ULTIMA NESIMŢIRE AMERICANĂ ÎN ROMÂNIA

mcmici realit

Foto: realitatea.net

Ce brand românesc? Şi cine să revendice dreptul de autor?

Crap on things!

În plus, promoţia se face cu Dorei care blochează circulaţia, încântaţi de binefacerea americană pe pâine junk. Asta cu McMicii e ca aia cu Chevron care vrea să scoată gazele de şist de la noi şi pe urmă să ni le vândă, pentru „independenţă energetică”. După care bagă reclama cu Doreii, adică, proştii de români, sălbatici indolenţi care acceptă orice, de unde şi statutul colonial al României.

E funny rău de tot!

Apropo, deşteapta lu’ tata şi-a făcut campanie online când UE voia să interzică micii pe motiv de pericol pentru sănătate – adică, îi frământa grija de sănătatea noastră, de fapt, voiau să anuleze un brand românesc. Şi deci, EBA a profitat ca să apere micii electoral, pentru un nou mandat europarlamentar (o să-l ia cum a luat şi taică-său mandatul al doilea prezidenţial). Deci, a propus ceea ce Guvernul deja iniţiase, anume, introducerea micilor pe lista produselor tradiţionale româneşti. Dar când e vorba de SUA, buzata lu’ tata face mucles. Ca şi Guvernul Ponta. Că nUE voie.

Vorba ceea: „Încearcă gustul românesc de la McDonald’s!”. Culmea cinismului. :mrgreen:

15 răspunsuri to “ULTIMA NESIMŢIRE AMERICANĂ ÎN ROMÂNIA”

 1. ULTIMA NESIMŢIRE AMERICANĂ ÎN ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  reclama e tembela pt ca exalta nesimtirea romaneasca, dar actiunile companiei McDonald”s sunt in spiritul unei mari companii private care alearga dupa profit..ceva normal, nimic din nesimtirea americana care se manifesta in alte planuri
  http://www.cotidianul.ro/am-votat-chiar-asa-225560/

 3. tibi2009 Says:

  Citesc la „About” :
  „E preferabil să argumentaţi, nu să mă înjuraţi. Dar dacă atâta puteţi, trebuie să ştiţi din start că vă răspund anticipat: ba pe-a mamei dumneavoastră!”
  Eu nu cred ca am injurat si cred ca in general am argumentat. Totusi am primit niste contre despre care pot sa afirm ca sunt ” ba pe-a mamei dumneavoastră!”
  Ar trebui schimbat textul de la „About” . As putea propune cum ar trebui sa sune un about corespunzator cu modul cum mi se raspunde.

 4. Sandi Says:

  Dupa bagarea pe gatul romanului a porcariei numita Halloween si a sf. Valentin, ” mecmicii” numai e o supriza !

 5. ioprotestatarul Says:

  Pai astia sunt „micii” putitori din haznaua politica…

  Am vazut astazi ca Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost pusi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri si distrugere multumita uratului ala parvenit de la cultura.
  Pe Alexe l-am cunoscut anul trecut. In timp ce protestam in fata Parlamentului, a venit sa vorbeasca cu mine fiindca m-a recunoscut ca sunt cel care l-a huiduit pe Boc la Drobeta.

  Intrucat pe 14 decembrie 2012 mie si Adrianei ne-a fost facut dosar penal prin „autosesizare” tot pentru „ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice”, stau si ma gandesc daca porcurorul asta coabitant are de gand sa bage in puscarie pentru ultraj toti protestatarii multumita carora a ajuns la putere.

  PONTAAA, DEMISIA! SI CAND PLECI SA IEI TOTI SECURISTII CU TINE!

 6. blogideologic Says:

  McDonald vrea să impună standardul dorit de ei pentru atitudinea românească politiceşte corectă.

 7. olimpiu65 Says:

  cea mai mare nesimtire pe ziua de azi apartine avortonului Sova (flebetea gazdei) la interventia avuta in emisiunea Alinei Petrescu la A3!!! cum e Tonta asa si slugile!!!

 8. Bordelezu Says:

  Dacă ce am comentat anterior s-a dus la gunoi, nu-i bai. Te rog să mă ierţi, nu ştiam că eşti prietenă cu Diana Puşa.

 9. Bordelezu Says:

  Hopa! acest comentariu a intrat! Poate că te bănuiesc de ceva care nu depinde de vrerea ta, aşa că repet mesajul anterior:

  Dragă Roxana,

  Te rog să mă ierţi că nu comentez la ceea ce ai scris, dar din respect pentru ceea ce a fost PNŢ, respectând vederile mele liberale, nu pot să nu reacţionez la o astfel de ştire: http://www.cotidianul.ro/diana-tusa-si-vlad-moisescu-s-au-inscris-in-pntcd-225590/.
  Habar nu aveam cine este această Diana Tuşa. Dau căutre pe google şi aflu : http://htdig.informatia.ro/curentul/afisez.php?sid=24606&date=2010-09-06&afisez=local.
  Draga mea, mă întreb ca un prost ce sunt : – cum a fost posibil ca această puşă să ajungă parlamentar al partidului lui Ionel Brătianu ?

 10. Radu Humor Says:

  AVERTISMENT AMBASADA SUA IN ROMANIA

  Probabilitatea ca un cutremur „major și devastator” să se petreacă în România este „ridicată”.

  Acesta este unul din avertismentele postate pe siteul Ambasadei SUA la București, cetățenii americani fiind puși în gardă în legătură cu acest subiect.

  http://ampress.ro/stiri/ambasada-sua-probabilitatea-ca-un-cutremur-major-sa-se-intample-in-romania-e-ridicata/

  Huffington Post: Paradoxurile proiectului minier Rosia Montana arata “ca e o afacere murdara”
  http://www.ziare.com/rosia-montana/proiect/huffington-post-paradoxurile-proiectului-minier-rosia-montana-arata-ca-e-o-afacere-murdara-1265480

  http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2013/10/31/politia-greaca-se-alatura-poporului-grec-pentru-a-se-lupta-cu-ue/

 11. Bordelezu Says:

  Roxana,

  Te rog să nu mi-o iei în nume de rău, ca şi alţii, nu fac decât să îţi mai dau un alt punct de vedere, pe altă temă, tu eşti jurnalist, ştii să cerni şi să discerni:
  http://bordelezu.wordpress.com/2013/10/31/puiule-manca-te-as-vei-ajunge-mai-scump-decat-porcul-traiasca-famelia-procurorilor/

 12. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox: Multumesc din tot sufletul pentru urarile adresate bebelusului nostru. Astazi face „venerabila” visrta de 3 SAPTAMINI! aseara a petrecut „his First Halloween”! Imbrcat (!?) in uniforma de politist si-a intimpinat cu bomboane si ciocoletele viitorii prieteni de joaca…
  Il numim in toate felurile, de la „limbuta” la „falcuta”… cind isi arata plaminii este „tenorul” si cind ne iesim din fire RYLAND CRISTIAN MATTHEW „esti o teroare” 🙂 – o rezolvam cu pupice (avem unde, falcute din belsug).

  Legat de subiect. Am vazut reclama si primul lucru ce mi-a venit in minte a fost: de-ar pune si in meniul de aici reteta, ca asa poate maninc si eu „mici” (evident opinie absolut egoista, tinind cont ca aici la Chicago nu am gasit absolut nicaieri o reteta decenta de carne de mici – si avem citeva restaurante si magazine romanesti). Si mi-am mai spus ca daca reteta este furata de la Carul cu Bere chiar ar fi de clasa.

  Altfel Il am pe Ryland Cristian Matthew …si asta imi ocupa tot timpul!!!

 13. Radu Humor Says:

  Să vă trăiască „teroristul”, doamnă şi să vă bucuraţi de toate isprăvile lui !(îmi place cum l-aţi botezat şi-i doresc tot binele din lume ! )
  Felul în care-l pupaţi peste tot, îmi aduce aminte de unii din massmedia de la noi, care pupă la fel de vârtos, funduri de politicieni de la cel mai înalt nivel 😉

 14. Radu Humor Says:

  BRICS reprezintă un grup de ţări care încep să deţină o putere economică şi militară uriaşă în lume
  Posted on octombrie 26, 2013 by gerica64

  Suprematia FMI si a Bancii Mondiale urmeaza a fi suprimata de o reactie fireasca, la nivel mondial, a unor state care au stiut sa ramana pe propriile picioare, fara a se mai imprumuta de la acesti criminali financiari. Vorbesc de state capabile sa se descurce singure, state pentru care criza de care tot vorbim de patru ani incoace pur si simplu nu a existat. Va prezint, mai jos, un scenariu care nu imi apartine, dar mi se pare firesc pe logica actiune-reactiune, cauza- efect.

  Recenta reuniune a ţărilor ce formează organismul BRICS
  Importanţa acestui summit nu poate fi ignorată, pe de o parte din cauză că BRICS reprezintă un grup de ţări care încep să deţină o putere economică şi militară uriaşă în lume, iar pe de altă parte pentru că el prevesteşte astfel o nouă „configuraţie” a lumii şi chiar un nou sistem de gândire şi de existenţă a ei. Mai mult decât atât, celor cinci ţări care formează fundaţia BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud) li se vor adăuga în curând încă două naţiuni gigantice: Iran şi Indonezia, astfel că organismul va deveni: BRIIICS. Iranul este fără îndoială „flamura” Orientului Mijlociu, asumându-şi rolul de lider moral şi politic în regiune. Resursele sale naturale sunt extraordinare, iar progresele în domeniul tehnologic sunt de invidiat. Pe de altă parte, Indonezia este ţara cu a patra populaţie cea mai numeroasă din lume, cu o creştere economică formidabilă (o rată de aproximativ 7% pe an) şi de asemenea cu resurse naturale uriaşe.

  Alte ţări, precum Venezuela, Turcia, Egipt, Pakistan şi Malaezia îşi aşteaptă şi ele rândul pentru a intra în acest organism mondial care deja constituie o forţă extraordinară. În prezent, BRICS cumulează 40% din populaţia lumii, 30% din suprafaţa ei de uscat şi 25% din produsul ei brut. Doar cu aceste cifre, fără să mai considerăm intrarea Iranului şi a Indoneziei, organizaţia reprezintă un pol foarte puternic pentru aşa-zisa „hegemonie” a Statelor Unite ale Americii în lume şi a puterilor occidentale „tradiţionale” care îi sunt aliate: Anglia, Franţa, Canada, Spania, Italia şi Germania.
  Totuşi, chiar mai important decât aceste aspecte este faptul că BRICS a decis la această reuniune înfiinţarea unei bănci comune pentru dezvoltarea pe termen lung a infrastructurii economice. Noua bancă a BRICS este menită să rivalizeze şi chiar să surclaseze instituţiile bancare occidentale, fief al planurilor diabolice ale elitei „Iluminaţilor”. Raţiunea acestei mişcări strategice este simplă: BRICS intenţionează să contrabalanseze dominaţia politică şi economică occidentală şi, în particular, chiar să elimine influența Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi a Băncii Mondiale, despre care se ştie că nu au servit în niciun fel interesele ţărilor sărace, ci doar au fost interesate să le pună pe acestea în mod sistematic la jugul unor nesfârşite datorii care trebuie plătite. Decizia BRICS se justifică pe deplin, întrucât Occidentul a exploatat la maxim ţările sărace şi pe cele emergente, fiind mereu agresiv din punct de vedere militar şi financiar cu acestea.

  Noua bancă a BRICS are însă ţeluri mult mai ambiţioase decât acela de a fi doar o simplă bancă de investiţii. Ea îşi propune să pună capăt supremaţiei dolarului ca valută internaţională pe piaţa economică şi financiară prin stabilirea unei noi monede de schimb valutar internaţional şi a unui nou standard valoric. Mai direct spus, aceasta înseamnă pur şi simplu prăbuşirea SUA din poziţia ei de „jandarm mondial”, precum şi din acela de economie-locomotivă a lumii. Poate tocmai de aceea SUA a încins atât de mult spiritele, mai ales în ultimul an, urmărind declanşarea cu orice preţ a unui conflict armat mai întâi în Iran, apoi în Siria şi în prezent în Coreea de Nord. Pentru „Iluminaţi”, crearea unei situaţii de haos, de panică şi de război ar fi în momentul actual precum graţierea condamnatului, deoarece le-ar oferi ocazia refacerii forţelor şi a influenţei, prin intermediul pârghiilor de conflict pe care ei le stăpânesc foarte bine. Într-o asemenea situaţie, constituirea oricărui alt organism economic şi financiar internaţional, ca pol opus de influenţă în lume, nu ar mai fi posibilă, astfel încât elita malefică ar putea să-şi continuie planurile oneroase în ceea ce priveşte omenirea.

  Poate cea mai semnificativă propunere şi iniţiativă a BRICS la acest summit a fost crearea unei conexiuni prin cablu optic între toate cele cinci ţări, cu posibilitatea extensiei pentru Iran şi Indonezia. Acest fapt ar fi o nouă lovitură aplicată Occidentului, deoarece ar constitui un sistem global de internet prin fibră optică, independent de cel actual din Occident. Organizaţia BRICS este conştientă că Statele Unite – în ciuda faptului că neagă cele 16 agenţii de servicii secrete pe care le deţin – urmează de fapt foarte strâns agenda coruptă, satanică a elitei „Iluminaţilor” în lume, care printre altele urmăreşte excluderea Iranului din sistemul bancar internaţional SWIFT şi din alte tranzacţii bancare. Înfiinţarea noului cablu şi a conexiunii independente ar face însă ca această măsură a statelor occidentale să fie inutilă.

 15. Gabi Mihalcea Says:

  @Radu H: Multam! Cite o dada chiar vorbim de „terorist”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: