CUM ÎL CENZUREAZĂ ANTENA 3 PE CRIN :)

voiculescu-umil-basesccu

Declaraţia domnului Voiculescu conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD, din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată”.

Din replica lui Crin Antonescu, Antena 3 a omis frazele subliniate. Deci, Felix se face că nu există.

Unii încă nu înţeleg că dacă se iau în clonţ cu Crin Antonescu, ies anticipat pe locul doi. Unica lor şansă e să recurgă la mirositul în ciorapi.

26 răspunsuri to “CUM ÎL CENZUREAZĂ ANTENA 3 PE CRIN :)”

 1. CUM ÎL CENZUREAZĂ ANTENA 3 PE CRIN :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  trebuia sa vina si vremea asta.deja Gadea si prietenului Badea prestau pt carlan fiecare dupa putinta si unul mai cu grija din cauza penibilului.
  dar sunt destule vedete acolo care au simpatii liberale si care acum au degetele in koor scarpinandu-se de zor.astept sa vina unul la A3 sa zica: eu nu mai vin daca faceti biserica adorarea lui Ponta cum a zis ardei umplut labeunu lui Tuciurescu, Gregoir si imbecilul de Orcan
  noroc ca avem mai multe programe si putem (inca ) alege!!!
  pana una alta Crin tragele-o in bot nomenclaturistilor si securistilor pt ca au sarit de koor in sus pe toate blogurile!!!

 3. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Unii încă nu înţeleg că dacă se iau în clonţ cu Crin Antonescu, ies anticipat pe locul doi. Unica lor şansă e să recurgă la mirositul în ciorapi.”

  @Roxana

  Poate totusi il vei vota… 🙂

 4. plano Says:

  Crin Antonescu tine mortis sa-i demonstreze lui Ponta ca ar avea, ca presedinte, o coabitare mai dificila cu el, liberalul, decat cu Basescu.
  E si normal, pe Basescu poate sa-l persifleze. Pe Crin nu, ca are in spate un partid.
  Se aude ca-i pregateste Ponta o surpriza lui Crin… incat acesta o sa se piarda cu …firea. 🙄

 5. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Se aude ca-i pregateste Ponta o surpriza lui Crin… incat acesta o sa se piarda cu …firea. ”

  @Plano

  Mai ca-mi vine sa te intreb ce-i pregateste ? :). Presupun ce este o chestie ceva mai profunda decat clasicul magiun pe clanta …

 6. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Plano, mie poti sa-mi spui , ca promit ca nu-i spun lui Crin! …. 🙂 .Pe cuvantul meu ca ramane intre noi 🙂

 7. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Bine Plano, cum vrei tu ! 😎

  Sa stii insa ca nici eu nu-ti spun ce ii pregateste Crin lui Ponta ! :mrgreen:

 8. plano Says:

  @Coco
  Lasa ca rezolva Roxana cuvinte incrucisate….

 9. tibi2009 Says:

  „”Din replica lui Crin Antonescu, Antena 3 a omis frazele subliniate. Deci, Felix se face că nu există.

  Unii încă nu înţeleg că dacă se iau în clonţ cu Crin Antonescu, ies anticipat pe locul doi.””

  Unii nu inteleg ca nu e frumos sa aplauzi atunci cand Antena minteste ticalos si sa o condamni atunci cand (in stilul ticalos pe care altadata te faci ca nu il realizezi) omite ceva ce nu ar trebui omis.

 10. ioprotestatarul Says:

  Fotografia postata face cat o mie de cuvinte. Asta este Voiculescu!

  Problema e ca majoritatea angajatilor trustului, dar si „invitatii” cotidieni, ce provin de la ONG-uri infiintate si finantate de Voiculescu, personaje care mai nou detin si functii in PC, executa la greu ordinele securistului si au inceput o campanie furibunda de intoxicare a populatiei cu scopul de a influenta si manipula masa electorala la urmatoarele alegeri.
  Asta inseamna pentru ei democratie…

 11. olimpiu65 Says:

  pe mine ma amuza ideea lui Felix de a candida singur la europarlamentare. nici daca latra 24H din 24 A3 clipuri electorale tot nu ,,se alege” vb conului Caragiale
  eu ma bucur ca se duc astia s-al pupe in kooor pe carlan, le ff..e ala o copita de-i lasa lati!!!

 12. virgilvirgil Says:

  Cu totii suntem de acord ca Voiculescu este un neispravit .
  Oki , dar lui Antonescu cita minte i-a trebuit sa se alieze cu o asa hahalera ?!…
  Iar daca cineva crede totusi ca ii da mintea pe dinafara si avea scopul de a ajunge presedinte , ma aflu si io in treba si intreb ca prostul :
  Scopul scuza mijloacele ?
  Cu asa aliati ?!…
  Dupa ce ajungea presedinte care sunt costurile de platit pentur isprava si care sunt cele de platiti pentru ca neispravitii aliati de la PC si PSD sa il mentina in scaun ?
  Cine le plateste ?…

 13. olimpiu65 Says:

  dar taranistilor cata minte le trebuie sa aibe un presedinte in persoana lui ,, ala mic cu capul mare”??? dar vicepresedinte Moisescu???

 14. ioprotestatarul Says:

  @virgilvirgil
  Intrebarea e legitima… care sunt costurile de platit si cine le plateste? Raspunsul: romanii. Si desi tot platesc de 24 de ani inca nu s-au invatat minte, ori s-au obisnuit sa fie mintiti si calcati pe cap…

 15. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Unii nu inteleg ca nu e frumos sa aplauzi atunci cand Antena minteste ticalos si sa o condamni atunci cand (in stilul ticalos pe care altadata te faci ca nu il realizezi) omite ceva ce nu ar trebui omis.”

  @Tibi

  Unii cred ca discernamantul este facultativ si anumite posturi TV sau anumiti oameni trebuie aplaudati constant, indiferent de actiunile lor. Cam cum il aplauzi tu constant pe Basescu si „adevarata” dreapta, facandu-te ca nu le realizezi ticalosia.

  In mod normal, pentru o viata sanatoasa, pe langa faptul ca trebuie sa bei minim 2L de lichide pe zi 🙂 ,mai trebuie si sa „aplauzi” lucrurile care crezi-vezi-simti (mai mult sau mai putin corect) ca sunt bune, si sa le „huidui” pe celelalte. Adica exact ce face Roxana si nu poti face tu !

 16. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Cu totii suntem de acord ca Voiculescu este un neispravit .
  Oki , dar lui Antonescu cita minte i-a trebuit sa se alieze cu o asa hahalera ?!…”

  @Virgil

  Cred ca a contat faptul ca aliantele se fac in functie de ce poti, nu de ce doresti. Adica „dupa situatia din teren”,respectiv inamic comun dement si dornic de aplicat model Putin, potential aliat nesigur, dar cu dotare post TV audienta buna.

  Daca nu, cine stie, poate il decreta Basescu „mogul bun” , iar dragul nostru Tibi ar fi laudat acum impartialitatea si profesionalismul postului Antena 3.

  Sa stii Virgile ca eu cred ca Antonescu ar fi vrut sa se alieze cu Coposu, insa din pacate a murit. Cum altfel ar fi putut PNL-ul sa lupte cat de cat eficient impotriva lui Basescu, altfel decat printr-o alianta cu toti cei care,din diverse motive, n-au acceptat sa stea in patru labe in fata lui Basescu ?…O fi Voiculescu un neispravit, dar si-a avut si el partea lui buna: n-a vrut ca multi alti neispraviti, sa i-o suga lui Basescu si sa stea linistit cu el in barca.

 17. tiberiu2009 Says:

  „”Cam cum il aplauzi tu constant pe Basescu si “adevarata” dreapta, facandu-te ca nu le realizezi ticalosia.””

  Nu il aplaud constant pe Basescu (care a facut si multe greseli -dintre care unele intradevar ticaloase). Dar, comparativ cu ceilalti lideri politici, este cu mult mai corect si mai aproape de ce ar trebui sa fie un lider politic.
  „”O fi Voiculescu un neispravit, dar si-a avut si el partea lui buna: n-a vrut ca multi alti neispraviti, sa i-o suga lui Basescu si sa stea linistit cu el in barca.””
  Nu este adevarat ca Voiculescu nu a vrut sa i-o suga lui Basescu. Si poza arata asta. Basescu s-a folosit de el si apoi l-a aruncat ca pe un gunoi ce este.

 18. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Nu este adevarat ca Voiculescu nu a vrut sa i-o suga lui Basescu. Si poza arata asta. Basescu s-a folosit de el si apoi l-a aruncat ca pe un gunoi ce este.”

  @Tibi,

  Nu suntem la un concurs de interpretat poze. Daca am fi la un astfel de concurs si daca tot ai un astfel de hobby, ce interpretare ai da pozei de mai jos ?…

 19. ALM Says:

  @tiberiu2009
  „Dar, comparativ cu ceilalti lideri politici, este cu mult mai corect si mai aproape de ce ar trebui sa fie un lider politic.”

  Într-adevăr, nu-l aplaudaţi constant. Mai aveţi şi momente de scandări şi urale prelungite.

  Din păcate noi nu ne doream un lider politic „mult mai corect”, ci un preşedinte absolut corect.

 20. virgilvirgil Says:

  He-he-heeeee ! Cocobinoyaurule , cind te faci frate cu dracul ca sa treci puntea , TREBUIE SA STII CA PUNTEA CU PRICINA MUSAI DUCE IN IAD .

 21. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „He-he-heeeee ! Cocobinoyaurule , cind te faci frate cu dracul ca sa treci puntea , TREBUIE SA STII CA PUNTEA CU PRICINA MUSAI DUCE IN IAD .”

  @Virgil

  Chestia asta totusi nu mai suna chiar asa de ingrozitor, daca esti deja din iad si incerci sa scapi de acolo.

 22. tibi2009 Says:

  „”…ce interpretare ai da pozei de mai jos ?…””

  In poza asta nu vad ca Basescu ar inclina capul ca si cum s-ar arata gata sa i-o suga lui Iliescu.

  „”Din păcate noi nu ne doream un lider politic “mult mai corect”, ci un preşedinte absolut corect.””

  De dorit puteti sa Va doriti si luna de pe cer.Pana cand o sa se nasca acel presedinte absolut corect avem de ales intre ce avem.
  Si Basescu este muuult mai OK decat Antonescu.Nu este OK dar este muuult mai OK. Din pacate in continuare vom fi nevoiti sa alegem raul cel mai mic.E relativ usor mai ales cand ni se ofera si raul cel mai mare (adica Antonescu).

 23. ALM Says:

  @Tibişor

  Corect! Sala aplaudă şi scandează „Băsescu pe viaţă, nu face mătreaţă!” Tibi e în delir, atârnat d-un fir …

  Glumă, glumă, dar n-aveţi pe cineva să vă tragă de mânecă? De ce ar fi Antonescu răul cel mai mare? A fost primar şi şi-a dat casă, respectiv a cam furat-o? A mai fost preşedinte şi a îndatorat România pentru 100 de ani? A băgat cumva zăzanie în toate categoriile socio-profesionale? A străns „din leafă” milioane de euroi? S-a făcut cumva „fermier” ca să spele banii, gen „tranzacţiile” cu Căşuneanu? Sau e rău fiindcă nu minte cum respiră, nu se suceşte de la o zi la alta, nu înjură şi nu jigneşte ca un mârlan?

 24. tibi2009 Says:

  Iliescu nu si-a dat casa,nu a strans din leafa milioane de euroi,nu s-a facut fermier,nu… ,nu… , nu… . Si totusi a fost si este cea mai mare pacoste si cel mai mare ticalos de la revolutie incoace.Nu astea (pe care le evocati) sunt criteriile dupa care se ierarhizeaza ticalosii.

 25. ALM Says:

  Diversiune băsesciană! Vorbeam de Iliescu sau de Antonescu? Mă mir că nu-l pomeniţi pe Terente ca să vă spălaţi idolu’!

 26. Roxana Iordache Says:

  Tibiţă, şi-atunci, de ce l-a votat Băsescu de 3X? Că el a declarat. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: