FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII BIS!

S-a întâmplat exact ca duminica trecută, doar că atunci miliţienii au tulburat liniştea publică ca la balamuc, într-o cacofonie ceauşistă, la ora 4 după-amiază. De data asta, în jur de 19.

Oamenii înjurau din maşini şi când a trecut convoiul cu Pacostea, au claxonat ca după mort. Se pare că reacţia-asta a devenit un obicei. Că tot e 22 decembrie.

Azi n-a mai fost cu nouă blindate după el. Erau doar şapte. De fapt, opt, că una a luat-o spre Guvern. Coabitare, de! :mrgreen:

6 răspunsuri to “FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII BIS!”

 1. FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII BIS! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  “Deprimare, mâhnire, deznădejde. Când eşti plin de tine însuţi devii depresiv. Depresia apare când Dumnezeu lipseşte. Depresia apare când vrei tu. Tu neglijezi totul. Tu dispreţuieşti totul. Tu vrei să fii aşa. În depresie substanţele din creierul nostru se modifică. Depresia este o boală ca rezultat al unor păcate din viaţa noastră. Depresia devine nevrotică şi apoi psihotică. Trebuie ştiut faptul că tratamentul nu funcţionează ca o baghetă magică şi că, atâta timp cât factorii care au declanşat depresia nu sunt îndepărtaţi sau gestionaţi corect, rezultatul nu este cel aşteptat. În consecinţă, există toate şansele ca, şi după vindecarea unui episod depresiv reactiv, acesta să se repete la un interval de timp. Nevoia îi apropie pe oameni. Mici gesturi de iubire şi apropiere faţă de ceilalţi. Să fim lumini aprinse care vor birui depresia. Un cuvânt, un sfat, o îmbrăţişare, masajul terapeutic, lectura, filmele, muzica motivaţională, odihna, relaxarea, gândurile pozitive şi optimiste, ieşirea în aer liber, sportul, camere bine aerisite şi luminate, ceaiurile, reducerea alcoolului, a cofeinei, a stresului şi a factorilor favorizanţi stărilor apăsătoare ajută să ieşim din labirintul anxietăţii. Cântaţi, fluieraţi. Saul a primit cântarea să se vindece de tristeţe. Muzica este leac pentru multe lucruri. Toţi avem probleme. Modul în care reacţionăm la problemele vieţii devine problemă. Dacă te superi, trece? Nu, ci ai deja două probleme. Schimbaţi logica pierderii. S-a pierdut şi gata. Viaţa este un dans între cutremur şi echilibru. Orice cutremur aşează lucrurile, le decantează, reaşează valorile.

  Aşadar, depresia şi bucuria se molipsesc. Eşti valoros nu pentru că ai luat 10, ci pentru că te-ai născut. Bucură-te de viaţă şi de minunea de a fi! Totul se poate repara în afară de moarte!…”

  Știți bancul cu viața lungă? Pacientul către doctor:
  – Doctore ce să fac ca să trăiesc mai mult?
  – Fumezi?
  – Fumez, nu mult, câteva pachete pe zi.
  – Trebuie să nu mai fumezi deloc. De băut, bei?
  – Beau, dar puțin, un pahar sau două de vin la câteva zile.
  – Trebuie să nu mai bei deloc. Carne mânânci?
  – Din când în când, o fripturică…
  – Fără carne deloc!
  – Și o să trăiesc mai mult?
  – Nu. Dar o să ți se pară atât de mult…

 3. Sandi Says:

  Un Craciun cu sanatate , bucurii si liniste in viata tuturor !

  Aici un cantec de sfarsit de an :

 4. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, o iei pe arătură, uneori. 🙂

 5. plano Says:

  Radu Humor, prin umor, nu da semne de depresie. 🙄

 6. Dispecer Says:

  Reblogged this on Dispecer.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: