MOTIVUL SECRET AL VIZITEI EMISAREI SUA

Am văzut la ştiri declaraţia lui Ponta că Nuland a venit „cu un motiv confidenţial”. A spus-o cu seninătate, fără să fie deranjat cu întrebări suplimentare. Că Gâdea e omul lui de serviciu, de când i-a ordonat Felix să presteze aşa.

Ştirile au fost la şase dimineaţa, ele reluau o declaraţie de aseară. Şi nimic. Nici o reacţie. Pentru că în USL nu-i decât o complicitate din interese personale şi fără interes pentru interesele naţionale. Iar presa e sub nivelul mării.

Avem absolut tot dreptul să ştim ce a cerut administraţia SUA slugilor din România. Chestia-asta cu aranjamentele „confidenţiale” peste capul popoarelor e scandaloasă, inacceptabilă. Numai că poporul român e tratat de prost.

Ce alt premier dintr-o ţară euroatlantică şi-ar fi permis să facă o asemenea declaraţie fără să-şi dea demisia în consecinţă? Nu de alta, dar ca să nu plece în şuturi.

6 răspunsuri to “MOTIVUL SECRET AL VIZITEI EMISAREI SUA”

 1. MOTIVUL SECRET AL VIZITEI EMISAREI SUA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  :i se pare că motivele acestei vizite au fost bine surprinse, în stilul lui, binenţeles 🙂 :
  Ghita Bizonu’
  Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu’ magaru’ Kery viciu’ lu’ O’Laba?!

  Hm .. sa ne aducem aminte ca admistratia lu’ Baftosu’ Husein este facatura lu Goicu8 Soros ala care a instrumentata valul portocaliu’ in 2004 … It’s clear?!

  Ia sa vedem ce zice azi ofticosu’ babuinez …

  Semnale implicite au fost date şi prin faptul că Victoria Nuland s-a întâlnit cu şefa DNA, Laura Kovesi – dar nu şi cu Procurorul General, Tiberiu Niţu – şi cu patru ONG-uri preocupate de situaţia statului de drept: EFOR, Freedom House, IPP şi CRPE. EVZ prezintă o interpretare a celor mai importante mesaje, pe care Victoria Nuland le-a îmbrăcat în formulări diplomatice.

  Apel către cetăţenii României
  Înaltul diplomat american a insistat, atât în întâlnirea cu presa, cât şi în discuţia off-the-record cu ONG-urile, că, până la urmă, este sarcina românilor să-şi protejeze insituţiile.
  ● “I-aş ruga pe toţi românii, indiferent ce partid sprijină (…), să lupte şi să apere independenţa Justiţiei şi să o menţină în afara politicului”. Potrivit unor informaţii neoficiale, în spatele uşilor închise, ea şi-ar fi exprimat mirarea că cetăţenii nu ies în stradă pentru a protesta faţă de tentativele de a subjuga Justiţia. Diplomatul american le-a transmis românilor că sunt primii răspunzători de ţara lor şi nu pot aştepta ca Washingtonul să-i salveze de fiecare dată când apare o criză.
  ● “Este îngrijorător când politicieni din orice partid se decid să conteste temeliile Justiţiei”. Nuland a reconfirmat atitudinea ambasadei SUA la Bucureşti, care a criticat dur tentativa parlamentarilor de a-şi asigura o super-imunitate şi de a promova o lege de graţiere şi amnistiere. În septembrie 2011, în declaraţia comună SUA-România privind parteneriatul strategic, unul din domeniile de întărire a cooperării era statul de drept.
  ● “SUA au un angajament în sprijinirea presei independente şi va continua să facă acest lucru”. În discuţia cu ONG-urile, ea s-ar fi interesat cum este controlată presa. Nuland a arătat că înţelege că, dacă mesajul din media este controlat şi distorsionat, va fi dificilă mobilizarea publicului în apărarea statului de drept.
  ● “SUA doresc ca o România cât mai puternică, cât mai curată, cât mai democrată posibil, să continue să fie aliatul nostru”.

  Citiţi mai mult: SUA se miră de ce nu apără românii Justiţia în stradă. Tu ce crezi despre atacurile POLITICIENILOR împotriva JUSTIȚIEI? | DEZBATEREA ZILEI – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sua-se-mira-de-ce-nu-apara-romanii-justitia-in-strada-tu-ce-crezi-despre-atacurile-politi-1076601.html#ixzz2qIYyoieI
  EVZ.ro

  si se cupleaza cvu http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-anunta-oficial-schimbarea-politicii-externe-a-romaniei-spre-china-si-rusia-1076604.html

  Astia ne sunt “aliatii” …

  Se pregaste un maidan la Bucale .. Se pregateste un maidan la Bucale .. cva sa urmam exemplu ucrainean … (desi maidanu lor era copia Zonei marina Mauncteanu otr UASCR!!)

  A ar mai fi http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-manual-al-dezvrajirii-paul-cornea-si-zeul-care-a-dat-gres-ii-1076626.html in care se pare ca la Volodea TismanEscu termenul de intelctual capata o conotatie etno-religioasa …

 3. ioprotestatarul Says:

  Antonescu spunea: „PSD – natura sovietica”, acum linge unde a scuipat. Eu sper sa-i vad pe toti acolo unde merita… la puscarie! Acolo unde au incercat sa ma bage ei pe mine, dupa ce au ajuns la putere, doar fiindca nu-i las sa fure in tihna. Numai Securitatea a mai comis astfel abuzuri impotriva mea si a sotiei mele. In Romania nu va exista democratie si stat de drept daca puterea o detin niste gunoaie, asa cum nici libertate nu exista pentru cei ingenuncheati…

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2014/01/mizeria-din-cocina-baronului-duicu.html

  Daca mafia PSD va obtine tot, asa si-au propus, atunci eu Olteanu voi renunta la cetatenia romana si nu voi mai calca prin Romania.
  Unicul motiv fiind acela ca am trait si vreau sa mor un om LIBER!

 4. olimpiu65 Says:

  presa asa cum este la ora actuala a facut cateva speculatii din care eu am retinut doua ca posibile ipoteze cu privire la ,,confidentialitate”:
  1 ingrijorarea USA cu privire la o reorientare politica spre EST China si Rusia
  2 relocarea in Romania a 3000 teroristi detinuti pe la Guantanamo..etc
  Ponta acum crede ca in sfarsit si-a securizat pozitia si pt dupa 2016. wrong! asta inseamna sa nu cunosti nimic despre cetateanul roman si reactiile lui si sa fii atat de arogant sa-ti imaginezi ca masinaria scarboasa condusa de proprii-ti baroni te va duce departe indiferent de cetatenii tarii!!!
  asa ca eu prevad un esec rasunator la referendumul pt constitutie si sfarsitul USL mai apoi pt ca PSD a aratat ca nu doreste decat in varianta nou un presedinte din alt partid!
  Iar Crin sa faca matanii pt a-si recupera electoratul din iunie incolo!!!

 5. Sandi Says:

  Regimul Băsescu, programat să EȘUEZE. Analiza devastatoare a unui mandat “comunist”

  http://www.dcnews.ro/2014/01/regimul-basescu-programat-sa-esueze-analiza-devastatoare-unui-mandat-comunist/

 6. Любовь, секс и Лос-Анджелес онлайн КкВ Says:

  Лучшие фильмы!

  Смотрите фильмы лидеры проката

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: