DAN VOICULESCU, 5 ANI CU EXECUTARE. DAR CU MENCI CE-AŢI AVUT? JUSTIŢIE TELEPATETICĂ

Azi am mers, şi-am mers, şi-am mers, am profitat de vremea frumoasă, un dar de vară întoarsă pentru o zi ca să ne îmbrăţişeze înainte de Brumărel. Şi i-am dat voie, am fost în bluză fără mâneci, cu bretele. O bucurie de zi. Să mergi, să mergi, să simţi binefacerea şi să te bucuri de ea. Şi escale prin magazine, că-i toamnă, sunt mere, gogoşari şi toate minunile româneşti care ar trebui să facă parte din cartea de vizită a României la export. Şi să hrănească toată ţara, de la mic la mare.

La un moment dat, am intrat în magazinul unor prieteni ca să-i salut şi mi-au spus că l-au condamnat pe Dan Voiculescu la 5 ani cu executare. Reacţia mea: s-a prostituat degeaba. Ei, sigur că nu degeaba, că RMGC plăteşte din gros propaganda. :mrgreen: Iar în privinţa căţeilor, Dumnezeu nu dă cu parul. Antena 3 a instrumentat o psihoză criminală şi pentru asta Gâdea ar trebui să răspundă penal. Dar asta e cu totul altceva decât jena de rechizitoriu pe baza căruia a fost condamnat Voiculescu. Dacă ar fi vrut chiar să-l condamne corect, instrumentau un rechizitoriu beton, nu imbecilităţi privind infracţiuni paranormale.

Elucubraţia privind influenţa telepatică a lui Dan Voiculescu în privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare nu face decât să-l victimizeze. Şi să-i recomande pe procurorul de caz şi pe judecătoarea Graţiela Constantin pentru o expertiză psihiatrică. Sau pentru alfabetizare, că poate n-au proprietatea termenului telepatie. Sau poate ei telepatizează cu Băsescu. Oricum, Dan Voiculescu n-a înţeles că Băsescu e un psihopat care nu iartă, dimpotrivă, ordonă execuţii cu atât mai dure cu cât fostul adversar cedează mai zelos şantajului în iluzia că dacă se prostituează, scapă de răzbunare.

Printre victimele colaterale, prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi şi fostul ministru liberal, Sorin Pantiş, care au primit câte 6 ani cu executare. Doctorul Menci a deranjat multe mafii şi ele nu iartă, de exemplu, Monsanto. O condamnare vindicativă. Şi cu valoare de exemplu. Să nu mai îndrăznească alţi medici să apere sănătatea naţională şi să pledeze pentru produsele sănătoase ale ţării.

Deci, Dan Voiculescu, sechestru drastic. Ţinta: evident, Trustul Intact, mai ales Antena 3, pe care degeaba a prostituat-o. Antena 3, repet, a devenit o umbră a gloriei ei. Putea muri în glorie, de fapt, demnitatea umană şi profesională era unica şansă a Antenei 3 de a trăi, numai că a ales sinuciderea. Dacă nu se prostitua, dacă rămânea televiziunea-fenomen social care era, sistemul nu ar fi putut s-o distrugă, pentru că pentru televiziunea care a fost, ieşeau în stradă sute de mii, poate milioane de oameni, care n-ar fi acceptat să dispară. Acum nu mai iese nimeni. Pentru că Antena 3 şi-a bătut joc de propriii telespectatori. La fel cum Dan Voiculescu şi-a bătut joc de alegători, prin modul în care a cedat la şantaj, deci, a început să submineze USL, mai precis, PNL, mai ales pe Crin Antonescu şi să să facă propagandă deşănţată pentru PSD, mai ales pentru Ponta. La fel ca atunci când îl susţinea pe Geoană, ca să aibă Băsescu un adversar convenabil în finală. Crin îl asculta cu urechea.

Băsescu s-a folosit de Dan Voiculescu şi acum îl aruncă aşa cum a făcut cu Vântu, aşa cum va face oricând cu Sebastian Ghiţă sau Adrian Sârbu şi cu oricine dacă mişcă în front. Sistemul judiciar e doar prostituata de serviciu a poliţiei politice.

Deci, Felix primeşte botul pe care l-a pus. A crezut că scapă dacă face sluj. Mare păcat că din cauza lui e târât în mocirlă un reper al medicinei româneşti.

Chiar n-a ştiut Dan Voiculescu că şi celălalt coabitac, anume, Ponta, îl vrea terminat? Poate cumpără amicul Sebi Trustul Intact la second hand. :mrgreen:

Crede cineva că instanţele superioare vor infirma condamnarea? Mai degrabă, vor dispune confiscarea averii lui Dan Voiculescu, aşa cum a cerut procurorul de la DNA. Ştiu că mulţi vor avea o vie satisfacţie, anume, că un profitor al comunismului şi în consecinţă, mare capitalist postcomunist, e terminat.

Partea proastă e dublă: unu, că e pedepsit printr-o mascaradă judiciară – cel puţin, pe Al Capone l-au prins cu fiscul, ceea ce nu-i cazul, fiindcă Felix e cotribuabil zelos şi nici nu-i el primul gangster, îi ştim prea bine. Şi doi, dar mai ales, se termină cu presa din România. De tot.

P.S. Ar putea fi, totuşi, ceva pe care să-l mai poată face Dan Voiculescu ca să scape? De exemplu, să vândă trustul? Sau să închidă Antenele? Eu cred că tot l-ar închide. Cu rânjet total satisfăcut.

31 răspunsuri to “DAN VOICULESCU, 5 ANI CU EXECUTARE. DAR CU MENCI CE-AŢI AVUT? JUSTIŢIE TELEPATETICĂ”

 1. DAN VOICULESCU, 5 ANI CU EXECUTARE. DAR CU MENCI CE-AŢI AVUT? JUSTIŢIE TELEPATETICĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  La momentul actual mă doare fix în basca lui Ilici de Voiculescu.
  Ştiţi vorba aia cu „gura păcătosului…”. Na, că l-au atins blestemele de ieri ale lui Vadim!

 3. plano Says:

  Voiculescu isi merita soarta!
  In 2004 a tradat electoratul care a votat Aliata PSD+PUR, l-a tradat pe Nastase in turul 2 la prezidentiale; s-a aliat cu Basescu si cu Alianta DA.si a dus mandatele date de PSD in majoritatea numita solutia imorala.
  Fara tradarea sa n-am fi avut regimul Basescu-Tariceanu si, ulterior, Basescu-Boc.
  Chiar credea ca Basescu se va razbuna doar pe Nastase?
  Daca reuseste sa duca apelul si recursul pana dupa caderea lui Basecu s-ar putea sa scape de inchisoare.

 4. virgilvirgil Says:

  Voiculescu a fost condamnat pentru ca a sfidat kahalul , oculta . A vrut sa ia locul ocultei , sa fie el oculta .
  Sigur individul merita puscarie pe viata , de mai multe ori chiar , dar din pacate modul in care a ajuns sa fie condamnat la beci nu este nici pe departe un act de justitie .
  L-am putea considera cel mult un act de „justitie divina” .
  Din pacate pentru noi , aceasta sentinta consfinteste statutul de colonie a Romaniei si pe cel de sclavi romanilor .
  Masajul pe care il transmite recenta condamnare este clar , limpede si precis precum un ordin militar :

  ” PUTETI FURA CIT CUPRINDE , DAR DACA RIDICATI UN DEGET IMPOTRIVA NOASTRA , DACA CIRCOTITI IMPOTRIVA REALILOR STAPINITORI AI ROAMANIEI , MERGETI LA BECI .”

  Este al doilea exemplu , a doua avertizare data clasei politice romanesti dupa cazul Nastase . Un neispravit si mai mare ca Voiculescu , un neispravit care ar fi meritat sa zaca pe viata in beciurile politiei , dar care ar fi fost si astazi in top fara sa treaca nici macar prin fata usii unui procuror , daca s-ar fi supus ordinelor aceleiasi oculte deplin stapinitoare a Romaniei .
  Nastase a invatat lectia si a ajuns la un grad de prostitutie si supunere , incit mai deunazi se vaita ca cei care nu vrem sa dam pe mina strainilor aurul Rosiei , o facem fiind platiti de ungurii care in lunile urmatoare ne vor lua Ardealul si vor sa exploateze ei acest aur .

  Pe aceeasi linie Voiculescu a dat oridin de supusenie Antenelor si a luat in brate cauza hulpavilor straini care vor moca aurul Apusenilor .
  Il vor ierta , se va schimba sentinta primita ?
  Va avea Voiculescu parte de acel „capul plecat sabia nu-l taie” ?
  Nu am motive sa cred ca da .
  Va merge la beci .

 5. Gabi Mihalcea Says:

  @Roxi, ca-ti place sau nu Plano a pus punctul pe IIII Curvasaria lui Voiculescu a inceput in 2004 („pentru binele Romaniei”) si a ajutat formarii guvernului Tariceanu (fara curvasaria lui il aveam pe basecu presedinte si pe nastase presedinte cu un guvern PSD-PC-UDMR). Buna curvasaria si guvernul Tariceanu daca nu o producea pe Macovei cea care a creat TOATE pirghiile (acum paractic indestructibile!) de putere basiste: ea a fost cea care a pus in bratele lui Basecu: parchetul, si toate masinatiile jurisprudentei!. Si Tariceanu + PNL a VOTAT si APROBAT aceste subordonari!
  Asa ca prietena draga, daca incepem sa socotim totul doar dupa 2007, ne prostituam mai rau ca Voiculescu!

 6. Mihai Hristea Says:

  Am avut si noi dupa Revolutie vreo trei ani mai ca lumea si pesedistii turbeaza cot la cot cu basistii ca-i vorba de guvernul liberal Tariceanu. Feseneul se reface – tac, tac, tac… 😆

 7. Radu Humor Says:

  Virgile, din păcate, ai dreptate !
  Numai că dacă am alege în frunte oameni cât de cât integri, nici oculta n-ar putea să-şi arate ultimele puteri. Că nu prea mai are . Lumea s-a prins de toată mârşăvia şi dacă spre exemplu cineva ar rescrie urgent foaia de parcurs politic şi economic al României spre BRIC de exemplu, brutele astea iudeo-masonice n-ar mai avea îndrăzneala să intervină atât de brutal în „treburile interne ale României”. Râdeam noi de exprimarea asta, dar era (şi este!) deosebit de importantă.
  Victor Orban este un exemplu de patriotism naţional ( chit că în ce ne priveşte ne este ostil), cu care pretutindenarii nu îndrăznesc să se ia în clanţă.
  Când vom avea şi noi un Victor, Orban, nu Ponta, altfel vom putea discuta la nivel internaţional.
  Până atunci, cu Wesley Clarke, Gitenstein, Barosoo şi Reding la cârma României , se va alege praful de tot :mrgreen:

 8. Marcus Says:

  Judecata Lui Solomon, Povesti Pentru Copii, Vino, Lume, La Judecata lu’ basescu!

  Voiculescu imi este la inima exact cat imi este si securistul de chiombila, cu ceva circumstante atentuante, in sensul ca Felix din banii mangliti s-a mai gandit sa faca ceva si pentru altii cum ar fi o fundatie care ajuta tineri cu talent si nu numai, plus o televiziune care o da pe a dreapta de unde mai aflam si noi cine, ce si cum fura din buzunarul public, chit ca Parchetul nu da doi bani, fara comanda cotrocenista, pe dezvaluirile media.
  Cu toate acestea condamnarea lui Voiculescu la inchisoare, fara niciun fel de probe si pe baza unui rechizitoriu in care un imbecil de procuror basist a decis ca telepatia poate face subiect si obiect de parnaie, fara ca acest procuror sa fie imediat incheiat la spate intr-o camasa speciala si urcat in masina cu sirena in vederea viitoarelor dusuri scotiene, imi da pur si simplu fiori.
  Prima data cand Adrian Nastase a fost condamnat intr-un dosar in care nu existau neam probe care sa sustina o eventuala asemenea actiune, ba mai mult judecatorii motivand-o prin aceea ca ea se va constitui intr-un exemplu (sac!)pentru boboreanu’ roman, mi-am zis ca poate mai sunt sanse de vindecare la tartacuta a unor asemenea specimene de judecatori care se fac pres la picioarele basescului si de ras in fata unei natiuni, doar pentru a multumi muschii flescaiti ai impostorului de la Cotroceni. Chiar m-a mirat ca la auzul unei astfel de sentinte aberante Adrian Nastase nu a fost pus, pe modelul stalinist, sa multumeasca completului de judecata si in mod special tatucului “jbanghiu” pentru faptul ca-l condamna fara probe.
  Numai ca vazand cu justitiarii basescului, dupa ce au creat un precedent fara sa le traga nimeni palme cu piciorul pentru o asemenea magarie (n-are cine CSM-ul este si mai de cacat basist decat corpul magistratilor), recidiveaza cu nonsalanta si iau telepatia drept proba pentru a condamna un om mi-am dat seama ca Justitia in tara noastra este de-a dreptul de porc si ca nu degeaba romanii nu dau doi bani pe ceea ce ar trebui sa fie garantia respectului pentru un adevarat stat de drept, respectiv o tara ce se pretinde civilizata si facand parte dintr-o uniune in care aemenea aberatii pot eventual constitui scenarii pentru comedii bufe, inlocuind bataile cu frisca din epoca filmului mut.
  Daca la toata aceasta mascarada mai punem si modalitatea publica in care basescul da ordine televizate justiarilor cum sa solutioneze anumite dosare avem tabloul complet al dementei care domneste in aceasta tara.
  Geaba ne-a dat asigurari nea Ponta ca nimeni nu mai da doi bani pe zice basanau’, iaca ce face justitia si daca o mai tine cat AMR lui Scaraotchi se duc dracului si usoarele urme cu care unii mai naivi de pe acete meleaguri mai crediteaza sistemul juridic din Romania.

 9. Savescu Maria Says:

  De fapt nu este vorba despre telepatie ci de „considerente telepatice”
  restul e prostie, necunoastere si orice altceva se poate pune.

  Foarte bune observatiile tale.
  Doar ca personajul nu va face o zi de puscarie si nici nu i se va confisca lucrusoarele”.
  A promis ca revine si va reveni.
  Pentru asta are o armata care se ocupa de asta.
  Are nevoie doar de timp, pana se judeca recursul, apelul, apelul extraordinar (???), contestatii peste contestati (nu cunosc iterul judiciar, care daca nu va fi accelerat, va reusi sa scape), si mai este doar un an pana la alegeri, ma rog un an si doua luni, deci daca il prind alegerile la presedentie cu hotarari nedefenitive, scapa.
  Nu stiu, arunc o parere sau mai multe in vant, daca va scapa, dar are mari sanse de reusita.
  Din cele scrise de mine sa nu crezi ca as vrea sa scape sau sa nu scape, aici nu ma implic,dar orice ar fi si oricum va fi, farsele astea judiciare il victimizeaza si asta este un atu pentru el.
  Om vide’.

  Despre paranoicul si uzurpatorul din palatul regal, oare, o baie in cianuri (el, neamurili, acolitii, sustinatorii, prozelitii, ponta-tonta si toti cei care vor vota pro-gc- RM nu are ce cauta in initiale – si sunt pentru exploatarea cu cianuri) n-ar fi benefica pentru ei si natia romana ? Daca tot nu sunt daunatoare cianurile (uzurpatorul dixit), de ce sa nu ne dovedeasca asta. Pe pielea lui si a lor.

  Despre proiectul minier, am inteles ca aceia care au teren – proprietati in zona, uniti sau nu, pot stopa proiectul daca sau pentruca au sau ar avea, uzufruct viager pe teren.
  Si atunci de ce sa raspunda statul roman pentru ca proprietarii de trenuri se opun proiectului.
  Si aici timpul trece in favoarea opozantilor proiectului, pentru ca in trei ani licenta de exploatare este nula.
  Si daca tot a dat licenta de expatare, bercovici berceanu de ce sa nu ii despagubeasca cu averea proprie si sa nu intre nitel si la zu-haus, pentru subminarea intereselor nationale si a economiei romanesti, mizeria asta care a dat licenta de exploatare in 1999.

  Intrebari nascute de farsele judiciare din Romania: unde sunt judecatorii din ianuarie a.c., ce s-a intamplat cu ei, ce mai fac ? etc.
  Justitia romana e bine ?
  Bine.

  Sa nu mi-o luati in nume de rau, iaca am emis si eu cateva consideratiuni telepatice”.

 10. Savescu Maria Says:

  uau, expatare in loc de exploatare, scuze.

 11. Savescu Maria Says:

  http://www.napocanews.ro/2013/09/a-murit-marina-chirca-cea-mai-devotata-partizanilor-de-la-nucsoara-ultimul-interviu-al-eroinei-de-98-de-ani.html
  Dumnezeu sa o odihneasca la dreapta lui pe aceasta mare femeie luptatoare romanca !

 12. plano Says:

  Bine punctat @Gabi Mihalcea
  Fara Tariceanu si Dan Voiculescu, antireforma din Justitie, promovata de M.Macovei in anul 2005, in folosul lui Basescu, n-ar fi avut loc.
  In capcanele antireformei au cazut deocamdata Nastase, Patriciu si Voiculescu.
  S-ar putea sa nu scape nici mandrul Tariceanu. Investigatiile pe Marea Neagra continua.

 13. Roxana Iordache Says:

  Gabi Mihalcea, iarăşi vorbeşti aiurea! Scuză-mă, dar tu scrii ce vrei tu să fie, nu ceea ce este: cel puţin în legătură cu mine. Cine-a scris: repetabila soluţie imorală? Îmi atribui tot felul de tâmpenii convenabile unei argumentaţii false. N-am menajat pe nimeni şi nu obişnuiesc să (mă) mint. Am fost contra alianţei cu PD, o promiscuitate angajată de Stoica şi Stolojan. E de notorietate, aşa că e stupid să te legi de ceva pentru care nu sunt responsabilă. Oricum, Guvernul Tăriceanu a însemnat singura perioadă de normalitate şi prosperitate postcomunistă, un început de ruptură reală cu sistemul, motiv pentru care FSN-ul trebuia să se refacă în forţă, ca să evite cu toate puterile distrugerea sursei lor de venit perpetuu ilicit. De aici, alianţa maronie, de la care a început toată distrugerea României.

  Încearcă şi tu, poate totuşi reuşeşti, ca atunci când faci comentarii, măcar o dată-n viaţă să nu te referi la persoana mea.

  Mai bine spune-ne despre bebeluş! 🙂

  @plano. Un jurist ar trebui să ştie că legea pedepseşte infracţiunea, nu păcatul. 🙂

  NU a existat „regim” Băsescu-Tăriceanu. Şi un copil ştie asta. La fel, chiar şi copiii ştiu că doar pe vremea lui Tăriceanu s-a trăit bine. Se mai ştie, totodată, că greii PSD au susţinut Guvernul Tăriceanu şi doar zdrenţele au conspirat cu Băsescu. Cele mai negre măsuri staliniste s-au demarat în timpul alianţei căcănii.

  @virgilvirgil. Ai dreptate, dar acelaşi raţionament e general valabil, deci şi pentru Năstase, şi pentru Gigi Becali, cazuri în care doar ţi-ai exprimat satisfacţia, fără să faci delimitarea. 😉

 14. Roxana Iordache Says:

  @Savescu Maria. Bun revenit, îmi era dor de tine! 🙂

  @plano. Rahaturi! Ponta a avut în mână numirea şefilor parchetelor şi i-a decis Băsescu. Restul e pălăvrăgeală sau văicăreală ca-n Prostia omenească.

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Hm.. Voiculescu era pe „lista scurta”. Basta.
  Si ar mai fi ceva – in 2004 „defectiunea” lui Voiculescu a fost cu cantecf. Dascfa tineti minte (adica daca va convine sa tineti minte!) alegrile prezidentiale au fost castigate de Baselu prin captare voturilor PRMiste . Nastase facea „pe domnul” ca lui nu=i trebuiau voitaci din astia .. asa ca…MNa rogcei care suynt azi la A3 rupeau lantu cand auzeau de Nastase (chiar dsi Gabi Firea care azi e parlamentar PSD)
  Insa in camere se contrurase deja o majoritate carea ales ca presedinte de senat pe Vacaroiu si la camera pe Nastase.
  Imptriva acestei majoritati Base a desmenta un premier .. din fara majoritatii ; Tariceanu. Apoi base a inceput sa cute o majoritate. Sub ameintarea ca el nu cedeaza si ca se va ajunge la anticipate. Data find gradul de educatie politica si de sofisticare a electoratului nost (de la nula la negativa) s-ar fi ajuns la anticpate si PSD si PC ar fi perdut nmasiva (alianta DA ar fi catigat majoritatea insa nu ca ADA ci ca partida lu Basescu). Asa ca Felix PC a ales solutia gainii (mai bine ma impiedic) presupun ca cu binecuvantarea PSD (care isi pastra locurile din parlament si cele 2 sscune de presedinte de camera cestie ce il facea pe Baselu sa spumege :”ca cum opozitia sa fie la putere in parlament? Ince tara s-a pomneit asta?” Ntxz aici Baseliu manevra necistit prostimea bine ganditoare – prezidelu stia foarte bine cum el a negat drpet6ul majoritatii de a forma guvernul si prin ce mecanisme) . Cestie ce cred ca a convenit si PNL ului (fiindca in caz de anticipate PDL ca partidu lu Baselu ar fi putut cere o alta pondere pe liste)

  In rest ce sa zic .. Voiculescu condamnat ptr „spalare de bani” . Hm .. daca se sustine ca toata cestia a fost facuta in folosu GRIVCO (frima lu Voiculescu) si s-a facut porin influenta politico-mediataica a lu Felix PC atunci nu avem de-a face cu spalare de bani .. ci de-a dreptul cu instigare, participare , complicitate. Nu spalare de bani !!
  Caci ce este spalarea de bani conform legii ?
  Legea 656/2002 republicata 2012
  Art. 29
  (1) Constituie infractiunea de spalare a banilor si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani:
  a) schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscand ca provin din savarsirea de infractiuni, in scopul ascunderi sau al disimulari originii ilicite a acestor bunuri sau in scopul de a ajuta persoana care a savarsit infractiunea din care provin bunurile sa se sustraga de la urmarire, judecata sau executarea pedepsei;
  b) ascunderea sau disimularea adevaratei naturi a provenientei, a situarii, a dispozitiei, a circulatiei sau a proprietatii bunurilor ori a drepturilor asupra acestora, cunoscand ca bunurile provin din savarsirea de infractiuni;
  c) dobandirea, detinerea sau folosirea de bunuri, cunoscand ca acestea provin din savarsirea de infractiuni.

  Deci cel care spala banii nu participa la infractiunea pr zisa (caz in care ar fi traficant, talhar, proxenent, hot samd) ci da o aparenta legala bunerilor rezultate prin ifractiune,

  Insa ce vedem ? La fila 165 din rechizitoriu scrie, de fapt: „.. relevă faptul cã învinuitul şi-a folosit influenţa politicã pentru a controla prin interpuşi întregul proces de privatizare a societãtii în condiţii care sã îi faciliteze achiziţia pachetului de acţiuni la un preţ derizoriu – o versiune contrarã însemnând sã admitem cã toţi cei implicaţi şi-au încãlcat atribuţiunile de serviciu sau au acţionat în interesul SC ”Grivco” SA Bucureşti din considerente telepatice ori din necunoaştere sau prostie” . Deci cf procuraturii el a particat deplin . find coordonatorul , initatorul infractiunii. Si poa a instigat pe unii si pe altii ..
  Insa aceasta infractiune (art 13 Legea 78/2000) este prescrisa … (cf minutei ) si atrunci instanta schimba incadrarea… referiundu-se la art 17 Legea 78/2000… cestie ce duce la o novatie : infratcorul (delapidator, hot, proxenet, talhar, traficant) devine autimat si spalator de bani, tainuitor sau ce o dori muschii instantei .Si asa o infractiune simpla devine una complexa depanda de muschii instantei facandu-se imediat referire la art 17 Legea 78/2000 … Ma rog cam specios..
  Insa ce este cu adevrat interesant este ca zisul Felix PC a inceput s afie cercetat pentru “spalare” de bani in ceva in legatura cu Loto (niste cladirei vandute .. revandute si niste bani platiti unei intreoprinderi apartinatoare lu Voiculescu) Dosaru nu s-a miscat insa “spalrea de bani” a ramas… Asta mi se pare chiar ciudat!!!

 16. Roxana Iordache Says:

  Virgile, expresia-asta cu capul plecat e atât de stupidă! E mult mai greu să-ţi taie capul dacă stai vertical. :mrgreen:

 17. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, ai grijă de tine! Dă-i încolo, chiar n-are rost să te enervezi pentru ei. Nici pentru mine. 🙂

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Taiatul capului .. depanda de scula!!!
  Capul plecat sabia nu-l taie – adevarat!! Decpiatrea cu sabia presupne ca ala decapiatau sa tin capu ridicat , chiar daca sta in genunchi!
  Insa decapitarea cu toporu sau ghilotina … presupunecapu plecat , culcat pe butuc!!
  Ma rog decapitarea cu sabia presupune mai multa indemnare din partea calaului …insa ofieri niponi s-ua distrat decapitand pana spre 200 de chinezi intr-o singura „sesiune”!!!

 19. virgilvirgil Says:

  Roxi , spre deosebire de Voicuylescu , Nastase le-a fost sluga credincioasa .
  La transformarea Romaniei in colonie si inrobirea romanilor de catre jidovi puradelul din Tincabesti a pus osul la greu .
  Iata motivul pentru care , desi si atunci cind a fost condamnat am aratat adevaratele cauze ale condamnarii , am fost cel putin satisfacut ca netrebnica sluga si-a primit ceea ce merita . Putin in comparatie cu raul facut Romaneiei si romaniloir , dar a primit chiar din mina celor pentru care ne-a facut rau .
  Si sper sa mai primeasca … Chiar daca neispravitul a invatat cum spuneam lectia , se gudura la picioarele lor si emite tot felul de elucubratii .
  Cu atit mai mult ar merita , n’asa ?

 20. plano Says:

  @Roxana
  Adevarul este ca in anul 2005 toti politicienii, inclusiv cei din PSD, nu numai Basescu, aveau complexe in fata personalitatii lui Nastase.
  Antireforma in Justitie, promovata de regimul Basescu-Tariceanu, in anii 2005-2006, a urmarit scoaterea lui Nastase din viata politica.
  Vulgul a uitat repede ca Nastase a eliminat vizele pentru romani in Uniunea Europeana si ca el a incheiat negocierile de aderare la UE si a semnat acordul de aderare la NATO. Vulgul a preluat doar lozinca Aliantei DA….Nastase 4 case.
  Cazul Nastase este definitoriu pentru orice politician pragmatic: nu merita sa te zbati pentru multimi pentru ca ele uita la cea mai mica diversiune propagandistica.

  Daca este creat instrumentul juridic de represiune, oamenii care-l aplica isi gasesc tutorele fata de care sa se subordoneze. Astazi este Basescu, maine va fi altul.
  Se zice ca sa te fereasca D-zeu de razbunarea prostului. Cu atat mai rau… cand prostul este un procuror care prinde comenzile politice prin telepatie.

 21. Marcus Says:

  @Virgile: tot un prost tributar ideologiei legionare ai ramas. Care jidovi, bre, aia de le-ati confiscat averile si i-ati trimis in lagare, aia pe care rusii ni i-au trimis sa ne invete comunismu’, aia pe care ceausescu ii vindea sa plateasca datoria externa a tarii, sau ce a mai ramas din poporul evreu care, vai de mama lui, a carat pamant cu vaporu’ ca sa-si faca si el un loc sub soare? Te dai destept, mare scula de inlocuitor al lu’ Brucan, da’ bubui a prostie mai tare decat artileria germana la asediul Leningradului.
  sa fii iubit
  marcus

 22. virgilvirgil Says:

  Marcusule , daca nu ai fi cascat ca de obicei numai gura la ce tot scriu pe aici si ai fi cascat si ochii ai fi putut sa vezi ca aia de care vorbesti tu eu ii numesc evrei nu jidovi . Din pacate sunt si jidovi .
  Ion Iliescu , Petre Roman, Silviu Brucan , Alexandru Birladeanu , sunt numai citiva dintre cei care au faptuit lovitura de stat din decembrie 89 si au transformat apoi Romania in Colonie si pe romani in scalvi .
  Pe cei de azi nu ii mai amintesc ca ii cunosti , faci doar pe necunascatorul .
  Vezi tu , foarte multi evrei se simt datori sa ia partea jiodovilor neglijind ca astfel vor intra si ei in categoria acestora din urma .
  Ma rog , alegerea e a fiecaruia .

  PS

  Eu nu spun ca ai fi prost ca nu vezi ce se intimpla in Romanica , eu spun doar ca faci pe chiorul , n’asa ?

 23. Roxana Iordache Says:

  @plano. Vulgul? 😆 Aia cu Năstase-patru-case era veche de câţiva ani. Iar asta cu complexele face parte din aerul cald pe care i-l sufla în fund Dâncu cu ţava. Până l-a terminat.

 24. Donkeypapuas Says:

  @Marcus
  „aia pe care ceausescu ii vindea sa plateasca datoria externa a tarii”

  Cred că faceţi o confuzie mare şi foarte interesată (repet: INTERESATĂ): când a venit Ceaşcă la putere, iudeii din România erau în bună parte plecaţi. Le dăduse voie Gheorghiu-Dej. Acuzele de „vânzare” priveau minoritatea germană. Or aici este un lucru interesant. Într-un documentar făcut de irina Păcurariu pe TVR, despre cetăţenii străini care preferă să locuiască în România, a apărut o doamnă nemţoaică fostă lucrătoare în diplomaţia RFG şi care a spus următoarele (citez din memorie): „Este o minciună că România şi-ar fi vândut nemţii. Plata pe care o făcea statul vest-german era de fapt una simbolică, pentru a acoperi cheltuielile făcute de statul român cu educaţia şi sănătatea. Cei care chiar VINDEAU germani cu sume enorme erau de fapt Polonia, CehoSlovacia şi alte state socialiste şi prietene care aveau şi un procedeu tipic. Intentau procese false membrilor minorităţii respective, statul vest-german intervenea şi, pentru a le obţine eliberarea şi emigrarea, plătea ZECI ŞI SUTE DE MII DE MĂRCI. Pentru fiecare om!”
  Corelaţi informaţia cu ceea ce demonstrază Larry Watts în cărţile sale şi veţi vedea că se completează.

 25. Marcus Says:

  @Donkey: Eu zic sa sapi mai bine! Vei vedea ca pe langa sasi si svabi ciuruitu’ nu facea discriminare cand era vorba sa iasa cu oarce gheseft 🙂 . Este adevarat ca nu ca in perioada lui dej, dar orisicat 🙂 .
  sa fii iubit
  marcus

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana
  vulgul. Da vulgul cel din Pta Universitatii .. cel scolit, intectual samd , Care vota Basel si apoi se gargarisea ca dupa 16 ani de Ilici a venit un presedinte democrat!! Vulgu ala tampit care l-a facut uitat pe bietu Tzapu mai dihai decat nu stiu ce faraon al unei dinsatii obscure!!! E si de hazu de pe lume – eu tin minte ca a fots unui Constantinescvu minsa votacii CDRisti zic ca numa Iliescu …

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Donkeypapuas

  te certi cu cine nu trebe . marcus stie.Stiu si eu. Insa juma din voaqtcii „de drepata” zbiara in gura mare ca noi i-am vadnut pe bietii nemti.. Parca si vaz cum erau fusi la avion cu stururi am Arsch in timp ce ei tipau : Nu verm in RFG !!! Vrem sa construim comunismu!!!! Si de laturi tarrati spre avion si acclearati cu suturi in tuhas altii zbierau „nu vreau in statu imperialist Israel” …

 28. Donkeypapuas Says:

  @Ghiţă Bizonu’

  Vă înşeaţi amarnic. Ei ţipau: „Vrem în RDG”.

 29. raduprajan Says:

  RONDELUL LUPTEI ANTICORUPŢIE sau RONDELUL CONDAMNĂRII LUI DAN VOICULESCU LA 5 ANI CU EXECUTARE: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/09/27/rondelul-luptei-anticoruptie-sau-rondelul-condamnarii-lui-dan-voiculescu-la-5-ani-cu-executare/.

 30. Savescu Maria Says:

  si mie, Roxana.
  Si n-a functionat nici telepatia.

 31. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, iarăşi vorbeşti fără să cunoşti, o dai otova, en gros. Probabil că e tare greu să pricepi că nu toţi sunt de tip cazon ca marea majoritate a alegătorilor PSD. Vorbeşti lăutăreşte şi faci un ghiveci alterat.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: