„SCHALKE 03”. DUŞUL RECE NECESAR LUI REGHE

Vai de Steaua noastră cum a luat-o aseară la temelie de la Schalke 04! Cinismul cu „Schalke 03” îi aparţine unui comentator caustic al meu, Matei Florin, autor, de asemenea, al denumirii Ilie Scârbu. 😆

Sincer, n-am râs neam pentru rezultat. Neamţul nostru a meritat corecţia de la nemţii lor. Care au stat de-a-ncălarea şi au sancţionat antijocul. Când face antijoc, Steaua e AntiSteaua. Nici n-aş fi ţinut cu ea, din copilărie, dacă n-ar fi fost spectacolul pe care l-a promovat în arenă, un spectacol pe care ştia să-l orienteze pragmatic. Prin joc în viteză, ţesătură de pase, spirit ofensiv, garnitură de jucători compleţi, care acoperă la fel de bine faza de atac şi faza de apărare, care ştiu şi cu mingea, şi la combinaţie, care fac şi poezie, şi geometrie. Sau ceea ce se numeşte fotbal sinergic – iar acum e doar sinergie a faptelor în meandrele concretului. :mrgreen:

Era Steaua care, de altfel, a devenit campioana Europei, iar în următorii doi ani a ajuns din nou în semifinală şi apoi, în finală. Era acolo o stare-de-echipă, o pregătire formidabilă – şi n-am să încetez să-l amintesc pe maestrul Florentin Marinescu. Pregătitorul lui Reghe nu are arta maestrului care ştia cu moralul. Ataci, eşti învingător. Te bazi în corzi, eşti luzăr (sic!). Din păcate, preparatorul nici fizic nu-i pregăteşte suficient. Se vede că n-au încă suflu competitiv de top european. De-aia le şi cade moralul, dacă simt că adversarii îi copleşesc fizic şi tactic.

Îl apreciez foarte pe Reghe, e un antrenor excelent, echilibrat. Sigur că îmi pare rău pentru rezultat dar, totodată, e bine că am încasat-o la început de turneu, altfel, ni se urca şi mai mult la cap. Iar dacă Reghe a reuşit performanţe a fost tocmai fiindcă nu s-a pierdut cu firea succesului.

Mă rog, acum o fi fost şi blestemul lui Piţi. :mrgreen:

UPDATE. La mulţi ani! Reghe împlineşte 38 de ani.

11 răspunsuri to “„SCHALKE 03”. DUŞUL RECE NECESAR LUI REGHE”

 1. johnson1312 Says:

  Reghe are complexul german….In atac nu avem in continuare pe nimeni.Apararea e varza,s-a vazut ca nu mai e Chiriches acolo.

 2. johnson1312 Says:

  Au facut risipa de energie deci fizic n-au stat prost.Au cazut la celalalt capitol mai ales dupa ce au luat acel prim gol.Dupa aia nu m-am mai uitat…si bine am facut

 3. Roxana Iordache Says:

  Păi când faci risipă de energie stai prost fizic. 🙂 Ideea e viceversa.

  Şi ar trebui şi un Moraru pentru Iordache. 😆 Tradu tu, că poate sunt unii care nu urmăreau fotbal în copilărie. Sau nici nu se născuseră.

 4. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, v-am răspuns la postările Zgonea şi Regina.

  Virgile, aştept răspuns acolo. 🙂

 5. “SCHALKE 03″. DUŞUL RECE NECESAR LUI REGHE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Marius Mina Says:

  Deranj mare la Steaua dar si mai mare la primaria d-lui Chili@ 😉

 7. Şalche. Din Ghelzănchirhăn | Mihai Hristea Says:

  […] c-ar fi bine să citiţi şi ce-a scris Rox pe tema […]

 8. Roxana Iordache Says:

  Marius, ai răbdare, că în mod sigur scriu despre asta. Şi despre altele, care se leagă. 😉

 9. Donkeypapuas Says:

  Când joci în 10 oameni, apoi în 9 şi chiar în 8, başca nişte greşeli copilăreşti, este firesc să şi-o ia cu un scor sever. Plus rupere d eritm adusă de cele 20 de zile de cantonament la naţională.

 10. Roxana Iordache Says:

  Cum crezi, dar eu cred că nu e bine să le justifici eşecul lamentabil.

 11. Donkeypapuas Says:

  Păi Kapetanos n-a jucat nimic. Şi nici Piovacari. Tatu cum a intrat s-a şi accidentat. Popa se zbătea ca bezmeticul încercând o mie de driblinguri în loc de o pasă curată. Adrian Cristea… A jucat Adrian Cristea?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: