GEO COSTINIU A PLECAT, DISCRET

Geo Costiniu

Dumnezeu să-i facă lină calea spre lumină!

5 răspunsuri to “GEO COSTINIU A PLECAT, DISCRET”

 1. GEO COSTINIU A PLECAT, DISCRET » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Mihai Hristea Says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca! 😦

 3. ada1957 Says:

  Dumnezeu sa-l ierte. Un suflet zbucuiumat… Am ramas cu Mircea N Stoian , sa ne spuna ca el este Actor. Actor este FLORIN PIERSIC,REBENCIUC, MIRCEA ALBULESCU. El este un RATAT monstruos…Geo macar si-a purtat DISCRET crucea si destinul… Vai noua, ramanem cu toate CIURUCURILE….

 4. Mihai Hristea Says:

  @Ada
  Daca acei oameni ESTE actori, plus RebenCiuc (???), de ce n-ar fi si omul ala?
  Iti multumim pentru condoleante, doar Geo a fost coleg de liceu cu Tata, insa permite-ne sa credem ca esti Tamara de fapt. 😉

 5. Radu Humor Says:

  Dumnezeu să-l ierte !
  Dar şi noi suntem în pericol 🙄

  CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

  Pe cei ce inca n-au aflat despre ciudata noua boala ii rog sa citeasca:

  Video: MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … EXISTA O LEGATURA CU ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC?

  Iata ce putem citi in articolul CHEMTRAILS AND MORGELLONS – IT’S WORSE THAN YOU THOUGHT!:

  Chemtrails (dîre chimice) şi boala „Morgellons”. Este mai rău decît aţi crezut!

  Acest articol a fost editat de către Bridget Conroy şi Mike Caraway. Mai multe dintre fotografiile lui Blue pot fi vazute în secţiunea galerie. Acest link va va duce către „Arizona Skywatch”. Mergeti la galeria lor pentru a vedea mai multe fotografii cu dîre „chemtrails” şi specimene „morgellons”

  Ne aflăm sub atac din toate direcţiile

  Cazul în discuţie

  Cîţi şobolani de laborator au suferit leziuni severe ale organelor după ce au mîncat cartofi modificaţi genetic? Toţi (Cu toate acestea se obţine aprobarea FDA, probabil vei mînca cîţiva diseară)

  După cîte zile s-au observat aceste modificări la şobolanii de laborator? După 10.

  De cîte zile au avut nevoie pentru a-şi reveni? De 140.

  Cîte zile poate supravieţui un şobolan doar cu apă? 7.

  Cîţi dintre ei au mîncat cereale obişnuite pentru micul dejun şi apă? 7

  Cîte maimuţe de laborator au murit mîncînd aspartam (înduclitor sintetic dietetic). Toate. Acum se află în peste 8000 de mîncăruri, daţi click pe doorway pentru mai multe informaţii.

  Cu cîte puncte IQ va scădea inteligenţa în timp din cauza fluorurii de sodiu (fluorul din pasta de dinţi) ? Între 6 şi 10 cel puţin, citiţi pe spate, este otravă, sunaţi-i.

  Care este pierderea medie de inteligenţă a persoanelor vacinate în Statele Unite? Cel puţin între 10 şi 16 puncte IQ.

  Care era rata autismului în 1940? O persoană din 400.000.

  Dar acum? O persoană din 164. Se preconizează că în curînd una din 94.

  Cîţi copii Amish sau olandezi din Pennsylvania care nu s-au vacinat au avut autism dintr-o clinică cu 2200 de astfel de copii? Doar 4 dar de fapt aceia făceau parte din grupul singurilor 12 copii cărora le-au fost făcute toate vaccinurile. (citiţi şi educaţi-vă înainte de a vaccina!)

  EPA (Agenţia de protecţie a mediului) a garantat dreptul de a testa pesticide pe orfani? Da.

  Cîte guverne statale au răspuns că fac teste la miile de cereri din partea cetăţenilor îngrijoraţi de „chemtrails” ? Nici unul.

  Cîte documente declasificate (desecretizate) cu privire la experiemte cu arme chimice şi biologice făcute pe populaţie există la ora actuală numai în SUA? Peste 20.000 ! Urmăriţi documentarul endgame.

  Acum este rîndul nostru!

  Cîţi oameni şi-au pierdut slujba deoarece nu au reuşit să apere America pe 9.11? Nici unul!

  Cîţi copii sănătoşi au fost iradiaţi, în unele cazuri pînă la moarte, dar părinţilor li s-a spus că este un tratament experimental pentru limbrici? Peste 10.000. Căutaţi ringworm children.

  Ce notă a fost acordată sistemului nostru educaţional în 1950? Primul loc din lume! Dar acum? Aproape de coada ţărilor industrializate.

  De ce? Vedeţi tot ce am scris mai sus. Citiţi şi „Tîmpirea intenţionată a Americii” acum şi în format e-book gratuit.

  Cîţi porci (unul dintre animalele cu cel mai fin simţ al mirosului) vor mînca porumb modificat genetic atunci cînd li se oferă alternativă? Absolut nici unul pînă la limita letală a înfometării.

  Cîţi dintre voi, după ce aţi văzut toate aceastea încă mai credeţi că încălzirea globală (şi totodată otrăvirea globală) este creată de om? Ei bine este, aceşti oameni se numesc piloţi (din nou dolarii voştrii colectaţi din taxe la lucru). Care este soluţia lor? O taxă globală pe noi. Hai să sumarizăm. Ei şpreiază mizeria, neagă că este vreo problemă, o iradiază ceea ce o încălzeşte, dau vina pe noi şi activităţile noastre şi ne spun că este nevoie să le dăm şi mai mulţi bani pentru a combate problema pe care ei ontinuă să o creeze. Este la fel de logic ca şi războiul împotriva terorismului atîta timp cît graniţele rămîn deschise pentru oricine. Aceste exemple sînt ceea ce Orwell numea „gîndire dublă”, abilitatea de a ţine în minte două noţiuni contrare şi de a le crede simultan pe amîndouă.

  Ai început să vezi imaginea de ansamblu, sau ai nevoie de mai multe dovezi? Dacă nimic din ce ai citit mai sus nu te pune pe gîndur,i ceva este foarte în neregulă la tine sau poate te controlează.

  Doar pentru că aceste aceste fapte ticăloase au fost comise împotriva altora nu este o scuză pentru lipsa ta de îngrijorare sau intervenţie. Acestea sînt crime împotriva tuturor minunatelor fiinţe ale lui Dumnezeu.

  Fiecare din noi şi fiecare fiinţă vie trăieşte în acest moment într-o stare de intoxicare şi otrăvire intenţionată cu metale grele, intoxicare care se poate afla în diverse stadii, întrucît aerul din interior este diferit de cel din exterior deoarece, aceste particule metalice încărcate pozitiv sînt atrase la sol mai întîi. Cei care lucrează afară vor fi primii care vor suporta greul, iar cei care lucrează cu sau în preajma transmiţătoarelor GSM vor prezenta simptome avansate. Dar totuşi este şi înauntru. Am fost în case care aveau coşuri de ventilaţie în acoperiş şi în care nu se fuma, dar totuşi razele soarelui se vedeau strecurîndu-se printre obloane şi cu toate aceste sînt considerate „doar particule de praf”. Voi spune!

  Dacă aţi ascultat fişierele audio ale postului de radio Rense veţi înţelege degradările psihologice asociate acestei infecţii, iar intoxicaţia/otrăvirea cu metale grele le va agrava mult. Trăsăturile negative sînt amplificate şi mulţi dintre cei angajaţi în forţele de ordine, cărora le place dominaţia asupra altora se vor înrăi şi vor deveni mai brutali. Acest lucru este deja evidenţiat în clipuri Youtube, în care se vede brutalitatea poliţiei şi în raportările făcute de către simpli cetăţeni privind modul cum au fost trataţi.

  Acum probabil deja gîndeşti „voi bea mai multă apă pentru a elimina mizeriile metalice din organism”, lucru care în mod normal chiar ar ajuta, doar că încercaţi acest simplu experiment, electrolizaţi un pahar cu apa de la robinet şi ţineţi minte că electroliza îndepărtează doar metalele (săruri ionice) din apa voastră. Toate metalele sînt toxice fie grele sau nu, în doze mari sau în afara parametrilor evolutivi. Nu arată prea bine dar compania de apă susţine că este bună de băut. Banuiala mea este că şi ei mint.

  Cum am putut fi atît de orbi? Vedeţi toate cele de mai sus, au fost gîndite.

  Cum ar putea Dumnezeu (sau doar conştiinţa voastră) să ne ierte pentru că am permis o minciună atît de evidentă ca cea de mai sus? Nu poate! Nu o va face! Voi nu aţi face-o!

  Răul se răspîndeşte cînd oamenii buni nu fac nimic!

  Toate speciile şi formele de viaţă se află sub multiplu atac, absolut intenţionat. Nu este ca în cazul unui cîîne care latră sau a unui şarpe care se strecoară lîngă voi, cazuri în care instinctele voastre ştiu cum să reacţioneze şi înţelegeţi că instinctele voastre nu mai sînt ale voastre, au fost cooptate, este o conştientizare a ceea ce vă încojoară, UITAŢI-VĂ ÎN SUS, ceea ce urcă trebuie să şi coboare. Arată chestia aceea ca o dîră normală de condensare sau ca un nor normal? Dacă nu probabil respiraţi chestia aceea! Poate ar trebui să fiţi îngrijoraţi! Nu aceia nu sînt nori, sînt chimicale! Căutaţi „zile stranii, ceruri stranii” sau vedeţi fotografiile mele. Gîndiţi-vă la supravieţuirea voastră şi cel mai important la a celorlalţi! Petreceţi cîteva ore dovedind ceea ce vi s-a spus să credeţi! Cel mai probabil veţi afla că toate sînt minciuni. Guvernele statale şi guvernul federal v-au spus că acelea sînt dîre normale de condensare şi să nu vă faceţi griji, vedeţi pozele mele, sînt aceia nori, sau chimicale? Dacă arată ca nişte chimicale probabil aia sînt, eşti deja îngrijorat? Îi mai crezi? Dacă da înseamnă că ai dat de necaz, la fel ca noi toţi!

  Oricine a studiat „praful inteligent”, un sistem de sateliţi militari pentru modelarea 3D, ştie că de ani de zile aceştia au aruncat chestii nanotehnologice asupra noastră şi a tuturor celorlalţi

  Ce se poate face veţi întreba? Să aşteptăm să ne ajute CDC (centrul de control al bolilor) este discutabil, aceştia se află la mîna companiilor de asigurări. Jucaţi-vă cu chestia asta (purtaţi mănuşi dacă vă face să vă simţiţi mai în siguranţă), vedeţi la ce reacţionează, sulf, usturoi, bicarbonat de sodiu, lipici, electricitate statică, kerosen, amoniac, extract de chapparal, etc. Eu fac acest lucru de mai bine de 900 de ore şi am investit 1000 USD în echipamente deoarece iubesc toate creaturile lui Dumnezeu şi înţeleg că este datoria mea să le apăr, pe propria mea cheltuială, nu pentru că este ceea ce Dumnezeu ne ordonă ci pentru că este ceea ce trebuie să facem.

  Pentru a înţelege complet această cercetare mai întîi mergeţi pe carnicom.com şi revedeţi toată munca sa cu privire la Morgellons, în mod special fişierele video, apoi mergeţi pe “silentsuperbug.com” şi vizionaţi cele două fişiere video postate acolo, ascultaţi fişierele audio de pe “Rense.com” şi revedeţi fotografiile.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: