RADU STROE: DACĂ ERAM INFORMAT CU PRIVIRE LA RAPORTUL CMS BERBECEANU, CRED CĂ OMUL NOSTRU NU S-AR FI AFLAT ÎN SITUAŢIA DE ACUM

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nici şeful Poliţiei, nici DGIPI, nici IPI nu l-au informat cu privire la raportul pe care comisarul Berbeceanu l-a trimis în iulie. Ministrul a adăugat că dacă ar fi primit raportul comisarului, omul nu ajungea în situaţia de acum.

O declaraţie pe cât de lapidară, pe atât de incendiară. Extrem de dură. Radu Stroe a acuzat, cu alte cuvinte, DIICOT de complicitate cu crima organizată.

La întrebarea Cătălinei Porumbel dacă urmează măsuri la adresa responsabililor din structurile Internelor care nu l-au informat, ministrul a răspuns afirmativ, solicitând să nu i se ceară precizări, pentru că ele vor fi făcute în cel mai scurt timp.

28 răspunsuri to “RADU STROE: DACĂ ERAM INFORMAT CU PRIVIRE LA RAPORTUL CMS BERBECEANU, CRED CĂ OMUL NOSTRU NU S-AR FI AFLAT ÎN SITUAŢIA DE ACUM”

 1. RADU STROE: DACĂ ERAM INFORMAT CU PRIVIRE LA RAPORTUL CMS BERBECEANU, CRED CĂ OMUL NOSTRU NU S-AR FI AFLAT ÎN SITUAŢIA DE ACUM » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  acest individ mananca kakat!!! cine dreak il crede pe Stroe?? e un lingau debusolat!! nu vorbim (acum) mai mult!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, pe ce te bazezi?

 4. virgilvirgil Says:

  Ha-ha-ha !
  E bine stiut ca dom’ Stroe ie nimeni altul decit Gigi Duru in persoana , n’asa ?…

 5. ALM Says:

  Constat cu durere în suflet că blogul dvs a fost cotropit de limbajul şi „oamenii” lui Băsescu! Nu mă întrebaţi pe ce mă bazez că mi-ar fi greu să explic realitatea …

 6. tiberiu2009 Says:

  „”Constat cu durere în suflet că blogul dvs a fost cotropit de limbajul şi “oamenii” lui Băsescu! ”

  Nu e asa. Nu Basescu sau oamenii lui e de vina. Asa e ei , cotropitorii blogului.

  „”…mi-ar fi greu să explic realitatea …””
  Poate incercati totusi. Eu as fi extrem,dar extrem de curios cum se exprima cineva care cunoaste realitatea dar caruia ii e greu sa o explice. Un mic efort ???? Va rooog!

 7. olimpiu65 Says:

  intr-o emisiune tv monsieur Stroe se miorlaia insinuand ca grei din PSD il sustin pe seful politiei de la Gorj (perfect adevarat presa a dat poze recente cu individul la chef cu primarul din Tg Jiu amicul carlanului)care i-a dat cu flit si nu s-a obosit sa se deplaseze pt clarificari la minister si corpul de control si a fost pus la punct dekakaciosul tanar purtator de cuvant pishadist Ivan si a batut in retragere balmajindu-se
  oameni ca el, ca astupatul de polipi care s-a facut de kakao intr-o imprejurare asemanatoare fac de ras PNL si pur si simplu submineaza munca lui Crin de a impune o anume imagine PNL-ului
  dupa atatea marete realizari ale idolilor nu e de mirare ca incep durerile in suflet pt uslamistii fundamentalisti obisnuiti sa aplaude si sa racneasca ,,da sa traiti!” in cor!!!

 8. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Constat cu durere în suflet că blogul dvs a fost cotropit de limbajul şi “oamenii” lui Băsescu! ”

  @ALM

  Tin sa va anunt cu bucurie ca de ieri (nu stiu exact de la ce ora), NU MAI EXISTA BASISTI IN ROMANIA !!! :).

  Din cate stiu eu, Andreea Pora era ultima basista in viata 🙂 . De acum avem de-a face doar cu oameni de „adevarata dreapta”, 😎 care in curand se vor jura ca au facut si dizidenta impotriva regimului ticalos al lui Basescu.

  http://www.revista22.ro/articol.php?id=34162

 9. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Parca vad scena caderii dictatorului in studiourile B1TV…

  Ponta, Turcescu, Cristoiu, Banciu cu tricolorul pe brat strigand :
  -Fratilor, dictatorul a cazut , poporul a invins, suntem liberrrrriiiii !!!

  Vor schimba si numele televiziunii in B1-TV-Liber…

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  ref la inteligentul mesaj : Iarăşi mugesc bizonii fără să cunoască. .
  Eu nu ma dau atotcunoscator.
  Insa tu ca fosta ziarista samd poate ai avut acces la unele informatii. Pe care nu le-ai publicat ca nu era sa le stie bizonii da?
  Deci una din doua –
  – daca ipotenuza este corecta (ca ai stii ceva in plus) tu manipulezi informatiiile prin omisiune ,,, si „superioritatea” ta afisata este una imorala . Deci ca sa fii cinstota : de ce nea Disconelu a ingropta partidul acceptand sa fie dat jos guvernu Vasile de catre gruparea Opris ?! A fots snatajat de securitate? A avut alte interese mai … cum?! (eu am prsupus ca venerabila sa varsta a fost unicul sau impediment). Si in acest caz de ce taci? Auxiliar la dracu cu asa presa libera…
  – daca ipotenuza NU este corecta atunci cestia cu mugitui bizonilor este doar masura probitatii tale jurnalistice si de ce nu, a capacitatii tale de perceptie a realitatii …

 11. ALM Says:

  @Tibişor
  Păi cum poate cineva explica realitatea, după ce iese „cucu’ de la ora 6”? Aflăm că dă înapoi Legea Bugetului dacă bla, bla, bla. S-o dea împreună cu pielea 😳 ! Prost o fi cine se pune la mintea lui! Până la urmă o să se resemneze şi o să semneze. Adică o s-o (pro)mulgă :mrgreen: ! Ce grijă subită l-a apucat pentru 50 de bani la litrul de carburant, raportat la rânjetul sinistru când ordona bocului tăieri cu 25% a salariilor bugetarilor. Ar fi tăiat şi pensiile dacă nu erau pensionari în Curtea Constituţională. Dar, tot a găsit ceva de zăpăcit: pensiile militare! Numai că, în prostia nemărginită a bocilor, majoritatea pensiilor militare au crescut, ameţind complet Casa Naţională de Pensii, concomitent scăpând „pe cale naturală” de câţiva bătrânei slabi de inimă. Uite aşa a aruncat o piatră în baltă şi, de atunci, pensiile milittare sunt subiect continuu de conceput legi şi paralegi.

  Preluând învăţămintele Cocobinozaurului, respectiv dispariţia băsiştilor şi apelând la dumele lui Bulă, pot spune că nu vrem „adevărata dreaptă” fiindcă de labă suntem sătui …

  Să fie primit!

 12. tibi2009 Says:

  “”…mi-ar fi greu să explic realitatea …””
  „”Păi cum poate cineva explica realitatea, după ce iese “cucu’ de la ora 6″? „”
  Apoi un fel de „… bla, bla, bla. ” adica totusi o incercare (aiurea) de explicare a realitatii. A fost chiar asa de greu? Chinuitor de greu? Oricum nu se intelege mai nimic din „explicarea realitatii”. In afara de ideea ca „50 de bani la litrul de carburant” este un fleac.

 13. Ovidiu Says:

  http://trnk.in/1z91

 14. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Prost o fi cine se pune la mintea lui! Până la urmă o să se resemneze şi o să semneze.”

  @ALM

  Daca era guvernul Boc sau MRU cel care facea aceste lucruri, tot Basescu ar fi iesit si ne-ar fi explicat marile avantaje pe care acei 50 de bani le aduc Romaniei, ce masura inteleapta DE DREAPTA (obligatoriu,mereu si totul este de dreapta la el, inclusiv respiratia!!!) reprezinta acest lucru si cat de mult si-au batut capul si au muncit colective de specialisti impreuna cu el personal si cu premierul (caruia i-ar fi multumit pentru ce a facut din Romania, care nu este ca Grecia datorita intelepciunii lor) ca sa gaseasca astfel de solutii. S-ar fi mandrit Tibi cu inca o „mareata realizare” a basismului si ne-ar fi spus incantat despre acest mare succes si despre bugetul (de dreapta !!!!!obligatoriu!!!!) inteligent construit.

 15. ALM Says:

  Dragă Tibişor,

  O frază trebuie citită în întregime pentru a presupune că are vreun înţeles. N-am spus că 50 de bani este un fleac la modul intrinsec, dar devine un fleac atunci când îi comparăm cu tăierile de drepturi salariale cu 25% şi creşterea TVA la 24%. Blegii ăştia din USL au pus salariile şi pensiile la loc (respectiv câteva sute de lei pe cap de bugetar) şi au crescut acciza la carburanţi, conform indicaţiilor preţioase venite de la FMI, cu vreo 50 de bani pe litru.

  Faptul că nu înţelegi nu cred că miră pe cineva. M-am abătul grav de la firul roşu care porneşte de la Trei Coceni, trece printre patru cuburi de ghiaţă şi apare pe sticlă (la ora 6) bine aromat cu Chivas Regal.

 16. tibi2009 Says:

  „” N-am spus că 50 de bani este un fleac la modul intrinsec, dar devine un fleac atunci când îi comparăm cu tăierile de drepturi salariale cu 25% şi creşterea TVA la 24%. „”

  Taierile de 25% au fost si corecte si necesare. Eu cred ca este incorect si contraproductiv ca au fost puse la loc (desi si Basescu si PDL ar fi reintregit veniturile).Si atunci si acum venitul mediu la stat este cu mult mai mare decat venitul mediu in mediul privat. Este o porcarie si o nedreptate si gresit economic sa iei de la un angajat din mediul privat asa mult incat ceea ce dai celui de la stat sa fie mai mult decat ii ramane celui din mediul privat. Cresterea TVA a fost o porcarie. Ar fi fost corect sa fie reduse pensiile dar CCR a respins (incorect) reducerea pensiilor. Trebuia gasit altceva decat cresterea TVA. Reducerea pensiilor era corecta pentru ca venitul mediu al unui pensionar era mai mare decat jumatate din venitul mediu al unui angajat. Adica venitul mediu al unui pensionar era mai mare decat ceea ce ii revine unui copil dintr-o familie cu doi copii. Este incorect ca un pensionar sa ia de la un copil.Motivarea CCR era o porcarie. Au zis ca pensia este drept de proprietate. Asta e o minciuna pentru ca proprietatea se poate vinde,se poate cumpara,se poate mosteni.Aproape toti cei care au venituri de la stat si cred ca sunt nedreptatiti ar trebui sa inteleaga ca venitul lor este prea mare fata de venitul celor care le ofera acel venit.

 17. Mihai Hristea Says:

  Tibi, esti dobitoc!

 18. olimpiu65 Says:

  voi basistii nu ati inteles nimic si nici o sansa sa pricepeti in viitor ceva. continuati aceeasi placa idioata si nefundamentata economic. mult mai bine era daca il schimbati pe dinozaurul de Isarescu care a bagat economia in kakat la sfarsitul lui 2008 reducand lichiditatile din piata si nu ati fi spulberat banii pe investitii care nu au adus plus valoare marca parasuta Nutzi!!! uslamistii continua in principiu aceleasi politici doar cu mici ajustari nu mai ,,investesc” atat in schimb arunca banii pt ,,baronasi” sa-l citez pe Ciclop
  daca PNL spera sa opreasca caderea in increderea electoratului trebuie sa paraseasca aceste politici in interirorul sau si mai bine afara din USL si sa-si insuseasca un program radical de reforma si psihologie financiar -economica. altfel vom vorbi discutii , ne vom excita cu 2-3% crestere datorita conjuncturilor fericite din domenii ca agriculutura sau automotibile si tot asa….!!

 19. ALM Says:

  @Tibi
  Este o adevărată plăcere să te citesc! Atâtea dume la un loc rar găsesc! Poate că „tăierile de 25% au fost corecte şi necesare”, dar văd că nu plângi ca după cei 50 de bani. Partea mai proastă a fost că tăierile au avut ecou şi în mediul privat. C-aşa-i în tenis! Scad veniturile, scad şi vânzările şamd (Economie Politică, vol1, pg 55). Chestia cu bugetarii graşi pe spinarea privaţilor slabi face parte din folclorul băsescian. Bre dreptacilor, aţi tăiat veniturile la pompieri, la medici, la profesori, la poliţişti, la militari şi a altora care vă educă (atunci când materialul clientului permite), vă vindecă şi vă apără trupurile băsiste.

  Dar nu pot să nu recunosc cultura ta spartană! Bătrânii la gunoi! Au pensii prea mari, chiar dacă au contribuit la fondul de pensii zeci de ani! Uite care este diferenţa între venitul unui pensionar şi ceea ce-i revine unui copil: „venitul” pensionarului este un DREPT patrimonial iar ce-i revine copilului este un AJUTOR de stat.

  Prietene, în dragostea ta neţărmurită pentru primul mafiot al ţării şi dreapta obosită te dovedeşti a fi varză! Trage şi ceva afumătură pe lângă tine (vezi că apare la ora 6 pe sticlă) …

 20. Matei Florin Says:

  Nu înţeleg de ce tot puneţi emoticoane şi daţi diminutive băsescopaţilor de pe aici (băsescopaţii se deosebesc de băsişti prin aceea că boala lor nu are leac)

 21. Ghita Bizonu' Says:

  tibi2009

  Cand?! (desi si Basescu si PDL ar fi reintregit veniturile). ca oarca depasisera termenul !!!! Cu muult. Deci cand : de Sfantau Astepata inainte sau dupa Judecata de Apoi ?

  Si ar mai fi ceva cu veniturile grase de la stat. Nu tioate sunt asa de grase … si mai este ceva dubios. Ce sunt nagajatii de la stat ?! Adica ce competente li se cer , ce atributii au .
  Ca in provat sunt multi cu slujbe ,,, sa zicem necalificate sau slab calificate. De ex la unele sedi ative ale statului, primariilor paznicii sunt ai unor firme particulare. un p0aznci este slab salarizat. Insa printre de ii pazesc fuemale particulare sunt si conatbuli si economosti. Acu dfupa capu tau crezi ca este cazul sa platesc un paznic cat un contabil sau mai mult ?!!
  Aici este o mare nasulie. Se pare ca bugetul staului sustine mai multi insi cu calificare ridicata decat economia privata. De ex cadre didactice si medici – oricum sa nu zicem cat de bine sunt salarizati medicii tineri!!
  Deci dupa capu tau (si nu numai) ar trebui sa platim un profsor cu juuma din salriul unui vardist (care ncii ala nu e prea mare!) sau juma din ce plateste Priogoiana unui gunoier?!
  Porblema s epare ca nu ests Statul ci Privatul. Ca Privatu nu reuseste decta sa faca cestii marunte , cu oameniu slab pre gtaiti , cu salrii de mizerie . Uiote o cestie de mai mare „dragul”Compania chineză de telecomunicaţii Huawei va investi în programe de cercetare şi educaţie în România, urmând să înfiinţeze şi un centru regional la Bucureşti. Comuniscatiile de azi sunt mai mut de jumamate calculatoare!! Ori in anii 70 noi eram cei care frunizam calculatoare Chginei si ii instruiam inginerii… Insa la noi .. toti s-au apucat sa vanda ce faceau altii…

 22. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Basescu perceput, asa cum a dorit, ca singur posesor al fraielor Puterii, isi anunta supusii ca a imprumutat iarasi in numele lor alte miliarde de euro pe langa cele 20, ca de maine profesorii, medicii, functionarii… vor avea salariile taiate cu 25%, in fapt cu peste 37%, iar Guvernul, Parlamentul, puteri independente intr-un stat de drept, se si conformeaza hotararilor Domniei Sale ca pe vremea defunctei Mari Adunari Nationale.

  Majoritatea de stransura, incropita din alesi cumparati ori momiti de la alte partide, s-a comportat slugarnic-duplicitar, netinand cont de Opozitie, ca si cum ar reprezenta doar interese proprii, nu ale intregului popor.

  Nenorocirea taierilor a survenit dupa ce impozitul forfetar facuse si el multe mii de victime, iar inflatia ranjea satisfacuta dupa colt, mai vioaie ca niciunde.

  Rand pe rand ghilotina Puterii a retezat veniturile celorlalte categorii sociale, militari, politisti, personal auxiliar, pensionari, someri, asistati, copii, oameni cu dizabilitati, mame… Scapa cine poate, si-au zis dezmostenitii sortii, adresandu-se instantelor de judecata, si asa sufocate de nesfarsitele procese pentru revendicarea proprietatilor confiscate de fostul regim.

  Presa se inflameaza in termeni duri: oprimare, tragedii, catastrofe, dezastru, armata de ocupatie, iresponsabilitate, rezistenta, supravietuire, calai, golanie, tiranie, dictatura… Semn ca poporenii percep recesiunea economica si strangerea curelei ca pe o pedeapsa fara noima, o razbunare pentru fapte numai de Voda stiute.

  Nimeni nu e dispus sa accepte reforme ale statului cand singurele lor efecte sunt saracirea si lipsirea de drepturi ale celor abia scapati de jugul ceausist. Ca urmare, huietul asurzitor al huiduielilor s-a pravalit asupra bravilor diriguitori la Iasi, Focsani, Galati, Arges.

  Rautaciosii zic ca au huiduit mai abitir tocmai aplaudacii carati cu autocarele din judetele vecine ca sa faca o baie de multime dl. Basescu de Ziua Unirii. Tocmai cand vantul schimbarii matura dictaturile din tarile arabe si musulmane. Moment al adevarului peste care nu se va putea trece usor.

  S-a obtinut ce s-a vrut: un popor invins, ajuns la cheremul unei puteri politice autoritar-discretionare. Cand romanii simt o forta irationala asupra-le, singura reactie este reintoarcerea cu fata la Dumnezeu, nu revolta. De aceea biserica stramoseasca tace.

  Intotdeauna insa vremurile de restriste au provocat ca si azi bajenirea. Dar nicicand de o asemenea amploare. Istoria noastra consemneaza destule secole de asuprire, de obicei, a unui cotropitor strain, dar arareori a unuia intern.”

 23. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Si atunci si acum venitul mediu la stat este cu mult mai mare decat venitul mediu in mediul privat. Este o porcarie si o nedreptate si gresit economic sa iei de la un angajat din mediul privat asa mult incat ceea ce dai celui de la stat sa fie mai mult decat ii ramane celui din mediul privat. ”

  @Tibi

  Mediul privat isi platea cei 16% , exact ca pe vremea lui Tariceanu cand ii reprosa Basescu ca nu mareste salariile profesorilor! Au mai fost in plus si forfetati cei din mediul privat tot de Basescu, lucru care a condus la aparitia a peste 200000 de someri noi. Micsorarea veniturilor bugetarilor si a pensionarilor nu a ajutat cu absolut nimic mediul privat care tot atata platea statului, ci doar l-a incurcat, deoarece consumul a scazut ingrozitor.

  Justificarea taierilor de la pensionari, de la profesori, doctori, someri ,mame ,handicapati etc., adica de la cei care oricum o duceau ingrozitor, a fost necesitatea investitiilor. In cazul in care nu stii ce reprezinta investitiile in limbajul portocaliu, iti explic eu…”Investitii” in DEX-ul basist, inseamna bani dati unei curve cu doua ministere ca sa faca afaceri cu firme portocalii. Telegondole portocalii in zone unde nu a schiat nimeni, sali de sport, parcuri la tara la preturi astronomice…

  Asta este tot ce s-a realizat prin taierile lui Basescu, nimic altceva. Un pumn in gura plebei ca sa vada tot iobagu’ de doctor ,somer, handicapat sau profesor, ca sefu’ , Leana lui si lichelele din jurul lor ,fac absolut tot ce vrea muschiul lor pe feuda!

 24. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Dar nu pot să nu recunosc cultura ta spartană! Bătrânii la gunoi! Au pensii prea mari, chiar dacă au contribuit la fondul de pensii zeci de ani!”

  @ALM

  Asta este din cauza ca Tibi nu are parinti!!!!

  Cum altfel s-ar putea explica acest dispret fata de niste oameni care au muncit din greu o viata intreaga si care primesc drept recunostinta de la basescopati (vorba lui Matei Florin) un scuipat deoarece chipurile traiesc cu mana intinsa la cei care muncesc, reprosul ca distrug viitorul nepotilor si strigatul plin de ura ca sunt o povara , „un cancer” pentru tara pe care au iubit-o ?

  NU, DECI ASTA SIGUR NU ARE PARINTI ! SIGUR, SIGUR !!!

 25. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  ….N-a avut niciodata parinti Tibi asta , trebuie sa fie o creatura mitologica, ceva coborat direct din Zeus….

 26. ALM Says:

  @Cocobinozaurul
  Cred că Tibi are părinţi. De fapt şi Pavlik Morozov a avut părinţi, precum şi allte rude apropiate, dar, bine îndoctrinat, a uitat că aceştia există. Spălarea creierului dăunează grav sănătăţii …

 27. tibi2009 Says:

  Nu intelegeti ca pensia medie trebuie legata de venitul mediu. Daca din oarecare motive venitul mediu scade nu este normal sa scada si pensia medie? Spalati pe creier sunt cei care gandesc ca este normal ca daca venitul mediu scade pensia medie trebuie sa creasca.Plangeti de mila pensionarilor in loc sa intelegeti ca defavorizati in tara asta sunt copiii si nu pensionarii. Si venitul mediu la stat este prea mare fata de venitul mediu in sectorul privat.

  Atatea tampenii!!
  „” “venitul” pensionarului este un DREPT patrimonial iar ce-i revine copilului este un AJUTOR de stat.””–-
  Unde este definita pensia ca si” DREPT patrimonial” ? Pensia este un drept ca atare si nu valoarea ei. Ce ii revine copilului nu este AJUTOR de stat (decat intr-o infinit de mica masura -acei 42 de lei sau acei posibili 600 de lei pentru copiii sub doi ani) . Ceea ce revine copilului este ceea ce cheltuieste familia (din venitul parintilor) pentru ei. Egoismul batranilor raportat la propriii nepoti este dovedit de catre psihologi (un argument ar fi si comentariile facute aici pe acest subiect).Stim cu totii ca daca dai mai mult cuiva ramane mai putin la altcineva.Dai mai mult bunicilor -ramane mai putin nepotilor
  „”Se pare ca bugetul staului sustine mai multi insi cu calificare ridicata decat economia privata.””––––
  Si ce daca? Facultatea iti da automat dreptul la venit mai mare?Mai ales cand majoritatea absolventilor de facultate din ultimii 15 ani si angati la stat sunt de la Spiru Haret sau similare? Dar asta e nimic fata de faptul ca Romania este cum este in special datorita angajatilor de la stat.Acei multi absolventi de facultate si angajati la stat care au (si) rolul de a reglementa si controla sistemul privat. Si care isi merita veniturile mult mai mari decat cele din sectorul privat pentru ca (nu-i asa ?) au scos Romania din rahat (asta ar fi rolul statului) si au directionat-o in directia buna.Sa ridice mana si sa spuna ceva aceia dintre comentatori care nu sunt pensionari sau nu sunt beneficiari de venit sau comenzi de la stat si sa vad ce argumente au ca sa sustina venitul mai mare la stat fata de venitul mediu in sistemul privat.

 28. ALM Says:

  @Tibi
  Bleah!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: