AŢI ÎNFRÂNT! STROE PLEACĂ, OPREA RĂMÂNE

Vedeţi titlul. Radu Stroe şi-a dat demisia, au înfrânt. Ce-ar fi de adăugat?

Ce-a spus şi comisarul Berbeceanu.

Crima organizată face jocurile în România.

Nu-mi imaginam că Crin Antonescu poate ajunge la asemenea nivel.

29 răspunsuri to “AŢI ÎNFRÂNT! STROE PLEACĂ, OPREA RĂMÂNE”

 1. stejarul Says:

  Este evident ca astia nu se dau in laturi sa comita crime pentru a scapa de un ministru incomod.

  Acuma ce e important, este ca Antonescu sa numeasca cat mai repede un ministru la interne. La interne nu l-as vrea pe Johannis. Oriunde, dar nu la interne.

  Imi pare foarte rau de Stroe. Dar sper ca cei care au tras „sforile” sa ajunga sa se incalceasca in ele pentru ca asta este regula necuratului.

 2. AŢI ÎNFRÂNT! STROE PLEACĂ, OPREA RĂMÂNE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Roxana Iordache Says:

  Stejare, pe mine, dudule, pe mine să mă desemneze la Interne. Şi să-l văd pe Băsescu cum dă în spume. 😛

 4. Trofin Doru Says:

  pana sa aruncam vina pe Antonescu, ar trebui sa vedem cat de dobitoc este Stroe.

 5. Roxana Iordache Says:

  mai dobitoc ca tine?

 6. stejarul Says:

  Roxana, SCUMPAAA!! Te-as desemna eu daca as putea!

  Este evident ca mafia revendicarilor a fost in spatele accidentului ca sa-l demita pe Stroe. Uita-te si la felul in care au recuperate epava! In bataie de joc tarata prin cioturile din padure poate, poate sterg orice urma a cauzei accidentului.

  Musamalizare infecta iar antena3, varful propagandei anti-Stroe. Urmeaza: „pupam la dos” opris/STS si o „vacanta” luuuuunga pentru mogul. Cat de frumos se stiu unii ‘pusca in picior!

  CRINULE, tu auzi? ROXANA IORDACHE LA INTERNE!

 7. Trofin Doru Says:

  Roxana, lasa isteria deoparte. Mereu altii sunt de vina ptr incapacitatea noastra. Esti experta. Ati ingropat un partid si va visati victime.

 8. ada1957 Says:

  DA te-as sustine MINISTRU sa-i scoatem ochii lui Nosferatu cu mainile goale. Macar sa te faca ministru de interne Roxy.
  Dar din pacte ei nu au coloana vertebrala si curaj. Prestatia lui Stroe astazi penibila.
  THE BEST MAN FOR THE JOS , A WOMAN.
  De ce NU s-apus spate in spate cu BARBUCEANU sa le dea la cap ??
  De ce a ratat acest moment sa spuna ca ROMATSA tine de Transporturi ??? Ca au salarii de 7 -10.000 Euro.
  Pana cand unul Nu se sacrifica sa calce pe musuroi cu vermorelul suntem pierdutii. 7,4 milioan e NU ne vom prezenta la alegeri stai sa vezi…

 9. Sandi Says:

  Cap de porc asta a ajuns iar la Interne. Cica in raportul lui privind accidentul a albit STS !!!

 10. Radu Humor Says:

  Radu Stroe trebuia să părăsească postul în mod demn, aducând cu datele şi mijloacele pe care le-a avut un adevărat rechizitoriu la cunoştinţa opiniei publice. Şi atuncil-am fi regretat, poate l-am fi şi urmat într-o încercare de clarificare, cu orice preţ, a haosului şi compromisurilor vinovate din sistemul ăsta ticăloşit !
  Aşa, n-a făcut decât să-şi continue drumul de râmă politică :mrgreen:

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Tevatura de acum ma face sa imi aduc aminte de o poveste mai ciudata de prin ani 80 .. La un spital de copii din Bucuresti, mai pe seara a fost adus un copil care zicea ca a fost muscat de “vipela” si prezenta unele simptome … si venea dintr-o zona in care in anul precedent 2 maturi fusesera muscati de vipere.

  Spitalul a intrebat (telefonic) “mai sus” de ser antiviperin .. Nu era in Bucuresti . “Problema” a ramas la Ministerul Sanatatii . Ofiteru’ de serviciu’ de la Ministerul Sanatatii plictisindu-se a cerut ajutorul CC al PCR. Gagiu’ care era telefon la CC se pare ca a fost cuprins de entuziasm si a bagat , scuzati, tara in draci.

  Pe la ora 22 la spital au inceput sa curga telefoanele de la directile de sanate judetene .. nu era.
  Apoi incep “rapoartele” – divizia nu stiu care nu are ser antiviperin. Si erau .. Brigada se securitate nspe nu are ser antiviperin .. Corpul de vanatori de munte regreta dar nu are ser antiviperin. Directia forestiera din Suceava nu are. Graniceri raporteaza ca nu au ser antiviperin. Graniceri revin – nici graniceii iugoslavi nu au ser antiviperin (aici a fost exces de zel.. un sef de punct a intrebat la vecini. Vecinii au intrebat pe ai lor). La un moment dat o directie silvica da telefon ca ar fi la un canton .. se va raporta direct spitalului. Se primeste telefon de la un sef de post ca a trimis niste oameni cu un camion spre o un parchet forestier .. insa naspa ca mai trebuia si mers pe jos vreo 2 ore !!
  Dimineata , pilotul avionului care venea de la Timisoara avea in cabina serul …

  (Si mi se pare ca dupa povestea asta vanatorii de munte au avut!! Sa fie!!! )

  Pricepeti desosebirea ? Atunci era un sistem care a intrat “in viteza”. Si multi bastani habar nu aveau de vanzoleala sistemului (ca un sistem care functionea .. merge si cand sefu doarme!! Ce credeti ca pentru intrebarea aveti ser antiviperin este trezit generalul comandant de divizie?! Sau medicul militar al regimetului?!)
  Azi nu a fost nici un sistem!!
  Si cica e de vina “sistemul” . Prin absenta as zice eu …

 12. ioprotestatarul Says:

  EXISTA LA DROBETA UN DOTTORE SEMIANALFABET CARE SE LAUDA DE DOI ANI CA „PRETENUL” SAU TRADATORUL PONTA O SA-L NUMEASCA MINISTRU DE INTERENE… CA SA SE FACA „DREPTATE PANA LA CAPAT” SI FSN-istii SA POATA LUA TOTUL.
  IATA O MOSTRA CE-I PROBEAZA NIVELUL DE INTELIGENTA…

  http://tele2drobeta.ro/stiri/10627-blu-i-stnioar-eec-lamentabil

  Asta in conditia in care stirea a fost prezentata de „cocina” TV, proprietatea lui Duicu, post ce „periaza” cu disperare interviurile stapanului… pentru a putea fi difuzate.

 13. Sandi Says:

  Aici am ajuns ! Slugile lor in frunte cu Basea !

  ( Preluata de la Marius Mina )

 14. mihai444 Says:

 15. mihai444 Says:

 16. mihai444 Says:
 17. virgilvirgil Says:

  SA NE DAM JOS IZMENELE CACATE ! SI IZMENARII …

  Avem fericirea de a avea ca vicepremier pe perobleme de securitate nationala pe domnul plotoner de izmene , pardon gheneral de justitie cu patru stele Oprea .
  Domnul Oprea a intocmit un raport in urma luatului la hanaliza a recentului accident din Apuseni . Corect ar fi fost sa se puie in capul listei cu cei care trebuiesc demisi de urgenta ca sa nu zic deferiti justitiei .
  Asta pentru ca domnia sa nu este un simplu observator al activitatii celor doua Ministere , ci este chiar coordonator al activitatii acestora . Sau ma rog , ar trebui sa fie . Macar in situatii de criza , precum aceea prin care am trecut .
  Daca domnul Oprea si-ar fi indeplinit atributiunile inaltei functii , pe care din pacate inca o detine , ar fi fost in fruntea celulelor de criza , obligatoriu a fi activate prin lege , de la Ministerul de Interne , dar si si de la Ministerul Apararii .
  Astfel , dupa cum spuneam inca de ieri , ar fi putut sa afle si autoritatile din zona ca la Oradea Politia de Frontiera are un elicopter capabil sa desfasoare actiuni de cautare si localizare in orb , ba mai mult , ar fi putut afla si autoritatile locale de existenta unei subinitati de radilocatie aflata al nu mai mult de 60 km de locul dezastrului .
  Orice zbor civil este urmarit obligatoriu si permanent de catre cei de la armata , iar subunitatea dislocata in zona este ultima care a avut pe ecranele radar avionul cazut . Ar fi fost cel mai aproape de adevar si cu ajutorul elicopterului de la Politia de frontiera cautarea si localizarea victimelor ar fi fost floare la ureche .
  Iata pe scurt , si ca sa se faca cit de cit justitie , de ce domnul plotoner vicepremier trebuie urgent demis alaturi de musiu Dusa de la Aparare . Sa nu uitam ca a murit degerat si cu oasele rupte un ofiter al armatei romane .
  Onoarea ar impune domnilor Oprea si Dusa demisia urgenta . Daca nu onoarea , macar premierul ar trebui sa o impuna .

 18. mihai444 Says:

  http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/01/22/pictures-central-kiev-protests_n_4645476.html?just_reloaded=1

 19. mihai444 Says:

  Sandi@ misto steagul lui Marius! e de dat mai departe.

 20. mihai444 Says:

  http://lupuldacicblog.wordpress.com/2014/01/23/preotii-ortodocsi-din-nisporeni-nu-doresc-aderarea-moldovei-la-ue/

 21. mihai444 Says:

  http://www.thechinatimes.com/online/2012/03/2858.html

 22. stejarul Says:

  Virgile, tu imi poti raspunde la intrebarea asta: PNL-ul nu aveau ei sa puna pe cineva interimar la Interne?

  Ce se baga ponta asta cu „fameleon-ul” lui peste tot?
  Naşu’ interimar la Interne, alt naş la SRI, verişoru’ la Justitie, soaţa in PE, socru’ in Senat si cu voia lui basecu, el premier.
  Nu-s prea multi, mai? Ce-i cu nepotismul asta PSD-ist? Numa’ minorii din familia lui ponta nu au functii, incă!

  Virgile, astept raspunsul tau si ma pregatesc intens pentru o postare pe feisbucii internationali la careva din UE, poate imi recomanzi tu pe cineva.

  Pai n-o sa stau io aşa nevorbit pe feisbuci ca m-or banat tăţi din Romania (mordechai, badea, gadea, ponta, s.a.m.d.). Mi-o soptit mordechai ca le-o zis „copilu'” ceva. Adica m-or bagat serviciile la perzona non grata…

  Ce stiu ei… lumea-i larga plina de feisbuci…si la mine pe keyboard is incă tăte literele. 🙂

 23. virgilvirgil Says:

  Stejare , in conformitate cu Constitutia Romaniei art.107 alin.4 coroborat cu alin.3 , in caz de vacanta a postului de ministru , Presedintele Romaniei numeste prin decret , la propunerea Primului Ministru , un ministru interimar pe o perioada de cel mult 45 de zile pe unul dintre membrii guvernului .
  Oprea era indicat dupa proceduri , avind in vedere ca el detine si functia de Vicepriministru cu probleme de securitate nationala , dar in cazul de fata desemnarea lui Oprea ca interimar la MI mi se pare cel putin imorala .
  Mi se pare imorala si insarcinarea lui de a face un raport asupra cauzelor si imprejurarilor recentului accident de avion cita vreme este limpede ca cel putin la nivelul structurilor ministeriale nationale , respectiv ale MI si MApN , aflate in coordonarea dinsului sunt deficiente clare care arata ca nu s-au respectat procedurile legale de activare si functionare a celulelor de criza in astfel de situatii , celule pe care iata , domnul Oprea nu avea numai prilejul sa le coordoneze , dar chiar si obligatia legala .
  Este de retinut ca si ministerul transporturilor avea obligatia de a activa o astfel de celula .
  Reveniund la domnul Oprea , este de retinut ca obligatiile in sensul coordonarii celulelor de criza la nivel national nu erau stabilite expres in lege si fisa postului , dar evident ca acestea se pot deduce automat cita vreme functia de vicepremier desemnat sa coordoneze structurile de siguranta si aparare nationala i-a fost incredintata .
  Iata de ce ramin la ideea ca erau obligatorii demisiile Viceprimimistrului Oprea , Ministrului Stroe , Ministrului Dusa , Ministrului Manescu .
  Acestia , sarmanii de ei ( sau mai bine zis de noi , cita vreme suntem pe mina unor astfel de hahalere habariste ) nici macar nu stiau ce au de facut in cazul unei astfel de situatii .
  Spuneam pe vremea gobernului PDL ca multi dintre minsitri nici macar nu stiu drumul catre propriile cabinete daca le sunt luati soferii . Cu parere de rau , dar fara mirare , suntem nevoiti sa constatam ca si ministri ai guvernului USL sunt in aceeasi situatie .

 24. vmangu Says:

  Articolul „Despre starea de necesitate si legitima aparare din perspectiva constitutionala” pe:
  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 25. Ghita Bizonu' Says:

  Tocmai ca si data demisia il face sa ramana „in carti” in viitor. Sper insa ca inainte a dat niste suturi in niste dosuri pe motiv de incompetenta crasa … (ca in structurile militare., De obiceai cand era mutata disciplinar un pfiter sau subofiter i se lasa timpulo necesar sa „multumeasca” „cores[unzator” subordonatilor sai!!! Asa am auzit de un maitstu de marina care iniante sa fie mutata a mai facut un „serviciu peste rand”. Ce a facutel cu trupetii … mama mama!!! Cea mai umana a pfst cestia sa arunce apa pe punte si sa i puna pe aia sa se tarasca pana au facut puntea luna!!! Ca trupetii il „arsesera” … cu un „incident” . Sau am auzit de un lt colonel caruia i s-au mai lasat vreo 2 zile. Cat sa completeze noteloe se serviciu sau cum le zice ptr 2 ofiteri subordonati de-au ramas aia „buni in grad”)

  Insa mentinera lu plontoneru de armata izamana e naspa rau. Ptr ala care il sustine !!! Ca doar nu cr5deti ca votacii il iubeste si e morti dupa el (cel mult ib vica „mortii ma-si de izmanar!!!”)

 26. Roxana Iordache Says:

  @Trofin Doru. Încearcă un calmant, poate te dumireşti!

 27. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Ce spui tu e mentalitate pe termen scurt.

 28. Roxana Iordache Says:

  Stejare, nu-i frumos să strigi! Nici în glumă. 🙂

 29. sandman Says:

  Acum ce mai zici de Stroe? Si in general de tradatorii din PNL care au sapat si-au ros partidul din interior? 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: