ANDREI GEREA E UN CRIMINAL

Andrei Gerea rnews.ro

Foto: rnews.ro

Îmi plăcea Andrei Gherea, îl apreciam pe liberalul piteştean. Şi nici acum nu înţeleg cum a putut un om atât de simpatic să voteze o asemenea monstruozitate. Poate ca să nu se dovedească mai om decât Pendiuc, o bestie bipedă, un asasin sadic – a făcut-o de pe vremea în care Băsescu era primar la Bucureşti şi măcelărea căţei, iar el îl imita la Piteşti, fiind încă în PD. A continuat şi la PSD.

Deci, de când a votat legea uciderii căţeilor, Andrei Gerea pentru mine nu mai e decât un criminal, un nume barat pentru vot, unul din gaşca de jigodii de la USL care şi-au bătut joc de alegători.

Varujan Vosganian îi urează succes, s-o facă el şi pentru noi.

Eu îi urez să audă continuu urletele câinilor ucişi în chinuri, să vadă tot timpul imagini înfăţişând căţei mutilaţi şi să aibă coşmaruri noapte de noapte, până se trezeşte şi cere revocarea legii asasine. Dacă nu se trezeşte, îi urez să fie scos din politică, adică să nu mai fie vreodată reales în Parlament.

Urarea e valabilă pentru toţi cei care au votat legea abominabilă. Ca să se vadă că nu-şi pot călca în picioare propriile poziţii anterioare şi mai ales, nu-şi pot călca în picioare angajamentele electorale fără să suporte consecinţele.

Am să caut şi-am să actualizez lista criminalilor. Am preluat-o la vremea respectivă cu omisiuni – de exemplu, Udrea nu apărea nicăieri. Când ea e chiar iniţiatoarea proiectului de lege, în complicitate cu Primul Hingher al ţării. Dar merge cu elicopterul la moaşte, e cuvioasă peste măsură. Şi peste rând. :mrgreen:

13 răspunsuri to “ANDREI GEREA E UN CRIMINAL”

 1. ANDREI GEREA E UN CRIMINAL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. plano Says:

  Unii au cosmaruri in somn pentru ca nu au putut sa salveze haitele de caini maidanezi de pe strazile oraselor.
  Sunt mii de copii care au cosmaruri in somn ca sunt mancati de caini, asa cum au auzit ca i s-a intamplat lui Ionut. Se trezesc in tipete.
  Cred ca primii ar trebui sa se trateze la un medic de specialitate sau sa fie pedepsiti sa vegheze somnul unor firave fiinte umane.

 3. tibi2009 Says:

  „”…unul din gaşca de jigodii de la USL…””
  Cvasitoti fruntasii USL sunt jigodii.
  Numai copresedintele (nu mai zic care) este fecioara din bordelul jigodiilor.

 4. pozedecat Says:

  La Varujan Vosganian comentasem mai devreme:

  „Si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si multe mandate de parlamentar ca sa apuce sa-si plateasca datoria de peste 175.000 de euro pe care a declarat-o! Daca a facut un astfel de credit iar el are venituri doar ca parlamentar atunci am incredere ca este un foarte bun manager. In primul rand pentru ca a reusit sa convinga o banca sa-i de asuma asta cand el n-are decat un apartament in proprietate [si un teren de 220 mp ar fi trebuit sa adaug acolo] si in al doilea rand pentru ca are taria sa-si faca un plan de afaceri, tot ca parlamentar, sa poata plati aceasta suma. In timpul vietii vreau sa spun …”

 5. Roxana Iordache Says:

  @plano. Tu nici nu trăieşti în lumea reală, habar n-ai despre ce vorbeşti.

  Unu, orice om normal are dubii cu privire la toată povestea cusută cu aţă albă, doar fanaticii ca tine se blochează în fantasme. Dacă ai fi fost crescut în dragoste de animale n-ai fi avut asemenea complexe patologice. Copiii plâng de mila căţeilor. Un copil muşcat de câine e o excepţie şi de regulă, sunt câini cu stăpân, oamenii sunt de vină şi ar trebui decăzuţi din drepturile părinteşti.

  Doi, ai văzut tu copilul blonduţ mort, unde era sângele, de ce n-a fost nici un ţipăt, de ce nimeni n-a auzit nimic, de ce căţeii au stat liniştiţi să fie săltaţi de hingheri – de agresivi ce erau!, de ce pe botul nici unuia dintre ei nu s-au găsit urmele ADN-ului copilului, de ce omul care l-a găsit pe frăţiorul mai mare a fost trimis acasă când a venit voluntar la audiere? Nu cumva la morgă a fost un mic boschetar, molestat de pedofilii din zonă şi executat cu câini de luptă – o afacere din zonă, adică, o crimă a bipezilor care cresc rase artificiale şi le antrenează ca să (se) ucidă -, operaţiune cu un mic boschetar fără stare civilă, numai bun pentru substituire de identitate, ca să se amorseze afacerea tăticului Anghel cu Videanu? Atât de îndureraţi părinţi încât, în loc să stea la priveghi, treceau din televiziune în televiziune, fardaţi şi dichisiţi.

  Trei, haite de câini sunt doar la periferii, mai ales pe câmp şi niciodată nu vor fi deranjate de hingheri, ei îşi fac norma cu bleguţii, care sunt majoritari şi de regulă, solitari, aciuiţi pe lângă comunităţi.

  Patru, s-a spus de mii de ori, dar cine nu vrea să priceapă n-aude şi nu vede: NU se rezolvă problema căţeilor străzii prin ucidere – prin ucidere se rezolvă doar interesele mafiei hinghereşti, care are tot interesul ca ei să se perpetueze în continuare, deci, au făcut absolut totul contra sterilizării, singura care rezolvă problema.

  Cinci, sunt câini pe străzi, amărâţii de ei, nu din cauza lor, ci din cauza oamenilor care aruncă puii în stradă sau îi duc de colo-colo cu maşinile, uneori, abandonează chiar şi căţei adulţi, şi femele gestante.

  Şase, a murit zilele-astea o fetiţă, răpită, violată şi ucisă de o bestie bipedă care are trei copii cu sora fetiţei martirizate. Ce facem, eutanasiem bărbaţii? Sau măcar pe pedofili şi pe violatori?
  Nu ţi se pare că părinţii lui Ionuţ au mutre de molestatori? Nu te-ai gândit că poate chiar ei au comis-o şi că băieţelul cel mare poate fi într-un pericol major?

  Ce să te gândeşti, că tu iei de-a gata! Toate furajele toxice prin care sunt dominate turmele bipede. Şi diferenţa faţă de vite e că alea măcar le rumegă retroactiv. :mrgreen:

  @tibi2009. Repeţi aceleaşi prostii, că altceva nici nu ştii. 🙂

  @pozedecat. Adi, eşti rău. 🙂 Ce-nseamnă 175 de mii de euro pentru Videanu sau pentru Udrea, de exemplu? Cam cât o subunitate a banului pentru noi. 😛

 6. razvancoltea Says:

  Nu prea pricep faza cu „la morgă a fost un mic boschetar” si nici cea cu „părinţii lui Ionuţ au mutre de molestatori”.

 7. Roxana Iordache Says:

  @razvancoltea. Că nu pricepi nu-i vina mea. 🙂 Mai ales când scoţi din context ipoteza. Referitor la mutre, astea sunt, au apărut la televizor în toată perversitatea lor. Dacă ţie nu ţi se pare, poate empatizezi cu pedofilii. Filii, vorba vine. 👿

 8. plano Says:

  Roxana
  Te compatimesc!
  De mult timp n-ai mai scris atatea prostii pe cm patrat ca in textul prin care ai raspuns la constatarea mea ca unii au nevoie de sfaturile unui medic de specialitate.pentru suferinta filocanina.
  A dracu conspiratie a atator organe ale statului ca sa acopera ce? Nu ne-am smintit mintile intr-atat incat sa credem povestile unor ong-iste cainoase.
  Bestia care a maltratat fetita de la Satu Mare…. precis era un iubitor de animale…. nu de oameni.

 9. Roxana Iordache Says:

  @plano. Ce mai argumente, doar ca să-ţi maschezi infirmitatea sufletească! O ţii în clişee, care mai de care mai penibile. Mie sincer îmi e milă de tine. O asemenea înverşunare în a contrapune oamenii şi animalele e patologică şi reflectă o traumă adâncă. E o mare sărăcie să nu fii crescut în iubire de animale. E o minciună că poţi iubi oamenii, fără să iubeşti animalele. Ai o ură obsesivă, de care nici nu vrei să te debarasezi. Te domină iraţional. Apropo, bestia cu pricina a procreat trei animale. Conform logicii tale.

  Vindecă-te de ură, altfel rămâi împietrit!

  Dacă nu-ţi e milă de o vietate neajutorată torturată, NU eşti om. Un câine are sensibilitate, ceea ce tu habar n-ai. Şi are un sistem nervos foarte dezvoltat, simte durerea cel puţin la fel de tare ca şi omul.

  Eşti sec.

  P.S. Cei mai sadici asasini au început cu animalele.

  Noapte bună, vise trezitoare!

 10. kosk cristi Says:

  unii umbla cu sofismul vopsit..dar conform acestei logici de 2 bani putem merge mai departe cu ‘demonstratia’; unii oameni mor intepari de albine viespi si tauni; sa exterminam toate aceste insecte daunatoare..unii (multi) mor in accidente auto: sa interzicem circulatia auto..unii mor muscati de serpi..sa exterminam toti serpii..peste altii cad copaci.. sa taiem toti copacii..altii mor cu zile din cauza malpraxisului unor ‘medici’..sa interzicem medicina..altii mor la cutremure..sa ‘interzicem’ cutremurele…etc, etc. asta e! daca unii vor sa traiasca intr-un mediu perfect aseptic sa-si cumpere un acvariu etans sau un bunker anti-atomic…

 11. razvancoltea Says:

  @Roxana
  Nu scosul din context e problema.Iti inteleg dragostea fata de animale mai ales ca si eu am avut/am caine si pisici.Din pacate avem cateva certitudini:
  1.Sunt 65.000(aprox) caini vagabonzi in Bucuresti(prefer sa le zic asa si nu maidanezi pentru ca asa am invatat eu cand am fost mic) basca alte sute de mii in toata tara;
  2.Avem de 23 de ani incoace niumai guvernari care pe langa faptul ca sunt corupte mai sunt si impotente in relatia cu cetatenii care i-au ales;
  3.Sunt o gramada de fundatii care tipa ca din gura de sarpe si pretind ca apara aceste animale dar sunt doar masinarii de deturnat si tocat banii din sponsorizari si alte surse;
  4.Avem primarii care smenuiesc banii cu aceasta destinatie;
  5.Pe toti indivizii acestia noi ii alegem si-i finantam.
  In aceste conditii nu vad o solutie realista, pe termen scurt, de rezolvare a problemei animalelor fara stapan.Ca moartea copilului a fost pretextul pentru o mare manipulare nu exclud.Ca este aproape sigur ca nu a fost omorat de cainii cu pricina iarasi sunt de acord.Dar ca in fiecare zi sunt muscati, uneori foarte grav, oameni si mai ales copii este deasupra oricarei indoieli.Ori daca nu se schimba peste noapte cele aratate de mine mai sus nu prea exista alternativa .Intre copii si batrani fugariti si muscati de haite de caini si aplicarea unei legi care presupune eutanasierea dupa parcurgerea unor etape clare voi alege cu durere-n suflet ultima varianta.

 12. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  ref la fetita aia .. eu am un tratamnet ptr din astia. Il stii . mSi sunt extrem de dispus sa il aplic personal
  Insa vaz la tine o munde de .. sa eutanasiezi toti barbatii ?! Adica doresti sa disparea specia umana ptr cateva jigodii (ma refer la proprtia staistica – cateva la 100) .

  Insa te rog ia niste dovezi .Ca copilu ala nu era acel Ionut de care s-a vorbit – tu ai scis Nu cumva la morgă a fost un mic boschetar, esti sigura ca aia au mintit ca copilul mort era fiul lor ?! Sigura sigura? Esti gata sa declari asta si in instanta?! (cestie ce ar fi calomnie ..) Pana unde poate merge mitomania voastra si minciuna?
  Apropo mai ceva indicii ca copilul a fost molestat de pedofili (nu zic ca nu exista!! Exista si sti tratamentu meu!!)
  Si in final – care caini de lupta? voi astia iubitorii care tot ziceti asta ar tebui sa aveti niste inforantii nu?

  Insa „uiti” niste „amanunte”. Ca daca alergi pe langa caini aia te ataca!! Chiar si caini linsiti brusc sar sa muste!! Dupa se linistesc.
  Si mai „uiti” ca copii de 3-5 ani nu se deplaseaza „ca oamnii”. De obicei alearga!!!!!
  Cat despre ce mutre au parintii copilului aluia.. Te-ai intrebat vreodat ce zice lumea de mutra ta? Mai ales aia care nu te iubesc? Fi convinsa ca au cele mai extravagnate „certitudini”

  Si nu ma lua cu „ura” < Te cunosc de la primele articole. Ai mustit – si nu odata si acum – musteti de o ura bolnava , smintita si indemni la acte de cruzime.

 13. Roxana Iordache Says:

  @razvancoltea. Mesajul tău mă face să constat că, de fapt, scriu degeaba. Chiar nu mai repet ce-am scris deja, de zeci de ori.

  @Ghita Bizonu’. Eugen Ionescu a primit, odată, o palmă de la un preopinent. După care i-a zis: eşti obiectiv.

  P.S. E chiar ultima dată când îţi răspund, am greşit, nu mă învăţ minte. Ai avut atâtea mesaje după care ar fi trebuit să te ignor. Greşesc grav, repet, nu mă învăţ minte. De mică mi se spunea că o să am de suferit dacă văd numai partea bună din oameni.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: