URARE LA ANIVERSAREA LUI CRIN :)

La mulţi ani!

Restul, îi uraţi voi. 🙂

Totuşi, o urare îi fac. Îi urez să promoveze în cele mai înalte funcţii oameni ca Mihai Bălăşescu. Degeaba promovează tâmpiţi, doar fiindcă nu i-au deranjat canapeaua. 😛

Adică, să ai bun simţ şi să demisionezI dintr-o funcţie micuţă – deşi meritai una de elită – doar fiindcă o fată bună te-a ajutat să degajezi tensiunea celei de-a optmia-nu-ştiu-câta zi de muncă şi viaţă pentru PNL denotă şi asta tot că meriţi funcţii. Nu incapabilii care nu fac nimic în afară de manevre ca să fie promovaţi pe spatele gândirii şi muncii altora, dezinteresaţi şi rămaşi în culise.

Ieri, nu mai ştia cocina lui Ghiţă cum să-l faulteze pe Crin şi atunci a reşapat cazul canapeaua. Mihai Bălăşescu a declarat că a demisionat din funcţia de secretar general-adjunct al PNL şi că niciodată nu va viza vreo funcţie de top, pentru actul sexual din biroul preşedintelui PNL, pentru care cocina lui Ghiţă se indigna că nu a fost pedepsit exemplar ci a beneficiat de clemenţa lui Crin, „cu toate că a prejudiciat imaginea partidului”. 😆

În realitate, tembelii n-au făcut decât să-i facă un serviciu involuntar lui Crin Antonescu, PNL, în general. Că dacă întreabă cineva pe oricine, fost, actual sau doar simpatizant al PNL despre Mihai Bălăşescu, n-o să auziţi decât de bine. Că n-are cum să-i reproşeze nimeni nimic unui om atât de eficient, devotat şi – repet – dezinteresat (un fraier care n-a pus botul la parandărături). E în PNL de când nici nu se uscase bine sângele revoluţiei din decembrie 1989. Şi mereu a preferat să facă muncă de echipă, discretă, neobosită. Poate că dacă ar fi să facem un top al devotamentului pentru un partid şi pentru o idee politică, Mihai Bălăşescu nici n-ar avea contracandidat.

Deci, îi urez preşedintelui Antonescu să-l numească, mai înainte de consilier prezidenţial, interimar la sectorul 1, că Chiţoiu are treabă mare cu ministerul. N-ar strica nici refacerea tandemului cu Ludovic Orban. :)Se pare că i-am urat prea mult. 😛

Nici pe departe! Abia urmează. Adică, îi urez să ajungă şef al serviciilor şi să le facă educaţie. 😳

Deci, serios, problema nu-i că s-a iubit Mihai Bălăşescu cu o duduie care a vrut. Problema e că serviciile fac poliţie politică. Scandaloasă. Adică, nu ce obişnuiesc să facă un bărbat şi o femeie în anumite momente e de interes public, ci faptul că ei se pot pomeni cu proba audio-video. Prin care pot fi şantajaţi, manipulaţi, terorizaţi, neutralizaţi. Supravegheaţi în viaţa intimă. Veţi spune că bărbatul şi femeia cu pricina erau într-un sediu de partid, în chiar cabinetul preşedintelui partidului. Păi tocmai asta-i buba, că au fost supravegheaţi. Deci, cine stă cu obiectivul pe canapeaua lui Crin? Marele Voyeur, un picuţ cam chior? 😆

La mulţi ani şi lui Ponta, pentru ieri! Sănătate şi multă minte!

P.S. Clinton era să fie demis nu fiindcă a pătat rochiţa Monicuţei din Biroul Oval – pentru asta chiar a fost reales. Ba s-a ales ulterior cu câteva zeci de milioane de dolari pe cartea de memorii, la fel, nefasta, pe maculatura ei. Motivul pentru care Clinton a trecut, razant, pe lângă demitere a fost că a minţit Înaltul Juriu. Şi pentru ca să şteargă memoria sperjurului, a atacat Iugoslavia.

5 răspunsuri to “URARE LA ANIVERSAREA LUI CRIN :)”

 1. URARE LA ANIVERSAREA LUI CRIN :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. tiberiu2009 Says:

  „”Se pare că Antonescu este mai greu de cumpărat şi de şantajat, iar influenţa Adinei Vălean asupra lui, mai mică decât au sperat serviciile !””

  Sunt perfect de acord cu interpretarea ca pretul pentru cumpararea lui Antonescu poate fi mai mare decat pentru cumpararea altui „lider”.
  Dar asta nu denota ca Antonescu ar fi mai corect. Dimpotriva.

 3. raduprajan Says:

  COMENTARIUL PE CARE TISMANEANU NU VREA SA-L POSTEZE: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/09/21/comentariul-pe-care-tismaneanu-nu-vrea-sa-l-posteze/.

 4. ioprotestatarul Says:

  Pentru Crin Antonescu La Multi Ani! Si… nu ne dezamagi!

  Tradatorului Ponta i-am urat ieri aici…
  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/09/dublu-vc-la-finantele-din-mehedinti.html

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Si ma rog ca care e scandalu? Ca ala B a facut o mica „pauza” cu o colega? ! Ce mare cestie!!!! ?
  Si ce se dorea de la Crin ?! Ce sa faca? Sa tina lumanrea sau sa ii sfatuie sa urmeze exemplu lu’ Onan ?!
  Ete scartz .. alora care ii fac astfel de reprosuri lu Crin ar trebui sa li se zica in fata cestia aia cu ce are ursu in loc de mana … eventual sa i se sugereze lu Ghita ca liberalii sunt dispusi sa il ajute in „munca” conjugala daca B1Tv nu mai face fata .

  Findca la noi acuza mortala nu e ca ai amante ci ca nu poti!!!!!(a se vedea si Papandreu … a castigat alegrile desi noua nevasta era mult, mult mai tanara .. Sau tocmai d’aia „daca face fata la una de 35 atunci face fata si ca prim ministru!!!” Papdandreu avea vreo 70 . Sau Danielle Miterand stropsindu-se indignata : „si de unde vrei sa stiu eu unde doarme presedintele?!” presedintele fiind sotul ei si find si ceva urgenta de politica internationala!!!!! Pai atunci ce pretentii sa avem de la niste insi de sub 50 de ani?!! P’a buna ce sa ne pese de ce zic niste ofticosi impotenti?!?!?)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: