„ROMÂNIA LIBERALĂ” SE FACE „ŢĂRĂNISTĂ”. CHILIMAN, ÎN CONDUCEREA „PNŢCD. RUINĂ DE PARTID ISTORIC, DEVENIT AFACERE IMOBILIARĂ

Un glorios partid istoric devenit o ruină – mai bine murea odată cu preşedintele Coposu, aşa ar fi rămas în istorie, nemaculat. Dar pe ruina politică a PNŢCD se înalţă edificii profitabile.

Scriam acum câţiva ani că pentru Miluţ, PNŢCD e o afacere imobiliară. La fel şi pentru tovarăşul lui care l-a dat jos şi i-a luat locul, Aiurelian Pavelescu. Pavelescu a pus mâna pe partid în detrimentul lui Victor Ciorbea, cu care s-a asociat doar până să se vadă instalat în sediul central, după care l-a înlăturat – păcat că domnul Ciorbea s-a înhăitat anterior cu el, paralel cu angajamentul pentru care i se cedase conducerea partidului, inclusiv condiţia ca Pavelescu să nu mai aibă ce căuta în PNŢCD, mai ales că îl dăduse jos chiar facţiunea care îl instalase şi care l-a susţinut ulterior pe Victor Ciorbea în ideea unificării (facţiunea cu pricina fiind constituită majoritar din membri care nu mai făcuseră parte din PNŢCD, inclusiv din diaspora) . Acum, Victor Ciorbea e onorabil parlamentar liberal. Ideea era ca să candideze din partea PNL-USL, iar ulterior, să resusciteze PNŢCD – de altfel, o sisifiadă.

Aşa, deci, Pavelescu s-a înhăitat cu – cine altul, decât – Vasile Lupu, ca să-l înlăture pe Ciorbea şi să revendice sediile – că asta e miza, sediile, frumoase, valoroase, la fel şi intravilanele lor.

Lupu la rândul lui nu-şi schimbă năravul, adică, se înhăitează cu oricine îi serveşte interesul oportunist, după care îl înlătură ca să-i ia locul. Aşa a făcut şi cu Pavelescu. În colaborare cu … Sandra Pralong, adusă de Pavelescu şi care arată că ştie să-i întreacă chiar şi pe cei mai abjecţi.

Au ajuns Lupu şi Pralong să revendice legitimitatea PNŢCD, în detrimentul lui Pavelescu! 😯 N-a reuşit comunismul să distrugă partidul istoric şi au reuşit epigonii.

Şi greţos la maximum e că ambele tabere de impostori se întrec în felaţii băsiste.

Favoritul rămâne Pavelescu – Băsescu n-ar merge cu Lupu nici să treacă strada, e la fel ca el, iar Sandra Pralong e cantitate neglijabilă. Deci, Pavelescu face fuziune prin absorbţie cu IRL, adică, penibilii daţi afară de Crin Antonescu din PNL – mă mir doar de Diana Tuşa, o credeam fată deşteaptă. Ar urma fuziunea cu „Forţa Civică” 😆 a lui MRU, care are potrocol cu IRL-ul lui Chiliman, mare autor de lucru manual.Eu cred că dacă Andrei Chiliman ar merge la Crin Antonescu şi ar recita refrenul lui Postelnicu ar mai fi o şansă. 🙂

Ce urmăresc impostorii e să valorifice afacerea imobiliară care a ajuns PNŢCD. Una lucrativă.

Deci, ceea ce urmăreşte sistemul cu PNŢCD e răzbunarea ultimă, până la umilinţă fără margini: dubla confiscare a partidului, politică, pentru cauţionarea falsei drepte şi comercială.

În rest, ce-a mai rămas din PNŢCD e în aer, nişte fraieri idealişti care încă îşi închipuie că s-ar mai putea face vreodată ceva pentru reconstituirea partidului istoric.

Realitatea statistică e că Pavelescu e dator la stat vândut şi că deşi sediul central e păzit de o firmă de pază pentru 8ooo pe lună, în corpul B dorm aurolaci.

Unde eşti, Coposu, Doamne?

26 răspunsuri to “„ROMÂNIA LIBERALĂ” SE FACE „ŢĂRĂNISTĂ”. CHILIMAN, ÎN CONDUCEREA „PNŢCD. RUINĂ DE PARTID ISTORIC, DEVENIT AFACERE IMOBILIARĂ”

 1. “ROMÂNIA LIBERALĂ” SE FACE “ŢĂRĂNISTĂ”. CHILIMAN, ÎN CONDUCEREA “PNŢCD. RUINĂ DE PARTID ISTORIC, DEVENIT AFACERE IMOBILIARĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Borussia cu Stuttgart – scor de tenis | Mihai Hristea Says:

  […] Nimic despre tembelismul unora care se dau liberali, dar fac nefăcute mergând la ruşinea care-a ajuns PNŢCD! Dacă vreţi detalii, vedeţi la Rox! […]

 3. Congres PNŢCD – 2 noiembrie 2013 (livetext) | Barlogul Pntcd Says:

  […] “ROMÂNIA LIBERALĂ” SE FACE “ŢĂRĂNISTĂ”. CHILIMAN, ÎN CONDUCEREA “PNŢCD. RUINĂ DE … […]

 4. tibi2009 Says:

  „Sistemul” a distrus PNTCD-ul. Dar de vina e „sistemul” ???
  NU.
  De vina e PNTCD-ul (recte sefii PNTCD) care au fost slabi politicieni si au permis si facilitat neantizarea partidului.. Adica aerianul Diaconescu si onorabilul Ciorbea sunt vinovatii. Pentru ca ei erau la comanda.Ei erau imputerniciti sa duca mai departe istoria.
  La fel cum pentru distrugerea PNL de vina e nulitatea Antonescu.
  Desi,pana la urma, vinovati sunt si cei care au pus in fruntea lor astfel de lideri.

 5. Matei Florin Says:

  Deci, şi aia slabă cu nasu’ mare s-a decis să băsească oficial…

 6. Marius Mina Says:

  Update 😉
  IRL-ul lui Chiliman se clarifica doctrinar la ordinul Oanei Costescu
  http://mariusmina.blogspot.com/2013/10/irl-ul-lui-chiliman-se-clarifica.html

 7. Marius Mina Says:

  Scrisoarea penibilului Chiliman catre Oana Costescu
  http://mariusmina.blogspot.com/2013/07/scrisoarea-penibilului-chiliman-catre.html

  Miscarea Basesculara si Sfantul Andrei ( Chiliman )
  http://mariusmina.blogspot.com/2013/06/miscarea-basesculara-si-sfantul-andrei.html

 8. Marius Mina Says:

  Ioana Costescu , aghiotanta lui Chiliman , tun imobiliar programat in Sectorul 1, in cardasie cu Sebastian Lazaroiu
  http://mariusmina.blogspot.com/2013/09/ioana-costescu-aghiotanta-lui-chiliman.html

 9. Radu Humor Says:

  Voi ştiaţi că Vasile Lupu e jidan ?!
  Asta pune capac la toate !

 10. Mihai Hristea Says:

  Ala mic cu capu’ mare are tupeul porcesc de-a invoca spiritul Seniorului Coposu:
  http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/234629-Aurelian-Pavelescu-dedica-Congresul-PNTCD-seniorului-Corneliu-Coposu.html

 11. Ioan Furtuna Says:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-trebuie-sustinut-acum-aurelian-pavelescu-1065325.html

 12. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/11/baroane-tu-nici-nu-stii-cat-de-mic-vei.html

 13. Turdeancă | Zamfir Turdeanu' - un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, plutacupaparude, […]

 14. Legionară | Penelopa Întâia Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, plutacupaparude, […]

 15. Plictiseală | Florina Lupa Curaru Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, plutacupaparude, […]

 16. Gabi Mihalcea Says:

  Am 3 sapatamini! Daca vrei sa ma vezi: http://gabimihaela.wordpress.com/ (sint si in costumul de Halloween

 17. Ghita Bizonu' Says:

  Da parca dintai Cirobea l-a lucrat pe Lupu. Ceva cu un congres de unificare intre PNT cd si fractiunea Ciorbea

 18. virgilvirgil Says:

  Din pacate PNTCD este mort , chiar daca nu i-a fost ingropat si numele care vai , iata este batjocorit de un neispravit precum acest Pavelescu si alti impostori care se afirma a fi „taranisti” , dar care de fapt nu vor nimic altceva decit sa puna hahalerelor basiste , aflate la moment in dispersie spre a li se putea pierde urma dupa ispraviele faptuite in ultimii ani de guvernare , inca un vehicul politic la dispozitie . O gasca de puscariabili de joasa speta , alaturi de o grupare iudemasonica , aservite intereselor Cotrocenilor , intineaza memoria Seniorului Coposu , batjocoresc si scuipa pe anii grei de puscrie comunista ale sutelor de mii de adevarati taranisti .
  Rusine !
  Si iarasi din pacate neispravitii nu se limiteaza la a batjocori doar PNTCD-ul . Alaturarea Numeului Sfint al Monarhului , Regele Mihai I al romanilor , vine sa spurce cu venin si bale jegoase de broasca riioasa singurul reper moral al nostru , stilp al rezistentei romanilor chiar impotriva unor astfel de indivizi care iata , ne-au cotropit Tara , ne jefuiesc si ne batjocoresc la vedere si fara oprelisti .
  Iarasi rusine ! Mare rusine !
  Lasati neispravitilor PNTCD-ul sa isi doarma somnul de veci in cavoul in care tocmai voi l-ati virit , feriti-va de a atinge cu miiníle pline de puroiul argintilor tradarii de Neam si Tara persoana sacra a Monarhului .
  Nu sperati ca o sa scapati nepedepsiti .
  Bunul Dumnezeu e sus si vede !…

 19. Pe chibrituri: Brăila, anii ’60 | Blog de Filumenistă Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, plutacupaparude, […]

 20. Brăila: Primul ajutor | Amintiri din filumenie Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, dintimisoara, […]

 21. Iarăşi … Dor de Cetate | Penelopa Întâia Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, dintimisoara, […]

 22. Savescu Maria Says:

  Chirvai: am vazut cam vreo cateva minute din el.
  Circarii astia au dus si duc Romania de rapa de vo’ 24 de ani si inainte tot áltii CA (merge si caca) ei, au purtat-o in triumf maxim, prin era securista.
  Era securistoida continua si continuata.
  Mai tineri, mai puternici, aratosi, odiosi, mizerabili, etc.
  Interesul national cu ei la pas.
  D-aia am ajuns colonie hulita, dar jumulita barbar.
  Zile sa avem si Humor ca dintr-astea vom mai vedea multe.
  Si tre’ sa le depasim si spulberam.
  De-om putea.
  Daca nu, ne ducem si cei ce vin vor termina treaba noastra.
  Sa astepte momentul potrivit si sa-i inlature pe farsori.

  Distractie au oferit, ca bani si pasuire, le-or fi dand acum actualul guvern.

  Distractie maricica si scurta pentru noi, mare emulatiune si inaltare/coborare a participantilor.
  Cel putin, astia s-au delimitat.

  Ne delimitam si noi.

  „Sluga” neplecata a mizerabililor-circari.
  Maria S.

 23. Ghita Bizonu' Says:

  Gili

  matale esti serios cand scrii : Numele Sfint al Monarhului si persoana sacra a Monarhului ?!

  Nu de alta da asta nu se potriveste cu monarhie contitutionala, nici Europa sec XIX , cam depaseste cestiile monarhiei absolutiste ale sec XVIII, pretentiile tarului autocrat insa cam seamana a Egipt Antic, China , Japonia unde monarhul era si zeu (Teno fiind de natura divina urmas direct al lui Amatseru) si depaseste chiar si Imperiul Roman (in care impartul devenea zeu cam dupa moarte)

  Oricum felictari. Pentru un monarhist convins ai oferit un motiv excelent pentru republica!!!! (presedintele nu este sfant, sacru ci poa fi bagat in dna ma-sa!!)

 24. ioprotestatarul Says:

  Nu stiu daca pot fi considerat idealist, insa cred cu tarie ca in orice tara democratica normala, pentru un astfel de caz si oportunitate ONG-urile si avocatii ar trebui sa stea la coada la usa lui Olteanu pentru a avea onoarea de a reprezenta poporul in acest dosar.

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/11/familia-olteanu-la-curtea.html

  PANA LA PROBA CONTRARIE, REFUZ SA CRED CA NIMENI NU ESTE INTERESAT SA APERE DREPTURILE CONSTITUTIONALE ALE ACESTUI POPOR !

 25. Fără aur sau cianură Says:

  […] nimicurifantezii, diana, abbilbal, vienela, chinezu, melanie, maria, ivanuska, blogideologic, roxanaiordache, g1b2i3, bloglenesrau, hipertensiv, ultimasuta, ziarulluiipu, sutzu-miri, plutacupaparude, […]

 26. virgilvirgil Says:

  Ha-ha-ha !
  Pai ma Ghita ia pune ma tu , republican cum te afli , in balanta pe Maria Sa Mihai Regele romanilor cu oricare dintre prezidentii de i-a avut , ii are au ar putea sa ii aibe biata noastra Romanica , pune chiar pe toti la un loc pe unul din talerele balentei si vezi de nu chiar e de inchinat la picioarele Dinsului …
  In comparatie cu neispravitii asta Mihai I-ul chiar e ZEU ma .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: