PONTA NU VREA DEMISIA LUI BĂSEA :)

Unele căpetenii coabitace din PSD s-au atacat rău ieri după conferinţa de presă a preşedintelui PNL, le-a căzut greu de tot faptul că în loc să se lase prostit de prostănaci, Crin Antonescu a ripostat şi i-a proiectat de toţi pereţii. Scurt.  Şi simultan. Acolo unde le e(ra) locul, de altfel. Fiindcă unii din PSD sunt ca nuca-n perete. Ei şi marii lor consilieri-consultanţi.

L-au atacat pe Crin cu vechile lor clişee, mai precis, unul, care de atâta vreme sună a gol, ameninţarea prostească privind candidatura prezidenţială. Că altceva n-au. 🙂 Deci, n-au nimic. N-au cum să rupă PSD, fără să-l sinucidă pe Ponta. Că Ponta n-are cum să rupă PSD USL, fără să ia de la Băsescu. 😀

Deci, PNL face jocurile. Dacă nu le-a plăcut parteneriatul cinstit şi au lucrat sub centură, să suporte consecinţele. Mă refer la acei lideri oneroşi din PSD, nu la partid şi cu atât mai puţin la susţinători, care aşteaptă, ca toţi votanţii USL, dreptatea până la capăt, adică, demolarea nu doar a lui Băsescu, nici numai a regimului Băsescu, ci a sistemului postcomunist în totalitate.

USL putea fi şi ar putea fi un parteniat cinstit, o alianţă serioasă, care să se mai gândească şi la ţară, şi la oameni, nu doar la mizerii politicianiste şi câştiguri maloneste. Numai că sistemul atacă (prin) veriga slabă din alianţă, adică, şantajabilii, cum ar fi Felix Voiculescu, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu ca să nu zic Victor Ponta et compania.

S-a văzut din avion că reprezentanţii PSD l-au atacat pe Crin la televiziuni, dar au tăcut ca mortu-n păpuşoi cu privire la cererea de demisie a lui Băsescu. Sau poate asta i-o fi deranjat aşa de tare. 🙂

Ergo(nomic): Ponta nu vrea demisia lui Băsescu, nici PSD, de vreme ce coli-derul socialist al USL nu o cere, alături de co-preşedintele liberal.

Ce-ar fi dacă ar declara aşa ceva purtătorul de cuvânt, Cristina Pocora şi alţi lideri liberali?

Ar fi oricum mai puţin sofism şi infinit mai puţin ticălos decât propaganda abjectă a taicii socru contra (liderului) PNL.

Ponta are anunţată o conferinţă de presă. Spre deosebire de Crin Antonescu, Victor Ponta chiar n-are de ales. Va anunţa că totul e OK în USL şi că atunci când a vorbit cu Crin Antonescu a uitat să-l invite ca să facă anunţul privind comisia Băsescu-Nana într-o conferinţă de presă extraordinară – cum vor face – nu pe un colţ de hol de scandal de presă.

Ideea e că Ponta dacă vrea să rămână premier, trebuie să menţină USL şi să anunţe, periodic, precum – îl citez – cucul din ceas, candidatura prezidenţială a lui Antonescu. Că altfel, ori PSD rupe USL şi Ponta cade, ori PSD nu rupe USL dar îşi trimite candidat prezidenţial, ceea ce înseamnă că PNL preia guvernarea. Deci, Ponta n-are de ales. Tertium non datur. 😉

37 răspunsuri to “PONTA NU VREA DEMISIA LUI BĂSEA :)”

 1. PONTA NU VREA DEMISIA LUI BĂSEA :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  sa rupa USL asta ar fi mai cinstit si sa dea pe fata a doua intelegere tata socru -Ciclop!!!
  ne-am saturat de coabitari, numiri de procurori basisti, FMI, filosofie bugetara de tip sovietic si alte nerozii socialiste!!!
  dar carlanul plagiator si mitoman este un las, un kakanar caruia ii tremura chilotii ca ar putea pati ca Unguent.iar ultima povestioara de ieri l-a aratat asa cum este un gandac in chilotzei mintind de mana cu mascota prostilor din PSD, Zgonea, pana spre seara cand s-au convins toti iar Mitrea le-a pus cruce recunoscand ca Ponta nu l-a informat pe Crin!!!

 3. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „sa rupa USL asta ar fi mai cinstit si sa dea pe fata a doua intelegere tata socru -Ciclop!!!”

  @Olimpiu

  Adica iti este frica de o posibila intelegere socru-ciclop , iar prin ruperea USL ai vrea sa-ti demonstrezi ca ai avut dreptate ? 🙂

  Probabil ca asa s-ar intampla ,cum spui tu. Care insa ar fi lucrul bun in toata chestia asta, in afara de faptul ca ti-ai demonstra tie ca ai avut dreptate ? Presupun ca in venirea PDLului la putere impreuna cu PSD-ul, nu vezi un mare avantaj pentru Romania…

 4. olimpiu65 Says:

  @simpa
  nu mi-e frica dar exista informatii de acest fel, unele scenarii chiar au fost facute publice. nu ma intereseaza sa am dreptate eu, nu ma excit uitandu-ma in oglinda si cu atat mai putin sunt indragostit de ceea ce scriu, dar pt mine USL si-a aratat lkimitele demult si e departe de ,,contractul cu alegatorii

 5. tibi2009 Says:

  „”Că altfel, ori PSD rupe USL şi Ponta cade, ori PSD nu rupe USL dar îşi trimite candidat prezidenţial, ceea ce înseamnă că PNL preia guvernarea. Deci, Ponta n-are de ales. Tertium non datur. ;)””

  Tertim datur!
  PSD rupe USL si Ponta nu cade. Facem pariuri pe acest tertium?

  Alt tertium. PSD nu rupe USL dar trimite candidat la prezidentiale. USL nu castiga prezidentialele in acest tertium dar Ponta ramane premier.

 6. tibi2009 Says:

  „”… dar pt mine USL si-a aratat lkimitele demult si e departe de ,,contractul cu alegatorii””

  Daca intr-un an USL a reusit sa isi arate limitele care sunt departe de acel contract atunci e perfect plauzibil ca in inca un an sa se materializeze ideea in electorat ca era mai bine cu Boc.

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Da ..

  Cere. Ca poti sa ceri insa … primesti?
  Antonescu cere .. da Grivei ce zice?!

  Acum 2 zile PNL “nu dorea “ sa se faca comisie sa se ancheteze cazul cu imprumutu (eu pot sa cer, tu piti sa ceri, ei/ele pot cere si toNti am primi cotu’ si piscotu’ ca nu vrea Ghetea nu Grivei). De fapt Crin s-a ofilit nitel fiindca Coabitacu’ a lansat ideea fara sa il anunte si pe el (Antonescu fost Antenescu). Ma rog cand s-a facut propunerea erau8 si cativa sinistri liberali de fata – nu puterau oare sa dea un SMS ? Insa chiar asa PNL se opune? Alegatia asat e aligator toata ziua !!

  Acu se invartoseaza Crin ca paru’ si cere demisia (si eu cer ca duminica asta sa castig premiu cel mare la loto 6/49. Credeti ca e suficent?!) . Nu ca nu stie ca ce o sa primeasca de la Base (fin de non recevoire se zice politicos si “le president s’avisera” adica in portuara “I se rupe” ). Si imediat se trage concluzia : Tonta nu vrea!!! (Ca intre timp a descoperit ca unic Cobitac e ca esti ca ala insurat cu gemenenele manuela : dreapta si stanga!!!). Deci la aligator se raspunde cu caiman .

  Eu as intreba ca care sunt consiglierii lu’ astea 2 flori (Crin si Viorel) si daca consiglierii nu sunt prelucrati “energetic” (sunt si bancnote violet?!) si daca tata socru nu a primit si o alica la capu de sus ..

  Ca nitel mai devreme BasEL zise si el ca la o adica EL ar vota Crin . Adica umbla si EL cu varanu (ala de Komodo) si se pregateste sa zica sfatos “pai de ca cand va zic eu voua ca se va rupe!!”. Acu crez ca sta pe telefon si cata sa primeaeasca un corcodril din ala de apa sarata (al mai mamre , 7 metri si o tona!) si da sarcina la servicii : ba da chiar nimeni nimeni pe lumea asta nu a clonat un dinozaur ca ati vazut si voi Jurasik Parck?! Ca deh daca e faza pe soparle in 50 de saptamani putem ajunge si la brontozauri!!!! Ca ioana asteapta cu avtele numa bune de semnat ….si intarata-i drace ca si LUI II place!

 8. olimpiu65 Says:

  http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=52364

 9. tibi2009 Says:

  Un exemplu despre parerea de rau fata de guvernarea dinainte la care m-am referit la comentariul meu anterior ar fi :

  http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-despre-acuzele-fenechiu-manescu-nu-am-detalii-e-pacat-o-sa-vedem-11716478

  Declaratie Fenechiu:

  „”” „Nu aş vrea să îmi pară rău după Traian Băsescu, care, ce a făcut el bine-rău, dar a adus Coridorul 4 prin Bucureşti şi nu prin Calafat. Acum, văd cu părere de rău că singura porţiune de coridor prioritar din România rămâne Timişoara-Calafat, ceea ce mi se pare periculos”, a spus Fenechiu.

  „M-ar interesa, doamna ministru, aşa, pentru cultura mea generală, pe cine aţi trimis la Tallin (Reuniunea interministerială din cadrul evenimentului Zilele TEN-T 2013 cu tema „Conectarea Europei”, spre o nouă reţea de infrastructură, n.r.), să reprezinte ministerul Transporturilor, şi eu v-aş propune să îl daţi afară”, a spus Relu Fenechiu.

  „Eu am reprezentat România la Tallin”, a răspuns Ramona Mănescu, la sfârşitul audierilor din Comisii, întrebată cum comentează aprecierile fostului ministru al Transporturilor şi recomandarea pe care i-a făcut-o.

  Mănescu a ţinut să precizeze că ceea ce a omis Relu Fenechiu să spună este că negocierile de la Tallin au fost făcute chiar de el, când era ministru.

  „Acum nu ştiu dacă s-a dat afară pentru că făcuse negocierile proaste sau nu. Nu îmi dau seama, nu ştiu la ce se referea”, a adăugat Ramona Mănescu. „””

  Dar lasa ca ii clarifica Antonescu in sensul ca amandoi sunt OK si sunt cei mai grozavi si sunt mari specialisti.

 10. Sandi Says:

  Conu’ Relu mai trage si el cate un partz ca sa nu-l uite lumea !

 11. Roxana Iordache Says:

  Tibi, poţi să-ţi etalezi prostia în altă parte. Şi nostalgia după FSN.

 12. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „pt mine USL si-a aratat lkimitele demult si e departe de ,,contractul cu alegatorii”

  @Olimpiu

  Ok, sa zicem ca asa este. Care este alternativa pe care o preferi tu? PDL cu PSD sau PDL cu PNL ? Exista o alta in afara de acestea?… Toate alternativele prin care PDLul ar putea reveni la putere asa de curand, dupa mine nu sunt doar nocive, ci groznice pentru Romania.

 13. olimpiu65 Says:

  @simpatozaure
  tu nu vrei dialog aici sau oriunde, vrei sa te dai destept sa-i persiflezi pe altii , sa-i musti de koor si cam atat, asa ca nu te mai stradui, eu unul promit sa nu te mai bag in seama orice ai spune…

 14. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Olimpiu

  Pe cuvantul meu ca nu inteleg ce anume te-a deranjat. Fireste, esti liber sa nu mai discuti cu mine daca asta vrei, insa te asigur ca n-am avut nici cea mai mica intentie sa te deranjez cu ceva.

 15. Dan Ghenea Says:

  Crin Antonescu continua jocul vorbelor. Vrenea vorbelor a trecut. Sa propuna o schimbare adevarata, cu un sacrificiu adevarat: desfiintarea functiei de presedinte si sustinerea pe fata a restaurarii monarhiei. La vara s-ar putea sa nu mai fie nevoie de sprijinul lui.

 16. Roxana Iordache Says:

  @Dan Ghenea. Hai să vorbim, să n-adormim, vorba bunică-mii.

 17. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Crin Antonescu continua jocul vorbelor. Vremea vorbelor a trecut. Sa propuna o schimbare adevarata, cu un sacrificiu adevarat: desfiintarea functiei de presedinte si sustinerea pe fata a restaurarii monarhiei.”

  @Dan Ghenea

  Propunerea asta n-ar tine tot de vorbe ? Ce s-ar schimba daca ar spune si Antonescu ca „da, dom’le,(si) eu vreau monarhie”?

  Faptele concrete privind restaurarea monarhiei le poate face doar Parlamentul si poporul roman, iar Crin Antonescu nu le poate impune nimic nici Parlamentului, nici poporului. Daca ar tine restaurarea doar de Antonescu, poate am avea deja Monarhie acum…

 18. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Terminati cu prostiile , Antonescu isi doreste monarhie cit imi doresc io sa fiu popa din cela musulmanul …

 19. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „He-he-he ! Terminati cu prostiile , Antonescu isi doreste monarhie cit imi doresc io sa fiu popa din cela musulmanul …”

  @Virgil,

  Posibil Virgile, cert este ca nu-l putem face pe Antonescu tap ispasitor ca nu avem noi monarhie azi in Romania si ca si daca ar vrea si daca n-ar vrea el sincer monarhie, asta n-ar schimba cu nimic mersul lucrurilor.

 20. Roxana Iordache Says:

  Virgile, mi-aş da viaţa pentru Regele Mihai, dar monarhie securistică nu mi-aş dori nici sub ameninţarea morţii. 👿

 21. virgilvirgil Says:

  Coco , cine l-a facut tap ispasitor pe Antonescu ?!
  Eu numai spuneam ca mai stiu unul care a jurat cu mina pe Biblie si cind s-a vazut presedinte …

 22. olimpiu65 Says:

  si daca am avea monarhie tot sistemul securist ar face jocurile..si totusi ar fi altceva sa sti ca te reprezinta un reg decat un presedinte

 23. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, n-a jurat, a abjurat. 🙂 Acum, serios, ştii foarte bine de ce n-a mers mai departe proiectul Coposu. 😦

  @olimpiu65. Wrong! Dacă jocurile le-ar face Regele Mihai personal, n-ar mai exista sistemul securist.

 24. Ghita Bizonu' Says:

  Mai mare geniu contemporan ramane Eminescu!!!

  Or să vie pe-a ta urmă în convoi de-nmormântare,
  Splendid ca o ironie cu priviri nepăsătoare…
  Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel,
  Nu slăvindu-te pe tine… lustruindu-se pe el
  Sub a numelui tău umbră. Iată tot ce te aşteaptă.
  Ba să vezi… posteritatea este încă şi mai dreaptă.
  Neputând să te ajungă, crezi c-or vrea să te admire?

  Pe contributors Volodea comite al doilea articol despre Monica Loivinescu.. pretext ca sa se mai lustruiasca nitel pe el si sda mai dea niste limbi memoriei aleia Arendt (promovata mare filozoafa, moralista samd). E al doilea. Primul a fots Conditia antigonica: Monica, Hannah, Nadejda cu destule limbi la adresa traditiei rusesti de devotiune fata de sfintele Liuba, Nadejda si Vera ., Ardnt si una Mandelştam. Si tragand spuza pe turta sa etnica : In aprile 1975, Monica Lovinescu raspunde celor care se angajau in cronici encomiastice la adresa romanului “Delirul” de Marin Preda, proclamat drept cronica a „celei mai negre perioade din istoria Romaniei” intrebind: „Criticul acesta n-a trait in tara in tot timpul stalinismului?” (hm … destramarea Romaniei sub dubla prsiune a Germaniei naziste si a URSS care a avut pana la urma ca consecinta stalinsimul in RPR se pare ca nu a fost tragica. Ci luminoasa… )
  A mai fost un articol a uneia o foarte tânără și frumoasă doamnă s-a aplecat spre urechea mea și mi-a șoptit: „Mâine este 19 noiembrie, ziua Monicăi Lovinescu.”„Știu”, i-am șoptit la rândul meu, complice, recunoscătoare. Eram, până și acolo, ca două preotese ale unui cult semiclandestin, poate la începuturile lui, poate spre stingere, niciodată nu poți ști. Ca asa e bine : sa fi preot al unui cult de preferinta remunerat din fonduri publice.
  Si mortu? Mortu?! Sa-si vada de treaba! (Mortii sunt foarte covenabili – nu comenteaza !!!)

  As zice ca „intectualitatea” noastra nu e atat necrofila cat necrofaga. Meritele – cate si daca au fost ale onoratilor decedati – sunt numa bune sa justifice cariere si sa acopere „pete de dosar” …. Unica „consolare” este ca si „inainte” (adica inainte de 89 si mai cu seama prin anii 50) faceau la fel …

 25. Ghita Bizonu' Says:

  A da.. doua romane cam „uiatate” azi ” 1916 cris de Felix Aderca si Delirul . Amandoua romanele cam incomode ptr rusi …

 26. olimpiu65 Says:

  MS Mihai nu este tatal lui, Carol al II-lea, si in consecinta nu ar face niciun joc!

 27. ioprotestatarul Says:

  Datorita acestor motive nu are Ponta bani la buget. Insa tradatorul se face ca ploua, prefera sa majoreze taxele si sa introduca altele noi, fiindca aceste grupari de crima organizata cotizeaza la greu si cum se apropie alegerile e mare foame de bani pentru campanie…

  Cercetati pentru evaziune si spalare de bani de la soferul „inteligentului” dottore Duicu si la seful Politiei Locale la primar… adica o parte din „prietenii” mei de toata ziua.

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/13593-12-reinui-pentru-evaziune-fiscal.html

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/13577-descinderi-in-mehedini.html

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/13576-gherghe-cu-musca-pe-cciul.html

  http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-constantin-gherghe-primarul-de-la-drobeta-turnu-severin_1278943.html

  http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/video-exces-zel-politia-locala-drobeta-turnu-severin-1_50aed7a17c42d5a663a12c9d/index.html

 28. Ghita Bizonu' Says:

  olimpiu65

  la venerabila varsta de 92 de ani MS Misu cel Pripit nu prea mai poate face nici un joc. La o adica jocurile le-ar face altii mai tineri , cu nervi mai tari si artere mai tinere. Asta este o observatie generala, obiectiva si nu are legatura cu personalitatea sa ci cu biologia. In rest ii doresc sanatate , sa ajunga si la 111 ani (cu o tigara Marlboro rosu in dinti „se recomanda numa ptr barbati!” si paharu’ de merlot in mana) ca sa se vaza ca se poate si auxiliar si celor de pe aici sa ajunga la asa o varsta (si MIE !!!! ).

  Si in gnl dupa 70 de ani nu te pui cu „lupii tineri” de numa 50 ca te baga aia intr-o sedinta cu urlete de 14 ore de iesi ori cu infarct ori cu dambla daca nu zici ca ei… Biologia este de partea celor tineri.

 29. Roxana Iordache Says:

  Până în ultimele săptămâni, Coposu băga sub masă orice tinerel. Aşa bolnav cum era.

 30. Dan Ghenea Says:

  Domnul Crin Antonescu este, dupa cate imi amintesc, parlamentarul numarul 1 al tarii. Cam penibil sa il scuzi cu „parlamentul decide”. Sa fim cinstiti si sa recunoastem ca domnul Antonescu, ca si domnul Constantinescu la vremea lui, e orbit de mirajul presedintiei si devine incet-incet un produs tipic al sistemului mincinos pe care promitea sa-l demonteze. Iar „monarhia securistica” e doar un bau-bau, pe cand republica securistica e cat se poate de reala.

 31. Roxana Iordache Says:

  Dan Ghenea, da, ţi-ai găsit pe cine să ataci, nici Băsescu n-ar ataca pe altcineva. 🙂

  În rest, infantilismele păstrează-le pentru infrastructura Palatului Elisabeta. Ca să zic aşa.

 32. Ghita Bizonu' Says:

  Roci

  din pacate ptr PNT nea Diconelu a fost „depasit” de sa zicem aripa prezidentiala Remus Opris ….Eu zic ca varsta si-a spus cuvantul …

 33. Roxana Iordache Says:

  Iarăşi mugesc bizonii fără să cunoască.

 34. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Domnul Crin Antonescu este, dupa cate imi amintesc, parlamentarul numarul 1 al tarii. Cam penibil sa il scuzi cu “parlamentul decide”.”

  @Dan Ghenea,

  O fi Antonescu parlamentarul numarul UNU al tarii, insa este doar UNUL singur. Nu-i nimic penibil in a accepta ca institutiile democratice nu sunt conduse de un singur om si ar fi trist daca lucrurile ar sta atfel, indiferent cine ar fi acel om .

 35. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Coco , cine l-a facut tap ispasitor pe Antonescu ?!”

  @Virgil

  Nu tu, evident! Dar ma intrebi de parca nu i-ai citit niciodata pe alde Bogdan Duca(cu si fara „auxiliar”) , pe Lilick ,si multi astfel de „monarhisti”…

 36. Dan Ghenea Says:

  Roxana, uita-te putin pe articolele tale din ultimele trei luni. Tu insati ai oscilat intre agonie si extaz in legatura cu gesturile politice ale domnului Antonescu. Mie mi s-au parut adecvate reactiile tale. Ceea ce, logic, ma duce la concluzia ca domnul Antonescu e foarte oscilant in ultima vreme. Asa ca nu mi se pare nepotrivit sa vreau sa se exprime clar macar in privinta monarhiei.

 37. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Asa ca nu mi se pare nepotrivit sa vreau sa se exprime clar macar in privinta monarhiei.”

  @Dan Ghenea

  Din cate stiu eu Antonescu s-a mai pronuntat clar si in mai multe randuri in favoarea monarhiei. Vreti sa iasa zilnic si sa faca cate o declartie ? Eventual simultan cu „cucul” national ?…Ce rost ar avea, din moment ce se pare ca lumea uita oricum ?…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: