PLAY THE GAME! HAI ROMÂNIA!

Ultima şansă măcar să ne-o jucăm.

UPDATE. 1-1, după 0-1 şi egalare cu autogol.

Ce nu înţeleg e cum de Grecia nu s-a calificat direct.

În privinţa noastră, Piţi crede că poate rezolva cu „Asta e situaţia” (repetată de 3X). Eu cred că soluţia e din patru silabe, au propus-o şi cei aproape 60 de mii de spectatori entuziaşti (cum or fi intrat unii cu petarde?).

În definitiv, Piţi ar fi luat primă de 500 de mii de euro pentru calificare. Pentru plecare ar lua de aproape 3X mai mult. Şi totuşi, îmi pare rău pentru el.

14 răspunsuri to “PLAY THE GAME! HAI ROMÂNIA!”

 1. PLAY THE GAME! HAI ROMÂNIA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Mihai Hristea Says:

  Sa ne suga trusturile Intact si Raitaru!
  Felicitari, Grecia! Ati fost mai buni. Succes in Brazilia!

 3. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Virgil Ilie

  Virgile, LA MULTI ANI dom’le, sa ne traiesti ,sa fii sanatos, bucuros si voios ! 🙂

 4. ada1957 Says:

  Cu un antrenor … Cartofor , Incult , cap patrat , Arogant lipsit de cel mai elementar Bun simt … NU ai unde sa te duci. NU si-a recunoscut nici COPILUL…. un MAMELUC.
  Despre DEMISIE nici vorba. Fiecare RATAT ajuns intr-un post cat de mic sau mare se crede in FEUDALISM. Piturca este Dumnezeu , nu e voie sa-i spui nimic ….. s-l contrazici ca se basica grav… Lasa ca ne califica la urmatoarele turnee europene sau mondiale…..Pina atuci penalul se Sandu il umple de bani… Traiasca …si unul si altul….

 5. Roxana Iordache Says:

  Ada, exagerezi. Într-adevăr, faptul că nu şi-a recunoscut oficial băieţelul pe care şi-l recunoscuse ani în şir e lamentabil. Putea să deschidă un cont pentru el şi aşa se rezolva, elegant, problema banilor. Sincer, nu m-aş pronunţa cu privire la viaţa personală a cuiva, dacă n-ar fi în cauză un copil. 😦

 6. ada1957 Says:

  Corect.. ai dreptate dar aici cu el ( Satana) Nu despre viata personala e vorba. Ci despre fatul ca NU e profesionist si ingustimea lui mintala si orgaloiul excesiv ii intuneca judecata. El in schimb judeca pe toti. Cat despre fotbalistii nostri…si ei sunt vai de steaua lor… NU ARE VALOARE…. ESTE INCOMPETENT… FACE NUMAI JOCRUILE CLANULUI BECALI…..

 7. SA TE FERESTI DE GRECI SI CAND TI-ARATA PISICA! | pozeDECAT Says:

  […] la Roxana Iordache indemnul: “Play the game!”. De fapt se spune “Roll the dice!”. Grecii au jucat si au fost seriosi. Noroc ca au dat […]

 8. pozedecat Says:

  Na, c-am spus-o …

 9. Roxana Iordache Says:

  Adi, păi, trebuia s-o spună cineva. 😀

 10. tiberiu2009 Says:

  „”PNL nu şi-a dat acordul pe Comisia Călăraşi””
  http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/83138

  Oricat s-ar apropia Antonescu de Basescu sau Basescu de Antonescu eu cred ca Antonescu este nu numai nefrecventabil ci si profund daunator.

 11. Roxana Iordache Says:

  Tiberiu, se apropie moartea de băsişti. :mrgreen:

 12. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Tibi

  Nu-ti mai fa dom’le griji degeaba! Antonescu nu se apropie de Basescu decat eventual ca sa-i puna streangul de gat.

  Basescu in schimb incearca si el disperat sa i-o suga ba lui Ponta ca in vara, ba lui Antonescu ca acum. La cat de disperat este s-ar putea intr-o noapte pe la Grivco (ca stii ca a mai fost,nu? 🙂 ) sa-i descheie slitul si aluia mic de la PC… 🙂

  Dar ma rog, la ce te astepti de la un om care a slujit cu credinta sub Iliescu ala pe care acum il condamna de zor, care a fost in Internationala Socialista pana in 2005 iar apoi pretinde ca este „adevarata dreapta” , de la un securist care condamna comunismul ,de la unul care promite ca nu o sa fie un presedinte las, insa face cu lasitate exact ce spusese ca nu va face, sau de la unul care injura de zor PSDul ca apoi sa faca guvernare impreuna cu ei si sa spuna ca „si-a vazut visul cu ochii” ?…

 13. tibi2009 Says:

  „”Dar ma rog, la ce te astepti de la un om care a slujit cu credinta sub Iliescu ala pe care acum il condamna de zor, care a fost in Internationala Socialista pana in 2005 iar apoi pretinde ca este “adevarata dreapta” , de la un securist care condamna comunismul ,de la unul care promite ca nu o sa fie un presedinte las, insa face cu lasitate exact ce spusese ca nu va face, sau de la unul care injura de zor PSDul ca apoi sa faca guvernare impreuna cu ei si sa spuna ca “si-a vazut visul cu ochii” ?…””

  Dar ma rog, la ce te astepti de la un om care il slujeste ACUM cu credinta pe Iliescu ala pe care inainte il condamna de zor, care se subordoneaza ACUM Internationalei Socialiste dar pretinde ca este “adevarata dreapta” , de la un securist care condamna comunismul dar i se subordoneaza ACUM ,de la unul care promite ca nu o sa fie un presedinte las, insa face cu lasitate exact ce spusese ca nu va face, sau de la unul care injura de zor PSDul ca ACUM sa faca guvernare impreuna cu ei (subordonandu-se lor) si sa spuna ca el este opozitia (la PSD)? VORBESC DE ANTONESCU.

 14. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Tibi,

  Ca metoda de expunere este interesant ce ai incercat tu, dar zau ca altfel este o totala abureala.

  Pai Tibi, Crin nu-l slujeste pe Iliescu ca ala este pe linie moarta oricum si doar Basescu il mai foloseste ca sperietoare, iar cu PSDul este intr-o alianta exact cum ati fost voi, dar fara ca Antonescu sa se fi declarat cum a facut Basescu dusmanul de moarte al PSD, ca apoi sa spuna ca „si-a vazut visul cu ochii”.

  Nici in Internationala Socialista n-a fost niciodata nici Crin nici PNLul, pe cand Basescu si PDLul au fost pana in 2005.

  Basescu are dosar de colaborator la CNSAS pe cand Crin nu are.

  N-a spus niciodata Crin ca ar fi un presedinte las daca si-ar indemna sustinatorii sa stea acasa si niciodata nu a facut acest lucru. Basescu insa l-a facut.

  Deci Tibi, despre ce naiba vorbesti?…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: