FARSA PAPICI ŞI CE SE URMĂREA CU EA. NU LE-A REUŞIT DECÂT ARUNCAREA LUI DRAGNEA LA COŞ

(Pre)Miza majoră a „pactului de coabitare” a fost perpetuarea sistemului securistic antinaţional – sau internaţionalist, cum vreţi să-i spuneţi. Principalele instrumente ale perpetuării sistemului: serviciile şi sistemul judiciar (dirijat din servicii).

În aparenţă, Ponta îl apără pe Dragnea, declară că e un proces politic, acum, când a fost trimis în judecată, deci n-are altă cale decât să plece sau să fie suspendat. Degeaba declară că nu va demisiona, n-are încotro, e terminat politic. I-au copt-o coabitacii, iar Tonta a pus botul ca să scape de cel mai puternic concurent din PSD. În realitate, premierul îl acuză pe Dragnea, fiindcă altfel nu l-ar fi schimbat pe Papici atât de ostentativ. Încât să pară că-l cocoloşeşte pe viceprim-ministrul acuzat de o aberaţie, într-un dosar mai suprarealist decât făcăturile staliniste. Că alea, cel puţin, aveau sinceritatea grosieră de-a nu invoca democraţia şi statul de drept, ci, dimpotrivă, se făleau cu democraţia „populară” şi statul totalitar, în care justiţia era doar executanta ordinelor Securităţii, mâna înarmată a partidului comunist. Aşa e şi acum, doar cu fariseismul greţos la care participă inclusiv ambasada singurului stat din lume aflat în stare de faliment declarat, recte SUA. Şi mai participă figuranţii socialişti din Uniunea Europeană.

Deci, Ponta l-a folosit pe ministrul justiţiei, Cazanciuc, în chip de preş, adică, i-a ordonat să-i prelungească delegarea lui Papici şi s-o revoce brusc, după o săptămână. Pentru ca Băsescu să iasă şi să isterizeze lumea pe o temă atât de falsă încât ar fi trebuit să-ţi pui ochelari de tablă ca să nu vezi.

Şi Băsescu a ieşit, în aparenţă, l-a vituperat pe Ponta. În realitate, e o manevră coabitacă ordinară. Cusută cu aţă albă, adică. Aţi observat, evident, că după ce Băsea a exhibat dramoleta cu denunţarea pactului, s-a ridicat din baie Dan Voiculescu şi a cerut suspendarea – evident, ca să compromită ideea şi s-o forţeze în consecinţă, spre plăcerea lui Băsescu, în iluzia că dacă îl serveşte, va scăpa de puşcărie. Nu va scăpa, Băsescu doar se foloseşte de oricine. După care aruncă.

Oricum, au încercat din răsputeri să provoace suspendarea, idee catastrofală: Băsescu, din nou pus în centrul atenţiei, în aşa fel încât să-şi bage loaza şi „mişcarea” în Parlamentul European, şi să scape de Crin Antonescu. Fiindcă asta e miza majoră, să-l elimine din peisaj pe cel care pune în pericol perpetuarea sistemului. Cine mergea să dea cu ştampila în decembrie sau ianuarie, după tot ce s-a întâmplat, după toată istoria înşelăciunilor de după alegerile parlamentare de la sfârşitul anului trecut?

Crin a zis pas. I-a lăsat în ofsaid. Şi a demontat manevra cu Papici. Pe Dragnea nu l-a putut salva, fiindcă amicul de la Teleorman a mizat prost. Acum, suportă consecinţele. Lucru manual.

Ponta e mai Tonta ca oricând, în sensul că îşi face Băsescu cizmele cu el de prostovan ce este, ducându-se cu capul exact spre văgăuna în care îl împing băsecuriştii din PSD.

Premierul a ieşit în declaraţie de presă la PSD în care s-a solidarizat de sanchi cu Dragnea, că adică e la fel de vinovat ca el pentru faptul că „a vrut să scape de Băsescu”, adică de faptul că a mobilizat oamenii la vot. Aiurea! Dragnea e infinit mai vinovat, în sensul că el chiar şi-a mişcat fundul, în timp ce Ponta era cu el în două luntri.  Din păcate, nu şi l-a mişcat suficient ca să asigure votul miilor de văratici care stăteau la coadă înainte de ora închiderii. Cine nu a acţionat cu adevărat sau nu suficient ca să ne scape de Băsescu suportă consecinţele. Crin a fost vinovat că s-a manifestat prea democratic. În locul lui, îl executam pe Băsescu, decapitam sistemul şi pe urmă dădeam poporului dreptatea până la capăt. Că asta e în mâna preşedintelui ţării, de-aia alegerile prezidenţiale sunt o miză capitală.

Acum, Crin a jucat bine. Joacă bine în continuare. Pe el niciodată n-au cum să-l agaţe, nu e şantajabil, e un om liber. Şi dacă ar fi doar o mascaradă ceea ce face – aşa cum cred unii, cei dezamăgiţi grav de politică – tot ar fi invulnerabil judiciar. N-au ce să-i facă, orice i-ar înscena.

Ponta, în schimb, e cel mai Tonta, pentru că s-a pretat la manevra Papici cu Băsea. Şi chiar dacă ne-am iluziona că n-a fost o făcătură, atunci, tot o prostie fără margini a făcut Ponta, ceva monumental de sinucigaş prosteşte la modul flagrant, adică, să-i prelungeşti unuia mandatul şi pe urmă să-l revoci pe motiv că-ţi bagă vicepremierul şi mâna dreaptă din partid la închisoare.

Să nu se mire Ponta când o va lua pe coajă judiciar, fiindcă dosarul Dragnea e dosarul referendumul şi oricând poate fi incriminat, apoi, inculpat. Sigur, în felul ăsta scapă şi de Stroe, şi de alţi indezirabili. Ultimul pe listă fiind premierul în exerciţiu, belibil judiciar ca bieţii căţei nevinovaţi, în toiul sau în preziua campaniei electorale pentru europarlamentare – sau poate nu atât de devreme, dar oricum, înainte de prezidenţiale.

Băsescu, care e doar numele vremelnic al sistemului, ar vrea să scape de Crin cu mâna lui Ponta, folosit în iluzia că scapă de indezirabili deopotrivă din PNL şi din PSD, după care să scape şi de Ponta, şi să-şi lanseze catindatul securistic, căutat cu disperare: dar ar fi altceva să-l lanseze fără Crin Antonescu în peisaj.  Pe asta se mizează. Pe scârbirea electoratului.

Pe asta a mizat sistemul, Băsescu personal, când a pus la cale cu Tonta manevrele coabitace prin care să se dovedească teza cu „aceeaşi mizerie”, adică, manevrele prin care USL şi-a încălcat grosolan angajamente electorale capitale şi chiar propriile poziţii şi voturi anterioare – Roşia Montană, gazele de şist, masacrarea căţeilor, angajarea unui nou acord cu FMI, codurile antiliberale, în general şi în particular, înstrăinarea (ultimelor avuţii ale) ţării: pe scurt,  transformarea cetăţenilor ţării, în sclavi ai poliţiei politice şi a ţării, în colonie a finanţei mondiale. Urmând ca pentru discreditarea clasei politice până la reacţie anarhică organizată sau măcar manipulată, să deconteze PNL, personal, preşedintele Antonescu.

Tonta n-a luat în calcul faptul că şutul în dorsale îl va primi şi PSD, în frunte cu el personal. S-a întâmplat şi cu Geoană, şi în general, e o „tradiţie” la PSD.

Ponta şi-a făcut iluzii că dacă îşi faultează partenerul cel mai onest posibil, parvine ca succesor al lui Băsescu. Şi-a făcut iluzii că dacă semnează „pactul” şi face „trocul” judiciar cu Băsescu, sunt egal de şantajabili reciproc. 😆 „Trocul” a fost că Tonta a propus, de fapt, toţi porcurorii lui Băsea. Fără excepţie. Pe Morar, o antipatie viscerală a lui Ponta, în realitate, nu l-a mai vrut Băsea în judiciar, puteau fi surprize după epuizarea imunităţii arbitrare pe care tot el i-a conferise. Cauza Flota în aspectul responsabilităţii directe şi personale a lui Băsescu nu s-a judecat niciodată.

Ponta e oricând la discreţia sistemului, a fost Tonta maxima când şi-a imaginat că l-ar putea şantaja pe Băsea. Care şi el e doar o marionetă uzată a sistemului securistic, filială a poliţiei politice financiare internaţionale. Dacă sistemului îi va conveni să-l salveze, pe el şi famiglia, atunci îl va face preşedinte la Chişinău. Dacă va prefera să-l sacrifice după ce l-a folosit, o va face fără ezitare. Ponta e pradă uşoară în ecuaţie.

E de primă importanţă declaraţia lui Crin Antonescu: e nevoie de sistem judiciar veritabil, de justiţie independentă. Şi că adevăratul pact al clasei politice ar trebui să aibă această finalitate.

Şi asta nu se poate întâmpla decât dacă magistraţii sunt lăsaţi să-şi facă datoria, iar procurorii devin ceea ce sunt, de drept, adică, avocaţi ai statului. Cenzuraţi de judecătorul de instrucţie.

Până atunci, mascaradele judiciare vor continua din gros. Şi grosier. Ce poate fi mai aberant decât să trimiţi în judecată un lider politic fiindcă a mobilizat alegătorii la vot? Sistem tribal. Şi în ecuaţia tribală, Ponta e exterminat anticipat.

Să-i mulţumească Tonta găştii de la Cluj, aproape că l-a băgat în pământ. Ţuţeri ca Zgonea sau Ivan nu pricep nimic. Răspopa Sârbu ar trebui să ştie. În caz că nu vrea o partidă mai bună pentru Daciana. :mrgreen:

P.S. De ce n-a declarat Ponta şi cu privire la Varujan Vosganian că e o mascaradă judiciară? Chiar, de ce? 😛

59 răspunsuri to “FARSA PAPICI ŞI CE SE URMĂREA CU EA. NU LE-A REUŞIT DECÂT ARUNCAREA LUI DRAGNEA LA COŞ”

 1. ioprotestatarul Says:

  Adevarat. Tonta si-a facut-o cu labele lui. Tradatorul e bolnav de putere si trebuie sa plece. Altfel se duce dracului si ultima ramasita a democratiei din Romania.

 2. tibi2009 Says:

  „” În locul lui, îl executam pe Băsescu, decapitam sistemul şi pe urmă dădeam poporului dreptatea până la capăt.””

  Mor cand mi se spune „eu, in locul tau as face si as drege.”” Mor si cand aud ” Eu in locul lui as fi facut asa. ” Mai ales cand te si lauzi ce ai fi facut tu daca ai fi fost altcineva si altceva decat esti.

  „”Ce poate fi mai aberant decât să trimiţi în judecată un lider politic fiindcă a mobilizat alegătorii la vot?””
  Nu e vorba ca a mobilizat oamenii la vot. E vorba (printre altele si ) de faptul ca a cerut unor presedinti de sectii de votare si unor presedinti locali PSD sa falsifice rezultatele (vezi de ex. autodenuntul lui Valer Marian). Dar e mai simplu sa scrii ca negrul e alb.Hartia suporta.

 3. FARSA PAPICI ŞI CE SE URMĂREA CU EA. NU LE-A REUŞIT DECÂT ARUNCAREA LUI DRAGNEA LA COŞ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. ioprotestatarul Says:

  Senatul a respins ridicarea imunitatii lui Vosganian. Deci adunatura asta de parveniti nu e capabila sa faca nimic cand e vorba despre vointa si interesele poporului, dar poate impiedica justitia sa-si faca datoria. Asta in timp ce striga ca justitia nu este independenta…

 5. violet Says:

  tibi2009:

  Valer Marian? Ăsta da exemplu! 🙂

 6. olimpiu65 Says:

  Varujan si-a dat demisia, carlanul s-a grabit s-o accepte.psihopatul a primit munitie marca USL si trage desi credibilitatea lui e zero. iar Hypnos sa nu-si faca iluzii, nu si-a recastigat increderea, eu voi repeta cu obstinatie: Chitoiu, Manescu, Barbu…in prima faza!!!

 7. acuvio Says:

  Justiţia funny – Balanţa dreptăţii 🙂

 8. tibi2009 Says:

  „”Valer Marian? Ăsta da exemplu! „”

  Da’ cand il injura pe Basescu in calitate de presedinte PSD pe judet ii faceati statuie. Chiar (si) pe acest blog.

 9. tibi2009 Says:

  Sa nu uit.
  Preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Teleorman trebuiau să-i transmită lui Dragnea prin SMS datele privind prezenţa la vot, din oră în oră. Potrivit legii, preşedinţii secţiilor de votare sunt persoane apolitice(adica nu sunt subordonati politic). Si atunci?
  Adica nu este acuzat ca a indemnat oamenii sa iasa la vot ci de fapte mult mai grave. Dar hartia suporta orice. Sau il credeti cumva pe Dragnea cel care sustine ca doar a indemnat sa iasa lumea la vot? Mi se pare mie sau intradevar credeti ca Dragnea (recte PSD,recte USL) este Fecioara Maria din bordelul politicii romanesti?

 10. Roxana Iordache Says:

  Tibi, păi înseamnă că eşti mort rău după ce-a zis Băsescu c-ar fi făcut el în locul lui Antonescu. Mareşalul. 😛

 11. Roxana Iordache Says:

  Tibi, prostia nu doare.

 12. Mihai Hristea Says:

  Eu sunt suparat pe USL. De ce? Pentru exista o droaie de spurcaciuni basiste care, in loca sa fie pusi sa traga 16 ore pe zi la munca de jos in folosul comunitatii, in regim de detentie si mentinuti in viata numai cu apa salcie si paine mucegaita, abereaza cu tupeu pe forumuri si bloguri.

 13. Ghita Bizonu' Says:

  tibi2009

  lasa baseala … nu de alta dar daca ne luam dupa ofticosu portocaliu Dragena a fost acuzat in baza rat 13 al legii nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie mcare zice ca Art. 13
  Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani
  care incalcare ar fi constat din Cu ajutorul unui sistem informatic conceput de un angajat al PSD, Dragnea a transmis mii de SMS-uri membrilor PSD și PNL din secțiile de votare. El cerea ca oamenii să fie aduși pe sus la vot.” EVZ.ro si ca a fost conceput un sistem informatic complex, constând dintr-o componentă IT ce permitea schimburile de mesaje tip SMS, în timp real şi între mii de utilizatori, prin apelarea numărului telefonic dedicat „1855” ori prin recepţionarea de mesaje de la acest număr, dar şi o altă componentă, respectiv o aplicaţie internet ce dădea posibilitatea unui număr restrâns de persoane (aşa-numiţii „coordonatori judeţeni” sau „coordonatori”) să obţină în timp real informaţii despre numărul de votanţi şi modul cum s-a votat în toate secţiile de votare, precum şi să introducă manual astfel de date pe portalele: referendum1.psd / referendum.psd.ro. (evz) Tot in vez aveam si unele stenograme. fara nici o referinta la fapetel continute in „autodenuntul” lu’ ala….
  De altfel l cica Draganea a fost trimis in instanta t ptr ca „Prin aceste mesaje, învinuitul şi-a folosit influenţa şi autoritatea asupra persoanelor implicate în mecanismul pe care îl coordona, pentru a-i determina să săvârşească fapte interzise în mod expres de prevederile legale referitoare la desfăşurarea campaniei electorale, protecţia datelor cu caracter personal şi a confidenţialităţii votului, exercitarea liberă a votului sau modul de desfăşurare a procesului de votare, cu scopul de a obţine creşterea participării la vot.”, se arată în rechizitoriul DNA. (EVZ.ro)

  daca ar fi ce sustiu tu aia s-ar fi numit instigare la falos intelctual . Care ar fi in concurs cvu instogarea la minjclacrea dispozitiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal si a legii electorale… Care ar mnotova o pdeapsma maxima plus un spor substantial …

  Insa procurorii zic doar art 13 ca sia folosit influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii de foloase necuvenite,. Hm .. pbtinera de voturi este folos necuvenit ?
  „Importanta” autodenuntului alauia este relevata de fpatu ca procurori nu s-au deranjat sa ancheteze exact cestia cea mai .. grasa!!!

 14. tibi2009 Says:

  „”Hm .. pbtinera de voturi este folos necuvenit ?””

  In acest caz – DA. Pentru ca voturile furate ( ma rog-„suplimentare” )
  puteau fi folositoare USL-ului si erau necuvenite. Ca nu le-a folosit USL-ului „furtul” de voturi (decat ca s-au facut de cacao) este alta mancare de peste.Sa vedem cat ii vor fi de folos lui Dragnea (cel atat de iubit de comunitatea voastra).

  „”Tibi, prostia nu doare.””
  La aceasta prostie am mai dat raspunsul cuvenit: DE UNDE STII ?
  +
  In lipsa de argumente e bun si „ba pe-a matii” .

 15. Happy week-end: Măceaşă | Florina Lupa Curaru Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 16. violet Says:

  tibi2009:

  Pe asta cu preşedinţii secţiilor de votare din Teleorman care ar fi transmis situaţia din secţiile de votare din secţii n-o cred. Pentru că ŞTIU că membrii partidelor fac acest lucru, absolut oficial şi la vedere. Nu preşedinţii. Tu de unde ştii? Ai fost în secţii, în TOATE secţile de votare din Teleorman, şi ai văzut cu ochii tăi ceea ce susţii?

 17. violet Says:

  P.S. Mă enervează suficient Dragnea de prea multe luni deja, dar adevărul e adevăr, iar manipularea băsistă,…altceva.

 18. Happy week-end: Siesta | Penelopa Întâia Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 19. Reflexii: Arieş | Penelopa Întâia Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 20. Happy week-end: Stindard | Zamfir Turdeanu' - un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 21. Reflectare: Monitorizare | Zamfir Turdeanu' - un turdean (aproape) ca oricare Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 22. plano Says:

  Folos necuvenit este si indemnaul de a nu se prezenta oamenii la vot.

 23. ALM Says:

  @tibi2009
  Prietene ai un curaj de cascador ca să vorbeşti de funie în casa spânzuratului. Te oripilează voturile furate (probabil la Referendum, că acolo-i durerea) dar când DNA-ul a luat-o apostoleşte prin sate, cu Biblia în mână şi citaţia în buzunar, au observat o „chestie” care le-a tăiat pofta de anchete la „botu’ calului”: au furat şi „ăilalţi”, cam fifty-fifty. Raportat la procente, a rezultat că „ăilalţi” au furat la greu …
  Dar, să revin la funie. Paris 2009 îţi spune ceva?

 24. Radu Humor Says:

  Eu cred sincer că trimiterea în judecată a lui Dragnea este doar buzduganul pe care-l aruncă USL pentru a-i nimeri punctul slab – chelia şi a-i sparge infaibilitatea bazată pe servicii şi justiţie !
  Dacă-l condamni pe Dragnea pentru chestiile astea, cum să-l laşi să zburde pe pajiştile de la Cotroceni pe unul care a îndemnat în văzul tuturor românilor, ba să meargă, ba să nu meargă la vot !
  Rezultatul strâns al opţiunilor privind suspendarea acestui malefic personaj, poate fi pus cu siguranţă pe seama ieşirii lui pe toate posturile TV , încălcându-şi prerogativele prezidenţiale şi favorizând infractorul ! Tot el, mai are curajul să ceară pedepsirea unuia care ar merita pedepsit însutit, dar pentru cu totul alte motive ! Este cel mai edificator exemplu că o parte din servicii şi instituţii ce executau orbeşte ordinile-i , s-au împărţit măcar în două părţi !
  Un început mult întârziat, dar – bun !

 25. Radu Humor Says:

  “”Tibi, prostia nu doare.””
  La aceasta prostie am mai dat raspunsul cuvenit: DE UNDE STII ?”

  Hai, că eşti norocos 😉
  De fapt doare !
  La fel de mult ca atunci când observi că un tip, destul de inteligent, se prostituează în asemenea hal !
  Dar vorba aia, sunt banii lor nu ai noştri !
  P.S.
  Cred că cine îl iartă pe Băsescu pentru toate relele făcute poporului român, ba îl mai şi apără/scuză ar face, sau a făcut acelaşi lucru şi cu amantul surprins în pat cu nevastă-sa !
  Un fel de ţigara de după … 😆

 26. Donkeypapuas Says:

  În noaptea asta la Galaţi. Cică s-a declanşat din greşeală.

  http://www.gabrielursan.ro/de-ce-au-sunat-alarmele-in-galati/

 27. tibi2009 Says:

  @ ALM

  Acum aud prima data ca DNA-ul ar fi observat ca voturile ar fi fost furate fifty-fifty. Dar probabil aceasta afirmatie este de tipul „Dezinformaţi, dezinformaţi, tot rămâne ceva!”
  Asta cu Paris 2009 este rasuflata. Radio-sant. Daca nu este demers in justitie este subiect de barfa.

 28. tibi2009 Says:

  @ violet

  Nu e vorba de membrii de partid din sectiile de votare. Am inteles ca
  plângerea penală împotriva lui Liviu Dragnea a fost depusă la Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către Cristian Boureanu. Potrivit unor sesizări din teritoriu, preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Teleorman trebuiau să-i transmită lui Dragnea prin SMS datele privind prezenţa la vot, din oră în oră.Asta scrie in respectiva plangere penala. Si pot sa presupun ca daca s-a ajuns la trimitere in judecata sunt dovezi in acest sens.

 29. plano Says:

  @tibi
  Daca nu reclama Base si ai sai… parchetaria nu se urneste sa faca anchete penale. Asa a fost si cu Parisul.
  Sa vezi cum in doua trei zile anunta Parchetul ca a inceput urmarirea penala la privatizarea CFR marfa… pentru ca ordinul a transmis telepatic, aseara, de chiorete.

 30. violet Says:

  tibi2009:

  Vezi, tocmai aici văd eu problema:

  ”Potrivit unor sesizări din teritoriu”, ” Si pot sa presupun ca daca s-a ajuns la trimitere in judecata sunt dovezi in acest sens.”

  Ce să fac, eu una nu pot deloc să fac presupuneri așa. Nu de alta, dar n-am venit acum de pe Marte. Aici trăiesc de când e Băsescu președinte. 😐

 31. violet Says:

  tibi2009:

  Acum văd ce i-ai scris lui ALM. Paris 2009 e răsuflat? Nu e trimis în instanță? Foarte tare și, mai ales, convenabil pentru Băsescu/băsiști. Exact despre asta vorbeam mai sus. 🙂

 32. ALM Says:

  @tibi2009
  Parafrazând un judecător băsist, dacă tibi n-a auzit nu înseamnă că fapta n-a existat! E bine că nu aţi negat cu mânie proletară şi aţi preferat o abureală gen EvZ.
  La Paris a fost un maraton electoral! Sau n-a fost? Eu cred că n-a fost, pur şi simplu a fost vorba de Parkinson … SIE şi STS.

  Este posibil ca Dragnea să fi cerut, prin SMS, date despre prezenţa la vot din oră în oră. După părerea mea avea circumstanţe atenuante, singurul sistem de informare electronică în timp real fiind montat de STS în Modrogan. O fi dezinformare? „Viorică, vino aici că avem toate datele” spunea Bordureanu cu voce lascivă …

 33. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Tibi,

  Nu sunt jurist, nu am avut rabdarea sa citesc toate cele peste 200 de pagini din rechizitorul lui Dragnea si habar nu am daca a incalcat sau nu legea la acel referendum. Problema mea nu asta este insa, ci daca este sau nu independenta justitia ! Cred ca majoritatea celor care au postat aici asta ti-au spus, insa tu ai preferat sa ignori problema cea mare si sa te focalizezi pe chestii secundare. Intelegi, problema este daca se fac sau nu procese politice dirijate de cineva care are prea multa putere in mana si o foloseste ilegal si discretionar, atacand doar inamicii sai personali. De dragul tau 🙂 zicem ca nu stim cine este acel cineva: poate este Iliescu, poate Felix, poate Patriarhul sau chiar Chuck Norris! Problema este insa una serioasa, deoarece o astfel de justitie aservita si dirijata, NU POATE NICIODATA DUCE LA CEVA BUN pentru o tara. Si justitia lui Stalin facea rechizitorii in care arata cat de grav incalcau inamicii sai legile tarii si stim toti ca nu despre o justitie corecta era vorba, ci de una utilizata pentru anihilarea inamicilor personali ai stapanului.

  In paginile rasfoite din rechizitoriul lui Dragnea am vazut ca abundau interceptarile unor telefoane, mesaje private, etc. Bun, inseamna ca organele isi fac datoria si vegheaza sa nu se incalce cumva Doamne fereste legea in tara aceasta. 🙂 Nu inteleg insa deloc Tibi unde erau aceste organe cand PDLul prin Videanu ii comunica in 7 dec 2009 lui „nea Viorica” Hrebenciuc rezultatele alegerilor, „datele finale”, obtinute inaintea BEC ? Dar cand un anumit procent din voturile unui partid era deturnat la Europarlamentare in favoarea unui candidat independent , intamplator fiica presedintelui ? Dar cand masinile termocentralei de la Turceni, societate a statului, carau de zor votantii PDL catre urne, unde erau procurorii cu Bibliile sau cei care ascultau telefoanele ? Dar cand Blejnar dadea indicatii subalternilor sai sa sara la gatul avocatului Dan Chitic care a indraznit sa depuna plangere penala ca a fost lovit de Basescu (plangerea a fost respinsa ca …nefondata de onesta noastra justitie, desi omul avea martori) ce s-a intamplat mai departe? Dar cand presedintele a talharit o reportera si i-a luat telefonul spunand scarbit ca „ia suna tu la politie”, unde s-a pitit justitia noastra cea independenta, care ar fi incadrat pe buna dreptate imediat cazul in penal, daca era un cetatean obisnuit cel care facea acest lucru? Dar cum iti explici tu ca ANI sau DNA sar doar la gatul opozantilor lui Basescu, altfel decat prin faptul ca alde Nuti Udrea sau Roberta Anastase sunt mai oneste decat Mircea Diaconu, spre exemplu ? 🙂

  Tibi, in scarba si fara mari eforturi intelectuale orice om onest isi da seama de faptul ca Basescu nu lupta cum crezi tu pentru independenta Justitiei, ci pentru aservirea ei totala si utilizarea ei exact ca in vremurile de trista amintire, IN SCOP POLITIC, pentru anihilarea adversarilor. Nu-ti pasa ce face Basescu cu justitia deoarece tu ca orice basist bine indoctrinat ii urasti profund si personal pe cei acuzati, 🙂 insa ar trebui sa realizezi ca tu nu aperi pe aici independenta Justitiei, ci au contrair mon ami, confiscarea ei…

 34. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Daca nu este demers in justitie este subiect de barfa.”

  @Tibi

  Cu Flota a fost demers in Justitie si initial s-a stabilit un prejudiciu de 300 milioane de dolari. Intre timp justitia s-a justitiat , s-a macoveizat, sa nu zicem ca s-a basit de tot , ca te-ai intrista cat de rai sunt oamenii ! 🙂 Un profesionist 🙂 ca Daniel Morar a spus ca prejudiciul a fost de cateva zeci de mii de euro. Tot n-a fost insa bine ,deoarece suma aia era oarecum comparabila cu termopanele lui Nastase spre exemplu , asa ca s-au gandit si mai bine, au analizat si au stabilit ca de fapt …nu exista prejudiciu ! Nu puteau chiar sa spuna ca nu a existat flota, asa ca s-au multumit doar cu inexistenta prejudiciului. 🙂

  Trecerea asta de la sute de milioane la zero in schimb, devine subiect de barfa 🙂 si se zvoneste ca sefu’ al mare, aparatoru’ independentei justitiei, si-a rezolvat dosarul Flota 🙂 . Fireste ca nu avem cum demonstra acest lucru deoarece la dracu, totul se transforma intr-un paradox care iti place tie teribil : AR TREBUI CA JUSTITIA SA DEA SINGUR VERDICT CA ESTE ASERVITA, ALTFEL pare doar chestie simplista de barfa 🙂

 35. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  Prin 2004 imi doream sincer dictatura justitiei!

  Nu m-am gandit insa niciodata la justitie ca institutie(ca stim toti ce a insemnat institutia justitiei comuniste), ci in sensul din DEX, de „dreptate si echitate”.

  Diferenta este enorm de mare si doar stalinistii si unii basisti nu o pot deloc intelege. 🙂

 36. Roxana Iordache Says:

  @tibi2009. A fost unul, Pavlov. 😛 Te-ai repezit să dai o replică la un mesaj postat ca să ai de ce să te agăţi. Ca să nu te dai cu capul de mesajul anterior. Ăla cu Băsescu şi Antonescu. Mareşalul. 😉

 37. olimpiu65 Says:

  in zelul lor de activisti comunisti pishadistii cu adevarat au experimentat in timpul referendumului procedeul de a strange carti de identitate de la oameni care nici nu au trecut pe la sectiile de vot! eu unul cunosc cazuri dintr-un orasel de provincie. daca Dragnea a stat in spatele acestor manevre organizate nu stiu, probabil ca asa a fost, e treaba procurorilor sa o demonstreze, dar ca asta a fost vreo mare frauda care a influentat rezultatul e doar imaginatia bolnava a pdeleprelor si a psihopatului disperat sa se relegitimeze cumva! oricum e haioasa disputa fsnistilor din cele doua aripi!!!

 38. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Mi se pare mie sau intradevar credeti ca Dragnea (recte PSD,recte USL) este Fecioara Maria din bordelul politicii romanesti?”

  @Tibi

  Nu, cum sa credem asa ceva?! Doar stim toti ca fecioara din bordelul politicii romanesti este Basescu . 🙂 .

  PS: Udrea este si ea un fel de sfanta, dar sincer si ca sa fim corecti , termenul de fecioara este oricum mai potrivit la Basescu (sau la oricine altcineva care nu sta noaptea pe centura), decat la Udrea. 😎 🙂 .

 39. Ghita Bizonu' Says:

  tibi2009

  „foloase necuvenite” sunt de pilda „atentiile” pe care le dai mcuiva findca si-a facut treaba … pentru care era platit!!
  Insa „furtul” de voturi am avea de-=a face cu fals si uz de flas, fals intectual si inca nu mai stiu cate!! Adica late infractiuni. Ins asustinerea „folosase necuvenite” arata ca de fpat canci dovezi. Unde sunt autobuzele cu presedinti de sectii de votate , numaratori de voturi trimis in judecata ?! Ca daca ar fi fots :furt” de aici ar trebui inceput !!! Adica ca cam asa – te acuz ca ai „tainuit” anvelopele de iarna adusr de X insa nu demonstrez ca X a furat anvelopele respectiv … Pai daca a cumparat anvelopele de la magazin ce fel de tainurie mai este asta ?!

 40. Ghita Bizonu' Says:

  olimpiu65

  in vara aia se zicea ceva de „pastrarea” unor carti de identitatate .. insa de catre cei care doreau un rezultata negativ al referndumului..
  Insa hai sa zicem ca tine … pai daca e pe asa cine ar fi fots cel mai mare beneficar al referndumului „fraudat”? Cine statea interimar la 3 Coceni? Si cine ar fi fost azi presedintele daca reusea demiterea?
  Pai curat „foloase necuvenite” !! Da deocamdat se mai lasa ..

 41. olimpiu65 Says:

  n-a fost nicio pastrare de CI-uri. le-au luat de la oameni le-au inregistrat in foi, au introdus buletine si apoi le-au inapoiat. au fost multi care nu s-au mai deplasat la sectiile de votare desi voiau unii, activistii pishadisti aveau norma in stil comunist!!!

 42. tiberiu2009 Says:

  Pe rand. Ca la moara.Numai sa am rabdare.
  @plano
  „Folos necuvenit este si indemnaul de a nu se prezenta oamenii la vot.”
  Nu este adevarat. Folos este (sau,ma rog, poate fi). Dar necuvenit nu este daca nu se dovedeste ( IN JUSTITIE) ca folosul l-a obtinut ilegal.
  „Asa a fost si cu Parisul.”
  Cum a fost cu Parisul?? S-a reclamat la Parchet sau nu??
  „”…cum in doua trei zile anunta Parchetul ca a inceput urmarirea penala la privatizarea CFR marfa…””
  Sa asteptam doua trei zile. Viitorul e un mister.

  @violet
  „”Ce să fac, eu una nu pot deloc să fac presupuneri așa.””
  Eu pot. Eu pot sa presupun ca daca trimiterile in justitie ale DNA in cazurile Remes,Nastase,Vantu,Becali,Voiculescu,Voicu,etc,etc,etc au fost confirmate de catre judecatori eu presupun ca si in cazul multiubitului (de catre multi ) Dragnea judecatorii vor confirma ceea ce e de confirmat.
  „”Paris 2009 e răsuflat? Nu e trimis în instanță?””
  Nu stiu. Dar banuiesc ca actuala putere (fosta opozitie ) ar fi trebuit sa faca niste demersuri in aceasta directie.Desigur ca la TV au facut infinite demersuri.Dar cred ca se pricep doar la oratorie.Si daca poporului ii plac demagogii suntem unde suntem.Cu Click , Bianca , Capatos si USL nu avem sanse sa razbim.

  @ALM
  „”Parafrazând un judecător băsist, dacă tibi n-a auzit nu înseamnă că fapta n-a existat!””
  Am intrebat doar daca in afara de comentarii subiective din media in legatura cu Paris 2009 stie cineva ceva.O fi fost maraton electoral.Ceva plangeri la Parchet,ceva reclamatii oficiale? Sau, din nou,demagogia caracteristica?
  „”…avea circumstanţe atenuante, …””
  Vedeti? Circumstantele atenuante (daca exista) le va recunoaste si justitia si ii va da o pedeapsa mai mica.Important e sa ii deie ceva,acolo,cat de mica pedeapsa.Emoticoane nu stiu sa pun.

  @Cocobinozaurul Biguminizat
  „”Problema mea nu asta este insa, ci daca este sau nu independenta justitia””
  Nu stiu daca este suficient de independenta. Cred ca este infinit mai independenta decat acum 7-8 ani.Numarul si „calitatea” celor condamnati ar fi o dovada.Nu cunosc pe nimeni care sa nu accepte ca avem o clasa politica infinit de corupta. Si daca unii fruntasi politici sunt condamnati e mult mai bine decat linistea si nonjustitia de dinainte. Chiar daca (sa zicem) va urma si Basescu.
  Cu conditia sa nu se opreasca seria de condamnari pe care clasa politica le merita.
  Prea multe intrebari.La una- doua ma incumet sa raspund. Daca ar fi doar cele mai semnificative doua…..

  „”Nu m-am gandit insa niciodata la justitie ca institutie(ca stim toti ce a insemnat institutia justitiei comuniste), ci in sensul din DEX, de “dreptate si echitate”.

  Diferenta este enorm de mare si doar stalinistii si unii basisti nu o pot deloc intelege. 🙂 „”
  Si ,ma rog, notiunile de dreptate si echitate nu sunt subiective?
  Daca incercam sa le materializam ajungem tot la reguli si institutii. Altfel,fiecare le intelege cum il duce capul si inima.

  „”Doar stim toti ca fecioara din bordelul politicii romanesti este Basescu . 🙂 . ‘

  Nu cred ca Basescu este fecioara.Dar cred ca preacurveste mai putin decat fruntasii USL (Ponta, Antonescu, Dragnea, Voiculescu, etc).
  @ Roxana
  „”Ca să nu te dai cu capul de mesajul anterior. Ăla cu Băsescu şi Antonescu. Mareşalul. ;)””

  Tineam minte ceva despre afirmatiile lui Basescu despre Antonescu ( cand cu opiniile despre regele Mihai).Dar mi-a fost lene sa caut mai exact. Daca as fi ajutat sa inteleg mai bine ce a zis exact.Oricum,daca a zis ce ar fi facut el daca era Antonescu sau Regele sunt gata sa mor din nou.

  @Ghita Bizonu’

  „‘Insa “furtul” de voturi am avea de-=a face cu fals si uz de flas, fals intectual si inca nu mai stiu cate!!””
  Probabil e vorba si despre astea.Ati adus vorba despre „foloase necuvenite si am raspuns la aceasta problema ( a foloaselor necuvenite).Cu autobuzele nu stiu.Poate au fost barfe ,poate nu.
  Intereseaza ce e oficial (semnat si stampilat). Nici ce e oficial nu e sigur.D’apoi vorbele aruncate in vant.

 43. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Nu stiu daca este suficient de independenta. Cred ca este infinit mai independenta decat acum 7-8 ani.Numarul si “calitatea” celor condamnati ar fi o dovada. Nu cunosc pe nimeni care sa nu accepte ca avem o clasa politica infinit de corupta. Si daca unii fruntasi politici sunt condamnati e mult mai bine decat linistea si nonjustitia de dinainte.”

  @Tiberiu

  Numarul si „calitatea” celor condamnati nu poate constitui deloc o dovada a independentei justitiei, deoarece daca stam sa ne gandim putin, in timpul lui Stalin „justitia” sa a excelat si in privinta numarului mare de condamnari si a „calitatii” celor condamnati. Clasa politica era, vorba ta, si pe vremea lui Stalin „infinit corupta”, fruntasi politici au fost condamnati destui, s-ar indeplini deci toate criteriile dupa care apreciezi tu justitia de acum…

  Problema despre care iti spun eu este insa alta .Toti cei condamnati aveau in comun o singura trasatura , nu (mai) erau pe placul Masculului Alfa. 🙂 Altfel spus, asta inseamna exact justitie care actioneaza ca instrument de politie politica si care este aservita, condamna doar intr-o singura parte, in cea a inamicilor celui care o controleaza.

  La ce au servit Tibi marile epurari (inclusiv din cadrul partidului comunist) sovietice, condamnarile unor ticalosi ca Ejov, sau alte procese ale „justitiei” staliniste, altceva decat la CONSOLIDAREA PUTERII LUI STALIN?…

  Te-ai fi bucurat probabil la Ejov, asa cum te bucuri acum la Felix, Nastase, Dragnea sau la oricare individ pe care nu-l placi tu, in conditiile in care justitia respectiva nu era decat mijloc de CONTROL POLITIC, iar in viata ta nu s-ar fi schimbat de fapt absolut nimic in bine. Ticalosii n-ar trage si n-au tras niciodata concluzia ca nu este bine sa furi, sa incalci legile, sa iti bati joc de propriul popor, etc., deoarece daca sunt ticalosi, nu sunt obligatoriu si tampiti 🙂 Ar trage doar singura concluzie corecta dupa astfel de „justitie”, ca NU ESTE BINE SA-L SUPERI PE SEFU’ si CA AI NEVOIE DE PROTECTIE. Verifica tu in PDL daca nu ma crezi ! 🙂

  PS: Sigur o astfel de justitie, ca cea de acum, admiri si doresti ?

 44. tiberiu2009 Says:

  „”Sigur o astfel de justitie, ca cea de acum, admiri si doresti ?””

  Am scris ca nu stiu daca e suficient de independenta. Nu o astfel de justitie (ca cea de acum ) doresc.
  Dar justitia de acum este infinit mai buna decat cea de acum 7-8 ani.Si exista o oarecare speranta ca justitia sa isi intareasca independenta.Desi cu USL-ul va fi greu.Mai ales daca se va instaura cenzura presei.
  Comparatia cu justitia lui Stalin este deplasata.Contextul este total altul.Exista pluripartidism.Exista alternanta la putere (chiar daca pe aici se sustine ca la putere se perpetueaza „sistemul”).Si, mai ales, exista speranta.

 45. tiberiu2009 Says:

  Doar pentru cei care au rabdare,ii intereseaza si inteleg despre ce e vorba:

 46. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Si daca unii fruntasi politici sunt condamnati e mult mai bine decat linistea si nonjustitia de dinainte.”

  @Tibi

  Nonjustitia despre care vorbesti tu, este cred preferabila unei justitii corupte, aservite si utilizate ca mijloc de dominare politica. Admit insa ca este o chestie de gusturi. 🙂

  Adica spre exemplu, eu nu l-am considerat niciodata pe Al Capone un justitiar, doar datorita faptului ca a tras pe strazi in cei care il incomodau si nu il acceptau drept „capo di tutti capi”.

 47. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Si, mai ales, exista speranta.”

  Tibi,

  Absolut de acord. Mereu a existat …

 48. Ghita Bizonu' Says:

  Cocobinozaure

  Ejov ala a fost desemnat pentru impuscare din momentu numiri sale !!! Nu de alta dar trebuia ca cineva sa fie de vina ptr „excese” . „Excese” care erau de fapt scopul urmarit .. plus alea de care erau siguri ca le va comite Ejov din exces de zel. La fin Ejov iompuscat , Stalin, Molotov „cruati” si Beria numa bun de numit in psotu lu Ejov! Ca doar nu era ca Satrlin sa isi sacrifice un om de baza atunic cand avea tataia freieri zelosi la indemana!!! Pana la urma aici este marea fifernta intre sistemul mafiotic si sistemul satrapiei orientale. Orientalii mai subtili pretatesc si vinovatii de excese…

 49. dlnimeni Says:

  Ce mai faceti, dna Iordache?
  Ma bucur si ca regasesc aici citiva colegi comentatori de odinioara. Buna ziua le dau.
  Scrieti foarte frumos, atragator si captivant! Mi-a placut sa va citesc articolul! Imi permit, insa, sa cred ca lucrurile sunt ceva mai simple. Imi permit, de asemeni, sa semnalez o anumita ironie a capului de acuzare la adresa dlui Dragnea si anume foloase necuvenite (adica voturi care nu se cuveneau useleului!, de parca erau din voturile din pivnita prezidentiala, ori chiar presedintia, care, desigur, in acceptiunea oamenilor presedintelui, nu se cuvine dlui Antonescu!). Dar, daca acele foloase nu li se cuvin dnilor Dragnea si Antonescu, oare cui li se cuvin, conform autorilor rechizitoriului?
  Sunt in stare sa pariez un ac cu gamalie contra unui dop de pluta ca exista si miza ca lumea sa se sature asa de mult de invocarea articolului cu folosirea influentei incit acesta sa fie abrogat, la tanc ca sa nu mai poate fi aplicat tocmai unuia care si-a folosit intens influenta spre a obtine foloase necuvenite.
  Nu cred ca trebuie sa creati un conflict artificial Ponta – Vosganian: in cazul dlui Vosganian nu s-a ajuns la urmarirea penala, refuzata de senat, astfel incit, nu prea se poate folosi cuvintul judiciar. Dl Dragnea este, insa, invinuit, adica se afla in plina perioada judiciara. Va amintiti si ca dl Ponta l-a aparat pe Fenechiu (despre care permiteti-mi sa cred ca este vinovat), in solidar cu dl Antonescu.
  Invinuirea dlui Dragnea este riscanta, omul probabil ca a generat mari suparari. Ion Cristoiu zice clar in evz de azi ca asa cum i se reproseaza dlui Dragnea ca ar fi facut acum, a procedat echipa electorala a dlui Basescu in momente electorale din 2008. Adica, dl Dragnea o scapa, nu o scapa, insa risca sa fie aruncati in gura lupului si niste sefi pedelisti care si-au folosit influenta pentru a obtine foloase necuvenite pentru dl Basescu. De aceea, stimabile Tibi2009, nu va grabiti sa puneti pieptul de arama prea cu zel, viitorul care incepe azi ar putea sa nu fie prea fericit pentru unii (fosti) ciraci ai actualului presedinte. Care are, a simtit bine dna Iordache, o mare problema cu candidatura fiicei sale pentru un nou euromandat. Fiti multumit ca sunteti in dialog cu mai toti comentatorii. Cum ziceau politicienii de demult, poate lumea sa ma injure, numai sa vorbeasca despre mine!
  Doamna Iordache, mi-a facut placere sa va vizitez blogul. Dar vizitele scurte sunt cele mai placute, asa incit va urez la buna vedere.

 50. Ghita Bizonu' Says:

  tiberiu2009

  tin sa oti atrag atentia ca daca juma din ce i se imputa lu Dragnea ar fi adevrat sau mai precis ar fi demostrabil atu8nci s-ar aplica
  Art. 323
  Asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni
  (1) Fapta de a se asocia sau de a iniţia constituirea unei asocieri în scopul săvârşirii uneia sau mai multor infracţiuni, altele decât cele arătate în art. 167, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asocieri, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea ce intră în scopul asocierii.

  Sursa: Codul Penal – CJO.roCJO.ro

  Sa integ ca procurorii zic de art 13 numa din mila crestineasca ptr Dragnea ?
  Apopos tu cand ai apucat5 sa cit6esti rechiztoriul ala ?! Sau nu?!

 51. Ghita Bizonu' Says:

  Bre care esti in corespondenta cu niste „amerlocani” ?
  Ca trebe sa ii felicitati ptr exceptionala ambasa pe care o au aici :
  “Ne exprimăm admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată de domnul Lucian Papici şi de doamna Mariana Alexandru. Este esenţial ca numirile înlocuitorilor acestora, care au o importanţă crucială, să fie rezultatul unor proceduri corecte şi al consultărilor, astfel încât DNA să continue să fie condusă de procurorii cei mai competenţi, curajoşi, cu realizări remarcabile în lupta împotriva corupţiei. Îndemnăm toate părţile implicate – procurorul şef al DNA, procurorul general, ministrul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii şi Preşedinţia – să coopereze şi să se consulte în legătură cu acest subiect”.

  De aici 2 cestii :

  1) admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă imio aduce aminte de Labele Poc! Si Stima noastra si mandria Ceausescu Romania!
  Inre noi fier vorba i-as sfatui pe marlocani sa il ia pe Papcici la ei ca sa invete bine engleza de peste balat astfel incat sa poa succeda marelui O’Laba!!
  2) legea .. legea mai conteaza? Nu de lata da Paipci ala era acolo cam in contra legii ..Si ca cam contra legii ar fi si consulotarea Prezidelului.. ca nu scir in Constitutoe ca le are atributii…Pesemne cva as ao f si Amerlocia da?!

 52. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Ghita

  Absolut corect ce spui cu Ejov!

  PDLul insa ce a fost altceva decat o adunatura de micuti Ejovi si Beria, bucurosi toti sa i-o suga temeinic sefului si sa aiba si ei parte de puterea sa? I-au dat curvei doua ministere si bani multi pe mana, i-au trimis fata la shopping in Europa, au taiat de la amaratii aia de pensionari pentru a face ei sali de sport ca recomensa politica pentru firmele lor de trepadusi, au inchis spitale, scoli, au forfetat mediul privat (si cica sunt de dreapta!), au vandut tara FMIului, etc.

  Vor muri ceva Ejovi ? Naiba stie si oricum nu i-ar pasa nimanui. Nici macar Stalinului lor, care si-a luat deja adio de la otrepele sale dupa ce s-a plictisit de sexul oral pe care il administra si si-a gasit niste curve mai noi in MP. Oricum, daca maine ii va fluiera pe cei din PD, se vor aseza iar in pozitia de supt, ca deja la astia nu mai este vorba doar de dresaj, ci de modificari genetice si de dosare pe care le stie doar ochiul stapanului.

 53. tibi2009 Says:

  @Ghita Bizonu’

  „”tin sa oti atrag atentia ca daca juma din ce i se imputa lu Dragnea ar fi adevrat sau mai precis ar fi demostrabil atu8nci s-ar aplica
  Art. 323…””

  Se poate.Si eu cred ca era nevoie ca procurorii sa fie mai duri.
  Poate judecatorii vor corecta aceasta eroare a procurorilor.

  „”Apopos tu cand ai apucat5 sa cit6esti rechiztoriul ala ?! Sau nu?!””
  Eee! Nu e vorba de mine.

 54. tibi2009 Says:

  @ Cocobinozaurul Biguminizat spune:

  „”Si, mai ales, exista speranta.” „”
  „”Absolut de acord. Mereu a existat …””

  Nu cred. Singura speranta era revolutia.
  Acum exista inca speranta pe cale pasnica.

 55. Roxana Iordache Says:

  @dlnimeni. Mulţumesc pentru vizită. Cred, totuşi, că se poate folosi termenul „judiciar”, din moment ce există rechizitoriu. Există chiar şi poliţie judiciară. 🙂

 56. ALM Says:

  Pentru cine vrea să citească o farsă în 450 de pagini:

  Dă clic pentru a accesa 138120365189854051898_rechizitoriulindosarulreferendumul.pdf

 57. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Mulţumesc!

 58. Happy week-end: Praf Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

 59. Reflectare: Casa fantomelor Says:

  […] danbotoman, abatorist, ivanuska, flaviusobeada, stelapopa, stropidesuflet, edituramateescu, roxanaiordache, delaepicentru. luptapentrurosiamontana, diversediversificate, garapentrudoi, petedeculoare, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: