PUBLICITATE :D

Rosia Montana catel realit.net

Foto via realitatea,net

Ca să vedeţi ce proşti sunt ăştia! S-a sistat publicitatea pe blogul meu de când am atacat mafia de la Roşia Montană şi mafia hingherească – aceeaşi.

Mă bucur că nu mai iau alţii bani pe scrisul meu. 🙂

În realitate, câştigul publicitar merge la WordPress, pe seama articolelor mele – pentru că refuz să plătesc „taxă de protecţie” – ceva aberant, ori e platformă gratuită şi mă protejează de spam, ori mă condiţionează. Şi mai mult, mă fură. Că nu eu ar trebui să plătesc o sumă ca să nu-mi intre publicitate de pe urma căreia nu câştig nimic. Ci ei ar trebui să împartă cu mine câştigul publicitar.

Următorul pas înţeleg că va fi interzicerea blogului meu sau ce? Poate ca pretext bagă ceva jegos cum a fost mizeria din raportul Wiesel contra României. :mrgreen:

P.S. Urmează despre potop.

14 răspunsuri to “PUBLICITATE :D”

 1. PUBLICITATE :D » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. argusdre Says:

  Se intampla toate astea deoarece capitalismul e cu mult, mult, mult mai bun decat comunismul….De aia si Romania a ajuns acum prima tara a Europei.Din coada. Macar rusii ne-au mai si construit cate ceva (de ex, F-ca de Antibiotice Iasi in 1956), pe cand americanii si pretinii lor ne-au luat ori distrus totul.Si daca mai ne amintim ca tot ei ne-au dat pe mana comunistilor rusi, realizam ca ne-au trimis cu buna stiinta in iad, dupa care ne -au creat vinovatii si pentru asta….

 3. johnson1312 Says:

  Roxana …Te asteptam pe FB 😉 Direct administrator de Grup radical antibasist….

 4. Roxana Iordache Says:

  Ruşii ne-au construit pe mă-ta de imbecil! :mrgreen:

 5. Roxana Iordache Says:

  Johnsoane, glumeşti, dudule! Nici de dragul cuiva pentru care mi-aş da viaţa nu mi-am făcut cont. În rest, te ştiam băiat deştept, deci, ştii prea bine că acolo te taie la ordin, fără să păstreze aparenţele. Aici, barem mă joc cu ăştia. Câştigă de pe urma mea, ca dovadă că au şi reanimat publicitatea. :mrgreen:

 6. Mihai Hristea Says:

  LOL! Deci nu sunt singurul care am observat duda cu reclamele! 😆

 7. Donkeypapuas Says:

  Moţii au făcut demonstraţie împotriva RMGC:

 8. johnson1312 Says:

  Stiu,m-au taiat pana la loc comanda dar am 7 vieti ! 😉 Sunt neam cu Greuceanu 🙄

 9. blogideologic Says:

  🙂 Ăsta este şi un semn bun ! Înseamnă că le este realmente frică de blog.

 10. argusdre Says:

  Absolut toate averile au fost ori sunt facute prin hotie, rapt si batjocorirea semenilor. Chiar si cea a lui tac-tu….

 11. Sandi Says:

  Nu le poti da cu flit WordPress si sa gasesti altii Roxana ?

 12. Sandi Says:

  „Coafeza” ajunsa primarita a Craiovei se caca in continuu in „tanga” ei de-i put picioarele ! Tzatza asta si un neica-nimeni pesedist il ameninta pe Crin cum ca PSD s-ar putea sa nu-l mai sustina la prezidentiale !

  http://www.dcnews.ro/2013/09/liderii-psd-il-ameninta-pe-antonescu-cu-sustinerea-la-prezidentiale/

  p.s. Unde o fi disparut ” frizerica” Preda ?

 13. Roxana Iordache Says:

  @argusdre. Averea tatii eram eu şi într-adevăr, i-a furat inima mamei. În rest, Dumnezeu să te ierte, că eşti extrem de nesimţit şi criminal structural ori prin „educaţie”. Cu inumani ca d-ta s-a distrus România.

  Bunicul meu a hrănit sute de oameni şi le-a şters datoriile în masă. Dintre ei, doar doi au fost trădători, înhăitaţi cu Securitatea, erau lepădăturile zonei, toată lumea îi dispreţuia pentru lene şi infectitudine. Cu secături ca ăia „s-a construit socialismul”. Delatori şi torţionari, analfabeţi răzbunători pe cei capabili. Pe bunicu-meu l-au luat seara, era la masă cu familia, tocmai spuseseră rugăciunea. Deşi le declarase deja că i se rupe de avere – pentru care a muncit de-a rupt, inclusiv fizic – l-au arestat pentru că avea o enormă influenţă asupra oamenilor. Cozile de topor ale trădătorilor de ţară au băgat la puşcărie toţi oamenii influenţi, pe care comunităţile îi respectau şi îi urmau. Toate reperele, toţi cei cu valoare de exemplu. Mulţi nici măcar nu aveau avere. România a fost decapitată de elite – elita însemnând, în primul rând, crema morală şi profesională a naţiunii – şi subjugată unor nulităţi.

  Şi ştii ceva? Jigodiile niciodată n-au pus osul la muncă, le cădeau galoanele de parveniţi. Toate marile proiecte cu care se laudă idioţii nostalgici ai comunismului au fost construite cu braţele de deţinuţi politici, dintre care extrem de mulţi intelectuali şi ţărani curaţi.

  Mi-e extrem de milă de dumneata şi îmi pare rău că trebuie să-ţi adresez asemenea apelative, ca imbecil, mai ales că o fac deliberat. Oricum nu pricepi şi chiar am o sinceră părere de rău pentru orice dezumanizat.

  Pari dintre cei veniţi pe tancurile sovietice sau urmaş ai lor. Nu vreau să fiu nedreaptă cu urmaşii, am cunoscut şi fii de „demnitari” comunişti care detestau comunismul şi îşi renegau părinţii. Îi iubeau ca părinţi, dar îi detestau pentru ce făceau. Sunt oameni distruşi de propriii părinţi. Nu toţi au devenit „beizadele”.

 14. argusdre Says:

  Nu duduie , nu sunt venit cu tancurile sovietice..Sunt neam de taran neaos, care n-ar fi facut niciodata scoala si studii superioare daca n-ar fi venit comunistii la putere…Al tau bunic (care stergea datoriile intr-o veselie…-stia el cum facuse averea si cine i-o inmultise) nu mi-ar fi creat conditii oricum, s-au daca ar fi facut acest lucru cu mine, ar fi ramas multi tineri capabili analfabeti, ca sa munceasca in gospodariile individuale [entru ca bunicu-tau sa se laude ca Romania e „granarul Europei”. Crezi ca Eminescu era venit pe tancuri rusesti cand spunea ca mosierii cheltuie banii la Paris iar arendasii omoara taranimea romana ? Eu zic ca Eminovici era un rus sadea duduie !
  Cat priveste constructia Romaniei de catre detinutii politici, lasand deoparte faptul ca astia, odata erau putini, al doilea, e arhicunoscut cat avant anima poporul roman in acea perioada si-n al treilea rand, intotdeauna oponentii politici ai regimului au fost pedepsiti…Comunistii n-au construit puscarii deoarece ele existau, fiind toate ridicate de catre coledgii bunicului lu matale…Din multa omenie si [entru a le reduce datoriile…Te-ai gandit oare de ce se adunau atatea datorii, ca sa poata fi sterse ?? ia pune nitel mintea la treaba si nu mai vehicula stereotipiile in care ai fost crescuta si educata !!
  Si, avand in vedere care ti-e meseria, poti sa compari macar realizarile comunistilor in cultura fata de ceea ce au facut bunicii dumitale ? Desigur ca nu.Iacata au trecut 25 de ani de capitalism…Stii vreun om de cultura deosebit ridicat in acest capitalism ? Poate cei cu zvasticile de pe curul magarului ?
  Eu cred ca esti dezinformata si ai trait toata viata in stereotipiile articulate in intimitatea familiei dumitale, desigur sugrumata de ura impotriva alor multi si necajiti…Te indemn samai meditezi la asta desi ai ura in sange…
  PS
  Sa nu uitam a face deosebirea dintre comunismul criminal existent in perioada rusilor pe teritoriul Romaniei si cel al vremurilor de dupa 1965…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: