FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII!

Carevasăzică, ajunsesem acasă şi era linişte. Duminică.

Şi când colo, la puţin timp după ce am intrat pe uşă a început un fluierat isteric, o tulburare a liniştii publice de manual penal.

Sâmbăta şi duminica, măcar, miliţienii se abţineau de la fluierat (pe tema-asta, se pare că până nu e dat cineva afară, nu se potolesc definitiv, dar asta sigur va face obiectul altei postări, probabil, după ce cineva va primi şutul în fund cu valoare de exemplu, pentru că până când să ne fie milă de unii pretinşi oameni, până ne omoară?).

Deci, m-am uitat pe fereastră, miliţianul umflat se agita fiindcă urma să treacă Cretinu’. Ceea ce s-a şi întâmplat.

E una din intersecţiile care fac parte din traseul lui. Şi numai fiindcă s-ar putea să treacă, stă staţionată o maşină cu patru miliţieni rutieri care ţin de Oprescu (poliţia locală). Pe banii noştri.

Tot pe banii noştri, dezaxatul de la Cotroceni trece cu un covoi de nouă maşini vizibile – probabil că sunt în plus şi din cele sub acoperire. Am mai întrebat, cât ne costă asta? Şi cât de psihopat trebuie să fie un „şef de stat” ca să treacă în asemenea hal de blindat, cu un cârnat de maşini ale serviciilor, prin Capitală? Zi de zi. Timp în care se opreşte circulaţia, cum făcea şi Ceauşescu. Spre deosebire de atunci, acum, oamenii înjură. Cu voce tare.

O dată, a trecut la unu noaptea, probabil, de la vreo băută sau sărit gardul cu Udrea şi miliţienii au fluierat fără să le pese că trezesc mii de oameni, vreme de vreun sfert de oră, de aşa natură încât la ora din noapte în care circulaţia e rară, s-au blocat în faţa zebrelor zeci de maşini. Din care s-au pornit tot atâtea claxoane. Ca după mort.

Chestiile-astea se întâmplă în mijlocul Bucureştiului, zi şi noapte, indiferent de oră şi de intersecţie. Pentru că un dement s-a cramponat de Palatul Cotroceni şi nişte proşti nu sunt în stare să-l dea jos.

De altfel, dacă de-alde  Zgonea ar ajunge preşedintele României, în mod sigur l-ar imita pe Băsea. Suntem ţara în care nulităţile fac ierarhia. Asta a făcut (post)comunismul din România. Parveniţi blindaţi. 👿

27 răspunsuri to “FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII!”

 1. FUTU-ŢI BĂSESCU MĂ-TII! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  Ciclopul psihopat se plimba pe banii nostrii de doua pori prin capitala. odata banii din taxe locale si odate din taxele pt bugetul genereal consolidat, ultimul fiind nemernicia nemerniciilro si hotia hotiilor!!!
  cat despre scriitorul cu creta pe vagoane(cand inca mai erau vagoane) nu trebuie sa ne imaginam nimic pt ca ii cunoastem apetitul pt elicoptere, viziuni de marire in care este prieten cu Mihai Viteazul si alte oltenisme gen ,,eu Parlament” ( sa nu se supere protestatarul no hard feeling) stupide!!!!

 3. Corporatistul Anarhist Says:

  ce-ai fa, esti la meopauza?

 4. Mihai Hristea Says:

  RIP Peter O’Toole!
  http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-25393557

 5. Radu Humor Says:

  Ce-i Coco ?!
  Mai schimbă şi mâna, nu doar nickul 😉

  O mână de oameni au putut opri o fărădelege, salvând un colţ de natură de Dumnezeu binecuvântată, oprind nu numai buldozere, ci şi autorităţi locale şi centrale să rănească de moarte natură şi semeni. E drept că asta se întâmpla undeva prin Norvegia, unde vreo 300 de oameni au reuşit să salveze o cascadă !
  În România o mână de oameni nu poate face nimic, atunci când altă mână de (ne)oameni căţăraţi la putere sunt cumpăraţi în vrac de puteri străine şi distrugătoare de neam şi ţară.
  Poate că mâna făcută pumn, sau mâinile cuprinse într-un lanţ de proporţii vor opri până la urmă aceste crime împotriva statului român şi a membrilor săi.
  Printre care nu-i pot număra pe alde Patapievici, Tismăneanu, mai nou Pleşu sau Liiceanu !
  Ca să nu mai vorbim de Băsescu cu ai lui, inclusiv Ponta.
  Aceaşi Marie, dar nu soaţă, ci doar cu altă pălărie 😉

  „Sa incurajezi jandarmii sa bata populatia care isi apara petecul de pamant de pe urma caruia abia traieste, dintotdeauna, dupa ce le-ai facut praf locurile de munca prin terminarea industriei si a agriculturii stiintifice, este exterminare, ca sa fiu lejer…

  „Ce-i pasa taranului ca nu stiu ce guvern a vandut concesiuni? Guvernul sa vanda ce (mai) are, nu ce (mai) are populatia… Vrea premierul independenta energetica? OK, toti o vrem, dar s-o facem noi ca daca apoi ne rascumparam propriile gaze de la firme straine, numai independenta nu obtinem, plus ca le platim de doua ori! Cumparam tehnologie, sau cumparam specialisti, ce mare smecherie?

  Ah, tinteste cineva interese personale, sprijin extern? Atunci sa pofteasca s-o faca pe barba lui, nu pe a tarii… sa-si concesioneze terenul de sub vila, nu?”

 6. Radu Humor Says:

  Cu cât creşte spaima, cu atât mai mari excesele 🙄
  Doamne, cum îl reabilitează ăştia pe Ceauşescu ?!
  Mi-e ruşine că m-am bucurat atunci, acum 24 de ani peste câteva zile !!, de ceea ce astăzi ştiu că a fost o crimă monstruoasă :mrgreen:
  Ce poartă amprenta celor mai cruzi şi neîndurători criminali, din ce în ce mai des întâlnită în ultimii ani !
  Peste tot în lume, unde ochii lor hulpavi găsesc câte ceva de furat.
  Cât mai democratic cu putinţă 😉

 7. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Cind spuneam ca liberalii ar trebui sa se puna in capul strazii am fost luat la bastoane …
  Iote ca baseilor nu le e rusine sa confiste strada .
  Daca serviciurile pun netzel umarul , daca baseii se organizeaza o leca si imping , nu m-ar mira ca pe domnul Tonta sa nu-l apuce 1 ianuarie in scaunul de la Victoria .
  Si pe cuvintul meu ca o merita !

 8. virgilvirgil Says:

  A VENIT MOMENTUL CA ANTONESCU SA ISI JOACE CARTEA !
  Nu stiu daca va prinde inca un astfel de prilej …

 9. virgilvirgil Says:

  CRINULEEEEEEEEEEEE TREZESTE-TEEEEEEEEE !
  Tonta e in corzi , strada debusolata .
  E MOMENTUL TAU !
  ALTUL NU O SA MAI AI !

 10. Radu Humor Says:

  Subscriu, Virgileeeee !

  http://www.ziare.com/yahoo/stiri-yahoo/lovitura-grea-pentru-yahoo-utilizatorii-sunt-furiosi-nu-si-pot-citi-mailurile-de-patru-zile-1272652

 11. magda (@1608_magda) Says:

  imi place foarte mult titlul 🙂 mult de tot 🙂 da chiar, unde-i Crin?? sta prea ascuns in ultima vreme…si, referitor la postare, cred ca stiti mereu cand se intoarce baseku de la carciuma 🙂 Crin cum proceda cand era presedinte? tot asa cu noua masini vizibile si multe invizibile?

 12. olimpiu65 Says:

  Crin nu are niciun moment de prins.s-a manjit prea mult stand langa carlanul plagiator. trebuia sa plece cel mai tarziu dupa faza cu procurorii. acum e implicat si el nimeni nu-l va crede ca nu a stiut, ca nu a fost de acord cu modificarea codurilor…etc
  sa stai langa un mitoman nenorocit ca Ponta si sa crezi ca te vei arata strazii imaculat asta da tupeu, Ciclopul l-ar avea dar Crin nu poate si nici nu stie !!!

 13. ioprotestatarul Says:

  Virgile ai dreptate. Dupa mizeria din Parlament ciuma rosie si-a tras majoritate si a scos un buldog la inaintare… cu fumigene de fraierit prostii. Se pare ca strada se încíntă, asa ca daca Crin nu actioneaza rapid va ajunge sa plateasca nota pentru tradator…

 14. virgilvirgil Says:

  In atentia domnului Crin Antonescu !

  Domnule Antonescu , trebuie sa recunoasteti ca USL-ul nu si-a atins obiectivele promise si nici macar nu are de gind sa faca asta . Iata de ce ACUM aste momentul sa scoateti PNL de la guvernare si sa cereti alegeri anticipate .

  PS

  Nu e nevoie sa va explic eu ca anticipate tehnic nu se pot face .
  Nici nu e nevoie , dar prostimea nu are de unde sa stie lucrusorul asta .
  Puneti-va in capul strazii , macar a doleantelor strazii .
  Ve-ti binemerita de la Patrie si ve-ti fi rasplatit cu un mandat de Presedinte , iar PNL cu cistigarea europarlementarelor .
  PNL va putea intra apoi la guvernare ca prima vioara .

 15. Roxana Iordache Says:

  @Corporatistul Anarhist. Giurgea, ce să-ţi zic, plin de argumente! 🙂 Şi curajos nevoie mare! 😀

  @virgilvirgile. Şi eu repet că greşeşti, Virgile! Ar fi o catastrofă ca PNL să se amestece cu agenţii serviciilor din stradă, care exact asta vor. Unul din puţinele lucruri oportune pe care le-a spus Antonescu în tot anul ăsta a fost că dacă ar merge printre manifestanţi, l-ar înjura mai mult. 🙂

  În ce priveşte scoaterea PNL de la guvernare, e tot ce doreşte Sistemul. Să-i lase-n fundul gol.

  Nu tu spuneai că PSD a făcut o prostie sinucigaşă când a plecat de la guvernare în loc să păstreze Internele?

  @magda. Eşti copil! 🙂 Dar da, dacă Crin îmi promite că scoate miliţienii din intersecţia mea, îl votez fără să mai ţin seama de altceva. :mrgreen:

  @olimpiu65. Ar fi interesant să spui şi ce ar rezolva PNL prin ieşirea de la guvernare, la fel şi Crin. Ce ar urma?

 16. olimpiu65 Says:

  @rox.
  daca citesti mai atent eu am spus ca acum ar fi tardiv iar iesirea de la guvernare trebuia facuta mai demult. acum nu ar rezolva nimic cum nimic nu se rezolva ramanand a saptea spita de la roata guvernarii pishadiste caci asta e PNL si nu vioara a doua cum se amagesc unii.
  de fapt ce mai conteaza??? cerintele minimale gen depolitizarea institutiilor, reorganizarea administrativa si o alta filozofie bugetara si fiscala nu cea de tip sovietic promovata de mosh Gherghina tot nu are vreun partid vointa sa o faca asa ca…..probabil pt prima oara dupa 24 ani nu voi merge la vot….nici macar un partid extremist nu suntem in stare sa producem!!!!

 17. Sandi Says:

  Si daca PNL iese de la guvernarea , ce sa faca ? Sa faca o alta coabitare cu Base & Co ?!? Asta vrea si Nosferatul, pentru ca nuca tare pentru el este PSD !

 18. virgilvirgil Says:

  Roxi , am spus :

  ” Puneti-va in capul strazii , MACAR A DOLEANTELOR STRAZII .”

  In ceea ce priveste „internele” PNL nu are nicio putere asupra celor de acolo , asa ca …

  Raminerea la gobern ii va faca sa deconteze toate nenorocirile guvernarii si apoi , oricum vor iesi sau vor fi scosi intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat .
  Sigur ramine si varinata amintita de mine si anume aceea de a-l „prinde la cotitura” pe domnul Tonta , dar …
  Dar imi e greu sa cred ca sunt capabili sa puna in opera si sa managerieze corect si in folosul lor o astfel de actiune pe termen lung . Ca de folosul tarii ce sa mai vorbim …

 19. Sandi Says:

  Lasa ca vine taranistul sef, „ala mic cu capu’ mare ” ( vorba Belzebutului) ca se agita disperat pe posturile tv basiste poate…poate il ia si pe el in seama cineva !

 20. olimpiu65 Says:

  dupa ultima demonstratie de mitomanie spun raspicat: FUTU-TI PONTA MA-TII!!!

 21. Sandi Says:

  Belzebut joaca tzontzoroiul !

  Crin , adio presedintie ?!?

  http://www.dcnews.ro/2013/12/razboi-total-usl-crin-antonescu-ponta-isi-ia-indrazneala-sa-ma-faca-mincinos-va-fi-foarte-greu-sa-mergem-mai-departe/

 22. olimpiu65 Says:

  decat Hypnos presedinte mai bine un PNL drept care refuza jocurile sistemului securist!!
  dupa mitomaniiile carlanului nu mai poate exista USL!!! are o majoritate sa se spele pe cap cu toti, vreau sa-l vad cu opozitia PNL in Parlament si cu Psihopatul la Cotroceni

 23. treexbeard Says:

  @Roxana
  Uite cum se face cand un partid constata ca ai lui au luat-o pe aratura: se iau parlamentarii vinovati si se sanctioneaza. Macar simbolic, dar sa stim si noi ca exista vinovati si ca sunt sanctionati.

  Liderii grupurilor PDL de la Senat şi Camera Deputaţilor şi-au dat demisia. Pedeliştii care au votat Codul Penal, suspendaţi din partid

  Dar pe Crin cum sa il credem ca n-a stiut cand nu a sanctionat pe nmeni din partid? Si nici n-a cerut PSD-ului sa sanctioneze pe cineva. Si nici macar nu l-am auzit sa fie indignat. Doar pentru ca acum se joaca de-a good guy/bad guy cu Ponta? Pai teatrul asta il cunoastem.

 24. olimpiu65 Says:

  in opozitie toti sunt plini de bune intentii si zambareti cu presa, dupa aia sa punem botnita libertatii de exprimare si sa acoperim gaianarii si sforarii din partid!! si ceva gaze lacrimogene sa nu mai se plimbe aia cu pancarde si sa oracaie lozinci antiguvernamentale!!

 25. Roxana Iordache Says:

  Tibi, s-ar putea să te retrogradeze la pâine goală. Mucegăită. 😆

 26. plano Says:

  Crin a inceput sa joace rolul testicolelor. Participa dar nu se baga. 😳 Zice: da tu amnistia, Victore, ca eu nu ma bag.
  Vom vedea ce iese peste 9 luni. Precis, un avorton…

 27. ionică ¬ taticä (@i0n1ca) Says:

  Sunt sigur ca orbu de Ponta sau dormila de Crin nu ar face asa „ceva”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: