ROMÂNIA, LA BARAJ. OLANDA SE RESPECTĂ

Marica obiectivdesuceava.ro

Foto: www. obiectivdesuceava.ro

România-Estonia: 2-0. Dublă, Marica. Şi mergem la baraj, pentru că Olanda se respectă, a bătut Turcia cu 2-0. Sincer, Turcia a fost mai bună decât noi, ne-a dat clase la Bucureşti. Iar noi din nou am comis-o, am fost la mâna altora, ne-am expus la jocul rezultatelor celorlalţi.

Sigur că mă bucur, am să mă bucur şi mai tare scriind despre calificare. Numai atunci Piţi se scoate.

Succes! Doamne, ajută!

10 răspunsuri to “ROMÂNIA, LA BARAJ. OLANDA SE RESPECTĂ”

 1. ROMÂNIA, LA BARAJ. OLANDA SE RESPECTĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. tibi2009 Says:

  Stiam eu ca , odata si odata, o sa avem aceeasi parere despre ceva.

 3. olimpiu65 Says:

  e grea calificarea mai ales daca se continua cu jocul slab pe care il practica nationala. toti posibilii adversari sunt puternici si mult mai determinati in teren, ….dar mingea e rotunda

 4. ALM Says:

  Sincer, fotbalul devenit afacere nu mă mai interesează. În schimb, mă îngrijorează altceva, respectiv reînvierea Securităţii prin reunirea culegerii de informaţii cu anchetele penale în structuri comune. Este adevărat că se scurtează timpul de finalizare al dosarelor dar se deschide larg uşa abuzurilor. Puţini cunosc ce făcea DSS, dar majoritatea cetăţenilor au reţinut şi chiar cunoscut, numai cea mai urâtă structură a departamentului, Direcţia a VI-a – Anchete Penale.
  După decembriadă s-a făcut ce trebuia: separarea culegerii de informaţii de partea care trebuie să aparţină numai Justiţiei. Iată că se pregătesc două noi structuri similare Direcţiei a VI-a, respectiv un serviciu de informaţii al DNA şi un serviciu de anchete penale la DGA, plus lărgirea „razei de acţiune” a acestei direcţii specifice MAI.

 5. Marcus Says:

  Mentalitatea Batava Vs Mentalitatea Basist-Balcanica De “Hotului De Hot I-e Frica”

  Nu mai este niciun mister sau nelamurire pentru persoanele de cetatenie romana sau de orice alta cetatenie, care poseda un IQ mediu si o sanatate psihica incadrata in limite normale, faptul ca anii de domnie basista au dus la consolidarea la o anumita parte a contationalilor nostri, destul de numerosi, a mentalitatii induse tineretului tarii de pe cea mai inalta pozitie cotrocenista expusa la o deschidere de an scolar, conform careia ca sa devii in viata nu este nevoie de munca, studiu, cinste, morala etc, ci este suficienta mediocritatea, smecheria, puterea de manipulare, mintirea aproapelui etc , dovada constantd chiar in prezenta basescului in fotoliul de presedinte al Romaniei.
  Pe de alta parte stam si ne intrebam ca prostii cum este posibil ca intr-o tara daruita de Dumnezeire cu de toate, locuitorii ei sa nu se poata ridica nici macar la jumatatea nivelului de trai inregistrat intr-o tara care a fost pur si simplu rupta din mare si care, in afara de mori de vant si lalele, nu prea are de oferit locuitorilor sai altceva.
  Raspunsul este simplu, iar lectia de viata pe care ne-au dat-o jucatorii “Portocalei mecanice”, cu ocazia meciului de fotbal disputat impotriva Turciei in vederea calificarii la turneul final al Campionatului Mondial, este o dovada clara a faptul ca diferenta de mentalitate dintre poporul mioritico-mai nou-basist si cel olandez este ca de la cer la pamant si ea reprezinta motorul care a ajutat Olanda si in general tarile occidentale sa fie unde sunt astazi, in timp ce la noi cultul ideii de “sa moara si capra vecinului” ne tine inca tributari ai epocii fanariote.
  Si spun asta deoarece, daca tinem cont de scenariile care au invadat practic media sportiva din aceasta saptamana, conform carora olandezii urmau sa “tranteasca” meciul de ieri seara, eventual pentru oarece foloase materiale, se poate usor concluziona ca noi, daca am fi fost in locul lor, am fi facut-o mai mult ca sigur si ne-am fi si mai laudat pe model prezidential de cat de tari in parcare suntem noi si cum am reusit sa smecherim audienta.
  Daca Romania mai are astazi o sansa sa mearga in Brazilia o are deoarece Olanda si olandezii nu sunt Romania si romanii ei, ci semeni de-ai nostri care stiu ce inseamna profesionalismul, onoarea, munca cinstita, fair-play-ul noncompromisul etc atunci cand sunt luate in calcul drept cheie a succesului intr-o actiune.
  In acelasi context putem sa inscriem si lamentarile noastre pe motiv ca suntem tratati drept oaia neagra a Uniunii Europene.
  Pai, cum sa fim priviti altfel daca, imediat dupa consumarea meciului, alde oameni de presa sportiva s-au bulucit sa indemne boborenii iubitori de fotbal sa multumeasca cu lacrimi in ochi Olandei ca si-a jucat corect sansele de calificare? Adicatelea sa premiem normalitatea.
  Si asta dupa ce tot Olanda la Campionatul European ne-a dat o lectie asemanatoare la momentul cand, fiind in grupa cu Franta si Italia, ii cerseam un meci egal pentru a merge noi mai departe, deoarece pe noi ne puteau bate oricand, in timp ce pe Franta si Italia mai greu. Ei bine, olandezii n-au luat asta in calcul, si-au asumat riscul si i-au scos lui Mutu & Cie fotbalul din cap, trimitandu-ne acasa sa vedem meciurile finale ale CE.
  Ne-am invatat minte? Nici pe departe, noi continuam sa credem ca formula succesului consta in smenuri, aranjamente, trantiri de meciuri etc si nu numai ca mizam pe asta, dar o spunem in gura mare, imbatandu-ne cu apa rece ca si altii gandesc si procedeaza ca noi.
  Lasand la o parte insa aceste considerente, care ne arata de ce ocupam locul pe care il ocupam in UE si lumea civilizata, una peste alta tricolorii merita felicitari pentru performanta si un car de incurajari pentru meciul de baraj.
  Incurajarile sunt mai mult decat necesare deoarece, daca la baraj nu vor gasi o formula si un stil de joc diferite de ceea ce au aratat in ultimele trei meciuri cu Andora, Turcia si Estonia, in opinia mea (nu ca as fi mare scula de bascula in ale fotbalului), nu avem nicio sansa de a merge dupa atata amar de ani si lacrimi varsate la turneul final. Am putea eventual incerca sa cumparam meciul de baraj, dar stiu eu de-o fi bine ??? !!!

 6. augustinradescu Says:

  Cita vreme acest cacealmist care triseaza inclusiv fotbalul mai este antrenor al nationalei, vom balti in aceeasi mediocritate jalnica, asteptind la mina / mila altora.

 7. Mihai Hristea Says:

  Hehe, ce ziceam? 😉
  http://hristea.wordpress.com/2013/10/15/azi-cu-estonia/

 8. mihai444 Says:

  Bogdan Duca pe facebook: Urmăresc preluări de TV Pungeşti :)))

  Trei întrebări:

  Ţăranii ăia au habar de ce sunt alea gaze de şist?
  Cu cât îi plăteşte Gazpromul pe popii din zonă?
  De ce cei de la Chevron nu dublează oferta ruşilor? 200 de ţuică şi oamenii pleacă mulţumiţi acasă.

 9. Matei Florin Says:

  Ar fi ceva şanse la baraj, cu condiţia să modificăm imnul naţional la un mod cât se poate de personal. Din ,, Deşteaptă-te, române!” să-l facem ,,Deşteaptă-te, Piţurcă!”

 10. rasvancristian Says:

  Am fi prima ţară cu terenuri de fotbal în pantă care ajunge la CM, Roxana. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: