ALO, AICI E STROE? CRIMINALUL DIN SECTORUL 3, CARE ÎMPUŞCĂ INCLUSIV CĂŢEI, LA PUŞCĂRIE!

De dimineaţă am aflat o ştire, că o jigodie criminală a împuşcat mortal un căţel, undeva, în sectorul 3, unde e un câmp. După care s-a urcat într-o maşină de lux împreună cu complicele lui şi s-a cărat.

Se spune că infractorii sunt vânători. Locatarii spun că trag oricând au chef şi că ei presupun că teroriştii împuşcă iepuraşi de câmp. Dar nimeni n-a verificat, niciodată. Şi nimeni nu i-a luat la întrebări. Oamenilor le e frică, fiindcă respectivii îi tratează mafiotic, adică, îi insultă şi îi ameninţă.

Criminalul a omorât căţelul în faţa cuplului care îi purta de grijă. Şi s-a cărat. Cu grobianismul tupeului arogant de lider mafiot cu tot. Şi? Şi nimic.

Deci, nu! Absolut că nu.

Adică, am să pun câteva întrebări, fiindcă logica nu doare. Sau poate pe unii îi doare, ceea ce ar fi de dorit. Altfel, nici nu se pot trezi.

Mai înainte, precizez că bietul căţel era blândeţea lumii, un puiuţ alb şi cam surd, căruia îi ardea de joacă, motiv pentru care a fugit vesel spre căţeii asasinilor. Era atât de pui şi de prostuţ, şi atât de frumos încât avea la gâtuţ o zgărduţă roşie.

Şi acum, întrebările, la care aştept răspuns şi mai ales, acţiune:

1.Evenimentul abominabil e sau nu o consecinţă a legii criminale contra căţeilor, generatoare de abuzuri în serie?

2. Eu dacă am permis port-armă, pot să ies şi să trag pe Magheru sau pe câmp sau oriunde, ca-n Vestu’ sălbatic fiindcă aşa mi s-a sculat?

3. Cine are permis de vânător poate să vâneze oriunde, oricând, orice sau pe oricine?

4. Pentru ce e permisul port-armă şi pentru ce e permisul de vânător?

5. Legea, aşa cretină cum e – care, adică, prevede că dacă ai permis, trebuie să ţii arma în vitrină şi muniţia, separată, deci, dacă infractorul îţi sparge casa, tu să nu te poţi apăra, pe tine şi mai ales, familia – trebuie general respectată sau unii sunt mai egali?

Îi cer ministrului de Interne să dispună absolut totul pentru ca respectivii să fie umflaţi. Adică, reţinuţi. După care, arestaţi preventiv. Unul dintre puţinele cazuri în care arestul preventiv se impune. Fiindcă există precedent şi încă, flagrant. Şi fiindcă asemenea asasini sunt pericol public.

P.S. Şi vreau să vedem tot tacâmul. Deci, cum sunt umflaţi, cum li se pun cătuşe, etc.

P.S. 2. Roberte, ce mai faci tu, taicule? Poate răspundem mai încolo. :mrgreen:

12 răspunsuri to “ALO, AICI E STROE? CRIMINALUL DIN SECTORUL 3, CARE ÎMPUŞCĂ INCLUSIV CĂŢEI, LA PUŞCĂRIE!”

 1. ALO, AICI E STROE? CRIMINALUL DIN SECTORUL 3, CARE ÎMPUŞCĂ INCLUSIV CĂŢEI, LA PUŞCĂRIE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Marius Mina Says:

  Cine a lansat si propagat isteria ? Media si tentativele nereusite de politicieni, basca popa de la Coltea care milita pentru ducerea maiodanezilor in rezervatia de ursi sa pape si ei o carne proaspata … O tara de demoni schizofrenici !

 3. olimpiu65 Says:

  ,,cinste lor, cinste lor minerilor” ,,cinstelor ortacilor” asta se aude azi la Rosia Montana. parca era ieri cand se auzea ca tov Iliescu aprecia ca minerii din Valea Jiului au dat dovada de civism si ..etc
  dar nu-i bai sunt comentatori de stanga care considera gesturi de,,civism” parafarazand fatuci blonde care cred ca tot ce negru se manaca!!!

 4. Gabi Mihalcea Says:

  Am vazut si eu stirea si am crezut ca nu aud/vad bine! Am inteles ca „vinatorii” nu patesc absolut nimic, dar in schimb stapinei ciinilor i s-a facut dosar penal!!!!!!

 5. pozedecat Says:

  Sper din suflet sa faca parnaie.
  Iata si ce nu se vede la televizor caci televiziunile sunt cu cameramani exclusiv la sol:
  http://a-craciunescu.blogspot.ro/2013/09/rosia-montana-amploarea-reala.html

 6. Marius Mina Says:

  Nichifor Crainic l-a scris acum mai bine de 70 de ani:

  “… nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani. Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută. România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie.”

 7. johnson1312 Says:

  @Roxana…vezi ca la ora 23 pe AXN Crime este Comisarul REX !

 8. Donkeypapuas Says:

  Ştiaţi că Monica Ghiurco a fost iarăşi interzsă de pe sticla TVR1? Iată o nouă copie la indigo a măsurilor pontace de cenzurare a presei. În seara aceasta (eu am văzut în reluare pentru că am fost la miting) manifestaţiile din Bucureşti au ocupat vreo 30 de secunde, timp în care au fost arătaţi nişte… biciclişti. Comenatorul din studio – pentru că pe fătuca aia din teren o pot considera puţin spus penibilă – era Mircea Radu, care astfel dovedeşte că are talent de a trece de l emisiunea „Din dragoste” (Antena 1 – hop!) la „Din dragoste de bani”, plătiţi peşin de securiştii Elvis şi Lucaciu.

  Vă recomand să căutaţi şi întrebările pe care le-a pus Elena Vijulie acestui impostor numit Ponta la emisiunea sa de pe Digi24. Sunt stupefiante aroganţa şi imporstura dovedite de cel ce se crede, pesemne, premier salvator, dar în realitate este un corupt cinic. Sper să fie încărcată emisiunea cât mai repede pe site-ul postului de ştiri.

 9. johnson1312 Says:

  Cum s-a dus Marele Vrajitor Tont la Muntele de Aur si printr-un semn scurt din mana i-a scos pe muritori din adancul muntelui ! Awwww !!! Cum sa nu-i pui tu Institut de Sondare onest si stiintific pana-n adancul ultimului sereist macar 10 procente la faza asta ?!?

 10. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Mulţam, îmi pare tare rău că abia azi am văzut ştirea ta. Sper să se reia. Aseară chiar n-am mai avut când să văd comentariile voastre. 😐

  @Gabi Mihalcea. Dacă aşa ceva se întâmpla la Chicago, că e Chicago, totuşi, ce păţeau ăia?! 😯

 11. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Vezi, că o să sară unii pe tine că eşti legionar! 😆

 12. Gabi Mihalcea Says:

  Nu am auzit sa se fi intimplat asa ceva! Oricum despicabil!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: