FAMILIA NĂSTASE, CONDAMNATĂ DE BOBOTEAZĂ

Completul de cinci executanţi de la Înalta Curte (înaltă, până la copita guvernatoare) a anulat sentinţa de fond, care îi achita pe Adrian şi Dana Năstase, în grosolănia judiciară „Zambaccian”. Şi i-a mai dat un an.

Era previzibil că Adrian Năstase va fi trimis înapoi la închisoare, din moment ce instanţa a rămas în pronunţare până azi, de Bobotează. Ca să fie bâlciul judiciar într-o zi de mare sărbătoare creştină, Botezul Domnului. Şi în pragul altei sărbători uriaşe, cea a Sfântului Ioan Botezătorul. O vindicaţie meschină.

Meschinărie cu atât mai greţoasă cu cât a fost condamnată şi Dana Năstase, la trei ani cu suspendare, în sensul că executabili în libertate supravegheată. Şi evident, pentru amândoi, interzicerea drepturilor civile pentru câţiva ani. Cineva nu uită că Dana Năstase şi fiii ei au fost printre cei mai matinali votanţi la referendumul pentru demiterea Smintitului.

Şi pentru că pe Andrei şi Mihnea chiar n-aveau cum să-i condamne şi nici să le interzică drepturile cetăţeneşti, le-au confiscat moştenirea.

Chestia-asta îi pică de minune lui Ponta. Din toate punctele de vedere. La fel şi lui Băsescu, care fură cu nesimţire pe faţă împreună cu famiglia, fără ca sistemul judiciar să-l deranjeze. Şi cum ar putea să o facă, din moment ce e patronat de crima organizată?!

Cum spuneam cu anumite ocazii, păcat pentru Adrian Năstase că nu şi-a păstrat în totalitate verticalitatea după (prima) eliberare. Era clar că nici un compromis n-are cum să-l salveze. Dimpotrivă.

Răzbunarea Sistemului e satanică. Mai ales atunci când ai făcut parte din el.

Oricum, să tot faci politică în România.

25 răspunsuri to “FAMILIA NĂSTASE, CONDAMNATĂ DE BOBOTEAZĂ”

 1. Trofin Doru Says:

  merita din plin

 2. Eva Garleanu Says:

  Da pentru prostii manipulati s-a facut dreptate.Toate jegurile penale din PDL si alte miscari renascute din cenusa aceluiasi partid in frunte cu flatulentul hingher numarul 1 sunt bine mersi in libertate.A nu se intelege ca as fi o infocata adepta PSD sau PNL sau alte partide.

 3. Sandi Says:

  Nosferatul joaca din copite azi de ziua Bobotezei !

 4. olimpiu65 Says:

  daca erau doar cei trei judecatori (basisti se poate spune) care deja se pronuntasera deja poate ca il vedeam o victima pe Bombo, dar decizie in unanimitate….cam greu cu teoria sistemului si a razbunarii politice!!!
  eu nu-l regret si nu voi regreta pe niciun fsnist.ii tin minte din 1990 si imi pare rau ca tartorul de Ilici va scapa de justitia pamanteana, de cea divina sunt sigur ca nu!!!

 5. FAMILIA NĂSTASE, CONDAMNATĂ DE BOBOTEAZĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. virgilvirgil Says:

  Puradelul asta cu ai lui a distrus tara si tot lui ii datoram in buna parte existenta mascariciului de Basescu .
  Este greu de presupus ca daca jaful si hotia la drumul mare nu ar fi proliferat in halul de nesuportat din vremea cind conducea guvernul acest puradel vinzator de Neam si Tara , ar fi putut mascariciul sa ia avans si sa se instaleze in fotelul de la Cotroceni .
  Le doresc la amindoi sa imparta cit mai urgent aceeasi celula si sa iasa din ea cind am sa ma duc io sa-i scot .

 7. ada1957 Says:

  Multa lume slaba de minte.
  NASTASE merita tot ce este mai rau.
  Matolul Chior NU MERITA NIMIC… Decat banii dela CEC ( adica ai nostrii).. HOTIE , BETIE … CURVIE…
  Halal popor crestin….
  Traiasca famiglia Basescu… Despre Ridzi , Videanu , EBA ,Udrea , Berceanu … NUMAI DE BINE….

  Ne meritam conducatorii… Paharul sus… Traiasca toti betivii romani.

 8. virgilvirgil Says:

  Adicatelea daca mai merita si altii bagati la beci si nu au fost , sa fie si Bombonelu absolvit , n’asa ?
  Sa ii vire dreacului pe toti in aceeasi celula , sa arunce un bidon cu benzina inauntru , sa incuie usa si sa le deie foc .

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Previzibil ….
  Inainte de revelion Traian Basescu a declarat : “Cel mai mult mi-as dori ca in 2014 Justitia sa castige batalia cu politicul… si asta pentru ca in 2012 si in 2013 politicienii au crezut ca pot pune sub control justitia…. E prioritatea zero pentru mine in 2014”

  Justitia a castigat prima batalie. Urmeaza Fenchiu . Dragnea. Si naiba mia stie cine ptr ca deh trebe bagat fica in oase in anj cu alegeri ..

  SI ptr ada1957. Imi dai voie sa pun pe lista niste slabi de minte ? Liiceanu, Plesu, Tismaneanu, Patapievici, Mihaies, Cartarescu, Tudoreii Baconschi si Paleologu toti elita cica intelctauala si boieri ai mintii Unu mai bashit ca altu.,

 10. olimpiu65 Says:

  Bombo a fost anchetat, judecat si condamnat dupa plangerea facuta de liberali si semnata (cap de lista) de Norica Nicolai si Mona Musca in 2004. superb! eu zic ca pishadistii cu Plagiatorul in frunte sa ii dea afara pe penelisti de la guvernare!!!!

 11. ada1957 Says:

  Sa mearga toti la PUSCARIE… in frunte cu iubitul vostru CONDUCATOR….
  Paleologu ( retardat mintal facut de taica-su la 54 ani …) a nu se CONFURNDA cu Conu Alecu..
  Multi din cei mentionat mai sus , s-au vandut pe BANI GREII …
  Paleologu asta mi-a cersit votul in fata usii… TELECTUL SUBTIRE … O PLEASCA…..
  De ce Nu infiintati un FAN CLUB Matrozul Betiv ??? Mergeti la blogurile voastre de adoratori ….si luati si elita … cu voi.
  La brutarie…. cu toti HOTII…

 12. ioprotestatarul Says:

  In acest nou an, le doresc tuturor politicienilor care au jefuit tara, de la vladica la opinca, indiferent de nume sau gasca, LA MULTI ANI… LA PUSCARIE!

 13. olimpiu65 Says:

  auziti zicere de carlan plagiator: ,,noi avem mai mult curaj ca PNL, noi l-am aparat pe Fenechiu!” eu zic sa nu se lase Plagiatorul s-o tina gaia matzul, sa se faca de kakao cat poate de mult!!!

 14. Roxana Iordache Says:

  Ada, e nedrept ce faci, o jignire adusă memoriei Conului Alecu. Sau poate nu ţi-ai dat seama ce scrii.

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Memoria cpnului Alecu o intineaza ala cu pleasca … ala care a stat si a invata la Paris da nu a aflat ce e aia coabitare..

 16. Marius Mina Says:

  „Nu comentam hotararile justiiei, Lasam justitia sa-si faca treaba (laba)” …Declaratie standard perfect valabila intr-o tara in care justitia e oarba si functioneaza, nu chioara, bolnava de sifilis , in tara chiorului . Iar celor care aplauda magaria de azi le recomand sa se gandeasca la ce va urma in bolnava societate romaneasca .. O sa va aresteze , la comanda, si copiii din carucioare, prostanacilor. Nu asteptati dreptate de la CEDO sau UE , de acolo vin toate bolile venerice . Fiti baieti destepti ca geme tara de masteranzi.

 17. stejarul Says:

  Gradul de coruptie in Romania a atins cote record si mai ales in randurile politicienilor. Sunt extrem de putini oameni cinstiti in politica.
  Presiunile externe pentru inasprirea luptei anticoruptie au atins si ele cotele disperarii. Se vede din faptul ca tarile democratice intorc capul la felul in care justitia „opereaza” .. Le intereseaza doar sa vada capete mari la inchisoare. (pe principiu ca pestele de la cap se impute).

  Siguranta lui basescu in ciuda popularitatii interne scazute sta tocmai in sustinerea externa datorita imaginii de „cel care are curajul sa bage in puscarie pe cei de neatins”.

  Intrebarea e, de ce nu a fost judecat cinstit nastase? Nu a fost un inger, ba chiar I-a mers vorba ca a dus coruptia „pe culmi inalte de progress si civilizatie”deci puteau sa il inhate mult mai rau cu chestii reale!

  Daca nastase ar fi fost judecat corect, ar fi tras dupa el inca vreo cateva zeci de politicieni pentru ca astia fura in „haita policolora” adica transpartinica.

  In timp ce noi ne zbatem ca justitia este corupta, zeci de apropiati ai lui nastase dau slujbe la biserica pentru sufletelul lui basecu. E o colcaiala infecta in spatele cortinei politice!

  Numai o revolutie mai salveaza Romania de coruptie.

 18. virgilvirgil Says:

  Vad ca persista la unii , unele , prostul narqav de a te eticheta mintenas basist daca iti arati multumirea pentru ca un hot neispravit din tabara opusa mascaricului de la Cotroceni a fost , dupa cum se cuvenea de altfel , bagat la beci .
  Tarasenia functioneaza in vitzavercea …
  Aicatelea hotul este nu numai absolvit , dar si demn de a fi pupat in cur pe criteriul ca „ie d’al ‘nost” …
  Atunci sa nu ne mai miram ca tara a ajuns colonie si noi sclavi .
  Si baseii si nastaseii au vindut-o moca acelorasi stapini .

 19. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Despre Nastase si familia lui putin.
  Decizia luata de Boboteaza, de catre lupanarul uzurpatorului dement este o perdea de fum pentru a acoperi povestea cu latifundiile pe care si le trag oranjatii-cacanii pe ultima suta de metri.
  Acopera de asemenea manevrele monstruoase prin care mafiotii uzurpatorului, dar si ai lui tonta + multi uslasi, mai presus de orice banuiala, continua inrobirea tarii si distrugerea genetica a natiei Romane.
  Exemple: Pungesti 40 de dosare penale sau nu, intocmite localnicilor.
  DEMISIA: Plumb, Cazanciuc Stroe (l-am auzit spunand ca va restabili ordinea in zona, asadar out slugarnicului si fariseului Stroe) Tonta si toata gaska de profitori care coabiteaza cu mizerabilii uzurpatorului, out si acestia.
  Out cu trecere pe la dna, parchete si parchetari, fisc, zu-haus, s.a.m.d.

  Invatatoatrea spagara alta perdea de fum pentru a ascunde in ceata activitatea dezastruoasa a justitiei corupte, aservite, etc a tandemului uzurpator=tonta si gaska fiecaruia.

  Salarii taiate si pensii fals marite cu procentaje de mizerii care nu acopera inflatia.
  Dimpotriva, o accentueaza.

  Valuri de scumpiri si de jafuri din putinul venit al romanilor.

  Devalizarea si pradarea oricarui fond financiar la care au acces.

  Mentinea tarii si a Romanilor, in instabilitate financiara, economica , politica s.a. in mod deliberat.
  Si in umilinta continua si continuata.

  Etc.etc.etc.

  Pe labariou care s-a trezit din aburii alcoolului din lupanar l-a intrebat cineva, cat a jacmanit din fondul de pensii de miliarde de euro in folos propriu, cat a fost la Ministerul Muncii ?

  Niciunul din cei care avut in labe miliarde de euroi si si-au tras inclusiv latifundii nu ajung sa fie cercetati (latifundiara de Plescoi, latifundiarul din Cotroceni si famiglia, baietii veseli si smecheri din energie, finante, drumuri si poduri, industrie, imobiliare, a-servicii, maretii evazionisti autohtoni, toata reteaua mafiota din institutii, bine organizata si in actiune etc).
  De aia, l-a pus tonta pe aratarea de var-su la justitie, ca lucrurile sa mearga mai prost decat pe vremea oranjuliilor ?

  Semne faine arata inceputul de an.

  Sa traim si sa vedem.

  Ca update, am vazut un filmulet despre Saladin si Richard inima de leu. Acolo am aflat ca registrul financiar regal din 1189 1190 se mai patreaza si poate fi consultat in Anglia.
  Registrele financiare care inregistreaza sau au inregistrat jaful sistematic si abominabil [racticat in ultimii 24 de ani mai exista? Pot fi consultate ?
  Au bon entendeur salut !

 20. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  La multi ani purtatorilor de nume sfant !

 21. virgilvirgil Says:

  Consulta „registrul” asta Maria si ai sa-ti poti face o idee despre ce a insemnat guvernarile famigliei Nastase si famigliei Basesu . dar nu numai …

  http://lupuldacicblog.wordpress.com/recensamantul-ruinarii-romaniei-lista-cu-tot-ce-am-avut/

 22. virgilvirgil Says:

  Azi avem o lista consistenta …
  Relutzu Femnechiu de la Iasi care ne-a vindut cu milioane de euroi transformatoare de doi bani gasite prin curtea cu fiare vechi a bulibasei Stanescu . Tot de la Iasi …
  Sper pe seara cu domitziliu la Rahova .
  In multe cazuri se zice ca nici macar nu s-a ostenit sa le vopseasca …
  Apoi , ilustrul , eminentul as zice chiar , chirurg Bradisteanu .
  Oricit de bun doftor e , tot la fiare vechi trage . Ce e drept , fiare vechi de prin strainataturi …
  De retinut eleganta cu care domnul Bradisteanu fura . Nu se incurca cu ciorile autohtone …
  Domnia sa ne-a cumparat paturi de spital ruginite cu nu mai putin de 10 meleoane de euroi . Evident ca in urma unei asa vitejesti ispravi conturile sale s-au umflat cu peste 4 milioane . Tot de euroi .
  Nadajduiesc sa ii fie desumflate strasnic de catre Inalta Curte si sa umfle si dinsul citiva ani buni .
  Sa-l scoata cind m-oi duce io dupa el … De la Rahova .
  Din fotelul de parlamentar ne zimbeste inca zglobia doamna Ridzi , care sunt tare curios daca o sa mai poata zimbi mai pe seara …, tot de la Rahova ?!…
  Domnia sa a reusit performanta sa ne cumpere , evident pe banii nostri ca doara nu era atit de proasta sa ii deie de la dinsa , 2 metri cubi de cherestea cu aproape suta de mii de euroi .
  Printre altele … Ca mai are si altele .
  Ce-i drept cherestea din categoria A . Buna …
  Buna si cit mai lunga sper sa-i fie sederea la Rahova aia .

 23. olimpiu65 Says:

  la brutarie si cu Fenechiu si cu toti baronii gretazosi fie ei pishadisti (mai ales), fie penalisti, fie pedelepre!!!
  pacat ca nu e Hypnos in stare sa faca otara de curatenie in PNL si i-o face DNA, ANI si alte institutii basiste!!!

 24. virgilvirgil Says:

  Din pacate domnii Necolaiciuc si Bradisteanu au fost facuti scapati …
  Din fericire sentintele apartin neispravitilor de la Tribunalul Municipal Bucuresti si pot fi tratiruite cu recurs .
  Sa nadajduim ca hotii de drumul mare vor fi pusi la popreala de catre Inalta Curte .

 25. кино Холодное сердце 2013 смотреть онлайн ьМО Says:

  Новинки кино!

  Смотрите популярные фильмы

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: