MERLIN, ULTIMUL EPISOD

Merlin final

Dacă nu l-aţi văzut aseară, nu rataţi şansa azi, de la 12:40, pe AXN. Eu sigur îl revăd. 🙂

Un serial genial, cu scenarişti de-o inspiraţie magnifică, realizatori pe măsură şi o distribuţie perfectă.

E ca şi cum legenda Albionului şi-ar fi visat personajele şi ele s-ar fi întrupat aievea.

Colin Morgan – Merlin, Bradley James – Arthur, Katie McGrath – Morgana, Angel Coulby – Guinevere, Richard Wilson – Gaius. Şi nedreptăţesc restul distribuţiei, mai ales Cavalerii Mesei Rotunde.

Un regal fără egal.

21 răspunsuri to “MERLIN, ULTIMUL EPISOD”

 1. ioprotestatarul Says:

  Ponta, un tradator ce duce Romania spre totalitarism!

  “Nu au mai fost luate aşa măsuri

  “La Pungeşti exista riscul de tulburare gravă a liniştii şi ordinii publice, de aceea a fost transformată în zonă specială de siguranţă publică. În ţară nu au mai fost luate asemenea măsuri. Jandarmeria coordonează acţiunea. Poliţia doar a aplicat ordinul, care se va revoca când situaţia va reveni la normal. Cei legitimaţi vor ajunge într-o bază de date a Internelor”, ne-au dezvăluit surse apropiate Internelor.

  Preoţii care sunt contra proiectului nu mai primesc bani

  “Astăzi, românii trăiesc în ţara lor cum trăia pe vremuri Nelson Mandela în ţara sa, cel care a suferit zeci de ani în numele dreptăţii. Vă îndemn pe toţi cei care gândiţi la fel să aveţi răbdare, să atacăm în instanţă. Credincioşii de acolo, din Pungeşti, nu au nici o vină. Ei nu fac decât să-şi apere pământurile şi cer ca apele să nu le fie otrăvite. Toţi preoţii din judeţul Vaslui au fost pedepsiţi, nu mai primesc nici un ban de la buget pentru că sunt împotriva proiectului”, a spus părintele protopop Vasile Pârcălabu, în timpul unei predici.”

  Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/forte-de-ordine-pungesti-jandarmi-violenta-manifestare-474668.html#ixzz2n1GPSNlv

  Barbu, un individ urat la chip si hidos la suflet!

  “Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri «Shakespeare» sau cât de amplu am putea face evenimentul, Festivalul «Shakespeare» de la Craiova, dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate. Nu vreau să par cinic în faţa dvs. Cu tot respectul pentru respectiva categorie de concetăţeni ai noştri. Bugetul pentru tratarea şi combaterea HIV/SIDA este jumătate din bugetul total al programelor Ministerului Culturi. Nu suntem în Africa, nu avem milioane de bolnavi. Eu am fost cutremurat de aceste cifre.”

  http://www.antena3.ro/politica/ministrul-barbu-vede-prea-mare-bugetul-pentru-bolnavii-de-hiv-am-fost-cutremurat-cate-festivaluri-shakespeare-puteam-face-237339.html

 2. MERLIN, ULTIMUL EPISOD » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Uf, auzi la dansa, Merlin!!!…Pai hai sa-ti fac eu pe scurt o informare politico-culturala ca sa iti piara pofta de Merlin. Huh, maine-poimaine ne iei cu colindul, bradul de Craciun si cu cititul de carti sub brad 🙂

  Deci…cucul iese seara de seara si tace la ora fixa; comisia Calarasi ancheteaza de zor; la Pungesti se trage in oameni nevinovati; azi se voteaza legea minelor; pe Mircea Badea il enerveaza ecologistii, pe ecologisti ii enerveaza Mircea Badea; Geoana a uitat de Mihaela lui si s-a orientat catre somnul lui Crin; Ponta este in vizita la Mandela; Hrusca a inceput sa cante colinde; in Ucraina este un presedinte bou care n-a inteles ca trebuie sa isi duca tara in UE sau va lua o UE cu tot cu lovilutie; cu Moldova ne unim maine dar nu se stie la ce ora; Nasul,Pora, Cristoiu au fost de cand se stiu ei antibasisti convinsi; se apropie discutiile despre decembrie 1989 pe la toate TVurile;RTV ul ne face sa regretam profesionalismul si verticalitatea elodiana a OTVului ; exista tari care se opun intrarii Rombulgariei in Schengen motivand ca n-au sapca; Obama inca n-a apucat sa isi retraga trupele asa cum anuntase acum cativa ani, Iranul fabrica ca si Irak-ul arme de distrugere in masa; Anglia ii prefera pe pakistanezi si pe indieni in loc de bulgari sau romani; cod galben de furtuna si cutremur in Vrancea de 3,6 grade la umbra.

  Dragi telespectatori, va dorim o noapte linistita 🙂

  Merlin… auzi la dansa … 🙂

 4. Ghita Bizonu' Says:

  Cu ocazia vizititei premierului chinez nu mai stiu pe unde a aparaut o caricatura „domle ce mobiltate are guvernu! Iti dai seamka cat trebuie sa te apceci ca sa pupi in cur in pekinez?

  Pesemne ca mostenirea lu Merlin l-a ajutat pe David Cameron sa execute aceiasi pupatura aflat in Anglia iar pekinezu la Beijing si gata sa ii faca pekinezului ce i-ar face Matrzoul micului Licurici daca engelzoii le-ar avea mai putin cu morala sexuala!!!

 5. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Ghita,

  Este practic o chestie de stil, de fason, de …de jmen si inalta tinuta diplomatica. 😎

  Ponta s-a inclinat ca sa ajunga la fundul pekinezului, pe cand tarile cu tehnologie avansata si cu mentalitati dupa care se defineste inalta tinuta, democratia ,europenismul , reforma, justitia , linia generala economica sau lupta pentru drepturile omului ,au facut tot asta, dar demni si in pozitie de drepti!

  S-au tarat deci in pozitie de drepti si plini de demnitate la fundul pekinezului si cand n-a fost ala atent, PAC, i-au aplicat sarutul fierbinte… 🙂

 6. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Nu te joci cu astia Ghita, sunt smecheri mari. Fac si sateliti ! 🙂

 7. Roxana Iordache Says:

  Ce păcat pentru voi!

 8. Ghita Bizonu' Says:

  DraCilor

  eu nu ma gandeam atat la satelitii chinezi cat la contractele de 6 mld angajate de oinoirabilu conservatoir Cameron cf vechilor zicale din City : banii nu au miros, daca nu curge pica, sa iei nu sa dai!!!

  E .. si a recmoandat invatarea mandarinei (chineza de la Peking) . Acu am intes de ce inteleptu Deng a introdus scierea pyin sau cum naiba i-o zice (aia cu grafie latina) Ca sa poa invata mai usor englezii!!!
  Ca zau asa e misto de tot ..
  RR si Bentley cumparate de VW si BMW (partea delicioasa este ca in WW2 RR si BMW produceau motoae de aviatie. Pe cer a castigat RR la bursa BMW!) Cum zicea coana Veta 2 the Kindom was not amused.
  N-a mai zis nimic cand ala Mital a devenit cel mai mare otelar din Anglia … Nici cand Jaguar a fost „salvat” de Tata Motors .
  Au facut fite cand China a preluat Rover asa ca acum chinezii vand Roeve.

  Acu intrebarea ce se pune este cine va cumpara Turnu Londrei ?! Cred ca ar prefera un chinez – asta sigur nu ar pune .. minaret!!!!

  Roxi nu stiu daca este pacat ptrt mine.
  Poa este da ptr Englitera. Sau cum zicea coana TINA :i-am batut in 2 razboiae si acum ….

  E o tyemporam ca cand aveau englezii sectorul lor in Sanhai …

 9. Roxana Iordache Says:

  E o operă de artă, o delectare şi e un spirit care nu moare. Şi sunt artişti fenomenali, foarte tineri fiind, principalii. N-aveţi decât să vă intoxicaţi cu deşeuri!

 10. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Pai daca n-am vazut nici macar un episod, de ce m-as uita la ultimul ?….

 11. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  O sa-l caut si eu ca sa-l vad pe net. Chiar m-ai facut curios.

 12. Roxana Iordache Says:

  Sunt 5 serii, ultima a avut 13 episoade.

 13. Roxana Iordache Says:

  Uitasem, s-a lucrat 5 ani la ele. Colin Morgan (22 de ani la începutul serialului) a primit premiul televiziunii naţionale pentru cel mai bun rol masculin.

 14. Radu Humor Says:

  Coco,
  Pentru acest comentariu,
  Cocobinozaurul Biguminizat spune:
  marți 10 decembrie 2013 la 9:57:04 am te-aş sfătui să numeri, din nou, câţi sunteţi !
  De data asta, oameni cu umorul la ei 😉

 15. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Radu Humor

  Daca iti spun ca esti securist sau jigodie asa cum mi-ai spus tu mie, imi vei gusta „humorul”?…Deci Radule, poti practica stilul tau de „humor”, ca umor nu este, la tine acasa. Eu unul nu dau doi bani pe „humorul tau”, ci il consider doat simpla nesimtire tupeist-agresiva.

  Poate va trebui sa imi reevaluezi apetenta pentru umor, huh. Nu sunt adeptul flegmelor dupa care sa urmeze imbratisari, deci niste scuze din partea ta ar fi poate aceptate. Altfel Radule, esti un simplu nesimtit care isi spune porcariile pretinzand ca sunt glumite.

 16. Roxana Iordache Says:

  Cocozaure, mai nesimţit ca tine? 😳

  Nu doar estetic, ci şi ca spectacol de elită morală, de rară delicateţe sufletească, ar merita să vezi „Merlin”. E infinitezimal. Se reia seria a patra, sâmbăta între 11 şi 13, şi duminica, între 18 şi 20. Se va relua şi seria a cincea. Pe AXN.

  Eşti o mostră de coexistenţă a sensibilităţii reprimate şi a agresivităţii egolatre. Îţi repet că ai o problemă. Cu regret.

 17. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Cocozaure, mai nesimţit ca tine? 😳

  @Roxana

  Evident… :). Eu cand nu-mi convine ce spune cineva, nu sar imediat ca nuca-n perete sa-l fac pe om securist sau jigodie. N-ai observat asta?…

 18. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Eşti o mostră de coexistenţă a sensibilităţii reprimate şi a agresivităţii egolatre. Îţi repet că ai o problemă. Cu regret.”

  @Roxana

  Pari de-a mea … :).

 19. Radu Humor Says:

  Coco, te rog să primeşti scuzele mele.
  Scuză-mă că te-am confundat cu un securist, printre ăia au fost (sunt ? ) şi băieţi deştepţi 😉
  Scuze şi pentru încadrarea ta în categoria jigodiilor de tot felul.
  Tu eşti mult mai special, dar până nu voi mai întâlni şi alte specimene de teapa ta, nu risc a te încadra undeva roll:
  Cel mult, să te bag ! 😳
  Unde probabil, după câte observ, faci foarte des naveta 😆

 20. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Cel mult, să te bag ! 😳
  Unde probabil, după câte observ, faci foarte des naveta :lol:”

  @Radu Humor

  Este foarte bine Radule ca incerci si tu sa te cenzurezi putin si sa nu spui explicit unde ma bagi, desi m-ai facut chiar curios. Probabil m-ai bagat in categoria oamenilor care gandesc altfel decat tine si pe care iti este frica sa ii combati altfel decat prin mici „ghidusii” ieftine de acest gen.

  Deci tine-o tot asa cu autocenzura ca iti prinde bine, este semn ca ai vointa si poate intelepciunea, de a nu mai repeta greselile trecutului… .Astazi nu mai acuzi direct, maine cine stie, poate chiar te vei gandi putin inainte sa acuzi aiurea. Sunt oarecum mandru de progresele tale !

 21. Roxana Iordache Says:

  Cocozaure, tocmai că am observat. Exact asta faci. Îţi baţi joc de oameni. Deci, meriţi să vezi cum e.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: