PONTA ŞTIE CĂ FĂRĂ CRIN E TERMINAT

Ponta a zis bine că tace în raport cu declaraţia lui Crin, bine era chiar să tacă, nu să zică prostia că tace fiindcă el nu face scandal. 🙂 Glumiţele găştii de la Cluj o să-l bage la 2 m sub pământ şi singurul care-l scoate de-acolo până nu moare e cel căruia a crezut că i-a săpat groapa la cântecele nemernicilor ca socru-său sau prostovanii de la Cluj cu pretenţii de genii. 😆

Deci, băsiştii din PSD se chinuie degeaba, PNL nu pleacă de la guvernare. Bravo lui Ponta că şi-a dat seama. Sau cel puţin pare.

Amicii din PSD sunt condamnaţi să-l susţină pe Crin Antonescu la preşedinţie. Degeaba se dau unii de ceasul morţii, Ponta ştie prea bine că dacă ar încerca să rupă USL, şi-ar rupe capul.

Deci, USL merge mai departe. Şi poate chiar se ţine de ceva angajamente electorale. 😉

38 răspunsuri to “PONTA ŞTIE CĂ FĂRĂ CRIN E TERMINAT”

 1. PONTA ŞTIE CĂ FĂRĂ CRIN E TERMINAT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  A mai sărit din baie, sau de pe fix 😉 , unul de la oficina marelui Licurici 😉
  Ne învaţă ei, yankeii ce avem de făcut, în loc să le arătăm noi drumul de întoarcere !
  Că s-au rătăcit rău de tot :mrgreen:
  Oare yankeii ăştia ( de la Take, Ianke şi Kadâr) nu realizează în ce postură mizerabilă de apărători ai abuzurilor de toate felurile, săvârşite împotriva României se postează.
  În mod impertinent şi jalnic !
  Le-a luat Dumnezeu minţile !
  Cum poţi să lauzi activitatea unui buldog judiciar asmuţit cu bună ştiinţă doar împotriva celor care n-au intart în mizerabilul joc condus de ei prin unul ca Băsescu, când papi(ci)ţoiul ăsta are o groază de erori justiţiare, unele corectate de judecători, altele în curs de a fi !)
  Jenant !
  Ca să nu spun, deplorabil !

 3. Radu Humor Says:

  Reacţia Ambasadei SUA după SCANDALUL REVOCĂRII procurorului Papici: ÎNLOCUIRILE SĂ SE FACĂ DUPĂ PROCEDURI CORECTE şi CONSULTĂRI

  Vezi:
  http://www.gandul.info/politica/reactia-ambasadei-sua-dupa-scandalul-revocarii-procurorului-papici-inlocuirile-sa-se-faca-dupa-proceduri-corecte-si-consultari-11456474

 4. plano Says:

  Crin isi forteaza norocul.
  Adversarii lui Ponta din PSD isi fraca mainile de fiecare data cand Antonescu se trezeste sapand la temelia USL.Si asa au cedat prea mult in favoarea migniolului aliat.
  Nu-si da seama ca sandramaua se prabuseste si peste el.

 5. George Cazan Says:

  @plano, omule daca tu crezi ca psd are vreo sansa fara pnl, ei bine eu cred ca te inseli. hai totusi sa nu intram in polemici si sa lasam timpul sa vorbeasca! Ok?

 6. tibi2009 Says:

  „”PONTA ŞTIE CĂ FĂRĂ CRIN E TERMINAT””

  USL=alianta intre doua grupari mafiote. Pentru ca nu se poate accepta ideea ca o grupare corecta se aliaza cu o grupare mafiota. Si PSD este (oricine si orice ar spune) o grupare supermafiota.
  Si zicala ca „fa-te frate cu dracu’ pana treci puntea” nu tine.
  Si nici aia cu”scopul scuza mijloacele”.
  Sa vedem cat mai tine sandramaua.Ulciorul ( crepat) nu merge la infinit la fantana. Si minciuna asta „PONTA ŞTIE CĂ FĂRĂ CRIN E TERMINAT” are picioare scurte.
  Si Tariceanu a rezistat fara PD. Si Boc a rezistat fara PNL. PSD nu are cum sa fie terminat fara PNL.

 7. Gabi Mihalcea Says:

  Degradarea a inceput in decembrie. Cind Ponta a anuntat colaborarea guvernamentala cu UDMR , Antonescu a tacut, si 2 zile mai tirziu a negat aceasta conlucrare. CORECTA daca nu ar fi semnat acordul in septembrie. Fara importanta, USL a cistigat peste 50%, daca basescu era ingaduitor si numea primul ministru de la USL. (in 2009 a mai fost pus presiunii sa numeasca un prim ministru decis de majoritatea parlamentara SI A REFUZAT! nu am vazut nici o contestare la CCR, deci a facut-o LEGAL) Deci coptarea UDMR ridica scorul undeva 85% dar cu un potential inzecit in afara granitelor! Anmtonescu a decis ca mai bine nu, si Ponta a decis ca USL este mai important decit sa-si tina cuvuntul! Costul pasului inapoi? „pactul de coabitare”…
  Ce avem acum? O justitie politizata la maximum. Antonescu ne „propune sa nu ne amestecam in justitie”…:) mai mult ne propune un „pact” pe justitie cu alde Haineala, Keovesi, Basescu, Ponta…
  Printul pe cal alb am ajuns astazi la concluzia ca este doar un biet OPORTUNIST, dornic sa ajunga presedinte. Dar mizeaza pe cai morti. Liderii PSD pot sa zica cite in luna si stele ca uniunea conteaza, ca Antonescu este alesul, dar daca „alesul” o tine dranga ca da bine cu invective la adreasa Ponta o va lua pe bot! Eu personal stau acasa! si ca mine multi.. cine cistiga? BASESCU!!!!!!!!!!!! Asta isi doreste, dar se pare ca Antonescu (+ consilieri + TU) sinteti complet arieni….

 8. Gabi Mihalcea Says:

  Poate nu am fost suficient de clara, STAU ACASA pentru ca Antonescu nu ma mai reprezinta. A devenit acelasi oportunist aleragtor dupa voturi: opozitia Rosia Montana desi ministrii PNL memebri ai guvernului au agreat proiectul, discursul de stazi „sooooooooooo basist”! a preluat si amplificat sloganurile basiste!Ce este insa curvasarie, denigrarea aliatului doar sa mai aduni voturi! Tu il lvezi THE BEST

 9. Radu Humor Says:

  Găbiţă, tu eşti o fată bună, dar extrem de naivă, să zicem, cu gândul la bancul cu cea care, tot din naivitate, cum altfel 😆 , pe tot ce punea mâna, ducea la gură 😳
  Că dacă-l scoatem şi pe Crin Antonescu din ecuaţie, cu ce mai rămânem ?!
  Faptul că un om lipsit de sistem, cum sunt toţi ceilalţi, mai bine zis, care a refuzat, cu demnitate şi patriotism să facă parte din el, încearcă şi el cum poate şi cum îl duce mintea, aproape de unul singur, să răstoarne odată mafia iudeo.masonică ce s-a instăpânit în România de vreun sfert de secol, este atacat din toate părţile, mă face să cred că este cel care ne trebuie nouă !
  Românilor, cel puţin, că alţii au idolii lor şi planurile lor, mai mult decât criminale în ce priveşte România. Colonia !
  Faptul că nu l-a schimbat pe Daniel Barbu de exemplu, cel care a transformat ministerul culturii în agent corporatist, respectând mai mult indicaţiile etnice decât cele de partid, denotă mai mult decât o mişcare inteligentă !
  L-a lăsat să se facă singur de cacao, dezvăluindu-şi adevărata „simţire românească”, dar mai ales dovedind că PNL este cu adevărat un partid istoric ce nu se-mpiedică de-un ciot ca acesta şi respectă dreptul la opinia personală a celor numiţi în funcţie !
  Altfel, mâine-poimâine ne trezeam cu respectivul într-un post de unde putea face şi mai mult rău poporului în mijlocul căruia trăieşte, dar de simţit, simte cu totul altfel. 😉
  Ca mai toţi ajunşi la butoane, mai ales în ultimii 10 ani :mrgreen:

 10. Radu Humor Says:

  De stat acasă, nu prea cred s-o faci !
  Cei care gândesc ACUM ca tine, cu siguranţă vor îngroşa rândurile celor care votează aiurea sau împotrivă !
  Deci, pagubă-n ciuperci 🙄

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Scuze ca mut aici

  Humor
  ref la alegatiile atle de la articolul precedent …alea referitoare la BRICA. Poa ma insel da BRICA nu prea e .. BRICA ci doar niste tari care din cand in cand au o pozitie comuna, Asa ca nu ai al ce adera – poa la CSI ….
  Iar entuziasmu, trau debordant vizavarza de Rusia … imi cam da fiori. O fi Rusia ortodoxa insa asta nu a impiedicat-o niciodata sa se stearga la dos cu alti prtodocsi daca enteresele ei au cerut!!! Intreaba-i pe ucranieni .. (si nu uita sa ii intrebi pe acesti frati intru dreapta credinta cam ce ne-ar dori ei!!! Iti zic un mic secret – in comparatie cu ucrainienii rusi sunt adorabili!!! )
  Ori entrresele Rusdiei … sunt ca Romania sa nu mai fie!!! Nici romani … ci cel mult ca un Fiodor Radovici Humor „rus adevarat” ca si Brasevan/Crusevan sa admita ca ai existat si tu .. da el e persoana civilizata!!! In pluys mentuziasmul tau deboranat imi aduce neplacut aminte de copilarie – cu ora Moscovei la radio , cu bataia la cap ca URSS si savnatii sovietci (cam intotdeauna rusi) samd . M marog pe atunci rerligia servita era comunismul tu folosesti sosul ortodox . Sa nu ma intelegi gresit – macar formal apratin bisericii ortodoxe pe care o consider mostenire culturala de familie si neam si ca tatre o apar in fata propagandei maltor culte – insa nu pot sa uit ca rusii oirtodocsi nu s-au jenat sa inhate 1/2 din Moldova, sa ne tradeze in 1916, se deznationalizeze pre moldoveni (asa ca sa iti placa si tie : sa aduca si multi evrei in Basarabia) sau ca grecii farti intru ortodoxie au bagat in genata bisericii eline cam 1/3 din Moldova si Tara Romaneasca.. Bva as putea zice si de sudicii aia cu ceafa groasa …Filetism se numeste .

  De altfel deja Rusia si rusii sunt nitel cam prea prezenti (ptr gustul meu). Depindem de gazele lor !! (ca sa nu mai fie mineri sau?) Metalurgia neferoasa este ruseasca… Aia din Romania! S unele cestii fieroase sunt rusesti. RAFO esrte rusesc. Nu mai stiu ce este rusesc .. Ai auzit ca cu CFR Marfa s-a rezolvat? Eu ziceam de ceva timp ca GFR va „scoate” bani. Ma rog prin credit si asta ptr ca am banuiala ca GFR este „vectorizat” de rusi!! As fi curios sa stiu cat din OMV este rusesc .. adica cat din PETROM!!!
  Astazi rusii sunt mult mai prezenti in Romania deact au fost vreodata in ultimii 50 de ani!!Mai rau fata de anii 50 cand aveau pe aici trupe si SovRomuri … azi nu pot fi poftiti afara prin negocieri politice!!! Dej a resuit sa manevreze ptr retragerea trupelor,,, si sa termine cu SovRom urile . Da acu nexam .. ca discuta e despre bani. Vreti inapoi RAFO ?! 1 meleard. Acu 1 ca maine e 2!! Vreti aluminiu inapoi ? Scoateti meleardele!!! Asta daca vor.. daca nu vor e dreptu lor. Daca se sucare zic plus N someri si sa va vedem cum va descurcati!!!
  Deja rusii sunt prea prezenti ptr gustu meu ( si totusi imi place votca lor -da prefer aia poloneza !- au muzica bunuta , unii scritori imi plac, sunt oameni de gasca … data te pui sa bei cu ei dupa 1 ora nu te injuri ci canti cantece duioase ) da findca le detest aflabetu si gramatica nu am chef sa invat rusa mai mult decat stiu (nu mor intr-o zona rusa – pot cumpara mancare, bautura, tigari si sa intreb hde gastinita [unde hotelu] si hde toaliet?
  Si ca o comparatie intre cei pe care ii „iubesti” si rusi … primii sunt ca paduchii sau tantarii dar rusii sunt ca un tigru !!! Unii iti fac viata nefericita da tigru te manca la cina!!!!

 12. virgilvirgil Says:

  Daca Antonescu o mai arde mult cu pesedeii o sa se trezeasca cu curul in balta cind nu o sa mai poate face nimic .
  Nu ca nu ar fi deja cu curul in balta …, dar orisicitusi parca ar mai putea misca cite ceva .
  As zice ca nu m-ar mira deloc daca Antonescu nu va fi nici macar candidatul PNL , dar al USL .
  Sa vedem ce ne spune votul pentru iuroparlementarelea alea si dupa aia mai discutam .
  Pe de alta parte , cine viseaza ca PSD va alerga sa adune voturi pentru Antonescu isi face iluzii si va avea deziluzii pe masura .
  Problema lui Antonescu nu e cind sa iasa din latzul in care singur si-a virit capul si care il sufoca , am numit USL , problema e cum sa iasa lasind macar impresia ca a fost dat afara .
  Se apre ca de la o vreme constientizeaza si el lucrusorul asta , dar e intre ciocanul votului popular care inca are naravul prost sa creada in USL si nicovala baroniilor PNL care nu se dau dusi de la ciolan .

 13. Marcus Says:

  Lui Chiombu Ii Suna Catusele, Iar Pe Antonescu L-au Imbatat Aburii Narcisismului Politic!

  Daca Aliatii in WW2 ar fi folosit strategia si modul de iesire publica folosite de aliatii din USL, astazi am fi trait in lagarele celui de-l Treilea Reich, slugi fara drept de vorba ale urmasilor testamentari ai lui Hitler. Norocul nostru a constat in faptul ca Roosvelt, Churchil si Stalin, in ciuda sistemelor politice si economice diamteral opuse si antagonice pe care le conduceau la momentul respectiv, n-au avut la indemana modelul dambovitean de alianta politica si in acest fel, lasand pentru moment de-o parte linia de demarcatie clara care-i separa fara drept de apel, au reusit ca in final, uniti, sa-l invinga pe Hitler, chit ca si-au adjudecat ulterior prada pe servetele si si-au tras si un Zid de demarcatie drept frontiera pentru Razboiul Rece care a urmat.
  La noi insa este suficient sa iasa chiombu’ pe sticla cu cate o nefacuta anticonstitutionala pentru ca dracu sa-si bage coada intre liderii USL luandu-le mintile si inducandu-le ideea ca fara Alianta ar fi posibil ca obiectivul politic major de anul viitor si anume alegerea lui Crin Antonescu ca presedinte al Romaniei sa fie posibil.
  Motiv pentru care, Crin Atonescu, imbatat cu apa rece, crede cu convingere ca fara sprijinul PSD poate accede la functia suprema, doar bazat pe farmecul personal si suportul PNL, nu realizeaza ca procedand asa poate produce ruptura USL, cu urmari greu de prevazut, eventual urmata de alegeri anticipate, motiv pentru care el, in calitate de candidat la presedintie ii va lua locul lui Vadim Tudor de candidat pe viata, urmand sa alerge de unul singur si sa iasa pe locul doi.
  A-i propune basescului acum, in ceasul al doisprezecelea, sa se aseze, fie si in atmosfera data de plenul Parlamentului, la discutii si negocieri care sa conduca la independenta sistemului juridic din Romania, nu este altceva decat un demers de campanie electorala imbracat in straiele unei frectii la un picior de lemn.
  Mai ales acum, dupa ce scutul protector pe care chiombu’ il pusese intre Dosarul Flota si Justitie de dupa predarea prerogativelor de presedinte de anul viitor, prin mentinerea la incuietoarea sertarului care contine acest dosar a unui lingau de-al sau, cerber dispus sa moara cu cuvintele “pe aici nu se trece”” in loc de a redeschide respectivul dosar, trimitator de basesc dupa binemeritatele gratii, a fost pur si simplu aruncat prin inlocuirea pupinbasistului de la yala respectiva.
  Faptul ca basescu nu a mai tinut cont de nimic cand si-a vazut lefegiul inlaturat de la conducerea sectiei Parchetului si a dat cu mucii in fasole, tragand o baseasca de s-a auzit pana la Briusel, prin care ne anuta cu subiect si predicat cum da el ordine procurorului general al tarii, fara sa-i pese cat de cat de Constitutia acesteia, demostreaza clar ca omul este de-a dreptul nebun si disperat de eventualitatea de a da ochi cu anchetatori impartiali in dosarul respectiv.
  Pe de alta parte, nu inteleg de ce daca este atat de oripilat de incalcarea mai mult decat flagranta si grava a Constitutiei de catre chiombila si nemultumit de luarea de pozitie a colegului Victoras fata de acest nou abuz al lui Uciga-l Toaca, in loc sa convoace factori responsabili la discutii fara rost, nu foloseste ocazia, ca in calitate de sef de partid, colider al unei coalitii politice aflata la Putere si Presedinte al Senatului, sa initieze cea de-a treia procedura de strangere de semnaturi pentru suspendarea derbedeului si arunca toata responsabilitatea in carca lui Ponta.
  Sa fiu bine inteles, eu lui Ponta nu-i gasesc nicio scuza in relatia amoroasa pe care o mentine cu forta inutilitatii cu un partener de “coabitare” care s-a sters cu la fund inainte de a-l semna in aasa zisul pact, insa m-am resemnat la gandul ca acest cancer purulent numit basescu mai are de stat si de facut rau neamului sau inca un an la Cotroceni.
  Insa nici pe Antonescu nu-l aprob atunci cand stand la maina incearca sa culeaga fructele electorale si sa scoata castanele incinse din foc cu mana aliatului politic cuprins de amocul dragostei la prima vedere cu uratul uratilor.
  Asa ca dragi politicieni daca tot ati cazut la pace sa-l tineti pe base in geam la Cotroceni pana la expirarea madantului, macar aveti mintea necesara sa va tineti de promisiunile din campania care v-a adus incununati de laurii unei victorii zdrobitoare la Putere si n-o mai dati de gard ca singuri, cel putin la momentul de fata va papa gaia, iar pe noi ne ia dracu (bucuria si telul final al chiombului)!

 14. Roxana Iordache Says:

  @plano. Mentalitate de troc. Aliaţi-vă la loc cu jumătatea fesenistă, viaţa voastră! Doar că s-a cam mititelit. 😛

  @tibi09. Dar când şi-a văzut Băsea visul cu ochii şi a dat şampanie la Cotroceni, care parte era mafia? Nu cumva era famiglia? Reîntregită. 😉 FSN este egal PD-L plus PSD.

  @Gabi Mihalcea. Despre ce realitate vorbeşti? În rest, stai acasă şi du-te să votezi doar când te cheamă Famiglia care „te reprezintă”. Repetă ce-ai făcut când l-ai votat pe Geoană, adică, pe Băsescu. Super! 🙂

  P.S. Poate-ţi tragi un înscris pe piept, proudly represented by Tonta. 😛

  @Ghiţă. 😆 De acord aproape integral. 😆 Deşi nu prea e de râs. Oricum, americanii au şi partea lor bună, de exemplu, Jack Daniel’s – cine-l bea cu gheaţă pierde. 😛 Şi unde nu ne mai potrivim e că mie mi se pare mai bună vodka rusească, doar mă-sa-i Rusia, nu Polonia – de altfel, polonezii se fac praf, cad sub masă mai repede decât ruşii, iar românii îi ascultă cu urechea. 😆

  @virgilvirgil. E un punct de vedere. Numai că tot n-ai explicat tehnic cum urmează să se întâmple. 🙂

 15. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Păi da’ n-ai văzut că Ponta a luat-o fără să răspundă nimic, cum să dea el vreo replică, din moment ce pleacă la Casa de Toleranţă să facă frumos în faţa fraudei Biden. :mrgreen:

  Păi dacă merge acolo şi nu spune, băi, dudule, noi nu suntem coborâţi din copaci să ne daţi voi lecţii colonialiste înseamnă că merge ca să întregească statutul bananier al statului român. Crin i-a zis semi-bananier. Ponta vrea mereu mai mult. :mrgreen:

  @Gabi Mihalcea. Tu ştii ce-s alea invective? N-ai vrea să ştii. 😛

 16. Roxana Iordache Says:

  @George Cazan. Păi, poate le e dor de vremea în care erau minge între PNL şi PD-L sau când îşi făcea Băsea pantofii cu ei pe vremea alianţei maronii.

  De fapt, unora le place în mizerie, le place să fie tăvăliţi, orice, numai banul să le pice din afacere, oricât de murdară. Lor nu le place la lumină, într-o alianţă onorabilă, cu un partener respectabil, care, adică, se respectă. Şi nu se respectă cine îşi bate joc de ce-a promis în faţa alegătorilor. Că se poate întâmpla să nu poţi să faci tot ce ai promis sau nu întocmai, dar asta ar fi de înţeles.

  Dar când faci exact pe dos decât ai promis, tu, Ponta, ce-ar trebui să facă partenerul de alianţă, să închidă ochii, să tacă şi să te aplaude? Păi ăsta şi era planul jigodiilor securistice de la Cluj şi din văgăunile serviciilor, ca voi să faceţi toate cele coabitace, iar ponoasele electorale să le tragă PNL la europarlamentare şi Crin la prezidenţiale. Că atâta pot mintiucile găştii de la Cluj. Chestia-asta trebuia să fie o nouă postare şi s-ar putea să urmeze.

 17. Roxana Iordache Says:

  Tibi, tipic sofistic. M-am referit la Ponta, nu la PSD. PSD ar avea numai de câştigat dacă şi-ar alege un preşedinte onorabil. Numai că unii nu vor asta, fiindcă pe ei îi interesează să fure, aşa cum au făcut şi continuă să facă din gros famiglia Băsescu şi toată clientela lor oneroasă. Mai mari hoţi ca ăia n-a dat – cel puţin, nu încă – PSD. 😛

 18. olimpiu65 Says:

  Crin trebuie sa continue campania de recredibilizare in ochii electoratului dur PNL! prima masura radicala: retragerea sprijinului politic pt Chitoiu(urgent), Manescu si ochelaristul de la cultura!!!
  altfel ne vom delecta cu inegalabilul sau stil oratoric si atat!!!
  Bravo Rox, ai multa rabdare cu retardatii pishadisti!!

 19. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. De acord, pe Ramona o scoate elegant pe lista euro. 🙂 Daniel Barbu ar trebui să se simtă şi să demisioneze. Chiţoiu e băiat prea bun pentru funcţia-asta. 😉 Mai bine să se ocupe de sectorul 1, că riscă să piardă cea mai puternică organizaţie. 😳

 20. olimpiu65 Says:

  eu nu am nevoie de ..baieti buni” care tin hemoroizii carlanului zilnic si cu manutza lor cara mizeriile nemernicului plagiator. pt atacul aspra presei si e de-ajuns sa plece invartindu-se!!!

 21. Ghita Bizonu' Says:

  virgilvirgil

  ar fi o cestie.. numita electorat Electoratum e diferit de membtii de partid plus ca si membrii de partid au o :reverva” mintala (ca latfel in 89 .. canci. Cetreau metralelere si urma o liniste de tartaree tomba ca-ntr-o manistire arsa – sper ca uni vro recunsoate ytrimiterile la manualele de liceu)

  Antonescu nu are un pact doar cu PSD si PC. Are un pact cu electoratul nepdelist. Cat timp il respecta electoratul il va respecta vazand in Crin unicul care este rectiliniu.
  Poa ma insel insa chiar si acu – cu atat mai mult acu 7 luni – daca se lasa cu anticipate .. Antonescu este in pole position. Cu conditia sa nu greseasca „risca” sa fie presedinte chiar daca ar fi singur!! Ca ar fi inb turu 2, sau unu … ca ar fi cu 53 sau 60 % tot aia e! (in dec 2012 cred ca facea 75%. Da ascapat ocazia sa mertga alaturi de Ghise!!!)

 22. Ghita Bizonu' Says:

  Ba’Secu ieri „Analizez sa denunt pactul de coabitare. Ponta s-a bagat cu bocancii in justitie
  A avut timpo destul sa analizeze . Ca a iesit pantofi sau bocanci tot aia e :Papici out!!!
  Asdaca intrebarea care se pune e : s-a constipat?!

 23. Ghita Bizonu' Says:

  Roxi

  Jack nu am avut placerea (prea scump… vreo 3-4 ani m-am rasfatat cu un McNears [27 lei[] sau Canadian Old [30 lei] de 3 ori pe an) da as zice ca amerlocii au avut mai multe cestii bune (pe la 12:30 era sa scot un urlet de excitatie/satisfactie si invidie : un Caddie decapotabil rosu tapiserie alba de cca 5.50 metri – „frumoasa americana” de top asa cum o stie degeneratia mea) insa la votca te contrazic : aia poloneza e mai buna !! (si scuze am baut ruseasca … tu ai baut Sibirskaya sau Zolotaynia?!) E mai „unsa” (totusi tuica scotiana ori are gust de „plosnita” ori nu e! A da careva m-a cadorist cu un Chivas de 12 ani .. Bun ! Adica gust ordinar de „plosnita” ) Ca lehii cad usor sub masa e „meritu” lor (cu cat mai iute cu atata mai bine! Mai ales cand au neveste misto!! A da era unu … misto nevasta da naspa era ca trebuia sa il „depanezi” pe el si avea 90 de kile!! Sa zic asa cucoana se asigura de amanti „valabili” cu sale tari!!! Parerea noasta a „depanatorilor”: daca as avea asa muiere as bea numa Borviz!!! )

  Dar ai observat ca in afara de cultura tot ce fac bine rusii e de rau? Adica fac bine si tancuri,tunuri, bombe si pusti da nu si autoturisme, televizoare, carnati, camasi …(totusi pistoalele e cam discutabile .. )

 24. tiberiu2009 Says:

  „”Mai mari hoţi ca ăia n-a dat – cel puţin, nu încă – PSD.””

  Asta e o gluma.

  „” M-am referit la Ponta, nu la PSD.””

  Ponta=PSD=Nastase=ILIESCU
  Fac pariu ca nu peste mult au sa-i faca statui lui Iliescu.
  Unii (chiar si multi de aici ) ii fac deja statui (metaforic vorbind).
  Toata clasa politica e vinovata ca Iliescu nu este in catuse.

 25. ALM Says:

  @tiberiu2009
  Am vrut să-i facem statuie lui Iliescu da’ n-a vrut Videanu să ne dea marmură nici măcar de un bust. Ţine toată marmura pentru Băsescu! Din metal din nou imposibil: toate neferoasele au ajuns la ruşii aduşi de RoboCop şi famiglia Cocoş. Ne-am enervat şi cineva a zis: s-o facem din rahat! Nici d-ăla nu e, că-l mănâncă băsiştii nonstop …

 26. virgilvirgil Says:

  Ghita , sigur ca ai dreptate , insa eu nu vorbesc aici despre electorat . Care electorat are si el destul timp ca sa isi reformeze parerile . Vine iarna si nu va fi o iarna usoara deloc …
  Eu doar spun ca pesedeii NU IL VOR SPRIJINI PE ANTONESCU SA AJUNGA PRESEDINTE .
  Sa-ti reamintesc cum l-au „sprijinit” la referendum ?…
  Ei lau virit cu capul in lat si tot ei i.au tras presul dupa aia .
  Si atunci am spus inca inainte de traznaia cu referendumul ca e o nerozie si ca urmarea va fi trecerea ep tobogan a lui Antonescu .
  Cite injuraturi mi.am mai luat …
  Sa revenim … Fie pesedeii vor avea condidat propriu , cel mai probabil , fie vor sprijini subteran unul „independent” pus tot de ei .
  Dar pina atunci mai e timp si nu m-ar mira deloc cum am spus , ca Antonescu nici sa nu ajunga sa fie candidatul PNL , cu atit mai putin al USL .
  Antonescu are o singura sansa , si anume , aceea de a face in asa fel inct pesedeii sa rupa USL sau cel putin sa fie scosi vinovati de rupere in fata electoratului .
  Pe de alta parte , cu cit ruptura se va produce mai tirziu , cu atit mai rau pentru Antonescu .

 27. Marcus Says:

  @ Virigil; „Antonescu are o singura sansa , si anume , aceea de a face in asa fel inct pesedeii sa rupa USL sau cel putin sa fie scosi vinovati de rupere in fata electoratului „.
  @marcus: „Virgine (la minte): tu zici c-ai fost prefect, mai, loaza? 🙂 🙂 🙂
  si tot marcus: sa fii iubit ca tare bine le mai zici ! 🙂 🙂 🙂
  marcus

 28. Roxana Iordache Says:

  @All. ALM RULES! 😆 Citiţi ce i-a răspuns lui Tibi. 😆

  @ALM. 😆 😆 😆

  @Tibi. Monşer, oricât m-ai provoca, tot n-am să-ţi spun că eşti idiot. 🙂 Asta, apropo de glumă. 😀

  @virgilvirgil. Virgile, dar tot nu explici cum o să se se întâmple practic. 🙂

  Tu ai dreptate, teoretic, numai că nu votează liderii PSD, votează electoratul lor.

  @Ghiţă. Tocmai, că am observat. Şi ai exprimat genial, că tot ce fac bine ruşii în afară de cultură e (de) rău. 😆 Dar tot te contrazic, în sensul că e chestie de gustibus. Stalicinaia, Krepcaia şi alltele. Vodka poloneză e prea dulceagă. 🙂 Şi crede-mă că se scrie cu d. E derivat de la vod este egal apă, iar vodka este egal apiţă. 😆

  @Marcus. E ultima nesimţire pe care ai postat-o pe blogul meu vreodată.

 29. Ghita Bizonu' Says:

  virgilvirgil

  sda stii ceva .. electoratul sau populatia este ceva mai independent de propaganda . Mult mai independent decat credti voi astia politicieni si ziaristi (chiar si fosti)
  Na de o pilda inainte de 89 .. Porpganda sa te faca sa versi .. Ei si ?! Daca nu a avut si efect contrar!!!
  Alta .. de ce crezi ca a castigat CDR in 96? Eu stima c ava castiga din vara (fusesem la Felix … ) Da de ce a „cazut” CDR si PNT? Crezi ca din motive de propaganda?
  Sau ia de te uita.. in 90 ni se cnata ca daca am vea Tv indpendenta .. azi avem nspe posturi … Basistii zic ca electoatu e contra lor pe motiv de A3 .. Naspa ptr ei .. A3 este ascultata ca partial zice ce crede electoratul

  Asa ca iti zic .. Crin are sanse daca „menajeaza” electoratul care vede in el … altceva. Nebasist … Ma rog are de partea lui fapti, ca este notorium, ca este „lansat” samd . Trebuie sa tina minte un lucru „electoratul in ansamablu!! Ca intre Udrea/MRU/naiba stie si Antonescu .. alegerea este simpla … Si as mai zice ca daca Crin nu sucare direct juma din electoratu PSD va vota din primu tur cu el. mCara ptr ca exista un angajement comun. Ca .. ei da conducerea PSD a dezamagit.
  La o adica eu as propune un discurs gen „sunteti oameni de cuvant, sunteti oameni de onoare care ati fost cam inselati. Lasati-ma sa va reprezint! Chiar daca avem unele pareri diferite in altele ne intelegem” si cateva propuneri simple ….

  Tu ce crezi ca oamenii care voteaza PSD sau PNL sau .. au contracte cu partidele ? Au interese si sperante!! SI sunt liberi sa voteeze cum vor in cabina!! (uuu! insi care au avut nenoocu sa numere „inainte” voturile zicea privind in jur „ba mi-e frica sa iti spun ce au scris multi pe buletine!!” ba mai rau o cucoana mi-a zis ca si-a imbunatatit semnificativ cunostintele despre sexualitatea umana!!!)

 30. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, dacă pe tine te satisface răutatea, să fii fericit! Îţi fac eu schema cu privire la căderea CDR: din cauza prostiei PNŢCD de a nu extermina PD. Asta, apropo de „chiar şi foşti”. Nu încetez să mă mir cu privire la marea ta delicateţe.

  Dacă n-o ai pe asta, degeaba ai minte. De fapt. din lipsă se inimă, mintea o ia razna.

 31. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana
  Culmea odata a dat dovada PNT de inteligenta si …

  PNT nu putea extermina PD!!! Fiindca sa iti amintesc ceva :
  Senat. Au fost validate 12.287.671 din cele 13.088.388 exprimate. Mai jos sunt partidele care au obținut locuri.
  · CDR 3.772.084 (30,7%) voturi, 53 (37,06%) locuri
  · PDSR 2.836.011 (23,08%) voturi, 41 (28.67%) locuri
  · USD 1.617.384 (13,16%) voturi, 23 (16.08%) locuri
  · UDMR 837.760 (6,82%) voturi, 11 (7.69%) locuri
  · PRM 558.026 (4,54%) voturi, 8 (5.59%) locuri
  · PUNR 518.962 (4,22%) voturi, 7 (4.9%) locuri
  Numarul total de locuri a fost 143.

  Deci CDR 53 + USD 23 + UDMR 11 = 87 voturi din 143
  Dar CDR 53 + UDMR 11 = 64 voturi din 143

  Camera Deputaților. Au fost validate 12.238.746 din cele 13.088.388 exprimate. Mai jos sunt partidele care au obținut mai mult de 4%.
  · CDR 3.692.321 (30,17%) voturi, 122 (35,57%) locuri
  · PDSR 2.633.860 (21,52%) voturi, 91 (26.53%) locuri
  · USD 1.582.231 (12,93%) voturi, 53 (15.45%) locuri
  · UDMR 812.628 (6,64%) voturi, 25 (7.29%) locuri
  · PRM 546.430 (4,46%) voturi, 19 (5.54%) locuri
  · PUNR 533.348 (4,36%) voturi, 18 (5.25%) locuri
  Numărul total de locuri a fost 343

  Deci CDR 122 + USD 53 + UDMR 25 = 200 voturi din 343
  Dar CDR 122 + UDMR 25 = 147 voturi din 343

  Per total CDR + USD + UDMR 11 = 287
  Dar CDR + UDMR = 211 voturi din 486
  Adica CDR nu putea face o coalitie majoritara decat cu PD (cu PDSR era imposibil dpv practic). Caci ca sa faci guuvernul – cel putin in tarile democratioce cu sistem parlamentar normal – iti trebuie votul majoritar al parlamentului nu doar vointa expresa prezidelului fie el Ilici, Tzapu sau Nutzu. Alinata cu PD a fost pretul platit pentri alegerea lu Tzapu si accederea CDR la putere. Pretul asta a inceput sa fie platit de Coposu care a “crezut” basmele lu Petrica far-de-gat ca el (Petrica) mare reformnist si alungat ca dorea “reforma” si l-a “spalat de pacate” si l-a certificat ca “democrat” si l-a luat in CDR. Ca putea sa il lase “pe strada” da ..
  Daca insa s-ar fi incercat distrugerea PD ..hales bules ales ..tes ca PD trecea pronto “dincolo” si .. ce urma? Guvernu Vacaroiu 2? Iliescu? Nastase prim?!
  De fapt din cate tin minte unu Vlarian Stan a incercat sa “scarpine” nitel conducera PD (pe motiv de case) si imediata a sarit Basel (care era sa zic asa “caftangiul” de serrvicu si “deschidere” a PD) “ba voi vreti alianta sau nu?” asa ca s-a pasat butonu eject de la zisu Stan …
  Si de ce a cazut CDR ?Pai simplu a urmat “trenbdul” economic si al nivelului de trai!! Ca a promis marea cu sarea si a ajuns sa zica “inainte sa fie bine trebuie sa fi mai rau!!” (Tzapu dixit) Lumea era de parere ca destul fusese “mai rau” (1983 [daca nu 1980]-1989) si era cazul sa fie “mai bine”! Ca d’aia votasera cu CDR si nu cu PDSR!!!

  Insa tu imi dai cu “inima” . In voata trebuie dintai minte!! Apopos tu stii cu ce se manca parlamentarismu? Stii ca nici in Anglia. Belgia, Spania regele nu pune premier pe cine vrea detoidu lui ci pe ala care il vrea parlamenti? Ca pana si przidelu Frnatei care de multe ori se crede Luis 15 (chiar si mai ales Tonton Mitterand!) prezidelu trebe sa ”coabiteze” adica parlamentu are o majoritate nu o contrazice (altfel … la place de la Greve vive la veuve nationale sau a la lanterne!!!) Ca pana si presedintel amerlocan ales direct sa fie si sef de guvern trebe sa primeasca votu parlamentului ptr cabinetul sau ? (adica ca congresu sa fie de acord ca mme Hilariota sa devina sinstra de exterene) Tu crezi ca prezidelu si gata? Ce fl de regim politic doresti tu cand gandesti democratie?! Un regim cu Antonescu pe post de vacsescu?!”Lgitim” si “providential” si “Sef” ?! naspa ca mi se pare ca Antonescu nu agreaza asa ceva (macar din lene … ar fi fots mult mai bine ca si Nutu sa fi fost mai lenes sa nu mai zic Nae!!)
  Cat despre “inima” fara ratiune … priveste la Radu. Din atat “inima” ajunge rusofil sau macar suporter al rusilor. Si cica “nationalist” …
  Hm voi cu atata “constiinta” ajungeti sa rasturnati zisa rablesiana care ar trebui sa fie (in cazul vost) consience sans science n’est que la ruine de l’ame

 32. Roxana Iordache Says:

  Lasă, tu să fii sănătos! Şi cred că şansele sunt invers proporţionale cu prostiile pe care ţii să le spui.

 33. Gabi Mihalcea Says:

  Deci nenea Antonescu (+ idiotii care il consilieaza) are planul facut: santajeaza PSD-ul cu apelul le curtea constitutionala http://www.dcnews.ro/2013/10/ponta-are-o-noua-majoritate-parlamentara-de-ce-nu-o-poate-folosi/ si face pe deontologul criticind partenerul de guvernare la fiecare 5 minute. Si crede ca aceasta strategie il va feca rge… In perioada ’99 – 2000 nu prea eram conectata, dar cei conectati imi spun ca la fel facea „tinarul” antonescu si cind era ministrel de CDR…
  Habar nu am daca eceste zvonuri sint reale (desi fra foc nu pre iese fum), dar daca 50% este adevarat, nenicul va ajunge presedinte exact la pastele cailor! Si aici nu este vorba nici de ce zice Ponta, sau sefutii PSD, este vorba despre ne-a Ghorghe votant PSD de cind se stie….Nenea Antonescu pe aceeia ii neglijeaza.
  Cica luni se discuta viitorul USL. Eu zic care USL? Antonescu a spus vineri clar ca nu mai exista USL. Sau daca scuipi si mergi mai departe ce jigodie mai esti…

 34. Gabi Mihalcea Says:

  @Radu, poate sint naiva, dar am tinut din tot sufletul la aceasta facatura USL. Ce vad insa in ultimele zile ma face s avomit! Vara trecuta a fost usoara comparativ cu ce se intimpla acum. Vara trecuta a fost dictatata din afara + basescu. Ce se intimpla acum este dirijata din interiorul USL, fara sa te ranesc, direct de la Antonescu (si parerea mea, ceva consilieri care ii doresc raul).

 35. argusdre Says:

  Liderul socialiștilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat la RFI că liberalul Crin Antonescu ar trebui să arate mai mult respect premierului și coaliției guvernamentale și și-a exprimat speranța că tensiunile vor fi stopate la masa discuțiilor în interiorul USL. „

 36. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  @Argusdre

  Despre Basescu n-a spus Loboda asta al tau ca sa-i acordam mai mult respect ?! Pare destul de consecvent Loboda daca ne gandim bine… 🙂

  Vara trecuta spunea ca ar trebui sa ii acordam mai mult respect lui Basescu si CCRului 🙂 .Imi si amintesc cum a sarit repede si a spus ca trebuie acceptata decizia CCR si sa ne intoarcem toti cuminti la… „normalitatea” basista. Pe Basescu l-a catalogat drept „un lider cam autoritar” ,lucru care este ca si cum ai spune despre dracu’ ca este putin cam cam nepoliticos la intrarea in bloc si intra inaintea doamnelor, altfel este baiat OK 🙂

  Cui pana mea ii pasa ce spune si ce vrea Loboda ala al tau ? …

 37. Roxana Iordache Says:

  Simpa, te rog să postezi sub nick-ul simpatic. 🙂 E păcat să se piardă mesajul. Socialiştii organului genital al mamelor lor. Care, săracele, poate n-au nici o vină.

 38. Garzile Maniu Says:

  prostovanii de la Cluj !! ……. fff bine spus ……. Romania este plina de acest gen de prostavani, taranuti mediocrii care si-au cistigat increderea inj sine in cadrul sistemului …….. niste alesi dintre nechemati ………

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: