POLIŢIE POLITICĂ ÎN ŞCOLI!

Inspectoratul Şcolar Bucureşti a dispus percheziţie asupra elevilor. Li se pot controla lucrurile şi în absenţă.

Ce-i asta?! Şi părinţii ce fac? Că nici să divorţeze nu mai e o soluţie, cum au făcut unii ca proştii, în loc să dea de pământ cu guvernul Boc pentru proiectul „clasa zero”.

Cine a dispus măsura fără precedent într-un stat pretins de drept, DE-MI-SIA! Nici pe vremea lui Ceauşescu nu-şi permiteau aşa ceva.

Iar ministrul Pricopie nu găseşte un mesaj mai bun la deschiderea anului şcolar, decât ameninţări la adresa profesorilor, că-i dă afară dacă iau „şpagă” (un cuvânt idiot). După ce că au rămas aproape doar pensionari devotaţi, dintre cei care chiar ştiau carte şi tineri care abia au obţinut notă de trecere.

E o măsură totalitară, aliniată directivelor de globalizare a terorismului de stat. Măsura încalcă flagrant Constituţia.

Demisia!

P.S. Vă rog să comentaţi doar pe subiect, urmează despre mineriada lui Tonta. Deci, păstraţi-vă pentru următoarea postare. Aş vrea să ştiu ce faceţi ca părinţi, cei din Bucureşti, ca să-i determinaţi pe guvernanţi să asigure paza şcolilor, în loc de terorizarea elevilor.

5 răspunsuri to “POLIŢIE POLITICĂ ÎN ŞCOLI!”

 1. POLIŢIE POLITICĂ ÎN ŞCOLI! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ioprotestatarul Says:

  Bineinteles ca perchezitionarea elevilor este o masura ilegala si neconstitutionala, dar si o noua dovada a tendintelor totalitare ale actualei stapaniri politice. Afara cu Ponta si securistii PSD! Demisia!

  E curios de vazut ce se va intampla cu cei ce vor refuza sa se supuna acestei masuri abuzive si cu cei impotriva carora se vor depune plangeri penale pentru supunerea la perchezitie ilegala.

 3. Mihai Hristea Says:

  Bineinteles ca este o masura aberanta, o mizerie impardonabila!

  Insa cuvantul „spaga” mie mi se pare mai degraba haios, mai ales in anumite situatii – vezi, de pilda, ce-am postat saptamana trecuta in legatura cu acele despagubiri pe care le-ar cere Gabriel Resources si pe care cica ar trebui sa le plateasca boborul, dupa cum ni se tot inoculeaza. 😀

  Dar asteptam articolul despre mineriada pontaca… 😉

 4. Mihai Hristea Says:

  Si-o precizare, mai ales pentru cei care-ar putea intelege cu totul altceva, c-au tot fost cazuri, inclusiv aici, in perioada recenta: acel „like” e pentru articol, nu pentru ideea de politie politica in scoli! 😆

 5. olimpiu65 Says:

  Demisia! este o masura neconstitutionala. m-am saturat de imbecilitatile astea pishadiste.astia nu au invatat nimic si merita sa mai stea inca ani multi in opozitie!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: