DE CE SUNT CUTREMURILE ÎN GALAŢI-BÂRLAD

Chiar nu bănuiţi? Şi cât de gravă e situaţia, dacă Băsescu bagă o asemenea diversiune multiplă?

Personajul ăsta gazos şi coabitacul care a acceptat explorarea, deci, exploatarea gazelor. Ştiţi voi de care.

Presa, ca de obicei, rumegă efectele cu care e furajată.

P.S. Despre mascarada cu „denunţarea coabitării”, în postarea următoare.

29 răspunsuri to “DE CE SUNT CUTREMURILE ÎN GALAŢI-BÂRLAD”

 1. Ghita Bizonu' Says:

  Si cu asta ce-am facut ?!!

  Vacselu dixit : Analizez sa denunt pactul de coabitare! si ca cum Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a încălcat grav pactul și mai ales s-a băgat cu bocancii în justiție (A se observa acel “girez” de parca ar fi vorba de “girul” lui sau pofta muschilor sai si nu de majoritate parlamentara!! curat murdar si anticonstiututional!!) repeta si placa cu “lovitura de stat din vara lui 2012”.

  In replica coabitacu’ zice ca cum

  In luna decembrie ideea era sa nu avem o noua criza politica – sa nu avem Guvern. Eu am semnat acel pact cu gandul ca vom avea stabilitate, nu pentru Basescu am facut acel pact, a fost un sacrificiu necesar, am inteles si criticile si supararile.

  Nu mi-am facut nicio secunda vreo iluzie ca il va respecta, nu exista nicio promisiune pe care sa o fi respectat. Nu regret pentru ca minciuna cu Basescu care vrea binele Romaniei si noi, USL-ul, care vrem raul nu o mai inghite nimeni. Faptul ca dumnealui denunta acel pact este treaba dumnealui. Nu m-am dus eu cu pactul la Bruxelles, el se ducea la Barroso si la Schultz si ii tragea de mana”

  Deci e pe duca … previzibil de altfel.
  Si cu pactu ce-am facut ?! Vedeti voi vre-un ce castig pentru tara din toata tarasenia asta? Ca io nu!!!!

  Si era previzibil ca se scurta funia (legata la paru pactului). Are si Vacselu dreptate – detonatorul a fost dosarul Dragnea !!! Dosar dresat pentru “falsificarea datelor” de la referendum!!! Adica referndumu pentru demiterea presedintelui ca urmare a unei suspendari perfect constitutionale ar fi fost “lovitura de stat constitutionala” . Cu o condamnare la fel de previzibila ca find necesara dpv al politcii electorale (dreptu? Adevarul? Justitia? C’esti prost Bizoane?!)
  Findca condamnarea lui Dragnea pentru “fasificarea referndumului” da un semnal prost pentru votaci USL si mai ales PSD cat si pentru cadrele PSD – vedeti ce faceti ca iata ce patiti!!
  Si este o incurajare pentru adversarii PSD si USL .

  La care as mai adauga cam desele deplasari in Strainezia ale premierului .. ca iata ce zice prezidelu: Marea lui(Ponta) pasiune e să sară în avion să meargă pe oriunde e primit. Gândiți-vă cum se uită oamenii la el și spun: aoleo el este artizanul loviturii de stat în România? el e liderul de la București cu două plagiate? dincare reiese
  a)”oftica” prezidentiala ca El , ralesul, Providentialul nu prea este primkit pe nicunde si nciaieri
  b) “oftica” ca presmeru incalca pactul de coabitare care precvede expresis verbis

  Părţile se angajează să continue practica aprobării mandatelor de reprezentare de către Preşedintele României şi prezentarea rapoartelor la sosirea din delegaţii.

  Adica ca cam asa – nu a cerut voie de la Traian aut Sefu’ sa mearga prin cele strainaturi unde El Realesu nu prea este primit!!! Pai se putea permite asa ceva ? In nici un caz de Nutzu!!!

  Da ramane intrebarea : Si cu asta (pactu) ce-am facut ?!!
  Eu zic ca NIMIC bun. Decta a dat lu Prezidelu un moment de respiro nemeritat si neasteptat. A trimis dupa muste USL ul si activitatea lu’ guvernu’ reusind ca pana acum sa se faca nimic (adica s-au apuicat de modificare Constitutiei –marota basesciana. S=au apucat de regionalizare – alta cestie bascista sau macar PeDeLasta. Azi amandoua impotmolite. Apoi au dat in Rosia Montana Golf Coproration – alta marota basesciana si teren minat. S-au ales cu conetstie .. si amestecuri basesti – normale zic eu! – in zisa contestatie)

  Insa desi mi-a, placut enorm ofica de ieri de la B1 TV trebe sa recunosc ca totusi s-a facut una bucata de GRESEALA cu schimbarea lu Papici . Adica (dez)onor sinsitru lu (in)Justitia nu trebuia sa mai delege INCA O DATA! Pre zisu Papici . Findca trebuia s aii multu8measca pentru activitatea depusa si sa il inlocuiasca !! Findca legea prevede clar cate mandate si pe cat timp! Iar cestia cu delegarea nu tine.. Delegare dupa delegare inseamna incalcarea legii scrise !!!
  Actuala codeala – il mai redelegam pe X ca dupa cateva zile sa il schimbam (decizie cred ca legala findca “delegarea” este derogatorie si temporara “pana cand vom gasi” , deci poate fi intrupta oricand) lasa camp prea larg de “presupuneri” ale publicului sa zicem “neavizat” . Care “presupuneri” pot si sunt influnetate si de propaganda politica interesata gen Acum şapte zile oamenii ăştia erau buni, şi după ce s-a pus dosarul lui Dragnea, a ieşit şi dosarul lui Voiculescu, dintr-o dată nu au mai fost buni. Ca se uita esentialul – or fi fost bun Papici insa trebuia schimbat de ceva timp. Ca asa cere legea !! Dar publicu spectator nu discerne prea multe nuante. Asa cum alataieri intamplator am surprins o conversatie telefonica in autobuz .. pana la urma toti platesc! Uite Nastase ce daca a fost prim minstru tot a ajuns la inchisoare pentru ce a facut!!! “ Doamna in cauza nu prea stia ca “ce a facut” era presupus nu demonstrat!!!

  Deci Si cu asta ce-am facut ?!! ca imi aduc aminte de unu Neviile fluturand alt pact “pace cu onoare in generatia asta!!”. Pace nu a avut si onoare nici atat!!!

  http://vremea.forumgratuit.ro/t527-si-cu-asta-ce-am-facut#1080

 2. DE CE SUNT CUTREMURILE ÎN GALAŢI-BÂRLAD » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. johnson1312 Says:

  Am eu o intrebare mai buna : De ce nu ies in strada cei din Galati,Tecuci sau baietii veseli cu sticle pet din PU sa faca scandal pentru ca autoritatile sa dea prime explicatii eventual sa ia niste masuri minimale ? Asteapta sa cada casele pe ei mai intai ?

 4. ALM Says:

  @johnson1312
  Am io un răspuns bunicel, că e ca la evrei. Şi ce ar trebui să facă aurtorităţile, să bată pământul în piroane?
  Este un fenomen în premieră absolută, cel puţin în România. Că o fi de la Dumnezeu, că o fi de la Chevron sau OMV, o să aflăm cumva …

 5. johnson1312 Says:

  @ALM…asta era sensul intrebarii mele asazis buna 😆 …Sa le zica ceva sa nu-i lase asa in bezna.Eu cred ca ei stiu ce se intampla acolo dar vor sa ascunda din motive de ei stiute 🙄

 6. Donkeypapuas Says:

  @johnson1312

  De ce nu ies cine? Mă-ta şi cu tac-tu? Dar VOI, ăştia de faceţi pe eroii numai pe net, unde aţi fost duminică? Şi unde o să fiţi şi duminica ce vine? Păi la căldurică. Şi la una mică. De v-o dă Ponta şi Băsescu. O … UE, adică.
  Deci protestatarii strigă împotriva cianurizării şi a distrugerii României prin fracturare iar specimene ca voi spun… „unde sunt cei dn PU”? Păi vă bag eu în PMV.

 7. ALM Says:

  @johnson1312
  Impresia mea este că acolo Iadul pregăteşte un apartament prezidenţial 😆 …
  Se pare că nu are legătură directă cu prospectările Chevron deoarece, conform hărţii cu înstrăinările subsolului României, satul Izvoarele este în „parohia” OMV. Nu cred că OMV ar fi de acord ca altă lăcustă să bage furtunu’, ca să-i tragă gazele obţinute aşa uşor …

 8. Donkeypapuas Says:

  @Roxana Iordache

  Postacii nu îşi pot da seama decât numai după ce primesc acceptul comanditarilor. Trăim în plină poveste (sau coşmar) a hainelor împăratului.

 9. virgilvirgil Says:

  Cutremurele au ca sursa exploatatiile petroliere prin fracturare hidraulica . Bacalbasa , prezidentul CJ Galati s-a scapat in direct la Dana Grecu . Acelasi procedeu care se va folosi la exploatarea gazelor de sist este folosit uneori si in forajele sondelor de petrol din zona .

 10. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Nu crezi că au ieşit destul pe-acolo, cam cât toată ţara?

 11. johnson1312 Says:

  Papuasule sa-mi bag pula-n mata daca nu ma urc in avion si te caut eu cacat cu ochi ce esti in Piata si te fac carne de mici derbedeule.invata sa vorbesti neispravitule daca nu te invat eu !!!

 12. johnson1312 Says:

  Roxana eu nu mai intru in blogul tau vad ca te-ai asezat nin tabara cu toti onanistrii lui Basescu.Sa fii fericita cu ei !!!

 13. johnson1312 Says:

  Roxana eu nu mai intru in blogul tau vad ca te-ai asezat in tabara cu toti onanistii lui Basescu.Sa fii fericita cu ei !!!

 14. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. Uneori eşti incredibil de agresiv, dat fiind faptul că nu pari genul impulsiv! Şi chiar greşeşti adresa. Eşti extrem de nedrept, ai atacat pe cineva la care ţin foarte mult, pentru faptul că e un om deosebit şi foarte activ, s-ar putea să fi ieşit în stradă de mult mai multe ori decât tine şi în condiţii de periclitate.

  Îţi înţeleg frustrarea, dar cred că nu-i corect să sari la persoană, poate că era cineva cu dizabilităţi, etc. Te-ai gândit? Că de obicei te gândeşti pe urmă postezi.

  Te apreciez în mod deosebit şi pun ieşirea ta pe seama tensiunii, a efortului constant pe care îl faci de a fi informat şi de a protesta inclusiv în numele celor care nu (mai) pot.

  P.S.Unii dintre noi nu mai au părinţi. 😦

 15. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Ai postat replica în timp ce eu postam răspunsul anterior. Mă dezamăgeşti.

  Oricum de mai multă vreme mă gândesc să trec blogul la capitolul istorie recentă.

  Văd că mi se oferă argumente.

 16. virgilvirgil Says:

  Ce aveti ma , s-a incins tarita in voi ?!… Ca va tot spun io …
  LIBER LA INJURAT POLITICIENI , INTERZIS SA NE INJURAM , JIGNIM SI CATALOGAM INTRE NOI .
  Parca nu toti am apartine speciei calaritului si nu calaretilor !…
  Nu va ajunge cit ne calaresc mizerabilii , ne mai calarim si intre noi ?!…

 17. Mihai Hristea Says:

  Un imens LIKE @virgilvirgil! 🙂

 18. Roxana Iordache Says:

  Dacă prietenii cei mai fideli ai blogului meu îşi adresează invective înseamnă că n-are rost să-l mai ţin.

 19. ALM Says:

  Stimată Roxana, măcar dvs să vă gândiţi înainte să postaţi! A crescut agresivitatea tuturor, poate şi pentru că aşteptările se lasă prea … aşteptate. Vă spun sincer că nu agreez mereu poziţia dvs (sau a altor prieteni ai blogului) dar, asta este frumuseţea democraţiei: să citesc, să ascult şi pe cei cu care nu sunt „într-un cuget şi-o simţire”. Dacă au ei dreptate?

 20. Donkeypapuas Says:

  Să dau citat atunci: „De ce nu ies in strada […] baietii veseli cu sticle pet din PU” apud johnson1312.

  Apropo, duminică se face o vizită şi la Cucuveaua de la 3Coceni.
  Poate veniţi cu minerii ca să-l apăraţi pe preşul vostru cel iubit pe care, de ochii lumii, îl înjuraţi. Felul pontac de a cotocobităcii.

 21. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Dv. daţi uneori impresia că postaţi fără să citiţi. Era vorba de atitudine civilizată. Polemica reală nu înseamnă atac la persoană, în nici un caz insultă şi calomnie.

  @Donkeypapuas. A persevera e diabolic. Omul a scris la modul general, nu te-a insultat cum ai făcut tu în replică, ceea ce a fost deplorabil, la fel ca şi răspunsul lui – justificat, însă, din moment ce l-ai înjurat de părinţi.

  În rest, n-are rost să dai replici din oboseală. Cui foloseşte schimbul ăsta steril de propoziţii? 😦

 22. ALM Says:

  Aha, trebuia să traduc … Mă refeream la ideea de a închide blogul! Iar v-aţi repezit la beregată!

 23. Donkeypapuas Says:

  Mă apucă groaza de modul ăsta general:
  – Acum un an jumate s-a manifestat săptămâni de-a rândul. În PU. Contra sistemului băsist, adică a neocolonialismului impus de FMI, nu findcă era mutra celui de la Cotroceni nesuferită, cum cred unii. Între altele, şi pentru oprirea cianurării. Acum unii fac pe miraţii când aud de proteste!
  – Acum mai bine de un an de zile referendumul a dat un vot masiv de blam împotriva băsismului (88%), adică aceleiaşi politici neocoloniale. Repet: nu antipatia mutrei de la palat a interesat.
  – Acum mai puţin de un an a venit un vot masiv în favoarea unei coaliţii ce PROMITEA oprirea politicii colonialiste. ŞAPTEZECI LA SUTĂ! Şi iarăşi unii se dau acum miraţi când demonstranţii le cer să respecte CE AU PROMIS.
  – În schimb după toate cele rememorate ne-am ales cu… băseală cotcobităcească. Venite de la Ponta şi mafioţii lui. Cu logoree antonească de tip Brânzovenescu. Şi cu minciuni cât încape.
  Iar la asta se adaugă ironiile ieftine. De la curajoşii blogurilor. Mare parte, postaci.
  DESTUL!

 24. virgilvirgil Says:

  Pai deh … Acum un an cind va spuneam ca nu o sa fie nicio diferenta intre neispravitii de au fost si cei ce vor veni ma injurati catalogindu-ma de la securist la besel …
  Iote ca am avut dreptate !

 25. Ghita Bizonu' Says:

  Ho! Se umfla tarita in voi astia „dreptacii” ma?!
  Astea sunt „agumente” de teleptuali? Ca imi aduc aminte de maidna si armata!!! (servicu miliatr 16 luni in unitate de infanterei unde 50% nu avea 8 clase terminate si unde injuratura era „nirmala” ca era „barbateasca” si modul de adreare eau „fa p,,,da bolnava!” asta pana cand „fa” punea mana pe cutit!!!) Ma tog poa eductaoie din Pta cu Golani ….(juma din aia erau golani sau copii de golani prmovati in virtuytea origini lor golanesti zisa „sanatoasa” )

  SI pauasule .. imi8 place cestia aia cu contra neocolonialismului impus de FMI, oprirea politicii colonialiste. Ins ave3zi matale Ponta a frcvemtaqt si el Pta cu Golani unde a invatat ca numa prosti zic :Nu ne vindem tara!!” si acu zice ca lupta impotrri9va celor care vor sa readuca anii 90 ..

 26. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, ai o varză în cap! Cine e capabil de analiză logică atunci când are date reale şi le respectă, şi o dă în bară ca tine de data asta, înseamnă că nu-şi dă voie să fie logic decât prin selecţie. 🙂

 27. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Bravo, bravo! E bine că totuşi mai respiraţi. 😉 Mai ales după episodul cu babalâcii. Trebuia s-o las cum a căzut, poate că totuşi @Donkeypapuas avea dreptate. 😀

  @Virgile, n-ai avut dreptate, că nu eşti numai tu diferit pe lume. 🙂 Şi dacă susţineai anul trecut treaba-asta, nu cumva se putea înţelege că mesajul era să nu votăm USL, că tot aia e? 🙂 Măcar nu le mai vedem feţele. :mrgreen:

 28. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. Asta-i o reacţie anarhică, iar anarhismul/anarhia e cel mai bun argument pentru dictatură.

 29. Donkeypapuas Says:

  @Ghita Bizonu’

  Ponta se pare că era ubicuu de vreme ce pe de-o parte se găsea bagabont la Paris, iar pe de alta afirmaţi că era în Piaţa Universităţii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: