OPRESCU, GARGARĂ CRIMINALĂ

N-aş fi crezut că Sorin Oprescu e capabil să repete masacrul lui Băsescu, prin care nu s-a rezolvat problema, fiindcă intenţia era – şi a rămas – ca ea să se perpetueze, în beneficiul mafiei hinghereşti.

Mafia hingherească este egal (parte din) crimă organizată, adică, brute angajate ca să captureze căţei inofensivi şi pe urmă să-i asasineze, iar zombi ca de-alde Protan să-şi regăsească sursa de venit pe spatele sângelui nevinovat şi al prostiei omeneşti.

Despre asta-i vorba.

Prof. dr. în medicină Sorin Oprescu, primar miştocar al Capitalei, a expus, azi, un autointitulat plan de rezolvare a problemei maidanezilor, adică, să fie prinşi masiv şi „eutanasiaţi”, pentru că apelul la adopţie e mai mult decât fariseic, din mai multe motive, printre care, principalele: spaţiul, timpul şi omul care nu poate niciodată să ajute atât cât ar vrea o cauză nobilă: când vrea. Deci, timpul e prea scurt pentru adoptarea celor capturaţi în ritm preconizat de 140-200 de căţei pe zi, iar spaţiul, prea restrâns, pretexte sofistice – chiar premeditate – pentru crimă lucrativă. Sângele lor asupra celor care au votat legea, asupra lui Oprescu şi asupra tuturor celor care execută asasinatele! Asta ce-am zis eu acum e o vorbă evreiască. Cine o contrazice o fi antisemit? :mrgreen:

Unu, Oprescu face exces de zel, legea nici nu e promulgată – nu că n-o va face rapid Primul Hingher al ţării, ba tocmai de aceea, se pare că primarul Capitalei ţine să-şi revendice titlul odios şi sinistru. Doi, dar chiar în primul rând: sofistica lui Oprescu e pentru imbecili, adică, cică, preconizează ca într-un an şi jumătate să fie capturaţi 80% din căţei. :mrgreen:

Ce înseamnă asta? Ce-a făcut şi Băsescu, adică, materie primă pentru crematoriile mafiei. 👿  Pentru cine chiar nu pricepe, uite schema: dacă doar a patra parte din 20 la sută ar fi femele – ceea ce-i puţin probabil, fiindcă ele sunt de la Dumnezeu mai multe, ca şi la bipede – înseamnă refacerea triplă sau cvadruplă a lotului exterminat. Adică, nouă materie primă pentru asasinate lucrative.

Se întâmplă aşa – şi aşa se va întâmpla, dacă jigodiile din subclasa pseudopolitică nu pricep în ce pericol se află. Pericol electoral, adică, singurul care contează pentru ei. Revin în final.

Deci, aşa: nişte brute capturează cei mai blânzi căţei, pentru că hingherii la haitele de pe câmp sau din suburbii periculoase nu merg, fiindcă i-ar extermina câinii pe ei. Iar bieţii cuţi vor fi ucişi în chinuri, pentru că MEDICII REFUZĂ ASASINAREA CĂŢEILOR. Am anticipat, doar secăturile ar participa, bolnavii după bani, ceea ce numai medici nu sunt. Medicii veterinari au anunţat oficial că nu participă la canicid. Deci, cum era previzibil dacă poţi să-ţi numeri peste doi neuroni, urmează asasinat hingheresc. Asupra unor căţei nevinovaţi şi mulţi dintre ei, deja sterilizaţi şi absolut inofensivi, majoritatea lor fiind adoptaţi colectiv (blocuri, instituţii). Legea prevedea relocarea în comunitate, unde trăiesc blânzi şi fericiţi, animăluţe comunitare. Evident că latră la infractori. Mirosul nu-i înşeală. Şi evident că toţi căţeii ar vrea o casă de om pe care să o apere. Iubitorii au deja, unii chiar mulţi. Alţii chiar nu-şi permit, că n-au nici după ce bea apă. Dar îşi rup de la gură. E o infamie retorica privind adopţia rapidă.

Preventiv, deci, pragmatic: medicii veterinari refuză crima nu doar din dragoste pentru căţei, ci şi pentru că şi-ar pierde clientela. Sau trebuie şi la asta să vă fac schema?

Oricum, se dovedesc mai medici decât Oprescu. Căţeluşele se vor înmulţi, pentru că pe ele nu le prind hingherii – aţi văzut cuţă gravidă sau cu pui născuţi? Nu toate femeile îşi apără puii aşa. Chiar nu mai pot să continui.

Mai zic doar atât: politicienii au greşit grav, habar n-au cât de dure vor fi consecinţele electorale. Au fost toleraţi din lipsă de alternativă, dar din momentul în care au votat moartea unor vietăţi nevinovate şi-au semnat sentinţa electorală. Definitivă.

P.S. Căţeii sunt un tezaur al României, iar exterminarea lor face parte din distrugerea patrimoniului naţional.

20 răspunsuri to “OPRESCU, GARGARĂ CRIMINALĂ”

 1. OPRESCU, GARGARĂ CRIMINALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Mai vreti euro? Euroscepticismul este in crestere din cauza crizei
  17 Sep 2013 Recomanda

  Nivelul euroscepticismului este in crestere in Franta, Germania, Italia si Spania, in paralel cu o crestere a nivelului neincrederii fata de euro, potrivit unui sondaj efectuat in aceste patru tari pentru ziarul francez La Croix, relateaza Mediafax.
  pub Vino la ProVision Day! Conferinta dedicata securitatii informatiei
  O majoritate a persoanelor intervievate considera ca apartenenta la Uniunea Europeana (UE) este un lucru bun, potrivit acestui sondaj efectuat de catre institutul Ifop, dupa cinci ani de la falimentul Bancii Lehman Brothers, care a marcat inceputul crizei.
  Insa aceasta majoritate scade in favoarea euroscepticilor, care cred ca apartenenta la UE este un lucru rau,si anume 37% in Spania (fata de 26% in iunie 2012), 43% in Franta (fata de 38% in iunie 2012), 44% in Germania (36%) si 45% in Italia (39%).
  La fel, doar o minoritate doreste abandonarea euro in vederea revenirii la moneda nationala, dar aceasta minoritate este in crestere in trei dintre cele patru tari, si anume 43% in Germania (fata de 39% in iunie 2012), 38% in Spania (25%), 35% in Italia (28%), pe cand in Franta nivelul actual este de 33%, mai mic fata de cel de 35% inregistrat in iunie 2012.
  Persoanele chestionate in cele patru tari sunt masiv ingrijorate de nivelul deficitelor si datoriei publice (85% in Germania, 91% in Franta, 92% in Spania si 95% in Italia).
  In schimb, germanii, chemati la urne in cadrul unor alegeri generale duminica, se dovedesc a fi mai optimisti decat vecinii lor din sud.

  Doar 31% dintre germanii chestionati apreciaza ca tara lor ar putea sa se confrunte cu o situatie asemanatoare Greciei, in timp ce proportia francezilor este de 54%, a spaniolilor de 56%, iar a italienilor de 58%.
  Doar 37% dintre germani considera ca se afla „in continuare in plina” criza, fata de 66% dintre spanioli, 68% dintre italieni si 69% dintre francezi.
  De asemenea, 39% dintre cele aproximativ 1.000 de persoane intervievate in Germania considera ca criza le afecteaza „mult sau destul de mult viata personala”, mult mai putini ca in Franta (79%), Spania (84%) si Italia (89%).
  Studiul a fost realizat de catre Ifop, pentru La Croix, pe un esantion de 4006 persoane, reprezentativ pentru populatiile franceza, germana, italiana si spaniola, potrivit metodei cotelor conform stratificarii pe regiuni, cu 1.002 interviuri in Franta, 1.000 in Germania, 1.004 in Italia si 1.000 in Spania. Esantionul a fost chestionat online, in perioada 29 august-4 septembrie.

  Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/International/154236/euroscepticismul-este-in-crestere-din-cauza-crizei.html#ixzz2gOdHO2O7
  Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

 3. plano Says:

  Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân a fost promulgata si publicată în Monitorul Oficial din 27 septembrie 2013 |
  Intra in vigoare de astazi 01 10 2013.

 4. virgilvirgil Says:

  Cateii nu apartin patrimoniului national , apartin patrimoniului universal .
  Sunt ca si noi o specie vietuitoare a pamintului si au fost aici inaintea naostra dupa rinduiala bunului Dumnezeu care pe toti ne-a facut .
  Daca nu avem dretul sa facem discriminari rasiale , sexuale , religioase sau mai stiu eu de care dracu , cum de ne arogam dreptul de a face discriminari intre specii ?!…
  Cum de ne permitem sa ucidem in masa , sa luam viata unei specii ca si noi , cind amaritii de noi nici macar cea mai primitiva celula nu suntem capabili sa o fabricam ?!…
  Oare cum ar reactiona guvernele , chiar noi cetatenii de rind daca intr-o zi un ciine ar cobori dintr-o nava spatiala venita de aiurea , de pe Marte ?…
  L-ar impusca , i-ar da in cap cu parul , l-ar jupui de piele si ar face manusi din el ?!…

 5. Marius Mina Says:

  Cand ma gandesc cat credit dadeau unii escrocului penal Oparescu…. , o jagaradea mai periculoasa ca stricaciunea de la Cotroceni.

 6. Savescu Maria Says:

  Acum ii putem hingheri, si noi pe ei, nu doar pe Oprescu ci si pe parlamentari.
  Este clar ca il vom vota la presedintie, pe cine o da Domnul !
  Sa speram ca va fi un liberal.
  N-ar fi rau nici un taranist regalist, dar ma rog, lumea il stie pe candidatujl USL nu pe un out-sider.
  La parlamentare vom vedea pe cine si la locale asisderea.
  Pot sa va anunt ceva: pe cale naturala a disparut din primaria Timisoara o progenitura securista, securist si el probabail, daca nu norocul lui, care de ani bune de zile (aproape 23, nu stiu cati) a pastorit primaria favorizand mafiotii.
  Daca i-as da numele ar fi pacat.
  si era un tip sympa (asa zic francezii), dar mafiot mare si el.
  Nu ma BUCUR, DAR SEMNALEZ MOMENTUL.
  Ce mai un mafiot mai putin !

  Roxana, monseniorul VlADIMIR GHICA A FOST BEATIFICAT.
  CINE A SEMNALAT MOMENTUL ?
  Cati romani beatificati la Roma avem ?
  Si cati sfinti ?
  Mai reprezinta si suferinta romaneasca.
  Un om IMENS.
  Beatificat.
  Dumnezeu sa il odihneasca intre sfinti sai !
  ,,Unele flori cresc numai acolo unde au căzut lacrimi.”-Vladimir Ghika

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Hm .. ai informatii gresite ca cum patra parte din 20 la sută ar fi femele – ceea ce-i puţin probabil, fiindcă ele sunt de la Dumnezeu mai multe, ca şi la bipede ,.Adevarul eset ca la vertebrate cu apar mai multi masculi : cca 101-105 la 100 de femele.

  Iar cestia cu tezaurul national mai lasa-ma! Javra maidaneza este specie comuna larg raspandita. A da avem unele specii mai rare .. spre cinstea noastra : linxul, ursul, capra neagra Nu stiu cam mai stram cu castorii si lostritele. Dleta Duanrii mai adpostetse destule exemplare din multe specii ale avifaunei europene- desi vat5aorii italieni imporeuna cu „intreprinzatori” locali prsupusi „vanatori” s-au straduit sa reduca numarul specilor (nu sunt impotriova vanmatorii da sa impusti cate 60-70 de pasari intr-o zi si sa continui vreo 4-5 zile mie mi se pare excesiv. Culmea ca am 2 cunoscuti vanatori care aveau exact aceiasi parere!! Ceva in genui „manac 6-8 rate, mai dau la socru , la tata cate 4 ajungte ce dracu!!! ” si de vreo 2 ori am primit telefon : „ba am 2 rate! vino si ma scapa!!” ) Mai mult5 se incearca „renaturarea” zimbrilor – adfica introducerea lor ca specie salbateca in paduri !!!!
  Asa ca dfaca este vorba de patrimoniu al faunei .. stam mult mai bine decat toti „civilizatiei” Europei !!!! De unde in numele puterii de cumparare ne vin tot soiul de dobitoci cu valizele pline de gloante !!Adevarati daunoari ai faunei

 8. Roxana Iordache Says:

  @plano. A făcut-o pe şestache, fiindcă s-a prins de ostilitate. Numai că toată lumea îşi va aminti că el e iniţiatorul, iar Oprescu, executantul asasinatului care le umple buzunarele mafioţilor celor mai siniştri. 👿

  @Virgile, mă refeream la căţeii noştri, unici în lume prin diversitatea lor. Am să revin asupra ideii privind rezervaţia. Ai dreptate, animalele sunt mai vechi decât oamenii şi n-am să-ncetez să repet că era o lume perfectă, până la apariţia omului.

  @Marius Mina. Păi şi tu l-ai votat, că doar nu era să iasă Blaga. :mrgreen:

  @Savescu Maria. Întrebarea e ce punem în loc. 😯

  @Bizoane, ai tu o ostilitate şi orice ostilitate înseamnă dependenţă.

 9. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, uitasem să-ţi răspund despre Rex: e un cuţulache mic, de talie mică, pe care l-a luat unchiul meu când a venit la poartă de pe unde o fi fost aruncat, era puiuţ atunci. Câine de atac? 😆 Se vede că habar n-ai. Şi e păcat, fiindcă eşti mai sărac.

 10. tiberiu2009 Says:

  „”…politicienii au greşit grav, habar n-au cât de dure vor fi consecinţele electorale. Au fost toleraţi din lipsă de alternativă, dar din momentul în care au votat moartea unor vietăţi nevinovate şi-au semnat sentinţa electorală. Definitivă.””

  Sunt sigur ca printre cei care si-au semnat definitiv sentinta electorala este si Antonescu care si-a exprimat clar pozitia in favoarea eutanasierii.
  Ma astept ca (in consecinta) sa nu il mai sustineti (de ce ai paria pe un perdant?).

 11. ada1957 Says:

  Roxana,dinpacate trebuie sa ne obisnuim ca suntem o tara de nimic … populata de oameni de nimic.Or fii cainii vietati dar sa-ti spun eu una si mai buna. La spitalul Marie Curie de aici din capitala europeana Bucuresti… sunt 12 ( douasprezece ) COPIII ABANDONATI IN INCUBATOARE… DECI PREMATURI.
  Sa intelega ca mamele si tatii lor sunt plecti sa adopte caini ???
  Nu am vazut vreun mars … sau demonstratie pentru NU ne mai lepda pruncii … noi popor bland si ortodox??????
  Preafericitul Daniel cu biserica noastra seculara NU am auzit sa indemne sa golim spitalele de copiii abandonati….
  La asa popor asa SOARTA… Caci o meritam…

 12. Radu Humor Says:

  Am impresia că se pune prea mult patos în problema câinilor, ba chiar şi a aurului şi se pierde din vedere o problemă cu mult mai gravă :
  Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei?

  Sa ne amintim ca manelizarea a inceput cand CNN, trambita politicii corecte mondiale, a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “creatiile artistice“ in mass-media de la noi. Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “artistilor“ si a subculturii lor.

  CNN, a fost fondat de catre Ted Turner, cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

  “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

  Cititi va rog si articolul:

  EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

  Ca o paranteza, tot de numele lui se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

  Interesant de studiat este si:

  TED TURNER’S REMARKS
  Presenting The Synergos Institute’s Annual Award for Outstanding Leadership in Bridging Divides to David Rockefeller

  Cat despre Pro tv, detalii despre stapanii acesteia gasiti la:

  Personalitati si organizatii : familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

  Evident, cu timpul s-au raliat programului de manelizare a Romaniei aproape toate televiziunile.

  La ce ne putem astepta in viitor?

  Iata ce putem citi in articolul Harta Noii Ordini Europene: ARDEALUL revine Ungariei si OLTENIA, “Tara tiganilor”:

  La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.

  Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.

  Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.

  Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

  a21

  Ce spune harta si ce s-a intamplat

  Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:

  – In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.

  – Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.

  – In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.

  – In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.

  – In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.

  – In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.

  – In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.

  – In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.

  – “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.

  – In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.

  – ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

  Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000 !”

 13. plano Says:

  Zi de zi DNA executa ordinele demisului Basescu de a inchide A3.
  Astazi, A3 a fost trimisa in judecata pentru ca a difuzat un spot publicitar.
  Stenogramele interceptarilor au aparut in oficioasele basiste inca din primele minute dupa comunicatului DNA ca dosarul Sorin Alexandrescu Voiculescu s-a trimis in instanta.
  Este adevarat ca de acum dosarul este public, dar cine a avut timp sa consulte dosarul in cele cateva minute si sa mai si copieze stenogramele, inainte ca avocatul Mateut sa le fi consultat.
  Este clar ca oficioasele le-au primit in format electronic de la detinatorii oficiali ai stenogramelor.
  Regimul Basescu a comis o gafa mai mare decat cea cu Arafat.

  Indiferent de ostilitatea fata de Voiculescu, A3 este o voce in mas-media romaneasca, stalpul de rezistenta mediatica in fata abuzurilor regimului Basescu, si oricine isi inchipuie ca va suprima aceasta voce se va confrunta cu reactia romanilor care asigura ratingul postului de televiziune.
  Deja ne pregatim pentru proteste maraton in intreaga tara.

 14. Roxana Iordache Says:

  @tiberiu2009. Nu-i nici frumos, nici sănătos să mănânci necomestibil.

  @plano. Din nou gândire doritoare.

 15. Roxana Iordache Says:

  Ada, greşeşti grav. Poate că sunt unii oameni de nimic, dar ţara e o minune de la Dumnezeu. În rest, ai văzut vreo căţea să-şi abandoneze puii?

 16. Roxana Iordache Says:

  @plano. Încă o chestie: DNA nu e cumva condusă de Kovesi, propusă de Ponta? Sau cum? :mrgreen:

 17. ada1957 Says:

  Roxy , catea nu , Femeie DA.

 18. plano Says:

  @Roxana
  Si asta ar fi un motiv sa treci sub tacere abuzul?

 19. Roxana Iordache Says:

  @plano. Nu, amice, nu-i nici un abuz. E doar o consecinţă. Binemeritată.

 20. xnici Says:

  Pentru toti cei care nu stiu ce inseamna eutanasia in Romania, spre informarea celor cu IQ-ul scazut. Este o informare corecta, actuala si reala din pacate despre situatia cainilor

  http://xnici.wordpress.com/2013/09/30/bleeding-romania-the-truth-about-stray-dogs-from-romania/

  Aici aveti un calcul despre afacerea uciderea maidanezului

  http://xnici.wordpress.com/2013/10/01/uimitor-uciderea-cainilor-o-afacere-mai-banoasa-decat-fni-ul/

  Solutiile propuse de acum 5 ani care au fost ignorate cu desavarsire

  http://xnici.wordpress.com/2012/05/25/singura-masura-eficienta-civilizata-si-umana-de-management-al-populatiei-canine-sterilizarea-cainilor-cu-si-fara-stapan/

  Si bineinteles, „multumirile” pentru noua lege care este cea veche in fapt, dar prostii sunt noi

  http://xnici.wordpress.com/2013/10/01/tortionarii-romaniei/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: