CRIN ANTONESCU SE TREZEŞTE DIN PUMNI: „PROIECTUL ROŞIA MONTANĂ TREBUIE RESPINS”!

Scrisesem un text şi când să-l postez, s-a blocat computerul, am restartat şi textul a dispărut, deşi era salvat.

Am să recuperez din memorie.

Până atunci: Piaţa Universităţii-Cloaca Politică: K.D. Crin Antonescu-Victor Ponta – nasol, cineva e cu pantalonii în vine. :mrgreen: Noroc că se anunţă Băsea cu declaraţii de susţinere. 😉

Carevasăzică, am să reiterez la update.

UPDATE. Scrisesem cam aşa:

Crin Antonescu a declarat, tranşant: Cred că proiectul exploatării la Roşia Montană nu poate fi susţinut, proiectul ar trebui retras. Eu cred că trebuie respins.

Declaraţia, iniţial pentru RFI şi reluată ulterioar într-o declaraţie de presă, e o lovitură dură dată samsarilor României.

Se vede treaba că preşedintele Antonescu îşi revine din hibernarea de vreo jumătate de an în care a părut o clonă a lui Ponta. Trebuia un eveniment de magnitudine ca să facă uitată acea perioadă, arătând că redevine liderul – nu în ultimul rând, de opinie – care era.

Deci, cam tare. Adică, proiectul guvernamental ar trebui retras, ca să nu ajungem în situaţia de a fi respins parlamentar. Pentru că evident Parlamentul îl va respinge, din moment ce nici iniţiatorul, adică Guvernul, nu-l susţine. Adică, însuşi premierul Ponta declară că respinge proiectul ca deputat. 😀

Lovitură irefutabilă. Extrem, extrem de dură. Şi extrem de oportună, fiindcă va opri o nefericire pentru România.

E, deci, salutar, faptul că liderul liberal se trezeşte din pumni, ca urmare a atitudinii opiniei publice. E o intervenţie determinantă, salvatoare pentru Roşia Montană. Băsescu şi restul pot să se dea de ceasul morţii.

Atitudinea tranşantă a preşedintelui Antonescu a provocat reacţii deplorabile. Ponta a ieşit pe holul Parlamentului flancat de Zgonea ca să-şi exprime îmbufnarea – de parcă nu el singur ar fi declarat că nu votează proiectul Roşia Montană pe care l-a adoptat ca premier. Şi l-a acuzat pe Crin Antonescu de faptul că e în campanie electorală, de parcă nu el ar fi zis la începutul anului când a fost reconfirmat preşedinte al PSD că partidul lui intră în campanie electorală pentru europarlamentare. Aşa e când eşti Tonta.  Şi s-a smiorcăit că dacă reziliem contractul, „toţi vom plăti”. N-ar putea să plătească exact cine l-a angajat? Iar bietul Zgonea scria pe vagoane: excursie parlamentară la Roşia Montană, ca să dezbatem pro şi contra. 😆 La care însuşi Ponta l-a pus l-a punct, că nu mai are rost nimic.

Eu zic că mai are. Adică, preşedintele Antonescu are nevoie să fie la fel de tranşant şi în salvarea căţeilor – mai ales că la referendum ieşim şi-i spulberăm pe adepţii canicidului şi veţi vedea că Doctorul care e băiat deştept va merge cu majoritatea, care majoritate nu vrea moartea căţeilor, ci adunarea lor în adăposturi de unde să fie adoptate – şi nu eutanasiate. Modelul britanic e perfect. Oricum, miile de demonstranţi pentru salvarea Roşiei Montane sunt şi iubitori de animale. În mod cert. Aşa că liderul PNL e dator o declaraţie către primarii de sectoare – că Rareş oricum nu-i culpabil 😉 -, de genul: mai puţine panseluţe, mai multe adăposturi pentru căţei şi pentru oameni ai străzii benigni. Iar pentru cei infracţionali, adăposturi cu gratii.

Imediat după declaraţia lui Crin Antonescu, Cotrocenii au anunţat că urmează să se băsească o declaraţie de presă. Fiindcă Impostorul e turbat. De-aia am şi zis că propun să fie eutanasiat. 😀

UPDATE 2. Băsea bagă o diversiune cu Siria, în care se arată viteaz după ce au decis alţii.

UPDATE 3. Băieţii sunt extrordinar de disperaţi că vom salva Roşia Montană. De unde şi tentativa penibilă a lui Băsea de a muta atenţia pe Siria (sic!). Ar fi interesant să aflăm cât au fost comisioanele, cât, adică, a luat Băsescu şi cât, Ponta?

La întrebările presei – bravo, din nou, Ionuţ Cristache! – Băsul se învârte în căldare, spune că tema e Siria, nu Roşia Montană. 😉

25 răspunsuri to “CRIN ANTONESCU SE TREZEŞTE DIN PUMNI: „PROIECTUL ROŞIA MONTANĂ TREBUIE RESPINS”!”

 1. olimpiu65 Says:

  nu stiu ce va spune psihopatul dar tov Ilici i-a numit pe cei care protesteaza:,,saracii care nu stiu nimic”. o fi cum zice el, dar Academia Romana, dar Casa Regala, dar multe alte voci se incadreaza si ele in randul ,,saracilor” care nu stiu mare lucru???
  oricum ar fi avem o clasa politica lasa si impotenta, dar poate avem o sansa cu revitalizarea societatii civile?!

 2. CRIN ANTONESCU SE TREZEŞTE DIN PUMNI: “PROIECTUL ROŞIA MONTANĂ TREBUIE RESPINS”! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Mihai Hristea Says:

  @Olimpiu
  Saraci dar cinstiti, cum s-ar spune… 😀

 4. George Cazan Says:

  toti sunt cu morcovul cu tot cu iepure………ah paduchilor! de aia am plecat din tara ma! ticalosii! sper ca evenimentele sa ia o alta turnura si oamenii sa intre peste ei!Baselu’, si coabitacii…….a venit factura, baieti! nasol e ca sunteti datori cu vreo douazeci de ani de furaciune!

 5. George Cazan Says:

  SARACII………STIU! de aia mirositi a ceva maro si moale care nu e ciocolata!

 6. Roxana Iordache Says:

  Tuturor: update!

  @George Cazan. Mă bucur că postezi din nou.

 7. n4nid Says:

  Din pacate, pana cand se decide chestiunea cu cainii, mass-media isi vede misiunea indeplinita. Au inceput deja actele barbare impotriva cainilor si nimeni nu ia atitudine. Am vazut cazuri de cretini lovind intentionat cu masina caini, iar o poza care circula pe facebook m-a oripilat: un cretin tara un cadavru de caine, legat fiind cadavrul de masina cu sarma!
  Sper sa aveti parte de ce e mai rau, nenorocitilor!

 8. Roxana Iordache Says:

  E vorba de patronat, deci, de comandă politică, nu propriu-zis de mass-media. 😦

 9. Marius Mina Says:

  Resping o furaciune – Rosia Montana Gold Corp, in favoarea altei furaciuni care se desfasoara in spatele agitatiei , Eldorado Gold , marca Georgica Soros
  George Soros l-a combinat pe varu’ Steinmetz in RMGC via Marc Rich , Steinmetz a pus botul si acum , dupa ce a varsat sute de milioane sa bage smecheria pe bursa din Toronto, e scos din joc . Dupa Moartea lui Rich , Soros si-a luat soarta in maini si s-a pus pe facut ce se pricepe el mai bine, tzepele. Se intampla si la escrocii de talie internationala nu doar la nivelul Dambovitei . Soros si-a obtinut ( long live Rovana ) intre timp, drepturile de exploatare in 4 locatii importante din Apuseni pe alta firma, „Eldorado” prin care a nenorocit deja peninsula Halkidiki din Grecia. Ce-ar fi sa iesi dumneata cu o declaratie inteligenta prin care sa spui STOP exploatarilor aurifere , cupru si alte metale rare, sa lasam generatiilor viitoare sansa supravietuirii , daca vor mai exista urme de roman in teritoriul carpato-danubiano-pontic pina atunci … Sa inviti profesionistii din guvernul Ponta sa puna poponetul la produs cresteri economice din alte surse , eventual din munca , nu doar din vanzarea chilotilor din curul romanilor. Aviz amatorilor din Piata Universitatii, nu va lasati coordonati si manipulati de vreuna din partile aflate in conflict de interese infractionale, mergeti pe sabia vostra si mare atentie la „liderii de opinie” care se vor ridica, cu tupeu obraznic, dintre voi. Riscati s-o ingropati inainte sa se nasca . Deocamdata, singurul lucru benefic este ca spiritul strazii a reinviat, romanii au talent dar se pornesc mai greu , succes !

 10. Radu Humor Says:

  ––
  Ce parere aveti despre aceste informatii, demonstrate cu acte ?!

  http://www.riseproject.ro/articol/victor-ponta-avocatul-familiei-udrea-cocos/

  Ies la iveala niste urzeli care ar face invidios pe cel mai inspirat scenarist … inca o data viata bate filmul !

  Pe mine ma bantuie o intrebare: cate partide s-au perindat la conducerea tarii, incepand din tragicomicul an ’89 ?

  Cred ca e vorba de UN SINGUR PARTID, AVAND O SINGURA DOCTRINA ! restul e cancan.

 11. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Corect! Doar că asta se spune în etape. 😉

  @Radu Humor. Nu partidele sunt de vină. Mereu, oamenii.

 12. George Cazan Says:

  @ Roxana,:)))))))) nu picam noi de acord permanent insa o fac cu bucurie, postarea! si mai cred ceva, a venit momentul ca Antonescu si PNL sa lase haznaua psd-ista! e doar o opinie! iar oamenii stiu adevarul, de aceea cred c vor vota ca atare! cred ca a venit momentul ca PNL sa isi castige locul meriat, istoric!

 13. Radu Humor Says:

  Deşi nu ne priveşte direct, Siria este o problemă care sper să aducă sfârşitul celebrei etichete pe care şi-a pus-o în piept oculta :
  Jandarmul lumii !
  Pe cale de a distruge o civilizaţie veche de 10.000 de ani înainte de Christos, o ţară unde coexistau paşnic toate religiile lumii, plăteşte tribut groaznic în vieţi omeneşti, ca peste tot unde şi-au vârât coada aceşti criminali în serie ( Vietnam, Afganistan, Yugoslavia, Irak, etc!).
  P.S. Ştiaţi că Maaloula este singurul loc de pe pământ unde se mai vorbeşte aramaica, limba lui Iisus Christos ?
  Sau că mormântul Sf Ioan Botezătorul se află la moscheea Omeyad ?!;
  Că primul alfabet din lume – Ugarit , este păstrat cu sfinţenie acolo?
  La fel şi alte vestigii cu o vechime de peste 10.000 de ani de Istorie, pe care nişte nebuni, în idioţenia lor nutrită de răzbunări neroade vor s-o distrugă ?!
  Premeditat ! :mrgreen:
  Că Steve Jobs a fost de origine siriană?
  La fel ca actorii Jerry Seinfeld, Shanonn Elizabeth, cântăreţul Paul Anka, sau Carlos Menem, preşedintele Argentinei ( 1989 – !999)

 14. olimpiu65 Says:

  Ponta ramane unul din cei mai jegosi politicieni, il intrece doar tatucul lui coabit!!! acum l-a trimis Hypnos in corzi si i-a mai aplicat una si colegul lui de profesie din fruntea PD-L Predoiu!!!! azi alturi de scriitorul d evagoane arata perfect capacitatea intelectuala a noii garzi pishadiste!!!

 15. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Da, dar să fim cinstiţi, pretextul perfect sunt dictatorii. Dacă Siria n-ar fi avut un dictator atât de versat la conducere, le-ar fi fost greu spre imposibil să instrumenteze mascarada genocidară.

  @olimpiu65. Eşti un gentleman că ai uitat-o pe Rovana. 🙂

 16. olimpiu65 Says:

  ma abtin sa injur femei desi fosta secretara de partid de la fabrica de sapun merita multa, multa…atentie!
  azi a fost ziua de penibilitati a liderilor pishadisti. s-au dat in stamba de la Ilici la AN pana la Ponta, le-a tras-o jidaneste Hypnos!!!

 17. virgilvirgil Says:

  Asta cu Rosia e morisca de parale a lui Soros !!!
  Gata , mie imi ajunge .
  GR a scazut cu 70% si apoi spre dupa amiaza a crescut cu fro 10 procente .
  Semn ca Soros cumpara pentru a treia oara .

 18. Mihai Hristea Says:

  Virgil, GR a fost scoasa! 😉

 19. stejarul Says:

  @Radu Humor

  Good find , Radu Humor! Asta e legatura ce imi lipsea mie din puzzle-ul revendicarilor in fals la Cluj, incepute de udrea si „pasate” lui ponta-ioan rus. Deci jmenarii astia au facut si fac in continuare afaceri oneroase.

  Intre udrea si ponta eu pun semnul egal. Nu e cu nimic mai prejos ponta fata de udrea.

  Cat despre basecu, eu nu m-as repezi asa tare la el. Da, as spune ca Siria cu armele chimice e cel mai important eveniment pentru noi… doar daca basecu nu se mai face in pantaloni de frica si ia taurul de coarne.
  Haide basecule, il ai pe hayssam in mana. Da cu PSDul de pamant odata si scoate dovezile ca ilici si ai lui au furnizat sarin Siriei!

  Nu cred ca ai curajul, de aia ii dau dreptate Roxanei ca faci un fas cu Siria si doar divergi atentia de la Rosia Montana.

  Demisia carlanului! Are destui politicieni cinstiti PSDul sa il inlocuiasca pe plagiator! JOS PONTA! Panait haunts you, bloody murderer!

 20. Radu Humor Says:

  Mai multe despre ce se întâmplă în Siria :

 21. George Cazan Says:

  @ Roxana,

  nu picam noi de acord permanent insa ma bucur sa o fac, postarea! Buba este ca cei care au luat trebuie sa dea inapoi mita! Canadienii o sa-i bage in corzi! Nu se asteptau leprele la o astfel de reactie a poporului. Sper ca tineretul sa demonstreze ca nu l-a tampit chilotareala din media si nici goangele politicianiste, coabitace!

  Sa fii iubita stimata Doamna!

 22. George Cazan Says:

  Mie imi pasa!

 23. johnson1312 Says:

  Ponta s-a vrut smecher dar a sfarsit deplorabil ! Nici el nu mai stie ce vrea,se simte depasit de guvernare…in curand il vor contesta si cei din partid ! Asta e soarta celor care tradeaza pentru Basescu cedand la santajul acestuia….Cat o sa ne mai facem a crede in sondajele lui Dancu,Ghita si Pieleanu ?

 24. Radu Humor Says:

  Basescu&Guvernul ne vrea de partea astora:

  Atentie, imagini cutremuratoare interzise minorilor !!
  Din câte am aflat de la un comentator, o hoardă de sunniti sauditi îmbarcati in 10 masini 4X4 tip camioneta (50,000$ bucata), au patruns pe pamant sirian prin desert si au oprit in trafic trei camionagii sirieni pe care i-au legitimat si intrebat de religie.
  Cei trei, de frica au spus ca sunt sunniti, însa se pare ca erau creștini. Li s-a cerut ca să recite din rugăciunile musulmane si n-au stiut. Pt. asta au fost uciși prin împuscare. :mrgreen:
  Și parca batjocorirea celor de-o credinta cu noi nu ar fi îndeajuns, Base&Co. ne vrea sa fim “aliatii” asasinilor.
  Adica mai pe sleau, sa ne renegam creștinatatea, ținand partea asasinilor de creștini !.

 25. cristipetre Says:

  „Crin Antonescu se trezeste”. Din pumni, dar se trezeste.

  Buna gluma, savuroasa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: