NU RATAŢI UN FILM EXCEPŢIONAL!

gran_torino_2008_567x378_381287

„Gran Torino”, la TCM, ora 22. Clint Eastwood. Inclusiv regia.

Anunțuri

45 răspunsuri to “NU RATAŢI UN FILM EXCEPŢIONAL!”

 1. Donkeypapuas Says:

  Şi cu un final imprevizibil.

 2. Mihai Hristea Says:

  Acusica, pe ProTV, „4 nunti…”. 😀

 3. Mihai Hristea Says:

  Pula, am fost bagat in ceata de blonda-mi – era o prostie marca Pro, nu filmul! :)))))))))))))))))))))))

 4. Plictisitul Says:

  Chiar merita sa fie vazut !!!!! Stiu filmul, nu pot spune ca este interesant din toate punctele de vedere (si nici un film nu reuseste asa o performanta) insa CHIAR MERITA SA IL VEDETI !

 5. silviu cheva (@silviu1859) Says:

  Bun film!

 6. Mihai Hristea Says:

  Good God, Plictisitule, asemenea enormitate de-ai scos-o tu este mai hazoasa decat intamplarea cu nevasta-mea! 😆

 7. Plictisitul Says:

  ‘Good God, Plictisitule, asemenea enormitate de-ai scos-o tu este mai hazoasa decat intamplarea cu nevasta-mea! ‘

  Hristea

  Stiu intamplarea cu nevasta ta. 🙂 Nu sunt insa sigur ca intelegi si tu despre ce iti vorbesc 🙂

 8. Roxana Iordache Says:

  Plictisitorule, eşti pa!

 9. Plictisitul Says:

  Detest misoginii ! Uf, nicaieri in lumea asta(dar mai ales pe internet 🙂 ) nu scapi de un mascul feroce, care sa se ia de femei in general, sau macar sa foloseasca subterfugiul cu blondele. Asta-i gloria lor saracii, un fel de onanism trist de toamna …

  Rar insa unul care sa spuna de propria lui nevasta…. Unuia de genul asta ii lipseste si simtul proprietatii (fac doar o gluma in stilul lor, ca sa priceapa!) 🙂 , pe langa marlania uzuala a unui misogin de doi bani, care isi da aere intelectuale doar prin agresivitate si glumite de doi lei 🙂 .

 10. Plictisitul Says:

  Plictisitorule, eşti pa!

  Sigur ca pot sa fiu „pa” , insa sunteti nedreapta si incorecta daca faceti acest lucru. Poate am putea vorbi chiar de putina lasitate …

 11. NU RATAŢI UN FILM EXCEPŢIONAL! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 12. Mihai Hristea Says:

  Plictisitule, esti idiot! Daca tu-ti inchipui c-am vorbit-o de rau pe Doamna-mi, chiar esti imbecil! Iar faptul ca tot amintesc de „blonda-mi” se-ntampla pentru ca-mi plac blondele, fraiere!
  Ce voiam eu sa evidentiez e ca m-a amuzat mult mai tare tampenia pe care-ai scos-o despre cinema – si as zice despre arta in general, ca un veritabil sfertodoct basist! – decat ce tocmai se intamplase la mine-n casa dupa confuzia nevesti-mii. Si de care nu, nu aveai de unde sa stii, papagalule!

 13. Roxana Iordache Says:

  Plictisitorule, când ţi-ai numărat ultima dată neuronii?

  P.S. A fost odată un simpatizant poate neautentic, dar adesea simpatic şi care doar făcea pe prostul, uneori. La fel cum şi Matei Florin era mai autentic cu mustaţă. 😉

 14. Mihai Hristea Says:

  I-am povestit Doamnei mele ce s-a-ntamplat pe-aici si inca ride cu gura pana la urechi c-am fost facut misogin! 😆

 15. johnson1312 Says:

  Vazut acum doi ani ! Tare ! Batranul Clint da si acum lectii de actorie si regie !

 16. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/febra-aurului-si-marile-manevre-de-toamna-222212/

  Cine crede ca proiectul RM e prabusit este un naiv.Vom avea surprize la vot.Oricum Crin a facut ceea ce trebuia sa faca un om politic responsabil.

 17. Sandi Says:

  Mare actor si regizor. Si numai atat… compozitor, producator, pianinst….
  A fost ultimul film in care Clint a jucat . Si si-a aranjat „frumos” iesirea .

  (…) It’s interesting, given his penchant towards directing or starring in westerns, that his name, Clint Eastwood, is an anagram for ‘old west action.’ (…)

  http://www.imdb.com/name/nm0000142/bio

 18. Donkeypapuas Says:

  Piaţa Universităţii rămâne neclintită:

  Pentru a vizualiza streamingul, daţi click pe link:

  http://bambuser.com/v/3906131

 19. Roxana Iordache Says:

  Evident că mafia nu lasă ghearele de pe RM. Dar Crin a propus refacerea FSN. 😀

 20. Roxana Iordache Says:

  Mihai Hristea. Trebuie să fie dulce foc. 🙂

 21. Radu Humor Says:

  Nu rataţi nici asta !

  „Și când te uiți la ce se întâmplă în lume, în țări cu condiții mult mai dificile, țări în care oamenii chiar se implică și chiar luptă pentru schimbare, unul dintre lucrurile pe care le vezi de obicei este că oamenii nu se plâng, ci se gândesc la cum pot să ajute să schimbe ce nu le place.
  Într-adevăr sunt condiții foarte dificile și grele în România. M-am plimbat din Cluj până în București pe jos și mi-am petrecut mulți ani călătorind prin România, vizitând multe locuri, vorbind cu oamenii, ascultându-i și discutând cu mulți români ce vin din diferite clase sociale, regiuni și educație, poate mai mult decât alți români au avut ocazia să o facă. Situația în România este dificilă, dar nu se compară cu țările pe care le-am văzut – unde oamenii, chiar și în condiții mult mai epuizante și grele, chiar și sub presiunea unor consecințe violente, chiar și cu mai puține oportunități și mai puțină siguranță, iau atitudine și se implică să schimbe ceva, să rezolve problemele din țara lor și să construiască împreună ceva mai bun.
  Ghandi zicea: «adevărul, chiar dacă în minoritate, tot adevăr este». Chiar dacă doar tu, eu sau oricare dintre noi ar fi singurii care să ia atitudine pentru ce știm noi că este just, să ia atitudine prin demninate, să ia atitudine prin curaj, să ia atitudine prin speranță, inspirație și prin fiecare bătaie de inimă, fiecare răsuflare, fiecare picătură de putere și curaj și determinare, tot ar merita, cât timp ar exista.
  Steve Biko, unul dintre mai deosebiți lideri de tineri, ființe umane și revoluționari din secolul trecut, care s-a luptat pentru a schimba lucrurile în bine în țara lui și pentru democrație sub guvernul apartheid al Africii de Sud – unde a fost torturat de poliție până a murit pentru că a instigat oamenii din Africa de Sud să ia atitudine – a zis odată: «cele mai mari lanțuri ale persecuției încep în mintea celor persecutați». România a fost asuprită de-a lungul a 400 de ani de către “intelectualii” și persecutorii locali care au condus-o și le-au spus oamenilor că nu pot face nimic, că totul în țara aceasta este rău și că nu merită mai mult. Aceste lanțuri nu există în realitatea României, nu în condițiile obiective, nu în limitările în ceea ce putem să facem, ci în mințile noastre și în cultura noastră: aici ne descurajăm, aici găsim motive și justificări – de multe ori mult prea superficiale și incorecte – pentru a doveni că nu putem schimba nimic, aici ne adunăm ranchiuna, furia și reproșurile față de ceilalți, înviovățindu-ne unii pe alții, oprindu-ne din a respira, a trăi, a simți, a experimenta și a utiliza acea solidaritate… acel respect(!) pentru ceilalți, chiar dacă nu suntem tot timpul de acord, pentru a lucra împreună pentru o schimbare reală.
  Dar unul dintre lucrurile care mă inspiră, unul din lucrurile care îmi dă speranță, care îmi face inima să bată mai tare, care mă încurajează, este faptul că în ultimii ani din ce în ce mai mult nu mai aud oameni spunându-mi ce nu se poate face, nu mai aud oameni prin cafenele plângându-se cat de greu este în România (și de multe ori chiar este foarte greu). Acum văd oameni care se implică. Oameni vorbind respectuos unii cu alții, cu ceilalți. Oameni descoperind speranța. Descoperindu-și puterea. Oameni rupând lanțurile asupririi, fricii, dezamăgirii, furiei, reproșurilor și scuzelor din toate minciunile în care ne îngropăm pe noi înșine și unii pe alții.
  Acesta a fost un răspuns foarte lung la ce ai scris tu și, de fapt, dacă mă gândesc, nu a fost chiar un răspuns pentru tine, dar o împărtășire a unor sentimente. Îl scriu din iubire pentru România, pentru casa mea, pentru toți oamenii minunați și frumoși pe care i-am cunoscut aici. Și de asemenea, scriu cu respect. Sper că nu am jignit pe nimeni. Este un sentiment, o perspectivă, o recunoștință din suflet pentru un popor ce ia atitudine.”
  În cea de-a doua parte a conversației, ca răspuns la întrebarea dacă știu despre situația de la Roșia Montană și despre „faptul” că oamenii nu se implică, reflecția mea umilă a fost:
  …. De fapt, ştiu. Am călătorit acolo încă din prima zi a campaniei Salvati Rosia Montană și am fost chiar și în încăperea în care s-a decis crearea campaniei. Spre rușinea mea și, în principal pentru că am călătorit în ultimii 10 ani peste tot în lume cu programele noastre de consolidare a păcii, a trecut mult, prea mult timp de când am fost ultima oară acolo, cu toate acestea mi-ar plăcea să merg acolo din nou. Având în vedere realitatea și condițiile la faţa locului:
  1. Eu nu m-aş aștepta ca oamenii să procedeze altfel decât până acum, și
  2. Îi respect pe cei care s-au alăturat în efortul de a salva Rosia Montană.
  Eu, personal, cred că există o responsabilitate pentru noi toți, fiecare dintre noi, pentru fiecare cetățean din România, de a încerca să înțeleagă de ce oamenii nu au acţionat, de ce noi înșine nu am acţionat. Cred ca oamenii, pe bună dreptate, sunt obosiţi de “promisiuni”. Cred că oamenii încearcă să supraviețuiască de pe o zi pe alta și să-şi întreţină propria familie. Cred că mulți oameni sunt epuizaţi, dezamăgiţi şi lipsiți de putere. Cred că în această țară nu a fost niciodată o reflecție profundă, o discuție profundă și o ascultare reciprocă, despre ceea ce se întâmplă și despre tipul de țară în care vrem să trăim. Cred că rar, foarte rar, ne-am permis nouă înşine să ascultăm într-adevăr ce simţim, ca să nu mai vorbim despre ascultarea reciprocă. Cred că, dacă dorim ca oamenii să ia atitudine, oricine, inclusiv noi înșine, eu, trebuie în primul rând să-i tratăm cu respect. Cred că, dacă vrem ca oamenii să ia atitudine, trebuie ca mai întâi noi să luam atitudine. Nu intenţionez niciun fel de lipsă de consideraţie pentru sentimentele voastre. Autentica şi adevărata voastră dezamăgire. Frustrare. Poate chiar tristețe. Le-am înțeles. Profund. Și vreau să văd, să găsesc calea prin care să putem creşte din acest punct, mai departe, la ceva şi mai puternic. Vă multumesc.
  Și unul din citatele mele preferatele:
  “Eu nu sunt un optimist, nici un pesimist, dar am speranţă – născută din alegerile pe care le fac și acțiunile pe care le înteprind”.
  Depinde de fiecare dintre noi, să nu ne uităm la ceilalţi așteptând ca aceştia să se implice, ci de a face propriile noastre alegeri, de a întreprinde propriile noastre acțiuni … și să luăm atitudine.
  ***
  Când țara ta are nevoie de tine; când în acel moment ia naștere și se creează istoria, când ai ocazia să iei atitudine și chiar să te implici, să faci ceva pentru tot ceea ce iubești, pentru tot ceea ce ai spus că-ți dorești… ce faci? Îți folosești la maxim abilitățile, talentul, posibilitățile artistice de exprimare ale propriei tale minți, propriei tale minți și tot ceea ce ai în interior? Îți folosești abilitățile, imaginația, capabilitatea de a face o diferență? Sau comentezi din culise, plângându-te că „Sunt dezamăgită de faptul că nu ies mai mulți oameni în stradă”, în timp ce nici măcar tu însuți nu ieși afară în stradă/faci asta; dezamăgit de acțiunile și deciziile altora, în timp ce tu însuți nu ai luat atitudine și nici frâiele in mână. Acesta, acum, acest moment care se întâmplă pretutindeni în jurul tău: acesta este momentul. În care alegi să te ridici, să te implici, să îți acorzi un moment unic, eliberator, plin de bucurie și însuflețitor, să te implici cu întreaga ta ființă, cu tot ceea ce ai, cu toată mintea ta, cu toată inima, bucuria, dorința, pasiunea, inteligența, creativitatea și dedicarea – este unul din cele mai prețioase daruri pe care niciodată nu ți le vei acorda ție însuți, copiilor pe care poate-i ai sau pe care îi vei avea, într-o bună zi. Cea mai frumoasă mulțumire adresată părinților tăi. Cel mai mare „DA” pe care-l poți cânta, dansa, striga din toți rărunchii, mintea și inima ta bătândă. În România, ne-am săturat să blestemăm și să ne plângem cât de „negru” este totul. Veniți. Veniți să ne ajutați să aprindem suficiente lumânări pentru a lumina inimile și mințile fiecărei persoane din această țară. FII – tu, tu însuți, acum – FII schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, în România, în viața TA. Iar atunci când, peste ani și ani, când copiii, prietenii și colegii tăi, când TU te vei întreba, într-o bună zi: „Unde am fost atunci?”, vei putea spune cu mândrie, din tot sufletul: „Am fost acolo. Am făcut o diferență.”
  Te-ai săturat să blestemi despre cât de „negru” este totul?
  Vino să aprinzi o lumină și fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.
  Acest articol a fost preluat de pe blogul personal al lui Kai Brand-Jacobsen.

 22. Mihai Hristea Says:

  @Rox
  Dap, e o dulceata! 😉
  Dar o vei cunoaste, sper, si personal… 😀

 23. teofiltripo Says:

  vizionat si indragit.

 24. Donkeypapuas Says:

  Atenţie, din scăpările pe care le puteţi afla din articolul la care fac trimitere rezultă că prin rpoiectul de lege sunt cedate TOATE RESURSELE DIN SUBSOLUL ROMÂNIEI!

  http://www.informatia-zilei.ro/mm/locale/in-prezenta-deputatului-mihai-sturzu-viitor-presedinte-national-tsd-cosmin-butuza-a-fost-ales-presedinte-tsd-maramures

 25. Donkeypapuas Says:

  Şi o „caterincă” bună găsită pe net la adresa javrei:

  Antena 3: Domnu Ponta, sunteti ud pe pantaloni. Ce s-a intamplat?
  Ponta: M-am pishat contra vantului.
  Antena 3: Cum asa?
  Ponta: M-am dus afara, ca ma taia de nu mai puteam. Acolo era Basescu care se pisha si el. Dar el se pisha in directia vantului. Am zis ca daca Basescu se pisha in directia vantului e de rau. Asa ca eu m-am pishat contra.
  Antena 3: Si?
  Ponta: Si asa a fost, era de rau!

 26. Donkeypapuas Says:

  Conform Sorinei Matei, Ponta şi pai lui pesedei se gândiseră de o mineriadă (sau poate de o potemkiniadă?) acum câteva zile:

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/09/asadar-minerii-au-confirmat-ca-au-fost.html

 27. Matei Florin Says:

  Roxana,

  Eu nu din plictiseală intru aici, dacă vrei să fiu sincer. Poate intuieşti tu de ce. Şi dacă, uneori, mai mustăcesc pe blogul tău (deşi m-am lăsat de mustăţi de câţiva ani), o fac de dragul dezbaterii, nicidecum pentru a polemiza.

 28. olimpiu65 Says:

  bun film dar cum il mai vazusem am tot schimbat pe la canalele de stiri si talk-show. mai bine revedeam un film bun decat sa ma enerveze mizeriile carlanului fara minte! fasnistii astia nu numai ca ne-au otravit anii 90 si au lasat Romania fara speranta, dar au facut si progenituri sinistre dupa chipul si mizeria lor sufleteasca iar Ponta si gasculitza lui sunt imaginea perfecta a mizeriei fsniste!!!

 29. Roxana Iordache Says:

  Matei Florin, de ce nu? Polemica e bună. Când e polemică. Nu când e băseală plictisitoare pe care o prestează incapabilii.

 30. johnson1312 Says:

  Miza cea mare a ANUMITOR politicieni in afacerea cu aur de la RM nu este „mediul” sau iesirea Statului in paguba ci pierderea comisionului eventual returnarea avansului la parandarat incasat deja ! Pe asta se da bataia ! Cati sint implicati ? Pffff ! De aia am pus link-ul cu editorialul lui Romosan.

 31. Roxana Iordache Says:

  Plictisitorule, ai problemă şi până când ţi-o rezolvi, îţi poţi defula mitomaniile în altă parte.

  P.S. Chiar ţineam la ex-simpatic. Pe când era fără ex şi mult mai puţin plictisitor.

 32. Roxana Iordache Says:

  Mariane, Sorina Matei e o chitră isterică. 🙂

 33. Ghita Bizonu' Says:

  Curios este faptul ca azi Eastwood este un regizor foarte bun . Cam „eclectic” si mi se pare ca mai influentat de cinematografia franceza (a de „calitate” adica „artistica” ) a anilor 60 decat de cea italiana (totusi el a „crescut” ca actor in Italia lu Antonioni, Visconti, PPP , Felini) . hm…. si mi se pare ca va „ramane” nu atat ca el Manco sau Dirty Harry ci ca regizorul Eastwood care in tinerete a avut unele mici „pacate” comerciale (le are si ca regizor si iar bizar : filmele „usoare” sunt „sablon” „sdatndard” – de ex Seniorii Spatiului – si hollywoodiene pana la bonoma caricatura …. filmele sale „bune” sunt de o „ciudatenie” mai mult „european-artistica” temperata de un foarte hollywodian respect ptr public. Sa zic asa un american care vorbeste cu un „accent” european )

 34. Roxana Iordache Says:

  Olimpiule, păi de-aia am şi anunţat filmul. Că o capodoperă o poţi revedea cu drag. Pentru cine a ratat-o, o difuzează şi ProTV, sâmbătă, de la 20:30. Dar mă bucur că TCM i-a luat faţa şi a reluat filmul pe care îl difuzase cu vreo două luni în urmă. 🙂

 35. Marcus Says:

  Bravo Ponta, Dar Poate Ma Lamureste Si Pe Mine Cineva !

  Pana acum nu m-am pronuntat in niciun fel asupra subiectului Rosia Montana, pe de-o parte deoarece nu sunt specialist in asa ceva, pe de alta parte deoarece, ascultand punctele de vedere ale opozantilor, fara a avea acces la anumite date, se putea trage concluzia solomonica din care rezulta ca toata lumea avea dreptate si atunci ar fi trebuit rupt copilul in doua si nu in ultimul rand, din pricina faptului ca nimeni nu venea sa ne explice cu subiect si predicat care este situatia reala.
  Faptul ca, aseara la Sinteza Zilei, premierul Victor Ponta a avut o prestatie de zile mari, etaland pe masa de joc toate cartile si folosind totodata o logica fara prea multe cusururi si pe intelesul tuturor, a facut ca perdeaua de fum din jurul acestui subiect sa fie risipita, iar pentru mine, unul, sa constituie lamurirea deplina a situatiei.
  In acelasi timp am inteles si de ce atatea pasiuni si incrancenare si de-o parte si de alta in sensul, ca daca atunci cand guvernul basescu-boc lua masuri aberante de ciopartire a veniturilor romanilor sau dadea legi turbate in ceea ce priveste invatamantul, pensionarea etc romanii nu se inghesuiau neam sa “dezbata” in strada aventurile guvernamentale respective acum, brusc, i-a apucat pe unii dintre noi sa se dea cu capul de caldaramul Pietii Universitatii pentru a opri exploatarea zacamintelor solului romanesc.
  Din cele declarate public de premier rezulta faptul ca un procent insemnat din asa-zisii protestatri, conform rapoartelor serviciilor romane de informatii, sunt inscrisi pe statele de plata ale unui Soros sau ale altor “prieteni” ai Romaniei.
  Ideea ca la momentul la care aceste zacaminte au fost concesionate prin durerea in pix a unui Berceanu, care acum ragaie scabros de greata averii dobandite pe cai ilegale, prin astfel de metode prin care a semnat precum primarul contracte ce astazi, reziliate fiind de actualul guvern, ar putea sa ne coste miliarde de Euro, se pare ca se inscrie in modelul de jaf national pe care onorabilii nostri politicieni l-au practicat si il practica incepand cu momentul decembrie ’89, ei imbogatindu-se astfel in nesimtire, iar noi saracind vai de mama noastra.
  Insa cel mai insemnat lucru pe care Ponta l-a pus pe tapet in emisiunea respectiva a constat in aceea ca noi, ca popor, nu ne putem permite investire a circa 2 miliarde de Euro intr-o societate romaneasca ce ar putea exploata in folosul suta la suta al Romaniei zacamintele acestei tari. Lasand la o parte monstruozitatea ca pana acum s-au “investit” miliarde si miliarde de Euro in autostrazi inexistente, in piscine fara apa, in telegondole fara turisti, in terenuri de fotbal in panta etc eu cred ca avem la indemana o solutie foarte simpla pentru rezolvarea acestei probleme.
  Recunosc ca nu sunt familiarizat cu statutul Bancii Nationale a Romaniei, stiu ca nu este o banca comerciala, insa ma intreb in conditiile in care in rezerva acestei banci exista mijloace financiare care sa acopere de zeci de ori aceasta necesitate guvernamentala, fara niciun risc si cu posibiltati de rotunjire substantiala a rezervelor nationale atat in aur cat si in valuta, nu inteleg ce ne opreste sa apelam la o astfel de solutie. O asemenea suma nu ar periclita cu nimic soliditatea rezervelor noastre care garanteaza solvabilitatea financiara a tarii, in raport cu finanta internationala, ea putand fi recupertata intr-un termen foarte scurt.
  Dupa demararea exploatarii guvernul are la indemana “n” modalitati de atragere de capital prin vanzare de actiuni sau prin alte metode in asa fel incat sa beneficieze la maximum de ceea ce ne-a dat Dumnezeu ca avere in acest spatiu european.
  Pentru ca bataia nu este doar pentru aurul sau argintul ce s-ar putea extrage din aceste zacaminte, cat mai ales pentru metalele rare titan, molibden, wolfram sau cupru care i-ar face multimiliardari pe actualii beneficiari ai concesionarii respective, in timp ce romanii ar ramane cu des’tu’n gura, pentru ca la un moment dat s-a gasit un ghertoi pe nume Berceanu care sa ne vanda pe treizeci de arginti.
  Din motivele de mai sus, dar nu numai, intreb si eu pe altii cu doxa la mansarda in acest domeniu, oare chiar nu putem sa ne gestionam singuri averea si zacamintele nationale cu boboru’ si pentru bobor?
  Macar acum in ceasul al doisprezecelea, cand nu ne-au mai ramas in urma jafului practicat de politicieni timp de mai bine de 23 de ani mare lucru in pusculita, chiar nu putem gasi o solutie sa ne fie si noua bine!?

 36. tiberiu2009 Says:

  @Marcus

  „””…oare chiar nu putem sa ne gestionam singuri averea si zacamintele nationale cu boboru’ si pentru bobor?””

  Nu .Nu putem.
  Pentru ca orice activitate economica a statului este falimentara.
  Orice activitate economica a statului se face cu mari pierderi economice.
  Pentru ca cei care reglementeaza si administreaza afacerile economice ale statului sunt porniti in primul rand pe hotie in interesul individual si al grupului care i-a instalat acolo.

 37. Plictisitul Says:

  http://www.acad.ro/forumuri/doc2013/d0619-ProiectulRosiaMontana-AnalizaAR.pdf

  Pare cel mai clar punct de vedere despre RM…

 38. Marcus Says:

  @Tiberiu: despre care stat faci vorbe, Romania sau asa in general, ca sa ne aflam in treaba?

 39. Plictisitul Says:

  Ce dragut, eu sunt banat dar basistii zburda pe aici ca la ei acasa 🙂

 40. Plictisitul_12sept2013 Says:

  Pare un punct de vedere foarte clar asupra problemei RM.

  http://www.acad.ro/forumuri/doc2013/d0619-ProiectulRosiaMontana-AnalizaAR.pdf

  PS: Bravo Tiberiule, vad ca i-ai castigat cumva inima doamnei Iordache. Pe tine ca basist nu te baneaza, in schimb pe mine, da. Felicitari sincere si poate imi dai si mie reteta acestui mare succes 🙂

 41. Roxana Iordache Says:

  Tiveriu, să mori tu? Nu de alta, dar primul bugetar al ţării, care n-a lucrat toată viaţa lui decât la stat, cine-o fi? 😛

 42. Mihai Hristea Says:

  @Marcus
  Tiberiu ala e un basist jegos, evident tupeist, care are impresia ca toleranta Roxanei fata de el ii permite lui sa se traga de sireturi cu oamenii inteligenti. Mai da-l in pizda ma-sii!

  @Rox
  Vezi ca ti-am multumit la mine pt. aseara! 😉

 43. tiberiu2009 Says:

  @ Marcus

  Despre statul roman fac vorbe.

 44. Roxana Iordache Says:

  Tibi, despre Băsescu e vorba. Nu ziceaţi voi că reprezintă statul român? 😛

 45. Matei Florin Says:

  Diferenţa dintre băsistul tiberiu2009 şi restul comentatorilor de pe-aici este următoarea: în vreme ce comentatorii (în majoritate pro-Antonescu) sancţionează orice gest al liderului liberal, considerat nelalocul lui, tiberiu2009 girează toate – dar absolut toate – actele idolului său de la Cotroceni. Admiteţi că diferenţa asta este enormă…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: