OCHI DE CÂINE

Penelopa ochi

Ea e Penelopa lui Zamfir, de-şi zice Turdeanu’. Că de-acolo este.

E puică. Are şi blog: http://penelopa1.wordpress.com

Oglindiţi-vă!

7 răspunsuri to “OCHI DE CÂINE”

 1. Radu Humor Says:

  Sper să nu jignesc puica cu asemenea postare 😉

  „Ilie Serbanescu despre minciuna lui Ponta cu independenta energetica pe care ne-o da … Chevron.
  Într-o emisiune televizatã, prim-ministru Ponta a spus, pentru a-l cita cât mai exact, cã este de acord cu exploatarea gazelor de sist dacã explorãrile în curs de derulare dovedesc existenta acestora si sunt respectate “standardele europene de mediu”, adãugând fãrã ezitãri argumentul cã doreste independenta energeticã a tãrii si sã nu se mai importe gaze rusesti scumpe. Problemele de mediu au fost expediate cu afirmatia cã deocamdatã se fac doar explorãri, iar problema economicã a fost pur si simplu ignoratã. Dl Ponta nu a spus mai multe, dar rareori mi-a fost dat sã aud atâtea diversiuni aglomerate într-o atât de scurtã perioadã de timp!

  1. Contractele încheiate cu Chevron pentru perimetrele din zona Bârlad si din zona litoralului sudic sunt contracte tip care, dupã cum le aratã si numele, sunt de explorare, dezvoltare si exploatare. Asa cã, dacã Chevron obtine avizele pentru contractele încheiate si descoperã, indiferent dupã cîti ani, gaze de sist valorificabile în zonele respective, trece la exploatarea lor fãrã alte avize speciale.

  2. Aceleasi contracte sunt contracte de redeventã. Statul român se alege cu o redeventã în bani (nu discutãm aici nivelul acesteia si alte aspecte conexe), dar nu cu gaze! Dacã va dori sã foloseascã gazele exploatate de Chevron, România va trebui sã le cumpere de la Chevron. Cum s-ar spune, sã-si cumpere propriile gaze!

  3. Fiind vorba de gaze exploatate de la mari adâncimi, pretul va fi deosebit de ridicat, oricum mai ridicat decât cel al gazelor zise “conventionale” ce vin în zonã din Rusia.

  4. Admitând însã cã pretul ar fi totusi mai mic decât cel al gazelor din Rusia, sã fi uitat dl Ponta cã România este în UE si cã vrea ca aceasta sã fie în continuare în UE?! La data la care vor ajunge sã fie exploatate, gazele din România, potrivit liberalizãrii preturilor în energie impusã de la Bruxelles si asumatã integral de prim-ministrul Ponta, vor fi livrate pe piatã la nivelul pretului gazelor importate din Rusia si, în cazul în care vor fi exploatate cu costuri mai mici, Chevron va încasa renta diferentialã. Atentie, Chevron în calitate de producãtor si nu statul român în calitate de proprietar al resurselor sau poporul român în calitate de consumator!!! Românii vor cumpãra tot scump si nu cumva mai ieftin!

  5. Si apoi, sã fi uitat dl Ponta tocmai ceea ce a semnat si anume cã, potrivit acelorasi reglementãri impuse de la Bruxelles, producãtorii pot în mod liber sã exporte gazele exploatate fãrã a fi obligati cu nimic sã le destineze consumului din România. Asa cum si OMV poate exporta acum în mod liber gazele românesti exploatate aici. Cã n-a fãcut-o pânã acum este doar pentru faptul cã nu a avut pe unde! A uitat însã dl Ponta cã tocmai dânsul a avizat adaptarea urgentã a conductei Arad-Szeged spre a permite nu numai importuri, dar si exporturi de gaze?! Cum vrea dl Ponta sã asigure independenta energeticã fatã de Rusia cu gaze a cãror exploatare si livrare n-o controleazã?!”

  P.S. Asta fără să mai ţinem cont de estimările care susţin că prin exploatarea gazelor din bazinul Mării Negre, România este asigurată din acest punct de vedere încă vreo 100 de ani !
  Sper că până atunci să nu mai rămână picior de trădător, sau coadă de topor în ţara asta.

 2. OCHI DE CÂINE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Gabi Mihalcea Says:

  Eu ma intreb, astia de au votat cu atita nonsalanta eutanasierea ciinilor s-au uitat macar o data in viata lor in ochii unui ciine? In Romania am avut un Dalmatian (pe care mi l-a calcat cu masina un nenorocit beat la volan care s-a trexit cu masina pe trotoar! Ciinele avea doar 2 ani) si un maidanez. L-am gasit pe strada, nu cred ca avea mai mult de 5 saptamini. Cind am plecat in Us avea 10 ani. L-au preluat parintii mei; a fost put to sleap la 15 ani. Facuse epilepsie, sechela dupa palvoviroza.
  Aici cu 4 pisici nu am mai avut curajul sa mai iau si ciine. Dar de o spatamina am ciinele ficei mele. Care va sta probabil for ever… Deci acum sint stapina unei menajerii: 1 pisica (Bryanna), 3 motani (Tom, Shrreder, Myles) si un ciine (Rolf)…
  E greu? E FOARTE GREU!!!! Dar le iubesc, si viata este plina.

 4. ioprotestatarul Says:

  Antena3: DEZINFORMARE SAU SLUGARNICIE?!

  „Dragnea: Plângerea din dosarul ‘Referendumul’ este făcută de un cetăţean mort”
  http://www.antena3.ro/politica/dragnea-plangerea-din-dosarul-referendumul-este-facuta-de-un-cetatean-mort-231756.html

  „Dragnea a explicat că una din plângerile făcute pe numele are ca autor un om mort. „Practic dosarul a pornit pe baza reclamaţiei unui mort.”

  Baietii de la presa „libera” si „obiectiva” au uitat un element esential, adica „că una din plângerile făcute”… Bravo Antena3?!

 5. ioprotestatarul Says:

  Deci este vorba de mai multe plângeri. Insa baiatul asta destept si nevinovat, care se ocupa cu regionalizarea, ar putea argumenta in instanta ca celelalte plângeri au fost facute de unul „mort” de beat, altul „mort” de prost si asa mai departe. Ba FSN-istilor DEMISIAAA!

 6. mihai444 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/10/19/dorel-vian-un-popor-care-i-pierde-identitatea-este.html

 7. Gabi Mihalcea Says:

  Daca vrei sa-l vezi pe baby Ryland Matthew Cristian: http://gabimihaela.wordpress.com/2013/10/19/baby-ryland/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: