CURTEA CRIMINALĂ ŞI PROSTITUŢIONALĂ

CCR se dovedeşte din nou, Curte Prostituţională, fiindcă la comanda televizată a lui Băsescu, declară constituţională o lege al cărei proiect îl declarase neconstituţional anul trecut.

Curte criminală, o instituţie parazitară, care trebuie desfiinţată şi înlocuită cu o secţie a Curţii Supreme, după ce ea însăşi e deparazitată de toate prostituatele băsecuriste.

Tot felul de politruci psihopaţi au drept de decizie cu privire la viaţă şi moarte.

Numai într-o ţară bolnavă se poate întâmpla aşa ceva. Vrem să ştim cum au votat membrii CCR – că ar fi o insultă pentru profesie să le spunem – en gros – magistraţi. Ei sunt însăşi imaginea prostituţiei politicianiste.

Rămâne cum am anunţat, JIGODIILE parlamentare care au votat pentru moarte să nu mai fie votate niciodată!

Îmi pare rău pentru Maria Grapini, că o preţuiam în mod deosebit, dar după votul pentru uciderea căţeilor, n-are decât s-o dea afară Ponta din guvern, degeaba a crezut că se scoate pledând pentru salvarea Roşiei Montane. Dura lex!

Ruşine! Huoooo!

La fel şi tembeliziunilor, în frunte cu Antena 3. Gâdea şi toate jigodiile care au purtat campania de instigare la ură şi la pedeapsa cu moartea pentru vietăţi nevinovate sunt penale. Merită rating după gratii. Deloc absolut nu-mi poate părea bine când i se întâmplă cuiva ceva rău, dar pe Gâdea chiar mi-ar plăcea să-l văd boschetar. În mod sigur i-aş da de pomană.

UPDATE. Uitasem: OPRESCU, DEMISIA! Ce-ai făcut cu banii pentru marele adăpost? De ce n-ai iniţiat o campanie de genul „Daţi un leu pentru Ateneu”? În mod sigur s-ar fi strâns pentru încă un adăpost de proporţii. Dar nu vă interesează decât să furaţi. Un câine nu fură. 👿

Morala: Şi uite-aşa, SISTEMUL A REUŞIT MAREA ÎNVRĂJBIRE ANTINAŢIONALĂ, amorsată diversionist, pentru ca între timp să poată distruge total ţara.

60 răspunsuri to “CURTEA CRIMINALĂ ŞI PROSTITUŢIONALĂ”

 1. CURTEA CRIMINALĂ ŞI PROSTITUŢIONALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Sistemul a dovedit că trebuie schimbat… sistemul.

  Toată lumea în stradă! Să lichidăm fesenismul sub toate aspectele lui!
  Soluţia: revenirea la Constituţia din 1923, deci la Monarhie, fără cecerisme, băsisme, pontisme, regionalizări şi pierderi de suveranitate.

 3. Roxana Iordache Says:

  Sunt de acord, dar asta-i o utopie.

 4. olimpiu65 Says:

  cu riscul de a repeta: suntem hopeless ca natie…de fapt nu suntem natiune din pacate!
  si de fapt ce ne poate uni??? o baie de sange ca in decembrie 1989???
  apropos de caini, in sectorul meu vor supravietui pt ca Manescu nu face absolut nimic, deci nici de caini nu se va ocupa!!!

 5. ada1957 Says:

  OK tota lumea in strada .
  unde erau iubitorii de animale acum 1 an dezile ??? Dupa ce CCR s-a prostituat si l-a mentiunut pe Betiv pres??
  Atunci ptr 7,4 mil oameni … Nu A IESIT NIMENI IN STRADA .Exceptandu-l pe GHISE…. Acum cucoanele s-au tavalit pe carosbil… au uralat…. au lesinat. Pe caini NOI bipeziii i-am JIGODIZAT.
  Suntem vinovti ca NU am elimenta JIGODIILE cu 2 picioare…Ca tot astia ii lasa pe strazi flamanzi. NU AU NICIUN DUMNEZEU..FURA DE LA MORTI , DE LA VII , DE LA CAINI.
  Astept cu interes pe Betiv…Prim _ ministru.. si pe Tonta Presedinte.
  De ce nu ii duc la adpost.Nu trebuie construit nimic… Sunt atatea cladirii dezafectate in Romania…Dar Nu mai pot FURA…Iubiti si caini vagabonzi…sunt uneori mai lorzi…CHIAR SI JIGODIILE CARORA MAIDANEZII/CAINI DE LUPTA LE-AU MANCAT COPIULUL… VOR BANI,BANI …MULTI BANI… Ne meritam soarta deci… CCR , Betivul, Udrea si toata haita.

 6. ALM Says:

  Bănuiesc ce mă aşteaptă, dar nu pot să nu întreb: ce articol din Constituţia României este încălcat în ultima formă a legii? Asta ca să înţeleg ce se aştepta de la Curtea Constituţională. Îşi fac o dată judecătorii de acolo datoria fără erată şi iar ne supărăm.
  Înţeleg că iar s-au creat condiţiile ca Băsescu să devină salvatorul neamului. Din păcate, n-o să respingă legea, mai ales că starea de duşmănie generală îi place aproape cât Chivas-ul Regal …

 7. plano Says:

  Daca in Romania s-ar manca(sic) carne de caine… ipocritii iubitori de animale n-ar mai protesta.
  Altfel, cum de nu protesteaza primavara, cand sunt sacrificate sute de mii de mielusei si iezisori.
  Legea nu prevede eutanasierea cainilor care au stapan. Asa ca…faceti-va stapani de maidanezi domnilor „iubitori” de animale cu inima de caine fata de semenii vostri.

 8. olimpiu65 Says:

  bucurati-va fsnisti tampiti!!! se bat minerii localnici de la Rosia Montana cu parlamentarii si cetatenii (romani germani si alti europeni) antiproiect .mare realizare a guvernului rosu condus de carlanul plagiator !!!

 9. plano Says:

  @Olympiu
  Tampiti la Bucuresti, care protesteaza pentru o cauza care nu-i priveste, tampiti si la Rosia Montana, care nu-l lasa pe Cernea sa le explice opiniile sale.
  Este un prilej de a se separa tampitii de oamenii normali.

 10. ALM Says:

  @Plano
  Pe surse se spune că Cernea s-a dus la RM ca să facă noi membrii pentru Asociaţia ACCEPT. D-aia l-au alergat roşienii, că n-a vrut să stea la probe …

 11. ada1957 Says:

  @plano

  Si mai tampit cernea ( sa se spele POnta ) cu el pe cap ca i-a dat un loc de munca taietorului de frunze la caini.
  Si protestele sunt la Buc a unora cara habar n-au de realitatile de acolo si din minerit in special.
  In vremea lui Ceausescu la gura minei de aur de la Brad , intr-o baraca pe care o sufla vantul , din stinghii de lemn care adea se tineau , aveam minerii la DISCRETIA sunca prag , cremvusti subtiri , smantana …to ce la Bucuresti nu le vedem nici din poze, pe foame generalizata care era. Niste uriasi ( unii la trup ) dar mi slabi cu gandirea … din pacate … iar acum dupa ce au vazut dezastrul din valea Jiului , unde Udroiaca lea- facut telegondole… si Boc i-a trmis la cules de flori mediciane… cum sa nu-i scarmene pe venetici.
  Oare noua la Bucuresti ne-ar placea sane dicteze ei de la valea Jiului si Rosia Montna ce sa facem????
  TAMPITII NU SE VOR SEPARA IN ROMANIA NICIODATA PENTRU NORMALII SE POT CUMPARA IN VIU.

 12. Donkeypapuas Says:

  @ALM şi alţii

  Nu e vorba nici de câini, nici de industrie, banci sau chibrituri. Este vorba că bulibăşeala fesenismului cu care suntem otrăviţi de 24 de ani aproape a ajuns la maximum. Deci CăCăRaia îşi neagă propriile decizii. Indiferent despre ce ar fi vorba, acesta este UN FAPT: degringoladă instituţionalizată pentru distrugerea statului, adică SUBMINAREA INTERESULUI NAŢIONAL. Pentru chestii mai mici Ceauşescu a ajuns în faţa zidului de la Târgovişte. La Casa Poporului este un zid mult mai lung, să le ajungă. O să regreţi, Zgoneo, că doar te-ai maimuţărit cu demolarea lui.

 13. Donkeypapuas Says:

  @clonatul

  Vezi că procedeul tâmpeşte!

 14. Donkeypapuas Says:

  http://www.cotidianul.ro/motii-s-au-rasculat-impotriva-mafiei-lemnului-si-a-protectiei-asigurate-de-politia-circulatie-212146/

 15. johnson1312 Says:

  CTP : “Traian Băsescu a fost dintotdeauna pentru eutanasierea maidanezilor. Nu întâmplător și eu sunt pentru această soluție în cazul în care toate celelalte sunt epuizate. Dar anul trecut, Traian Băsescu, cam tot pe vremea aceasta nu era tot pentru eutanasierea maidanezilor?. Era. Unde erau acești oameni, care acum manifestează cu pancarte și când au fost eutanasiați 7,5 milioane de români în calitatea lor de cetățeni? Pentru că tot asta s-a întâmplat atunci. Tot prin hotărârea Curții Constituționale, aproape șapte milioane și jumătate de români au fost eutanasiați ca cetățeni. Scoși din existență. A existat cine n-a votat. Nu-mi amintesc să fi văzut pe oamenii aceștia cu portavoci, cei care au pancarte, nu-mi amintesc să-i fi văzut în stradă. Cum de altfel nu-mi amintesc să-i fi văzut în stradă nici pe cei care protestează în Piața Universității acum, care doresc să salveze Roșia Montană.

 16. plano Says:

  Asa, @papuas, inciti cu dezinvoltura la rasturnarea prin forta a ordinii consstitutionale si adminul iti canta in struna.:mrgreen:
  Românii s-au pronuntat de doua ori, dupa 1989, prin referendum, pentru republica.
  @ ada
  Ca participant la protestul gulerelor albe, Cernea era inclus in una din cele doua categorii de tampiti.
  Oricare minoritate nu-si poate impune vrerea decat prin anarhie.
  Ma surprinde faptul că liberalii, desi sunt la putere, incurajeaza anarhia.

 17. Donkeypapuas Says:

  Care constituţionalism? Ăla prin care CCR decide că o lege este anticonstituţională ieri şi astăzi devine constituţională? Ăla în care încălcarea dreptului la proprietate se anulează când vine voba de corporaţii străine? Ăla în care zeci şi zeci de legi sunt încălcate? Ăla în care se minte cu neruşinare? Ăla în care promisiunile de ieri (PUNCTUL 8, tovarăşe plantat strâmb!) sunt anulate fără nici un scrupul azi?
  DA! În cazul ăsta incit la lovitură de stat! De fapt, la revenirea în cadrul Constituţiei legale, aceea din 1923!
  Până atunci, pregătiţi spânzurătorile!

 18. plano Says:

  Nu spanzuratori @papuas!
  La incalcarile enumerate de tine adauga faptele care incalca prevederile Codului Penal.
  Nu cred ca ai citit vreodata acest art. din Codul Penal.

  Art. 399 Actiuni impotriva ordinii constitutionale
  (1) Actiunea armata intreprinsa in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori al ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat, se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi .
  (2) Intreprinderea de actiuni violente impotriva persoanelor sau bunurilor savarsite de mai multe persoane impreuna, in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori al ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat, daca se pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi

 19. tiberiu2009 Says:

  Poate cineva sa explice cum este PNL-ul impotriva cianurii la Rosia Montana daca totusi ministri PNL sustin ceea ce PNL-ul nu numai ca nu sustine dar i se opune?
  Inteleg ca Antonescu personal este contra.
  Dar daca afirma ca PNL-ul este contra si totusi ministri PNL sunt pro inseamna ca Antonescu este un demn aliat al mincinosului Ponta.
  Halal liberali si halal pres(.) de liberali. Sigur ca de la PSD nu ai sperante.Dar asa nu poti sa speri nimic bun nici de la aliatii lor.

 20. Mihai Hristea Says:

  Bai, Tiberiule, tu ar trebui sa fii ultimul care sa-si dea cu parerea despre afacerea RMGC, basistule!

 21. Roxana Iordache Says:

  Care sunteţi proşti: să vă doară!

 22. Roxana Iordache Says:

  @plano. La tine e sindrom de turbare. O să vină Crin preşedinte şi va extermina sistemul. 😛

 23. Roxana Iordache Says:

  Jigodiile banate se chinuie degeaba, le şterg maculatura fără să-mi pierd timpul.

 24. plano Says:

  @Roxana
  Pe Crin, daca rezista in fruntea PNL pana la anu…il votez si eu ca presedinte.
  Inca nu m-a muscat nicio jigodie ca sa turbez :mrgreen:

 25. Donkeypapuas Says:

  @Plano

  „actiuni violente impotriva persoanelor sau BUNURILOR ”

  Foarte interesantă asta! Se referă la cedarea către RMGC (şi tuturor celorlalte corporaţii internaţionale) a dreptului de a expropria la bunul plac proprietăţile? Dacă da, atunci ne reîntoarcem la „dreptul poporului de a se apăra inclusiv pe calea armelor”.

 26. johnson1312 Says:

  „Nu e corect, săracii câini nu au nicio vină”, a scris Piovaccari pe Twitter

  http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/piovaccari-reactioneaza-dupa-ce-presedintele-basescu-a-promulgat-legea-eutanasierii-cainilor-ce-mesaj-a-transmis-11395777

 27. Donkeypapuas Says:

  http://www.rfi.ro/articol-stiri-social-44430-oana-pellea-rfi-decizia-cc-privind-maidanezii-este-o-rusine#.UkLQG9nFsag.facebook

 28. tiberiu2009 Says:

  @Mihai Hristea

  „”Bai, Tiberiule, ….., basistule!””

  Dinamovistule!

 29. rasvancristian Says:

  Roxana, ieri căţeluşa instituţiei, care are pui, l-a încolţit de gleznă pe directorul medical. Căţeii nu dorm!
  Evident, nu s-a pus în discuţie eutanasierea ei. Doamne fereşte!
  Cînd isteria se va potoli, ne va fi ruşine că suntem români. Parcă citesc cartea aia a lui Amos Oz, cu satul în care toate animalele au fost stîrpite. Urmează porumbeii: dau psitacoză.

 30. Mihai Hristea Says:

  LOL @Tiberiu! 😆

 31. Ghita Bizonu' Says:

  Daca mai puteau exista dubii azi este clar occidentalii e tampiti! rau de tot!!

  Musiu ala Manual Valls (sinistru de interne , nascut la Bracelona, naturalizat francez, absolvent de istorie la universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne deci intello imbecilu’) a comis niste propozitii sa zic asa “memorabile” :


  „Este iluzoriu să ne gândim că vom rezolva problema populaţiei rome prin inserţie”
  „Aceste populaţii au moduri de viaţă extrem de diferite de noi şi care sunt evident în opoziţie”

  Nu există „altă soluţie decât destructurarea acestor tabere progresiv şi conducerea (locuitorilor lor) la frontieră”
  este indicat ca romii să se întoarcă în România sau Bulgaria şi pentru aceasta, Uniunea Europeană, împreună cu autorităţile bulgare şi române, pot face în aşa fel încât aceste populaţii să fie mai întâi integrate în ţara lor”
  „Aceasta trece, de asemenea, prin încetarea acestui ajutor de repatriere care a creat un adevărat curent. I-am pus capăt şi constat astăzi că populaţiile de origine romă nu mai vin în Franţa pentru că ştiu perfect în prezent că există o politică deosebit de fermă, republicană, care respectă persoana, dar deosebit de fermă”
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/ministrul-francez-de-interne-romii-sa-se-intoarca-in-romania-sau-bulgaria-313356.html

  Imbecilu’ catalon “uita” niste mici amanunte :
  1) Bulgaria si România sunt membre ale UE deci si tiganii din aste 2 tari sunt cetateni europeni precum si musiu lucruManual avand dreptu la libera circulatie si sa stabileasca acolo unde vor ei (tiganii) ca oprice francez, catalon, german.
  Ce facem? Abandonam prevederile Tratatului de Instituire a Comunitatii Europene care prevad expres Libera circulatie a persoanelor, serviciilor si capitalurilor ?
  Sau zicem ca Romania nu are decat obligatii ca sa suporte libertatile altora fara ca cetatenii ei s aiabve vreuna? Ssau zicem ca tiganii? Pai la dracu’ Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale interzice expresis verbis Articolul 14 – Interzicerea discriminarii ?!

  2) In anii 90 o multime de idioti din Franta au venit pe aici sa ne aia la cap cum sa ne comportam cu tiganii . Prsa farnhceza a publicat niste articole “miscatoae” despre satre si modul lor de viata. Ni s-a cam recomandat sa mai incetam cu integrarea … ca deh trebuia prezervat modul de viata nomad!!!
  Adica cam asa : cand tiganii sunt prin Romania se recomanda sa le prezervam “cultura” . Cand aceiasi tigani – cetateni europeni! – ajung in Frqanta s[-ar dori sa fie integrati. Fiindca nu sunt sa fie trimisi inapoi in Romania unde cica sa fie integrate da imediat incepe cestia cu salvarea culturii lor amenintata de .. integrare!!

  La care se adauga faptu ca occidentalii e tampiti rau. Ca idiotii astia cred ca tiganii nu ar stii ca acolo in miticul vest sunt bani mai multi… si ca daca satrele se muta in vest apia e musai mana lunga a securitatii (precum imbecili germani care credeau ca bandele de infractori tigani erau conduse de securisti) . Si care nu pricep ca Romania “integrata” in UE este o tara dezintegrata economic – industria prabusita, sufocata de libertatile de comert ale vestului – in care mare parte din populatie are o viata proasta. Ori o populatie marginala asa cum erau satrarii si latii care deja traia cum traia nu are cum trai prea bine. Si deci emigratia devine obligatorie nu numa ptr tigani da si pentru romani.
  Si in final mi se pare ca nici senegalezi ,ciadienii si arabii care au napadit Frnata nu prea agreaza cultura si civilizatia europeana. Si stiti ceva ? Senegalu, Ciadu si Algeria nu sunt tari UE !!!!
  Da cetatenii lor au drepturi – numa cetateni romani nu au!! Desi Romania este membra (de mana a 13a ) a Uniunii Europene nu se bucra de drepturile unor tari din Africa Neagra!!!
  Mare lucru e sa fi studiat la Sorbonica!!! Lucru manual!!

 32. Mihai Hristea Says:

  @Ghita Bizonu’
  Un mare LIKE la postarea ta! 🙂

 33. Ghita Bizonu' Says:

  Da .,. sistemu a reusit ce? Marea invrajbire da?! Uite o cestie.

  Acu 2 seri am avut un puseu de tensiune. Ma rog vina mea nu am fost atent si imi terminasem medicamentele (adica luasem „portia” da nu mai aveam in plus) . Nu ar fi fost mare cestie … am in apropiere o farmacie deschisa non stop .
  Naspa e ca era dupa 23 … si ca cativa iubitiori de animale hranesc niste caini in puncte strategice. Si ca ma simteam rau . Ori de cate ori de abia ma tin pe picoare ( tensiune prea scazuta sau prea crescuta, sau dureri reumatice cam mari ) cainii se dau la mine (nu numai la mine.. ) exact asa cum ataca pe oricare fuge pe strada (jogging sau copii care se joaca) . Si javrele astea din preajma devin agresive noaptea .. pana dimineata cand incep sa circule oamenii … Repet – ma simteam rau … eram slabit de abia ma tineam pe picioare.
  Asa ca a tebuit sa astept dimineata ca sa ma duc sa cumpar medicamente (inclus nospa , nifidepin si furosemid pe care le iau in plus la pusee de tensiune. Asa cum trebe sa am nes in caz ca imi scade la 100,La 100 nu mai pot sa dorm .. intr-o noate cand aveam doar 92 cu 50 cu greu am ajuns in bucatirie sa imi fac un nes ) .
  Ma rog o sa imi ziceti ca este vina mea – trebuia sa am. Ca este vina mea ca sunt singur si bolnav . Ca este normal ca cainii (caini, dulai nu catei !!!) sa imi restrictioneze deplasarea mai dihai ca Ceausescu (asta nu imi dadea pasaport ptr vest nu imi interzicea sa ma duc la farmacie sau sa trec pe vreo alee!!!)
  Si credeti ca sustinand cainii sa imi interzica deplasrea noaptea la farmacie voi sunteti pentru concordie nationala ?! Ca silimdu-ma sa asptepat stoic dimineata (intrebandu-mja daca o apuc!! ) voi si cainii vostri imi salvati viata?!?
  Hm asta imi aduce aminte de alti „iubioiri” de animale. Au la scara blocului o potaie. Cand sunt pe afara si aia de pe scara potaia devine agresiva si se leaga de trecatori .. Nici unu dintre iubitori nu a plesnit potaia .. ci saraca ce cauti tu tu prin fata blocului ba/fa?! Ca pe acolo trece drumu spre un chisoc si niste magazine nu se pune (potaia aia se ia de batrani, copii si de ine cand nu ma simt bine)
  Comcordie nationala care va sa zica. Voi interziceti si noi sa va multumim ?!
  Pesemne ca asta se numeste solidaritate national;a. Cu cainii impotriva mea … Natiunea crestina a cainilor!!! Ca asa zicea si Cristos : lalsati cateii sa vina la mine!!
  Si Chioru – sa ies din sistem pe cai naturale … si voi si javrele voastre il ajutati cum puteti!!!

 34. ioprotestatarul Says:

  Iata ca romanii se conformeaza rapid…

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/09/pisica-moarta-pasata-de-la-unul-la-altul.html

 35. ioprotestatarul Says:

  Astia sunt doi dintre parvenitii impotriva carora protestez de unul singur…

  http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-constantin-gherghe-primarul-de-la-drobeta-turnu-severin_1278943.html?utm_source=Cub-politica/Dosar-de-politician&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

 36. olimpiu65 Says:

  prima instanta dixit: Felix 5 ani la racoare!!!

 37. olimpiu65 Says:

  Traiasca telepatia, Base paranormalul castiga prima runda!!!
  ce tara de kakat! mai merita comentata????

 38. Sandi Says:

  Nu-I exclus ca un maidanez sa-l muste rau de tot pe handicapatul, mucavaua de presedinte din fruntea Cacatului Cufurit Rromaneste !!

 39. Donkeypapuas Says:

  “De ce sunt mii de caini vagabonzi in Romania? Pentru ca sunteti oameni cu suflet si va este mila de ei. Niciun alt popor din Europa nu i-ar tolera. Sunteti cei mai sufletisti oameni din Europa pe care ii cunosc. Si nu de azi sau ieri. Asa este neamul vostru construit. De aia toti oportunistii, majoritatea fiind compusa din romani, isi bat joc de voi, pornind de la puterea politica si continuand pe toate filierele imaginabile”, mai spune irlandezul.

  http://gandeste.org/general/strain-in-romania-nu-ati-avut-niciodata-prieteni-doar-vecini-care-au-vrut-sa-va-foloseasca/33125

  Într-o seară, pe când eram la Universitate, un om în vârstă îmi spunea că părerea lui e că prin proiectul RMGC se caută a se distruge fibra genetică a românilor. Iată că i se adugă şi o încercare de a se distruge fibra MORALĂ.

  PS: @Ghiţă Bizonu’
  Dar nu era mai simplu să luaţi cu dumneavoastră un baston, vargă sau nişte pietricele în loc să staţi toată noaptea?

 40. ALM Says:

  Am înţeles că @Ghiţă Bizonu’ era cam bolnav şi n-avea chef să facă pe Bruce Lee în faţa unei haite de câini. Mă întreb dacă nu trebuia să cheme Poliţia Locală? 🙄

 41. Ghita Bizonu' Says:

  Papuasule bastoane am .. insa cand am un puseu bun de tensiune nu prea sunt in stare sa dau cu bastonu.. de abia ma tin eu pe picioare.

  Si desi nu este crestineste (nu prea sunt desi respect poruncile samd) si nci moral iti urez sa ai si tru prioeljul sa afli despre ce vorbesc . Ca se pare ca ia nevoie de experineta personala ca sa intelegi ca tunci cand de abia te tii pe picioare nu prea poti nici sa observi din ce parte vine atacu (sa nu mai zic ca poti fi atacat din 2 parti! ) si nci sa dai cu batu …

  Insa am inteles – fibra morala este sa urasti oamenii ca sunt bolnavi si sa iubesti cainii .. ca ataca oameni bolnavi, batrani si copii!!! SWi ca civilizatie e sa umbli cu paru dupa tine …

 42. Sandi Says:

  In trecere prin Braila, la un mare magazine chinezesc am gasit o arma eficace pentru gonit cainii . Doua tipuri au :

  Aokeman Senzor – Super Ultrasonic 150 Db ( 30 lei )

  si

  Ximeite – Ultrasonic Dog Chaser 130 Db ( 35 lei )

 43. Donkeypapuas Says:

  @Ghiţă Bizonu’

  Mărturisesc că am fost neatent la treaba cu „puseul de tensiune”. Dar în cazul ăsta trebuie să vă dojenesc: era obligatoriu să luaţi bastonul cu dumneavoastră (sau orice altceva doriţi) pentru a vă sprijini, fie că eraţi în mijlocul Parisului ori Saharei. Cine vroiaţi să vă sprijine în miezul nopţii pe stradă? Se numeşte inconştienţă!

 44. ioprotestatarul Says:

  In Romania de azi nici macar Securitatea Statului nu mai poate fi protejata…

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/09/atentat-impotriva-securitatii-statului.html

 45. Sandi Says:

  Lasati politica si cainii un moment si cititi stirea asta :

  http://www.dcnews.ro/2013/09/dezastru-major-pe-1-octombrie-cum-se-pregatesc-marile-puteri/

 46. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, aşa-ţi trebuie dacă eşti neglijent! Scuză-mă, dar eşti iresponsabil dacă n-ai în permanenţă medicamentele curente şi cele de urgenţă la îndemână. Sau sunt de vină câinii? :mrgreen:

 47. Ghita Bizonu' Says:

  Dan Voiculescu 5 ani de inchisoare !!
  Eu mai culant ziceam ca va primi 3 ani …
  Intrebarea de baza este insa alta :cati ani va primi Dragnea ? Ca este pus sub acuzare în dosarul privind referendumul de demitere a şefului statului, sub pretextul că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendum, care să garanteze validarea acestuia.
  Ca nu va faceti iluzii – va fi condamnat, Inainte de algerile prezidentiale!!

 48. Roxana Iordache Says:

  @rasvancristian. Şi eu m-am gândit la splendoarea de capodoperă a lui Amos Oz, de multă vreme vreau să scriu despre ea şi n-am apucat. E una dintre cărţile cele mai minunate din toate timpurile. Absolut superbă! Mă bucur mult că aţi adus-o în actualitate. De fapt, e mereu actuală. Pur şi simplu iubesc cartea-aia.

 49. Ghita Bizonu' Says:

  Papuas – da … insa cu bastin sau fara javerle erau pe traseu
  Roxana – grija ta crestineasca pentru pacatosul de mine ma umple de lacrimi de recunostinta… Semenii tai pe care ii iubesti cf invataturii hristice fiind cainii … a da.. Cainele mai ales negru este si un simbol a lui Satan . Tu cui te iunchini?!

 50. Donkeypapuas Says:

  @Sandi

  Înseamnă că au pus-o ambele ţări de atacat Siria.

 51. virgilvirgil Says:

  Oparescu demisia ?! Eminentul , dragutul , stimabilul , onorabilul venerabilul care e premare la Capitala ?!… Despre dinsul e vorba ?!… Ii ceri demisia Roxi ?
  Bravo !
  Vezi , cind io-ti vorbeam de „felecerul de la Capitala ” ma luai la bastoane .

 52. Radu Humor Says:

  Bizoane, în asemenea cazuri se solicită prin 112, parcă , Salvarea !
  Oricum, venea mai repede decât dimineaţa 😉 !

  Acuma serios vorbind, îţi înţeleg şi supărarea şi suferinţa, ba chiar şi doleanţa !
  P.S. Pentru hipertensiune arterială peste 16, ia un sau 1/2 de Capropril. Se eliberează fără reţetă şi costă doar vrei 6-7 lei.

 53. Radu Humor Says:

  Captopril !!!!

 54. Roxana Iordache Says:

  Virgile, a folosit un cretin termenul cu pricina şi tu l-ai preluat.

  Bizoane, nu ştiam că eşti prost. 🙂

 55. Radu Humor Says:

  Băsescu şi mizerabilii care-l susţin pe post a împuşcat doi iepuri dintr-un foc :
  Gheorghe Mencicopschi, cel care a avut îndrăzneala să deschidă ochii românilor să nu consume toate kkturile aduse din afară, este condamnat la 6 ani cu executare !
  ASă se înveţe minte să strice afacerile celor care au găsit în România, vaca de muls !
  În loc să dea peste altă vietate care să le spargă nasurile obraznice ce au mirosit că se poate distruge un popor atât de uşor, mai şi câştigând bani frumoşi de pe urma actiunilor lor criminale. Vă aduceţi aminte ce amploare luaseră dozatoarele ales de bături răcoritoare, de fapt otrăvitoare, de altfel înterzise în celelalte ţări !
  Acum acelaşi lucru se întâmplă cu cafeaua de 1leu, o altfel de otravă curată , care se vinde în neştire peste tot !
  Ei, un OM ca Mencicopschi a avut curajul şi tăria de a rupe tăcerea !
  Şi, sunt sigur, că pentru asta plăteşte ! :mrgreen:

 56. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, ai mâncat un t. 🙂 Şi oricum, nu se ia decât la recomandarea medicului care te ştie, că boala e ceva teoretic, pacienţii sunt forma ei de a fi. Şi sunt diferiţi.

 57. Sandi Says:

  Secretele zăcămintelor de aur, vândute pe 10.000 de dolari

  Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dezvaluiri-libertatea-secretele-zacamintelor-de-aur-vandute-pe-10-000-de-dolari-332016.html#ixzz2g1Zr99dg

 58. Radu Humor Says:

  SUA ar putea intra în faliment pe 17 octombrie

  http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_25/SUA-ar-putea-intra-in-faliment-pe-17-octombrie-5957/

  America ar putea intra în faliment pe 17 octombrie, dacă nu va fi adoptată urgent legea cu privire la ridicarea plafonului datoriei de stat.

  Avertismentul vine din partea secretarului american al Trezoreriei, Jacob Lew.

  Într-o scrisoare adresată liderilor Congresului, Lew afirmă că, de data aceasta, consecinţele pentru SUA vor fi mai grave decât în 2001, când o situaţie similară a provocat scăderea ratingului de credit.

  Lew mai menţionează că, peste trei săptămâni, în contul trezoreriei vor fi doar 30 de miliarde de dolari, în timp ce obligaţiile financiare americane în această perioadă ar putea fi de două ori mai mari.
  —————————————————————-

  Elefantul, adus de şoricel (Israel), pe marginea prăpastiei !

  Şi dacă reuşesc să-i mai prostească/cumpere încăodată pe aleşii americani, tot în fundul gropii ajung până la urmă !!

 59. Radu Humor Says:

  „Radu Humor, ai mâncat un t. 🙂 ”
  Bine că n-am mâncat un c. 😆

  Am uitat să spun că aceste pastile se iau sublingual şi au un efect imediat .
  Dacă nu este prescris de medic, oricum 1/2 de pastilă nu are ce să strice. Asta pentru Ghiţă Bizonul….

 60. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor
  In aiuza aia luasem 2 enalaprisl de 10 si 2 sotagama de 80 (dimineataq si seara). Fiind presiune atmosferica scazuta (max 750)…
  Asta este. Reforma medicala, reforma sociala cineva trebuie s apiarda ca sa castige cine trebe. Eu pierd .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: