MAREA NEŞANSĂ A LUI CRIN :)

beethovens-big-break-249682l cinemagia.ro

Foto via cinemagia.ro

Nu mai urmăresc de multişor Antena 3, dar aş fi făcut o excepţie, fiindcă vine Crin la Răzvan Dumitrescu.

Marea neşansă a lui Crin e, însă, faptul că în acelaşi interval orar, „Diva” difuzează „Marea şansă a lui Beethoven”. 🙂

Şi când e vorba despre căţei, politica e pe planul trei. De animăluţe, în general. Şi în particular.

Reclame

14 răspunsuri to “MAREA NEŞANSĂ A LUI CRIN :)”

 1. Mihai Hristea Says:

  Ti-am dat like intr-un final. Dar stii de ce am ezitat? Pentru ca ai preluat poza de la cretinii aia de la Cinemagia, ba ai mai si precizat asta! 😆

  Eu tocmai am revazut „I Wanna Hold Your Hand” al lui Zemeckis, pe Cinemax:
  http://www.imdb.com/title/tt0077714/
  Haios foc, la fiecare vizionare! 😉

 2. Roxana Iordache Says:

  Mihai, mulţam, dar mereu precizez sursa. 🙂

 3. MAREA NEŞANSĂ A LUI CRIN :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Mihai Hristea Says:

  Pandurii vs. Dinamo 2-1. 😀

 5. Radu Humor Says:

  Articolul lui Putin în NYT: un succes diplomatic şi mediatic
  de Valentin Mândrăşescu

  Nesatisfăcut de discursul în care preşedintele Obama a încercat să-i convingă pe americani să susţină un război în Siria, cunoscutul jurnalist conservator Rush Limbaugh a glumit, spunând că „acum Putin ar trebui să se adreseze naţiunii americane”. Coşmarul multor neoconservatori americani a devenit realitate. Astăzi, New York Times a publicat un articol scris de preşedintele Federaţiei Ruse.

  În textul articolului, Vladimir Putin a atins câteva subiecte sensibile, oferind publicului american o viziune alternativă asupra crizei din Siria şi punând accentul pe consecinţele negative ale unei eventuale intervenţii militare. Într-un limbaj diplomatic, dar ferm, preşedintele rus a dat de înţeles că un act unilateral de agresiune americană va transforma ONU într-o organizaţie lipsită de putere şi credibilitate, distrugând astfel întregul sistem al dreptului internaţional. În acest caz, ONU va deveni o reeditare a Ligii Naţiunilor care a fost o organizaţie impotentă şi incapabilă să oprească declanşarea unui război mondial.

  Mai mult, Vladimir Putin arată că o operaţiune militară în Siria, făcută în dispreţul dreptului internaţional, va stimula alte ţări să obţină arme de distrugere în masă pentru a se autoapăra de intervenţii străine. Au fost invocate două exemple: Iran şi Coreea de Nord. În acest fel, liderul rus polemizează indirect cu susţinătorii israelieni ai intervenţiei militare care încearcă să acrediteze ideea că doar o distrugere totală a regimului lui Bashar al-Assad poate „convinge” Iranul să renunţe la programul nuclear. Preşedintele Rusiei atrage atenţia cititorilor asupra faptului că principalii beneficiari ai unei intervenţii vor fi teroriştii islamici afiliaţi la Al-Qaida care au şi regizat „atacul cu arme chimice” menit să ofere un pretext pentru intervenţia militară.

  Este remarcabil faptul că Vladimir Putin încearcă să demareze un dialog constructiv cu societatea americană şi partea raţională a clasei politice din SUA fără a evita discuţia despre diferenţele fundamentale care există între SUA şi restul lumii. Preşedintele rus spune lucrurilor pe nume. Dacă SUA atacă Siria fără acordul ONU, America va deveni o ţară-agresor care se va plasa în afara legii: „milioane de oameni încep să vadă America nu ca pe model democratic, ci ca pe o ţară care se bazează doar pe forţă brută”. În finalul textul, Vladimir Putin a atins fără menajamente un subiect foarte sensibil pentru americani, dar şi pentru întreaga comunitate internaţională, aşa-zisul excepţionalism american:

  „Am studiat foarte atent speech-ul lui Obama care a fost adresat naţiunii. Şi nu sunt de acord cu argumentele pe care le-a adus în favoarea excepţionalismului american, declarând că politica SUA este „ceea ce face America diferită. Este ceea ce ne face pe noi să fim excepţionali”. Este foarte periculos să încurajezi oamenii să se simtă excepţionali, indiferent de motivaţie. Există ţări mari şi mici, bogate şi sărace, ţări cu o lungă tradiţie democratică şi ţări care încă mai caută drumul spre democraţie. Politicele ţărilor sunt diferite. Suntem cu toţii diferiţi, dar atunci când cerem binecuvântarea lui Dumnezeu, nu trebuie să uităm că Dumnezeu ne-a creat pe toţi egali”

  Presa şi comunitatea internaţională au reacţionat pozitiv însă o parte a clasei politice şi a presei americane a reacţionat cu o violenţă verbală deosebită. „Mi-a venit să vomit, citind editorialul lui Putin” a declarat senatorul democrat Robert Menendez. Se vede că o bună parte din politicienii, analiştii şi jurnaliştii americani consideră că este o crimă ca cineva să nu-i considere excepţionali prin definiţie pe cetăţenii Statelor Unite. Pe de altă parte, politicienii, jurnaliştii şi analiştii care nu suferă de excepţionalism patologic au avut interpretări pozitive ale situaţiei, recunoscând că preşedintele rus a reuşit să întoarcă situaţia din Siria în direcţia unei soluţii diplomatice. Expertul în relaţii internaţionale, fondatorul Eurasia Group, Ian Bremer a declarat: „Putin are astăzi cea mai buna zi din carieră”, iar editorialistul New York Times Steven Lee Myers consideră că „neaşteptat, Putin l-a eclipsat pe Obama în calitate de lider global care determină agenda crizei siriene”.

  Articolul preşedintelui rus este încă un pas spre evitarea unui „război al civilizaţiilor” care va deveni inevitabil dacă unii „excepţionali” vor ajunge la concluzia că au dreptul inerent şi posibilitatea de a-i ucide nestingherit pe cei care nu se conformează cu cerinţele venite de la Washington.

 6. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, tu chiar ai naivitatea să crezi că e vreo diferenţă între canaliile-astea? Sigur, Putin e mult mai inteligent. :mrgreen:

 7. Radu Humor Says:

  Mai e şi creştin ortodox !

 8. Radu Humor Says:

  O postare excepţională !
  Interesantă confirmare a păcălelii româneşti, pentru care nu plăteşte nimeni, dintre cei vinovaţi şi desigur cetăteanul furnică va fi în final, cel care “cumpără” ţepe:
  – 1996, RAC Deva încheie un protocol cu Vasile-Frank Timis (de origine român, interlop din zona Borşa)” reprezentant investitor” al firmei Gabriele Resources Ltd, pentru concesionarea unor halde de steril aurifer din zona perimetrală Roşia Montană, protocol total ascuns faţă de opinia publică. În această afacere fiind implicat şi Ioan Gaf Deac, politician în domeniul diplomaţiei româneşti ( ambasador);
  – 1997, ia fiinţă societatea mixtă Rosia Montană Gold Corporation, prin fuziunea RAC Deva cu Gabriele Resources Ltd, deşi specialişti ai ANRM (Agenţia Naţională a Resurselor Miniere) sesizează ministerul industriilor la acea vreme, de anumite ilegalităţi cu privire la această fuziune;
  -1999-2000 are loc o dilatare a perimetrului concesionat, de la 12 la 22 şi ulterior la 42,3 Km p., prin realizarea unui acord secret semnat se pare de ministrul industriilor la acea vreme Berceanu;
  – 2013 urmează o desecretizare a conţinutului acorcului, mai puţin anexele acestui acord, ce rămân în continuare sub protecţia secretizării şi tot în acest an are loc crearea unui proiect de lege special pentru Proiectul Roşia Montană, dat spre dezbatere parlamentului român.
  sursa http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1231554-frank-timis-inhatat-aurul-din-apuseni-printr-caruta-falsuri-iar-tariceanu-inchis-ochii.htm
  Şi atunci dacă tot vorbim de secret şi secretizare pe bani publici şi proiecte publice, în interes public, cum să nu dai dreptate spuselor preşedintelui USA – John F. Kennedy în ultimul său discurs nov.1963 la Dalas Texas, unde pe 22 nov.1963, este ucis mişeleşte, lîngă soţia lui, în propia maşină, prin împuşcare!
  “Doamnelor şi domnilor,
  Cuvântul “secret” în sine este incompatibil cu o societate liberă şi transparentă. Şi noi, ca naţiune…prin moştenire şi prin istorie, luptăm împotriva societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi faptelor secrete. Şi asta, pentru că ni se opune la scară mondială,… o conspiraţie monolitică şi nemiloasă… care se bazează, cu prioritate, pe mijloace suversive, pentru a-şi extinde sfera de influenţă, pe infiltrare în locul invaziei, pe subversiune în locul alegerilor libere…pe intimidare în locul voinţei libere.
  Este un sistem care a reunit vaste resurse materiale şi umane… în construirea unei maşini foarte eficiente şi strâns sudate…ce combină acţiuni militare, diplomatice, informaţionale, economice, ştiinţifice şi politice. Activităţile ei pregătitoare sunt ascunse, nu publicate. Greşelile ei sunt îngropate, nu afişate ca ştire de primă pagină. Dizidenţii ei sunt reduşi la tăcere, nu preţuiţi. Nici o cheltuială nu este contestată, nici un secret nu este desvăluit. Din acest motiv, legiuitorul atenian Solon… a decretat că săvârşeşte o crimă…orice cetăţean care se retrage din controversă.
  Vă cer ajutorul în datoria uriaşă pe care o am… de a informa şi alerta poporul american, cu credinţa că, datorită ajutorului vostru, omul va fi ceea ce s-a născut să fie: liber şi independent.”
  sursa http://www.youtube.com/watch?v=SmcY5rpimfk
  Atâta timp cât ucigaşii lui JFK fac încă legea în America, (şi) acest popor îşi merită soarta !
  Your comment is awaiting moderation.

 9. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, Putin e pe dracu, creştin! Doamne iartă-mă! Sau la tine criminalii sunt creştini şi ortodocşi pentru că au mâinile pătate cu sânge? Sau poate nu ştii că e asasin? Sau ce face el împotriva presei şi a opozanţilor – până la crimă organizată – nu se pune? Şi nu se pune nici Cecenia, contează doar Irak-ul, fiindcă e vorba de SUA, nu de maică-ta Rusia. Nu? Sincer, nu te înţeleg, ai suferit din cauza lor, acum îi ridici în slăvi, în loc să observi că de fapt sunt bot în bot cu păpuşarii din SUA.

  P.S. N-am înţeles care e sursa „postării excepţionale” la care ai făcut referire.

 10. Sandi Says:

  Putin si ai lui au furat vreo 30 % din voturi ca sa devina din nou presedinte ! Ceea ce nu se poate spune despre Hussein Obama

 11. mihai444 Says:

  realitatea e urmatoarea:america e condusa de satanisti si evrei,europa de masoni, aceasta(UE) fiind un proiect pur masonic.Putin macar nu e dintre cei enumerati mai devreme 🙂 .da,stiu ca axa Washington-Moscova e una dintre cele mai nocive lucruri care au exista si mai exista inca.chiar am citit un top 5 mai demult in care era trecuta in clasament alaturi de religia Bahá’í a reginei Maria 😦

 12. Roxana Iordache Says:

  Mihai, fii serios cu mizeriile-astea! Un pic de discernământ ar face reparaţia. 👿

 13. mihai444 Says:

  nu ma provoca ,Roxana 🙂 voi fi nevoit sa arat ceva dovezi in sprijinul afirmatiilor mele, si nu e locul aici 😉 insa adevarul (mai pe scurt) e cel spus de mine mai sus.

 14. Sandi Says:

  Ia zi-ne coane Mihai matale tot adevarul !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: