ZGONEA LOVEŞTE DIN NOU :)))

Cum spuneam, Valerică Zgonea e zăcământul din fundul PSD. 🙂

Azi, cică, despre iniţiativa lui Crin, de fapt, a PNL, adică, amendamentul la legea electorală privind alegerile locale, ca primarii să fie aleşi în două tururi, pe principiul electoral valabil pentru alegerea preşedintelui ţării.

Zice Zgonea că iniţiativa PNL înseamnă înapoiere, fiindcă numai alegerea dintr-un singur tur e reprezentativă. 😆

Mâine-poimâine o să-l auziţi la fel şi despre unicameralul lui Băsea, pe care iniţial îl susţinea şi Ponta, şi la care a renunţat din cauza relei influenţe pe care o exercită asupra lui anturajul lui Crin Antonescu. 😛

Deci, la naiba cu faptul că se poate întâmpla ca trei sferturi dintr-un electorat să nu fie reprezentat, prin alegerea dintr-un tur! Important e că unele cârtiţe din PSD premeditează disperat ruperea USL şi atunci se pregătesc să-şi aplice regula majorităţii simple, că adică ei au mai mulţi alegători şi să câştige peste tot, ca să fie toată ţara de la oraşe şi sate colorată în roşu PSD. 😀

Despre asta-i vorba. Iar Zgonea, ca de obicei, spune şi ce n-a făcut (încă) gaşca demolatoare din minele PSD.

În rest, tare s-au ofuscat ei că PNL a făcut publică iniţiativa democratică, deci, în acord atât cu principiul reprezentativităţii, cât şi al libertăţii de asociere pe plan local. E la mintea cocoşului că mult mai reprezentativ va fi un primar ales prin asocierea mai multor electorate, în caz că în primul tur nu se obţine reprezentativitatea de 50 plus 1: ca la preşedintele ţării.

S-au ofuscat rău trepăduşii din PSD, aşa cum n-au făcut când cu pactul cu Băsescu, când cu Kovesi şi toţi ceilalţi porcurori ai lui Băsescu propuşi de Tonta şi chiar mi-ar fi lene să enumăr celelalte exemple similare (trecute şi din păcate, probabil viitoare).

Oricum, Zgonea e non-stop. 😆

P.S. 1. Vă chinuiţi degeaba, USL nu se rupe şi dacă aveţi cap, amintiţi-vă că de câte ori Ponta a adoptat recomandările lui Crin a fost bine pentru toţi. Ceea ce îşi doresc alegătorii USL.

2. Urmează despre Oprescu. Şi pe urmă, despre un eveniment important şi în consecinţă, ignorat. 🙂

6 răspunsuri to “ZGONEA LOVEŞTE DIN NOU :)))”

 1. ZGONEA LOVEŞTE DIN NOU :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. johnson1312 Says:

  Ce-ti ziceam ieri Roxana ? A iesit Basescu sa spuna ca PSD e totusi prea mare ca sa se lase fara catindat la presedintie si cartitele basiste s-au reactivat din oficiu ! Credeam ca va iesi tata socru,Rus sau Dancu dar vad ca nea Vali i-a depasit cu foamea-n gat pe turnanta,astia unde aud numele lui Antonescu se isterizeaza instantaneu…cica „aliati” in USL !

 3. Donkeypapuas Says:

  http://marianhociung.wordpress.com/2013/09/30/baiatul-lui-tata-sau-ce-a-uitat-sa-mai-spuna-domnul-george-maior/

 4. Donkeypapuas Says:

  Concluzia era logică. Trebuia doar s-o afirme cineva:
  http://www.zf.ro/politica/au-inceput-explorarile-de-gaze-de-sist-si-nu-stie-nimeni-serie-de-9-cutremure-in-zona-galati-la-adancime-de-5-kilometri-11422262

 5. George Cazan Says:

  inainte de alegeri USL se va rupe!

 6. Donkeypapuas Says:

  Radu Zlati, deputat liberal, declaraţie politică, octombrie 1: „Domnule Președinte de ședință, Doamnelor și Domnilor deputați

  Nu putem să ne facem până la capăt datoria de aleși ai poporului dacă nu acționăm în lumina adevărului. Una dintre lozincile electorale care au dus la victoria USL în cadrul alegerilor parlamentare din decembrie 2012 a fost ”Dreptate până la capăt”. În lumina acestor două adevăruri (adevăruri pentru mine și sper că pentru milioane de concetățeni) mă adresez dumneavoastră și prin dumneavoastră colegilor din Comisia Specială pentru Roșia Montană cu următoarea solicitare:

  Vă solicit, domnilor colegi din Comisia pentru Roșia Montană de a întreprinde toate demersurile necesare pentru a putea prezenta public răspunsuri la următoarele întrebări:

  1. Care a fost destinaţia fondurilor de promovare ale proiectului RMGC în zona societăţii civile (în special ONG-uri și trusturi Media, dar și alte segmente ale societății civile).
  2. Dacă s-a constatat (și cum s-a manifestat în mod concret) direcționarea unor fonduri din partea RMGC (sau afiliatele acesteia) către zona politică: oameni politici, partide sau ONG-uri afiliate unor partide.
  3. Dacă s-a constatat (și cum s-a manifestat în mod concret) direcționarea unor fonduri din partea RMGC (sau afiliatele acesteia) către zona guvernamentală: ministere, agenții sau autorități naționale.
  4. În ce măsură persoane care au influenţat deciziile oficiale (membri ai guvernelor din perioada 1999-2013, rude apropiate ale acestora, conducători ale unor instituții care au luat parte în procesele de decizie privitoare la Roșia Montană) au luat parte şi la speculațiile bursiere privitoare la RMGC sau afiliate/asociate ale RMGC.

  Domnilor parlamentari membrii ai Comisiei Speciale pentru Roșia Montană. Oferind public răspunsuri pertinente la întrebările de mai sus, răspunsuri care să constea în răspunsuri negative la punctele 2-4 ale chestionării mele, sper din toată inima că va fi înlăturată prezumpția de corupție instituțională care apasă asupra clasei politice românești în cazul proiectului RMGC de exploatare a minereului aurifer din perimetrul Roșiei Montane.

  Dacă însă, punctual, răspunsurile vor fi pozitive, atunci măcar vom mai face un pas înspre limpezirea apelor în politica românească. Și poate că adevărul ne va elibera.”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: