SĂ EUTANASIEM ELECTORAL JIGODIILE DIN POLITICĂ! CER MINISTRULUI RADU STROE ANCHETĂ PRIVIND UCIDEREA COPILAŞULUI! MEDICII VETERINARI SĂ BOICOTEZE LEGEA!

cutu alb

Jigodiile de la USL, când erau în opoziţie, s-au opus uciderii căţeilor şi au respins proiectul de lege iniţiat de Udrea-PD-L. Nu ne-au reprezentat, de fapt, ne-au fraudat încrederea. A fost un vot propagandistic, prin care să ne fraierească în aşa fel încât să-i votăm la alegeri, vot care a fost oricum negativ, adică, împotriva ciumei portocalii, a regimului băsist şi a sistemului băsecurist, în general. Cu care s-au înhăitat imediat ce i-am votat.

Acum, jigodiile de la USL, în frunte, ca de obicei, cu „soluţia imorală” curvăsăribilă perpetuu prin şantaj, au reprezentat mafia hingherească şi au votat moartea. De care, în consecinţă, trebuie să aibă parte politic.

Să se publice listele cu criminalii, să le afişăm portretele în pieţele publice şi să-i eutanasiem electoral! Jigodiile care au votat uciderea căţeilor nu mai trebuie votate niciodată. Trebuie să suporte la maximum consecinţele prostiei şi ticăloşiei.

La fel şi Oprescu, care a decretat referendum şi după ce a văzut că e mârâit din toate părţile pentru costuri şi pentru multe altele, şi mai ales, după ce a constatat că iubitorii de viaţă sunt majoritari, a făcut o manevră atât de laşă încât nu se mai deosebeşte decât fizic de Băsescu. Adică, a mers pe burtă la comisiile parlamentare şi a pledat pentru moarte. Drept pentru care îi urez să  numere la urne voturile lipsă.

Jigodiile de la USL, în ticăloşia lor, sunt de-o prostie sinistră. Nici nu le pasă că i-a manipulat sistemul băsist în aşa fel încât să-şi ridice majoritatea oamenilor în cap, oamenii să fie daţi cap în cap, adică, instigaţi – cum avertizam – la război civil cel puţin în plan moral şi în ultimă instanţă, la anarhie care să justifice un regim totalitar oficial – că neoficial funcţionează de mai mulţi ani.

Se urmăreşte să fim ocupaţi cu proteste – mâna de manipulaţi şi plătiţi de Udrea care au ieşit să ceară moarte nu va mai fi depistată nici cu lupa pe străzi, fiindcă obiectivul a fost atins, o lege criminală care să instige la dezbinare şi să genereze ostilitate electorală la adresa USL. Vor ieşi, în schimb, iubitorii de animăluţe, fiindcă ei o fac voluntar. Şi sunt inima spiritului civic.

Faptul că ieri Crin Antonescu, împreună cu PNL, a salvat Roşia Montană – cel puţin, o bună perioadă – trebuia neapărat contracarat. Dar protestele vor continua şi se vor amplifica, fiindcă protestatarii pentru salvarea Roşiei Montane sunt şi protestatari contra morţii legiferate de îmbuibaţi nesimţiţi.

Cer ministrului de Interne să dispună o ANCHETĂ adevărată cu privire la moartea copilaşului Ionuţ Anghel. Să meargă la cauză. Nu să descurajeze voluntariatul, cum face DNA, anchetând persoane care n-au făcut decât să respecte legea, ducând un căţel sterilizat într-o incintă – proprietate particulară, al cărei proprietar, într-adevăr, e pasibil de pedeapsă penală prin neglijenţa privind protejarea propriei proprietăţi. Îi cer ministrului Radu Stroe să dispună ridicarea de pe străzi a pegrei infracţionale, inclusiv a celei pedofile, iar ancheta să cerceteze şi ai cui colaboratori din sistemul judiciar sunt infractorii ordinari lăsaţi liberi pe străzi şi care, de altfel, au provocat adoptarea legii criminale contra câinilor – infinit mai valoroşi decât bipezii ticăloşi. Există atâţia căţei salvatori şi toţi căţeii ar fi trebuit antrenaţi într-un program pentru oameni. Nu câinii sunt împotriva oamenilor, ci oamenii sunt împotriva lor. Mai precis, purtătorii ilegitimi ai numelui de om.

Nu e vina bieţilor căţei că sunt pe străzi, ci a regimului Ceauşescu, care a demolat mii de case, după care, a mafiei transpartinice postdecembriste. În 23 de ani se putea rezolva civilizat problema căţeilor. Numai că ei trebuie să rămână o sursă de profit pentru criminali.

Kuki Bărbuceanu a grăit în deşert la comisiile parlamentare când a avertizat că o adoptare a eutanasierii nu face decât să repete o greşeală criminală a anilor trecuţi, fiindcă uciderea a peste 100 de mii de căţei ai străzii n-a rezolvat problema. Nu avea cum. Numai sterilizarea, adăpostirea lor asistată şi adopţia o pot face. Numai că pe majoritatea celor din politică nu i-a interesat decât să fure.

Cu a milionimea parte dintr-o firimitură din tot jaful mafiot s-ar fi rezolvat problema.

Marius Pieleanu arăta că banii daţi pe panseluţe în sectorul doi ar fi fost suficienţi ca să se construiască toate adăposturile necesare, în toată ţara.

Crima comisă, în principal, de jigodiile de la USL e şi o sfidare la adresa oamenilor, fiindcă la noi nu există clasă mijlocie – coloana vertebrală a unui stat civilizat -, ci majoritatea cetăţenilor sunt cu bugetul de pe o lună pe alta, ca să nu mai vorbim de cei aflaţi la limita supravieţuirii. Dintre ei, foarte mulţi au animăluţe, iar alţii ar fi vrut să adopte. Dar adopţia a fost mereu descurajată, fiindcă primăriile, mai ales ASPA, în loc să le stimuleze, le-au îngreunat, prin taxe de adopţie! Acum, s-a fixat un termen criminal, de 14 zile, ceea ce va declanşa o nebunie.

Jigodiile criminale şi mafia hingherească trebuie eutanasiate. Electoral şi economic.

Iar televiziunile să mai aibă audienţă când le-or urmări câinii! Mai ales Antena 3, în frunte cu Felix şi Gâdea, hingherul şi jigodia lui ţinută cu lesă din aur. De la Roşia Montană.

UPDATE. Uitasem: nici un medic veterinar de calitate nu va participa la canicid. Vor fi folosite doar nulităţile profesionale ahtiate după bani. Asociaţia Medicilor Veterinari ar putea să declare boicotarea aplicării legii, prin neparticipare.

32 răspunsuri to “SĂ EUTANASIEM ELECTORAL JIGODIILE DIN POLITICĂ! CER MINISTRULUI RADU STROE ANCHETĂ PRIVIND UCIDEREA COPILAŞULUI! MEDICII VETERINARI SĂ BOICOTEZE LEGEA!”

 1. SĂ EUTANASIEM ELECTORAL JIGODIILE DIN POLITICĂ! CER MINISTRULUI RADU STROE ANCHETĂ PRIVIND UCIDEREA COPILAŞULUI! MEDICII VETERINARI SĂ BOICOTEZE LEGEA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  degeaba! se vrea sange si va fi satisfacuta dorinta de ucidere. in fond nu trebuie sa ne credem mai buni decat suntem, mai crestini decat suntem si mai civilazati decat suntem. astia sunt cei pe care i-am delegat sa ne reprezinte , sa ne faca legi
  poate ca vom invata sa fim responsabil cand votam ce votam si pe cine!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, păi, pe cine? Nu vezi că exact la teza lor s-a ajuns, „aceeaşi mizerie”. Sistemul rezistă fiindcă nu există decât prea puţină coloană vertebrală în politica din România. În general, în viaţa publică.

 4. tiberiu2009 Says:

  „”Jigodiile de la USL, în ticăloşia lor, sunt de-o prostie sinistră.””

  Pai asta sustin si eu.
  Adica ca astia sunt in primul rand ticalosi si in al doilea rand sunt si prosti. In frunte si in primul rand sefii lor (co-presedintii).

 5. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu. Şi nu-i vorba că „se vrea sânge”, asta-i pentru oranjgutanii furajaţi. Ei vor să le prospere mafia hingherească.

 6. Roxana Iordache Says:

  @tiberiu2009, dar Băsescu îi întrece. Şi nici nu-i nevoie să-l scoţi din context pentru asta. 🙂

  În ce-l priveşte pe Crin, v-a tras-o cu Roşia Montană de-o să vă doară câţiva ani. 😀

 7. tiberiu2009 Says:

  Mie imi place sa scot din context. Adica vreau sa zic ca sunt de acord ca Basescu ii intrece (i-a intrecut mereu).
  Cu Rosia Montana Antonescu a marsat populist si politicianist (tipic lui si gastii).

 8. Mihai Hristea Says:

  Bai, Tiberiule, definitia voastra, a basistilor, se rezuma la cativa termeni: incompetenta, imbecilitate, ticalosie, tupeu… Voi ati merita sa fiti eutanasiati, jegurilor!

 9. Mihai Hristea Says:

  Rox, te ruog yo, fa ceva sa nu ne mai streseze mizeria basista de Tiberiu, ca este fix genul de cacat care ar trebui transformat in ingrasamant pentru sol, dar el impute atmosfera, ca deh, e-n opozitie. 😆

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Pai deh excista ceavv legatura intre javre.
  Ca daca lasam javrele patrupede sa „faca lege” dupa cum vor coltii lor (asta e adevarul oricate cestii „crestine” s-ar invoca!) cum sa ne atingem de javrele bipede? Ca javra bipeda are drepturti civile confinte de ONU, legea civila samd (javra patrupoeda nicvi unul) , javra bip0eda da dfin clanta , angajeaza avocat samd samd si in definitiov ce ai dom;le cu bietu om?! Ti-a violat mama, nevasta, te-aucus ? Pai9 vezi cum esti rau?!

  E pai daca am accepta ca javreler patrupede sa fie eutanasiate (ca si in tarile civilizate …) poa ne-am invortosa sdi am palica lergea si javrelor bipede (2 -5-7-n ani plus conficarea rodfului infractiunii)

  Si bun o sa ma tiorez si de pe aici. Insa asa de rams bun va zic ca suntei la fede de „europeni” ca si indfienii aia cu vacile sfinte prin orase, cu sobolanii care ler manca 1/4 din recvolta (ca si vaita sobolanului este sfanta!) si alte bizarerii dfin astea, cu zeii lor maimute si alte animale samd – da in carer Indie ocazional se mai9 aude de o satia sau unde violatorii sunt scapati de politie in loc sa fie sdpanzurati !!!
  Ca si indenii la fel marti amorti de sfintenie a vietii etc insda se pare ca oamenii e mai expnadabili.

 11. johnson1312 Says:

  😦

 12. olimpiu65 Says:

  pai cum sa nu se ajunga la sloganul ,,aceeasi mizerie”???? pai au depolitizat cumva zona de administratie publica??? pai se tin de promisiunile electorale??? pai au schimbat cumva filosofia fiscala cum prevedeau in programul de guvernare??? vezi cumva un parlament responsabil fata de cel anterior??? darn in administratiile locale s-a schimbat ceva, este mai bine gestionat banul public cumva???
  oare ce e mai costisitor(dpdv financiar), ,,mafia hingherilor” sau mafia sterilizatorilor????

 13. Marius Mina Says:

  Noua lege a maidanezilor, buna pentru maidanezii la costum care vor sifona in continuare milioane fara numar. Aveti nevoie de consultanta in domeniu? Deputatul PSD, Liviu Harbuz va sta la dispozitie cu toata gama de smenuri posibile > A luat de la Basescu tot ce are stricaciunea mai bun in ADN.”ASPA a solicitat in mod abuziv echipei de medici VIER PFOTEN care sterilizeaza gratuit animale fara stapan in baza canina Pallady sa paraseasca astazi clinica pusa la dispozitie de primarie. ASPA si-a motivat cererea prin „suspendarea tuturor protocoalelor incheiate cu ONG-urile”. Cand va spun ca infractorului Bancescu trebuie sa-i rupa cineva capul ala mare si prost… Harbuze, baga-ti sluga in cotet ca te face de rasul maidanezilor .

 14. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, eşti la fel de plictisitor ca şi băsiştii când vii cu sofisme inepte.

  În rest, îţi urez sănătate şi să nu mai ai nevoie de spital!

 15. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, Harbuz e poamă veche. 👿

 16. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Ştiu, dar sub nici o formă nu rămâne aşa. 👿

 17. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, păi diferenţa e cea pe care a arătat-o Marius Mina, adică, Vier Pfoten sterilizează gratis. Scandalos, nu? Strică atâtea ploi!

 18. cristipetre Says:

  Draga Roxana, dragostea pentru animale este de înteles, dar în limitele respectului pentru ceilalti oameni.
  Este drept ca nu bietele animale sunt de vina, ci babele si mosii zaluzi care nu i-au adoptat, nu i-au luat în casa, nu îsi asuma vreo raspundere pentru vaccinarea sau îngriirea animalelor, dar se strofoaca sa îi ascunda de hingheri. Îi ascund printr-o scara de bloc pâna trece hingherul si apoi îl lasa iar pe strada – asta nu e iubire de animale, e bataia de joc. Eu am pe scara o baba zaluda care procedeaza la fel, hraneste (prost) niste ghioarle care put si latra noaptea de nu lasa o scara întreaga sa doarma. Stiu ca nu este vina animalului ca pute de nespalat, este vina celui care de fapt îi refuza dreptul de a putea fi adoptat de-adevaratelea, îi refuza dreptul de a fi curat, hranit, vaccinat si fericit.

  Hai sa ne temperam amorul pentru animale. Vrem, nu vrem, maidanezii sunt o plaga a oraselor, a societatii. Daca vrem un oras civilizat, plaga va trebui extirpata. Abia când fiecare câine va avea stapân, placuta de identificare si caiet de vaccinuri, va fi fi îngrijit, adapostit si iubit, abia atunci vom putea sa afirmam ca ne iubim cu adevarat patrupedul; pâna atunci ne batem joc de bietele animale si îi deranjam (ba chiar omorâm, din culpa) pe semenii nostri oameni. Care primeaza, orice ar zice cine ar zice.

  PS : Am lucrat 9 ani la o unitate spitaliceasca, fix la serviciul antirabic. Am vazut mii de plagi muscate si milioane cheltuiti din fonduri publice pentru îngrijiri medicale. Cunosc deci detalii despre dimensiunea suferintei si costurilor impuse de o problema sociala nerezolvata din cauza unor zaluzi.

  PS2 : De ceva timp locuiesc în Capsunezia. Daca ati sti ce placut este sa poti iesi în scara, sa te duci noaptea la masina, sa te plimbi pe strada si în parc fara teama continua de câini … Primul lucru pe care îl remarc când ma întorc în Bucuresti sunt maidanezii. Sunt sigur ca toti oamenii „de afara” fix asta remarca – la ei nu exista ghioarle neiubite abandonate pe strazi. Deci scutiti-ma cu dragostea fatarnica pentru animale.

 19. Donkeypapuas Says:

  @Cristipetre

  Paradoxal, tocmai ăsta este motivul pentru care lui Nicu Covaci (da! cel de la Phoenix!) i s-a părut odioasă „Căpşunezia”. Citez din memorie: „îşi duc câinii pe care i-au avut acasă ani de zile (sic!) în pădure, îi leagă de copaci şi îi lasă să moară de foame”.
  Şi asta mi-a readus aminte că Dostoievski era oripilat de sterilizata (şi sterila?) Sviţerie.

 20. Roxana Iordache Says:

  @cristipetre. Dacă ai lucrat la contagioase, ştii prea bine că între 90 şi 95% din muşcături erau provocate de căţeii cu stăpân.

  În rest, dacă eşti aşa de relaxat departe de ţară, de ce ţii să te încarci cu probleme care, cum singur spui, nu te mai deranjează?

  Deci, dacă vrei să-ţi temperezi ceva, eşti liber. De ce crezi tu că ai dreptul să-i cenzurezi pe alţii, aşa, la plural?

  Aş putea să-ţi spun că detectorul de bun simţ se blochează, cel puţin când dă de ultima ta remarcă: fiindcă dacă aş spune că eşti nesimţit ar însemna să fac jocul celor care vor să ne dezbine, iar unii ca tine pun botul.

  Foloseşti aceleaşi clişee, semn că nici n-ai citit ce-am scris, nici aici, nici în alte postări pe această temă. Ştii cine vrea căţei pe stradă? Mafia hingherilor. Deci, ai greşit adresa.

  În rest, succes la căpşuni!

  P.S. Ghioarlă eşti tu! 🙂

 21. johnson1312 Says:

  Au fugit toti de subiectul cainilor si s-au aruncat pe RM …. E mai comod sa fi acuzat ca ai dat paguiba de 2 mld dolari decat ca ai semnat eutanasierea la 14 zile ! Altfel sint toti ” barbati politici „, virili si neinfricati !!!

 22. johnson1312 Says:

  Bai,ce facem diseara cu otomanii ? Ne-o luam cu vitejie si avant ?

 23. Mihai Hristea Says:

  @Ionescu
  Batem!!!!!!!!!!!
  HAI ROMANIA!!!
  Vreau sa vina Radu Humor cu pronosticul, ca se-ntampla cum zice el! 😉

 24. johnson1312 Says:

  In normele de aplicare a Legii maidanezilor ar trebui sa se introduca obligativitatea Primariei de a posta pe un site al ei,pe banii ei poza cateilor tineri si sanatosi luati de pe strada si zona de unde au fost ridicati eventual si un cod al fiecaruia.Sa poata sa fie mai usor identificati daca-s pierduti sau adoptati de persoane capabile sa-i creasca.De la aparitia acestuia pe net sa inceapa numararea celor 14 zile lucratoare de gratie.Online pot fi vazuti si de catre organizatiile din strainatate care le pot gasi mai rapid un prieten biped.

 25. stejarul Says:

  Decat sa ii eutanasieze, de banii aia de ce nu duc cainii pe o insula undeva si periodic sa le aduca mancare. Insula serpilor e inca a noastra? Sa-i duca acolo.

 26. stejarul Says:

  Sau sa faca un adapost mare la RM sa le dea de lucru la imbeciloizii aia.

 27. Roxana Iordache Says:

  Johnson, fii serios! Adică, ai dreptate cu postarea pozelor. Dar trebuie să le facem şi pe-alea cu meclele criminalilor. 👿

 28. ioprotestatarul Says:

  http://www.antena3.ro/romania/ponta-consecinta-stoparii-proiectului-rosia-montana-stergerea-judetului-alba-de-pe-harta-economica-227298.html

  Coabitacul tradator schimba iar macazul. Porcurorul asta minte cu nerusinare ori nu a auzit de IM Cugir din Jud. Alba.
  Am lucrat si eu acolo candva si din cate imi amintesc se producea „Ileana” si se expedia AKM-uri, se producea „Alba Lux” si se expedia munitie. Banuiesc ca industria de armament nu a fost inca privatizata. Asa ca mi se rupe de „comisionul” lui Ponta. DEMISIA si mars la haznaua cu cianura!

 29. Roxana Iordache Says:

  Ioane, păi n-au interes să relanseze industria de apărare, fiindcă suntem competitivi. Cugirul, de altfel, a fost dintre puţinele oraşe care au făcut cinste României, spălând onoarea prin ieşirea în stradă pe 21 decembrie. Nu doar pe 22, cu turma. Mulţumesc mult că aţi adus vorba de Cugir. Frumos e că se produceau şi civile, şi militare. Astea erau o grea moştenire burghezo-moşierească. 😆

 30. ioprotestatarul Says:

  Placerea a fost de partea mea Roxana, mai ales ca am „pierdut” si un tendon pe acolo… Dar apoi am inteles ca toti oamenii „dracului” sunt insemnati, iar in cazul meu acest proverb s-a confirmat.

 31. Donkeypapuas Says:

  Mai ţineţi minte acest clip video devenit viral, în care un maidanez încerca să ajute alt câine aflat lovit pe autostradă? Cred că majoritatea celor care urlă astăzi pe reţelele sociale au dat like atunci sau îşi manifestau o compasiune cu lacrimi de crocodil însoţită.

 32. cristipetre Says:

  @Roxana

  Hai sa conchidem ca avem puncte de vedere diametral opuse si ireconciliabile.

  Un singur lucru : de unde ai scos procentul cu 90-95% plagi muscate de câini cu stapân? Ca realitatea si statisticile spun cu totul altceva : majoritatea (cel putin 60%) celor care ajung la serviciul antirabic au fost compostati de câini fara stapân, maidanezi. Asta nu este impresie, am 9 ani de serviciu antirabic, deci nu îmi servi mie statistici scoase din burta.

  Iar pe partea cu „ghioarla est tu” (adica eu), nu ma pot abtine sa nu remarc sarmul si prezenta de spirit. Vaai, ce mi-ai zis-o! Nici nu stiu cum o sa mai ies pe strada.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: