RAMONA MĂNESCU, DEMISIA! UNA DUBLĂ

Parlamentarii PNL au decis că votează împotriva proiectului de lege privind Roşia Montană. Forurile de conducere ale PNL au consolidat decizia. Preşedintele partidului s-a exprimat primul şi clar împotriva proiectului. Ce-ar mai fi trebuit, ca să priceapă şi Ramona Mănescu, să se convoace congres extraordinar?

Îmi pare rău, simpatia mea pentru ea nu mă poate împiedica să susţin că soluţia care se impune e demisia. Sau poate susţine referenul lui Postelnicu, dar ar fi patetic şi tot compromiţptor pentru PNL.

Declaraţia Ramonei Mănescu, de avocată a RMGC, compromite grav delimitarea PNL de proiectul antinaţional şi e o sfidare frontală la adresa preşedintelui Antonescu.

Ramona Mănescu ar fi oportun să demisioneze la pachet cu Daniel Barbu. Şi să fie promovaţi în guvern oameni ca Magor Csibi, rara avis în politica românească, în politică, în general. Are PNL mulţi oameni de valoare şi care au caracter.

Să ai caracter înseamnă, printre altele, să demisionezi atunci când te afli în conflict de interese. Sau măcar să te abţii de la lobby.

Ceea ce a făcut Ramona Mănescu e absolut inadmisibil, fiindcă, prin declaraţia ei, a angajat însuşi partidul, fiindcă este, mai nou, purtător de cuvânt.

Când eşti purtător de cuvânt dai glas deciziilor organizaţiei care te-a mandatat în acest sens, nu ca să-ţi expui părerile personale când ele contravin poziţiei şi intereselor respectivei organizaţii. Sau poate trebuie ca Piaţa Universităţii să huiduie ŞI MAI rău? :mrgreen:

Deci, obligatoriu şi de bun simţ e ca Ramona Mănescu să demisioneze şi din funcţia de purtător de cuvânt.

P.S. Rareş ştie? :mrgreen:

8 răspunsuri to “RAMONA MĂNESCU, DEMISIA! UNA DUBLĂ”

 1. RAMONA MĂNESCU, DEMISIA! UNA DUBLĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  demisia de manutza cu sasaitul ei de sot care e un primar catastrofa. in PNL majoritatea parlamentarilor sunt pt proiectul RMGC dar nu au avut sange in instalatie sa se opuna in forurile partidului…niste lasi kakanari.daca se voteaza la secret in parlament trece proiectul carlanului.oricum toata clasa politica e in faliment iar cei din piata au avut dreptate cu sloganul USL-PDL aceeasi mizerie!!!

 3. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Caracterul nu tine de foame si nici nu iti apara scaunul .
  Dimpotriva as zice …
  In schimb supusenia fata de interesele jidovesti iti asigura scaunul , iar spaga iti tine de foame , n’asa ?

 4. GIP Says:

  Cat de greu iti este sa intelegi ca liberalii care sunt ministri in guvernul Ponta adopta linia pe care merge guvernul ? Nici nu s-ar putea altfel, ca doar nu sunt pe sistemul in care ministrii PD injurau propriul lor guvern, taranist sau liberal ! Ei sunt obligati sa adopte linia guvernului …

  Si cat de greu iti este sa intelegi ca nu conteaza pozitia de acum a guvernului, deoarece Parlamentul va vota contra exploatarii RMGC?

  Sau nu ai inteles nimic ce se intampla (si m-ar mira asta)- unde sunt concentrate presiunile , cine poate sa fie constrans si cine nu- sau te prefaci ca nu intelegi !

 5. johnson1312 Says:

  Parerea mea este ca ea vrea sa cam plece de la ministerul ala de rahat sa mai candideze o data pentru Bruxelles asa ca nu tine mortis ca PNL s-o sustina si la o eventuala remaniere lucru care i-ar strica oarecum planurile.Sau poate a primit si ea o ciocolata prin Belgia pe-acolo de la Nea Gavrilă a lu’ Resursă Corporation 🙄

 6. Roxana Iordache Says:

  Al lui Ionescu, deci, a plecat din Parlamentul European ca să candideze din nou sau cum? 🙂 Mai degrabă ciocolata. 😳

 7. Donkeypapuas Says:

  Mascarada pontaco-parlamentară dată de gol. Moşuleţi şi ţaţe aduşi cu autocarele pentru a cere… să lucreze în mină!

 8. johnson1312 Says:

  A plecat pe o perioada scurta ca a rugat-o Crin,sa-l scoata din rahat cu ministerul ala unde nu-i acceptau niciun om….ca doar nu era nebuna sa fuga de la 7-10.000 euro pe luna plus cate-o ciocolata din aia buna belgiana in cloaca aia de la Gara de Nord pe 1000 euro !!!! Cred ca si Busoi se intoarce ! E superpost acolo la Bruxelles !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: