HAI SĂ LUĂM ÎN SERIOS TELEVIZIUNEA PUBLICĂ! DECI, OMUL POTRIVIT PENTRU CONDUCEREA TVR

Uite că sunt de acord cu Victor Ponta când face observaţia – de bun simţ, de altfel – că la Cultură ar fi trebuit o personalitate culturală. Sau oricum, cineva care să-ţi dea impresia că n-a nimerit de la Agricultură. Ştiu, sunt rea, dar PNL poate face rocada cu PC, să treacă Daniel Constantin la Cultură. Şi să-l ia consilier pe CRBL – poate învaţă ceva de la vechiul lui coleg de şcoală şi prieten piteştean. Poate învaţă să nu se mai pitească. :mrgreen:

Deci, Crin a făcut o prostie cu Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii. A ajuns să fie ironizat pe tema-asta de către însăşi elita pesedistă de la Olt care este, cum se ştie, culmea rafinamentului cultural.

Ca şi cum nu era de ajuns, Crin Antonescu parcă a ţinut să demonstreze că poate fi şi mai gigea: prin neseriozitatea cu care tratează imperativul de a face din TVR, o veritabilă televiziune publică. L-a trimis acolo pe Săftoiu ca să scape de el din partid şi individul şi-a bătut joc, ar fi trebuit să demisioneze din start.

Acum, deşi avea ocazia să facă amendă onorabilă printr-o propunere de calibru, l-a propus pe Rareş Bogdan. Nu doar că e un jurnalist care, din păcate, s-a depreciat profesional în ultima vreme, frizând, nu o dată, băsismul la iRealitatea ofiţeraşului acoperit, Guşă. Dar chiar şi dacă ar fi rămas analistul lucid de presă scrisă şi realizatorul tv respectabil care era, tot ar fi prea puţin pregătit pentru o pălărie aşa de mare.

TVR e un viespar şi în anumite unghere, chiar o cloacă, un mic colos putred de corupţie – morală, profesională, chiar penală.  Totodată, are profesionişti traşi pe dreapta şi nulităţi oportuniste scoase în faţă. Canaliuţe de succes personal, care fac din TVR, rampă de lansare pentru interese personale.

Trebuie să fii uns cu toate alifiile profesiei – şi nu doar ale ei -, ca să guvernezi TVR şi să o transformi, din viespar de corupţie pe bani publici,  în televiziune publică. Îţi trebuie arta conducerii, deci, proiect strategic şi ştiinţă a delegării, spirit de echipă, abilitate de negociere şi discernământ în alegerea consilierilor adecvaţi unuia dintre cele mai ambiţioase – sau aproape imposibile – proiecte.

Trebuie să ştii  să promovezi şi să armonizezi valoarea profesională discriminată pentru că a refuzat comanda politică şi totodată, să recuperezi valoarea profesională care s-a degradat prin răspunsul la comandă politică. Trebuie să ai tăria de a face o selecţie, una drastică. În urma căreia să fie eliminate nulităţile (şi sunt prea multe, printre cei aproape 2500 de angajaţi). Trebuie să ştii să-ţi apropii sindicatele din TVR fără a fi cenzurat sau chiar dominat de ele. Trebuie să ştii să te impui – elegant şi ferm – în faţa unui consiliu de administraţie care n-are, de fapt, nici o legătură cu imperativele TVR ci e – ca pretutindeni la noi – doar o proiecţie a intereselor politice, un fel de „mini-parlament” adesea habarnist în materie de presă. Trebuie să ştii să-ţi alegi şi un consultant care să merite banii publici. Adică, să-i justifice prin aport public, nu să-i consume clientelar.

Sunt prea multe găşti, nu poate fi din interiorul TVR. Dar să cunoască televiziunea ca şi cum ar fi. Şi secretele profesiei.

Sunt prea multe interese, nu poate fi nici din mediu politic, nici economic. Ci strict profesional.

Rareş Bogdan are tot timpul să crească, depinde de el ce alege – integritatea recuperată sau degradarea accelerată. Nu Rareş Bogdan e omul. Vorba lui Crin Antonescu însuşi, „nu pe senzaţii” se fac evaluările, promovările şi mai ales, propunerile cu o asemenea miză majoră. Cu toată simpatia, repet, e prea mare pălăria. Câteva autostrăzi cu multe sensuri.

Trebuie, deci, cineva experimentat profesional şi tare din punct de vedere moral. Neînfricat în faţa crimei organizate şi om de caracter. Cu disponibilitatea compromisului inteligent, deci util obiectivului vizat şi totodată, inflexibil în refuzul de a negocia principiile. Cu un bilanţ care să reflecte performanţă profesională onestă şi percutantă. Judecată dreaptă. Presă în serviciul binelui public, la antipodul aservirii de orice fel.

Omul ăsta există şi ar fi păcat să nu fie trimis acolo unde îi e locul: la conducerea TVR.

Se numeşte Lucian Avramescu.

33 răspunsuri to “HAI SĂ LUĂM ÎN SERIOS TELEVIZIUNEA PUBLICĂ! DECI, OMUL POTRIVIT PENTRU CONDUCEREA TVR”

 1. HAI SĂ LUĂM ÎN SERIOS TELEVIZIUNEA PUBLICĂ! DECI, OMUL POTRIVIT PENTRU CONDUCEREA TVR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. chirico77 Says:

  Hi!Hi!Hi!
  Elementul unu
  Scurt pe doi :TVR este o afacere cu o cifra de afaceri foarte mare.A fost condusa de multi ani de oameni de cultura ,unii ziaristi,toti nu au facut decat s -o impinga spre faliment.
  Deci pt redresare economica trebuie un om de afaceri(economist de regula ,dar nu e obligatoriu)
  Elementul doi :TVR are rol mare in campania electorala!!!!!

 3. Radu Humor Says:

  LUCIAN AVRAMESCU ?!
  DAAAAAAA !!!!!!

  Dar, tare mi-e frică să nu apară vreunul din ăştia :mrgreen:

  “Cu această carte, Vladimir Tismăneanu atinge cele mai grave acorduri ale angajamentului său moral în favoarea demnităţii şi a libertăţii omului. În Stalinism pentru eternitate, făcând istoria politică a comunismului românesc, autorul consacra un tip de analiză intens etică şi pasională, în care competenţa istorică se împletea strâns cu experienţa personală şi cu revendicarea dreptului sentimentelor morale de a avea o voce în istorie.
  Prin Diavolul în istorie, istoricul comunismului românesc devine istoricul universal al ravagiilor produse de religiile seculare ale secolului XX.
  Mulţumită lui Vladimir Tismăneanu, cu această carte, mărturia românească poate fi în fine auzită în toată lumea civilizată.“

  Cine-i opreşte pe ăştia ?!Deci, nu ta-su şi coreligionarii lui veniţi pe tancurile ruseşti sunt vinovaţi de crimele şi distrugerile inimaginabile de au avut loc în România, ci… Religia !
  E prea de tot, tovarăşi :mrgreen:

 4. virgilvirgil Says:

  Nush di ce , dar … Mi-a soptit o viorea , truli , truli …
  Omul va fi Nicolau .
  Prietenii stiu de ce , n’asa ?

 5. Donkeypapuas Says:

  Va fi pusă o slugă prea-plecată! Şi pretext pentru a se fenta, printr-o ordonanţă de urgenţă, LEGEA! Deja este un clişeu pentru Tonta.

 6. branzariu Says:

  Vezi sa nu-l puna pe Avramescu dupa ce i-a bagat pe amandoi in anumite zone ce tin mai putin de politica 😉

 7. mihai444 Says:

  Nicolau e favoritul,calmati-va 😉 il va impune psd-ul.e de-al casei,e omul lor

 8. ada1957 Says:

  Da… perfect de acord cu Avramescu… desi Nu e bun ptr ei , avand Coloana vertebrala… Dar nici nu l-am inteles pe CRIn sa-l trimiti la parlament pe Rares Bogdan … ( care s-a ingamfat si sulfit mult ) sa-i faca pe aiai PORCI ????? Si semira ca au plecat aia dein plean. Cat de prost sa fii s stii ca ADEVARUL supara ?????
  Ai vazut vreun intelectual subtire fir ROM sau Nu ( Plesu , Dossia Pipiddi, M. Cartarescu , Mircea Dinescu .. sa) csa sbiere ca le zgrarie fetita lui tata EBA timpanele cu prostia si siluirea limbii romane ????? jeguri umane…

 9. stejarul Says:

  .Mai intai:

  „Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, au o întâlnire, la această oră, la sediul USL”

  Mai apoi:

  „Premierul Victor Ponta a sosit la sediul PNL, unde va discuta cu liderul liberal Crin Antonescu situaţia TVR.

  La sediul PNL au sosit şi Gabriel Oprea şi Mircea Duşă”
  _________________________________________________

  CRIN E SINGUR! Are nevoie de cat mai multa sustinere!
  In momentele astea orice directie alege, trebuie sustinut de cat mai multi.
  Toti care ganditi antiFSN, sustineti-l pe Crin!

 10. olimpiu65 Says:

  si si, fraierilor care credeti ca Hypnos e un tip de paie si ca USL e vesnic????
  acum Ponta e la tatucul lui coabitac oare de ce???

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Hm .. oar ma imtreb cine naiba (dracu? Adica Sa.. personal?) ti-a impins pe liberali sa „recuperze fam Saftoiu?! Sa ii fi lsata pe amandoi sa mearga und ei-a trimis stapanul lor …Si sa il pui pe pelvis ala la TVR ?!? Ca ce il „recomanda” ?

  In rest ce naiba dupa cate stiu PNL are destui membrii. Nu prea inteleg problema lui de „cadre” … ce dracu de unde l-a scos de desteptu ala care debita prostioare despre bolnavii de SIDA …

  Si una intrebare ptr tine – in afara de barba ce il recomanda ptr Avramescu ca fiind omu care va descalci balamucu’ de la TVR?! Ca f pst redactor sef la SLAST?!
  (a da.. era vorba sa dispara TVR3 . Ca nu erau bani. Vaz ca nu a .. insa a comis-o !!!! )

 12. Sandi Says:

  Te-ai lamurit de ce ?!?

 13. olimpiu65 Says:

  Plagiatorul in genunchi, Ciclopul cu ,,sulitza” in vant. cat de gretzos poti fi sa nu te intelegi cu partenerul si sa mergi fugutza sa zgarii poarta Cotroceniului????

 14. ioprotestatarul Says:

  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/12/protest-la-curtea-de-apel-craiova.html

 15. Sandi Says:

  Pentru realizări excepţionale obţinute de-a lungul întregii vieţi

  Emil Constantinescu – trofeul „Pace prin cultură şi educaţie”

  http://www.cotidianul.ro/emil-constantinescu-trofeul-pace-prin-cultura-si-educatie-228629/

 16. Radu Humor Says:

  gandeste.org
  (…)”intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui(…)”

  România, ridică-te!
  romania1Acum 95 de ani țara noastră s-a reunit în hotarele ei firești. Pentru a avea noi o țară, au plătit cu viața milioane de înaintași. Acum 24 de ani, prețul libertății noastre a fost plătit din nou cu viața și cu sănătatea de cei mai buni dintre noi. Astăzi noi nu mai avem nici țară, nici libertate.

  Le-am pierdut nu datorită unei invazii străine, nu datorită unui complot internațional. Nu mai avem țară și libertate pentru că nu am luptat pentru ele. Țara e dată pe bucăți unor corporații străine, iar libertatea e călcată cu bocancul și cu cenzura, pentru că de 24 de ani am acceptat să fim umiliți, să fim mințiți și furați. Nu mai avem țară și libertate pentru că am acceptat ca la temelia vieții noastre publice să fie nu adevărul, ci minciuna, nu competența, ci șmecheria, nu respectul reciproc, ci dezbinarea și ura.

  Sîntem mai dezbinați ca niciodată și mai lipsiți de libertate ca pe vremea iobăgiei. Mai avem doar „libertatea” de a fi buni consumatori și plătitori de impozite. Mai avem doar „libertatea” de a ne distra și de a trăi clipa, cînd frații noștri de la Roșia Montană, Moșna sau Pungești ne apără pămîntul și apa și viitorul. Pămînt și apă și viitor pe care le pierdem pentru că nu mai sîntem capabili de solidaritate.
  România, mama noastră a tuturor, fără deosebire de nație și credință religioasă, moare datorită indiferenței și lașității noastre. România, țara noastră, moare, odată cu libertatea noastră.
  Țăranii care luptă pentru libertate plătesc deja un preț de sînge. Ziariștii care demască corupția sînt urmăriți penal pentru instigare. Manifestațiile la care participă tot mai puțini oameni sînt reprimate cu brutalitate. Și în timpul acesta noi ne permitem să fim lași și indiferenți, să asistăm cum se lasă peste țara noastră un văl negru al neființei.
  Țara noastră strigă, lovită de moarte. Nu de dușman, ci de indiferența fiilor și fiicelor ei, care nu se mai opun unui regim trădător. Țara și libertatea noastră mor împreună.
  Mai poți răbda, popor român, să fii șters din cartea vieții, să îți fie furate sursele de viață, să îți fie otrăvite apa și solul, în timp ce tu stai la televizor sau în cafenele? Mai poți să dormi, mai poți să te minți că totul e în regulă, cînd copiii tăi nu vor mai avea o țară? Mai poți să te consideri creștin, cînd nu îți pasă de fratele tău mai bun, care îți apără și ție pămîntul și apa și viitorul?
  Vă instig să deveniți cetățeni! Vă instig să vă ridicați pașnic, dar în masă, împotriva unui regim trădător de neam și țară! Vă instig să vă învingeți frica și să nu îi mai lăsați pe cei mai buni dintre noi să devină martiri, ca în 1989!
  Libertatea noastră nu mai poate fi redobîndită cu martiri, ci cu cetățeni care și-au învins frica. Pentru că puterea lor se bazează doar pe frica noastră. Violențele comise de regim arată nu putere, ci slăbiciune. Arată că acest regim e putred și slab și că se poate prăbuși la o adiere de vînt. La o adiere de vînt a libertății purtată de mii și mii de cetățeni care și-au învins frica și indiferența și s-au ridicat pentru viitorul lor și al copiilor lor.
  Vă instig la demnitate! Vă instig la solidaritate! Vă instig la iubire de țară și libertate! Vă instig să vă luați țara înapoi!
  România, trezește-te! România, unește-te!
  România, ridică-te!
  Autor: Orlando Balaș
  Sursa: Orlando Balaș

 17. olimpiu65 Says:

  ,,ne-am inteles cu Basescu pt ca erau suspiciuni ca liberalii ar fi boicotat bugetul” aceasta este explicatia purtatorului de cuvant PSD. stiam ca Ponta e idiot dar sa vad ca toata echipa lui de tineri sunt tembeli sadea de care rad si curcile din politica….!!!
  azi s-a adeverit coalitia FSN si triumful coabitarii.cine are buna credinta a vazut, cine e spalat pe creier sau nemernic merge pe drumul fsnist.daca bugetul tarii e la mana unor ,,suspiciuni” si intelegeri coabite …atunci bine!!!

 18. Matei Florin Says:

  Adrian Ursu…

 19. augustinradescu Says:

  Lucian Bute …

 20. Gabi Mihalcea Says:

  De acord cu Florin Matei.

  Independenta TV cu alde Guse la butoane? (si cine crede ca Rares Bogdan „ameretviza” fara Guse e poet!)

 21. Gabi Mihalcea Says:

  PS. Adrian Ursu nu a avut stomac pentru PSD, dar nici nu a devenit maleabil dupa formarea USL.

 22. Radu Humor Says:

  Dacă nu l-aș păstra pentru președinție,
  l-aș propune pe Dan Puric ! 🙄
  Dar de Roxana Iordache ce-aţi spune ?!!

 23. Sandi Says:

  Stelian Tanase !
  Roxana, ce zici ?!?

 24. virgilvirgil Says:

  Nush ce zice Roxana Sandi , dar io zic ca LIBERALII SUNT NISTE NATARAI daca accepta varianta cu schimbarea cantedatului si interimatul acestuia indiferent care va fi numele impricinatului .

  PS

  Eu unul l-as fi preferat pe Nistorescu la tevereurile de stat .

  PPS

  Deja Stelica l-a luat la limbi pe domnu Tonta .

 25. Sandi Says:

  Acest super-idiot Zgonea nu se dezminte … numai dobitocii ii ies pe gura continuu !

 26. olimpiu65 Says:

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Tragôidía porcului ca maine este Sf Bartolomeu al suidelor adica Ignatu

  In primul rand trebe sa aflati ca porcu’ este si el un animal “sensibil” si relativ inteligent (cam cat cainele). Si da dpv fiziologic soricu este cel mai apropiat de pielea umana si la fel inima – asa ca unora le-a dat prin minte sa creeze un proc “tasngen: gata oricand sa isi doneze inima unui om .. S epare ca mia sunt si late asemanari – ce nu v-ati inbata niciodata ca .. porcu’? (desi aici e oaresce greseala .. “fratele” nostru porcu’ nu are accesu’ nost la produse de doaga).
  Ma rog ce urmeaza e din auzite .. ca famelia mea nu a crescut porci .. desi am asistat la finalul catorva si la vreo 2 le-am mancat “pomana”.

  Deci porcu’si Ignatu’.

  Porcul „debuteaza” ca purcel cumparat (uneori in sac de unde zisa cu pisica in sac). Adus “acasa” el este ingrijit .. mai cu dragoste daca e mic – se joaca chiar si copii cu el , dupa ce a fost bine spalat de parintii cei iubitori. Daca este nitel mai maricel este bagat direct in tarc (cocina). Ingrijit atent , nu are de ce se plange (minus daca nu il castreaza. Ca asta la porci se face fara anestezie. Tin minte o purcea legata de o scara care a guitat aproape vreo 1 ora. ) Ma rog dupa ce se face mai mare (cca 30 de kile) nu mai este spalat ciu dragoste …

  Si vine Ignatu’.
  Majoritatea porcilor (de ambe sexe) au o surpriza. Stapamul cel bun are un miros ciudat (de drojdie), este nervos cam in stilul in care a mai fost de vreo 2 – 4 ori cand porcu’ a mai fost lovit – el e un animal “sensibil” – cestie care cam streseaza bietul fost ramator (ca i se mai pune o sarma in nas exact cum poarta azi unii tineri). In plus stapanul cel bun are o cautatura hulpava care trezeste ceva instincte de supravietuire. Are o voce rea amenhintatoare care “grohaie” ceva care aduce aminte porcului de momenele in care a fost lovit. Asa ca stapanul cel bun devine mai furios sporind spaima animalului “sensibil” … bitetul animal “sensibil” ajunge inghgesuit intr-un colt si de multe ori legat cu o sarma (otelita) de picior si tras cu anasana (sarma aia este cam taioasa asa ca ce sa faca bietul porc?) Uneori stapanul cel bun mai este secondat de careva din famelie – Stapana cea buna care il hranea cu atata dragoste, vre-un copil mai amare care nu odata l-a scarpinat si cand porcu era purcel cat pisica (de unde zis cu pisica in sac) se juca cu el si il razgaia. Cuprins de groaza fara sa stie de ce animalul “sensibil” protesteaza de se aude
  la o distanta destul de buna .. (si alte animale “sensibile” devin brusc “ingrijoratate” prin empatie) . Intre guitaturi disperate si injuraturi zise cu voce rea . bietul pporc este tras (uneiri si intepat in spate sa meagra) intr-un loc curat din curte unde in gnl nu a mai avut voie odata trecut de 30 de kile. Aici il astepata opri intreaga familie ori inca vreo 2 necunsocuti cam amenontatori.
  Cu injuratiruile de rigoare – zise cu voce aspra, rea , amenitatoare ca o maraietura , il rastoarna , stapanul are acum o cautataura rea sa iti vina sa fugi cu ceva lucios in mana ii taie beregata , de muulte ori fara sa atinga suficent carotidele si aia il tin il tin in timp ce porcu’ guita (adica urla) pana se ineaca (la prorpiu) cu sangele lui (sange care invadeaza plamanii).
  Dureaza cam mult .. pana cand porcu’ isi da obstesctul sfarasit. Gopsodarul ii mai trage io injuratura, un sut mai bea o ceva si se apuca de transat …

  MaI sunt si unii porci norocosi. Stapanul cel bun are un miros ciudat (de drojdie), este binevoitor, jovial intra in tarc vesel .. il scarpina sa il linisteasca (animalu “senisbil” a auzit niste guitaturi disperate care –s-au stins cam neplacut in horcait) , il bate peste sunci cu amabilitate joviala .. ii baga sub rat un vas cu ceva haleala care are acelasi miros ciudat (de drojdie) ca si stapanul cel bun .. miros ciudat da gustt .. ciudat da placut (uneori deja stapanul cel bun deja il rasfata de cateva zile cu acest gust..) Stapanul cel bun are chef de glume .. nu lasa vasul cel delicios jos ci il misca .. ca porcu sa il urmeze.. In acesta timp stapanul cel bun vorbeste binevoitor, jovial .,. ma rog tonul e mai ciudat, cautatura sa zic asa mai .. porceasca ca o promisiune obscena .. atragator, atator ca si gustul cel bun din vas (niste bere, vin sau ce o fi binevoit stapanul cel bun) Stapanul cel bun il scarpina incurajator, il bate binevoitir peste sunci ,, animalul “sensibil” il urmeaza grohaind multumit pe stapanul cel bun… intr-un loc unde il astepata si alti oameni care rad obscen … Vasul se pune jos .. si brusc animalul “sensibil” se trezeste cu cracii in sus. Nu guita decat putin , jos si a mirare – asteapta surpriza cea placuta poate vede ca stapanul cel bun are ceva sclipitor in mana .. ce o fi aia?
  Cand stapanul cel bun invarte cutitu’ in inima e deja prea tarziu pentru intrebari Mai e timp ptr un guitat patrunzator, acut , scurt – 3-5 secunde – si basta.
  Stapanul cel bun trage o dusca si zice “sa ne apucam de treaba”…

  Stiti care e diferenta intre cei 2 porci ? Primul are un stapan milos!!! Care ezita . Al doilea are un stapan care nu ezita sa ucida … Se zice ca nu e bine sa vezi ochii celui de-al doilea cand scoate cutitu’ din porc . Careva imi zicea ca brusc a inceput sa ceara iertare – nici el nu stia ptr ce!!!

  Oricum eu raman … carnivor!
  Insa dati-mi voie sa inchin o drojdie pentru porc, acest nobil si altruist animal atat de gustos …sa imi fie digestia buna!!!

  Craciun fericit !! (cu produse porcesti pe masa!!)

 28. Mihai Hristea Says:

  Bre, Bizoane, ce-mi facusi? Musai acum sa vad ceva vegetarieni belalii zilele astea ca sa ma pot infrupta in liniste din produsele traditionale romanesti de Craciun! 😀

 29. virgilvirgil Says:

  Eu pot sa inteleg ca o sumedenie de gura casca din Romanica noastra , au inghitit galusca de la facerea USL cum ca Ponta o sa fie premier si dupa aia PSD o sa-l promoveze si sustina pe Crin Antonescu la presedentie . Ce nu pot io sa inteleg e cum de au inghitit galusca asta Crin Antonescu si sefii liberali ?!… Nu de alta , dar PNL a tot luat-o in barba mereu de la fesenei , fie ei pedei , fie pesedei . 2004 , aleanta DA , in 2008 cind erau iarasi siguri ca vor face gobern cu pesedeii au fost lasati cu curul in balta , iata iarasi acuma cind … Ba chiar si in 2000 s-au visat in guvern cu pesedii cond au parasit CDR , n’asa ? Intelegerea era parafata intre Adrain Nastase si Valeriu Stoica la Paris , in casa la Mihnea Berindei … Scopul pesedeilor a fost atins , Ion Iliescu a redevenit presedinte . Ma rog , alta poveste … Atita naivitate , ca sa nu zic altceva , este de neconceput la liderii unui partid politic care vrea sa conduca Romania , care vrea sa dea presedintele … Iata de ce , cred mai degraba ca liberalii vor sa fie „minimul necesar la guvernare” si incearca din cind in cind si marea cu degetul … Este o politica desteapta care te mentine la ciolan cu consturi mici si fara efort prea mare , dar care niciodata nu va face din partidul liberal vioara intii a politichiei romanesti . Daca iese , bine , daca nu … nu , noi sa fim sanatosi si … la putere , n’asa ? Daca acum nu ne-a iesit , poate ne iese data viitoare , important e sa fim la putere … Intre timp nataraii de noi cei multi , chiar credem ca liberalii sunt altceva decit ceilalti …

 30. ioprotestatarul Says:

  Urare mafiei PSD!

  Si in anul ce-o sa vie,
  Va doresc o bucurie…
  S-ajungeti la puscarie!

  https://www.dropbox.com/s/kstkjwcb6d1p248/MOV05293.MPG

 31. ioprotestatarul Says:

  Astia chiar nu au limite…

  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/americanii-de-la-chevron-s-au-intalnit-cu-arhiepiscopul-tomisului-cautand-o-maniera-prin-care-sa-i-convinga-pe-localnici-sa-nu-se-mai-opuna-explorarii-gazelor-de-ist-72068.html

 32. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Asadar, mult vanturata, pritocita, dorita spargere (nu e rupere pentru ca edificiul a fost fraudulos si subred de la rau inceput) a usl se va produce in sfarsit ?
  Si e in legatura stricta si stransa cu numirea unui tembel, a unui inept a unui corupt sau a cine stie carei alte aratari-marioneta la TVR nationale ?
  Asta dupa ce toate vantura-vorbe (citeste mas-media) l-au izolat, ridiculizat, neutralizat, compromis (cat s-a lasat el insusi sa fie compromis) pe Crin Antonescu si prin el pe liberali=dreapta, cata o mai fi a politichiei romanesti si continua sa o faca.
  Daca prin spargerea usl, ar fi strivit uzurpatorul n-ar fi lucru bas rau. Evident este ca se lucreaza fatis la eliminarea lui Antonescu din viata politica romaneasca si la pastrarea uzurpatorului si gastii lui pe esichier si nu a liberalilor care de fapt, din alianta lor cu maleficii fsn-isiti vor iesi rau jumuliti, daca vor mai iesi la liman.
  Catalizator al distrugerii batranul vulpoi dunarean, pervers, tradator, mizerabil si altii si altii ca el, basca interlopii, mafiotii din si din exteriorul institutiilor tarisoarei si serviciile ca cireasa pe tort.
  Plus aia din exterior, care abia asteapta capitularea fara urma de impotrivire.
  Adevarate ambele tale articole si cel de mai sus si precedentul, dezastrul este mult mai mare insa.
  Politic vor iesi pulbere in vant liberalii, iar singurii care vor plati pentru ticalosia din Romania de azi suntem noi mujicii.
  Mi-as dori ca lucrurile sa iasa, in final, cu totul altfel, dar mafiotii interlopii ineptii intr-un cuvant mizerabilii sunt capabeli de orice pentru ca totul sa ramana asa cum este sau chiar mai rau.
  Nu stiu ce si cine i-ar mai putea opri.
  Sa traim si sa vedem.

 33. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Stelian Tanase ?
  E regalist, asa pare.
  Of Doamne !
  Atat si nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: