ZGONEA, DE NEOPRIT :)))

Recital Zgonea către presa acreditată la Camera Deputaţilor, pe tema ţiganilor de la Paris şi a reacţiilor oficiale: „Mă intrebam dacă nu cumva domnul ministru Valls dacă-l vedea pe Brâncuşi acum 100 de ani, cu barba lui, într-o piaţă să cumpere cele bune, nu-l dădea afară din Franţa. Poate era mai bine pentru noi, că aveam toate sculpturile în România”. 😯

😆 😆 😆

Şi e trimis la Paris, să-şi convingă omologul. 😯

17 răspunsuri to “ZGONEA, DE NEOPRIT :)))”

 1. violet Says:

  Poate omologul va compătimi poporul român că-l are pe Zgonea şi ne va ajuta să intrăm în Schengen. Măcar atât… 😆
  :mrgreen:

 2. ZGONEA, DE NEOPRIT :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Simpaticul si enervantul John McClane interpretat de Bruce Willis a ajuns anu asta la al cincelea film : A Good Day to Die Hard. Cine ar fi crezut in 1988 ?!
  Da’ acu un an cine mai dadea multe parale pe viitorul basesc? Plecari masive din PDL, manifestari in strada, defectiune a generalui de izmene si a UNPR .. o noua majortitate guvernamentala , un nou inceput .. si o noua suspendare !!!
  Si totusi cu spijinul catorva fideli si a mesei verzi s-a intors zicandu-si in barba “ pe multi am sa popesc si io!”
  ……………………………………………………..
  Findca imi este frica ca elementele de rezistenta al regimului Basescu vor continua sa functioneze si dupa ce el va fi plecat de la Cotroceni. Curte Constitutionala, DNA , CSM si ce or mai fi. Si vor continua sa actioneze la fel.
  http://vremea.forumgratuit.ro/t525-die-hard-traian-aut-sefu

 4. Gabi Mihalcea Says:

  Am citit pe hotnews ceva ce nici in cosmaruri nu mi-am imgainat a citi dupa decembrie ’89. Si vad ca nimeni nu se sesizeaza!
  Incepe cam asa: „Premiera in justitie: Presiunile Antena 3 asupra procurorilor in cazul Alexandrescu-RCS au fost invocate de DNA in sprijinul deciziei de trimitere in judecata a Antena 3, Antena TV Group si a sefilor Intact. Rechizitoriul procurorilor: Campania media a Antenelor – dovada a „pericolului social” prezentat de invinuiti ”

  Oare cit pina la primele arestari „din moteve de presiune pe justitie”?

 5. Gabi Mihalcea Says:

  am uitat linkul:
  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-15704045-premiera-justitie-presiunile-antena-3-asupra-procurorilor-cazul-alexandrescu-rcs-fost-invocate-dna-sprijinul-deciziei-trimitere-judecata-antena-3-antena-group-sefilor-intact.htm

 6. Gabi Mihalcea Says:

  UITE SI COMUNICATUL DNA: „In contextul sprijinului acordat activitatilor exercitate de inculpatul Alexandrescu George Sorin pentru si in numele S.C. ANTENA TV GROUP S.A. se inscriu si emisiunile difuzate, incepand cu data de 30 mai 2013, de postul de televiziune Antena 3 (detinuta S.C. ANTENA 3 S.A.), in sensul in care s-a urmarit exonerarea de raspundere penala a inculpatului, denigrarea sistemului judiciar, vizand influentarea deciziei magistratilor in ceea ce priveste urmarirea penala si judecata masurilor preventive in prezenta cauza penala.”

  Deci inculpat pentru delictul de OPINIE!!!!!!!!!!

 7. Matei Florin Says:

  Nu înţeleg de ce nu apreciaţi extraordinarul fapt că insul îşi pune întrebări 🙂

 8. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, Băsescu e zero. Doar un instrument al sistemului. Sistemul se perpetuează. Scuză-mă, dar nu din cauza PNL.

 9. olimpiu65 Says:

  pana acum l-am tot injurat pe scriitorul ed vagoane, dra acum imbecilul asta m-a convins ca prostia e cea mai buna comedie…asa ca il ,,ador”!!!

 10. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, corect! 😆

 11. Sandi Says:

  Zgonea asta e un dobitoc cu diploma de merit !

  Mi-l aduc aminte cum odata statea pe treptele parlamentului si l-a intampinat pe Basea , dupa care, in timp ce il insotea spre sala de sedinta , el Zgonea mergea langa impostor cu pieptul scos in afara vitejeste si isi balanganea mainile pe langa corp. O caricatura de om cocotat peste noapte intr-un scaun inalt ! Prea inalt ptr acest gogoman.

 12. Roxana Iordache Says:

  Gabi Mihalcea, mă ierţi dacă nu plâng? 😆

 13. Roxana Iordache Says:

  @plano. Ţi-am răspuns la aia cu Oprescu.

 14. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox
  Aici nu este vorba despre „Antena3”, este vorba despre un principiu. Daca incepem sa ne modelam principiile doar pentru ca postul respectiv nu ne mai place nu ma mai mira de ce romanii au ajuns cum au ajuns! – doar ura si jigodism unde intorci capul….

 15. ALM Says:

  @Gabi Mihalcea
  Deh, suntem ţara unde a răsunat ordinul „băgaţi saitul de cultură în dubă!” Mare brânză să bage şi o televiziune! Do’nt cry for me …

 16. blogideologic Says:

  Problema este ce-a zis realmente Constantin Brâncuşi, atunci când a revenit, într-o vizită scurtă, din Franţa în România : “V-am lăsat săraci şi proşti. Vă regăsesc şi mai săraci, şi mai proşti.”

 17. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea. Mulţumesc! Gentilă, ca de obicei. Mă bucur că vii şi-mi dai mie lecţii despre principii. E întristător că tu chiar tu nu înţelegi nimic din ce scriu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: