DEMISIA, ACT UNILATERAL. ZBOARĂ, FIREA! :)

Video de agyongyvirag

Problema Găbiţii Firea era că Petrache deranjează mafia lui Pandele din Ilfov. 😀

Nu că Petrache ar fi uşă de biserică, dar nici politica nu e.

Bietul Ivan, el e categorie chiar mai uşoară decât demisionara Firea. A îngânat-o prosteşte, fără să-şi dea seama că obiectivul ei e(ra) să-i ia locul ca PR al PSD. 😛

Demisia e un act unilateral, ea nu se acceptă sau se respinge, doar se ia act de ea. Mascarada că Ponta „nu-i acceptă demisia”  denotă moşmoandă anterioară.

Iar Crin Antonescu acceptă abulic orice. Numai să ajungă preşedintele ţării.

Ca să ce?

P.S. Despre chestia cu referendumul, data viitoare.

6 răspunsuri to “DEMISIA, ACT UNILATERAL. ZBOARĂ, FIREA! :)”

 1. DEMISIA, ACT UNILATERAL. ZBOARĂ, FIREA! :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ioprotestatarul Says:

  Corect. Dar sa nu uitam de motoul „Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!”, spus sau nu de Lapusneanul, dar practicat de bolsevici…

  VIDEO – „Activitatea civica din data de 14.01.2013. Dottore da ordin la militienii aia sa-mi mai dea o amenda… ca si eu o sa ma tin de promisiune, cand va pune DNA cosul pe tine am sa-ti aduc „limba de porc cu masline”… la puscarie.”
  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2014/01/mizeria-din-cocina-baronului-duicu.html

 3. Sandi Says:

  Mănăstirea Petru Vodă către serviciile secrete: „Luaţi-vă slugile şi lăsaţi-ne în pace”

  http://www.cotidianul.ro/manastirea-petru-voda-catre-serviciile-secrete-luati-va-slugile-si-lasati-ne-in-pace-230091/

 4. Ghita Bizonu' Says:

  Dintai dati drumu la muzica ….


  Si chiar daca in toiul furtunii cu apa pana la brau …

  In timp ce “intelighentia” si teleptualimea USLista ne ziceau ca Base’ nu a inteles ce a zis Nonland aia …. Incepe atacu’ cerut de administraia O’Laba Baftoasa .

  Ziarul Bacania Libertina sub titllul “12 capcane în noua Constituţie” publica “stralucita” contributie a lu Stanomir “deschide balul” .. tragand alarma : Toate modificările pe care USL vrea să le aducă actualei Constituţii conduc spre o singură concluzie: preşedintele ţării să aibă mai mult un rol decorativ, iar Parlamentul să devină un fel de supraputere în stat. … de unde eu as trage concluzia ca azi predsdinterle Basescu este o supraputere în stat (da neconstititional as zice eu!!)

  Ce supara ?
  2. Premierul, decis de Parlament. Viitorul preşedinte va fi obligat să desemneze drept premier candidatul partidului care obţine cele mai multe mandate. Dacă respectivul candidat nu obţine votul Parlamentului, preşedintele îl desemnează pe candidatul partidului aflat pe locul doi. Dacă şi această variantă eşuează, preşedintele îl desemnează pe candidatul propus de o coaliţie care însumează majoritatea mandatelor. Ca asa e in Europa ii doare in basau si pe Statomir si pe Bacania Libertina si se pare ca si pe Comisia (tufa sau fufa?!) de la Venetia. Totusi a se oberva parsivenia : se “uita” ca Bassolinescu’ a obtinut “coalotii” sui generis prin santaj si abuz in functie!! Si continua boccetul : “Este o prevedere influenţată de ostilitatea faţă de preşedintele Traian Băsescu. Este la mijloc şi o inconsecvenţă: şeful statului mai este ales prin vot universal dar rămâne cu atribuţii simbolice”, consideră Ioan Stanomir, profesor de drept constituţional. . Profesorul asta de drept constitutional “vede” inconsecvente .. si pe baza unor astfel de palavre despre cu cate voturi este ales presu’ a fost modfificata de facto Constitutia (cu ale mele “aprecieri negative” ptr dnii Nastase si Ponta care in calitatea lor de juristi si profesori de drept au acceptat zisele de genu asta. Este o opinie juridica nu una politica!!! Ma rog io nu sunt prof univ.. )

  3. Comisiile de anchetă pot audia pe oricine. Constituţia revizuită oferă Parlamentului posibilitatea de a audia orice cetăţean. Vai ce rau!! Ca numa insarcinatu cu afaceri al ambasadei Uniunii Sovietice Ailate si mme Nonland au acest drept (as observa ca totusi ambasada URS era mult mai discreta ..)

  4. Linişte pentru miniştrii corupţi. Proiectul USL de revizuire a Constituţiei îi ia preşedintelui dreptul de a cere urmărirea penală a membrilor Guvernului şi-l dă Parlamentului. [..]
  Evident că, la pachet, preşedintele nu va mai avea nici posibilitatea să-l suspende din funcţie pe premierul sau ministrul împotriva căruia a fost începută urmărirea penală (acest drept va reveni tot celor două Camere).
  „Se ajunge la construirea unei super-imunităţi pentru miniştri, care, protejaţi fiind de Parlament, sunt feriţi de rigorile legii“, aprecia expertul anticorupţie Laura Ştefan într-un raport al Expert Forum pe tema proiectului de revizuire a Constituţiei.
  Da cu calu’ ce-a avut ? Atansiu acuzat si suspendat a trebuit s aisi dea demisia .. si era nevinovat!!!
  5. Numirea unor miniştri controversaţi nu va putea fi blocată. Preşedinţii aleşi după revizuirea Constituţiei nu vor avea nici posibilitatea de a refuza numirea în funcţia de ministru a unor persoane controversate. Alineatul introdus de USL este inspirat, în mod evident, de episodul Norica Nicolai, a cărei numire în fruntea Ministerului Justiţiei a fost refuzată de actualul preşedinte pe motiv de „mapă profesională“. De ce era Norica “controversata”? Mai contriversata decta Udrea?! Mister ..
  Referendumul, la mâna Parlamentului. Potrivit proiectului de revizuire, preşedintele sau cel puţin 250.000 de cetăţeni cu drept de vot “pot cere poporului să îşi exprime voinţa cu privire la probleme de interes naţional, cu excepţia celor referitoare la revizuirea Constituţiei”. Iniţierea referendumului se aprobă însă de către Parlament, cu votul majorităţii membrilor săi.
  Consiliul Legislativ susţine că este “discutabilă” soluţia prin care este acordată o poziţie supremă Parlamentului în raport cu voinţa poporului, “respectiv necesitatea existenţei aprobării Parlamentului pentru iniţierea referendumului”.

  Consiliul Legislativ este insa doar este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului României, care are sarcina de a aviza proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării întregii legislații și de a ține evidența oficială a legislației României. Ar fi cazul sa fie demisi cativa din el …
  Insa sa nu uitam “referendumul a fots unelata baseasca de captare de voturi !!

  Ce doare insa este ca
  9. Dizolvarea Parlamentului, aproape imposibilă. Ei bine, proiectul USL ……. , dar introduce un articol nou, potrivit căruia hotărârea de dizolvare „este adoptată cu votul a două treimi dintre membrii fiecărei Camere“. Adică, Parlamentul trebuie să fie de acord cu dizolvarea sa.
  Consiliul Legislativ a atras atenţia că modificările propuse sunt în contradicţie cu alte articole din Constituţie (referitoare la procedura învestirii Guvernului).

  De fapt si acum e cam la mana Parlamentului :
  ARTICOLUL 89
  Dizolvarea Parlamentului

  (1) După consultarea preşedinţilor celor două Camere şi a liderilor grupurilor parlamentare, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.
  In acest caz “consultarea preşedinţilor” inseamna un aviz sine qua non , ad validatem nu o simpla “consultare” de genu “ba Consili Legislativ e mai bine sa scriu “sau” sau sa criu “ori ori” ?!
  Consiliul Legislativ a atras atenţia că modificările propuse sunt în contradicţie cu alte articole din Constituţie (referitoare la procedura învestirii Guvernului). Consiliul Legislativ nu cumva e in subordinea lu’ Marineru’ ?!
  11. Suspendarea preşedintelui rămâne la cheremul Parlamentului. De fapt durerea este ca ramane in Constitutie!!!
  12. CCR nu va mai controla hotărârile Parlamentului. Parlamentarii au eliminat reglementarea potrivit căreia CCR poate primi atribuţii suplimentare faţă de cele din Constituţie, prin lege organică.[…]
  Legea privind controlul hotărârilor Parlamentului de către CCR a fost votată în 2010, la iniţiativa PSD. În 2012, Guvernul Ponta a anulat acest drept al CCR, prin ordonanţă de urgenţă, dar majoritatea USL a renunţat la această reglementare, în urma presiunilor externe

  Da cumva o obligativitate a respectarii textului Constitutiei de catre CCR ?! Rasundere penala ptr interpretari abuzive ?!
  In final Ioan Stanomir, profesor de drept constituţional trage concluzia Este o Constituţie prin adoptarea căreia nu vor creşte libertăţile cetăţeneşti şi care acordă garanţii suplimentare de protecţie parlamentarilor. De asemenea, nu rezolvă o serie de conflicte de natură instituţională. “uitand”ca in proeictul sau nici el nu rezolva “o serie de conflicte de natură instituţională”.
  A da.. si la ira Kukului El Supremu Zevs.ro gavarit-a cica ca cum :
  Am văzut ideea hilară promovată de cei doi lideri ai USL precum că solicitarea viitorului preşedinte pentru un referendum o va aproba Parlamentul, nu poate s-o aprobe. Atunci, nu mai există instrumentul referendumului prin care preşedintele să se poată adresa poporului şi poporul suveran să înfrângă eventual voinţa Parlamentului atunci când este cazul, când Parlamentul îşi pierde orizontul şi nu mai răspunde solicitărilor poporului suveran. Sigur, cu respectarea criteriilor de valabilitate a referendumului.

  · Mai văd o trăsnaie, care este exact ca cea prin care Năstase îşi făcuse Constituţie cu cinci ani de mandat, prevederea prin care partidul cu cel mai mare număr de mandate să dea automat prim-ministrul, luând preşedintelui atributul de a desemna un prim-ministru.
  · Vreau să ştiţi că, în foarte multe democraţii, mandatul se poate da şi celui mai mic partid intrat în Parlament, dacă asta este soluţia să strângi 51%, pot fi două partide mai mari, echilibrate, care nu se înţeleg asupra desemnării premierului şi, atunci, se dă mandatul reprezentantului celui mai mic partid, sunt foarte multe cazuri în Europa.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/presedintele-traian-basescu-face-declaratii-la-ora-1830-1076951.html#ixzz2qSjjN4H4

  It’s clear?
  Ca apa de izvor? Ca votca? Ca cristalu?!

  In numele Parteneriatul strategic cu SUA trebe sa avem un Mare Sef de Trib un soi de Ana Pauker ajunsa Secreta General care sa fie “internationalist” si in mormant!!

  Asaq ca vazi teleptualimii PeSeDace (era sa scriu cotcodace) mai puneti inca pdata peise aia cu Atlantida e continentu cel mai uscat!! Si nu uitati ca Gordon zicea cica sa zicem mersi ca nu demonstrantii din Romania nu sunt impuscati de lunetisti ca in Siria!!!
  NOTA BIZONICA Marasmu nostru constitutional se datoreaza partialk si teleptualimii “de top” ..
  Ala Liiceanu are ferma convingere ca romanului ii trebuie “tatuc” (curioasa formulare.. in stil rusesc desi deformatia sa filozficeaca ar fi trenbuit s ail faca sa scrie Capitan , Conducator sau Fuhrer). De fpat mai ales ei au nevoie de un batiuska tradus in latineste ca Mecena ..
  Ar mai fi cestia cu combaterea ceausismului, national-comunismului, protocronismului care face ca toti deficentii mintali atinsi de intectualis sa doreasca ca Romania sa isi piarza suveranitatea in favoarea unei entitati straine – de preferinta UE.
  Astea 2 impreuna duc la o cestie cam caribiana presedintele care ar trebui sa fie al Romaniei ca republica se vrea “Sef” si este sef ca in Caraibi : cacic Adica suprem si despotic in satu’ sau slugarnic in fata unei gachupina ….
  Adiuca ca cum tot zic :adanca imbecilitate a intectualitatii romane naste basei!!!

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-se-intalneste-cu-ambasadorii-straini-acreditati-in-romania-live-text-1077068.html

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/presedintele-traian-basescu-face-declaratii-la-ora-1830-1076951.html

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Doua sute si UNUL de profitori

  ai modificarii Codului Penal in ce priveste abuzul in serviciu … cu novatia ca cum infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, contra intereselor publice si prin ingradirea unor drepturi au fost unificate intr-un singur text (art. 297) cu care ocazie dispare Art. 248 indice 1 Abuzul în serviciu în formă calificată :Dacă faptele prevăzute în art. 246, 247 şi 248 au avut consecinţe deosebit de grave, se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
  Raman numa 5 ani – cea de la vechea varianta “simpla”.

  Se zicea la A3 ca in puscarii ar fi “doar” 200 de beneficiari….
  INSA aici avem UN beneficiar de marca : EL !!!
  De ce?

  Fiindca lungimea prescriptiei este calculata in functie de maximul pedepsei. Si nu ma refer la flecustetu de casa din Mihaileanu ci la modul in care si-a exercitata cu rea credinta functia : Art. 248 Abuzul în serviciu contra intereselor publiceFapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o tulburare însemnată bunului mers al unui organ sau al unei instituţii de stat ori al unei alte unităţi din cele la care se referă art. 145 sau o pagubă patrimoniului acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
  Cum este cestia ca dai peste cap rezultatele electorale interpretand cam prea “creativ” Constitutia mergand pana la a face invers decat ce dorera legiutorul atunci cand a conceput-o ?!

  As mai observa ca si Neglijenta in serviciu a “beneficiat” – vechiul cod ( de fapt al lui Dongoroz de prin 38!!) in mod generos dadea o amenda sau la o luna la 2 ani iar pentru cazurile calificate 2 la 10 ani. Noul Cod Penal (Predoiu Catalin) zice numa luna la 6 luni sau cu amenda.
  Avem in schimb Art. 299 Folosirea abuziva a functiei in scop sexual (cam inutil . ca si pe ala vechi “il frigeai” daca doreai!!)

  Inca .. despre tehnica legislatiei si una bucata Consigliu Legislativ: Noul Cod Penal (Catalin Predoiu)
  <Art. 297 Abuzul in serviciu
  (1) Fapta persoanei care, in exercitarea atributiilor de serviciu, nu indeplineste un act sau il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o paguba ori o vatamare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
  (2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si fapta persoanei care, in exercitarea atributiilor de serviciu, ingradeste exercitarea unui drept al unei persoane, ori creeaza pentru aceasta o situatie de inferioritate pe temei de rasa, nationalitate, origine etnica, limba, religie, sex, orientare sexuala, apartenenta politica, avere, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA.
  (3) Faptele prevazute in alin.(1) si (2) savarsite de un functionar se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 5 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.
  (4) Actiunea penala pentru faptele prevazute in alin.(1) si (2) se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
  Ce dracu o fi “Faptele prevazute in alin.(1) si (2) savarsite de un functionar”? sau mai precis cum mama lu’ procest verbal cum dracu’ o persoana care indeplineste/ nu il indeplineste un act in exercitarea atributiilor de serviciu, si sa nu fie functionar?!?

  Si as mai zice ceva – actiunea penala se pune in miscare numai la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Adica (cam ipotetic) daca un X de la centru vede cum un functionar rupe o cerere a unei babute batata de sarta si speriata de “autoritate” nu poa sa il pe ala de guler si sa il trafa de raspundfere penala findca baburta e speriata de gandul ca trebe sa depuna plangere, sa para c amartor in tribunal sa …

  ERATA : nu stiu ca cum si ca care e cele 400 de modificari aduse Codului Predoiu. Eu am folosit ce am gasit aici : http://www.euroavocatura.ro/articole/465/Infractiunile_de_serviciu_in_Noul_Cod_penal__art__295_-_308_#comentarii. Publicat 21 Mar 2009!!!

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Ș-al vremii rost el tot nu-l înțelege

  Desi, apud Iliescu copresedintii, USL “sunt cârlani” (poa in comparatie cu el.. dupa mine sunt deja magari maturi spre varstinici!) , iesirile tembelizate ale celor 2 flori mi=au adus aminte de o poezie

  Se lăfăiește gureșa Minciună.
  Că numai Dumnezeu v-a pus cunună
  De-nțelepciune și de bunătate
  Azi la cuprinsul vost râvnește-o lume.
  E-o veselie ș-un belșug în țară,
  Că vin și guri flămânde de pe-afară.

  Presedentia ta , e un străin afară,
  Și… Bizonu’ parc-a zis că-l cheamă…
  De unde-o fi… că nu-i de-aici din țară.

  (romanii fiind aia care umbla cu merzane si isi fac vacantele de iarna in Austria. Io nu am bani)
  O, nu-l primiți! Îl știu, e vestitorul
  De rău, ce face pe-atotștiutorul
  Și vede prăbușirea la tot pasul.

  Bun sa lasam glumita proasta (in forma si realizare)

  Crin s-a dat pe stecla ca cum Kuku nu a stiut ce zice ca cand s-a dat pe stecla la ora 18:30 zicand ce a zis. Nu ca tonta e bine.. Scump al nostru premier insa a zis ca „Eu ştiam care este subiectul principal şi de ce doamna subsecretar Nuland vine la Bucureşti. Este un subiect important în relaţia România-SUA despre care am discutat şi la ultimul CSAT cu preşedintele Băsescu, cu şefii serviciilor, e un subiect care e nepublic, confidenţial şi despre care nu putem să dăm detalii în acest moment. Confidential?! Fata de cine tu ?!
  Alti insi dăstepti ziceau cu mare placere ca vizita lu’ Vicky e de bine ca numa prostii pot sa isi inchipuie ca … nu veni sa intareasca regimu’.
  Ca democratia ca parteneriatu ca …

  Insa eu sunt om cu putina credinta si sceptic. Programu’ confidential al madamei asta a cuprins si niste intalniri cu societatea in civil – adica aia a lu Soros (care Gicu uneori e acuzat ca e CIA privatizata!!) : reprezentantii a patru organizatii neguvernamentale din tara noastra, specializate in domeniul politicilor publice – Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), Institutul pentru Politici Publice (IPP), Expert Forum (EFOR) si Freedom House Romania, precum si cu reprezentantii Camerei de Comert Americane (AmCham Romania) .si cu o “anumita parte a presei” Mircea Marian (EVZ), Dan Tapalaga (Hotnews), Sabina Fati (RL), Florin Negrutiu (Gandul), Alina Gheorghe (TVR), Catalin Prisacariu (B1) au fost jurnaliștii invitați de Ambasada SUA să se întâlnească cu Victoria Nuland. Dacă mi-a scăpat vreunul, îmi cer scuze. Adică aceștia (și cei asemenea) sunt considerați de americani ca fiind onești și profesioniști. care arata cine sint partenerii de “valori democratice” ai SUA in Romania. A sa nu uitam – prezenta lui Radio Romania a fost refuzata!!! Post de stat , oficial samd. Cu cea mai mare audienta. Acesta nu putea fi primit ca deh ce avea de zis madama era “condidential”. Eu zic ca asta ararata si ca care e valorile democratice spijinite de Vicky Nula. A da a avut si o intrevedere cu Kodruta intrevedere caracterizata ca desfăsurandu-se “într-o discreţie totală” .. oare de ce?!?!
  Asa ca cestia cu SUA vor continua sa sustina presa libera. cam este vorba de o sustinere a streangului ca cica O altă îngrijorare menţionată a fost cea legată de starea presei în România şi de acapararea acesteia. S-a interesat de modul cum e controlată presa în România. Discuţia a pornit de la întrebarea de ce oamenii nu reacţionează la corupţie şi la derapaje, iar răspunsul nostru a mers către lipsa informării sau, mai exact, către tipul de informare care se practică în trusturile de presă”Adrian Moraru, director IPP cica ca cum Ea a dat un mesaj de sustinere pentru presa libera, mesaj intarit de selectia publicatiilor si televiziunilor invitate la conferinta de presa adica cine bine (se) bășește este independent!!
  Asda ca zisele ei ca cum Sunt ingrijoratoare provocarile din justitie… e ingirjorator cand politicienii din orice partid acuza deciziile justitiei… politicul nu trebuie sa se amestece in justitie… Nu voi intra in dezbaterea interna din Romania”.e vorbe goale. Nu intra in dezbaterea interna decat isi baga bocancii la propriu!!!
  De fapt o dare de seama gasiti in EVZ.ro : SUA se miră de ce nu apără românii Justiţia în stradă.
  . Sigur ca este o relatare independenta si corecta daca apartine Portocalei Ofticoase!!! Garantat Nuland …

  A da .. iata ce mai gasesc in legatura cu madama Bula Presa adversă administrației Obama a relatat rolul controversat pe care Nuland l-ar fi avut în prezentarea informațiilor legate de atacul asupra reședinței ambasadorului american din Libia, în care acesta a fost ucis, iar Fox News comenta că ar fi indus în eroare comisia de anchetă a Senatului pe acest caz
  Ar fi indus în eroare comisia de anchetă a Senatului It’s clear cu cine avem de-a face?!

  Si mai erau unii naivi la A3 care visau ca la malai adica ca Vicky e una ambasada e insa rea si I baga bietei muieri pe gat ce vor fostii subordonati a lu Gatii Ma-si!!
  Hm .. trebe sa fi mare teleptual sa iti inchipui ca ambasada si-ar permite prea multe cu asta.. Nu de alta dar diplomatii din ambasada depind de Vicky mai mult decat depinde Kodruta!! Dracu ii ia daca o sucare pe sefa lor!!!

  Insa avem niste precedente nu? Victoria Nuland nu a făcut foarte multe comentarii, însă a constatat că şi după tentativele de modificare a Codului Penal, ca şi în timpul crizei politice din 2012 când Departamentul de Stat l-a trimis pe predecesorul său, Philip Gordon , la Bucureşti, „răul e făcut”.
  Philip Gordon : Voi fi foarte deschis: suntem îngrijoraţi la Washington în legătură cu evoluţiile de aici. Le urmărim foarte atent. Eu n-aş fi fost aici, la mijlocul lunii august, dacă nu ar fi fost ceva, dacă nu am fi avut senzaţia că se întâmplă ceva foarte important şi care alunecă în direcţia greşită, motiv pentru care este foarte important pentru mine să fiu aici” . Gordon asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton … care Hilara se pare ca a considerat normala observatia ambasadorului SUA :
  “Mesajul meu este unul de optimism pentru România. Deşi încă odată vedem mii de cetăţeni în stradă, în frigul iernii, exprimându-şi nemulţumirea faţă de situaţia lor actuală, am încredere în această ţară şi potenţialul său. Întâi de toate pentru că deşi există suficiente motive de descurajare, simplul fapt că oamenii îşi pot exercita dreptul dat de Dumnezeu de a avea păreri diferite fără a se teme că vor fi împuşcaţi de pe acoperişuri este un semn al progresului. Dacă aveţi îndoieli în această privinţă, întrebaţi-i pe cetăţenii Siriei ce părere au.
  “Sunt optimist fiindcă acum, spre deosebire de acum douăzeci de ani, România are în funcţiile de conducere oameni extrem de bine pregătiţi, devotaţi, cu principii, care fac eforturi ca instituţiile democratice să funcţioneze”
  .
  Adica fiti ba multumiti ca nu va impuscam!!! Asta fiind pozitia guvernului SUA?!
  Dupa ce a zis el asta a venit Gordon si a a urmat bancu cu 2 milioane de voturi fraudate la referendum si alergarea votacilor dupa modelu anilor 50 “recunoaste banditule!!”

  Azi Kerry a luat locul Hilarei. Si Vicky locu’ lu’ Gordon. Si Vicky vine foarte proconsula si in calitate de missa dominicus inspecteaza fotele “democratice” si da sarcini : Maidanu!! In strada!!!
  Nu credeti?! Vedeti mobilizarile!!

  Nu Base l-a farierit pe Gordon ci Gordon a dat dezlegare poa si solutia cu “frauda” . Mi ambasada face latceva decat Nualnd ci face ce i se zice!!
  Asta este politica oficiala a administratiei O’Laba. Stiti voi administratia aia care a “democratizat” tari arabe aducand fanatecii religiosi la conducere. Administratia aia care in Siria era cat pe ce sa sprjin e .. al-Quaeda!! Da da al-Quaeda aia care la 9/11 … aliata anu’ trecut cu adtia Obama si Israel!!
  Asa ca ce va mirati bre? Arabii e perversi da’ amerlocii si mai si!!!

  Deci ca cam asa stam : democratie c’est fini cum canta ala Hervé Vilard:

  Se pare ca unii nu reusesc sa inteleaga . Asa cum bunici si tataii lor zicau”lasa ca vi9n ei anglo-americanii!!” Au venit? Si?!
  Nu va fie frica :
  Americanii nu ne lasa. Ne dau!!!
  Sursele la http://vremea.forumgratuit.ro/t540-s-al-vremii-rost-ei-tot-nu-l-intelege

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: