BOTEZUL NEPOATEI LUI BĂSESCU, PE BANI PUBLICI

Botez nepoata Basescu libertatea.ro

Foto: libertatea.ro

Azi a avut loc botezul fetiţei loazei lui Băsescu. Bineînţeles, la Sf. Spiridon Nou, ca să fie o biserică foarte mare, în care să poată intra toată presa doritoare de a le face parveniţilor publicitate pe gratis şi acreditată în acest sens. În rest, sita a fost deasă, agenţi ai serviciilor şi foarte puţini invitaţi, ca să fie suficient spaţiu de manevră pentru jurnalişti. N-a lipsit Udrea, mai jenantă apariţie decât oricând, într-o rochie albă de dantelă ca nuca-n perete cu evenimentul şi cu ea însăşi (grasă şi albul mulat o îngrăşa suplimentar, iar golurile porno din dantela scumpă n-au făcut decât să-i evidenţieze vulgaritatea). Iar EBA şi-a asortat roz-lila-ul veşmintelor cu pantofi verde-brotac. Ioana şi-a tras rochie cu buline imense şi un gigolo cu care să marcheze ulterior vânzări anterioare.

Biserica a fost împodobită de parcă se boteza prinţesa moştenitoare. Ce-a căutat P.S. Varlaam Ploieşteanul sau trebuia neapărat să fie şi un vicar patriarhal, pe lângă ceilalţi oficianţi? I-a mai şi dăruit fetiţei o icoană ferecată în argint. Aşa face membrul Sfântului Sinod cu toţi copiii după ce sunt botezaţi?

O taină sfântă a fost pentru ei doar un eveniment monden şi prilej de nouă spălare de bani. Trăncăneau în timpul slujbei, mai ales EBA cu taică-său. Biserica, evident, blindată. Şi evident, atâta securitate plătită din bani publici pentru un eveniment privat. De famiglie.

Tot din bani publici şi reuniunea de la Vila Lac?

Ostentaţie din convingerea că nu vor suporta vreodată consecinţele.

Sfidează fără margini.

9 răspunsuri to “BOTEZUL NEPOATEI LUI BĂSESCU, PE BANI PUBLICI”

 1. BOTEZUL NEPOATEI LUI BĂSESCU, PE BANI PUBLICI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Gabi Mihalcea Says:

  Exista ceva mai gretos decit Chirtoaca:
  „sa duca mai departe drapelul romanismului si al demnitatii noastre, asa cum o fac si parintii sai, mai ales bunicul, astfel incat sa avem o natiune implinita. Ii doresc sa aiba parte de ce a lasat Dumnezeu mai bun pe pamant”,
  Asia au ajuns sa considere Romania mosia lor!
  Sincer, sper sa prind ziua cind o sa-i ia cu duba si pe basescu si pe udrea!

 3. tibi2009 Says:

  „”Biserica a fost împodobită de parcă se boteza prinţesa moştenitoare.””
  Deci numai daca s-ar boteza printesa mostenitoare ar fi permisa impodobirea bisericii asa cum o fi fost ea impodobita.Nu suntem in Japonia unde imparatul este zeu.Si unii muritori (nu numai cei cu origine pamanteana) obtin niste chestii (altfel nerelevante si trecatoare). Spre indignarea altora.

  „”Aşa face membrul Sfântului Sinod cu toţi copiii după ce sunt botezaţi?””
  Nu , asa face orice membru al Sfantului Sinod cand vrea el si i se permite.

 4. Roxana Iordache Says:

  Tibi, prostia nu-i destulă, dacă nu e şi fudulă. 🙂

 5. tibi2009 Says:

  Cum e chestia aia cu papagalul????

 6. Vio Dobre Says:

  Ce va mai freaca grijaaaa! Chiar nici la o crestinare nu va puteti abtine, ce vina are acel copil? Are vina ca nu face parte din famiglia voiculescu-felix, psd sau pnl? Sa aveti parte de ceea ce-i urati voi. Mentionez ca nu fac parte din nici un partid, nu sunt postaca platita dar oricarui om cu bun simt i se pare deplasat acest articol. Sa va fie rusine!

 7. ada1957 Says:

  @ Vio Dobre

  Ati gresit blogul si postarea. Sigur ca NU ne putem abtine nici chiar la botezul unui COPIl… facut cu bani de FURAT , despre asta este vorba…..
  Bunicul… a facut magie sa dispara FLOTA , MAMA S-A ALES EUROPARLAMENTAR TOT PRIN furat, MATUSA s-a facut multimilioanara prin bani furat de la CEC sau facuti cadou de Popoviciu – ca sa scape de puscarie – si din vanzari anterioare, bunicul patern a furat banii de la BRD …..tatal a fumat droguri bu VICA BLOHINA… deci ati nimerit-o PROST pe acest blog….
  Nu conteaza familia Voiculescu , PNL sau PSD. Conteaza ca sunteti o admiratoare sincera a famigliei Basescu … si pentru asta toata stima… va raman datoare daca ne scutiti cu „cresitinismul” Dvs. Sunteti ruda cumicuta crestinata ??

 8. Roxana Iordache Says:

  @Vio Dobre. Scuzaţi-mă, sunteţi cumva conlocuitoare? Ştiţi, o anumită etnie un pic mai zgomotoasă. 😳

  @ada1957. Unui copil nu-i pot ura decât sănătate şi uneori, să nu semene cu ai lui. Mă rog pentru acea fetiţă, biata de ea! Mi-e o milă infinită de ea. 😐

  Persoana cu postarea indignată, ca să poată ataca, inventează. Când nu există (contra)argumente, unii îşi ridică poalele. Observi că nu s-a referit la absolut nimic din ce-am scris. Reacţia e tipică pentru clientela udristă. Băsistă, în general.

  Şi Tibi procedează la fel, pe ei nu-i interesează decât firimitura pe care le-o aruncă lacheii infractorilor.

 9. ada1957 Says:

  Sigur Rox ai perfecta dreptate… Copilei numai bine si sanatate. Nu este mititica de vina ca a venit pe lume in aceasta famiglie….Vio Dobre asta este cu deranjul… face parte din echipa de zgomote……Pana la uema sa treaca la Biserica Adorarii betivului ( frumos ca si Michiduta ) … E dreptul ei … dar sa nu ne insulte inteligenta… Vant bun din pupa…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: