemplara a propriului electorat
    2.Invers,ceilalti se mobilizeaza cu disperare
    3.Daca cel care e prezentat ca si perdant mai este si organizator al alegerilor atunci tot din disperare este tentat sa si fure mai mult la urne.

    Aceste rezultate nu servesc decat celui care e prezentat in dezavantaj pe parcursul zilei asadar lui TB !

    Vezi reactia lui Crin Antonescu la primul tur !
    Vezi si ce a patit Nastase in 2004 in fatza aceluiasi Basescu.

    Hai sa nu ne mai imbatam cu apa plata,sa asteptam rezultatele de diseara cand EXIT POLL-ul de data aceasta calibrat va da adevarata valoare a intrecerii,daca nu cumva totul se va decide la cateva mii de voturi,atunci nici prognoza de diseara nu e sigura trebuins sa mai asteptam.

  42. octaaa Says:

    Votul meu il va primi Geoana. Sper insa sa ai dreptate in ceea ce scrii. Cu toate ca eu consider ca face parte din categoria wishfull thinking 🙂

    Spui ca te adresezi votantilor lui Crin Antonescu. Abuzez un pic inscriindu-ma in categoria asta. Desi nu l-am votat, dar nu l-am votat pentru ca…a fost coada prea mare la urna suplimentara. Si, desi am stat pana s-a inchis…n-am apucat sa votez.

    Asa ca – plec la vot. Sa fiu sigur ca de data asta apuc sa votez 🙂

  43. teaca Says:

    Dacă măcar oamenii cu mintea mobilată vor vota raţional, aşa cum am făcut-o eu, alegînd, ce-i drept, dintre doi mediocri, pe cel mai puţin nociv, dar care a avut inspiraţia să accepte această frumoasă idee – proiectul Johannis, atunci după ora 9 Băsescu va fi istorie.

  44. gazetarul Says:

    Mergeti la vot si dati-i-l lui Geonel. 🙂 🙂 La ora 13;00 avea 6% in fata matrozului, 53%-47%. Ar fi bine sa-si mareasca avantajul,fiindca seara vin comandourile interlopilor aia de retardati portocalii si vor incerca prin fraude sa reduca distanta sau chiar s-o egaleze,desi nu prea cred. 🙂 La noi in oras portocalii sunt deja innebuniti,fac pe ei. 🙂 🙂 Hai Geoana,hai Romania!!

  45. Bordelezu Says:

    Stire proaspata:

    „Biroul Electoral Central a anunţat că până la ora 13:00 prezenţa la urne, la nivel naţional, a fost de 24,01%, dintre care în mediu rural 24,94%, respectiv23,32% în mediul urban.

    În secţiile speciale prezenţa la vot a fost dublă faţă de cea din turul I, la aceeaşi oră.”

  46. Liana Says:

    Argumente strict si exclusiv circumstantiale. Pana acum, toate, TOATE aliantele politice din Ro s-au bazat pe niste frumoooaase si duuulci si trainice acorduri elctorale, sau post-electorale, pe cuvinte frumoase de tipul „Johannis are ultimul cuvant in formarea guvernului”, incalcate la primul dezacord de opinii si vointe.
    Cu tot respectul, sunt sigura ca dna Cornea nu vrea comunism, da’ se poate insela.
    Eu, in locul acestor iluminate fete intelighento-culturalicesti, as sta in banca mea, n-as carti nici cu Geoana, nici cu Basescu, ca amandoi is de rusine mare. Nici unul nu aduce stabilitate, lumina, siguranta si bunastare. Aduc gasti si atat.
    Acum, in Ro nu exista solutie politica. Exista solutia numita bajbaiala: oricare iese, tot pe bajbaite o ducem mai departe.
    Ma mira numa’ ca exista voci de ambele parti care sustin ca sunt reali, buni si frumosi. NU SUNT!!

  47. romaniavesela Says:

    @Johnson – am primit inca de ieri sms-uri de la un sender necunoscut, cu numele Cifre reale, in care Geoana avea 52% si Basescu 48%, e limpede ca fac parte din actiunile de manipulare… oamenii, insa, par a avea deja o opinie clara, si ma intreb cum ar putea fi altfel, dupa cei cinci ani de dictatura Basescu?

    romaniavesela.wordpress.com

  48. ela Says:

    Pepenii de Dăbuleni, mai scumpi decât vinul de Murfatlar!

  49. ela Says:

    gazetarul spune:
    duminică 6 decembrie 2009 la 2:39:59 pm

    Mergeti la vot si dati-i-l lui Geonel. 🙂 🙂 La ora 13;00 avea 6% in fata matrozului, 53%-47%. Ar fi bine sa-si mareasca avantajul,fiindca seara vin comandourile interlopilor aia de retardati portocalii si vor incerca prin fraude sa reduca distanta sau chiar s-o egaleze,desi nu prea cred. 🙂 La noi in oras portocalii sunt deja innebuniti,fac pe ei. 🙂 🙂 Hai Geoana,hai Romania!!

    ………………………..

    Postarea aceasta trebuie multiplicata , e de mare interes!

  50. Marius Mina Says:

    Exit Poll ora 13.00

    CCSB: Geoană 52% – Băsescu 48%

    INSOMAR: Geoană 52,3 – Băsescu 47,7

    CURS: Geoană 52% – Băsescu 48%

  51. Radu Humor Says:

    Sunt oameni atat de mizerabili, incat ar vinde-o si pe mama lor,
    spune o vorba din popor.
    A lui Basescu n-are pret ( a incercat!), de asta n-o scoate la vanzare, in schimb isi pune sotia in cele mai penibile situatii …
    De mila ei ar trebui sa-l trimitem pe mare ,
    sa scape de el macar pentru cativa ani !

  52. *** Says:

    eu as zice sa nu luati in seama sondajele publicate pe net. deocamdata se pare ca scorul e 50 -50.

  53. octavpelin Says:

    Rox,de MOSU’iti fac cadou tie si tuturor un guvern Klaus Johannis,am prezentat pe scurt ce spune presa internationala despre Basescu.
    LA MULTI ANI! si SARBATORI FERICITE !alaturi de cei dragi ,Tavi!

  54. J o h n s o n Says:

    Carmen Harra ştie cine iese preşedinte 🙄 😉 🙂

    http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878731/Carmen-Harra-stie-cine-iese-presedinte

  55. Flori Says:

    Cine te-a sterilizat Roxano?
    O fi gandit omu sa nu aduci idioti pe lume…

  56. Marius Mina Says:

    Exit Poll ora 13.00

    CCSB: Geoană 52% – Băsescu 48%

    INSOMAR: Geoană 52,3 – Băsescu 47,7

    CURS: Geoană 52% – Băsescu 48%

  57. olimpiu Says:

    @marius mina
    asta va fi din punctul meu de vedere scorul pe care exit poll-urile il vor arata la 21. ne asteptam la miscari de strada din partea pdlacheilor. oare sa raspundem la fel declansand razboiul civil sau sa avem incredere in institutii???

  58. Marius Mina Says:

    Disperare mare
    La ora 15.30 toţi şefii şi şefuleţii PD-L sunt convocaţi la o videoconferinţă. Conferenţiarii de la centru sunt Vasile Blaga şi Adriean Videanu. Nemulţumirea e foarte mare în Modrogan şi ca atare vor cere trecerea la planul stabilit dinainte. Oamenii sunt foarte supăraţi de cifrele exit-poll-urilor care circula pe internet şi care slabeste motivatia activului PDL ist sa mai lupte.

  59. Radu Humor Says:

    @Marius
    Care plan 2 ?
    Poate sa mai comande/aduca o sticla si-o salupa 😉

  60. Danias Says:

    Marius,

    Ai dreptate.
    Cititi aici
    http://www.inpolitics.ro/manevra-de-gratie-basescu-isi-va-proclama-victoria-pe-baza-exit-pollurilor-de-la-b1tv-art50892.aspx?gclid=CLeo7L_QwZ4CFQUUzAodczF2rA
    Sper sa nu reuseasca sa fure atat de mult incat sa intoarca scorurile.

  61. Roxana Iordache Says:

    Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii. Chiar şi nefericiţilor care s-au obişnuit să creadă că nu pot mai mult. Şi au ajuns chiar să nu poată.

    Avansul lui Geoană e clar, cine n-a mers la vot trebuie să meargă împreună cu cât mai mulţi şi să-l consolideze, să-l crească ireversibil. Băsescu şi ai lui sunt disperaţi, au luat-o pe arătură. Noi ştiam deja că Băsescu n-are altă şansă decât frauda. Obiectivul lor e să inverseze rezultatele şi să facă nenorociri în stradă.

    Sunt deja o mulţime de penali în ţară.

  62. Marius Mina Says:

    Planul D al pedeleilor care sunt acum in videoconferinta.(Blaga Videanu cu filialele)
    Abia ii asteptam sa iasa in strada sa le rupem capetele , cata bataie or sa-si ia astia le va ajunge pentru tot restul vietii.

  63. Plano Says:

    Ora 15
    Rosiile 53,4,iar portocalele 46,4 la Marin So

  64. Marius Mina Says:

    insomar geoana 53,4 basescu 46,6

    ccsb geoana 52,7 basescu 47,3

  65. buddy Says:

    In diasppora:

    Murfatlarul la 3/4l=90$
    Bostanacul de Dabuleni= 10$ bucata

    Sondajul Insomar,csop ala MM trucat cu filmuletul cu pumnul….

  66. Antoniu Says:

    Nu mai vreau Basescu
    Nu mai vreau nici Boc
    Vreau sa am in tara
    Paine, Slujba, Loc(PSL-adica, ceva de genu: partid social liberal)

  67. Antoniu Says:

    Ma duc deja la colindat la PNTCD Cluj apoi la PNL si invitat la chef pana dimineata la PSD, unde trebuie sa recunosc, pasesc pentru prima oara. Doamne ajuta-le celor trei ficiori sa ne scoata din impas si sa repuna in matca valorile in care credem fiecare dintre noi. PDL-ului ii doresc o iesire la rampa a unuia cu coaiele mai tari, sa se dezica de bestie si sa devina un partid de opozitie onorabil pentru ca are o sumedenie de oameni valorosi si pot s-o faca(sa-l faca!).

  68. Plano Says:

    CSOP si CURS se indreapta deja spre un dorit 50%-50%!
    Basescu va zice ca INSOMAR si CCSB sunt ale mogulilor

  69. J o h n s o n Says:

    La ora 16 in Bucuresti aveam + 7 procente prezenta fatza de turul 1….
    Asta e bine,in Capitala puncteaza Crin si Doc…boschetaru’ e mancat deja,cred !

  70. octaaa Says:

    Gata, am reusit sa votez.
    Schimbarea 🙂
    E bine ca de data asta am stat mai putin la coada. Nici macar o ora 🙂

  71. Julia Says:

    La voi e aproape 6 seara iar la mine 10 dimineata. Sitn la munca de la 7 azidimineata, ca sa pot pleca devreme, sa votez inainte de 12. O sa vad ce se intimpla la urnele de aici. La primul tur era pustiu, nici picior de votant. Doar doi cu urnele lor amarite, preotul (ca votarea are loc la una din bisericile ortodoxe) si vreo doi vizitatori care palavrageau pe linga biserica afara. Azi voi avea intrebari pt ei. Am plecat!

    Marius, multuemsc de stiri.

    Doamne ajuta-ne sa scapam de Basescu!

    La multi ani, Nicolae! 🙂

  72. parnic_biju Says:

    m-am documentat un pic pe goagal ) despre d-ta d-na Roxana Iordache si uite ce am gasit http://morar.catavencu.ro/2009/06/20/roxana-iordache-printesa-idealurilor-ofilite/
    Apropo va sprijina cineva mult financiar sa scrieti ceea ce scrieti aparatoare a dreptatii si a democratiei?

  73. Franklin Says:

    @Marius Mina
    Multumim pt informatii. Ne bazam si ne-am bazat pe ele!

  74. Ovidiu Says:

    As vrea sa-i vad moaca elenei ud-rea, stie bine c-o asteapta puscaria.
    A VRUT SA FIE PRIM-MINISTRU MIZERABILA PROSTI-TUA-TA DE UDREA ELENA II PLACE SA SU-GA IMGHETATA LUI BASESCU DAR S-A TOPIT

  75. alex.dumitrascu Says:

    Veniti la vot!
    Ma adresez electoratului meu, celor care m-au votat in urma cu doua saptamani. Votul de atunci nu trebuie pierdut. El produce efecte daca votati din nou astazi, cu Mircea Geoana.

    Ma adresez in special alegatorilor mei de la orase, sa iasa in dupa-masa aceasta la vot, pentru ca ei pot face diferenta.

    De votul vostru depinde daca in perioada urmatoare vom avea un guvern stabil si daca vom avea, in sfarsit, un program pentru iesirea din criza.

    http://crinantonescu.ro/articole/707/Veniti-la-vot.html

  76. ela Says:

    Alex
    Am incercat sa postez la Crin, insa nu am „reusit” 😦

    Transmite-i lui crin sa-i zica geonelului sa nu vorbeasca mult, spicy-ul sa fie scurt si la obiect, nu mai suportam dupa 5 luni de campanie electorala discursuri politicianiste.

    L-am inteles, de aia l-am votat, ajunge nu mai trebuie sa zica prea multe.

    Slava Domnului ca a iesit Geoana !

  77. gazetarul Says:

    Ce informatii aveti oameni buni la nivel national?Eu stiam ca Geoana are 4,5%-5,4% avans in fata matrozului la ora 17.00. 🙂 Care-i situatia la ora 18:00,stiti cumva?

  78. bujold Says:

    Ora 16:

    rezultatele preluate de pe impactnews.ro

    BĂSESCU 50,4% – GEOANĂ 49,6% (CSOP)

    GEOANĂ 51% – BĂSESCU 49% (CCSB)

    Ce inseamna asta?

  79. *** Says:

    ce stie rodica culcer? ce spune ea pe realitatea acum? ca „basescu e pe cale de a obtine singur impotriva tuturor o victorie” …iar moderatoarea o opreste si-i spune ca despre rezultate vor vorbi mai incolo. sii acum argumenteaza: timisoara, dezbaterea, interventia lui vantu… nu imi vine sa cred ca putetm fi atati de tampiti. sper ca e o greseala. si ca rodica culcer nu stie ce vorbeste.

  80. cristian Says:

    Din păcate se pare că Plano are dreptate. Se pregăteşte un 50-50 la sută şi o noapte de numărători paralele unde se poate întâmpla orice!

  81. Filip G Says:

    Informatia reala e blocata.Intoxicarile sunt in floare.
    De ce unele pagini nu pot fi deschise?

  82. Ovidiu Says:

    Ultimele informaţii vehiculate pe la staff-urile de campanie îl dau pe Mircea Geoană pe primul loc, în tabăra roşie scorul fiind Geoană 52%-Băsescu 48%, iar în cea portocalie Geoană 51%-Băsescu 49%.

    http://www.mediafax.ro/politic/update-ora-14-00-estimarile-exit-poll-urilor-il-dau-pe-geoana-in-fata-cu-cateva-procente-5157607

  83. Ovidiu Says:

    Ovidiu spune:

    duminică 6 decembrie 2009 la 10:19:29 am

    Cred ca rezultatele vor fi foarte stranse as zice 49.09% – 50.01% ptr Geoana sa tii minte ROXANA

    sunt convis ca pedele fraudeaza.
    Udrea e codoasa ordinara chiar si murdara dupa cum am auzit nu se spala pute a hoit – dar se parfumeaza. Nu are nici-un prieten doar blogul stiu chestea asta la precizie

  84. Maria S.(Timisoara) Says:

    http://www.crestinortodox.ro/veta-biris/a1188-o-ce-veste-minunata

    http://www.trilulilu.ro/beautyhasgrace/7062c803f9e53b

    http://www.trilulilu.ro/celllfish/4c7bd503fde9c1

  85. olimpiu Says:

    @ovidiu
    cucuvea nenorocita! tacca-ti dracu fleanca! oricum acum cateva zile ziceai ca nu votezi. crezi ac aici e OTV sau Libertatea???

  86. Plano Says:

    CCSB ora 17, din surse credibile
    Rosiile 52, portocalele 48

  87. Ovidiu Says:

    Videanu: Fac un apel la Geoana sa piarda cu demnitate

    Prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, i-a solicitat liderului PSD, Mircea Geoana, si sustinatorilor sai sa nu mai instige militantii PSD la frauda, situatie in care acestia risca sa raspunda penal pentru faptele lor.

    „Fac un apel la Mircea Geoana si la sustinatorii domniei sale de a pierde cu demnitate. Daca tot e sa pierzi, in anumite situatii este important sa o faci cu demnitate. Fac un apel la ratiune si intelepciune sa nu instige oameni nevinovati ce vor fi obligati sa raspunda in fata legii”,

  88. gazetarul Says:

    Deci 4% in plus in fata matrozului.

  89. gazetarul Says:

    Videanu: Fac un apel la Geoana sa piarda cu demnitate

    Prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, i-a solicitat liderului PSD, Mircea Geoana, si sustinatorilor sai sa nu mai instige militantii PSD la frauda, situatie in care acestia risca sa raspunda penal pentru faptele lor.

    “Fac un apel la Mircea Geoana si la sustinatorii domniei sale de a pierde cu demnitate. Daca tot e sa pierzi, in anumite situatii este important sa o faci cu demnitate. Fac un apel la ratiune si intelepciune sa nu instige oameni nevinovati ce vor fi obligati sa raspunda in fata legii”
    ==============================================

    Tocmai gunoiul asta uman spune asa ceva,el care a dat ordin sa fraudeze alegerile,el si cu Blaga?Se simte apropierea zeghelor de corpul lor.

  90. ela Says:

    Suntem o tara de fraieri care ne uitam cum ne fura portocalii 😦 , este imposibil ca astia sa aiba atatea voturi, absolut imposibil.

    Politia nu poate sa faca nimic?! sa-i opreasca pe hoti.

    Bine, atunci sa-l aiba pe base inca 5 ani! cu buzata oribila de fii-sa cu tot, cu udrea, boc ,tzoapa de Turcana si roberta, rozaliul bordureanu, „porcul” de guineea berceanu, cu deontoloaga pora, turcescu, cu politologul avramescu, tulai Doamne, ca m-am speriat numai cand i-am zis numele.

    Astea sunt elitele Romaniei ? nuuuuuuuuu!!!!astia sunt oamenii matrozului, altii nu are, astia subjuga romanii.

    S-auzim de bine!!!!!!!!! nu ma mai intereseaza, Doamne ajuta!

  91. Mihaela Says:

    Sa va zic şi eu două vorbe adevărate despre mita electorală.

    Eu sunt de felul meu de la ţară, dintr-o comună din Prahova (dacă e nevoie, dau şi numele comunei, că nu e vreun secret). Locuiesc acum în căminul Universităţii din Ploieşti împreună cu o colegă care e dintr-o comună din Buzău. Am fost amândouă acasă să votăm şi stiţi ce am aflat? În ambele comune, PD-L au făcut campanie electorală cu daruri substanţiale pentru săteni. La mine au dat pungi cu alimente şi geci portocalii groase (care nu cred să coste sub 100 de RON pe piaţă), iar la Buzău au dat alimente şi pături. Tatăl meu e profesor şi director de şcoală şi membru PSD (eu nu sustin acest partid, dar îl susţin pe tatăl meu orice ar fi). L-am întrebat: „Aţi făcut şi voi campanie pentru Geoană?” Mi-a răspuns: „A pus preşedintele pe comună nişte afişe şi cred că a dat şi nişte chibrituri pe care scria PSD. Eu nu m-am implicat, dar au făcut ăştialalţi ai lui Băsescu o campanie cu totul deşănţată. Au dat geci scumpe şi cadouri multe. Dar multe, înţelegi?” ” Doamne, dar astea sunt din banii publici, nu?”, am întrebat. „Sunt din banii mei de-a dreptul”, a zis tata. „Luna asta am semnat, ca director, statele de plată cu salariul diminuat pentru mine şi pentru colegii mei. Noi muncim pe degeaba sau ne luăm concediu fără plată ca să aibă Băsescu bani de campanie electorală. Numai o geacă din aia cred că e cât un sfert din salariul unui profesor începător.”
    Întreb şi eu, cum e posibil ca profesorii unei ţări şi alţi bugetari să strângă cureaua pentru ca un preşedinte care se consideră „popular” să se lăfăie în cadouri electorale? Cum e posibil ca tatăl meu, profesor cu 30 de ani vechime, să tragă de un nenorocit de salariu pentru ca un partid politic să împartă cu amândouă mâinile mită electorală de sute de lei noi? Cadourile astea îi atrag pe cetăţenii naivi, dar unde era Băsescu acum un an când poate că erau amărâţi care mureau de frig în casă şi care ar fi avut cu adevărat nevoie de geci şi de pături? Atunci nu a făcut nimic „iubitul preşedinte” pentru ţăranii amărâţi, dar acum împarte la toată lumea daruri cu sigla PD-L, acum, în plină criză.
    Nu-mi mai doresc decât să-i văd pe nemernicii ăştia la închisoare.

  92. Ovidiu Says:

    @Plano,
    nu ai citit ieri – vezi – dupa aia sa injuri.
    daca pierde basescu trebuie sa te sinucizi impreuna cu toate prostituatele, hotii de buzunar, rromii – vrei o fringhie ?

  93. gazetarul Says:

    Deci fura de rup pedelistii.Daca la frauda pe care o fac ei trebuie ca P.S.D.-ul sa raspunda prin frauda,sunt intrutotul de acord!! Daca asa se ,,castiga”alegerile din Romania, atunci sa fie,,castigator” si in acest mod, dar sa nu mai fie gunoaiele astea portocalii la putere inca 5 ani de zile!!

  94. atitudini Says:

    Buna seara. Am postat mai devreme (mult mai devreme) urmatorul comentariu:

    „Sa nu iti fie frica Roxana. PNL-ul este cat se poate de implicat.

    Despre PSD nu ma indoiesc.

    La prezenta care a fost anuntata pana acum, va fi greu sa se „rezolve” ceva cu frauda.

    In plus, cel putin din semnele pe care le am eu, politia e corecta. Poate nu peste tot, dar din informatiile pe care le am eu in mod direct.

    Spor!”

    Am vazut ca nu a aparut. Este posibil sa fi intrat in spam? Sau l-ai respins tu? Daca am incercat sa il mai trimit o data, mi-a zis ca e „duplicat”. Poti sa ma luminezi si pe mine? Merci.

  95. ela Says:

    FAC APEL LA VIDEANU BORDUREANU sa-si tina fleanca, uite cine vorbeste! un disperat dupa putere, russineeee PD , rusine ………..

  96. Bordelezu Says:

    La ora 17.00

    INSOMAR -Geoana 52%, Basescu 48%

    CCSB – Geoana 51,2%, Basescu 48,8%

    Am fost la vot, mai nimeni, putini, doar oameni seriosi, nepatimasi, echilibrati, cu un licar de speranta in ochi, dar hotarati.

    Toata atentia PNL-istilor trebuie sa fie la sectiile de votare si in jur. In cazul in care apar grupuri compacte de turbulenti trebuie sa dea alarma.
    Situatia e cam la fel si la alte sectii, iar la tara nu mai apare nimeni.
    Daca se va incerca bascularea rezultatului, ceea ce eu nu cred ca mai e posibil, vom afla in aceasta ora ramasa.

    S-a dus pe copca, e clar. Johannis e premier, doar mai trebuie sa fie numit!

  97. *** Says:

    @plano
    ccsb ,pe surse, e as cum zici. dar asta e rezultatul de la operatori, nu de la cei care si interpreteaza datele. deci eu zic sa te gandesti la un 50 -50. si sa speram ca va castiga geoana la numaratoarea voturilor! si hai sa-i mai trimtem la vot -ca inca mai e timp- pe liberalii suparati ca vine un prim-ministru neamt.

  98. romaniavesela Says:

    @ Marius Mina, @ Ovidiu – portocaliii isi pregatesc haimanalele pentru iesirea in strada, declaratia lui Videanu este in sine o provocare, ei striga primii ca vor fi violente si le cer oamenilor cinstiti sa nu se lase implicati, ce mizerie! Cu adevarat, insa, daca isi scot ultrasii in strada, ar trebui sa nu dea de picior de suporter al schimbarii, sa stea singuri in Piata Universitatii si sa strige pana ragusesc! Ar trebui evitat si cel mai mic conflict posibil, ei nu-si doresc decat asta: motive sa tipe ca alegerile au fost furate si democratia atacata de comunisti!

    P.S. A vazut, oare, cineva vreun comunist pe aici, prin zona, in ultimii 20 de ani?! Comunistii lui Ceausescu s-au transformat rapid in capitalisti fericiti!

  99. theodora0303 Says:

    Roxana,
    M-au sunat portocalii pr tel fix la ora 18.47 ca sa ma invite la vot.
    Cand am intrebat-o pe domnisoara Andreea daca nu cumva asta e campanie electorala. a zis ca nu. 🙂
    La B1, la emisiunea Nasu, Radu Moraru a sunat la 112
    Cata diperare???

    La B1 a sunat la 112


    Sa auzim de bine!

  100. Ovidiu Says:

    CER SCUZE PLANO
    AM VRUT SA-I RASPUND LUI olimpiu

  101. Julia Says:

    Done. Procedural este sa se numere voturile la 9 pm (Ora houstonului) so sa se trimita rezultatele la Wash de catre rep amb rom. Care
    miine cind zboara inappi va lua cu el si buletinele.
    Doamne, nu ne lasa! Amin.

  102. gazetarul Says:

    Dana Grecu spune la Antena 3 ca se afla la sediul de campanie al P.D.-L. si ca atmosfera ESTE UNA APASATOARE, a vorbit cu niste lideri marcanti ai partidului si aia i-au spus ca DOAR MOLDOVA II MAI POATE SALVA(adica sa castige alegerile).Cica pun la cale o strategie de,,recuperare a terenului pierdut”.Adica sa fure,evident!! Fiindca atunci cand spui pedelist,spui de fapt hot. 🙂 🙂

  103. gazetarul Says:

    Deci gunoaiele pedeliste se pare ca sunt pe punctul de a pierde partida. Sper s-o piarda! 🙂

  104. virgil Says:

    La 19 Geoana avea cam 4 procente in plus

  105. ALM Says:

    @ gazetarul

    Sa nu ne grabim sa credem ca pedelistii pierd! Din nou diaspora va distorsiona vointa celor care trebuie sa-l suporte pe Basescu! Nu stiu cu ce i-a momit chiombu’, dar voteaza ca disperatii ceva ce nu-i mai priveste decat absolut colateral.

    Daca o iesi iar chioru, sa puna cate un ICR in fiecare stat de peste ocean (plus Australia si NZ), sa va umple de zvastici si de oase infipte in cur …

  106. Marius Mina Says:

    Mircea Geoana este noul Presedinte al Romaniei

  107. Marius Mina Says:

    Ladies and gentlemen,

    The new President of Romania :

    Mr. Mircea Geoana !

  108. J o h n s o n Says:

    CONFIRM !

    La Firea in emisiune toti invitatii fac referire(chipurile mascata) la INFRANGEREA DIAVOLULUI BASESCU !!!

    Le sticlesc ochii de bucurie iar fetzele radiaza de fericire ! Bravo tuturor acelora care au facut posibil acest mare,mare succes !
    inchei aici si eu acest calvar care tine de 5 ani cu un simplu YEEESSSSSSSSSSSSSSSSS !!! 🙂 O noapte fericita prieteni !

  109. *** Says:

    ca de obicei otv-ul spune inainte rezultatul. cateva sute de mii de voturi intre cei doi. nu am avut insa rabdare sa vad cine e cel care le are in plus.

  110. *** Says:

    se pare ca totusi e vorba de geoana. YESSS!!!

  111. Ovidiu Says:

    Traian Basescu a pierdut alegerile cu scorul 49.01% 6-12-2009 – Gata cu Mafia pedelista care a vrut sa distruga PNL! Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale!

    Radu Humor si toti prietenii va invit sa scrieti un mesaj la mine pe blog

  112. gazetarul Says:

    Stimate domnule ALM,

    Sper sa nu se implineasca presimtirile dumneavoastra,care sunt cam negre. 🙂 Tocmai intrebam pe cineva daca aceste sondaje sunt facute cu tot cu cei din afara,se pare ca da.Sper ca cei care-l pupa-n cur pe Basescu sa nu fii votat in numar mare. 🙂

  113. virgil Says:

    Gataaaaaaa ! mascariciul este terminat -Uraaaaaa !
    Are peste el 3.8 procente !
    Copii , copii amscapat de mascarici !

  114. Bordelezu Says:

    Felicitari, domnule Marius Mina!

    Razboiul a fost castigat, atentie sa nu pierdeti victoria.

  115. jngtrxszf Says:

    si uite asa intr-un final apoteotic, pdl o sa-si de’a delete, la be1 pam pam.

  116. *** Says:

    sa-i ridice statuie lui crin pentru ideea lui cu johannnis! si noua care am votat geoana.

  117. *** Says:

    cand ma uit la cei de langa geoana parca nu imi vine sa cred ca l-am votat! asta e.

  118. Ovidiu Says:

    @ J o h n s o n
    hai te invit sa scrii la mine, vad ca lui Radu Humor nu-i pasa…
    Gazetarul multumesc ptr. comentariu

  119. Doru T Says:

    In Brasov au inceput sa se stranga pdl-isti in piata sfatului…..am vazut grupuri grupuri…taxiuri…autocare…inarmati cu steaguri….nelipsitele haine portocalii…

  120. mihai 4 Says:

    Bravooooo………..Crinnnnnnnnnnnnn………………

  121. mihai 4 Says:

    tu ai pus presedintele.va fi Geoana si vom scapa de chiomb.

  122. *** Says:

    base nu stie sa piarda. mare caracter! vorebste vorbeste vorbeste…

  123. *** Says:

    YESSSSSSSS

    BRAVO CRIN!!!!

  124. mihai 4 Says:

    este…este….este…………vom avea normalitate

  125. gazetarul Says:

    A iesit Geoana!!Sper si dupa numararea voturilor sa fie tot asa.

  126. *** Says:

    in sfarsit!!!! bravo roxana!

    ps
    bai geoana nu meritai mai sa castigi. ce dracu ai cautat la vantu????

  127. *** Says:

    mai, mai , bun discursul lui geoana. incepe bine. cu multumiri pentru crin si pentru liberali. sa dea Dumnezeu!!!

    ps
    multumesc roxana pentru ca m-ai gazduit! felicitari inca o data.

  128. gazetarul Says:

    @Julia:

    Doamna Julia,mobilizati toti romano-americanii sa-l voteze pe Mircea Geoana,sa se termine odata cu hotii aia. 🙂 Trebuie sa se mareasca diferenta pentru Mircea Geoana,sa fim linistiti. 🙂 🙂

  129. mihai 4 Says:

    aha….intr-adevar.de astazi, gata cu ”piticii”.Roxi,te puppppppppppp………..am scapat,in sfarsit am scapat.

  130. spedy Says:

    cel mai frumos dar de la mos nicolae!!!

    BUNA DIMINEATA ROMANIA!!!!

    spedy/06/12/2009

  131. bujold Says:

    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  132. ALM Says:

    De ce nu pot sa ma bucur in voie? Fiindca 1,5-2 procente se pot fura lesne pana maine! Traiesc cu aceiasi impresie ca acum 5 ani, ca maine, dupa primele numaratori, rezultatul va fi invers! Pentru unii, noaptea este un sfetnic bun! Pentru portocalii, este momentul trecerii la agresiunea impotriva celor care numara si centralizeaza rezultatele! Nu trebuie sa uitam ca toate mecanismele care ar trebui sa duca la triumful democratiei sunt in mainile lor. Pana si militarii, umiliti prin masurile luate de guvernul Boc si avansarile lingailor politici de catre Basescu, au fost supusi la presiuni incredibile ca sa ajunga sa viseze tot timpul numai Basescu! Pana maine se pot intampla multe …

  133. mihai 4 Says:

  134. *** Says:

    bun discurs. se vede ca geoana e diplomat. stie ca trebuie sa-i multumeasca lui crin. stie ca trebuie sa dea un semnal in exterior.

  135. Ghita Bizonu' Says:

    Urmeaza dizolvarea poporului si alegerea altui . Altui popor !!

    Bazandu-se pe CSOP , Basecu – ca un bun comunist in cf cu traditai sa fameliala – zice ca aia care nu l-au votat nu sunt romani.
    CSOP zice ca jumi-juma (?!!?). Chiar daca este asa pretentia lui base ca „romanii au ales un presedinte jucator” este aburda. Ca are impotriva lui juma din electorat.
    Da ma rog comunistii stiu mai bine ce vrea poporu … nu ? Chiar daca elimina den popor majoritatea .

  136. mihai 4 Says:

    Of,gata cu lehamitea.

  137. Bordelezu Says:

    Felicitari, Crin!

    Felicitari, liberali adevarati!

    Felicitari, Roxana, si tu ai meritul tau in aceasta lupta, iti multumesc pentru tot ce ai facut!

    Ochii pe ei, ca pe butelie, Sfarsitul nu stie sa piarda, va incerca orice!

  138. parnic_biju Says:

    vai ce comunisti sunteti. V-ati unit impotriva oamenilor de rand, visati sa ne aduceti la sapa de lemn ca pe timpul raposatului. Mi-e rusine cu voi cei care in pupati in … pe comunistii , criminali.

  139. parnic_biju Says:

    Pt mine chiar daca in fnal va fi sau nu presedinte Base este presedintele meu. Ghinionul lui a fost aceasta criza, de care voi ati profitat din plin. D-na Iordache sunt curioasa care este meritul dumitale in aceasta ‘batalie’ ?

  140. theodora0303 Says:

    Dragi prieteni,
    Draga Roxana,
    AM INVINS! AM REUSIST! AM REUSIT IMPREUNA!
    MULTUMESC CRIN ANTONESCU!
    MULTUMESC LIBERALILOR CA AU FACUT POSIBILIA ACEASTA VICTORIE!
    AM SCAPAT DE NEBUN!
    Multumesc Roxana pentru tot ce ai facut!

    Victorie Am invins impreuna Multumiri celor care au votat

  141. mgabim2009 Says:

    Felicitari Romania!

  142. buddy Says:

    Votul e atit de strins caci Diaspora din USA si Canada va decide
    mai sunt 6 ore pina la inchiderea votului pe coata de est si 9 pe vest
    exit polul unde am votat noi 100% Base.
    Asa ca beware, noi decidem.
    Se actioneaza puternic sa scoatem toata lumea la vot.
    Jucatorul nu pleaca nicaieri.

  143. cineva Says:

    De cand s-au dat exit-poll-urile stau si-i multumesc lui Dumnezeu! Sper ca, pana la capat, sa ramana asa! In sfarsit am scapat de ciuma portocalie! La mustata, dar am scapat!

  144. olimpiu Says:

    @ asculta ovidiu
    azi te iert pt ca esti doar un copil teribilist care te jucai cu puta in tarana cand eram eu in 1989 unde eram

  145. parnic_biju Says:

    cred ca ciuma e cam rosie, ii mai lipseste secera si ciocanul

  146. romaniavesela Says:

    @ buddy – sa speram ca agentii vostri de afara sa nu reuseasca sa manipuleze atatea procente cate ii trebuie ‘jucatorului’ vostru sa castige.

  147. parnic_biju Says:

    mai da ma lasati cu manipularea manipulatorilor manipulati.Ce naiba nu mai suntem asa greu de prostit. Nu vreau comunisti, asta e clar. Deci nu vreau rosu…

  148. Franklin Says:

    Felicitari tututor!
    Zarurile s-au oprit asa dupa cum am dorit cu totii.

  149. parnic_biju Says:

    Eu nu inteleg un lucru. Pentru ce va tot felicitati intre voi, ce ati facut asa de maret? Credeti ca este maret sa promovati comunistul, lingusenia,securistii, si apropo cica tatucul ar fi Base, dragilor nu mai dezinformati, pt ca tatucul este supranumit iliescu cel cu ranjet de securist innascut. Nu s-a oprit nici un zar… Multumesc buddy , m-ai mai linistit.

  150. theodora0303 Says:

    Roxana unde esti?
    Spune-ne ceva! te rugam!

  151. Art Vandalay Says:

    Basescu nu stie sa piarda.Au inceput manevrele de intrerupere a curentului electric in tara astfel ca la adapostul intunericului sa se intoarca numaratoarea in favoarea lui.

  152. Danias Says:

    @parnic_biju
    Stimata doamna,

    Ati uitat sa-l includeti pe Basescu in categoria comunistilor. In decembrie ’89 era membru in Guvernul Dascalescu. În anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaţie Civilă în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dăscălescu, funcţie similara cu cea de subsecretar de stat din zilele noastre.

  153. buddy Says:

    am inceput cu telefoanele
    mobilizam diaspora la vot
    se voteaza peste 85% Base, din cite va surse dupa telefone…
    deci again The Red Flu-BEWARE-

  154. romaniavesela Says:

    Intre cei trei, indubitabil castigatorul ar fi meritat sa fie Crin Antonescu. In ce-l priveste pe Geoana, insa, discursul lui a fost o surpriza. Placuta. Dupa turul intai a citit cu ochii pe hartie, oarecum crispat, in schimb acum a avut un discurs bun, si asta pentru ca se vedea ca venea pe o stare de emotie veritabila. Spre deosebire de lacrimile de crocodil ale marinarului, momentele de emotie de pe scena discursului lui Mircea Geoana au fost autentice, si prin asta au impresionat. O doamna Geoana cu fardul usor deteriorat din cauza lacrimilor, sau un Crin Antonescu neincercand sa-si ascunda aceeasi emotie puternica, sunt imagini care transmit mesaje bune:-) Iar cand le urmeaza un Klaus Johannis raspunzand intrebarilor jurnalistilor cu seriozitatea tipic nemteasca pe chip, chiar ca am putea sa incercam sa speram din nou!

    PS – @ buddy – mai sa fie, romanii-americani iubitori de democratie chiar voteaza toti cu un fost nomenclaturist ceausist, cu un fost colaborator (dovedit) al securitatii? Mai lasati-ne… macar vreo suta de ani!

  155. ela Says:

    URAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!
    Crin a castigaaaaaaaaat!!!!!! el este castigatorul moral .
    Geoana a castigaaaaaaaa !!!!
    Johannis a castigaaaaaaaaaa!!

    Romania a castigat !!!!!!!

  156. *** Says:

    mai oameni buni nu sunteti singurii romani de peste ocean. si acolo sunt Oameni!

  157. parnic_biju Says:

    romaniavesela 100 de ani sa ce ca n-am inteles?

  158. spedy Says:

    romania ca o discoteca sinistra?incepe balciul?

    spedy/06/12/2009

  159. Dan Patrascu Says:

    Asteptam numaratoarea. Jocurile nu sunt facute. Marja de eroare la sondaje este de 2, 3 %. Sondajele sunt stranse. UNul da egalitate. Se poate intampla orice.
    Am scris si eu despre rezultate.

  160. Plano Says:

    Astazi Romaniei i-a mai suierat un glont pe la ureche. Noroc ca, de putin, a scapat teafara.
    Traian Basescu a iesit din istorie asa cum, de fapt, a intrat: cu un scandal.
    De data aceasta a iesit, contestand niste exit-poll-uri care nici nu fusesera date publicitatii.
    Asa cum am mai spus-o de multe ori in ultimii ani, nu Traian Basescu ma ingrijoreaza ci numarul enorm de mare de romani care gandesc le fel de nedemocratic ca Basescu.
    Sper ca proiectul Johannis sa reuseasca si prin el ura viscerala care ii anima pe cei care astazi l-au votat pe Basescu sa dispara si spre binele lor.

  161. jngtrxszf Says:

    @parnic biju/ la pdl s-a dat stingerea, asa că bea neste apă si marsh la culcare, da inainte uita-te sub pat după moscali.

    Ps.Merci de gazduire pe blogul dvs, doamna Roxana Iordache.

  162. parnic_biju Says:

    nu ma intereseaza trecutul dinaitea lui 89′, multi eraunevoiti sa faca cate ceva pt ca altfel plateau, scump.
    ma intereseaza ce au facut dupa 89′, cu iliescu e clar, a chemat minerii sa omoare studentii care se revoltasera si care au vazut ca, comunismul tot nu a luat sfarsit. Da, in ultimii 5 ani am avut un trai decent nu unul de mizerie, si ar fi mers si mai ine daca nu se abatea criza peste noi.

  163. CDR Says:

    Nu am votat deoarece nici una dintre tabere nu m-a convins! Basescu si Geoana sunt ceea ce raposatul Brucan numea cu mare intelepciune: UN PLURALISM IN CADRUL FRONTULUI!
    Ceea ce insa multi nu inteleg este ca exista un singur perdant, ma rog – doi: Crin Antonescu si PNL!
    Daca iese Basescu este evident ca ,,mareata cariera” a tulceanului o ia pe garla, spre Sulina!
    Daca iese Geoana, Johanis va fi premier maxim 6 luni – 1 an, dupa care va reveni Nastase in forta! Si atunci PNL – ul se va intoarce la acel 2,7% de la alegerile din 1992.
    De unde Dumnezeu or vedea unii reconciliere nationala in alianta asta iresponsabila, nu stiu…
    Regret ca l-am votat pe Crin, m-a privat de dreptul de a alege un presedinte cu adevarat meritat de romani: NINEL POTARCA!

  164. ela Says:

    ROMANII DE PESTE OCEAN sunt 0.3-0,5 %

  165. Motrogan van Pherentarian Says:

    @ CDR..hai n-o mai suge atat,mars in cocina ta si ia un cacat intre dinti.

  166. romaniavesela Says:

    @ danias – corect! Ciuma rosie de fapt poarta haine portocalii!

    Romania s-a saturat de tensiuni, scandaluri si actiuni distructive. Tot anul 2009 numai de asta a avut parte. Cu constructia e mai greu. Poate pentru prima data in multi ani, coalitia care a castigat aceste alegeri, condusa de un prim-ministru roman-neamt, are sansa sa redea credibilitatea nu politicii, ci politicienilor!

    romaniavesela.wordpress.com

  167. parnic_biju Says:

    jngtrxszf spune:

    duminică 6 decembrie 2009 la 10:19:11 pm
    @parnic biju/ la pdl s-a dat stingerea, asa că bea neste apă si marsh la culcare, da inainte uita-te sub pat după moscali.

    Ps.Merci de gazduire pe blogul dvs, doamna Roxana Iordache
    Invata sa vorbesti frumos cu o doamna si mama a 4 copii, nu-mi spui tu mie marsh, ok? Asa va invata nenea iliescu?

  168. Ghita Bizonu' Says:

    CDR ,
    Crin Antonescu a puncta decisiv. Tota lumea stioe ca rezultatu lu Geoana se daoreaza masiv lui Crin … cestie care iim va asigura o buna audienta si la electoratul traditional al PSD ,
    Si alegerile se fac pe voturi . Unu de aici, doua de dincolo samd … Crin capitalizeaza.
    Si zici Johanis. Poate va sta 6 luni.. poate nu. Eu cred ca va sta mai mult . Este candidatul perfect pentru criza ce va veni… si ptr nici un p[artid nu este indicat sa aiba acum un primminstru , nici ptr PDL. Ma rog , cand se va depasi pct maxxim al crizei atunci va incepe circul cine sa isi puna [imrul minstru care sa declare : Io si partidu meu am invins Criza !!!

  169. parnic_biju Says:

    romaniavesela ma faceti sa zambesc cu coalitia voastra,
    Motrogan van Pherentarian masoara-ti cuvintele ca vb tot cu romani nu cu animale, rusine.

  170. *** Says:

    unde naiba au fost ungurii??? ce zice frunda? ce zice marko bela? daca ieseau si ei u mai avea basescu acum curaj sa spuna ca e invingator!

  171. Motrogan van Pherentarian Says:

    biju-miju…Ce derbedei pe blogu asta…nu stiu sa invite o mama cu 4 copii sa plece la dansa pe centura,sa produca oral o paine pentru micuti…marsh d-aici coardo !

  172. Danias Says:

    @parnic_biju
    Scuze, dar trebuie sa va reimprospatez memoria. Cand au venit minerii langa Iliescu era Basescu, nu Geoana. Geoana, in ’97, pe vremea CDR-ului, cand era si PNTCD-ul la putere, era ambasador in SUA. Stimata doamna, nu aveti nici o sansa sa ne convingeti ca Basescu e mai putin comunist decat Geoana, din contra. Mai bine gasiti altceva mai interesant.

  173. romaniavesela Says:

    @ parnic-biju – 100 de ani sa nu mai auzim de securistii care in 1989 impuscau ranitii in spitale si le ardeau cadavrele la Bucuresti! Evident ca pe voi nu va intereseaza trecutul dinainte de 1989, de ce ati vrea sa va amintiti, si mai ales de ce ati vrea sa stie si generatiile viitoare ce ati facut? Numai voi il puteti sustine pe un presedinte care a jurat stramb in fata tarii, spunand ca nu a colaborat cu Securitatea – si azi dovada colaborationismului e publica, pe nenumarate canale media. Numai voi il puteti sustine pe un presedinte-nomenclaturist care, asa cum a spus Crin Antonescu, nici n-ar fi putut intra legal in cursa daca Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi fost aplicat! Deci, mai lasati Romania in pace, macar vreo 100 de ani!

  174. parnic_biju Says:

    romaniavesela am 25 asa ca nu prea am deaface cu ce era inainte de 89, asa ca nu ma invinui ca am colaborat cu cineva, :))

    Motrogan van Pherentarian
    ce ma amuza prostia ta si lipsa de neuroni, pacat ca nu se si fac transplanturi de neuroni. De ce nu-ti dai si un nume real ca sa vedem ce-ti poate bibilica. A , scuze am uitat ca nu ai…. :))

  175. gigel Says:

    nu prea inteleg de ce faceti afirmatii gratuite. cand optiunile de vot sunt 50-50% frauda (morala) mi se pare ca cineva sa afirme ceea ce afirmati dvs : ca doar prin frauda poate castiga unul dintre cei doi. un pic de moralitate a logicii n-ar strica, doamna draga. basescu poate castiga alegerile fara nici un fel de frauda. tot asa si geoana. un pic de decenta, ca oricum nu mai conteaza acum, alegerile s-au dus.

  176. Danias Says:

    @parnic_biju

    Parca spuneati ca aveti 4 copii :))

  177. romaniavesela Says:

    @ parnic-biju – nu invinuiesc, asta face justitia, dar cu atat mai trist ca aveti 25 de ani, ar fi trebuit sa-i onorati pe cei care au murit ca voi sa fiti liberi, si puteati face asta gandind mai mult. Pentru ca daca nu e un reflex de slugarnicie ori de securism, atunci singurul motiv care mai ramane ca sa-l votati pe Basescu e ca nu ganditi!

  178. parnic_biju Says:

    ce ti se pare anormal sa am 4 la 25 de ani??v :))
    daca apesi pe id-ul mei poti sa vezi si ‘dovada’ ,ca voua va trebuie dovezi

  179. parnic_biju Says:

    romaniavesela spune:

    duminică 6 decembrie 2009 la 10:48:37 pm
    @ parnic-biju – nu invinuiesc, asta face justitia, dar cu atat mai trist ca aveti 25 de ani, ar fi trebuit sa-i onorati pe cei care au murit ca voi sa fiti liberi, si puteati face asta gandind mai mult. Pentru ca daca nu e un reflex de slugarnicie ori de securism, atunci singurul motiv care mai ramane ca sa-l votati pe Basescu e ca nu ganditi!

    vorbisem despre asta pe alt post
    parnic_biju spune:

    duminică 6 decembrie 2009 la 6:22:15 pm
    Da d-le Cristea desigur ca m-am interesat si despre d-ta, cu parere de rau dar se pare ca nu prea am avut ce sa aflu.
    In legatura cu bijuteriile pe care le realizez, chiar nu mi se pare elegant din partea d-voastra sa va bateti joc de munca unei mame cu 4 copii care-si castiga painea cinstit. Da sunt o doamna ci nu un domn, am 25 de ani. La revolutie aveam 5 ani si atunci logic ca nu am inteles nimic. Dar acum am inteles pentru ce s-au jertfit acei oameni, copii si femei la un loc, pentru ce a curs atata sange? Pentru ca eu si copii mei sa traim intr-o patrie democrata, da domnule sa avem internet, pentru ca de aceea se inventeaza cate ceva, sa ne usureze viata.Sa am drept la replica, sa pot sa visez, sa pot sa respir fara ca vreun securist sa-mi sufle in ceafa.

    si constientizez acum acele jertfe si le sunt pe deplin recunoscatoare. Voi? Sunteti cu adevarat sau doar va prefaceti si manati inainte?

  180. jngtrxszf Says:

    parnic biju/ nu da lectii unuia ce provine dintr-o familie de luptatori anticomunisti din munti, asa ca valea cu securistii tai profitori in toate regimurile, azi portocalii putrezi de bogati, tot un drac. Marsh.

  181. m. Says:

    @ buddy
    am inceput cu telefoanele
    mobilizam diaspora la vot
    se voteaza peste 85% Base, din cite va surse dupa telefone…
    deci again The Red Flu-BEWARE-
    MA BUCUR CA MAI GANDESTE CINEVA SI LIMPEDE. SI DA, VA MULTUMIM CA VA PASA!

    @parnic_biju nu te obosi si nu te injosi sa te certi cu „doamna”. Pe bune, e cu capu’ . Am picat si eu in capcana de a presupune ca poti discuta cu argumente cu ea si cu fanii ei infocati NU AI CU CINE. AU IDEI FOARTE FIXE SI VEDERI F LIMITATE. nici dac ar veni cineva cu dovezi ca geoana e dispus sa tradeze tara , nu ar crede. in alta ordine de idei, mishto site:)

  182. m. Says:

    @ jngtrxszf
    eu zic ca tu si cu familia ta era bine sa ramaneti in munti

  183. julia Says:

    alea iacta est! 🙂 🙂 🙂

    ALM, Nici TOATA diaspora din US sa fie 100% cu Basescu nu poate da 3.5% din voturi, ca sa schimbe votul.

    Regele (nebunilor) e ‘Mort’! Traiasca „regele” (aliantei) !!!!!!!!!!!

    gazetarule, 🙂 multumesc de incredre dar eu nu cunosc prea multi romani aici in Houston……deci la asta nu putea ajuta….. 🙂

    La noi mai sint 5.5 ore iar pe coasta de vest 7.5 ore pina la inchiderea urnelor…………degeaba! A! Nimeni nu m-a intrebat nimic (ca si exit polls) la iesire……era si slujba in toi la biserica si noi inghesuiti intr-un colt al ei, votam………

    Am citit mesajele voastre in drum spre casa, conducind cu 120 la ora pe freeway……..heheheheheeeee……….MARE Bucurie! Si desi in Houston e o vreme sa nu-ti lasi Mioriticii afara, la mine in suflet e soare! ……of!…..am scapat cu adevarat!….deci acum cind vine noul presedinte? Ca in doua saptamini cind sint eu acolo sa nu-l mai vad!

    Acum, exact cum spuen Roxana: PE EI! Sa ii criticatyi, si sa-i tineti treji, sa nu se imbete cu succesul si sa NU UITE cine si mai ales DE CE i-au ales!!!!! Bravo Romania. 🙂

  184. julia Says:

    m, rizi tu rizi, da’ nu e risu’ tau! HAHAHAHAAAAAAAAA!!!! ….se aude plinsul tau pina la mine….si cite milioane de oameni mobilizezi sa fie peste 4%? hehehehheeeeeee……………

  185. m. Says:

    @ parnic_biju fii pepace, iese TB. si daca nu iese, daca prostii si saracii si batranii si cersetorii vor hotara din nou soarta celor tineri, independenti si cea discernamant, va fi o lectie de adaptare pentru noi. Dar fi pepace. noua n-are cumsa ne fie rau. pentru ca eu am o meserie pe care mi-o pot exercita oricand si oriunde ( sunt traducator si interpret), iar tu vei putea vinde bijuterii si cu geoana. cu slugoii astia de pe site e mai nasol: pentru ca ei depind de altii sa aiba functii, lor trebuie sa li se dea, ei au nevoie sa fie ajutati. asa ca noua ne va fi oricum bine. cu geoan, ne va fi mai putin bine, dar noi nu avem nevoie sa ni se deam, noi facem singure lucrurile sa li se intample. la ei, e mai trista situatia.

    @ ALL mai oameni buni, oi ati innebunit? voi ati vazut cat de frumos v-a explicat parnic_biju? ce argumente frumoase si logice si de bun simt a avut? si voi, in loc sa va sustineti punctul de vedere, sa veniti cu contrargumente, ce raspundeti?????? AUD??? „MARSH”???? atata puteti? sictir, animalelor!

  186. Motrogan van Pherentarian Says:

    miju_piju + m …… masca pe figura…pute

  187. jngtrxzsf Says:

    @m/ comunist imputit , tu invaţă să scrii corect si după aia mai vedem.
    Vezi ce au postat altii despre securistii tai, azi portocalii, mâine cine stie.

  188. parnic_biju Says:

    multumesc m pt lamurire nu mai trec pe aici ca n-am de ce si pt cine. Deja situatia s-a rasturnat la punctaj asa ca I AM HAPPY :))

  189. Flori Says:

    Lilick,
    poate iti ies lucrurile in dragoste.
    In politica tarot-ul arata asa:

    Băsescu 50.14%, Geoană 49.86, fără diaspora

    Si daca stai capra e prea tarziu.

    sarut mana, buna dimineata

  190. fan Base Says:

    V-ati pregatit cearceafurile sa va stergeti lacrimile si mucii? :)) :)) Traiasca Base!

  191. brad Says:

    …buna / sau nu…am imprumutat o fotografie de pe blogul tau, daca nu-i cu banat. Daca este, da-mi un semn si o voi inlatura …
    … la ora asta am terminat vorbele si astept .

  192. brad Says:

    @fan base -fara identitate-Da, ai dreptate ! Traiasca base ! Sus ancora si mars pe Lacul Rusesc !

  193. Felix-Gabriel Lefter Says:

    @fan Base
    Te referi la lacrimile si mucii din pizda ta nespalata?

  194. Felix-Gabriel Lefter Says:

    @Roxy

    Avem fie o tzara de hotzi, fie una de prosti. Sau ambele.
    Da, zi trista…

  195. Felix-Gabriel Lefter Says:

    Eu ma multumesc cu nesimtirea. Pare-se, o invat cu brio. Nevasta-mea m-a certat pentru postarea de mai sus…

  196. dan ardelean Says:

    doi dintre „talibanii” tarinosto-regalisti de la romania libera si bacanista erau marius ghilezan si roxana iordache. faptul ca, resapati si recuperati (ah, sa nu-l uitam pe andrei badin!) au continuat sa penetecedeasca „regeste” (de la regele cioaba) pentru manechinul lui vantu si ion iliescu!!! noroc ca simbriasi de genul asta au „mana moarta” si iese dupa sufletul lor incetosat. asteptam cenzura. pardon: moderarea 🙂

  197. parnic_biju Says:

    Felix-Gabriel Lefter spune:

    luni 7 decembrie 2009 la 1:24:23 pm
    @fan Base
    Te referi la lacrimile si mucii din pizda ta nespalata?

    Felix-Gabriel Lefter spune:

    luni 7 decembrie 2009 la 1:26:46 pm
    @Roxy

    Avem fie o tzara de hotzi, fie una de prosti. Sau ambele.
    Da, zi trista…

    Felix-Gabriel Lefter spune:

    luni 7 decembrie 2009 la 1:31:17 pm
    Eu ma multumesc cu nesimtirea. Pare-se, o invat cu brio. Nevasta-mea m-a certat pentru postarea de mai sus…

    da meriti mai mult de atat ijurator de femei ce esti; inseamna ca ai o tovarasa de viata cu un IO mai ridicat decat al tau apropiat de zero 🙂

    Oftica invidia si morcovei intuneca mintea si taie respiratia, e o zi trista nu? Pt voi…..

  198. cocolina Says:

    base, esti egal cu 0..ca sa scapi de puscarie ai fraudat strainatatea. Ma mir cum de exista oameni care il vor presedinte pe mascariciul ala cu fata de betivan incult. Sa fie oare ura oarba pentru comunism, pentru niste ani care au fost dar NU se mai intorc? O ura care n-are de-a face cu gandirea, pentru ca daca e sa o luam asa, toti sunt urmasii comunismului. In plus Geoana nu era nimic in anii aia, dar basescu era securist.

    Eu as interzice votul celor din strainatate. De cand n-au mai trecut ei prin tarisoara noastra de aur ca sa vada cum stau treburile..?

    Nu ne mai ramane decat contestatia celor de la psd, dar nu cred ca vor rezolva mare lucru.
    Avem un presedinte delicvent si viitorul suna rau..

  199. BĂSESCU NU ARE CUM SĂ CÂŞTIGE DECÂT PRIN FRAUDĂ « Welcome to Roxania Says:

    […] BĂSESCU NU ARE CUM SĂ CÂŞTIGE DECÂT PRIN FRAUDĂ « Welcome to Roxania December 10th, 2009 Indiferent de rezultatul acestor alegeri, putem acum, la finalul unei campanii electorale lungi si obositoare pentru noi toti, sa tragem unele concluzii si sa subliniem lucrurile bune care ne-au fost relevate. … Din acest nucleu trebuie sa porneasca politica noastra de maine, cu mai putina coruptie, mai putina hotie si mai putine interese personale. Sunt convins ca aceste lucruri vor ramane durabile peste timp, indiferent de cine si ce metode mai foloseste astazi inca … […] […]

  200. Maria S.(Timisoara) Says:

    http://www.cotidianul.ro/georgiana_iorgulescu__daca_senatorul_voicu_este_invinuit__dna_a_procedat_corect-105310.html#comentarii
    Stimata Doamna Roxana Iordache,
    am pe pagina aceasta doua mesaje neacceptate. Pe bloggul dumneavoastra, mai am si alte interventii(detest cuvantul comentariu, explicatia e prea lunga, ca sa o dau aici), care nu au fost acceptate.
    Imi puteti explica ce se intampla ?
    Ele nu pot fi citite, decat de mine si nu inteleg, este o interdictie, e o greseala sau cineva, o mana straina intervine ?
    Eu nu sunt o persoana atat de importanta pentru a fi cenzurata. de aceea imi permit sa va intreb.
    Daca am gresit cu ceva.Scuze.
    Daca deranjez, acest lucru trebuie sa il stiu, ca sa nu o mai fac.
    Acum, va scriu lucrurile care mi se invart prin cap.
    Scriindu-va despre aceasta rotire a ideilor, va spun o reflectie simpatica,pacat ca nu imi amintestc cui ii apartine.
    Deci,
    Stiti de ce avem capul de forma pe care o are?
    Pentru ca sa se invarta ideile in el.
    Aceasta reflectie era formulata intr-o fraza, eu am transformat-o in dialog.
    V-am trimis un articol, despre arestarea unui personaj pe care nu il cunosc.
    Contine opiniile unei juriste, Georgiana Iorgulescu, vicepresedinta Comisiei de aparare din Senatul Romaniei.
    Acest articol confirma ceea ce ati scris despre acest eveniment pe bloggul dvs.
    Aceasta arestare este un abuz.
    Ultima fraza a articolului este infricosatoare.Contrazice tot ce a spus opinenta anterior si suna a verdict dat inainte de judecare.E un lucru deosebit de grav.Ca o condamnare la moarte, sumara.
    O intrebare sau doua sunt legitime.
    In ce tara traim si ce ni se mai pregateste inca ?
    O interventie a lui Filip G. despre suspendare (are un rationament pentru care il felicit) la un alt articol al dumneavoastra, ma trimite la alte intrebari.
    In deciziile curtii constitutionale eu nu mai cred, desi exista si miracole.
    De aceea, imi doresc sa stiu.
    Ce conditii trebuie indeplinite pentru suspendare ?
    Cand, cum si de cine poate fi ceruta aceasta?
    Doresc sa mi se explice iterul unui asemenea demers.
    Ce conditii trebuie sa indeplineasca conterstatia depusa de PSD, pentru anularea celui de al doilea scrutin.
    cu alte cuvinte
    Ce fraude trebuiesc constatate pentru anularea scrutinului ?
    Are cineva legea electorala in baza careia sunt analizate aceste alegeri si fraudarea lor?
    Poate ne-o posteaza, sa o studiem si noi.
    Ceva vom gasi fiecare, nu-i asa ?
    Cu multumiri, Maria S.(Timisoara)

  201. Maria S.(Timisoara) Says:

    E prematura bucuria FAZANILOR mandarinului si a slugoilor lui.
    Frauda e Frauda si poate fi dovedita.
    Un stat democratic, chiar cu o democratie care se clatina din greu, trebuie sa recunoastem, ce este un tangaj stie bine, batranul pirat, are nenumarate solutii pentru indreptarea unui rau de proportiile celui pe care il traim acum.
    Deci bucuria voastra e proasta.
    Dixit Ion Creanga.
    Tzunami vine, chiar daca putin mai tarziu decat ar fi fost perfect.
    Maria S.(Timisoara)
    Si inca ceva nu contabilizati greseli, acolo unde este frauda.
    Nu greselile candidatilor a decis soarta alegerilor.
    Frauda a fost pregatita minutios, cu mult inainte.
    Va amintiti intrunirea in plina zi a celor patru „alcolici anonimi „?
    Sa nu o uitam niciodata. Altfel se va repeta. Si intrunirea si frauda.
    Restul este intoxicare.
    Si MIRACOL.

Lasă un comentariu